Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

"Pastorul si turma sa..."

Creat de mr, 14 Decembrie 2010, 15:07:06

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

#15
Hai sa derapez si eu un pic pe aratura politicii cu orice risc de penalizare, chiar daca n-o sa fiu asa de evident axat pe circul mioritic, ci mai mult pe "Diverse" cu tente NWO - parca-n sectiunea asta sintem, nu?

Deci: desi n-am votat... adica de fapt mi-am autoanulat ca de obicei optiunea - raminind la parerea naiv-idealista deocamdata ca o boicotare globala PE FATZA a votului ar fi una din parghiile schimbarii Sistemului asa-zis democratic :evil: in care-i ales doar "cine trebuie" - nu pot sa nu observ cita patima paguboasa, fiindca partizana in favoarea unor Iluzii in definitiv, transpare pina si din unele postari de pe un forum deloc "politizant" ca RUFOn.
Mai ales din penultima. :-D

Orice aberatie poate fi deci justificata cumva prin sucite sinusoide logice (cum ar fi eventuala iesire cu scandal a Romaniei din UE, care ar inghetza cica relatiile noastre cu Estul Asiatic, :? avantajind Imperiul Naval Britanic demult apus - si eu care credeam ca totul s-ar intimpla exact pe dos in varianta asta deloc probabila...) Plus alte enormitati (e doar parerea mea si asta, evident), conform carora un imaginar procent "antenizat" de 10% ar fi egal cu altul REAL, de vreo 60%! :-o
OK, procent obtinut de nici nu mai conteaza care aliantza de gasti manglitoare asa-zis partinice in urma unui vot eminamente negativ, de protest contra altei gasti... cel putin la fel de duplicitar-jefuitoare ca asta recent aleasa. :lol:

Nu doar basismul patent, ci si nationalismul aparent pozitiv-patriotic al europarlamentarului britanic pot fi deci la fel de lejer justificate. Clar insa ca si vataful khazar cu toata trupa lui de borfasi agramati, si "plagiatorul V" cu alta trupa de penali ordinari, dar pina si "curajosul" Nigel Farage sint doar niste politicieni in definitiv.

Adica o tagma de oportunisti fara scrupule, perfect anti-selectati pentru misia lor de circari cinici. :x
Si fara vreun gind de schimbare benefica si mai ales reala a Establishment-lui.
Sistem nefericit pentru multimi, dar nu si pentru ei plus tentaculele conexe, in care toti maimutoii astia doar se joaca de-a nuantzele "radicale" cica.

Iar noi punem botu' la circareala si cotcodacim analize sterile, in loc sa le dam la tzurloaie - intai cu votu', evident. :wink: 
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

#16
Citat din: AdarM din  18 Decembrie 2012, 10:45:44
Ideea "pastorului cel bun" tine mai mult de religie decat de realitatile sociale, insa ar fi de observat cum religia situeaza pastorul intr-o alta lume, intr-o alta dimensiune.
Eu, individul, inca sper sa apuc ziua in care fiecare om sa hotarasca pentru el, sa realizeze ca nimeni nu-l poate conduce, ca e obligat prin insasi natura lui s-o faca singur; sper sa apuc ziua in care omenirea sa realizeze ca statul, ca forma de organizare, nu are in fruntea lui conducatori/pastori, ci slujbasi platiti sa asigure un cadru lenicios evolutiei fiecaruia; sper sa apuc ziua in care nimeni sa nu mai astepte ca statul sa-i dea, ci sa ia singur ceea ce i se cuvine.
Vedeti domniile voastre, eu nu vreau si nu gasesc normal conceptul de stat in care reprezentantii lui ne invata despre cosorul lui Moceanu, in care turma repeta lemn...oasa si fe...roasa, ci un stat in care toti oamenii sunt "moceni", iar alde Obama, Merkel sau Basescu sunt platiti sa-mi inlesneasca accesul la fier si lemn.
Dupa mine asta e singurul viitor al omenirii, toate celelalte posibile avand drept final previzibil extinctia - dintr-un motiv sau altul.

Pana la urma colegul AdarM a sintetizat foarte bine si din adancul fiintei sale, diferenta clara dintre sistemul piramidal de conducere si conceptul, deloc utopic - pentru ca observ cu o urma de bucurie existenta sa nealterata, de om liber.
Ideea inititala de pastor ar reprezenta taman profilul unui invatator. Binenteles, pe topic, ideea de pastor/invatator s-a transformat/denaturat in ideea de pastor/conducator al sistemului. Si de aici toate deviatiile/efectele negative. Multe rau... asa incat atitudinea lui Nigel Farage, fie ea si falsa, e ca o margica sclipicioasa intr-un morman de...

Caci realitatea si iluzia propagata agresiv si pervers de reprezentatii de varf ai sistemului este:
- economie globala pe credit
- economii nationale pe credit
- economie nationala privata pe credit (exclud firmele capusa care fac afaceri dubioase cu statul ...si o duc in lux)
- economie familiala pe credit
- economie individuala pe credit

De la individ la intreaga umanitate, toata lumea e datoare. Cui este datoare? Adica cu totii suntem niste puturosi, incapabili, asistabili? Cine stabileste ca un om este dator de cum a tras prima gura de aer? Un om care creeaza nu are cum sa aiba nevoie de credit. Si sunt destui care creeaza nativ. Atunci cine ne minte pe fata si trasforma/mentine aceasta minciuna ca fiind reala?
A fi om liber in acesta inchisoare mentala (pentru ca vrem, nu vrem, suntem interconectati), generatoare de frica si griji, inhibatoare de creativitate, este o misiune extrem de dificila si un test al naibii de greu pentru libertatea spiritului. Pentru ca nu te poti separa total de semenii adormiti si esti nevoit sa iei contact cu sistemul. Cei care trec testul...ajung sa vada si partile bune. Dar astea numai ei le stiu...
Sistem care, invariabil si periodic, subscriu, ajunge la o forma de extinctie. A fost...si va mai fi.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

fiulploii