Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

In memoria lui Tiberiu (Shadowman)

Creat de spooky, 14 Ianuarie 2011, 16:17:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Urban


ryn

... si uite, batrane, cum facem noi ce facem si incepem sa uitam. M-am tinut sa te salut si, cum prea bine sti, avem familii, joburi, rate la banca si cate si mai cate...Si am uitat... E greu fara tine dar e mai usor cu noi.
Ce sa iti povestesc? Noutati sunt multe, dar cred ca de acolo de sus tu le vezi mai bine. Chiar asa! daca aflii ceva, sa ne dai un semn si noua, nu ne mai lasa in ceatza... ca destul suntem noi asa cum suntem.
Asa ca... iarta-ma, am fost prins ieri cu treaba si am uitat sa te comemorez. Maine poimaine o sa uitam si de noi si astfel vom fi chit. Mai putzin...  Lasa ca intelegi tu.
Saluta stelele din partea noastra Tiberiu, saluta stelele...

alx

#62
Eu unul nu l-am uitat...si ieri am aprins o lumanare pentru el.Poate ca conteaza,poate ca nu...dar este un gest de aducere aminte...
   Si ar fi mult mai multe de spus,dar...cui foloseste?  Pentru mine,Tiberiu este un bun prieten,si asa va ramane.Restul...e tacere!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Nox

#63
Am vrut să fac asta de ceva vreme, dar nu îmi mai aduceam aminte unde e înmormântat Tiberiu. Cu ceva inspirație am reușit să identific locul și azi am fost și am aprins o lumânare.

După ce murim mai trăim doar în memoria celor ce își mai aduc aminte de noi.

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee