Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Blogul lui Benjamin Fulford

Creat de Xanadron, 18 Noiembrie 2010, 21:17:40

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

#90
O alta editie a predictiilor fulfordiene in format complet, aici (unde oricine poate sa le traduca de fapt cu mosh Goagal):

http://kauilapele.wordpress.com/2011/08/15/benjamin-fulford-august-15-2011-turmoil-expected-to-increase-in-autumn-before-old-world-order-collapses/

Nu cred sa mai aiba rost vreun comentariu - desi nu ma pot abtine sa nu observ continua stare de... aminare a "evenimentelor pozitive cruciale" prezise de sibilinicul BF.

Fiindca, luna de luna si an de an, urmeaza (curind) sa:
- ...fie arestati toti Illuminati, Intunecatty :-D etc
- ...fie scoase la lumina sursele de Free Energy (ba de catre chinezi, ba de Yakuza, ba de Cozile Dragonilor Roz-bonbon) :lol:
- ...se introduca o noua valuta globala si-un sistem financiar echitabil, care sa nu mai permita crearea de bani din nimic.
- ...si tot asa pina s-o insera.

Concluzie: chiar dac-o fi de buna credinta, good old Benjy face, poate fara s-o vrea neaparat, jocul sforarilor din umbra.
Fie si doar fiindca mentine prostimea (includ aici si o parte din cei dornici si capabili de informare completa, adica dincolo de ecranul TV) intr-o stare de continua sperantza falsa - gaunoasa si antiproductiva-n final, fiindca incurajatoare a pasivitatii asteptarii a "ceva" ce-ar trebui sa vina din exterior cumva.

BF face deci, in opinia mea, jocul LOR, al sforarilor. :evil: Voluntar sau nu, nici nu mai conteaza.
D-aia nici nu cred sa mai merite analiza spuselor lui.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

Miercuri, 14 Septembrie 2011, Benjamin Fullford a acordat un interviu la radio lui David Wilcock, cercetator, autor si realizator de filme in domeniul stiintelor de avangarda.

http://www.rostirea.ro/news/dezvaluirile-extraordinare-ale-unui-jurnalist-american-despre-iminenta-prabusire-a-asa-zisei-elite-mondiale-ce-doreste-instaurarea-%E2%80%9Enoii-ordini-mondiale%E2%80%9D

Schimbarea asta de situatie la nivel global, in sensul ca bunii au intors armele impotriva intunecatilor si aproape i-au anihilat, pare sa nu aiba ca sursa tocmai pe Benjamin Fullford. Am mai gasit urmatoarele:

http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/mike_quinsey/channeled%20messages/October%202011/salusa__7october2011.htm

http://www.galacticchannelings.com/romana/mike14-10-11.html

Sunt mai multe posibilitati: BF s-a inspirat din channeling sau invers; channeling-ul si BF au ajuns la aceeasi concluzie pe canale diferite fara sa interactioneze; channeling-ul si BF sunt uneltele aceleeasi surse. O fi vreo una adevarata?
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

fiulploii

In lumea asta de azi , cand chiar si una calda e privita ca fiind una rece sub acoperire , e dificil de stabilit vreo cantitate de adevar  :-D
Deci , ce dovezi sunt ? Channelingul nu e o sursa sigura . Singura sursa sigura de channel pe care eu o cunosc e cea dupa care s-au realizat aparatele de zbor neconventional naziste .
Parerea mea...

andrei

    Salut!
Se poate sa existe ceva adevar in aceste afirmatii.Am mai spus parca undeva, ca exista o oarecare debandada la nivelul personajelor care ies in fata.Se vede clar ca nu mai exista aceeasi aliniere de pozitii si declaratii ca pana acum cativa ani.Sper sa nu fie doar o impresie a mea. :?Treaba este ca jupan Benjamin sa aiba dreptate si in restul supozitiilor sle.Adica sa existe doua grupari,una buna pentru noi, mai puternica si pe cale sa castige si alta rea, pe cale sa piarda disputa.Sa nu fie cum e mai rau;adica cele doua grupari sa urmareasca acelasi scop,iar toata tevatura sa nu fie decat o banala lupta pentru ciolan.Sincer sa fiu tare mi-e frica sa nu fie chiar asa.Se stie ca,, ce se naste din pisica,soareci mananca".  :-D
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

fiulploii

Iarasi ma vad nevoit sa aduc in discutie vremurile actuale :
  Ce a spus colegul @andrei e valabil functie de ..orientarea sexuala a pisicii  :-D

acme

We're born alone, we live alone, we die alone.

acme

O copie a plingerii din celebrul proces trimbitat de Ben se gasese la:
http://divinecosmos.com/media/Keenan_complaint_11-23-2011_SDNY.pdf

Este vorba de cele 145mld USD in bonuri de tezaur confiscate in 2009 la granita Elvetiei.
Bloomberg 2009: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=ayy1QKcwcGN0
We're born alone, we live alone, we die alone.

LightMaster

Eu sunt destul de sceptic in privinta lui BF.Parerea mea este ca pur si simplu inventeaza.
Dupa el deja au fost bombardate atomic buncare in USA , au sarit in aer vapoare cu nu stiu ce vedete etc
Cea mai de pret calitate a unui om care vrea binele umanitatii este altruismul iar BJ nu stie cum sa scoata bani din orice virgula pe care o vinde.David W. nu este departe de el ..pur si simplu vinde ce au descoperit altii.Suspinam cronic dupa certitudini si ni se pare ca le gasim in niste stereotipii, ceea ce nu stim noi este ca soarta, cea care nu stie, nu poate sau nu vrea sa rada, se amuza copios pe seama neputintei intelectuale de care dam dovada.
Cadem atat de artistic cand mai aruncam si un interesant pe drum, ne risipim cu atata gratie! In sens invers.
Il prefer pe TVM a  carui rabdare si ambitie suprapusa cu incredibila putere de penetrare a sanselor in ceritudini imi porneste acea "bujie" plina de  murdar si de urat la baza Eu-lui din mine.

acme

Citat din: LightMaster din  15 Decembrie 2011, 06:19:40
Cea mai de pret calitate a unui om care vrea binele umanitatii este altruismul iar BJ nu stie cum sa scoata bani din orice virgula pe care o vinde.
Nici eu nu sint foarte convins de ce zice Ben dar ca fost subscriber pot sa zic ca, contul a ramas valabil desi am oprit abonamentul. Ori e nu stie cum sa dezactiveze un cont ori nu il intereseaza.
We're born alone, we live alone, we die alone.

Xanadron

...Senzational !  :-D  In stil pur OTV-istic, pe net s-a lansat zvonul ca good old Benjy ar fi fost "arestat" o zi si-o noapte in Tokyo, de catre un grup cam nebulos de spioni-agenti CIA sau ce-or fi fost ei 8-) iar la fel de cunoscutul lui amic David Wilcock ar fi primit amenintari cu moartea.

http://kauilapele.wordpress.com/2011/12/14/send-light-and-love-to-david-wilcock-and-benjamin-fulford-and-to-those-threatening-them-thank-you/

Totul, in urma dezvaluirii unor mecanisme prin care s-au deturnat fonduri de trilioane si/sau in urma amenintarilor proferate de BF (in numele Yakuzei, Dragonilor de diverse culori :lol: etc) la adresa grangurilor NWO. :evil:
Care sforari, dupa cei doi, ar trebui sa fi fost legati fedeles de 3-4 ani cel putin (de catre cine? de aia pe care-i platesc chiar ei en-gros? :x) si-si vad de fapt bine-merci de mangleli in continuare. :roll:

Concluzie: as vrea sa-i pot spune doar asta lui BF: ne mai lesi cu d'astea, bibicule? :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#100
(Cu scuze pt. dubla postare, dar manevra asta de PR merita comentata, fiind conceputa chiar ingenios - parerea mea, evident).

Findca discutiile de pe forumul lui Bill Ryan (initiator al Project Camelot) dezvaluie noi detalii "terifiante" :-o ale povestii, in urma unui interviu luat de Kerry Cassidy lui David Wilcock - in cursul caruia intervine un oarecare "Anonymous" cu accent irlandez, (fals... si asta :-D) care-l asigura pe D.W. de protectia sa si implicit a grupului din care face parte, incurajindu-l sa continuie cu dezvaluirile (cu arestarile trebuind sa mai asteptam insa vreo 15.000 de ani probabil).

Grup "conducator al lumii", dar care ar fi "off this world" ("din afara lumii asteia" :-( :-o) si care ar avea puterea, printre multe altele, de a tortura/chinui pe oricine-l supara... timp de multe mii de ani dupa ce respectivul da coltzu'. :roll:

http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?36794-David-Wilcock-receives-very-serious-death-threat-...&s=eef014e6b8853fb15e8f1ffac0a8dbe9&page=32

Culmea-i ca naucitor de credula (dupa mine cel putin) Kerry "certifica" statutul de "Big Master" :evil: al Anonimului cu accent fals.
....Voi cite procente credeti din povestea asta? 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

#101
Eu zic sa-l anunte cineva pe Dan Diaconescu ca are un concurent serios peste mari si tari :-D (Poate-l invita in emisiunea sa - daca tot sunt colegi in ale arestarilor - sa ne ofere niste senzationalisme in direct),
Parerea mea e ca cei doi (BJ & DW) si-au dat seama ca au intrat intr-un con de umbra si s-au gandit sa revina in luminile rampei cu orice pret. Atata tot. Daca intr-adevar exista 'nea Pindar, Marduk, Dragonul Verde cu respiratia urat mirositoare sau orice alt mare conducator al lumii despre care vorbeste BJ, in mod sigur acel conducator se tavaleste de ras pe undeva, bine mersi.

Astept cu nerabdare sa citesc si despre cum a fost David Icke rapit sau arestat de seful reptilienilor cu RH negativ si eliberat de Grey-ul Skinny Bob, Alex Jones arestat de Mossad fiindca vorbea despre Popa cel Negru si eliberat de SIV, s.a.m.d.  :wink:  :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Siberia

Revin putin pe tema interviului de la Project Camelot  cu David Wilcock si Anonymus.
Dupa ce am pierdut 20 de minute (azi noapte n-aveam somn... deh...) ca sa-l ascult pe nenicul ala de s-a filmat el cu laptopul lui si ne-a facut capul patrat despre cat de nemaipomenit e Wilcok, m-am hotarat sa caut interviul sa-l ascult cu urechiusele mele.
Pe scurt: dupa ce l-am auzit pe domnul Wilcock bocind realmente in direct (cu suspinuri chiar) am fost tentata sa renunt. Ceea ce povestea mai departe despre Brenton Woods si intelegerile facute in anii 20-30 nu sunt lucruri noi, deci incepeam sa ma plictisesc. Noroc ca a intervenit domnul cu accent irlandez -  Anonymus.

Singurul si repet... singurul care a avut ceva de transmis si as fi fost interesata sa-l ascult chiar si doua ore a fost domnul Anonim. Nu stiu cine e persoana in cauza (banuiesc doar pe cine reprezinta), dar as fi interesata sa ascult un interviu cu el de 1 ora in loc sa-i ascult pe domnii Wilcock sau Fulford o ora si jumatate.
Pentru cine are rabdarea (sau nesansa de-a nu avea somn intr-o noapte) sa urmareasca acest interviu, il sfatuiesc sa asculte bine ce are domnul Anonim de spus.
:-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

#103
Hmm... acum citiva ani mi-a placut cum a luat startul "Project Camelot" (website ale carui merite ramin incontestabile), dar am inceput sa-i cintaresc mai critic in ultima vreme, de cind Kerry Cassidy a inceput s-o ia pe cimp :-D de-a binelea, simultan cu despartirea relativa de Bill Ryan si asocierea cu cercuri binecunoscute de dezinformatori - care-i asigura insa un stil de viatza "trai pe vatrai" (lavish life-style, pe anglofoneza). :-P

Implicit, privesc cu rezerve si unele interviuri - dac-ar fi fost sa luam de pilda de bune predictiile lui Bill Deagle de acum 2 ani, astazi n-am mai fi scris pe RUFOn, ci prin Ceruri. :star:
Inclin sa cred deci ca, asa cum Benjamin Fulford e aproape sigur agent de influentza al lui Rockefeller, nici plingaciosul :cry: David Wilcock nu-i departe de statutul de "showman", cu tot IQ-ul lui de 179 ori alte ingrediente PR (c-ar fi reincarnarea lui Edgar Cayce etc).

In acelasi context, irlandezo-scotianul Anonymous 8-) din interviu imi pare doar o alta piesa necesara in puzzle-ul manipularii. Scenariu care urmareste dupa mine - repet - doar sa mentina "turma" (includ aici si o parte din cei dornici si capabili de informare completa, adica dincolo de ecranul TV) intr-o stare de continua sperantza falsa - gaunoasa si antiproductiva-n final, fiindca incurajatoare a pasivitatii asteptarii a "ceva" ce-ar trebui sa vina din exterior cumva.
Adica de la "baietii buni":-D din umbra (sanchi), care ne vegheaza somnul (dar se supara cind ne trezim, eventual violent) si ne promit de milenii ca "peste 20 de ani, Terra va fi un rai, iar toate nedreptatile - doar un vis urit" - fiindca exact CD-ul asta l-a cintat :lol: si nenea Anonymous de tare departe, de pe Luna sau Marte.

...Hai sa inchei totusi c-un mic pont.
Stiati de pilda ca anumite servicii secrete americane angajeaza si... scriitori/scenaristi SF? :wink:

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

Eu am crezut ca Anonimul o tinea intr-o ironie continua  :))
Sincer, credeam ca e vorba de un lup imbracat intr-un costum de oaie alba.
Si inca ceva: daca Wilcock are un IQ DE 170, atunci celalalt Anonim cat are ? :-D
Poate ma insel... sau poate nu  :?  :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti