Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Obiect aerian observat in Irlanda

Creat de jean, 23 Octombrie 2010, 23:10:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jean

Pe 30 august 2010, ora 23.15, in Cork City, Irlanda, s-a facut urmatoarea observatie:
Era o noapte senina , se vedeau stelele, si am iesit in gadina din spate pt a fuma o tigara.
Am vazut acest obiect, ambarcatiune, nava?  Era destul de jos si a venit aproape deasupra capului meu, zburand de la nord- est catre sud- vest. Totul a durat aproximativ trei secunde.
Aceasta poza nu este o fotografie a obiectului,  Nu am avut aparat foto in acel moment, sunt artist grafic de meserie asa ca am luat o fotografie a parti de cer si am realizat aceasta imagine.
Obiectul era in mod clar negru pe cerul intunecat. avea doua inele de lumina slaba de culoare portocaliu si lumini albe la fiecare capat. Se auzea un sunet, de fapt nu sunt sigur ca a fost chiar un sunet. Am auzit ca o respiratie, ar fi putut fi chiar propria mea respiratie. Dar totusi este 100% real ce am vazut. Sunt astronom amator, stiu planete, stele, sateliti si meteoriti, am vazut o multime de lucruri ciudate pe cer, toate explicate, dar nu si acest lucru. Mai multe gasiti aici:
http://www.ufocasebook.com/2010/ireland083010.html
Interesanta forma obiectului, am mai intalnit aceasta forma in cartile de specialitate, descrieri de obsevatii cu asemenea forma nu prea au mai fost in ultimul timp.
Adevarul este dincolo de noi