Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Un OZN luminos si doi extraterestri

Creat de jean, 13 Decembrie 2010, 00:12:40

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jean

 O alta pasiune a mea este modelismul. Am incercat sa imbin modelismul cu OZN-urile si am facut un OZN care-si schimba culoarea in functie de sunete, muzica, si ca sa fie si mai atractiv este insotit de doi ET. cenusii. Proiectul nu este terminat dar este functional. Vreau sa mai pun in colturile cutiei patru stalpi mici in care vor fi patru LED-uri ce vor da impulsuri scurte luminoase de culoare albastra. Se observa pe carcasa partea din fata  stanga un capac patrat, Acolo este loc pt. un ceas electronic. Ma voi gandi daca am sa-l pun acolo. Trei butoane servesc la reglarea intensitati luminoase, si unul la nivelul semnalului de intrare. Cateva poze cu OZN-ul si ET am pus mai jos.Ce parere aveti, este interesant? Cred ca sunt un pic nebun nu?
O seara buna.
Adevarul este dincolo de noi

StarDust

O idee tare originala si frumos pusa in practica. I-ai facut intrare pt semnal audio? E ca un fel de orga de lumini? Ca o completare, eu i-as fi pus un microfon in interior, un preamplificator sensibil si il faceam sa reactioneze si la sunetele ambiante.   :roll: .
Doar o sugestie...  :wink:
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Shiro Phoenix

Genial!Super tare!
Vreau si eu unul  :-D .
Fac la schimb bratari dinalea impletite stiu sa fac si cu et daca e  :-D .

Si nu sunteti nebun deloc, a avea idei nu inseamna a fi nebun. Si ideea de completare a domnului StarDust este deasemenea foarte interesanta.
Cu toate acestea puse la un loc sunt convinsa ca va iesi ceva foarte frumos.
Spor in continuare!
"Avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu.Avem timp sa invatam lectii si sa le uitam mai apoi. Eroii sunt cei ce fac ce trebuie CAND trebuie, indiferent de consecinte." "Dominati cu mintea!Nu-i nimic mai frumos decat asta!"

jean

 Da poate fi conectata la PC. sau la sitemele audio. Este chiar o orga de lumini. Este prevazuta cu o mufa pt. a monta alte lumini sau configuratii luminoase independente de aparat. Ma gandeam sa-i pun si un mic MP3 pt. a avea sunete inregistrate cu OZN-uri sau ET, sa porneasca eventual dimineata cand va suna ceasul pe care doream sa-l incorporez in aparat. Pt. butoane am cautat niste cristale mai deosebite pe la aia care vand nasturi si bijuterii eftine. Cate o culoare pt. fiecare lumina de baza, nu am gasit ninic sa-mi placa.
Adevarul este dincolo de noi

StarDust

Cred ca ar merge niste sunete din acelea date curand publicitatii de NASA, Io, Ganymede, Jupiter, Saturn, etc... cu jocurile de lumini ar arata superb!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Guest

Foarte frumos! Nu stiam ca te ocupi cu asta. Avem oameni destepti pe rufon, ce mai 8-)
Chiar e misto, si eu vreau unu  :-D.