Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

In memoria lui Tiberiu (Shadowman)

Creat de spooky, 14 Ianuarie 2011, 16:17:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

ryn

Nu stiu ce sa zic... si nici n-am cum sa descriu ce simt... E teribil de ciudata lumea asta fara el... Odihneasca-se in pace!

darksid3

O veste socanta, intradevar!

Odihneasca-se in pace
11.11

liteady73

#17
 Odihneste-te in Pace Tiberiu.

Condoleante sincere intregii familii...


Ai plecat mult prea devreme Shadowman...

adrian75

Era tanar si avea viitorul inainte...ce s-a intamplat cu el? Ma alatur si eu celorlalti si spun,odihneasca-se in pace !

alx

Citat din: adrian75 din  14 Ianuarie 2011, 20:40:16
Era tanar si avea viitorul inainte...ce s-a intamplat cu el? Ma alatur si eu celorlalti si spun,odihneasca-se in pace !

S-a intamplat un stop cardio-respirator,conform medicilor de la ambulanta...
   A fost fara veste,si fara avertisment...in cateva minute,Tiberiu nu mai era printre noi...
Din pacate,am aflat foarte tarziu(astazi) despre moartea lui,si regret nespus faptul ca nu am putut participa la inmormantare...a fost un prieten bun pentru mine,si un om cu care aveai ce sa discuti...
  Am mai zis,inca sunt in stare de soc,si nu prea imi gasesc cuvintele...eu am pierdut in 4 luni 3 prieteni,iar dintre cei 3,Tiberiu era cel mai batran...

       
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

ciobanu

Sunt  un pasionat de  fenomene UFO  si  am  toata  aprecierea  ptr  cei
care  s-au  dedicat  acestor  fenomene ,  si  desi  nu l-am cunoscut  pe 
Tiberiu  transmit  condoleante  familiei  si  tuturor  prietenilor  lui .

  "  Cat  de  putin  pamant  e  in  noi , si cat  de  crunt  ne il  ia  PAMANTUL
   inapoi  "

Vlad6


jean

Am aflat tocmai acum, am primit vestea cu mare tristete. L-am cunoscut pe Tiberiu, un om adevarat. Dumnezeu sa-l ierte si odihneasca-se in pace. Condoleante familiei.
Adevarul este dincolo de noi

Urban

Departe de mine gandul de a intina memoria camaradului nostru insa ca o completare la mesajul lui Alx referitor la trecerea in nefiinta a colegului si prietenului nostru as vrea sa subliniez ca rezultatul autopsiei a fost unul total in contradictie cu ceea ce au afirmat medicii astfel daca personalul medical al ambulantei a declarat ca motiv al decesului "stop cardio-respirator", autopsia certifica decesul "din cauze necunoscute".Stiu ca acest mesaj ar putea pare nealocul lui aici insa cu siguranta Tiberiu ar vrea sa stiti lucrurile acestea, asta in primul rand.

In al doilea rand, discutia pe care am purtat-o acum ceva timp cu Tiberiu fata in fata si numai noi doi, imi confirma cauzele care au dus la acest deces, mai mult, observ la fel de bine ca si el cum acest topic a fost vizualizat de extrem de multa lume (unii care au aparut prima oara iar altii care in viata lor nu au postat un mesaj pe Rufon) si adauga si mai multa credibilitate cazului pe care mi l-a destainuit Tiberiu.

Cu ocazia asta, ii transmit dnei(?) psiholog ca Tiberiu exista in fiecare dintre noi si ca niciodata nu ne vom opri din drumul pe care l-am ales, iar daca la un moment dat Tiberiu parea a fi singurul detinator al uimitorului caz, astazi suntem mai multi si vom fi din ce in ce mai multi.

Respect si omagiu camaradului nostru!

Rayden

@Shadowman,

sunt ferm convins ca ne vezi de acolo de unde esti, si te minunezi de calatoria pe care ai reinceput-o.. imi pare rau ca ai plecat prea devreme dintre noi.. :star:


condoleante familiei si prietenilor.


angellla29

Odihneste-te in pace Tiberiu.Condoleante familie sale.

Shiro Phoenix

Dragi colegi, nu fiti tristi. Stiti mai bine ca oricine ca nu e sfarsitul lui Tiberiu. Doar a scapat din acest vis urat ...

La revedere, drag coleg, drag prieten!

"Avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu.Avem timp sa invatam lectii si sa le uitam mai apoi. Eroii sunt cei ce fac ce trebuie CAND trebuie, indiferent de consecinte." "Dominati cu mintea!Nu-i nimic mai frumos decat asta!"

abyss

Frate Shadow ne vom întâlni curând...
Fie ca lumina ta sã strãluceascã veºnic!

Nox

Știu cã trebuie sã scriu ceva, dar gândurile îmi sunt vãlmãșite, iar cuvintele nu mi se mai leagã între ele. Vestea a fost neașteptatã. Ultima oarã când l-am vãzut pe Tiberiu a fost în iunie anul trecut. Acum când mã uit la pozele mã încearcã un sentiment de tristețe și bucurie deopotrivã. Îmi pare rãu cã întâlnirile cu el nu au fost mai numeroase. A fost un om de la care am avut de învãțat și care mai avea multe de povestit. El va rãmâne în amintirea noastrã și a celor care l-au cunoscut. Odihneascã-se în pace!  :star:
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

StarDust

Dumnezeu sa-l odihneasca! S-a dus unul din familia noastra... prea devreme... mult prea devreme... :( . Eu nu l-am cunoscut personal, am discutat putin cu el pe PM, pacat ca prea putin... Un om cu caracter...  . Condoleante familiei! :(
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16