Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Levitatia: cum sa atingi starea de levitatie?

Creat de qiprian, 03 Noiembrie 2010, 20:30:35

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mistic

#30
Citat din: Ganditorul din  18 Noiembrie 2011, 12:01:08
Miastic
Am tras concluzia asta pt ca asa este prezentat materialull - te concentrezi etc etc.
Concentrarea nu e de ajuns. E o etapa dintr-un sir mai lung de etape de evolutie. Postand numai asta poti genera confuzie si poate ceva mai mult decat atat
ganditorule te rog eu frumos mai citeste odata ce am postat ca nu ai citit cu atentie.

         Am spus : CONCENTRAREA duce la MEDITATIE si meditatia la SAMADHI sunt trei etape DIFERITE.
ai dreptate la partea: curatenie fizica si psihica, o minte care nu este purificata nu se poate concentra cum trebuie.

Ganditorul

Da, am citit. Incepi cu CONCENTRAREA.
Am scris acelasi lucru - "Am tras concluzia asta pt ca asa este prezentat materialull - te concentrezi etc etc.
Concentrarea nu e de ajuns. E o etapa dintr-un sir mai lung de etape de evolutie. Postand numai asta poti genera confuzie si poate ceva mai mult decat atat..."

Vezi vreo diferenta logica sau te opresti doar la diferenta de forma ?
Crezi ca un om care incepe direct cu concentrarea meditativa va reusi sa ajunga departe, va reusi sa stapaneasca capacitatile extrasenzoriale pe care le trezeste in el ? Sa-i numaram pe aceia care sunt acum "legume" pentru ca au inceput direct cu concentrarea meditativa si s-au bucurat o vreme de "succesele obtinute" ?

Tayka

#32
Citat din: andrei din  19 Noiembrie 2011, 03:40:41
...   imi amintesc acum, cum se desfasurau antrenamentele pentru a se ajunge la starea de levitatie.Mi se pare ca aspirantul era coborat intr-o groapa adanca de cativa metrii si acoperita cu un cos de nuiele.Nu mai stiu dupa cat timp unii reuseau sa ,,zboare" afara....
...,,Calugarii care aspira la misiunea de sol, trebuie sa exerseze mai inainte. Antrenamentul consta in exercitii de respiratie si intr-o gimnastica speciala facuta in chilie, in intuneric deplin, timp de trei ani, trei luni, trei saptamani si trei zile...Au inventat un examen ciudat, iar cel care il trece este considerat capabil de lucuri marete. Se sapa o groapa de aceeasi inaltime cu a candidatului. Deasupra ei se aseaza un fel de clopot de aceeasi inaltime cu adancimea gropii. Candidatul care sta pe jos, in groapa, trebuie sa treaca, dintr-un singur salt, prin deschizatura cupolei..." odata cu depasirea stadiului de initiere, viitorului mesager ii este dictata formula magica de catre mentorul sau. Toata atentia novicelui se va concentra numai asupra acestei formule, cea care este capabila sa ii regleze ritmul respiratiei si cel cardiac in tempo-ul silabelor misterioase. Marsaluitorul nu are voie in timpul lungilor sale calatorii sa vorbeasca, sa priveasca in jur, nici macar sa se gandeasca la alte lucruri decat formula magica. In momentul in care porneste la drum, el isi alege un punct de pe cer si il fixeaza cu privirea pana la sfarsitul drumului. Orice obstacol intalnit in cale este evitat in mod mecanic iar oboseala nu intervine nici dupa parcurgerea mai multor sute de kilometri...''
Ciudaţi călugări..nu-i aşa? :-D
După părerea mea însă ceia ce fac aceşti călugări lung-gom-pa nu este levitaţie ci o stare specială autoindusă în care organismul rezonează pe o freqvenţă apropiată de atracţia gravitaţională,şi pe care astfel o reduce f. mult.Nu poate însă rămâne ,,suspendat''şi de aceia când revine îşi ia avânt în faţă putând executa astfel sărituri de 5-6 m cu efort minim şi viteză maximă,această stare se  foloseşte şi în artele marţiale pentru a produce viteza karate-ului precum şi ,,dispariţia''luptătorii ninja,atenţie însă;în această stare dispare conştienţa,totul se execută automat,şi de aceia  imediat după terminarea actului(loviturii,mişcării fulgerătoare,etc)luptătorul pentru a ieşii din din această stare strigă puternic.Acel strigăt interferează cu noua freqvenţă anulând-o şi redând astfel instantaneu,conştienţa luptătorului.La fel şi acei călugări voiajori când ajung la destinaţie cei din mănăstire lovesc puternic un gong.
Spre deosebire însă de această stare Levitatia reprezintă capacitatea unor persoane de a se ridica in aer sau de a determina ridicarea diverselor obiecte, fara a le atinge in vreun fel. Acestea plutesc, se deplaseaza si se intorc la locul de plecare. Se poate produce spontan, intr-un moment de relaxare totală.Această stare însă aşa cum spuneam mai sus se poate produce doar dacă se umblă la chakras-uri. :-D :evil:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Ganditorul

Am citit si eu despre calugarii lung-gom-pa si cred ca totusi e vb de levitatie.
Pana la urma levitatia nu inseamna numai "planare la punct fix". Si acei calugari tibetani strabat, prin salturi mari de 5-6 m, distante enorme, fara ca la sfarsitul drumului sa se observe epuizarea care ar caracteriza efortul unui om neantrenat.
In aceasta ecuatie a "levitatiei" sunt multe necunoscute si tot atat de multe fete ale formei de manifestare a fenomenului.

NASTASE MIHAIL

Deci levitatia e realizabila, dar f greu ptr un om obisnuit.

cuconu

Există metode rapide de controlare a energiei spirituale (chacre) . De şi ştiu şi pot să îmi controlez cît de cît această energie nu pot levita :) e nevoie de mai multă cunoaştere ! Exerciţiul prin care se controlează energia constă în .Pasu
1 -îţi încordezi muşchii mîinii cît poţi de tare cît poţi de mult . Pasu 2- după ce încetezi din încordat îţi freci mîinile puţin şi le plesneşti între ele . Pasu 3 - apropii mîinile una de alta cu degetele distanţate unu de altul ,(distanţă între degetele de la o mîna şi cealaltă mîna de 1-2 centimetri )şi arcuite nu drepte . Pasu 3- închizi ochi şi te concentrezi pe fiecare mîna separat să elimini energie, direcţia din stomac spre degete , veţi simţi furnicaturi uşoare ( cînd veţi controla mai bine fluxul de energie vor fi ca nişte mini fulgere invizibile (aşa le veţi simţi ) se vor încleşta singure tendoanele la degete cînd va ieşi energia . La un nivel mai înalt o poţi simţi energia cum îţi împinge mîinile (uşor distanţîndule) ceva de genul cînd te apuci de pantaloni tragi de ei cu ambele mîini şi cînd le dai drumu lîngă corp ai senzaţia că se ridică !. Mai departe nu am ajuns că am început munca şi nu am mai avut timp !Au trecut 10 ani de atunci şi anul trecut a venit mama( de la ţară ) la mine să se ducă la doctor, era toată anchilozată mergea ca un roboţel de durere în zona spatelui ( plămîni, rinichi, ficat !) mi-am adus aminte de abilităţile mele şi am făcut legătura cu bioenergia şi în timp ce se chinuia în bucătărie să mănînce mam dus în spatele ei şi ţinîndo de vorba am pus mîinile la 10 centimetri de spatele ei şi am scos energie din mîini . Brusc ia dispărut jumate din durere ! Mă întreabă curioasă. ce faci? Io ştiind că e un experiment iam răspuns că nimic ! Următoarea zi era mult mai bine dar nu vindecată. Şi vine iar la mine . Ce ai făcut ieri ? Io , nimic de ce ? Mama că nu mă mai doare aşa de tare ! . Şi iam zis ! Au mai urmat 2 şedinţe 1 pe zi şi nu mai avea nimic . Era perfect sănătoasă . Cînd sa dus la medic din nou sa mirat că nu ia mai ieşit nimic la radiografie şi că nu mai avea nimic ! Fără nici un medicament .

cuconu

Menţionez că am descoperit exerciţiul cînd eram mic 12-14 ani inspirîndumă de la desenul (dragon ball)

padme

#37
Ce ai scris tu are legătură mai mult cu topicul ăla pe care vrei să-l deschizi. Experimentele astea ar avea un sens dacă le-ai face controlat, de ex: analize la medic şi diagnostic înainte şi după şedinţe. Aşa vei şti o treabă sigură şi după aia ne dai şi nouă adresa în caz că avem nevoie! :)))
Mama ta nu a avut un diagnostic la plămâni, ficat şi etc. a avut o durere de spate care a anchilozat-o. Interesant ar fi de ştiut dacă poţi şi pe alte probleme.

Te rugasem să nu mai faci 100 de postări, am văzut că ştii să foloseşti butonul "modificare".

cuconu

Din cîte a postat lumea din ce au citit reiese că dacă îţi poţi controla chacra ai şanse mari să poţi levita şi io am expus cum poţi ajunge să o controlezi ! Nu asta vrem toţi ? Răspunsuri că de întrebări sîntem sătui . Asta e primul pas restul nu le ştiu .

cuconu

Citat din: cuconu din  20 Iunie 2013, 18:20:39
Din cîte a postat lumea din ce au citit reiese că dacă îţi poţi controla chacra ai şanse mari să poţi levita şi io am expus cum poţi ajunge să o controlezi ! Nu asta vrem toţi ? Răspunsuri că de întrebări sîntem sătui . Asta e primul pas restul nu le ştiu .
Daca eram singurul care pretindeam ca am vindecat cu bioenergie eram nebun si trebuia sa fiu im puscat pentru calomnie. Trebuie sa fim constienti ca este adevarat noi sintem din carne dar functionam cu energie. Cita lume dupa ce au fost la bioterapeut s-a vindecat ori sau simtit mult mai bine sa nu imi zici ca este efectul placebo ca nu  folosim vitamine sau nu stiu ce pastile sa pacalim.....     Io va ajut sa experimentati acelasi lucru ca si mine si sa decideti dupa trairi daca este adevarat sau nu... CE....... vrem sa invatam sau sa bagam mistouri pe forum.

andrei

   Am sa iti dau eu un raspuns.Ori esti un tip iesit din comun care poseda anumite calitati extrasenzoriale,care-ti permit sa ,,arzi" anumite etape pentru a te concentra...(ceea ce da-mi voie sa ma indoiesc),ori bati campii cu multa gratie(ceea ce au facut si altii inaintea ta)...si nu prea le-a fost bine pana la urma :-D.In acest caz nu stiu de ce abyss,care dupa mine este un tip care (mai mult ca sigur) are habar despre ce discuta, iti face jocul.In fine la urma urmei e treaba lui. :-D
  Stii de ce nu te cred? Pentru ca pana acum nu ai pomenit nimic de tehnicile de respiratie,care sunt baza tehnicilor yoga si de care se stie ca sunt chiar mai importante decat exercitiile propriu-zise.Aceste tehnici de baza se numesc in yoga ,,pranayama"si daca nu le stapanesti chiar si instinctual,nu poti ajunge la un anumit nivel de  concentrare ce iti permite intrarea intr-o stare de meditatie profunda necesara obtinerii unor anumite rezultate.Asta la oamenii normali ca sa spun asa.Nu stiu la tine care te prezinti pe aici ca un fel de fenomen gen Mudava :?Nu mai spun ca de obicei si corpul trebuie disciplinat prin anumite exercitii fizice,ca sa poata suporta anumite stari extreme.
  In nici un caz urcatul in pat si trasul la aghioase dupa o cina copioasa nu te ajuta la treaba asta.
   Si ca sa nu uit nici Testoasele Ninja sau Pokemonii nu te ajuta prea mult.
   Ai cerut raspunsuri cucoane ...poftim acum le ai.Cel putin pe ale mele ...cu parere de rau daca se intampla sa te fi deranjat.
   
   
   
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

abyss

Cred ca mainile lui cuconu se simt levitand pe langa corp din cauza posturii in care se incordeaza mai inainte muschii pectorali si altii din zona. Apoi acestia trag din cauza contracturii temporare mainile foarte putin in sus. Nu cred ca e levitatie. Insa ce zice el cu energia e relativ pe acolo. Daca o face rar chestia cu vindecarile e posibil sa se "incarce" singur la loc si fara respiratii hranitoare. O fi si talent sau lucruri preştiente. Ceva asemanator practicam si noi la dojo mai demult, printre altele. Trasul la aghioade e de departe cel mai bun. Vindeca multe...

andrei

  Si posibil sa si levitezi...mai stii :? :lol: :lol: :-D
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

abyss

Mai bine te legi de pat. Sau de consoartă.

Totusi nu am inteles cum controleaza exercitiul respectiv chakrele? Oricum, sa umbli la chakre e periculos tare. Eu era sa mor din cauza pierderii concentrarii pe fond de reusita incipienta

andrei

   Nu cred ca poti controla chakrele decat in stare de meditatie profunda si dupa multa disciplinare a organismului.Altfel risti sa te imbolnavesti grav,sa o iei razna,sau chiar sa mori.Daca te ,,deschizi"nu esti doar un ,,emitator" ca sa spun asa ,ci si un ,,receptor".Atunci,daca nu esti suficient de pregatit poti fi lovit de orice entitate sau energie negativa.Cel putin asa imi aduc eu aminte de prin tinerete cand ma preocupau chestiile astea.
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.