Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Blogul lui Benjamin Fulford

Creat de Xanadron, 18 Noiembrie 2010, 21:17:40

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

#75
Weekly Geopolitical News and Analysis20110418: Only one man now stands between humanity and freedom: Peter Hans Kolvenbach, the Black Pope

Last week members of the White Dragon Society monitored and recorded a conversation between Peter Hans Kolvenbach, the self-described Black Pope and a third party who shall remain anonymous because he was speaking under an oath of silence. During this conversation Kolvenbach claimed he was Satan's representative on earth and proposed the creation of a global dictatorship headed by himself. Kolvenbach is officially known as the former Superior General of the Society of Jesus. He is also apparently, the final authority behind the Western financial system whose signature has financed countless wars and other tragedies. The aim of his Satanic or Lucifer-worshipping cult hiding within the Roman Catholic Church, was to create a global dictatorship ruled by a modern day Caesar. They were also planning to massacre over 4 billion humans in order to start their 1000 year Reich or rule. The White Dragon Society is pledged to stop the Satanists and free humanity.

Deeeci, dupa dear old Benjy, satanistul-sef :evil: Peter Hans Kolvebach ("The Black Pope" in persoana cica, cel care pretinde c-ar fi "Trimisul personal al Satanei pe Pamint") ar fi ultimul obstacol pe care umanitatea l-ar avea de depasit spre starea de libertate.... naturala (care ar include FEM = Free Energy Moca, :lol: o distribuire justa a resurselor, lipsa "banilor creati din nimic" exact de catre cei care profita de acumularile lor imense prin frauda etc etc).
Dar care zice "nu si nu si no si niet si nein" :-D si-ar vrea acu' cica sa se autoproclame un gen de Antichrist pseudonazist.

"Generalul superior al Societatii Iezuite" care-ar fi Kolvenbach asta, ce pare a dicta orice miscare financiara a rechinilor din Wall Street sau City of London - sef suprem al unui cult satanist "ascuns in inima Bisericii Romano-Catolice" - :roll: mi se pare un personaj cam nebulos pina la gradul de-a se pierde in ceatza. :-P
Desi nimic nu-i exclus, inclusiv ascunderea "in plain sight" a adjunctului Maestrului Iluziilor :evil: in persoana.
...Voi ce credeti oare?

Date suplimentare (in afara de Wikipedia):

http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/blackpope.htm

Si-o poza a celui care ia micul dejun cu  :evil: in persoana (se zice...):


Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

acme

http://benjaminfulford.net/2011/04/18/only-one-man-now-stands-between-humanity-and-freedom-peter-hans-kolvenbach-the-black-pope/

Sãptãmâna trecutã, membrii ai White Dragon Society au monitorizat ºi au înregistrat o conversaþie între Peter Hans Kolvenbach, cel auto-descris ca Black Pope ºi un terþ, care trebuie sã rãmânã anonim pentru cã el vorbea în cadrul unui jurãmânt de tãcere. În timpul acestei conversaþii Kolvenbach a afirmat ca a fost reprezentantul lui Satana pe pãmânt ºi a propus crearea unei dictaturi globale condusa de el însuºi. Kolvenbach este oficial cunoscut ca fost Superior General al Society of Jesus. El este, de asemenea, aparent, autoritatea finalã în spatele sistemului financiar occidental a cãrui semnãturã a finanþat nenumãrate rãzboaie ºi alte tragedii. Scopul cultului închinat lui Satan sau lui Lucifer ascuns în cadrul Bisericii Romano-Catolice, a fost de a crea o dictaturã globalã condusã de un Cezar modern. Ei au planificat masacrul a peste 4 miliarde de oameni, în scopul de a începe Reich lor de 1000 ani. White Dragon Society este angajata pentru a opri sataniºtii ºi a libera umanitatea.

Deci, se dovedeºte cã traseul lung de investigaþie, care a început cu asasinarea lui Kennedy ºi a continuat cu miºcarea adevãrul despre 911, a descoperit în cele din urmã organizarea ºi persoanele din spatele acestor evenimente.

În timpul conversaþiei, care a fost monitorizata, Kolvenbach a spus ca a avut un mormânt pregãtit pentru acest scriitor. Rãspunsul meu este de a-l invita cordial pentru a începe procesul de adevãr ºi de reconciliere prin acordul sã fie public intervievat despre faptele lui din trecut, în schimbul iertarii.

The White Dragon Society, de asemenea, trebuie sã facã acum ceva ce a fost extrem de reticenta în a face pânã acum adica de a cere bani. Membrii nostri au riscat vieþile lor, cariere ºi averi personale pentru a elibera omenirea ºi toþi suntem la capatul funiei. Avem nevoie de ajutor.

Am fost informat cã, dacã am avea posibilitatea sã cream o fundatie suverana White Dragon, cã acest lucru ar putea acþiona ca un mecanism de declanºare pentru eliberarea a trilioane de dolari pentru a fi cheltuite pe eradicarea sãrãciei, oprirea rãzboiului, oprirea distrugerea mediului înconjurãtor ºi stabilirea omenirii pe calea creaþiei-de-viata, în locul distrugerei-de-viaþã. Aceasta ar duce, de asemenea, la deblocarea tuturor fondurilor îngheþate gestionate de alte fundaþii, organizaþii de caritate ºi persoane fizice.
Deoarece acest scriitor este fara experienþã în chestiuni bancare is financiare, el ar dori sã cearã ajutorul abonatilor la acest newsletter care, dacã doresc acest lucru, se pot considera membri ai White Dragon Society ºi fondatori ai White Dragon Foundation.

Primul lucru pe care avem nevoie este de ajutor voluntar in domeniul legal în stabilirea unei fundaþie suverane, caritabile. Dupa aceasta am dori sã se solicite angajamente de asistenþã, fie sub formã de bani sau de muncã.

   
Ca un angajament iniþial, voi dona o mânã de cristale albastru-verde descoperite de acest scriitor ºi Matsuzaki, logodnica lui Tomomi în apropierea unui vulcan care a erupt recent pe 20 martie 2011, ziua urmãtoare dupa luna plina aurie din 19 martie. Cristalele nu au fost încã analizate de cãtre un gemologist ºi aºa sunt de compoziþie necunoscutã, dar noi juram ca sunt frumoase ºi au fost create de Dumnezeu sau natura, dacã preferaþi acest termen. Noi vom dona, de asemenea, un simbol al societãþii, un dragon cositorit cumpãrat de pe Lankawi, insula din Malaezia, în ziua cu luna plina 19 ianuarie 2011. La sfârºit vom gaja cu singurul lucru de valoare ce-l avem: viaþa noastrã.


White Dragon Society va acþiona iniþial ca un vehicul temporar pentru a declanºa crearea unui nou sistem financiar controlat de principiul un om, un vot. Un astfel de sistem ar funcþiona în paralel ºi armonie cu, dar nu împotriva, sistemele financiare care sunt deja în vigoare. Nici nu ar afecta vreodatã  suveranitãþiile naþionale sau individuale.

Am fost avertizat de cãtre ambele grupari Sataniºtii ºi Gnosticii cã suntem în crizã de timp. Satanistii promit a declansa evenimente care ar face cutremurul japonez ºi tsunami-ul sa arate ca furtunã într-un pahar cu apã în câteva sãptãmâni. De exemplu, în timpul conversaþie înregistratã Kolvenbach si-a luat raspunderea pentru cutremurul-atac de pe 11 martie din Japonia ºi a ameninþat ca va scufunda "chiuveta Japonia sub ocean." Un grup de asiatic ameninþã sã se rãzbune prin distrugerea Vatican ºi BIS, precum ºi anihilarea totala a peninsulei Calabria. Gnosticii, de asemenea, ameninta sa declanseze un "eveniment distrugator modial", pe 01 iunie în cazul în care omenirea nu actionaîmpreunã pina atunci.

Avem nevoie pentru a opri aceastã nebunie înainte ca aceste ameninþãri sa se tina de cuvint. Aceasta este doar o sugestie, dar poate ca vom ajunge sa pornim lucrurile imediat, în aceastã zi cu lunã plinã, 18 aprilie 2011 prin a trimite banii lui Tomomi Matsuzaki în oraºul New York, prin intermediul Western Union sau orice altã metodã. Întrebarea de securitate va fi "cine este Kiro." Am nevoie de un voluntar din New York, pentru a ajuta la crearea unui vehicul juridic pentru aceºti bani ca sã fie plasati. Ea ar trebui sã fie unul dintre semnatarii pentru cã ºtiu cã mai degrabã va da viaþa ei decât sa tradeze spiritul fundaþiei.

Primul lucru pe care vor fi cheltuiti banii este pe stringerea tuturor sataniºtilor ºi punerea lor în închisoare înainte ca acestia sã omoare miliarde de oameni. Angajarea oamenilor pentru a face acest lucru costa bani, oamenii din fortele de aplicare a legii ºi militare , au familii de hrãnit ºi facturi de plãtit la fel ca noi.

În timp ce acest lucru se întâmplã, satanistii vor încerca de a oferi preemtiv controlul asupra Rezervei Federale catre FMI, ceea ce ar lãsa în continuare moneda de facto internaþionala, dolarul american, sub controlul satanistilor. Ei vor putea astfel sã-ºi continue planurile lor pentru dominarea dictatoriala a lumii.

Noi credem ca poporul american are nevoie sã stabileascã propria moneda controlata de guvern asa cum a fost mandatat de cãtre constituþie. Membrii White Dragon Society s-au angajat deja sã doneze aur pentru a sustine o astfel de monedã.

În plus, dolarii SUA deþinuti de non-americani vor fi susþinuti de aur ºi marfuri ºi continuã sã fie folositi ca monedã majora de tranzacþionare.

De acum, banii nu vor mai fi creati "fiat" sau din nimic. sistemul bancar nu va mai fi sub o formã centralizatã unica de control.

Oricine isi sculpteaza un bloc de lemn sau creºte o culturã sau face ceva care altcineva vrea sã schimbe a creat bani noi ºi reali. Pentru ca banii, în cele din urmã, sint doar o reprezentare simbolicã a percepþiei umane a realitãþii ºi cã realitatea a fost creat de Dumnezeu sau, natura, dacã preferaþi termenul.


We're born alone, we live alone, we die alone.

Siberia

#77
Benjamin Fulford - Comitetul National de Urgenta /2 (20.04.2011)
Nu stiu cat de acurata este traducerea (si nici cine sunt cei doi indivizi de langa Fulford :D ) dar Benjamin pretinde ca bea apa de la robinet fara sa aibe probleme deoarece radioactivitatea in Tokyo este in limite normale. Ne mai vorbeste si despre dolarii si dinarii irakieni pusi in circulatie in Japonia prin "bunatatea" filierei Bush-Clinton.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

acme

#78
In end game indicator, Federal Reserve Board selling Dinars and paper dollars in Japan to pay US embassy bills

Ca un semn ca sindicatul crimei Federal Reserve Board, este pe ultimul sãudrum , ambasada USA în Tokyo, Japonia vinde bacnote dinari irakieni ºi dolari prin intermediul bandelor Yakuza, în numerar pentru a

plãti facturile, conform surselor din Yakuza. Bacnotele sunt vândute prin intermediul funcþionariilor corupþi din biroul procurorilor publici din Tokyo , care sunt apoi le vind la gangsterii Yakuza în

schimbul yenilor japonezi, spun sursele. Un dinar irakian valora 03.08 dolari, înainte ca Statele Unite sa invadeze, dar a cãzut la 2 centi apoi in acel moment federalii i-au cumpãrat pe toti, spun sursele

MI6. Ei sunt acum vinduti în întreaga lume, împreunã cu bacnotele de hirtie US pentru a pãstra Federal Reserve Board ºi filiala sa Washington DC sa mearga un pic mai mult. Cumparatori aveti grija deoarece

mai devreme sau mai târziu veti afla ca ati tranzacþionati bani buni pentru hârtie de înaltã calitate.

Federalii nu sunt singurii care au probleme in aceste zile. Cu excepþia unui grup de sclavi cu creierul spalat din câteva þãri occidentale, cea mai mare parte a lumii este acum pe deplin conºtienta de faptul

cã Franþa, Italia ºi Marea Britanie ataca Libia pur ºi simplu în scopul de a fura petrolul pentru care ele nu isi mai pot permite sã plãteascã. Aceastã campanie nu merge bine, cu toate acestea, pentru cã

africanii, est-europenii, chinezii ºi alte popoare ajuta Libia sa iºi menþinã independenþa sa departe de bandiþii neo-colonialisti. Un grup obscur internaþional autointitulat Dark Brotherhood a mers mai

departe prin emiterea unui avertisment lui Sarkozy cã actele sale criminale împotriva Libiei, Japonia ºi alte þãri va conduce la o valizã nuclearã pusa în La Defense, districtul guvernamental ridicat lângã

Paris. The White Dragon Society dezaprobã puternic uciderea în masã a nevinovaþiilor de cãtre orice grup, atât Brotherhood cit ºi francezii.

Aceste incidente sunt toate indicatori ca lumea nu mai accepta plãþi cu card de credit din SUA, Marea Britanie, Franþa ºi alte þãri care se întorc apoi ºi cheltuie banii imprumutati in finanþari inutile de

rãzboaie de agresiune. Aceste þãri, în ultimii ani, au finanþat deficitele lor externe cronice cu instrumente financiare frauduloase, dar lumea este acum informata de aceste escrocherii acesta fiind motivul

pentru care timpul se scurge pentru dealerii de rãzboi.

Vaticanul a rãmas mut de la încercarea de acum douã sãptãmâni de cãtre Black Pope, Hans Peter Kolvenbach sã faca o afacere. Propunerile Kolvenbach catre White Dragon Society au avut unele merite. În primul

rând el a oferit la 1 miliard dolari în numerar sau obligaþiuni Federal Reserve Board pentru a finanþa formarea unui nou guvern american condus de SUA Senatorul Ron Paul ºi fostul guvernator Minnesota Jesse

Ventura. El a acceptat, de asemenea, arestãri în masã a membrilor juniori Bilderberg si CFR, atât timp cit cei din virf raman imuni.

Aceste propuneri au fost respinse pentru o varietate de motive. Unul a fost cã poporul american ºi nu un auto-descrissr reprezentant al Satanei, ar trebui sã isi aleaga lideriir lor. Celãlalt este cã el a

cerut o întârziere de 6 luni, care a însemnat, probabil, ca doar încearcã sã cumpere timp ºi nu intenþioneazã sã îºi þinã promisiunile sale. Altul este cã el nu are nici un drept dat de la Dumnezeu, de a

crea 1 miliard dolari din aer în scopul de a manipula societate. Deasemenea , Kolvenbach fãcut ameninþãri voalate, inclusiv ameninþãri împotriva Japoniei ºi White Dragon, ca o chestiune de principiu, nu se

supune extorcare. În cazul în care el ºi cabala lui nu ar fi au avut magica tiparnita de dolari, cele mai multi dintre ei ar fi doar gunoi de stradã.

Cu toate acestea, în cazul în care acest scriitor a fost un cetãþean american, el ar vota cu siguranþã pentru un bilet Jesse Ventura/Ron Paul.

În ceea ce poate fi un eveniment relationat, un grup de 10 senatori US, condusi de liderul majoritatii din Senat Harry Reed sunt în Macau, China, pentru un fel de negocieri. Acestes implica aproape sigur

secretosul finantator japonez Seiichi Wada, care în trecut a servit ca un canal între oligarhii din Vest ºi liderii chinezi. Aceasta poate fi, prin urmare, nici o coincidenþã faptul cã un reprezentant White Dragon Society i-a fost dat un bilet de avion gratis ºi invitat la Macao, în acelaºi timp. Vom ºti mai multe atunci când se întoarce reprezentantul.

Deci, cum s-a menþionat sãptãmâna trecutã în blog-ul nostru gratuit, un grup cunoscut sub numele de International Red Socialists s-a aliat cu White Dragon Society. Într-o întâlnire care a avut loc

într-un sediu secret foarte funky situat in elegantul district Ginza din Tokyo, Reds au explicat ca au avut o acoperire globalã, ºi cã au fost cel puþin egali in influenþã cu Red and Blue în China.

Au lasat impresia ca sint draguti, ºi iubitori de pace, dar gata sã se apere dacã este absolut necesar.

În Japonia, în acelaºi timp, existã rapoarte ca prim-ministrul Naoto Kan are crize de isterie din cauza situaþiei stresante in care se gaseste. Cu toate acestea, adevãrul obiectiv este de a

începe sã prevaleze ºi încercãrile de a crea o panicã nuclearã mondialã in masã cu "accidentul "nuclear cad în faþa adevãrului ºtiinþific ca nimeni nu a murit de radiatii, ca urmare a acestui incident limitat.

În schimb, dovada cã Japonia a fost atacata în mod deliberat cu un cutremur si un tsunami declanºate de o arma nucleara pe fundul mãrii apare la suprafata. De exemplu, arhiviºtii au descoperit o serie de articole de ziar în documentele de mainstream japoneze ca ziarele Asahi ºi Ziare dezvãluie ca utilizarea de arme nucleare de cutremure a fost raportat frecvent pe aici, în 1950, 60 ºi 70. Aripa dreapta militare/Yakuza este, de asemenea, acum conºtienta de faptul cã Jay Rockefeller, Hans Peter Kolvenbach ºi Nicholas Sarkozy sunt suspecþi în acest atac.

Ceea ce aceºti oameni trebuie sã înþeleagã este cã metodele lor tradiþionale de control, forta bruta, mitã ºi miciuni nu mai functioneaza. Ei nu mai au capacitatea de a domina restul lumii prin forta

bruta, ei nu mai controleazã banii necesari pentru a mitui liderii în ascultare ºi minciunile lor sunt acum descoperite aproape la fel de repede ce le spun.

Oligarhii trebuie sã înþeleaga cã o schimbare fundamentalã istorica are loc ºi ei nu o pot opri, cel mai bun lucru ce il pot face este sa o surfeze. În cazul în care pierd valul, ei vor pierde o oportunitate istoricã care nu vor mai vedea din nou.

Notã specialã cu privire la cererea de fonduri.
Au fost o mulþime de neînþelegeri cu privire la apelul nostru pentru fonduri de sãptãmâna trecutã. Acesti bani nu sint necesari pentru mine, ci pentru oamenii dinn agenþiile ºi alte grupuri care le-au fost tãiate salariile sau fondurile lor, deoarece acestia ne ajutã. Banii sunt necesari pentru a le permite sã-ºi continue munca lor. O sumã destul de mare, prin urmare, este necesarã pentru finanþarea unui

proces care este de aºteptat sã conducã la arestarea a sute de membrii cabalei. Am avut guverne ce au exprimat interesul de a ajuta, dar am prefera sa obþinem finanþarea noastra de la persoane fizice,

dacã este posibil. Suntem în procesul de creare a unei platforme juridice pentru donaþii.
We're born alone, we live alone, we die alone.

acme

"In new end-game sign, top level Satanist assassination team has been disbanded"

Sãptãmâna trecutã, un asasin profesionist din Asia a contactat White Dragon Society pentru a o informa cã o echipã de asasini care au fost sub-contractati de sataniºtii Khazarieni în Asia a fost desfiinþatã. Khazarienii au acum mari dificultãþi de angajare a asasiniilor în toatã lumea, deoarece asasinii care au lucrat pentru motive ideologice, nu va mai face acest lucru. În plus, asasinii care lucreaza sub constringere (dacã nu ucizi acea persoana noi vom ucide familia ta) au format o echipã ºi refuza sa ucida jurnaliºti, politicieni, activisti sociali ºi alþii pe care obisnuiau sa ii ucida în numele Khazarienilor satanisti. Fundalul a fost dezertarea a unui grup nazist secret de putere important din tabara Khazarian.

În plus faþã de acest un cunoscut ca socialiºtii svasticii roºii internaþionale a fost de acord sã se alãture White Dragon Society în lupta împotriva facþiunii satanist în ierarhia Vaticanului. Red Swastika Socialists au invitat acest scriitor la sediul lor din Japonia, în districtul elegant Ginza din Tokyo, unde i-au fost arãtate simboluri antice de la o civilizatie care, spun ei, ca a precedat toate civilizatiile active acum pe pãmânt. El a declarat cã grupul lor a vrut sã armonizeze toate religiile majore ale lumii, inclusiv islamul, creºtinismul, budismul, hinduismul ºi iudaismul. Generalul Douglas McArthur ºi Masoneria de Rit Scotian s-au afiliat cu acest grup, conform unuia din liderii lor.

Acest grup este, de asemenea, în spatele guvernului comunist chinez în sensul cã nici o facþiune majore din China nu lucreazã acum cu Federal Reserve Board si regimul Washington DC. Acesta este motivul pentru oficialii guvernului chinez au anunþat recent public, ca vor vinde douã treimi din detinerile lor in dolari americani si vor cumpara 1 miliard de dolari în aur.

Într-un alt plan, preºedintele Gadaffi din Libia a fost de acord sã predea detinerile lui straine in dolari la o facþiune a Pentagonului aliniat cu White Dragon Society. Din acest motiv, cele mai multe forþe ale Pentagon s-au abþinut de la atacuri impotriva regimului sãu.

Federal Reserve Board, la rândul lor, încã mai spera in a anunþa o nouã monedã globalã ºi nou sistem financiar sub controlul FMI. Acest lucru ar echivala cu nimic mai mult decât schimbarea numelui sistemului actual Satanic astfel incit acest anunt este sortit eºecului.

Adevãraþii creºtini din cadrul Vaticanului au fãcut, de asemenea, o miºcare pentru a izola sataniºti insemnind ca sfârºitul jocului este cu adevãrat aproape. Existã mai multe informatii despre aceastã situaþie, dar nu avem voie sã divulgam in momentul actual, în scopul de a proteja vieþi.

Între timp, în Japonia, White Dragon Society a fost contactat de un denuntator din cadrul organizaþiei care a traficat bomba nuclearã care a fost utilizata pentru a declanºa cutremurul ºi tsunamiul împotriva Japoniei.

În conformitate cu aceastã sursã (el este un cunoscut contrabandist din trecut) bomba a fost adusa într-o insula izolata, în arhipelagul Okinawa înainte de a fi adusa cu barca la Kyushu, Japonia. De acolo a fost transportata pe uscat înainte de a fi depusa intr-o o casã din oraºul Hi No De din afara Tokyo. De acolo a fost dusa la sediul central al Asociaþiei Generale a rezidenþilor coreeni din Japonia in centrul orasului Tokyo.

Dupã ce cã a fost luata la bordul navei de foraj la mare adincime Maru Chikyu care plasat-o la zece kilometri sub fundul mãrii in mijlocul de epicentrul cutremurului, potrivit unor surse multiple. Articolele de ziar japoneze confirma ca Maru Chikyu a forat la epicentr încã din 17 ianuarie 2011. Alte articole au citat oficiali Chikyu Maru spunand ca în trecut, nava ar putea declanºa cutremure, aparent pentru a preveni cutremure mai mari.

Fosti miniºtrii ai apãrãrii japoneze au contactat White Dragon Society ºi au promis cã a fost condusã o investigaþie aprofundatã. Cu toate acestea, urma a fost deja confirmat ca duce la senatorul american J. Rockefeller ºi stãpânii lui satanistii Khazarieni. Inutil sa mai spunem, senatorul Rockefeller se ascunde acum adânc.


A purge of Japanese officials who worked for the Khazarian Satanists is also now beginning to gather steam. For example, Japanese news articles explicitly wrote that Rockefeller Stooge Democratic Party power broker Ichiro Ozawa would be excluded from the earthquake reconstruction profits. This is because it is common knowledge in Japanese political circles that J. Rockefeller's envoy promised Ozawa control over radiation cleaning Zeolite deposits on March 9th, two days before the earthquake, tsunami and nuclear "accident." This is just the beginning. The end result will be a major political re-alignment in Japan.

O epurare a oficialilor japonezi care au lucrat pentru sataniºtii Khazarieni acum începe sã se contureze. De exemplu, articole de ºtiri japoneze au scris în mod explicit cã brokerul de putere Ichiro Ozawa al Partidului Democrat ar fi exclus din profitul reconstrucþiei. Acest lucru se datoreazã faptului cã este cunoscut în cercurile politice japoneze cã trimisul J. Rockefeller a promis ​​pe 09 martie controlul Ozawa asupra curãþarii de radiatii a depozitelor de zeolit, cu douã zile înainte de cutremur.Acesta este doar începutul. Rezultatul final va fi o politicã majorã de re-aliniere în Japonia.

Acolo existã multe alte semne acolo cã tentativa facþiunii aºa-numite New World Order pentru a crea un guvern fascist global se prãbuºeºte.

Lipsa foºtilor prim-miniºtri Tony Blair si Gordon Brown, precum ºi Obama ºi multe altele de pe lista invitatiilor de nunta a lui Prince William  este una. Anunþul brusc în mass-media propagandista Khazariana cã muribundul Bin Laden este mort, a fost alta. Publicarea unui certificat de naºtere de cãtre Obama, arãtând cã el a fost nãscut într-un spital Hawaiian care nu exista la momentul naºterii sale este încã un alt semn.

Prãbuºirea vechiului regim este de aºteptat sã continue sã se accelereze pânã la 21 iunie sau cam asa ceva.
We're born alone, we live alone, we die alone.

Xanadron

Ia sa mai rasfoim ultimele zvonuri lansate de Benjy - zic "zvonuri" fiindca incep sa fiu tot mai convins ca "sursele" lui ori nu exista decit in imaginatia lui bogata, ori il dezinformeaza "en gros".

Nu de alta, dar pina acum trebuia sa fi vazut arestarea a cel putin jumate din "sforarii" NWO, :evil: "Free Energy" moca pentru tot poporu' etc s.a.m.d.

May 31, 2011
A Western military invasion of Saudi Arabia's oil-fields is scheduled for this summer, according to CIA and MI6 sources. The aim of this invasion will be to try to grab control of the world's oil supplies and simultaneously provoke Pakistan and then China into starting a World War, the sources say.


Adica: O invazie militara vestica [n.b. a naibii "precizie" a informatiilor - invazie americana adica? a NATO poate? a statelor UE? :roll: ] e programata pentru vara asta [n.b.2: ...maine? sau pe 30 august? :lol: ], dupa surse din CIA si MI6. Scopul: controlul surselor de petrol si provocarea simultana a Pakistanului si Chinei de a declansa WW-III.

...Sa vedem deci cit de credibila e si povestea asta - ca mult nu mai e pin'la vara (auch, chiar ESTE vara de fapt)!!! :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#81
P.S. (cu scuze pt. dubla postare, dar trecuse timpul de editare) - completez deci: invazia ar fi in... Arabia Saudita :-o - chestie care face stirea si mai incredibila dupa mine cel putin.

Fiindca stim prea bine statutul de aliati apropiati ai SUA de care se bucura sauditii (adica seicii aia bortosi :-D de traiesc prin Elvetia - cu tot cu haremuri, evident).
Si care - sa nu uitam - taman au cumparat arme sofisticate de vreo 60 de miliarde... taman de la americani. 8-)
Probabil cu tot cu pilotii/tragatorii aferenti, fiindca ei nu prea stiu sa faca mai nimic, in afara de numarat bani si multi puradei :lol: (v. cei 52 de frati ai lui Bin Laden).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#82
Ia sa mai trintesc o postare succesiva :-D inainte sa ne loveasca boamba-n freza... (dupa BF cel putin).

Fiindca pe blogul lui apare poza asta, sub titlul:

The following photograph was sent to us by an unnamed source. It is claimed to be one of three suitcase nukes now hidden somewhere in Europe



In plus, simpaticul Benjy ne comunica faptul ca explozia unei "mini-nuke" programata pentru 1 iunie la sediul BIS (Bank of International Settlements) din Basel-Elvetia a fost... aminata, dupa ce planificatorii ei (teroristi Al-Qaeda, bineinteles :lol:) ar fi primit 136 milioane $.
Dupa mine, simpla mentionare de catre BF a unei "stafii" numite Al-Qaeda create de CIA (si mentinute in viatza cu greu pentru sperierea perpetua a turmei de oi bizonificate :-P) ii scade drastic credibilitatea si-asa subtirica.

P.S. Eu inca mai astept totusi invadarea Arabiei Saudite si ieftinirea consecutiva cu 333% a benzinei. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#83
Ultima postare de pe blogul lui BF seamana cu scenariul unui film politist (slabutz, ce-i drept): :-o

Weekly Geopolitical News and Analysis: Gun battle rages over control of codes to new financial system

There was an 8-minute highly intense gun-fight last week as Khazarian agents attempted to steal codes for the new financial system from a White Dragon Society representative. The attack was repelled at which point the Khazarians contacted the Japanese Prime Minister's office saying their agents had infiltrated security at nuclear plants in Japan and threatened a nuclear holocaust if they were not given control over the new financial system. Their patently false cover story for the threatened sabotage was that Japan was "selling plutonium to Iran." They were told instead to quickly cut a deal with the Palestinians or else find themselves with no friends anywhere on the planet.


Pe scurt adica:

Schimb de focuri pentru controlul noului sistem financiar global

A avut loc un schimb intens de focuri timp de 8 minute [n.b. OK, dar UNDE anume, daca tot stii atitea detalii? :roll:] in timpul unei tentative de furare a codurilor (???) Noii Ordini Financiare Mondiale de catre agenti khazari (???), de la un reprezentant al Societatii Dragonului Alb. Atacul a fost respins, iar ulterior biroul primului ministru japonez a fost contactat de agresori, care au spus ca detin controlul in toate centralele nucleare japoneze si vor raspunde in consecintza printr-un holocaust nuclear, sub pretextul fals ca "Japonia ar vinde plutoniu Iranului". Li s-a raspuns ca ar fi cazul sa incheie un acord cu palestinienii, altfel fiind in postura de-a ramine fara vreun aliat pe planeta.

Mai sa fie... "baietii buni" umbla deci aiurea-n tramvai cu codurile anti-NWO in geanta ? :roll:
Si-n ce-ar consta oare "codurile" astea?!
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

SLEAH19

#84
      A fãcut cineva o situaþie, din pdv. statistic a  procentajului în care se adeveresc spusele lu' nea Benone ãsta ?  
  Poate sunt naiv , dar mie greu sã cred cã la nivelul acesta problemele se rezolvã cu  - '' ..un intens schimb de focuri de ..8 minute  '' pentru ''codurile NWOF'' - Dacã nu îmi dai codurile te acuz de trafic cu Iranul :-P, - Dacã nu închei un acord cu Palestina ........ Ce cãuta neamþul în Bulgaria?/ Ce-ar durea-o pe Japonia de Palestina ?  
      Mare parte din tot ce scrie pe blog s-ar putea sã se petreacã doar în imaginaþia lui . Care  e scopul .. unul ar fi asemãnãtor cu a lu moºu ãla care a scos din sfârºitul lumii 100 milioane coco.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

Citat din: SLEAH19 din  17 Iunie 2011, 20:50:25
     A fãcut cineva o situaþie, din pdv. statistic a  procentajului în care se adeveresc spusele lu' nea Benone ãsta ?  
     Mare parte din tot ce scrie pe blog s-ar putea sã se petreacã doar în imaginaþia lui . Care  e scopul .. unul ar fi asemãnãtor cu a lu moºu ãla care a scos din sfârºitul lumii 100 milioane coco.

Aceeasi parere mi-am exprimat-o si eu de citeva ori de-a lungul topicului, SLEAH19 - si nu doar fiindca Benjy are descendentza evreiasca si implicit o apetentza genetic mostenita pentru "gheshefturi online". :-D

Revenind ontopic, uite ultima stire de pe blogul lui BF:

"Weekly Geopolitical News and Analysis20110620: Bilderberger meeting cancelled halfway through as participants flee to avoid arrest

Sources in the BIS and CIA confirm the Bilderberger meeting held starting June 9th in St. Moritz, Switzerland was cancelled halfway through because prominent participants, including Henry (Heinz) Kissinger faced imminent arrest. Following this, two prominent Bilderbergers, Joseph Ackermann CEO of Deutschebank and Queen Beatrix of the Netherlands, contacted the White Dragon Society and offered to cooperate in setting up the new financial system. A negotiator for the Chinese communist government also expressed support for the new financial system at a meeting last week in China with a White Dragon Representative. However, a lot of technical work remains to be completed so it is hard to give a precise date for the changes. There is also a strong possibility the new financial system will be introduced quietly and gradually with no major public announcements."


Pe scurt adica:
Ultima reuniune Bilderberg a fost de fapt... scurtata [n.b. - eu stiam ca nu :roll:], de teama arestarii unor participanti (in special a lui Heinz/Henry Kissinger :evil:). Regina Beatrix a Olandei si presedintele Deutsche Bank Joseph Ackermann ar fi insa de acord cu "noul sistem financiar global" si au trimis "Societatii Dragonului Alb" asigurari de cooperare in sensul implementarii lui. Cu care ar fi de acord si guvernul comunist al Chinei [n.b.2 - care comunism, BF, cu atitia miliardari chinezi? :x] si care-ar putea fi pus in aplicare intr-un mod.... discret si gradat, fara anunturi publice.

Multe as avea de comentat pe marginea basmelor astora :-D similare alegoriei cu Alba-ca-Zapada a consilierului basist Sever Voinescu-Cotoi, dar ma rezum la una si buna: pai ce progres ar reprezenta trecerea de la o secretomanie la alta, ei?! :?
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#86
Weekly Geopolitical News and Analysis20110627: Japan is investing 8 trillion yen in new energy technology; oil and nuclear power will be phased out.

The Fukushima nuclear crisis is turning out to have a silver lining because it has convinced the Japanese political and business establishment to phase out nuclear power and oil as energy sources. In particular, Japanese tycoon Masayoshi Son has teamed up with Prime Minister Naoto Kan to invest 8 trillion yen or about $100 billion to develop alternative energy technologies, according to Japanese government sources. Also, in yet another sign the old world order is ending, the US and European governments are having to dip into emergency oil stocks because their fiat currencies are no longer being accepted as payment for oil.


Cele 8 miliarde de yeni - adica 100 miliarde $ - pe care japii ar fi hotarit dupa BF sa-i investeasca, dupa dezastrul de la Fukushima, in surse neconventionale de energie (aici includem nu doar petrolul/gazele, ci si energia nucleara) sint o suma credibila. Mai putin credibila mi se pare insa informatia ca SUA si tarile UE fac apel la stocurile de petrol fiindca tarile OPEC ar refuza deja vanzarea "aurului negru" pe FIAT MONEY - ceea ce ar inseamna ca si dolarul, si euro sint monezi fara acoperire reala - nu doar in aur, ci si in munca de fapt. :roll:

Chestie valabila insa doar pt. dolar, dupa mine (si dupa multi economisti mai ales). OK, si Saddam, si Ghaddafi si-au luat-o/si-o iau pe carca :-D de la americani pentru incercarea de-a nu mai vinde petrol pe dolari (libianul avind si ideea riscanta de a propune o moneda unica arabeasca, cu acoperire in aur - chestie care i-a suparat si pe francezi-englezi, dar nu si pe nemti, culmea), dar pina acum n-am mai auzit de criticarea atit de vehementa a monedei unice europene (care a inceput insa-n mass-media ca o miscare concertata - vezi stirile cu zvonurile, nefondate dupa mine, ca nemtii ar fi inceput deja tiparirea marcilor germane din nou).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

acme

"Într-un eveniment relationat, documente FBI foste top-secret au fost transmise la White Dragon Society de către membri ai familiei Rothschild. Conform acestor documente, un văr al fostului împărat japonez Hirohito, prinţul Hiruko Watanabe, a furnizat fostului preşedinte al SUA George Bush Sr. şi ajutorul lui Richard Armitage, fonduri secrete fără cunoştinţa guvernului SUA. Aceste fonduri au fost folosite în parte pentru a gestiona situaţia politică din Japonia, dar, de asemenea, a contribuit la finanţarea CIA, controlate de către Bush şi a lui neo-nazist. Richard Armitage si Bush au fost responsabili de distribuirea acestor fonduri pentru politicieni japonezi. Unul dintre canalele lor a fost Soichi Iisuka care a folosit Banca Mitsui pentru aceste scopuri, în conformitate cu documentul de FBI. Documentul a fost etichetat "strict secret, la senatorul Edward Kennedy (pentru ochii lui numai)."

Armitage şi lacheii lui, precum şi comitetul de direcţie al grupului Bilderberg, inclusiv David Rockefeller şi J., au amenintat din nou acest scriitor, fie ucis sau arestat pe baza unor false acuzatiide consum de cocaină, sau pedofilie. Traficantul de arme şi partenerul lui Bush în crima Adnan Kashoggi a încercat, de asemenea, sa atraga acest scriitor într-o capcană . Tot ce pot spune este că, dacă m-au omorât, toti vor fi arestaţi şi judecaţi pentru crimă pe baza unor dovezi pe care le păstrez în mai multe locaţii secrete, care vor fi facute publice dacă sint ucis.

În orice caz, grupul nazist din Japonia a suferit o pierdere majoră de putere după ce a devenit cunoscut ca a fost în spatele atacului recent din Japonia, cu o explozie nucleară subacvatica. Cei care au introdus de fapt arma în Japonia, au informat White Dragon ca arma nucleară, furata de la submarinul rusesc Kursk, a fost pusa la resedinta fostului prim-ministru Yasuhiro Nakasone în Hinode-cho din apropierea oraşului Tokyo înainte de a fi mutate la asociatia rezidentilor nord-coreeani în Tokyo. Numele si informatiile de contact ale traficanţiilor au fost trimise informaţiilor militare japoneze.

În plus, Paul Laine, de la informaţiile militare SUA, a confirmat faptul că fracţiunea nazista au furat arme nucleare de pe Kursk. Surse din serviciile secrete militare japoneze au dovedit, de asemenea, că arma nucleară a fost forată în fundul mării de nava japoneza de forare adîncă Maru Chikyu.

Zvon Yakuza, (încă neconfirmat) arata ca lacheii de top ai lui Rockefeller / Bush în Japonia fostii prim-miniştrii Yasuhiro Nakasone şi Junichiro Koizumi au fugit la Coreea de Nord. Există, de asemenea, planuri de a aresta doi magnaţi foarte proeminenti japonezi, care sunt legati de grupul de Bush, spun informaţiile militare japoneze .

De asemenea, este demn de remarcat faptul că o fotografie a lui George Bush Senior dind mainile cu un fost sef Inagawa a fost expusa proeminent la sediul sindicatului Yakuza Inagawa-kai, conform cu un sef de top Inagawa. Inagawa nu mai lucreaza pentru Bush, a adăugat şeful.

Această schimbare în structura secreta de putere se află în spatele miscarii acum publice, în Japonia pentru a dezvolta noi tipuri de energie. Primele produse noi de tehnologii energetice sunt de aşteptat să apara pe piaţă în această toamnă.

Aşa cum am menţionat înainte, companiile de petrol şi nucleare le vor fi acordate proiecte majore noi, cum ar fi schimbarea deserturilor pustii si zonele arctice în paradisuri verzi. Acest lucru va compensa mai mult decit eliminarea treptată a oligopolurilor energetice controlate centralizat.

În acelaşi timp, introducerea sistemului financiar nou este de aşteptat să fie amânată pentru câteva luni ca negocierile de top continuă. Principalul obstacol rămâne procesul de stergere zerouri. Aşa cum am menţionat înainte, vorbind cu cei de la BIS şi alte vârfuri din finatele mondiale este foarte încurcată pentru că se vorbeşte în termeni de cvadrilioane şi cvintilioanelor de dolari, chiar dacă PIB-ul mondial este de numai aproximativ 60 bilioane dolari. O obligaţiunie ce a fost prezentată în Italia acestui scriitor, a avut un numar care a fost cu 33 de ordine de mărime mai mare decât un trilion. Acesti bani pur şi simplu nu au nici o bază în realitate.

Industria financiară ca întreg tinde să devină mult mai îmblânzita cind acesta se va termina. De exemplu, de ce sunt volumele zilnice de tranzactionare Forex de 1000 de ori mai mare decât valoarea de bază a comerţului cu bunuri şi servicii? Răspunsul este că sectorul financiar a devenit parazitar în natură.

Daca banii sunt din nou pe deplin susţinuti de lucruri reale un monopol secret de putere globală nu va fi niciodată din nou posibil. Oricine care creşte o cultură sau isi sculpteaza o bucată de lemn într-o sculptură va creea bunastare. Bancherii punind număre in calculatoare nu vor creea."
We're born alone, we live alone, we die alone.

SLEAH19

#88
Citat din: Xanadron din  30 Iunie 2011, 08:09:25

............dar nu si pe nemti, culmea), dar pina acum n-am mai auzit de criticarea atit de vehementa a monedei unice europene (care a inceput insa-n mass-media ca o miscare concertata - vezi stirile cu zvonurile, nefondate dupa mine, ca nemtii ar fi inceput deja tiparirea marcilor germane din nou).

      Problemele din Grecia, Spania , Portugalia si Irlanda ar putea fi niste pasi  ,, firesti ,,  ,  cauza/efect  ai globalizarii  , pretext pentru a crea in UE , ce ne sugereaza nenea George Soros mai la vale :

  .......moneda euro a avut inca de la inceput un defect fundamental, pentru ca nu a fost sustinuta printr-o uniune politica sau printr-o trezorerie comuna a statelor care au adoptat-o......
...."Supravietuirea Uniunii Europene este de interes vital pentru toata lume,  UE are nevoie de schimbari structurale pentru a evita un proces de dezintegrare.Sistemul financiar ramane extrem de vulnerabil (...) Suntem la marginea prapastiei si este momentul sa recunoastem ca este nevoie de schimbare", comenteaza Soros.

Potrivit acestuia, printre masurile care ar putea fi adoptate de UE se numara crearea unui buget central european mai amplu, directionarea catre acesta a unei portiuni din veniturile din taxa pe valoare adaugata sau dintr-o taxa speciala asupra tranzactiilor financiare, infiintarea unei institutii europene de garantii pentru banci si triplarea fondului de bailout prin suplimentarea acestuia cu venituri din taxe.
                             

         Deci restructurare administrativa , avem Parlament European , avem Consiliul Europei, avem Presedinte European (rol decorativ momentan) , vine Bugetul European si logic un Executiv European (Guvern) care sa execute acest buget si asa Europa Natiunilor se transforma in Europa Regiunilor iar noi ca natiune vom supravetui prin cultura , obiceiuri si portul nostru national , sarmale , mici .....   oare ce procent o avea TVA - ul european ? Mai mare ca al lui Boc ?  Sau putem sa spunem ca rusii    ,, Noi avem cei mai mari pitici''!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

#89
Ia sa bag si eu o traducere de-a lui Mos Goagal :-D a postarii de saptamina asta a lui good old Benjy - text preluat "in extenso" printr-un artificiu (de pe situl http://kauilapele.wordpress.com/2011/07/04/benjamin-fulford-july-42011-the-ancient-gods-and-their-stories-are-actually-recipes-for-power/ ), fiindca vizionarea integrala a postarilor lui e tot cu plata in continuare - nu de alta, dar vad ca-i OK si-asa (zic asta prin logica lipsei de proteste whatsoever la citirea traducerilor automate nu doar haotice, ci si pline de umor... involuntar, :lol: dupa mine):

The ancient Gods and their stories are actually recipes for power Zeii antici şi poveştile lor sunt de fapt reţete pentru putere
Benjamin Fulford, July 4,2011 Benjamin Fulford, iulie 4,2011

The teachings of the world's secret societies are deeply connected to the pursuit of earthly power. Învăţăturile societăţilor lumii secrete sunt profund legate de exercitarea puterii pământeşti. The ancient ruling classes preferred to keep this knowledge in the hands of a small elite in order to maintain this grip on power. Clasele conducătoare vechi preferat să păstreze aceste cunoştinţe în mâinile de o mică elită, în scopul de a menţine acest aderenţă la putere. This week we will look at some of this secret knowledge of kings. Aceasta saptamana ne vom uita la unele dintre aceste cunoştinţe secrete ale regilor.

Perhaps the most ancient and important metaphor of power is the ancient Egyptian myth of Isis, Osiris, Set and Horus. Poate că metafora cea mai veche şi importantă a puterii este mitul antic egiptean al lui Isis, Osiris, Horus şi Set. The legend goes that in the very beginning Isis and Osiris, brother and sister, married and gave birth to children. Legenda spune că, în Isis si Osiris foarte început, frate si sora, sa căsătorit şi a dat naştere la copii. One of these children, Set (later Satan) tricked Osiris and killed him by cutting him up into 13 pieces and making sure one piece, the penis, was irretrievable. Unul dintre aceşti copii, Set (mai târziu Satan) pacalit Osiris şi l-au omorât prin tăierea-l până în 13 bucăţi şi asigurându-vă o singură piesă, penis, a fost iremediabilă. This is a metaphor of a usurper killing the legitimate king and his male offspring as well to make sure there is no threat to his power. Aceasta este o metaforă a unui uzurpator uciderea regelui legitim şi neamul lui de sex masculin, precum şi să vă asiguraţi că nu există nici o ameninţare la adresa puterii sale.

In the legend Isis picks up 12 of the pieces of Osiris and fashions an artificial penis to revive him. În Isis legenda ponturi in crestere cu 12 de piese de Osiris şi a modei un penis artificial să-l reinvie. However, it is through her son Horus, who grows up and defeats Set and becomes king that here revenge is finally completed.This is a metaphor of the female descendants of a great male leader using the seeds of other males (the artificial penis) in order to re-establish the legitimate male bloodline. Cu toate acestea, este prin fiul ei Horus, care creşte şi înfrângerile Set şi devine rege că aici razbunarea este în cele din urmă completed.This este o metaforă a descendenţii de sex feminin de un lider de sex masculin mare folosind seminţe de alti masculi (penis artificial), în Pentru a re-stabili linia genealogică legitim de sex masculin.

This is the story used by the royal families of Europe to show how they were able to re-establish the bloodline of David through his female descendants. Aceasta este povestea utilizat de către familiile regale din Europa pentru a arăta modul în care acestea au fost capabili să re-stabili linia genealogică a lui David prin urmaşii lui de sex feminin. It also allowed usurpers to legitimize their power by marrying into the old kingly bloodline. De asemenea, a permis uzurpatori de legitimizare a puterii lor prin căsătoria în vechiul linia genealogică regală.

The story of Isis lies behind the cult of Skull and Bones. Povestea lui Isis se ascunde în spatele cultul Skull and Bones. The original Skull and Bones sculpture can be seen in the Basilica of St. John, the church built by the Emperor Constantine's mother. Craniul original şi sculptura Bones poate fi văzut în Bazilica Sf. Ioan, biserica construită de către mama împăratului Constantin. There is a sculpture of Mary holding the bones of Jesus. Există o sculptură a Mariei exploataţiei osemintele lui Isus. That is the tale of Isis rebuilding Osiris to get her revenge. Aceasta este povestea lui Isis Osiris reconstrucţie să se răzbune ei. However, it is at base a metaphor of war and revenge and struggle for power. Cu toate acestea, este la bază o metaforă de război şi de răzbunare şi lupta pentru putere.

There is a different metaphor to be found in Japan in the cult of the Goddess Benten (she has Hindu and Chinese equivalents). Există o metaforă diferite pentru a fi gasite in Japonia, in cultul zeitei Benten (ea are hindus şi echivalent chineză). Benten is often portrayed as a naked and beautiful young woman. Benten este adesea descris ca o femeie tânără şi frumoasă gol. She is supposed to be behind such things as wealth, and the arts and music and other such good things. Ea ar trebui să fie în spatele lucrurilor, cum ar fi bogăţia, şi de arte şi muzică şi alte astfel de lucruri bune.

Benten was supposed to have had 16 male children each and every one of them destined for greatness. Benten trebuia sa fi avut 16 copii de sex masculin pe fiecare dintre ele destinate pentru măreţie.

This is a metaphor for a golden age. Aceasta este o metaforă pentru o epocă de aur. When the first Europeans settled in America such a Goddess would have been a good symbol. Când primii europeni care au stabilit în America de o astfel de zeita ar fi fost un simbol bun.  Each family had many children and all the children usually went on to great prosperity on their own. Fiecare familie a avut mulţi copii şi toţi copiii, de obicei, a mers pe la o mare prosperitate pe cont propriu.

So in Asia we have a metaphor of a young bride about to have 16 happy children while in the West we have a metaphor of a widow seeking revenge through her son. Deci, în Asia, avem o metaforă de o tanara mireasa pe cale de a avea 16 copii fericiţi în timp ce în Vest avem o metaforă de o văduvă care caută răzbunare prin fiul ei.

The Benten metaphor is more appropriate for the era we are about to enter but we must never forget there may come a time when the metaphor of the vengeful widow will see us through hard times. Metafora Benten este mai potrivit pentru epoca suntem pe cale de a intra, dar nu trebuie sa uitam s-ar putea veni o vreme când metafora a văduvei razbunator ne va vedea prin vremuri grele.

There is a different metaphor for power in Asia that is also now appropriate to the times we face. Există o metaforă diferită pentru putere în Asia, care este, de asemenea, în prezent necesar să se ori cu care ne confruntăm. It has been mentioned by me before but it bears repeating. Acesta a fost menţionat de către mine înainte, dar îl poartă repetarea. This is the metaphor of the white, black and golden dragons. Aceasta este metafora dragoni alb, negru şi auriu.

A Shinto priestess whose family has run a shrine in the most ancient part of Japan for thousands of years taught it to me. O preoteasă Shinto a carui familie a executa un altar în partea cea mai veche din Japonia pentru mii de ani învăţat la mine. She says that if you take a bit of fish or meat, together with rice and some vegetable, wrap it in paper and make a certain incantation the contents of the paper will disappear and the incantation will take effect. Ea spune că, dacă luaţi un pic de peşte sau carne, împreună cu orez si unele legume, nu înveliţi în hârtie şi să facă o incantaţie anumit conţinutul lucrării va dispărea şi va intra în vigoare incantatia. It would be interesting to scientifically verify this claim but for now we will look at the incantation as a metaphor. Ar fi interesant să verifice ştiinţific pentru această afirmaţie, dar acum ne vom uita la incantatia ca o metaforă.

If you make the incantation of the white dragon, you and your family will be given security and protection but it will not give you a lot of wealth or power. Dacă face incantaţie de dragon alb, tu şi familia ta va fi dat de securitate şi protecţie, dar aceasta nu vă va da o mulţime de avere sau de putere. However, if you invoke the black dragon, you will get great wealth and power. Cu toate acestea, dacă invoca dragonul negru, veţi obţine o mare bogăţie şi putere. If you see any weakness in others you will be able to shrewdly exploit if for your own benefit. Dacă vedeţi orice slăbiciune în altele va fi capabil să exploateze viclenie dacă pentru beneficiul propriu. However, it has a serious drawback, you find that when you have all the wealth and the power, you will have no friends. Cu toate acestea, are un neajuns serios, veţi găsi că, atunci când aveţi toate bogăţia şi puterea, nu vei avea nici prieteni. You will be alone. Vei fi singur.

Finally there is the golden dragon. În cele din urmă există dragonul de aur. If you invoke it you will have prosperity and fecundity. Dacă-l invoca veti avea prosperitate şi fecunditate. However, if you veer away from the path of the golden dragon, say by becoming cruel or perverted, you will lose it. Cu toate acestea, dacă părăseşte departe de calea de dragon de aur, spune devenind crude sau pervertite, o vei pierde.

These are all metaphors of power and survival over many long generations of rulership. Acestea sunt toate metafore de putere şi supravieţuire a lungul multor generaţii, lungi de domnie. It is clear the Western elite overdosed on the black dragon because just when they thought they had all the world's wealth and power in their hands, they found themselves friendless and abandoned. Este clar elita supradoza de Vest pe balaur negru pentru că doar atunci când au crezut ca au toate lumii bogăţia şi puterea în mâinile lor, ei s-au trezit fără prieteni şi abandonat.

The West now has to invoke the White Dragon because they have the world's greatest military might and can use it to protect the poor and the weak and their own interests without harming others. Occidentul are acum să invoce Dragon Alb, deoarece acestea au cel mai mare militare din lume s-ar putea şi îl pot utiliza pentru a proteja pe cei săraci şi cei slabi şi de propriile interese, fără a face rău altora. Only then can they graduate to the golden dragon. Numai atunci pot ei absolvent la dragonul de aur. The black dragon may be invoked in times of great war and turmoil but its dangerous side effects must never be forgotten. Dragonul negru poate fi invocat în timp de război şi a turbulenţelor de mare, dar efectele sale secundare periculoase nu trebuie să fie uitat.

Next week, we will look at rules that are common to organizations devoted to warfare, revolution and the maintenance of power. Săptămâna viitoare, ne vom uita la norme care sunt comune pentru organizaţiile consacrate la război, revoluţie şi menţinerea puterii. In specific we will look at Jesuits, Freemasons, Knights and Asian war cults. În specifice, ne vom uita la iezuiţi, francmasoni, Cavaleri şi culte din Asia de război.

P.S. Am pastrat totusi (in italice) textul initial. 8-)

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/