Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

[JOC/GHICITOARE] Ce credeti ca am fotografiat - reloaded

Creat de DepthOfField, 06 Aprilie 2006, 00:24:18

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

alx

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

jackie28t

nu trebuie alx.Este foarte usor de gasit.
Daca toti vor veni cu cate 3 intrebari atunci punand toate raspunsurile la un loc vom scoate noi informatii pana vom ajunge la raspunsul corect.Important este sa incerci si sa joci ghicitoarea cu pasiune.  :-D

lylyt_ice

Da alx, stiu ca nu am specificat dar din pacate am uitat cum se numeste...in orice caz se afla pe cablul dintre stilpii de inalta tensiune...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

lylyt_ice

Ha...!gata am gasit: acel obiect se numeste baliza. Este ceea ce ai fotografiat tu ?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

alx

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Arckadii

Este cumva vorba de o piatra/minge/orice alt obiect aruncat/zmeu/planor/avion de ~hartie/plastic~?

Ark

alx

Citat din: Arckadii din  08 Septembrie 2007, 09:42:01
Este cumva vorba de o piatra/minge/orice alt obiect aruncat/zmeu/planor/avion de ~hartie/plastic~?

Ark

nu

[mesaj original trunchiat; continuarea la: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1363.msg24055.html#msg24055]

alx

ca sa nu mai fiu acuzat ca am fotografiat tot felul de pete,iata alte 2 fotografii,care sper sa va lamureasca...
sunt facute aceluiasi obiect,la cateva secunde una de alta.
   imi pare rau ca nu mai las imaginea,dar vad ca da nastere la discutii inutile...
   ceea ce am vrut sa demonstrez este faptul ca un banal avion,fotografiat cu un aparat care nu a reusit sa focalizeze corect(eu am simulat asta prin manual focus),se poate transforma intr-un ozn(adica ceva neidentificat)...si caruia ii pot fi oferite tot felul de explicatii(stiu ca exista un topic pe aceasta tema,si vroiam initial sa postez acolo).
ps.ii astept pe cei care stiu sa critice sa demonstreze ca pot mai mult decat mine,si vin cu fotografii MULT mai interesante!
   alx

Arckadii

Felicitari pentru ghicitoare Alx. Desi era atat de simplu, a fost foarte complicat.
Pe aceasta cale ii multumesc si lui Jackie care mi-a atras atentia asupra corectitudinii in ceea ce priveste postarea in acest topic.
Vin si eu deci cu o ghicitoare: Ce credeti ca am fotografiat?

Ark

jackie28t

Citat din: Arckadii din  08 Septembrie 2007, 14:02:08
Pe aceasta cale ii multumesc si lui Jackie care mi-a atras atentia asupra corectitudinii in ceea ce priveste postarea in acest topic.

Ark,ca sa nu inteleaga altii gresit sunt nevoit sa fac o mica adaugare, precum ca eu doar ti-am trasmis prin MP sa astepti pana la sfarsitul ghicitorii lui alx dupa care sa postezi una noua.Precizez acest fapt ca ar mai crede unii ca te-am avertizat de genul super-moderator. :lol:

Referitor la ghicitoarea ta Ark am cateva intrebari?
1.Biologic sau mecanic?
2.Cat de mult,aproximativ ai observat obiectul?
3.Elicopter?

Arckadii

1.Luminile fotografiate sunt nu au de a face cu niciun organism biologic.
2.Mult. Foarte mult
3.Nu este elicopter

Ark

Nox

E ceva indoor... niste lumini de la un echipament electronic. Iar dupa felul in care lumineaza sunt niste leduri.

Dar nu inteleg de ce i-ai zis OZN? Zboara?
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

spooky

e ceva in fundal... cine stie ce.... dar vorba lui blu... chestia aia zboara? sau e lumina statica (stalpi/constructie/aeroport/etc)
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Arckadii

Arckadii

da spooky. intr-adevar e vorba de o cladire ce face parte din portul Constanta. Felicitari...

Ark