Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Europa ar putea fi stearsa de pe harta lumii

Creat de melanogaster36, 04 Ianuarie 2011, 09:51:58

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tayka

melanogaster36 -ªi eu sânt ardelean-No serbus, ºi nu mai fi necãjit cã uite ºi aceastã ºtire incendiarã poate imduce spaima ºi teama dacã nu o analizezi un pic,vorba lui Nox,sã vezi cam cine o trâmbiþeazã;

...Trei gigantice Obiecte Zburãtoare Neidentificate (OZN-uri), cu o lungime de zeci de kilometri, se îndreaptã în prezent spre Pãmânt. Potrivit calculelor fãcute de oameni de ºtiinþã, aterizarea OZN-urilor pe Terra ar putea interveni la mijlocul lunii decembrie 2012. Coincidenþã sau nu, aceasta datã coincide cu sfârºitul calendarului Maya, potrivit portalului thedailybizarre, citat de Agerpres
NASA acunde informaþia
Anunþul privind apropierea OZN-urilor de Terra a fost fãcut de câþiva oameni de ºtiinþã din cadrul organizaþiei SETI - un proiect destinat cãutãrii inteligenþei extraterestre. Aceºtia susþin cã invazia extratereºtrilor este absolut realã, iar agenþia spaþialã americanã NASA ar încerca sã ascundã de populaþie aceastã informaþie importantã.
Potrivit astrofizicianului Craig Kasnov, o serie de obiecte foarte mari se apropie de Pãmânt, dintre care unul are forma cilindricã, iar un altul, sfericã. Pentru o confirmare a spuselor sale, savantul le recomandã scepticilor sã caute pe Internet hãrþile online spaþiale interactive ºi sã introducã coordonatele OZN-urilor gigantice. Primul mare obiect poate fi descoperit la coordonatele 19 25 12 - 89 46 03, cel de-al doilea, de formã cilindricã - la 16 19 35 - 88 43 10 ºi al treilea de formã sfericã - la 02 26 39 - 89 43 13.
Anunþul a suscitat reacþii diferite: unii considerã cã extratereºtrii vin sã salveze pãmântenii de vreo nenorocire teribilã care ar putea apãrea în cazul în care predicþia Maya despre sfârºitul lumii în 2012 se va adeveri; alþii îi suspecteazã pe cãlãtorii din spaþiu de intenþii agresive. "Vom trãi ºi vom vedea", rezumã Craig Kasnov, adãugând cã toate cele trei OZN-uri vor putea fi vãzute în curând cu telescopul.

ªi acum iatã sursa...http://www.libertatea.ro/stire/trei-ozn-uri-uriase-ar-putea-ateriza-pe-pamant-in-decembrie-2012-313342.html
Dacã îþi faci ambiþie, o iei pe fir ºi uite aºa ajungi la..organizaþia SETI ((Search for Extraterestrial Intelligence),http://www.stiri.it/general/setihome-search-for-extraterestrial-intelligence.html   unde ..nu gãseºti articolul,dar pe drum gãseºti comentarii de genul:,,..Sânt extratereºtri care vin sã ne ajute în 2012,nava mare este maºina de pompieri,iar cea cilindrica este rezervorul cu ..spumã :-D.Sau..navele folosesc motoare..diesel :-D ªi uite aºa se rãspândesc ºi amplificã niºte ºtiri fãrã cap dar cu coada tot mai groasã.. :rocket:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Xanadron

#16
Stirea (mai precis, pseudo-stirea cu trioul de nave gigantice care s-ar apropia de Terra, dar mai fac statii pe traseu ori reparatii la carburatoare :-D pina-n decembrie 2012) bine mentionata de tine, Tayka, s-a dovedit de vreo saptamina ca-i un fals grosolan - autorul ei neavind vreo legatura cu SETI.
N-are rost sa intru in detalii - fiindca le gasiti pe orice forum serios, cum ar fi Open Minds Forum -, dar numitul Krasnov s-a dovedit ca nici macar nu-i astrofizician, ci doar un "glumetz" care nu se stie inca daca face doar glume proaste "inocente" sau unele... bine remunerate de anumite cercuri dornice sa ne zapaceasca de cap. 8-)

Revenind ontopic, imi pare sincer rau ca, facind intr-adevar bascalie pe tema jurnalistilor de tabloide, nu m-am gindit ca pot rani de fapt vreun sentiment al stimatului coforumist melanogaster36. Care probabil (ma gindesc acum :roll:) a crezut ca minimalizez importantza topicului sau, si nu pe cea a "articolelor de senzatie pe teme cataclismice", care-s foarte la moda in ultima vreme.
Nu voi mai replica deci de-acum incolo la acuzatii de genul "buey, faci bascalie la adapostul anonimatului" sau "nu ne mai trata de sus, ca esti la rigola".
Mai ales ca nu-s nici macar ardelean (asta era visul meu dintotdeauna, dar nu mai pot schimba nimic, of)... :| :lol:

Promit ca nici n-o sa mai corectez pe cineva gramatical-sintactic-morfologic, ci doar... logic. :wink:
Nu doar fiindca nu intentionez vreodata fara argumente solide sa conving pe cineva de adevarul opiniilor/ipotezelor mele, ci si fiindca-s convins ca si aici, pe Rufon, doar controversele axate exclusiv pe temele date (si nu pe alaturi) pot conduce la evolutia tuturor.
In plus, "barometrul" cel mai credibil al justetei opiniilor cuiva ramine in definitiv doar cel al reactiilor forumistilor (chestie valabila si aici/acum).

P.S. ...chiar ontopic: Cred c-ar fi fost interesanta o analiza a simularilor credibile (care in mod sigur exista, dar clar ca nu intereseaza pe cei de la Daily Mail) ale unei eventuale eruptii a "calderei napolitane".
Ale carei consecintze asupra climei si biosferei Europei (si/sau Maghrebului = Africa de Nord, sau la nivel planetar poate? :roll:) se pare c-ar diferi radical, in functie de anotimpul declansarii ei si implicit circulatia generala a curentilor de aer. Fiindca presupunerea ca un strat uniform de lava ar putea acoperi TOATA Europa (sau chiar numai toata Italia) e clar de domeniul SF.
Nu, nu-s vulcanolog, seismolog sau meteorolog, dar cind nu stiu ceva - intreb si nu doar citesc Libertatea. Si, avind norocul de-a cunoaste diversi specialisti din diferite domenii, chiar primesc uneori raspunsuri avizate. Ceea ce o sa incerc si apropo de tema asta.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Guest

Citat din: Tayka din  05 Ianuarie 2011, 13:30:04

...Trei gigantice Obiecte Zburãtoare Neidentificate (OZN-uri), cu o lungime de zeci de kilometri, se îndreaptã în prezent spre Pãmânt. Potrivit calculelor fãcute de oameni de ºtiinþã, aterizarea OZN-urilor pe Terra ar putea interveni la mijlocul lunii decembrie 2012. Coincidenþã sau nu, aceasta datã coincide cu sfârºitul calendarului Maya, potrivit portalului thedailybizarre, citat de Agerpres
NASA acunde informaþia

Ce mi-am zis eu cand am auzit de ''stirea'' asta: pai ca sa calatoresti cu o nava spatiala pe o distanta asa de lunga (presupunand din Pleiade  :wink: ) ar trebui sa se circule cu o nava facuta din materie subtila, iar cei care o conduc sa poata sa controleze starea materiei. Astfel ''se spune'' ca ar ajunge aici in 7 ore( S.F. stiu, dar ca exemplu), iar in nici un caz in cativa ani, si culmea(!) exact in decembrie 2012.

Citat din: Xanadron din  05 Ianuarie 2011, 14:41:39
Promit ca nici n-o sa mai corectez pe cineva gramatical-sintactic-morfologic, ci doar... logic. :wink:

Pe mine m-ai corectat o data ca nu am pus space dupa un punct. E ok ca le atragi atentia la treburi mai serioase cum ar fi folosirea cratimei, insa cateodata exagerezi  :wink: .

Xanadron

#18
Citat din: X din  05 Ianuarie 2011, 20:40:32
Pe mine m-ai corectat o data ca nu am pus space dupa un punct. E ok ca le atragi atentia la treburi mai serioase cum ar fi folosirea cratimei, insa cateodata exagerezi  :wink: .

N-a fost decit un punct de analiza comparativa a asa-zisului document top-secret postat de dorel6, dar si a "documentului tau secret" :lol: (plin de umor in orice caz) - fiindca, spre deosebire de agramatele documente DSS (sau chiar legile votate-n parodia noastra de Parlament :x), documentele serviciilor secrete occidentale NU contin vreo greseala de ortografie/punctuatie etc.
Asa ca nici gind de vreo obsesie chitibusara pe tema asta, crede-ma...  :wink:

Ontopic - extras din:

http://www.theengineer.co.uk/in-depth/analysis/active-volcano-drill-project-to-reveal-caldera-secrets/1005261.article

"The last time a caldera of comparable size erupted was in 1816, in Indonesia. It killed more than 70,000 people - more than 11,000 as a direct result of the eruption - and sent enough ash into the atmosphere to cause a 'volcanic winter'. There was effectively no summer in the US and Europe, leading to crop failure and livestock death in much of the Northern Hemisphere."  

Adica: "O eruptie a unei caldere de dimensiuni comparabile celei de linga Napoli a avut loc in 1816, in Indonezia. Aceasta a omorit peste 70.000 de oameni (11.000 ca o consecintza directa a eruptiei) si a expulzat in atmosfera Terrei suficienta cenusa vulcanica pentru a cauza o "iarna vulcanica" globala. In acel an nu a existat practic vara in SUA si Europa, culturile agricole si vietile a multe animale fiind compromise in mare parte a emisferei nordice."

Europa (sau alt continent) n-au fost insa "sterse de pe harta lumii"...

P.S. Datele-s insa imprecise si pe situl asta, fiindca explozia vulcanului indonezian Tambora a avut loc de fapt in aprilie 1815.

http://home.earthlink.net/~ggsurplus/coldsummer.html
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

melanogaster36

      Parerea mea este ca toata persoanele ce posteaza pe acest forum sunt-cu foarte putine exceptii,posesoarele unui IQ notabil peste medie.Asemenea persoane sunt caracterizate prin-cred eu, o calitate ce a impins dintotdeauna omenirea spre progres, adica CURIOZITATEA.Ne mai iesim din pepeni, mai polemizam,uneori se depaseste limita dar, suntem manati din spate de sentimentul acut ca ceva ni  se pregateste.Cad pasari moarte din cer cu miile pe cam tot globul, mor mii de pesti, ies mii de raci morti din mare ,nu sunt semne toate?!Si explicatiile ce ni se dau sunt absolut puerile.Artificii, poluare...etc.Nimic nou sub soare, dar de ce tocmai acum si toate deodata?

      Ieri a mai iesit un zvon bomba, cica Obama va declara in public existenta extraterestrilor in cadrul unei conferinte de presa insa absolut "casual".Ar fi primit chipurile acceptul sa o faca.Pun aici un link ptr. cei interesati:

http://www.youtube.com/watch?v=N38g7RFmK9g&feature=player_embedded#!

     Nu va fi probabil nimic, totusi ramane o urma de speranta.S-ar putea chiar sa fie impins de la spate s-o faca.Intrebarea este de catre cine si, bineinteles "QUI PRODEST"?
     Referitor la cele nave mama care vin spre noi si vor ajunge aici taman prin Decembrie anu' viitor, sa fim seriosi.Adica au strabatut mii de ani lumina in "no time" si le mai trebuie doi ani sa ajunga de langa Jupiter pana la noi.Chiar si NASA cu mijloacele ei amarate de propulsie le-ar aduce mai repede!
    Ah, si sa nu uit , salutari Tayka, cred ca ne cunoastem personal.Asta daca ai terminat facultatea de UT la Cluj prin '87.
   






StarDust

#20
Haideti sa nu ne indepartam prea mult de subiect. Discutam aici despre vulcanul Campi Flegrei. Sau, ma rog, alte cauze care ar "sterge" Europa de pe harta lumii...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Protector

Buna,
locuind in SUA, pot afirma ca Obama nu a confirmat nici un comentariu in legatura cu OZN,alien...etc.  Cu cateva saptamani inaitea de-a fii ales - 2008, a promis ca va face public documente in legatura cu Cazuri OZN... dar de atunci nu a mai confirmat nimica si s-a facut ca a uitat.
Fostul general NATO si membru in Majistic-12- BoB Dean ,astazi 83 de ani, dezvaluie lucruri foarte interesante ce se merita sa se urmareasca pe Youtube,despre pozele si comentarile lui la Conferinta UFO din Spania.


toma

Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)