Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Interviul lui Alfred Lambremont Webre cu Stanley Fulham

Creat de Xanadron, 16 Noiembrie 2010, 22:39:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


Siberia

CitatApar UFOs in Rusia prin Dec. 2010 dupa cum a predictionat Fulham?
Sa apara cat mai multe:)) si toate sa lanseze niste lumini albastre :) sa le creasca si niste picioare :))
N-ar aparea si un OZN cu niste culori gen portocaliu sau verde ? Ca m-am saturat de atat albastru....
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

#17
1. Dupa cum am mai spus, sint sceptic apropo de informatiile primite, zice-se, prin channeling.
Ce sa mai zic de termenul "federatie galactica" (care-mi sugereaza o influentza directa a filmelor SF vizionate-n cursul vietii) sau de faptul ca "federatiile" astea-s intotdeauna formate din civilizatii avind sediul in constelatii nu doar invatate de tot omu' pe la scoala, ci si vizibile de pe Pamint?! :wink:

2. Moartea oricui aduce o aura de credibilitate in plus spuselui anterioare ale respectivului - e o chestie psihologica binecunoscuta.

3. Kalmakia asta e in sudul Rusiei si implicit cam departe de Moscova, iar imaginea "rozetelor" caleidoscopice bine definite, concentrice, pal-luminoase si infantile :-P cumva ca aparentza (de la sfirsitul clipului) corespunde, din pacate (fiindca "vreau sa cred"... dar nu-s deloc credul :-D) informatiei conform careia luminile respective tineau de o operatiune publicitara a unui hipermarket - kalmac-baldabac, :lol: evident.

http://www.youtube.com/watch?v=V65gDLuKMY8

Concluzia: pina si inocenta afirmatie "rachete, nene" ;) apare ca fiind exagerata. :rocket:
Totusi, daca prezisele aparitii masive de OZN-uri din ianuarie 2011 (Moscova - predictie confuza a lui S. Fulham oricum) splus cea de la sapte zile dupa aia (deasupra Londrei) se adeveresc, ne putem gandi la mai mult decit coincidentze. :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

StarDust

Din punctul meu de vedere, indubitabil trena unei rachete, se vede inclusiv unda de soc la depasirea vitezei sunetului (bangul sonic), iar imaginea data de proiectoare nici nu mai merita comentata.  :-)
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16