Sectiune pentru limba româna > Evenimente OZN în lume

WikiLeaks va publica note referitoare la OZN-uri

(1/8) > >>

spooky:
http://www.antena3.ro/life-show/media/fondatorul-wikileaks-sursa-noastra-este-un-erou-fara-egal-vom-publica-si-note-referitoare-la-ozn-uri-114419.html

Fondatorul WikiLeaks: Sursa noastrã este un erou fãrã egal. Vom publica ºi note referitoare la OZN-uri


--- Quote ---Julian Assange, unul dintre cele mai titrate nume din ultimele luni, a discutat, vineri, cu cititorii publicaþiei britanice Guardian.co.uk. Astfel, fondatorul WikiLeaks a vorbit, întrebat de cititori, despre cum este atacat de guvernul propriei þãri (Australia), sursele documentelor publicate de site, note oficiale referitoare la OZN-uri, care vor fi publicate, despre declaraþiile unor politicieni americani care îi doresc moartea ºi despre problemele “de gãzduire” întâmpinate de site-ul WikiLeaks, care a anunþat, vineri, cã s-a mutat pe servere ºi la o adresã din Elveþia.

Assange a declarat cã îi este foarte dor de þara sa, Australia. “Însã, în ultimele sãptãmâni prim ministrul Julia Gillard ºi prim-procurorul Robert McClelland mi-au spus cã nu doar îmi este imposibil sã mã întorc, ba chiar lucreazã ºi cu guvernul american la atacurile asupra mea ºi a celor implicaþi în aceastã poveste”, a spus Assange.

Assange: Oricare ar fi sursa noastrã, e un erou fãrã egal
În privinþa surselor care i-au furnizat documentele oficiale publicate pe WikiLeaks, Assange a precizat cã a luptat mult pentru protejarea lor, având în vedere cã îºi asumã riscuri foarte mari. “Fãrã aceste surse, jurnaliºtii nu ar mai putea face nimic. (...) Dacã este aºa cum a spus Pentagonul, cã tânãrul soldat Bradley Manning ar fi sursa noastrã pentru dezvãluirile recente, atunci el este, fãrã îndoialã, un erou fãrã egal”.

Assange: Existã ºi date referitoare la OZN-uri în documente pe care urmeazã sã le publicãm
Întrebat dacã nu a intrat în posesia vreunui document referitor la OZN-uri ºi extratereºtri, fondatorul WikiLeaks a precizat cã a primit multe mail-uri în acest sens de la “oameni ciudaþi”. Însã, aceºtia nu au îndeplinit douã puncte esenþiale necesare înaintea publicãrii unor astfel de documente: “1. ca acestea sã nu fie scrise de ei ºi 2 – sã fie originale”.

“Totuºi, trebuie sã menþionez faptul cã existã ºi date referitoare la OZN-uri în documente pe care urmeazã sã le publicãm”, a declarat Julilan Assange.

Cei care au declarat cã mã vor mort, ar trebui sã fie acuzaþi de instigare la omor
În privinþa ameninþãrilor recente cu moartea, fãcute de politicieni americani, printre care ºi cele ale lui Tom Flanagan, fost consilier al primului ministru canadian, Assange a spus cã “ar fi corect ca domnul Flanagan ºi ceilalþi care au fãcut astfel de declaraþii ar trebui sã fie acuzaþi de instigare la omor.”

Assange a vorbit ºi despre problemele site-ului WikiLeaks, care nu a mai putut fi vizualizat vineri, timp de ºase ore, dupã ce providerul de domenii EveryDNS.net a blocat accesul din cauza numeroaselor atacuri cibernetice la adresa sa.

Fondatorul WikiLeaks a precizat cã documentele deja publicate nu se vor pierde deoarece au fost criptate ºi “rãspândite” “la aproximativ 100.000 de oameni” din alte þãri.

“Dacã pãþim ceva, pãrþile esenþiale vor fi publicate automat. În plus arhivele “Cable Gate” se aflã în posesia mai multor organizaþii mass-media. Istoria va învinge. Lumea va ajunge într-un loc mai bun. Dacã vom supravieþui depinde numai de voi”.

WikiLeaks s-a mutat pe un domeniu de Elveþia
Site-ul WikiLeaks a publicat începând de duminicã o serie de mesaje diplomatice americane. El a început sã funcþioneze din nou, vineri, la o nouã adresã, elveþianã (wikileaks.ch), dupã o întrerupere de ºase ore. „WikiLeaks s-a mutat în Elveþia", s-a arãtat într-un mesaj postat pe Twitter.

Site-ul WikiLeaks nu a mai putut fi vizualizat dupã ce providerul de domenii EveryDNS.net a blocat accesul din cauza numeroaselor atacuri cibernetice la adresa sa.

Wikileaks a cerut Amazon.com sã îi gãzduiasca site-ul, însã compania a renunþat la înþelegere miercuri, o miºcare aprobatã de oficialii americani. Wikileaks a declarat cã site-ul sãu este acum gãzduit de servere din Europa.

WikiLeaks a început duminicã publicarea a peste 250.000 de note diplomatice americane, provocând iritarea Statelor Unite ºi a altor þãri. Site-ul WikiLeaks a fost vizat, în ultimele zile, de numeroase atacuri cibernetice în urma cãrora serviciul online a fost oprit.
--- End quote ---

Presimt ca o sa discutam mult despre subiect... de aceea am facut acest nou topic.

abyss:

--- Quote from: spooky on  03 December 2010, 22:54:53 ---Presimt ca o sa discutam mult despre subiect... de aceea am facut acest nou topic.

--- End quote ---

Si eu presimt ca ni se pregateste "bombonica".
Precum in armata: "o tigara... iese incet din pachet... se aprinde... siiiii... ajunge!"

Sirius13:
http://213.251.145.96/cablegate.html

wikileaks pare up

Nox:
Mã îndoiesc cã va fi ceva relevant. Pare mai degrabã un subiect de damage control pentru valurile create de celelalte subiecte lansate de wikileaks.

Xanadron:
Subscriu la opinia sceptica a lui Nox.
Adaugind insa si-un alt argument (subiectiv, evident) pe linga cel (valabil, cred si eu) expus mai sus: cei care sunt in spatele VikiLeaks - fiindca imi inchipui ca nimeni nu-si imagineaza organizatia lui Assange ca fiind iesita "out of nowhere" si finantata de comerciantii de praz :-D - au cu totul alte scopuri decit o "ET Disclosure".
Ale carei detalii sunt convins ca n-au fost, nu-s si nu vor fi vreodata comunicate prin telegrame diplomatice.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version