Resurse > Diverse

"Pastorul si turma sa..."

(1/4) > >>

mr:
Urmaresc de ceva vreme blogul unui roman de-al nostru, Marius Stan. Acest domn este implicat in diverse activitati ce au drept scop evolutia noastra personala ca oameni. In cea mai mare parte am rezonat cu modul sau de gandire, prin articolele sale si de aceea am considerat ca ideile lui merita a fi impartasite.
http://www.lumeareala.ro/

Mai jos, ultimul sau articol:

Pastorul si turma sa

Nu, nu e vorba de Iisus si crestini – ci despre ceva asemanator : adevaratii conducatori ai planetei, cei ‚superiori’ si noi, omenirea, ‚specia inferioara’ condusa.

Sunt multe dovezi care atesta ca nu suntem stapani la noi acasa. Cat de important e acest lucru, pentru viata noastra de zi cu zi, ramane fiecaruia de estimat. Personal, consider ca e important doar pentru a-ti cunoaste adevaratul loc in lumea din care faci parte – si mai putin important pentru calea ta interioara, acolo unde pasesti doar prin efort propriu si unde toate conceptele mentale despre lumea reala exterioara dispar.

E amuzant sa vezi oameni in functie de conducere ‚posedati’ de ‚sindromul importantei de sine’, crezand ca sunt ‚stapanii orasului, tarii, lumii etc’ – cand ei doar indeplinesc rolul de marionete – corpuri golite de constiinta de sine si umplute cu virusi mental-emotionali. Cam asa suntem cu totii, fiecare pe nivelul sau, pana nu facem efortul de a da la o parte invelisurile-parazit. Iar aici informatia si ‚tehnologia’ de care dispui pe calea interioara este esentiala.
Dar nu despre asta e vorba acum – ci despre tehnologia din lumea exterioara. Gen. Emil Strainu spunea de curand ca in acest moment exista pe pamant tehnologie in avans cu cateva sute de ani fata de nivelul recunoscut oficial. Nu mi se pare imposibil – amintiti-va doar saltul tehnologic din ultima suta de ani, total impresionant fata de secolele anterioare – de ce nu, peste 20-30 de ani, lumea sa arate ca in filmele SF cele mai indraznete de acum ?

E oare posibil acest lucru cu 7 miliarde de oameni pe Pamant si cu actualul mod de organizare economica, sociala, politica ? Nici nu se pune problema. Ce traim acum e finalul unei ‚oranduiri sociale’ existente de mii de ani (pana si Papa Benedict a avertizat asupra necesitatii acestei transformari in maxim 2-3 ani). Viitorul ‚programat’ pare a fi altul. Si numai cei exterm de orbi (majoritatea adica) nu-l vad…si raman oite bune de taiat in turma marelui pastor.

Tot gen. Strainu spunea despre reuniuni la nivel inalt si extrem de secret unde se discuta astfel de idei. Daca din sapte miliarde mai ramane doar unul, totul se poate transforma radical. Se da drumul oficial la free energy (care deja exista, de altfel), la terapii ce pot prelungi viata cu sute de ani (care si ele exista), la o cunoastere incredibila asupra mico si macro-cosmosului. Presupunand ca ar fi adevarat, cine oare nu ar vrea sa traiasca astfel ?

Si cati dintre noi am accepta sacrificarea a sase miliarde pentru ca un miliard sa traiasca bine ?

Oricat de moralisti si spirituali ne dam, fac pariu ca aproape toti – cu conditia ca noi (si cei apropiati) sa facem parte din acel miliard ramas. Ceea ce nu se poate, bineinteles. Stiti cum e, toata lumea vrea sa ajunga in rai dar nimeni nu vrea sa moara…

Presupunad insa ca scopul depopularii ar fi altul – intarirea controlului si exploatarii (ceea ce am senzatia ca e mai aproape de adevar) – putem noi, oamenii simpli, face ceva ?

Sa luam doar un simplu exemplu – Codex Alimentarius. Presupunand ca efectele sale ar fi atat de grave precum se spune – mergand pana la interzicerea terapiilor naturale– credeti ca daca se strang nu stiu cate milioane de semnaturi pe petitia care circula, el va fi scos din aplicare la nivel european ? Doar asa, ca niste oi au facut o petitie la cioban „va rugam, nu ne mai taiati” ?

Pot semna si 10 si 50 de milioane si oricati - daca hotarari la nivel inalt sunt luate in lumea pastorilor, nu se poate face nimic in lumea oilor. Poate doar, daca sunt ‚umanisti’, sa se amane sau sa se gaseasca alte cai mai putin directe si evidente – insa planurile tot sunt duse la indeplinire, indiferent de intarziere. Tu daca vrei sa-ti tai porcul de Craciun crezi ca te impresioneaza guitatul sau si-l lasi sa traiasca si sa moara de batranete ? Nu prea cred…posibil sa te enervezi si mai tare chiar…

In lumea oilor putem schimba ceva, ne putem aranja staulul, inchisoarea cum vrem. Dar pastorii vor face mereu ce vor ei, indiferent de tanguielile noastre, ca e moral sau nu, ca se „substituie” lui Dumnezeu in ce priveste viata si moartea. In cele din urma, e vorba de putere. ‚Forta’ nu este buna sau rea – mai intai o dobandesti, apoi intervine ‚moralitatea’ – cum o aplici. Cand nu ai putere, te consolezi cu filozofia binelui si iubirii universale….

Stiu, n-o sa va placa…dar daca iesiti putin din filozofie si intrati in practica acestei lumi exterioare…s-ar putea sa vedeti asta. Bineinteles, se poate argumenta „vine 2012, vin fortele binelui, ne transformam, ne va fi tuturor bine etc”. Nu contrazic – dimpotriva, lucrez la asta – dar pana una-alta, tot ce putem lucra noi e la nivel prea mic – hotararile globale despre soarta pamantului se iau la nivele pentru majoritatea inimaginabile. Si inca nu s-a decis, in ciuda tuturor filozofiilor incurajatoare…

Apropo de Codex si alte metode de ‚epurare’ – iarasi, cat de amuzant e sa vezi asa-zisi ‚lideri’ din diferite domenii avand senzatia ca ei vor scapa, ca nu vor fi atinsi – ca ei sunt elitele, cei alesi care ne vor conduce mereu…Asta e cea mai mare festa care li s-a facut – ei sunt primii sacrificati, lasati in gura maselor flamande de razbunare…si le e imposibil sa vada asta acum…dar si ei joaca un ‚joc inalt’ la nivelul sufletului, si nu pot fi condamnati – poate chiar dimpotriva…

Daca pastorul, realizatorul programului va hotari ca e indicat, programat sa ramanem mai putini – nu stiu daca avem alta alternativa decat sa-l urmam. O fi bine sau nu, nu stim. Ce stim sigur insa e ca nimeni nu vrea sa te elimine special pe tine – tu te elimini singur. Prin distrugerea energiei trupului (hrana proasta, sex epuizant, lipsa miscarii), prin oboseala emotionala si mentala, prin lipsa de viziune, prin multe-multe altele, singur te condamni la eliminare. Si ai ocazia sa re-intri in ‚grupul supravietuitorilor’ oricand.  - Marius Stan
 

Xanadron:
Utile idei, chiar daca un pic prea generalizante.
P.S.... Vreo legatura a lui Marius Stan cu "virala" :-D pro-Pavel-Corutziana securisto-sionisto "autoare" Ileana Stan oare?

mr:
Si ideile mai centralizate, generalizate pot ajuta la imaginea de ansamblu. Cateodata avem nevoie de a gandim mai simplu, mai schematic pentru a da ragaz mintii sa se mai "odihneasca" putin. Ideile lui Marius cred ca se incadreaza in aceasta categorie insa fara a pierde esentialul din vedere. Oricum, e la aprecierea fiecaruia cum si de unde isi "culege" informatia de care are nevoie. Pe omul asta l-am simtit ca vorbeste liber, dezinteresat si din in suflet.

Nu am citit nimic de Ileana Stan, dar citindu-l pe Marius de ceva timp pot spune ca modul sau de a gandi e diferit de cel al lui Pavel Corut. De aceea cred ca nu exista vreo legatura intre ei.

 

abyss:


 :-)

Din pacate nu mai am timp acum de cateva comentarii, poate maine.

rontzo:
e  super poza biss :))
ca de obicei - o imagine face mai mult decat 1000 de cuvinte..

PS noi cei de pe forum suntem pe post de Trevor cred :p

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version