Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Blogul lui Benjamin Fulford

Creat de Xanadron, 18 Noiembrie 2010, 21:17:40

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

abyss

E normal nu? sa-si vada in continuare de agenda lor, cum ar fi schimbarea monedei din partea lor de tabla de sah, limitarea posibilitatilor de deplasare a oamenilor, trimiterea fortata prin n mijloace a multora inapoi in secolul 18... Nu asa se procedeaza cand ti-ai scos profitul si inchizi o afacere? Au obtinut tehnologiile pe care le doreau si acum nu mai au nevoie de semenii lor mai putin evoluati pe care i-au tinut legati printr-o viziune comuna numita ea religie ori politica sau cum doriti. Suntem pusi pe liber. Cei care mai sug poala popii pe ultimii centimetri crezand ca pe ei nu-i va atinge colapsul vor fi primele victime sigure, in special cei cu conturi grase si dosite-n fundu curtii. Viitorul e al celor ce si-au investit banutii in productia de mancare in zone de deal si munte: adica seminte, terenuri, scule, echipamente generatoare de energie curata etc. 

Sau... nu e normal, nu? sa-si vada in continuare de agenda lor. Ce stiu ei, ce anticipeaza ei ca vom face noi? Se bazeaza pe faptul ca stim doar ceeace ni se spune si ni se arata si asta sub controlul lor? Sau ei stiu ce urmeaza, avand in vedere ca ii scutura in continuare cu cutremure pe japo?

Xanadron

#61
Subscriu la privirea ta de ansamblu, compadre @biss.
Din pacate, cei care au idee ce-i de facut chiar ACUM (in sensul citatei investiri in scule, terenuri, semintze, echipamente energetice etc) rareori dispun si de resursele necesare.

Strict ontopic: cea mai credibila si impartiala sursa pe tema dezastrului japonez ramine, dupa mine, Arnie Gundersen. Aici e ultimul update al comunicarilor sale:

http://vimeo.com/22062314

"Arnie Gundersen discusses inconstancies between what the NRC, TEPCo, and the Nuclear Industry are saying privately and publicly. Documents from the French nuclear firm, Areva, and the NRC reveal what the industry knows about the Fukushima disaster."

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

acme

tinind cont ca tocmai a mai fost un cutremur in Japonia se pare ca au intirziat cu plata
We're born alone, we live alone, we die alone.

Xanadron

Citat din: acme din  08 Aprilie 2011, 10:31:26
tinind cont ca tocmai a mai fost un cutremur in Japonia se pare ca au intirziat cu plata

:-D Mda... sau poate le-au dat americanilor trilioane de tzechini falsi. :lol:
Cam ca euroii aia dati de Nati Meir lu' Adi Minune. :-P
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

andrei

    Cred ca au platit in bacnote mari,si acum le-a dat restu'
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Xanadron

Citat din: andrei din  08 Aprilie 2011, 12:03:47
    Cred ca au platit in bacnote mari,si acum le-a dat restu'
:D Posibila si varianta asta - desi, serios vorbind acum, cred ca "restul" va fi platit de japonezi americanilor sub o forma la fel de neplacut-surprinzatoare. ;)
Si fiindca japii (deloc "impotenti tehnologic", tre'sa recunoastem) au inca unele... restantze 8-) de prin 1945...

Singurul factor inca imprevizibil ramine (dupa mine) momentul cind factiunea "non-illuminata" a conducerii Japoniei va prelua, in fine, fraiele. :rainbow:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

zamotrak

Citat din: Xanadron din  08 Aprilie 2011, 12:26:11
.......... factiunea "non-illuminata" a conducerii Japoniei va prelua, in fine, fraiele. :rainbow:

Maestre Xanadron,mai poate exista,asa ceva ?

SLEAH19

Citat din: Xanadron din  08 Aprilie 2011, 12:26:11

Si fiindca japii (deloc "impotenti tehnologic", tre'sa recunoastem) au inca unele... restantze 8-) de prin 1945...



          Uraganul Katrina, a fost se pare una dintre restantele japonezilor!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

Citat din: zamotrak din  08 Aprilie 2011, 16:17:14
Maestre Xanadron,mai poate exista,asa ceva ?


Dupa conu' Benjy Fulford cel putin, cic-ar exista. :roll:
Daca n-ar fi, nici nu s-ar povesti de fapt - si nici noi n-am fi deja la a 5-a pagina a topicului asta. ;)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#69
Ultima postare a lui Benjy suna asa (rezumativ):

04/10/2011
Deepwater ocean drilling ship "Chikyugo" suspected of earthquake weapon involvement now in Tokyo bay
Japanese White Dragon Society sources are reporting that the Japanese deep-water ocean floor drilling vessel the Chikyugo, has been taken over by the evil cabal. It was spotted drilling at what became the epicenter of the March 11, 2011 earthquake in the days before the earthquake hit. It is now in Tokyo bay in what is being interpreted as a crude threat to target greater Tokyo. The White Dragon Society demands that the vessel be boarded and inspected immediately or else it will be sunk. An article written on January 17th, 2011 says it was "conducting an earthquake survey" off the coast of Fukushima. Here is a link to the Japanese article and photographs of the vessel:
http://cafe.naver.jp/Oh+My+%E3%81%99%E3%81%94%E3%81%A3/2129526128137674006

Adica (pe scurt): Vasul "Chikyugo" de cercetari oceanografice pare a fi fost "racolat" de CABALA REA si-i suspectat de a fi contribuit la producerea ultimului cutremur resimtit la Tokyo azi, fiind surprins acum citeva zile forind EXACT in epicentru. "Dragonii Albi" (care-s probabil niste indivizi cu care n-ai vrea sa te intilnesti noaptea ;:D) cer inspectarea vasului, amenintind in caz contrar cu scufundarea lui.

P.S. Astept cu maxim interes una din doua (ori inspectarea, ori scufundarea). ;)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

acme

Sarkozy si Soros au trimis un negociator sa viziteze White Dragon Society dar cu rezultate neconcludente

În acest weekend un agent francez a fost trimis de George Soros, preºedintele francez Nicholas Sarkozy ºi alti sioniºti seniori pentru a negocia cu White Dragon Society. Discuþiile, care a durat timp de douã zile, au fost neconcludente. Cu toate acestea, agentul a spus clar ca ramura europenea a sionistilor se temea cu adevãrat de un colaps al Euro, în timp ce omologii lor americani încep în cele din urmã sã realizeze de fapt ca ar putea sfârºi în închisoare. În acelaºi timp, atitudinea lor a fost atat de mindra incit a fãcut aroganta sa para o formã de smerenie. Ei au fãcut, de asemenea, multe ameninþãri, dar faptul este cã acestia sunt sint speriati ºi sunt în crizã de timp.

Agentul, care era de origine japonezã, dar care vorbeau engleza si franceza mai bine decât japonezã, a susþinut el a venit de la o super-elita de evrei japonezi, care reprezintã 1% din populaþia japonezã. El se tot referea la "oamenii obisnuiti", arãtând spre trecãtorii din apropiere cu dispreþ ca ºi cum acestia erau aproape o specie inferioarã ce nu merita protejata. Desigur, este uºor sã te simti superior, dacã te-ai nãscut într-o lume de miliarde de dolari ºi a funcþionarilor care fac totul pentru tine, inclusiv sa gindeasca.


Negocierile au avut loc în acelaºi timp ce George Soros a adunat o mulþime de aceleaºi vechi sclavi ai Council of Foreign Relations ºi Bilderberg pentru o conferinþã "Bretton Woods II", care a fost în mare parte ignorata. Acesta a fost în mare parte ignorata, deoarece acest grup s-a dovedit a fi, cu acþiunile lor rapace in ultimele decenii, cã ei nu sunt calificaþi pentru a rula sistemul financiar internaþional.

Nu numai cã, acestia au folosit documente falsificate pentru a justifica controlul asupra sistemului financiar mondial. Practic, dacã îi întrebi cine le-a dat dreptul de a crea bani din nimic, ei spun ca este Dumnezeu. Dacã le ceri sã dovedeascã faptul cã Dumnezeu le-a dat, ei brusc devin evazivi ºi stânjeniti. Dumnezeu a creat viaþa ºi universul, dar Dumnezeu nu a creat Federal Reserve Board. A fost o grãmadã de oligarhi lacomi, care a fãcut asta.



La un nivel mai apropiat de pãmânt, procesul Neil Keenan de 1000 miliarde dolari ajunge în cele din urmã la o etapã crucialã. Oameni din întreaga lume au furnizat dovezi ale crimelor cabalei care detine guvernul de la Washington DC. Fluxul constant de informaþii noi, au necesitat pregatiri extra-legale ºi acesta este motivul pentru care cazul a fost în aºteptare pentru atât de mult timp.


Într-un semn oamenii devin nervosi, deºi, sãptãmâna trecutã, Bill Clinton, Carl Rove, Tim Geithner, Paul Volcker ºi preºedintele Bilderberg Ettiene D'Avignon au fost printre multele voci care au facut referire la caz.


Principalul lor motiv de îngrijorare este faptul cã reclamanþii au acum in mâinile lor de o carte de coduri, împreunã cu capturi de ecran care sã confirme validitatea lor, care aratã cã toate tranzacþiile financiare majore din ultimii 30 de ani. Aceasta înseamnã cã procesul va putea dovedi lucruri, cum ar fi faptul ca Al Qaeda ºi Pentagon sunt finanþate de cãtre aceleaºi persoane.
Aliaþii militar al White Dragon Society, la rândul lor, considera serios punerea celor 1 milion de sataniºti în tabere FEMA, care au fost pregãtite pentru creºtinii americani.




Gnosticii, între timp, care au alungat armata US afarã din Libia ºi Kosovo, spun cã au acum, din nou au plantat o valiza nucleara lângã sediul central BIS în Elveþia. Ei spun cã dacã elita financiara nu este de acord sa înceapa un sistem meritocratic de guvernare asupra finanþelor vor "transforma tot aurul din seifurile elveþiene în deºeurilor nucleare." Aceºti oameni sunt periculoºi, dar avem confirmari din multiple surse ale agenþiilor de informaþii ca ei au capabilitãþi serioase.

Facþiunea lor mai moderatã asteapta momentul potrivit pentru a preda la Wikileaks un set de e-mail-uri explozive care "vor rãsturna cele mai multe guverne occidentale." Ce elita megalomana financiara trebuie sã înþeleagã cã oamenii cu arme ºi înalþii funcþionari publici ºi alþi intelectuali de top care nu fãceau parte din elita consangvinizate sunt acum treji, conºtienti ºi furiosi. Ei nu vor fi trasi înapoi acest timp. White Dragon Society ºi aliaþii sãi au fãcut anumite condiþii foarte clare.

Mai întâi de toate o campanie majorã de a pune capãt sãrãciei ºi de a opri distrugerea mediului trebuie sã fie pe deplin ºi imediat finanþate. În al doilea rând, monopolul asupra crearii si distribuirii secrete de bani, de cãtre o elitã consangvinizata, auto-selectate, trebuie sã înceteze. În al treilea rând, lumea are nevoie de un adevãr in stilul din Africa de Sud ºi de comisii de reconciliere, în scopul de a pune capãt þesãturii de minciuni care a fost þesuta în jurul unei mari parti din umanitate. Numai atunci amnistia fi acordata ºi un jubileu (eliminarea tuturor datoriilor publice cât ºi private) va avea loc.


Partea spalata pe creier a umanitatii va trebui sã i se spunã adevãrul în etape verificabile, uºor de înþeles. Aºa cum mulþi au spus, la început vor fi supãrati, dar dupa aceea ei vor fi extaziati.
Odatã ce s-a întâmplat acest lucru, negocierile raþionale vor fi necesare în scopul de a repara in totalitate reglementãrile internationale nedrepte ºi instituþiile create dupã WW2. Numai atunci omenirea va va fi libera in sfirsit sã îºi dezvolte pe deplin potenþialul

http://benjaminfulford.net/2011/04/11/sarkozy-and-soros-send-negotiator-to-visit-white-dragon-society-but-talks-inconclusive/
We're born alone, we live alone, we die alone.

Xanadron

Postarea asta ultima a lui BF ma face sa "sap" mai adinc in cautarea "gnosticilor" :roll: pomeniti - un grup relativ nebulos definit, care n-am habar daca are sau nu conexiuni cu "vechii" gnostici.

In rest, totul suna frumos si promitator - dar, repet, cam aceeasi "muzica" :-D o aud din directia lui Benjy de vreo 5 anisori incoace.
Iar "baietii rai" nu vad c-ar da semne de pocaintza. :-P
Ramin deci la (idealista) opinie ca doar o Schimbare prin fortza si nu prin oferirea de "indulgentze" sub forma de iertari colective si asigurarea eventuala a retragerii rapacilor elitisti pe vreo megainsula ar fi solutia deplorabilei situatii globale actuale.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Poate se retrag pe megainsula numitã Africa... De ceva vreme tot fac curãþenie pe acolo...
De Soros ºi mesagerii trimiºi  auzisem pe o sursã importantã de ºtiri ºi chiar îmi ziceam în gând cã sãracul Benji o avea o fãrâmã de dreptate.

Xanadron

#73
Posibil ca SI Africa sa fie-n cartile PTB-istilor (mai precis, sudul "continentului negru").
Presupun asta deloc influentzat de destinatia finala a enormelor arce din 2012-The Movie (care poate fi insa un pont ;) valabil), ci doar incercind sa leg citeva date/evolutii din ultima vreme.

Care conduc la ideea unei intentii de depopulare accentuata a emisferei nordice a Pamintului (deloc intimplator cea mai suprapopulata - Asia in primul rind adicatelea), simultan cu pregatirea unor "insule de retragere" in emisfera sudica.
Sint deci adeptul unei teorii (proprii intr-o oarecare masura :-D) a multiplelor locatii... SUDICE a actualilor si poate chiar viitorilor "masters": :evil:

- America de Sud (unde pina si mafiosii Bush/Cheney si-au cumparat proprietati enorme, iar de coloniile naziste din Chile/Paraguay/Argentina/Brazilia etc nu mai vorbim)
- Antarctica (o alta zona sensibila - v. temele Neu Berlin/Neuschwabenland sau "Pamintul gol interior")
- Africa de Sud (unde se face realmente o "curatenie generala" extinsa pe multiple planuri)
- Australia (un singur exemplu: enorma baza militara ultrasecreta Pine Gap e deja celebra)
- Noua Zeelanda (ce pare sa fi fost si ea lovita cu intentie de recentul cutremur de la Christchurch, in urma refuzului presupus al cedarii Insulei de Sud numitilor "Bad Boys" ;)).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#74
P.S. tardiv, pe motiv de lapsus (deh - virsta, reumatismele sinaptice...) :-D

Pina si fenomenul formal cunoscut sub numele de "meteoritul tungusk" din 1908 as fi tentat sa-l includ in posibila strategie... istorica de depopulare a Emisferei Nordice.
Care ar contine, logic, conflictul dintre cel putin doua factiuni rivale (revenim deci un pic la tema "ET buni/rai" :-) :-() care ar putea fi partizanii reptoizi :evil: ai lichidarii actualei serii genetice (v. TVM-Programul Terra) versus eventualii "mari blonzi umanoizi" binevoitori... poate in sensul aparent idealist al increderii in resursele evolutive (in bine, evident) ale rasei umane.



Fiindca inclin sa cred in ipoteza avansata de cunoscutul cercetator rus Valery Uvarov - ca gigantica explozie a asteroidului... voluntar ghidat ce se indrepta spre Terra cu consecinzte cataclismice si al carei suflu a facut inconjurul Pamintului ar fi fost "comandata" de forte ale "supraveghetorilor" :-) nostri prezenti de eoni pe planeta pentru a ne proteja.

Chiar daca astept cam de multisor ;) dovezile promise de el in sensul certificarii existentzei unei enorme "grile subterane" producatoare de energii imense in Siberia, care ar fi responsabila de respectiva interventie salvatoare.:star:
Deloc unica, dupa unii, de-a lungul istoriei noastre ca specie. :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/