Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Calculatoarele cuantice

Creat de byteflowsoft, 21 Noiembrie 2010, 22:38:21

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

byteflowsoft

CitatSpre deosebire de calculatoarele conventionale care prin natura lor efectueaza o singura instructiune pe ciclu de computatie, asul din maneca al calculatoarelor cuantice este ca vor putea sa efectueze un numar inimaginabil de instructiuni in paralel la fiecare ciclu de functionare al acestora; acest talent tehnologic va fi facut cadou de legile stranii ale mecanicii cuantice care guverneaza fiecare element al lumii noastre subatomice.

Drumul spre Calculatoarele Cuantice – Care este progresul inregistrat pana acum? Vom vedea vreodata un computer cuantic in timpul vietii noastre? -

Voi ce parere aveti? Mai e mult pana vom atinge tastele unui calculator cuantic?

fiulploii


fiulploii

Noutati despre urmatorul nivel.
https://www.sciencealert.com/us-begins-planning-for-a-virtually-unhackable-internet-using-quantum-computing

Apropo, 5G este deja depasit, se lucreaza de zor la 6G ceea ce va permite utilizatorului sa-si creeze un alter-ego in joc si sa primeasca informatii prin intermediul acestuia. Va fi interesant cu "respawn"-area  :roll:

hoinar

Sa mai zica cineva ca filmele nu sunt un soft disclosure on things to come. Star trek subspace communications  :planet:
Quantum entanglement poate avea o prima aplicabilitate in comunicatii instantanee (relative la viteza luminii) la distante uriase, insa tot prin relee.
the older I get, the faster I was