Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Obiectul enigmatic din Craterul Delporte: Faþa nevãzutã a Lunii

Creat de Tulcea Sighting, 27 Octombrie 2010, 01:11:59

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tulcea Sighting

Una dintre enigmele cele mai recente de care uimitor media nu s-a ocupat de loc este obiectul care a fost pozat de misiunile Apollo 15 si 17 in craterul Delporte pe fata nevazuta a Lunii.

Pentru detalii : http://thetruthbehindthescenes.wordpress.com/2010/08/04/an-alien-space-ship-on-the-moon/

Lasand la o parte partea fantezista legata de presupusa misiune Apollo 20, femeia extrateresta si alte elucubratii, ceea ce este extrem de interesant este faptul ca imaginile oficiale ale NASA sunt daca nu clare cel putin foarte intrigante:
Apollo 15: poze stereo:
http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS15-P-9625
http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS15-P-9630

Apollo 17:
http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS17-P-2799
http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/images/print/AS17/M/2808.jpg
http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS17-P-2801

Combinand pozele stereo ale Apollo 15 apare o imagine 3d foarte interesanta:
http://thetruthbehindthescenes.files.wordpress.com/2010/08/wtf-gary3d.jpg
care poate fi vizualizata cu orice ochelari cu o lentila albastra si una rosie.

calator astral

foarte interesant...Bine ai venit pe RUFON !
Hai sa situam craterul respectiv :


Uite obiectul respectiv filmat de aproape într-una din misiunile Apollo, si pe mine m-a intrigat, am facut un scurt clip:
                   



___________________________________________________________________________________
calator

Tulcea Sighting

Multumesc,

In primul rand trebuie sa spun ca filmul din anul 2000 cu formatiunea luminoasa de deasupra Deltei imi apartine (http://www.youtube.com/watch?v=XH95PtUvRQY).

Referitor la subiectul asa-zisei nave extraterestre din craterul Delporte, eu sunt foarte sceptic privind autenticitatea filmelor asa-zisei misiuni Apollo 20, singurul punct de pornire real sunt pozele de pe site-ul NASA - misiunile Apollo 15 si 17.

Un alt fapt care ma intriga este tacerea Agentie Spatiale Japoneze (JAXA) a carei sonda Kaguya (http://www.kaguya.jaxa.jp/index_e.htm) a fotografiat si filmat in format HD suprafata lunii si care putea sa clarifice acesta enigma.


StarDust

Salut Tulcea sighting, uite si o poza mai recenta luata de catre Kaguya. Nu am inca originalele (cele de pe site-ul JAXA) dar personal nu am dubii asupra acestei poze detaliate. De altfel am postat si aici: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2552.0.html , referitor la asta.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Tulcea Sighting

Multumesc StarDust,

Poza Kaguya este cat se poate de concludenta.

Misterul s-a rezolvat.

calator astral

te-a adormit instantaneu tulceasighting, deci nu e nimic acolo.*
:-D

StarDust

Tulcea Sighting, am asteptat si eu multa vreme niste poze detaliate facute de Kaguya in acea zona. Faptul ca ele intarziau sa apara m-a pus putin pe ganduri si pe mine. In final, iata-le, pozele sunt mai mult decat edificatoare si pentru mine. La fel, eu il consider un caz inchis!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

calator astral

nimic straniu deci de la Kaguya...okey. Totu e clar.

                           


calator astral


serios? am gasit niste
date NASA:
Orange Mission Zone of Interest
NASA-S-67-6938
NASA -APOLLO 20 EVA 3 EXTERNAL VIEW OF TRIANGULAR SHAPED SPACECRAFT video :

NASA-DoD-S-95-7024.

citeste Luca Scantamburlo  "Apollo 20: The Disclosure".


tractorbeam

Fratele meu alb:

1. Ce sa caute sovieticul Leonov invitat de DoD sau NASA  sau NRO sau mai stiu eu ce agentie din State, intr-o misiune secreta, care presupunea cel putin ca vor avea acces la o tehnica avansata, in anii razboiului rece, cand orice avantaj era speculat la maxim de cei doi adversari ?

2. Deosebit de sovietici care aveau o secretomanie totala in raport cu echipele de cosmonauti cei din State au promovat o politica transparenta, toate persoanele (astronauti) implicate in programele NASA fiind cunoscute publicului, pana si decesele viitorilor astronauti aparute in timpul zborurilor de incercare au fost facute publice.

3. Cum crezi ca riscau americanii sa aduca in interiorul LEM o EBE fara sa aiba protectia adecvata?

Cred ca o parte din materiale au fost filmate de personalul corporatiei Rockwell inainte de lansari, de aia apar mai multi tehnicieni de la companie si mai putini de la NASA, si reprezinta "rehersals" ;

Posibil ca omul care avut acces la materiale sa fi fost pe vremuri angajat al Rockwell sau NASA si sa fi "ciupit" ceva inregistrari vechi arhivate si destinate distrugerii si le-a luat acasa sa le valorifice ulterior.

Stima,

tractorbeam

Din cunostintele mele limitate (armata am facut-o la aviatie  :evil:)  cred ca in filmarea cu Orange Mission este vorba de epava/macheta?? unui avion de bombardament - very british  - de tip Vampire sau Valiant. Pelicula a fost sigur post-procesata.  :-D

Tulcea Sighting

Craterul Delporte din imaginea Jaxa Kaguya TC_EVE_02_S18E117S21E120SC.img:



si craterul Delporte din poza Nasa AS-P-9625:



abyss

ok, ºi acum lumea la ce se aºtepta? Sã vadã ditamai nava... Sau chiar 2 ori poate 3? Sã fim serioºi. Ei au nãscocit toatã povestea aceasta cu lupul. Chiar NASA însãºi, pt a demoraliza ºi scârbi lumea decentã... 

Tulcea Sighting

Biss, nu am inteles nuanta comentariului tau; crezi cumva ca NASA si acum JAXA ascund ceva?