Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

NASA vrea sa faca un anunt important pe 15 noiembrie 2010

Creat de saver, 15 Noiembrie 2010, 03:14:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

saver

Citat din: OM din  17 Noiembrie 2010, 11:29:19
CONCLUZIE cred ca ei au testat "piata" cu acesta prelungire a suspansului!!!

Parerea mea!!!


Parerea ta!
Piata se testeaza cand vinzi ceva. NASA nu are cu ce sa ne testeze.
Logica e foarte simpla.

NASA e NASA si cand spune, fratilor facem o conferinta ca avem de comunicat ceva extraordinar, atunci asa trebuie sa fie.
NASA nu e o primarie care anunta sistarea furnizarii agentului termic. Cand face NASA un anunt si Papa deschide televizorul.

In mod cert e vorba de un adevar napraznic din vecinatatea cosmica a Pamantului. Un adevar care a vrut sa fie comunicat de un om de stiinta integru insa suprimat de catre autoritati.



Cautatorul

http://www.libertatea.ro/stire/ipoteza-socanta-nasa-trebuia-sa-anunte-pe-15-noiembrie-2010-o-nenorocire-319557.html

"Gãurile negre produse la CERN au scãpat de sub control", spun specialiºtii. Pe 15 noiembrie 2010 NASA a þinut omenirea cu sufletul la gurã timp de aproximativ 10 ore. Agenþia cosmicã anunþase dimineaþa cã va face publicã descoperirea unui ,,obiect excepþional" în vecinãtatea cosmicã a Pãmântului.

Toatã lumea se aºtepta sã se anunþe contactul cu extratereºtrii sau o nenorocire care ar urma sã vinã din Cosmos, adicã ceva într-adevãr excepþional! Dar NASA a anunþat o copilãrie, despre o gaurã neagrã descoperitã cu 30 de ani în urmã... A fãcut NASA o gafã?


jean

Citat din articol:
Geneva, cã ar fi scãpat de sub control experimentele ºi în prezent ar produce, în mod straniu, gãuri negre în diferite locuri din Univers a cãror naºtere, evoluþie ºi dispariþie nu mai pot fi anticipate ºi cu atât mai puþin, controlate. Cine spune asta, gen. dr. Emil Strãinu, specialist în ameninþãri neconvenþionale.

Multa, multa prostie, dar si multi creduli. Sa fim seriosi, adica noi am reusit sa modificam anumite zone din univers si pe pamant inca nu s-a intamplat nimic? Cum se poate explica asta. Cred ca singurele gauri se gasesc in mintea unor semeni de-ai nostri. Sau se desfasoara un program intentionat de dezinformare, controlul maselor in situatii de criza.
Din pacate domnule general cred tot mai putine din ce spuneti dumneavoastra. Sunt informatii gresite sau fara valoare, va discreditati singur. O zi buna.
Adevarul este dincolo de noi

Xanadron

Subscriu la opinia lui Jean. Sorry, dar cind vad numele fituicii "Libertatea" (in plus asociat cu cel al butoiului de slanina conservat in palinca zis si generalul :-o specialist in amenintari neconventionale, exponentiale si anormale :-D E. Strainu) fuuuug... :rocket:

@saver: Cu timpul (daca umanitatea o mai avea timp de una-alta) o sa realizezi si tu ce si cine se ascunde in spatele organizatiei careia mie-mi place sa-i zic NAZA - prescurtare de la "Nazi NASA", care-mi pare tare potrivita. :-D
Altii au botezat parodia asta papatoare de miliarde NASA = Never A Straight Answer.  8-)
Ce-i drept, ei lucra si chestii serioase (la comanda DoD/U.S.Navy) - ale caror concluzii nu sint insa vreodata facute publice.  :x

De fapt - si ce-i mai grav - NASA/JPL (Jet Propulsion Laboratories), ESA, JAXA, ISRO sau CSA sint oricum in aceeasi barca a manipularii grosolane (pe care multi o vad si prin prisma unei deturnari frauduloase de fonduri de miliarde, pentru care in mod normal responsabilii lor ar trebui deferiti justitiei).

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/