Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Salvarea Romaniei... cu agheasma!

Creat de Urban, 08 Ianuarie 2011, 03:31:27

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mr

Subtil in sensul ca oamenii ajung sa se trezeasca cu niste idei care nu le apartin in propriile minti, fara sa simta ca le sunt induse. Si totul pe fondul unei stari "blegoase" de bine, aparenta binenteles.
Dar Tavistok-ul si KGB-ul lucreaza demult la asta ....iar clipul confirma. De fapt, traiul zilnic confirma pe zi ce trece ca ceva nu e in regula.... din ce in ce mai pe fata.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

rontzo

@ Nox: de acord ca a mai fost postat clipul cu Spalatul Mintii de pe youtube - dar am simtit  nevoia sa reiau acest clip care vine ca o manusa pentru topicul asta- si daca tot vorbeam de "trezire" si altele- nu sunt ele legate de contextul curent in care traim?
..pentru ca si mie mi se pare ca Romanica are statut "special" in planurile "desteptilor": este poligon de test.
Scuze daca am deranjat

Xanadron

#32
Citat din: rontzo din  12 Ianuarie 2011, 15:20:08
@ Nox: de acord ca a mai fost postat clipul cu Spalatul Mintii de pe youtube - dar am simtit  nevoia sa reiau acest clip care vine ca o manusa pentru topicul asta- si daca tot vorbeam de "trezire" si altele- nu sunt ele legate de contextul curent in care traim?
..pentru ca si mie mi se pare ca Romanica are statut "special" in planurile "desteptilor": este poligon de test.
Scuze daca am deranjat

Asa-i, Romanica-i "poligon" (si nu doar Octogon de teste :lol:) - nu numai pentru cine stie ce sondaje ori inginerii demografice subtile.
Cosmarul economic/social regizat aici - si implicita golire relativa de populatia bastinasa plecata la munci calificate, cersit, mangleli, cotzaieli sau spalat babe la fund prin Vest, dar si cumpararea pe mai nimic a resurselor - a fost atent planificata de prin anii '80 si are clare scopuri... teritoriale si existentiale pentru citeva milioane de alogeni "alesi", mai concrete decit cred unii.
Pe care n-are rost sa le mai (re)discutam, fiindca oricum nu se mai poate schimba nimic din pacate.  :|
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/