Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Problemele forumului in viziunea mea

Creat de Vlad6, 22 Noiembrie 2010, 23:01:28

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Anduta

#105
....In felul lui poate fiecare crede ca e deschis la minte.
Si, daca tot m-am pus pe criticat, mentionez si un lucru pozitiv, ....sau chiar doua!
Unu...vad ca sunteti documentati. Dar, va atrag atentia ca numai unele surse sunt credibile!
Doi...apreciez lipsa englezismelor din postari, dar am citit putin aici.

Se spune ca orice ai afirma, pe net vei gasi argumente sa sustii acea afirmatie.
Sunt adepta dialogului in orice subiect, atata timp cat nu vad RAUTATE indreptata impotriva unui user.
Cand simt rautate la propriu, am fugit.
Admir rautatea pozitiva, acea rautate constructiva.

As spune cat de deschisa sunt la minte sau cati ani am si cu ce ma ocup, dar nu e pagina de prezentare aici.
Subiectele abordate aici sunt la limita cunoasterii, apreciez fanteziile, insa m-a deranjat faptul ca nu au fost acceptate lucruri plauzibile in detrimentul unor aberatii.
Mi se pare RAUTATE sa sustii ipoteza vietii pe Soare in paralel cu naturaletea darelor de pe Miranda.
Apoi, daca orice poate fi afirmat, nu mai vad rostul moderarii forumului, chinul de a tipari litere si necesitatea de a aproba mesaje...
Daca nu e spam pur e ok?
Ma gandeam totusi la un continut mai credibil, la un nivel mai ridicat al postarilor.
Dar, din cat vad, alta a situatia aici si nu cred ca o sa ma acomodez.
Daca gasesc o pagina de prezentare, o sa spun cateva lucruri despre mine si veti vedea ca am o minte poate prea deschisa!

Va vad destul de "porniti", ca fac valuri....
Nu am atacat un user, posibil ca acel user sa fie printre cei mai buni.
Nu am putut accepta faptul ca in paralel sa sustii viata pe Soare versus....
Dar, am mai zis.

Probabil macar o pauza mi-ar prinde bine.
Am intrat cu bocancii?
Imi puteau fi dezaprobate postarile.
Scuze, oricum.

alx

@Anduta
   Ca sa nu intelegi gresit...mesajele userilor noi sunt moderate din cauze...obiective.Dupa ce depasesti un anumit numar(te las pe tine sa afli care,exista explicatia postata pe aici pe forum ;D ),mesajele nu mai au nevoie de aprobarea unui moderator.Cat despre moderarea forumului,incercam pe cat posibil,si in limite decente sa nu interferam in procesul de postare a mesajelor pe forum.Daca exista "deraieri",ele sunt de obicei "sanctionate" rapid de alti useri,si se incepe procesul de aducere de argumente pro si contra.Adica se intampla exact ce ar trebui sa se intample...
  Si da,poti intra cu bocancii...insa fii pregatita,ca aici terenul e extrem de alunecos uneori...va trebui sa lupti ca sa-ti mentii echilibrul. :D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Anduta

#107
Inseamna ca m-am opus unei deraieri, insa membrii spun ca nu a fost deraiere.
Totusi, nu pot fi convinsa ca exista viata pe Soare.
Daca spun asta prietenei mele, suna la ambulanta si va cere internarea mea.

Pe bune.
Mie nu mi-ar fi trecut asta prin cap, si am o imaginatie.....

Lucrez cu colegii la un aparat de....impletit lumina, dupa o idee de-a mea....
Sunteti documentati, s-a mai facut asta?

mr

#108
Bine ai venit, Anduta!

Uite aici poti spune cateva cuvinte despre tine:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3853.30.html

Riscul activarii pe acest forum (sau cel putin rafoirea lui) este acela de a te determina sa te indoiesti si de cea mai credibila sursa de informatie pe care te bazezi. Esti pregatita?
Daca te hotarasti sa ramai pe aici, iti recomand sa lasi alte simturi de care dispui, sa judece si sa interactioneze. Nu este doar o arena in care se confrunta idei, unde fiecare incearca sa demonstreze ca are dreptate cu orice pret. S-ar putea sa fii uimita ...de tine, de colegi, de rezultate... :)
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Urban

Citat din: Anduta din  22 Ianuarie 2015, 14:32:52
Totusi, nu pot fi convinsa ca exista viata pe Soare.
Daca spun asta prietenei mele, suna la ambulanta si va cere internarea mea.

Nimeni nu incearca sa te convinga de ceva anume, se presupune ca ai o cultura generala deja formata daca ai avut curaj sa iti faci un cont pe un forum despre ozeneuri si extraterestrii, ori in cazul asta asa cum iti spuneau si colegii mai sus, cel mai bine ar fi sa pui la indoiala tot ce stii, pentru ca...nimic din tot ce ai invatat la scoala/facultate nu este adevarat.

Exista Viata prin tot Universul ...inclusiv pe fata ta/a mea/ a altora.
http://jurnalul.ro/viata-sanatoasa/starea-de-sanatate/acarienii-cu-milioanele-pe-fata-noastra-677347.html

Xanadron

#110
Citat din: Anduta din  22 Ianuarie 2015, 13:09:15
[...1)], dar am citit putin aici.

[...2)] Ma gandeam totusi la un continut mai credibil, la un nivel mai ridicat al postarilor.
Dar, din cat vad, alta a situatia aici si nu cred ca o sa ma acomodez.
1. Intr-o logica simpla, dupa afirmatia "am citit putin aici" n-ar fi trebuit sa mai postezi nimic, stimata colega nou-aterizata pe corabia dementilor. :-D
Si nici sa mai primesti vreun feed-back.
Cred insa ca reply-urile colegilor au fost motivate de impresia c-ai avea mintea la purtator (spre deosebire de alte "stele cazatoare" si/sau astral-calatoare :lol: din istoria RUFOn) - e si-a mea de fapt, asa ca-ti raspund si eu, fara vreo urma de intentie moralizator-paternalista totusi.

2. Si forumul asta e-n definitiv o sectiune prin societatea romaneasca (clar ca aia alfabetizata, ba chiar mai mult de-atit), asa ca nu vad ce mari surprize ai putea avea - repet, numai si numai dupa "disecarea" lui la singe, chestie nu tocmai usoara ce-i drept.
Nici... prapastiile de nivel dintre unele (multe) si altele (putine) postari n-ar trebui sa te contrarieze, aceleasi discrepantze colcaind prin alternantza noastra deal-vale - de la blondele lu' Dan Negru versus Prunariu, Puric ori Vadim - you name it - si pin' la binomurile etnice tip Bercea Mondial-Madalin Voicu (nu, nu-s politically correct vreodata).

P.S. Iertare-bis, da' cred ca expui alte oximoroane cind cataloghezi drept aberanta ipoteza (ca asta si e, nu vreun verdict) ET-iilor vietuitori prin Soarele :star: ... la fel de banuit, nu si proclamat c-ar fi un Stargate RECE, cu emisii pur electromagnetice, simultan cu afirmatia ca vrei sa proiectezi o tehnologie de... impletit lumina. :-o
Laudabila initiativa, nici vorba, darrr... chiar nu vad de ce-ar fi "aberanta" prima perspectiva, iar a ta - nu.

P.S.2: M-a distrat cumva si pasajul "Daca spun asta prietenei mele, suna la ambulanta si va cere internarea mea."
Fara sa intru (din nou) in controversa definirii "normalitatii psihice", mai zic doar ca mi-a adus aminte ca-s dator cu deschiderea unui topic axat si pe tema asta - fiindca-i deja pericoloso ultimul trend oficial lansat de NWO, :evil: conform caruia orice simptom de... contestare a regulilor/autoritatii ar trebui sa ne conduca direct la balamuc. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Anduta

...unde as putea dezvolta subiectul "impletirii" luminii?
atat cat pot spune si arata, desigur.

maura

  Draga colega @Anduta

Nu am un nivel al cunostintelor suficient  pentru a  intra in discutii pe teme stiintifice dar  inteligenta emotionala ma indeamna sa intervin in anumite situatii (aici de exemplu...).  Am citit 1 an subiecte pe forum  inainte sa simt ca pot scrie si eu pe aici . Nu este obligatoriu asta , desigur , dar  nu ai fi fost dezamagita   daca reuseai sa citesti mai mult inainte de a posta pentru prima oara ( dez-amagirea e buna sa stii  , ne ajuta sa realizam ca initial am fost  amagiti -de noi insine sau cu ajutorul nostru de cele mai multe ori, sau de "cineva " :-)). Am reusit  sa cunosc un pic din personalitatea  colegilor  si  pot afirma ca sunt oameni faini aici , cu un nivel ridicat al inteligentei si umorului ( o combinatie perfecta :lol: ) si cu un nivel scazut al orgoliului... 

Concluzie  (si indemn  :rainbow:):
Acest forum nu este un forum oarecare, este unul mai special...In ce fel , vei descoperi doar daca vei fi curioasa indeajuns ...si vei avea timp sa citesti din urma .

Doar parerea mea .  :lol:
"Cine caută adevărul îşi asumă riscul de a-l găsi."

Ganditorul

Bine ai venit printre noi @Anduta.
Sper sa ne oferi macar un model de inalta cunoastere, abordare si prezentare a unui subiect inainte de a a pleca.
"RAUTATEA pozitiva" nu exista - Ea, RAUTATEA... exista sau nu.

Din sutele de subiecte si miile de postari pe care colgii de forum le-au facut in atatia ani de zile tu te opresti constant si obsedant la una singura ( "e absurd sa crezi ca exista viata pe Soare" ) tragand de aici concluzia ca forumul nu se ridica la nivelul standardelor cu care esti obisnuita si ca moderatorii nu-si fac treaba cenzurand texte care pot fi cel mult absurde - dar nu triviale, antisociale, xenofobe, instigatoare la violenta etc... asa cum spune regulamentul forumului, text pe care orice user nou il citeste ...pentru informare si din respect pentru "casa in care intra si ale carei reguli trebuie sa le cunoasca".

Iti propun insa un pariu : Fac pariu cu tine ca pe forum se zareste un troll - am incercat pentru o clipa sa-i copiez "stilul de lucru" :
idee, propozitie scurta, punct si de la capat. E greu, obositor acest mod de exprimare caracteristic troll-ului.
Vrei sa cautam acest troll impreuna si sa-l transformam intr-un user civilizat, curios, analitic, informat si criptic uneori ?
Iti urez inca o data bine ai venit pe forum !


P.S. Asa cumspune colega noastra de forum maura :
CitatAcest forum nu este un forum oarecare, este unul mai special... :rainbow:
Deci nu cauta sa vezi daca azi s-a schmbat ceva sau nu - reperele lui spirituale sunt la locul lor - inteligenta, umorul, curiozitatea si analiza vor fi mereu la locul lor indiferent de aparentele schimbari.



 

Anduta

#114
Tocmai am deschis un subiect.

Am abandonat subiectul darelor, nu m-as fi limitat la atat.
Acolo a fost rautate.

Si cu noul subiect sunt probleme.
"am gresit forumul".   "sunt clona". aici sunt "troll"....

Pe cine nu interesa nu comenta, sau raporta mesajul, nu?
Sunt troll?
Admini, stergeti contul si banati, si gata.
Ce atata zarva?

Cand voi deveni un user civilizat.....
Cred ca e prea mult pentru mine aceasta acuzatie.
Daca atat stiti sa acuzati....
La atatea acuzatii urarile de bun venit nu isi mai au rostul.
Chiar nu le vad rostul, din moment ce am deranjat.
Clar am deranjat.
Regret ca m-am inscris aici.

Ramaneti cu bine.
Adminii pot bana sau sterge contul meu.

Cred ca aveti dreptate, am gresit forumul.

Urban

#115
@Admin & Mod
Revin la necesitatea completarii unui formular online de cultura generala si a unei bibliografii (text/video/audio) obligatorii INAINTE de acceptarea pe forum.
O zi buna

Xanadron

Citat din: Urban din  23 Ianuarie 2015, 10:01:46
@Admin & Mod
Revin la necesitatea completarii unui formular online de cultura generala si a unei bibliografii (text/video/audio) obligatorii INAINTE de acceptarea pe forum.
O zi buna

Ca orice idee... ideala, :lol: si asta e din pacate inaplicabila in practica.
O zi ideala va urez.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Anduta

Neaparat, in acel formular sa fie si aberatia Soarelui locuit.
Picam sigur la astfel de examen si nu mai deranjam, nu?

alx

#118
Citat din: Anduta din  23 Ianuarie 2015, 12:34:27
Picam sigur la astfel de examen si nu mai deranjam, nu?
Nu...dar pici la ala in care compari lumina cu apa din chiuveta...si daca apa din chiuveta isi mareste viteza spre centru,tot asa ar trebui sa faca si lumina...
  Stii ce e interesant? Ca nimeni nu te-a obligat sa intri in polemica Soarelui locuit,dar tu continui sa jignesti peste tot,aplicand etichete conform cunostiintelor tale.Sincer,colegii de forum au fost mai mult decat galanti de data asta...
  Si nu deranjezi pe nimeni,atata timp cat combati cu argumente...si le mai si sustii...


PS  Ultimele posturi din acest topic nu au legatura cu problema/probleme forumului,ci cu problema/problemele tale...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Anduta

#119
Alx, aduna te rog jignirile ce am adus eu aici.
Am deranjat, banezi si punct.

Referitor la experiment, e simplu dar profund.
Pentru ca, daca nu e una, e alta.
Suntem o echipa, iar eu poate-s proasta.
Dar nu or fi toti tampiti. Si, pana la urma, nu am afirmat nimic atata timp cat nu s-a facut si nu s-au tras concluzii.
Ah, a deranjat modul cum scriu!
Ador sa scriu asa!
Introdu regula asta pe viitor.

Alx, nu iti mai bate capul!
Cine deranjeaza, pac la capatana!
Ban si pa!

Din pacate, drum infundat.
Nu ne vom intelege, imi e clar.