Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Nalucul: o intalnire de gradul III?

Creat de Skywalker, 06 Decembrie 2005, 15:53:14

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Skywalker

Citat din: jackie28t din  17 Februarie 2006, 00:32:39Nalucul: o intalnire de gradul III?
Acest episod este mai apropiat de zilele noastre. Si este o relatare in exclusivitate. O intamplare paranormala, pe care reporterul o considera printre cele mai tulburatoare din cate i-a fost dat sa auda. Un episod trait de doi frati, doi tarani batrani acum, din satele Luncani si Podis, de pe langa Bacau. Fiecare, epitrop la biserica din satul lui. Niste oameni cu frica lui Dumnezeu, care n-au vanat niciodata publicitatea. Niste martori credibili, povestind fiecare in felul lui o intamplare traita impreuna in vremea razboiului. O intamplare care, din cauza sperieturii, l-a lasat pe unul dintre ei cu o tulburare de vorbire. Ei spun ca atunci au vazut de foarte aproape ,,un naluc".



Toamna lui 1943. Fratii Constantin si Dumitru Popa cara lemne cu caruta prin padure. Sunt flacai din satul Chietrosu; cel mare, Constantin, are 18 ani, e ,,la varsta de premilitara", cum spune. Cei doi cara traverse de stejar pentru caile ferate, traverse taiate cu joagarul din padurea de langa Luncani. Flacaii sunt niste obisnuiti ai padurii, cum e intreaga familie, cu asta se indeletnicesc toti: taie si cara lemne. Acum se intorc spre casa, pe drumul cantonului la vale, cu vacile inhamate la carul cu lemne. Soarele asfinteste. Deodata, pe cand tocmai ajung intr-o poiana mai larga, cei doi vad o faptura foarte bizara. In dreptul unui cantar forestier, le iesise in fata o mogaldeata...
     ,,Eram in poiana Blagoaia. Eu, mergand inainte, vazandu-l din departare, am crezut mai intai ca-i un padurar, unu' Maric", povesteste Dumitru, fratele mai mic. ,,Si-apoi, apropiindu-ma, mi s-a facut parul valvoi!" ,,Ce ati vazut?", intreb nerabdator. ,,Greu de spus, parea un pitic, un copil, o aratare cu parul galben, dat pe spate, in plete. Nu era mai inalt de 90 de centimetri. Si a inceput sa alerge spre mine, da' asa, sa ma prinda cu mana! ,,Doamne, Maica Domnului", m-am inchinat si am luat-o la goana inapoi, la caruta cu care venea frate-meu."
     Constantin Popa confirma: ,,L-am vazut pe frate-meu alergand spre caruta, urland ingrozit, fugarit de un naluc cu pletele-n vant. Vacile, vazand si ele nalucul, s-au oprit si au inceput sa mugeasca. Da' faptura ceea s-a oprit si a inceput sa joace-n loc, tot asa, inaintea vacilor". ,,Era gol si alerga dezbracat", intra in vorba Dumitru. ,,Mi-am scos securea de la brau", continua nenea Costica, ,,m-am inchinat si l-am suit in caruta pe frate-meu, care se muiase tot. Piedica de la roti era trasa si, de groaza aratarii care juca-ntruna in fata lor, vitele au impins la deal caruta, care gemea de busteni, vreo 3-4 metri, ca pe-un fulg! Dupa care brusc, aratarea a fugit. Si, cand a fugit, a lasat in urma o coada de scantei uriasa! Iar scanteile au atins si caruta si vitele. Si, in timp ce se petreceau toate astea, din marginea poienii paraia ceva la niste gateje. Paraia, da' acolo nu era nimeni si asta noi am vazut-o limpede, ca poiana era mare si-o stiam bine!..."
     Racnetele de groaza ale flacailor s-au auzit tocmai pana pe dealurile din partea cealalta a vaii Trebesului. Speriati de urletele neomenesti care veneau dinspre poiana Blagoaia, satenii au iesit pe ulita mare. Numai bine ca sa vada atelajul acela ciudat: o caruta plina cu lemne, trasa in goana de niste vite speriate de moarte. Doua vaci cu spume la gura, care nu s-au mai oprit decat in mijlocul satului, la scoala cea veche, mai-mai sa-si omoare carutasii si sa crape si ele. ,,Atunci, in poiana, toate s-au intamplat in mai putin de zece minute. Da' dupa asta, frate-meu a zacut la pat doua saptamani. Si de atunci cam gangaieste", isi incheie povestea Constantin Popa.
     I-am intrebat pe cei doi cu care am stat de vorba in parte, cu fiecare in satul lui, daca au vreo explicatie pentru aceasta patanie a lor de tinerete. Mi-au spus ca tot in timpul razboiului, in poiana aceea se spanzurase un om, un dezertor, un anume Reusescu. Mai mult n-au stiut sa-mi spuna. Doar ca intamplarea aia grozava nu s-a mai repetat nicicand, nici inainte si nici dupa aceea, desi fratii au continuat sa munceasca in padure.
     Aducand povestea spre timpurile de azi, punem o intrebare la fel de bizara ca ea: oare acel naluc cu plete galbene, revarsate, care a lasat in urma o jerba scanteietoare, nu putea fi un extraterestru? O fiinta din alta civilizatie? Pentru cei doi tarani, din intamplarea de altadata au ramas doar amintirea si-o spaima de tinerete, greu de explicat. Dar daca, totusi, ei au fost martori si actori fara voie ai unei intalniri de gradul III?
__________________________________________________

material de la sursa:
http://www.formula-as.ro/reviste_589__288__invazie-de-ozn-uri-intr-un-sat-bacauan---garleni.html

Da, interesanta intamplare.

Extraterestrii sunt pasnici cu noi, insa cei ce ii vad, de frica actioneaza violent.
 Daca ET sa-i zicem asa, ar avea intentia sa ne distruga, ar fi putut-o face demult. Si ma gandesc ca daca au o tehnologie superioara noua, trebuie sa aibe si o gandire superioara noua...
Un alt om care a avut o intalnire de gradul III a spus ca a simtit o mare
"radiatie" de caldura si pace interioara venind de la acel extraterestru.

Skywalker

CATE CEVA DESPRE OMULETII GRI

Din cate tipuri de extraterestrii cunoastem, numai omuletii gri sunt mai
agresivi. Cea mai mare parte din cei care i-au intalnit povestesc ca au
fost dusi in nava, de unde acei omuleti i-au supus la tot felul de teste, au extras ovule, sau alte celule, dupa care li s-a dat drumul.
 Acum intrebarea e la ce au nevoie omuletii gri de celulele noastre?
Cineva care a avut o intalnire cu ei spune ca ei(adica omuletii gri) sunt niste roboti construiti de o specie de extraterestrii care nu pot suporta conditiile naturale de pe Terra. Din cauza asta au construit robotii pe care i-au trimis aici, pentru a recolta celule de la noi, in special sexuale, in vederea crearii unei rase hibride care sa poata trai si pe Terra. Acei ET sunt un fel de amfibieni, dupa cate am inteles.

annuki

desi eputin offtopic va voi  povesti si eu cate ceva despre padurile ciudate ale bacaului, mai exact o intamplare pe care la avut ca protagonist pe strabunicul meu si despre care bunica mea care inca mai traieste a povestit de nenumarate ori.intamplarea are loc inainte de ww2 pe cand strabunicul meu lucra in padure la exploatarea forestiera ca de altfel singurul loc de munca care se mai si platea la vremea aia.  el vedea uneori intr'un anume loc din padure niste lumini asemanatoare flacarilior care ieseau din pamant deasupra locului respectiv. conform supertitiilor locale si folclorice in acel loc nu putea fi decat bani (multi), astfel impreuna cu inca 2 oameni care si ei fazusera fenomenul s'au hotarat sa sape in acel loc. pentru a se feri de ochi nedoriti au plecat seara cand s'a intunecat dea binelea dupa ce in prealabil au facut o cruce si au luat cu ei si ceva lucruri sfinte, au ajuns la locul cu pricina aproape de miezul noptii si la lumina lunii s'au apucat de sapat. dupa un oarecare timp unul din ei uitanduse mai in jur a vazut ca se apropia de ei 3 oameni: "petre vin spre noi 3 oameni" (petrea il chema pe strabunicul meu) "eu nu vad nimic" i sa raspuns, apoi a vazut si cel de'al doilea coleg care era cu binicu ( adik strabunicu :) ) oamenii care se apropiau de ei . itr'un final ia vazut si strabunica insa spre deosebire de ceilalti el nu sa oprit din sapat si cand acei oameni erau destul de aproape a lovit cu unealta cu care sapa ceva de metal, povestea el ulterior "gura cazanului cu bani". in acel moment toti, strabunicau impreuna cu  colegii lui au disparut si s'au trezit bezmetici tocmai spre dimineata in rape,boscheti, maracini dupa norocul fiecaruia la distante de 2,3 kilometrii de locul unde sapau.  cand au ajuns acasa dimineata erau plini de noroi si moi din cauza fricii si a pataniei, ulterior sau intalnit a doua zi toti 3 si nu puteau explica ce li se intamplase.

--------------------------------------

poate ca nu as fi postat pe forum astfel de povesti insa  am mai citit despre  intamplari aproape identice sau macar asemanatoare, am impresia ca e una si pe situ asta si care sau intamplat numai in romania se pare mai exact in "anumite" zone .
----------------------------

voi reveni cu detalii iar daca aveti si voi nu ezitati

annuki

Teleportare sau dispariþii misterioase în munþii Buzãului
În 1981 Departamentul Zero, care, deºi face parte din SRI, are o activitate mai mult sau mai puþin independentã, a fost solicitat sã intervinã într-o zonã muntoasã, la Întorsura Buzãului. Zona era foarte retrasã ºi aproape nelocuitã. Doi fraþi alpiniºti se antrenau escaladând o stâncã înaltã ºi relativ izolatã din masivul muntos, cu pereþi abrupþi. Unul dintre ei a urcat pânã pe la trei sferturi din înãlþimea stâncii, unde a observat niºte semne bizare sãpate în piatrã ºi aproape erodate de timp. Când a ajuns sus, pe platforma îngustã a stâncii, s-a aplecat ºi a ridicat un obiect ciudat de culoare galbenã care semãna cu un lanþ, dar în clipa urmãtoare a dispãrut brusc sub privirea inmãrmuritã a fratelui sãu care se afla jos, la baza stâncii. A fost alertatã Miliþia, au fost anunþaþi pãrinþii, aflaþi la Brãila. Iniþial, autoritãþile l-au bãnuit, pe cel care i-a chemat, cã le ascunde adevãrul. Însã tatãl fraþilor, fost alpinist, a escaladat ºi el stânca, a ridicat obiectul, ºi a dispãrut instantaneu în faþa a mai mult de zece martori.
Au sosit imediat la faþa locului mai mulþi ofiþeri de Securitate de la Bucureºti, care au anunþat DZ în aceeaºi searã. Zona a fost izolatã de o echipã militarã pe o distanþã de o sutã de metri în jurul stâncii. Reprezentanþii unei alte Direcþii din Securitate s-au ocupat cu dezinformarea sãtenilor ºi liniºtirea martorilor oculari.
În zilele urmãtoare un elicopter a fost folosit pentru a cerceta de sus stânca respectivã. Obiectul era un gen de pârghie ancoratã în piatra stâncii. Nu se ºtie cine, cum, ºi de ce a fãcut-o. Scrierea de pe stâncã a rãmas necunoscutã. Semnele pãreau foarte vechi. Lipsiþi de experienþã ºi presaþi de panica creatã, cei responsabili au dinamitat stânca. Dar în locul ei a continuat sã rãmânã un contur strãveziu de culoare verde deschis, ca un abur uºor. Dupã câteva zile însã, a dispãrut ºi el, definitiv.

Skywalker

...Si astfel a fost distrus un valoros artefact...
Daca erau destepti, oamenii respectivi puteau transforma aceea stanca in obiectiv "UFO-turistic", asa cum sunt multe in America de Sud.

annuki

intradevar daca... insa obiectivele la care te referi din america de sud, nu stiu daca atunci cand le atingi dispari, poate ca asa au procedat bine, imagineazati daca ar mai fi fost cateva accidente din astea sa vezi atunci panica ,oricum daca nu ar fi fost dinamitata am fi avut si noi o davada "fizica" a paranormalului dar asa....raman la stadiul de povesti/zvonuri frumoase/infricosatoare s. a. m. d.

annuki

O confirmare a acestor evenimente (descrise de Radu Cinamar în cartea sa, apãruta în vara anului 2004) o gãsim chiar într-un cotidian (ziarul Ziarul) unde se relateazã pe larg despre misterioasele dispariþii. Iatã un citat semnificativ: "O primã referire la astfel de dispariþii face Dan Fodor, în Monitorul de Iaºi. El relateazã despre doi brãileni (sursa reporterului i-a cerut sã nu le dezvãluie numele), care, în anul 1980, au plecat spre cãtunul Nucu, dar, într-un loc numit "La Tâhãrie", unul dintre ei s-a gândit sã facã o urcare pe una dintre stâncile cu forme ciudate din zonã. Folosind echipamente de alpinism, tânãrul a urcat pânã în vârf, de unde a strigat la prietenul sãu: "Uite ce am gãsit!". S-a aplecat, a ridicat ceva ce pãrea a fi un lanþ metalic ºi... a dispãrut. O vreme, cel rãmas jos a aºteptat ca prietenul sãu sã termine cu glumele, apoi s-a convins cã s-a întâmplat ceva cumplit. L-a anunþat pe fratele dispãrutului, care a sosit din Brãila cu o echipã de zece inºi, câþiva dintre ei lucrând în Ministerul de Interne. Chiar fratele dispãrutului a urcat pe stâncã. A gãsit ºi el lanþul metalic, pe care l-a ridicat ºi... a dispãrut ºi el. Nimeni n-a mai îndrãznit sã repete "figura". Cei doi fraþi, cãutati în zadar prin împrejurimi, n-au mai apãrut niciodatã."

Skywalker

Poate acel lant era o poarta al unui tunel al timpului sau al spatiului, sau...
al altor dimensiuni. Si poate ca acei disparuti sunt in acelasi loc, dar in alte dimensiuni(poate ca asta are legatura si cu nivelele vibrationale). :)

annuki

Citat din: SkywalkerPoate acel lant era o poarta al unui tunel al timpului sau al spatiului, sau...
al altor dimensiuni. Si poate ca acei disparuti sunt in acelasi loc, dar in alte dimensiuni(poate ca asta are legatura si cu nivelele vibrationale). :)


--------------------------------------------------

posibil... cine stie? referitor la tunele am uitat sa specific in povestirea aia a mea (aia cu strabunicu) ca in apropierea locului cu pricina se afla un tunel astazi esirea lui fiind surpata desigur. bunicu povestea ca ar fi cam "lung" dar deja.... deja am spus prea multe.... :roll:


p.s:glumesc :)

annuki

CitatPare a fi vorba aici de ''Alien Abduction ''(rapit de extraterestrii)
Itradevar se gaseste ca in aceasta poveste este vorba de timp disparut,oameni necunoscuti si neindentificati si mai ales un loc din care iesea foc ce ar putea fi legat de paranormal.
(in ograda bunicii mele,itr-o zi se vedea ca iesea foc din pamant,este tot ce mi-a duc aminte despre acel incident din care bunica mea a povestit)
Intotdeauna este bine sa aflam cat mai mult posibil despre visele persoanei care a avut un asemenea incident cu ''missing time''(timp disparut)pentru ca deobicei cei rapiti de ET sunt tratati cu un specific ''drog'' care face persoana respectiva sa uite tot ce i sa intamplat dar uneori drogul nu-si poate face efectul puternic unor anumite persoane cu anumite boli sau care consuma anumite medicamente,si de acea acel ''missing time'' poate reveni in subconstient in vise......revenind dupa un timp sa-si aduca aminte totusi o portiune din cea ce i s-a intimplat.
Am citit foarte mult despre ''Alien Abduction '' si am intilnit persoane care au fost asa spus''rapiti de ET'' si incluzind acel timp disparut care acea persoana nu-si poate deloc exlica fenomenul.

----------------------------------------

intradevar jackie ar fi fost interesant daca ulterior ar fi fost supusi unei sedinte de hipnoze asa cum se procedeaza astazi, cat despre vise..hmm.. unii nu cred nici fapte, interesant mai este ca aceasta ''Alien Abduction '' sa petrecut din cauza cercetarii intreprinse de ei a acelui loc.




p.s.:sub nici o forma nu "cerceta" ograda bunicii  :)

annuki

Citat din: BlackySunt foarte posibile aceste intamplari, seamana cu niste intamplari pe care le povesteste Mircea Eliade in nuvelele sale. Va recomand mult sa cititi ce a scris Mircea Eliade. Este primul om din lume care a scris un tratat stiintific despre shamanism si alte stiinte oculte.

El da si explicatii pentru cele intamplate.

Succes!



-------------------------------------------------------------------


desi nu prea am multa literatura eliade, voi continua cu altceva :) :


Pentagonul spioneaza cu sateliti
Pentagonul are mai multe programe militare secrete si de spionaj geodezic, folosind mai multi sateliti geostationari de înalta tehnologie. Unul dintre acestia, care se bazeaza pe tehnologia bionica si pe cea a undelor de forma, a reperat în anul 2002 o structura aparte într-o anumita zona a muntilor Bucegi. În primul rând, spatiul gol identificat în interiorul munteluinu avea corespondenta cu exteriorul, ci începea direct din interiorul muntelui, la o anumita distanta de panta acestuia. În al doilea rând, avea forma unui tunel foarte regulat care cotea brusc spre centrul muntelui, sub un unghi de 26 de grade. Traseul tunelului era perfect plan. Cel de-al treilea element a pus pe gânduri echipa Pentagonului.
Scanarea din satelit a muntelui a evidentiat doua blocaje majore ale structurii din interiorul solid de piatra care margineau începutul tunelului si sfârsitul lui si respingeau orice tip de sondare sau analiza, ca si cum ar fi protejat ceva în acel loc. Erau baraje energetice artificiale: primul era plan, drept ca un zid, ca un perete care bloca accesul în tunel. Al doilea era imens, ca o cupola sau semisfera, care se afla la capatul opus tunelului, aproape de centrul muntelui. Ansamblul tunel-semisfera se afla într-un plan paralel cu solul, iar barajul semisferic se afla pe verticala ce corespunde stâncilor de pe creasta numite Babele. De fapt, verticala iesea la aproximativ 40 de metri între Babele si Sfinxul din Bucegi.

O structura similara în Irak
Echipa de la Pentagon a observat ca barajul energetic semisferic are exact aceeasi frecventa de vibratie si aceeasi forma ca cel dintr-o alta structura subpamânteana foarte secreta pe care ei o descoperisera înainte, în apropiere de Bagdad, în Irak. La scurt timp dupa descoperirea din subsolul Irakului s-a declansat razboiul si dupa câteva luni americanii au avut acces, în cel mai mare secret, la zona respectiva, despre care irakienii nu stiau absolut nimic. Oricât s-au straduit, nu au reusit sa penetreze zidul energetic, iar întreaga operatiune era tinuta în cel mai mare secret.

B.A.M

CitatScanarea din satelit a muntelui a evidentiat doua blocaje majore ale structurii din interiorul solid de piatra care margineau începutul tunelului si sfârsitul lui si respingeau orice tip de sondare sau analiza, ca si cum ar fi protejat ceva în acel loc. Erau baraje energetice artificiale: primul era plan, drept ca un zid, ca un perete care bloca accesul în tunel. Al doilea era imens, ca o cupola sau semisfera, care se afla la capatul opus tunelului, aproape de centrul muntelui.

Citisem acum putin timp "Fenomenul Valentina" si spunea axact acelasi lucru.

annuki

CitatCitisem acum putin timp "Fenomenul Valentina" si spunea axact acelasi lucru.

-----------------------------------------------------------

"Vizionara Valentina, femeia oarba din Iasi care poate pune diagnostice si prin telefon, sustine ca a descoperit prin metode proprii ca un important suvoi de energie, de aceeasi calitate cu cea care alimenteaza complexul de la Gizeh, scalda si Sfinxul nostru din Bucegi. Iar subteranele nedescoperite ale acestuia comunica cu piramidele din Egipt. "Acolo e trecutul omenirii. Dar nu-i omenirea de acum doua mii de ani. E cu mult mai demult, tare mult înainte. Sfinxul din Bucegi este ocrotitorul pamântului pe care locuim. De fapt, în Bucegi, la Sfinx vine un suvoi foarte puternic de energie. Atunci când cu stiinta care va fi pe pamânt va birui cineva sa ajunga sub Muntii Bucegi, va da peste toate aceste înscrisuri si documente însemnate si, dupa semnele acelea, va sti ce are de facut. Dar asta se va întâmpla numai dupa ce suvoiul de energie de deasupra va slabi", spune clarvazatoarea care n-a fost niciodata în Bucegi."

baaron

Excelent raspunsul lui Skywalker la primul mesaj.
Pentru mai multe detalii va sfatuiesc sa cititi topicul SUPERCIVILIZATIILE.
Sper ca veti gasi multe date interesante si folositoare.

Pe curand.......

aswotim

Mai nu stiu de unde le "scornicitzi", dar suna a literatura SF. De ce nu mentionati sursele de unde ati aflat de ele, sau sunt spuse ca telefonul fara fir, din "gura in gura"?
Fara referinte, nu se vor putea cerceta, si o voi trata doar ca literatura. Despre multe carti aparute si la noi, despre OZN, am cercetat bibliografia si sursele surselor, pana am descoperit niste transformari si deviatii si traduceri incorecte care deformasera in asa masura faptele, precum era in bancul ala cu Radio Erevan, are raspunde unui ascultator: " Este adevarata fapta de care vorbiti ca i s-a intamplat presedintelui nostru , cu doua observatii: 1. ca nu a castigat la Loto o masina, ci i s-a furat, si 2. ca nu era o masina ci o bicicleta. "   
Sau "unde dai si unde crapa..."