Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Batalie intre Grey si alta rasa mai avansata tehnologic ?

Creat de bk, 20 Decembrie 2010, 22:36:25

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Vlad6

Citat din: Xanadron din  01 Ianuarie 2011, 15:11:36
Desi nu-i chiar o dovada apropo de vreo "stargate", imaginea straniei serii de gropi circulare perfect aliniate de pe fundul Golfului Aden (zona vestica) ridica semne de intrebare asupra originii lor naturale...  :roll:



P.S. Evident ca imaginile de pe Google Earth nu sint actualizate (sint din 2009), asa ca nici vorba de posibilitatea observarii vreunui semn al prezentzei adevaratei armada multinationale de vase militare care fojgaie inca la ora asta pe-acolo. 8-)


in imaginea ce ai postat-o,in apa,apare un cap de reptila/reptilian :D
coincidenta?  :martiansmile:

Deanna

Se pare ca si la noi in tara se intimpla lucruri bizare pe lacuri,si nu numai ,am mai atras atentia intr-un topic asupra unei filmari in care un obiect a intrat in interiorul a trei puncte formate din senin,si eu am fost martora a unui fenomen asemanator pe faleza Dunarii,pe care l-am mai descris pe forum.Aici este un articol presarat cu superstitii,insa mi se pare interesant cel putin ce se intimpla pe lacul Razelm,parca era si un avion din razboi prabusit acolo: http://www.adevarul.ro/societate/Povestile_lacurilor_blestemate_0_272973122.html
despre fenomene ciudate petrecute si in apropierea insulei serpilor,citisem intr-o revista de prin anii 95,cred ca o mai am aruncata la gramada cu multe altele,se pare ca acolo umblau si niste delfini ciudati,rapizi si mai mici,cu echipamente.Recent a aparut pe un grup pe net o informatie asupra unor fenomene mai vechi,tot din acea zona,din pacate nu este data o sursa,asa ca postez cum am gasit:
Triunghiul morþii din Marea Neagra

În Marea Neagrã, în imediata vecinãtate a Insulei ªerpilor, aflat la 45 kilometri nord-vest de Sulina, se aflã un misterios Triunghi al Bermudelor.
Deºi zona este cunoscutã încã din Evul Mediu, puþini au auzit despre acest triunghi, supranumit al "morþii", care "cãlãtoreºte" prin apele Mãrii Negre. Turcii au fãcut primele relatãri despre aceastã zonã stranie, denumitã de ei "Vârtejul Morþii". Nenumãrate asemenea povestiri relatau despre dispariþii surprinzãtoare în apele relativ liniºtite ºi în plinã zi! Surprinzãtoare sunt ºi unele povestiri ruseºti din secolele XIII ºi XIV care relateazã despre un "vârtej alb" care târa la fundul mãrii pãsãri, corãbii ºi chiar mici insule! Relatãrile erau fãcute de cãtre oameni care au fost de faþã ºi au scãpat cu greu din aceste vârtejuri.

Studiind cu atenþie acest fenomen cercetãtorii au ajuns la concluzia cã este vorba despre o suprafaþã de aproximativ 8-10 km - relativ triunghiularã - în care se manifestã o formã stranie de magnetism, mult modificat faþã de cel detectat ca fiind "normal". Cercetãtorii ruºi ºi ucraineni afirmã ca falia magneticã din misteriosul triunghi mobil din Marea Neagrã se deschide de la o fracþiune de secundã pânã la câteva minute. Aceastã anomalie magneticã se deplaseazã lent prin zona Mãrii Negre ºi, la ora actualã, zona se deplaseazã spre litoralul românesc, mai precis spre Sulina.

Diverse dispariþii

Date mai complete asupra altor dispariþii misterioase s-au evidenþiat dupã dezmembrarea fostei Uniuni Sovietice, deoarece abia atunci unele secrete straºnic pãzite au ieºit la luminã. Astfel, din dosarele ultra-secrete ale armatei roºii aflãm despre dispariþia la 31 mai 1944 a cruciºãtorului Tiolkovsloi, la sud de Crimeea (la 70 km în larg), în plinã zi. Cu toate cã vremea era excelentã, cãpitanul navei vecine povesteºte cã respectivul cruciºãtor a fost învãluit deodatã de o ceaþã neagrã cu sclipiri verzi, dupã care. a dispãrut pur ºi simplu de pe ecranele radar. La numai douã luni dupã aceasta, o altã dispariþie: cinci avioane militare plecate în recunoaºtere au intrat în ceaþa neagrã cu sclipiri verzi, au dispãrut de pe ecranele radar cu care erau urmãrite ºi nu s-au mai întors niciodatã.

Pe 5 decembrie 1945, 5 bombardiere americane de tip Grumnan TBM-3 Avenger, dispãreau în întunericul Triunghiului Bermudelor. Un lucru foarte straniu, însã deosebit de discutat la vremea aceea, a fost dispariþia a 5 bombardiere ruseºti, în aceeaºi zi în interiorul Triunghiului Morþii de lângã Crimeea (la numai 70 km de þãrm).
Expediþia de cercetare sovieticã ce a fost dezlãnþuitã dupã anunþul oficial al dispariþiei bombardierelor nu a reuºit sã gãseascã nicio urmã. Unele surse spun cã ultimele transmisiuni ale aparatelor în zbor au relatat despre o ceaþã deasã din care avioanele nu reuºeau sã iasã. Exact ca ºi în relatãrile avioanelor americane din Triunghiul Bermudelor. Fiind pe timp de pace, la ora acea nu exista nicio bazã duºmanã prin apropiere, de aceea ofiþerii ruºi au crezut cã este vorba despre un accident, dar de pe urma lui ar fi trebuit sã mai rãmânã mãcar niºte urme fizice.

O altã dispariþie misterioasã s-a petrecut mult mai recent, în 1990, când un mic aparat de zbor grecesc dispãrea la numai 30-40 km de þãrmul românesc.

Zona este cunoscutã de pescari

Pescarii români ºi bulgari din zona de coastã ocoleau de multã vreme acea regiune, deoarece existau diferite legende ºi superstiþii cã acolo este o "apã blestematã".
Presa greceascã din Atena atrãgea atenþia cã, fiind un avion particular, pilotul nu cunoºtea "traseul de ocolire" care era semnalat avioanelor "oficiale", dar sublinia cã este necesar ca oficialitãþile române sã precizeze clar care sunt coordonatele acestei forme, pentru a evita alte dispariþii tragice.
Totuºi frecvenþa lor este micã, aceasta mai ales datoritã faptului cã este o zonã relativ puþin frecventatã ºi în general ocolitã. Oficiali ruºi, însã, sunt de altã pãrere, ei susþin cã aceste anomalii magnetice au o frecvenþã îngrijorãtoare (una la douã zile). ªi aici se emite ipoteza cã aceste anomalii ar putea fi porþi cãtre lumi paralele, care se deschid doar în anumite momente.

Una din cele mai surprinzãtoare dispariþii este cea petrecutã cu câþiva ani în urmã (în 1991) a 80 de oameni care lucrau pe o platformã marinã ruseascã de extracþie a petrolului. Platforma era legatã prin staþie de baza de la þãrm, cu care era stabilit un protocol de comunicare zilnic. Într-o zi, fãrã niciun SOS, platforma a rãmas mutã la toate încercãrile de stabilire a contactului.
Dupã câteva ore, baza a alertat poliþia de coastã, o escadrilã militarã a fãcut o recunoaºtere ºi platforma a fost descoperitã ºi recuperatã la 50 km distanþã de locul iniþial de amplasare, plutind în derivã, fãrã nicio urmã de viaþã la bord ºi fãrã niciun indiciu care sã lãmureascã misterul dispariþiei echipei tehnice.
Platforma arãta de parcã cei 80 de oameni o prãsiserã în grabã, fãrã sa-ºi ia niciun fel de bagaje, haine sau lucruri intime, fãrã sã strângã sau sã facã curat, de exemplu, pe mesele unde mâncau!...

La ora actualã, armata ucraineanã studiazã cu mare atenþie aceastã falie magneticã ce se deplaseazã lent, din zona lor, cãtre apele teritoriale româneºti. Atunci, studierea ei ºi responsabilitãþile ce decurg din aceste studii vor reveni oficialitãþilor româneºti."



Nu am o sursa de informatie, am primit si transmit mai departe, asa ca nu pot verifica veridicitatea celor relatate. Rica

tractorbeam

Nu exista in lista de nave de lupta sovietice in perioada respectiva nici un crucisator Tsiolkovsky.
Cred ca e o mare vrejeala. :evil:
Mai consultati wikipedia cand postati ceva de genul asta.

Deanna

Citat din: tractorbeam din  23 Mai 2011, 12:52:19
Nu exista in lista de nave de lupta sovietice in perioada respectiva nici un crucisator Tsiolkovsky.
Cred ca e o mare vrejeala. :evil:
Mai consultati wikipedia cand postati ceva de genul asta.

daca informatia vine din dosare ultra secrete,nu e nevoie sa fie in wikipedia,mai este de ex.un caz al unei nave daneze disparute,care nu se afla in arhive: http://stirileprotv.ro/exclusiv/exclusiv-online/enigme-nave-celebre-si-oameni-ale-caror-disparitii-nu-pot-fi-explicate.html

Arhanghelul

#19
Departe de mine sa fie o gluma ... o fi efectul "Medusa" ... http://ro.wikipedia.org/wiki/Medusa

Se c-am potriveste si cu "mireasa " ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

romulus

CitatMai consultati wikipedia cand postati ceva de genul asta.
Parerea mea este ca Viki nu trebuie luata prea in serios -  ca sursa de informatie sigura, vorbesc  ! Stim procesul de completare a informatiilor de pe Viki ...asa ca n'are rost sa o lungesc !
De asemenea, eu as trata cam tot ca pe Viki si postul tv. citat de Deanna stiind ce organism/e americane il patroneaza si cine fabrica "stirile" care se difuzeaza acolo! {Pentru cei care nu stiu - ori au uitat- acel post a fost creat in Romania,  aproape transparent, cu bani proveniti de la Central Intelligence Agency,  prescurtat CIA } !!!
Eu nu zic sa nu va uitai la ele , zic doar sa le tratati cum trebuie, cunoscand sursa !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Deanna

Citat din: romulus din  24 Mai 2011, 12:48:37
De asemenea, eu as trata cam tot ca pe Viki si postul tv. citat de Deanna stiind ce organism/e americane il patroneaza si cine fabrica "stirile" care se difuzeaza acolo! {Pentru cei care nu stiu - ori au uitat- acel post a fost creat in Romania,  aproape transparent, cu bani proveniti de la Central Intelligence Agency,  prescurtat CIA } !!!
Eu nu zic sa nu va uitai la ele , zic doar sa le tratati cum trebuie, cunoscand sursa !
Am zis !

oricum nu prea ma uit la protv,insa am observat ca stirea o preluase de pe listverse.com,care e sponsorizat de surse pe care nu le cunosc...aceasta e stirea,cu mai multe amanunte in engleza:
http://listverse.com/2011/01/02/top-10-ghost-ships/

Arhanghelul

#22
Viitorul a fost ieri ...
Stargate Continuum F-15 Montage

Un raspuns si .. la tema ... de ce "tremura" extraterestri ... sa n-o mai faca inca o data "lata" ... semne pe Terra sunt o gramada de la vechiul razbel ... si noi omeni am mai participat la el ... si vom mai participa ... ca suntem parte din el ... acum intrebarea aia mai grea dintre toate  ... cum aflam de ce parte suntem  ... cu aia buni sau cu aia rai ... :evil: =  :-)

http://www.imdb.com/title/tt0929629/mediaindex
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii

Citat din: Arhanghelul din  03 Septembrie 2011, 15:58:50
Viitorul a fost ieri ...
... acum cum aflam ca suntem cu aia buni sau cu aia rai ... :evil: =  :-)


Exact ca in Dune   daca ai un popa in frunte in mod sigur nu esti pe partea care trebe  :lol: 
Cat despre restul variantelor , in mod sigur aia sustinuti de oficiali nu sunt bunii
Ofcourse  , my 2 penny op.  8-)

calator astral

Arhanghele> te credeam mai informat.
Cei buni sint Ingerii si cei rai sint demonii. Punkt.
Scoti fotografia aia uzata de atitea postari ca iepurele din joben, poza unui basorelief mincat de timp,eroziunea a produs imaginea aia cu niste "obiecte" asemanatoare unor vehicule zburatoare,dar nu e vorba de nici un ozn,elicopter sau submarin.
Cauta studiile arheologilor seriosi care au reconstituit imaginea initiala. Nici o legatura cu mijloace de locomotie moderne. E o inscriptie banala ca mii altele asemanatoare dar modificata de timp si mediu.
INTELEGETI ODATA PENTRU TOTDEAUNA : EXTRATERESTRII AU VENIT AICI ABIA IN SECOLUL TRECUT,NU SINTEM CREATIA LOR ABSOLUT DELOC.
Ei incearca sa manipuleze Istoria si sa demonstreze ca au fost aici de mii de ani,pe Terra inca dinaintea noastra,ba chiar ca am fi creatia lor.
E vrajala lor care se va spulbera foarte curind in fata adevaratului Creator si a Ingerilor Lui, si-a trimis Fiul, Isus Cristos, sa ne salveze inca o data.

roxaline

Citat din: Arhanghelul din  03 Septembrie 2011, 15:58:50
Viitorul a fost ieri ...
Stargate Continuum F-15 Montage

Un raspuns si .. la tema ... de ce "tremura" extraterestri ... sa n-o mai faca inca o data "lata" ... semne pe Terra sunt o gramada de la vechiul razbel ... si noi omeni am mai participat la el ... si vom mai participa ... ca suntem parte din el ... acum intrebarea aia mai grea dintre toate  ... cum aflam de ce parte suntem  ... cu aia buni sau cu aia rai ... :evil: =  :-)

http://www.imdb.com/title/tt0929629/mediaindex

si daca suntem chiar in mijloc? Aka "osul"?  :?
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

Arhanghelul

#26
Citat din: calator astral din  03 Septembrie 2011, 17:07:45
Arhanghele> te credeam mai informat.
Cei buni sint Ingerii si cei rai sint demonii. Punkt.
Scoti fotografia aia uzata de atitea postari ca iepurele din joben, poza unui basorelief mincat de timp,eroziunea a produs imaginea aia cu niste "obiecte" asemanatoare unor vehicule zburatoare,dar nu e vorba de nici un ozn,elicopter sau submarin.
Cauta studiile arheologilor seriosi care au reconstituit imaginea initiala. Nici o legatura cu mijloace de locomotie moderne. E o inscriptie banala ca mii altele asemanatoare dar modificata de timp si mediu.
INTELEGETI ODATA PENTRU TOTDEAUNA : EXTRATERESTRII AU VENIT AICI ABIA IN SECOLUL TRECUT,NU SINTEM CREATIA LOR ABSOLUT DELOC.
Ei incearca sa manipuleze Istoria si sa demonstreze ca au fost aici de mii de ani,pe Terra inca dinaintea noastra,ba chiar ca am fi creatia lor.
E vrajala lor care se va spulbera foarte curind in fata adevaratului Creator si a Ingerilor Lui, si-a trimis Fiul, Isus Cristos, sa ne salveze inca o data.
Ma bucur ca-i intervenit ...(asta sunt eu :evil:) ... stiam ca matale esti spinul (cel informational/energetic) ce-mi ridica entropia (nivelul de vibratie "mentala" , adica imi urnesti singurul neuron "blond" la munca ...
Am intrebat acum o saptamana ... pe un absolvent de la "fabrica de popi" de ce au "schimbat" la ani 3xx D.C. ... denumirile din biblie in "Dumnezeu" ... si mi-a raspuns "teoretic" ca numele lui Dumnezeu nu poate fi "cuprins" ... adica mi-a mai specificat ca ne depaseste "traducerea " din aramaica in greaca si/sau latina (alte traduceri nu mai conteaza)... nu se potrivesc vezi "doamne" intelesul "expresilor" ... si nu e primul care il fac ... Seki ( http://www.jocul-go.org/reguli) ...

@plimbaretule ... fereste-te grav de "Incornorat" ca se pare ca pe tine te viziteaza mai des ... prin terti ... zice intr-o marturisire " neconfirmata" Arsenie Boca... ca cu cat avanseaza omul catre  Dumnezeu cu atat mai tare (evoluat /desfasurat/dezvoltat) se arata "Tatal inselaciunilor " si acolitii lui ingeresti "decazuti"... ia zi tie nu-ti "shade" nici unul pe "pieptul ala frumos de 30 si ceva de ani: ...

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

calator astral

Stiam asta arhanghele. Dar sint linistit, numai imi "shade" niciuna "la piept" de peste doua luni,ma multumesc de scurte aventuri fara "a doua zi"...asta este.
Oricum pt mine pina acum femeile,indracite sau nu, au constituit intotdeauna un obstacol in calea Implinirii si ma saturasem de interogatorii "unde ai fost/ce ai facut/cu cine/mincinosule imi spui ca pleci dupa alieni si te duci cu altele/etc".
Dar poza propusa de tine nu e o proba a unui presupus conflict intre rase.

Arhanghelul

Ti-am dat un like ca-i fost m-ai fair play ... ca mine ... o sa transform BCA-ul in bere pentru tine ... dar sa sti ca tot "relativitatea" decide ... ww4 zis de Einstein ... vizavi de ww3 ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

angellla29

Citat din: padme din  21 Decembrie 2010, 10:03:18
Cineva se uita mai mult decat mine la Star Gate, Star Trek si alte staruri....

Dar daca aceste Sta Gates chiar exista....Se pare ca Herr Hitler nu era strain de subiectul asta:

http://www.youtube.com/watch?v=IjFI-908Rtg&feature=player_embedded#!

Atlantida,,,portalul Antartic....Acum mai nou portile stelare din Irak.....OHOH!!! O alta explicatie pentru invazia americana in Irak....

http://www.esoterism.ro/ro/portiirak.php

http://www.welcomethelight.com/2009/12/us-german-govts-believe-there-is-a-stargate-in-iraq/