Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Originile Disclosure Project al lui Steven Greer

Creat de ilici, 26 Octombrie 2010, 09:27:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

ilici

Am dat peste niste clipuri pe Youtube care arunca o noua lumina asupra Disclosure Project. Se pare ca acest proiect a fost creeat la initiativa familiei Rockefeller. Nu prea mi-a venit sa cred dar in clip apare chiar Greer spunand chestia asta... si atunci ce incredere poti sa mai ai in orice informatie provenita din acest proiect?

Aici http://www.paradigmresearchgroup.org/Rockefeller%20Documents/Rockefeller_Initiative_Documents.htm pe randul 4 in dreapta este Greer.

Clipul de care vorbeam este urmatorul:
All that we see and seem is but a dream within a dream

abyss

Imi vine sa rad @ilici...

Pentru cei care nu au citit cartile lui SG, nu au urmarit conferintele sale, au auzit din "auzite" despre acest proiect e usor sa cada prada manipularii unor astfel de clipuri video. Acum ce doresti, sa ne pierdem vremea comentand o facatura de clip cu o melodie sinistra pe fundal? mai bine in opinia mea studiem informatiile oferite de SG. APOI mai discutam. In cartea sa "Adevarul Ascuns" spune clar ce e cu Rockefeller si cu niste bani oferiti de catre el, care ulterior au fost returnati. Tu crezi ca o operatiune de dezvaluire a unor astfel de informatii se face pe ascuns? se face fara a-i informa chiar si pe cei care se opun dezvaluirii? de unul singur in mod neorganizat si fara o acoperire in mass media cat timp crezi ca poti face valuri?

De ce acest film prezinta o anumita latura? de ce nu vorbeste de petro-dolar, guvernul din umbra, energia poluanta, si alte chestii grave cum ar fi tintirea si doborarea navelor ET...despre care Steven Greer vorbeste neincetat?
Si inca ceva... SG nu e singurul care a avut contacte cu ETs! Dar denigrandu-l ii reduci dintr-o lovitura pe toti ceilalti la tacere.

Este un clip de doi bani iar tu esti mai mult decat naiv si neinformat ca sa nu spun lasciv spiritual sa te lasi cuprins de indoiala.

Cu aceste clipuri se deturneaza atentia de la adevaratele probleme ale omenirii cum ar fi:

- Daca se accepta recunoasterea oficiala a fenomenului UFO atunci:
a) Cum se justifica mentinerea de aprox 120 de ani a unei forme inumane de sclavie?
b) Daca tehnologiile free energy in baza carora se deplaseaza UFo-urile sunt detinute de multa vreme si nu li se pot atasa contoare de supt banii de la oameni de ce au fost puse sub obroc? Ce au facut cu banii nostri in tot acest timp?
c) Cine se teme de schimbarea in bine, de plecarea de pe picior de egalitate la start a tuturor natiunilor? Cine se teme de eradicarea razboaielor si a disparitiei unor anumite paturi sociale privilegiate nu prin privarea acestora de drepturi ci prin oferirea acelorasi beneficii tuturor oamenilor in baza unor tehnologii avansate.

Si atunci ma intreb... Cat de perversi spiritual pot fi unii incat sa mentina in aceasta veche paradigma omenirea? le este frica ca nu vor mai fi ei jegurile pline de bani ce-si etaleaza aroganta prin lume iar oameni cu adevarat de valoare ce poseda un spirit creator nu le vor mai pupa talpile despicate in speranta unei bucati de paine? Pentru-ca trebuie sa fii cu adevarat un suflet murdar si ordinar sa te bucure o asemenea stare de lucruri!

Va doresc numai bine in continuare!

mr

Subscriu in totalitate la pledoaria ta @biss.
Se pare ca sunt putini cei care vad imensa minciuna in care ne ducem vietile lipsite de substanta si scop.
Lumea asa cum o vad eu, se imparte in trei parti, in functie de actiune:
- cei cu simt critic, putini la numar, care "vad" si nu se pot identifica sub nici o forma la nivel ideologic si subtil cu iluzia, minciuna. Reactia lor e vehementa. Ei ingroasa randurile "conspirationistilor"...in raport direct cu:
- cei lipsiti de orice simt critic (nu ca nu ar fi dotati cu el ci il au anihilat de "tehnicile" urmatoarei categorii), marea majoritate, usor de controlat si influientat. Reactia lor conteaza doar in directia in care sunt "ghidati"...
- cei "perversi spiritual", si ei in numar mic (care stiu ce fac) dar cu multi adepti din marea majoritate, care conduc societatea moderna din functii si pozitii cheie in administratie si, mai ales, financiar. Ei sunt filantropii, cei care pozeaza in "modele" societatii, papusarii din umbra care prin "tehnici" studiate amanuntit in timp manevreaza turma dupa propriul interes.

In concluzie este lumea "lor". Oricata energie s-ar investi acum de catre prima categorie pentru constientizarea acestor lucruri de catre a doua parte nu s-ar reusi decat o "deturnare" minora. Turma este controlata si "progamata" de prea multa vreme... de cei "destepti".
Poate ca asa trebuia sa fie la acest sfarsit de ciclu.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

terraflorin

Din ''Adevărul ascuns'' de Steven Greer (fără comentarii):

157: există oameni precum Laurance Rockefeller care chiar dorea să facă ce este corect, dar permitea familiei să-i taie aripile şi era înconjurat de o haită de agenți sub acoperire care făceau tot posibilul să se folosească de preocupările lui şi să se asigure că orice sprijin acorda, nu dădea roade.

177: O asemenea persoană m-a trădat şi a încercat să mă defăimeze în faţa oamenilor lui Rockfeller, pentru a pune mâna pe banii pe care Rockefeller voia să-i folosească pentru a sprijini proiectul nostru, pentru a-i îngropa în institutul său.

182: - Dar de ce nu o faceţi voi?
     - O, nu, e prea periculos.
Erau exact cuvintele lui Laurance Rockefeller din septembrie, când stăteam pe veranda lui, sub stele. Acum vedeţi că e o temă care se tot repetă: există nişte persoane din interior cu legături foarte puternice, care vor ca totul să devină public, dar sunt îngrozite de această grupare malefică, violentă.

227: în 1995 am organizat prima reuniune a martorilor. Au fost prezenţi aproximativ optsprezece colonei şi oameni din industria aerospaţială şi de pe tot teritoriul Statelor Unite şi al Rusiei. Ne-am adunat la Asilomar, o proprietate din Pacific Grove, California, de lângă Monterey. Laurance Rockefeller a susţinut intens această reuniune şi oamenii lui au fost acolo, precum şi unii din martorii iniţiali. Totul a fost înregistrat audio şi video, dar oamenii cărora le-am acordat această sarcină au luat toate înregistrările şi au făcut o înţelegere pe la spate cu grupul lui Rockefeller. Aşa că nu avem niciuna din acestea! Şi nici până astăzi nu le-am recuperat.