Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

NIBIRU sau..HERCOLUBUS .... de cine sa ne temem?!

Creat de sorinede, 15 Octombrie 2010, 20:12:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

sorinede


Xanadron

#1
Citat din: sorinede din  15 Octombrie 2010, 20:12:48
Alta belea .... se apropie ?!!!.. ..  sau alarma falsa..
http://www.hercolubus.tv/
Clar e doar ca CEVA se apropie (poate chiar si Hercolubus asta rosiatic) - fie si doar daca am crede predictiile biblice vizavi de planeta AMAR :roll: (citat din memorie: "...si toate apele fi-vor inrosite si otravite dupa trecerea ei"). Unele studii geologice (incluzind studiul ghetii "antice") ar parea sa confirme o depunere de "praf cosmic rosu" in straturi datate acum circa 12.000 de anisori.

Ce ma racaie pe mine e doar intirzierea nepermisa :-D a aparitiei ochiometrice a lui Hercolubus, Amar, Nibiru, Planet X, Marduk etc s.a.m.d. - desi-s voci care sustin c-ar putea fi deja observata, insa doar dintr-o zona f. apropiata de Polul Sud.  :roll: (nu mai repet acum toata povestea cu graba construirii unui observator astronomic "top secret" exact in zona respectiva).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

tractorbeam

Din studiul carotelor (foraj in diverse medii) in cazul nostru mai mult in gheata unui ghetar (Groenlanda, Poli,, extremul sud sau nord) se observa ca periodic apar diverse anomalii cum ar fi concentratii neobisnuit de mari de diverse minerale, chiar oxizi metalici sau alte substante care nusi-ar avea locul acolo. Problema comunitatii stiintifice este ca nu poate spune cu precizie daca e vorba de o cauza interna (eruptii de mega-vulcani, mega-cutremure, etc.) sau cauze externe (comete, asteroizi, Nibiru, etc)
Ceea ce este clar insa e faptul ca in ultima suta de mii de ani s-au tot produs evenimente catastrofice care, au dus la diferite extinctii ale speciilor.
Omul civilizat, modernist si vestic probabil ca este cel mai putin pregatit sa faca fata unor asemenea evenimente. Mai pregatiti cred ca sunt aia din Afganistan - bastinasii adica care sunt fortati sa traiasca de azi pe maine in conditii sa-i zicem vitrege.
Cand vine asta ? Nu putem spune cu precizie. POate ca un eveniment de tip biliard cosmic ne poate strica instant socotelile, sa zicem ca o cometa isi schimba brusc directia si sau masa ca urmare a atractiei campului gravitational intens al planetelor mari din sistem (Jupiter, Saturn), toate calculele celor de la NORAD&comp. vor fi date poeste cap si nu stim inca ce procedura ar folosi ca se ne anunte ceva de genul: "stimati to'arashi vine cometa, feriti-va, capul la cutie!"   

jean

CitatDin studiul carotelor (foraj in diverse medii) in cazul nostru mai mult in gheata unui ghetar (Groenlanda, Poli,, extremul sud sau nord) se observa ca periodic apar diverse anomalii cum ar fi concentratii neobisnuit de mari de diverse minerale, chiar oxizi metalici sau alte substante care nusi-ar avea locul acolo.
Daca ne aducem aminte de experientele cu magnetul si pilitura de fier la orele de fizica din scoala, atunci probabil stim ca, liniile de camp magnetic in cazul unui magnet de tip bara, pornesc de la un pol si se inchid prin celalalt pol. La fel este si in cazul pamantului, liniile de camp magnetic se indesec foarte mult in apropierea polului magnetic. Rezulta un camp magnetic mai intens, (vezi aurorele polare) acest fapt ducand probabil, la captarea in cantitati mai mari de praf cosmic ce poate contine si diverse minerale. Dealtfel si probabilitatea ca un meteorit sa cada in aceasta zona este mult mai mare  (vezi cometa care a cazut pe Jupiter, sau meteoritul care a cazut recent in Alaska).
Citatsa zicem ca o cometa isi schimba brusc directia si sau masa ca urmare a atractiei campului gravitational intens al planetelor mari din sistem (Jupiter, Saturn)
Daca cometa isi schimba masa nu poate fi decat un lucru bun, deoarece schimbarea de masa datorite atractiei  lui Jupiter, Saturn nu se poate face decat prin pierdere de masa, nu prin adaugare de masa. Daca pierde  din masa va avea consecinte mai putin distrugatoare. Dar depinde de mai multi factori, unghiul sub care abordeaza Pamantul, masa cometei, materialele  aflate in compozitie, Reactia si viteza de reactie a oamenilor etc. Nibiru sau Hercolubus....Vrajeli, nu se intampla nimic.
Adevarul este dincolo de noi

tractorbeam

1. Nu ma refeream la captarea prafului cosmic in genere ci la un eveniment catastrofic de tipul asteroidului/cometei care penetreaza atmosfera, ia contact cu solul, produce un soc de o anumita magnitudine, materia se imprastie ca urmare a ciocnirii si ulterior resturile se sedimenteaza.

2. Modificarea masei poate fi sau nu un lucru bun deoarece in afara de masa se poate modifica dramatic si traiectoria si poate duce la parabolizarea / hiperbolizarea ei in anumite cazuri, predictia aici are mai mult de furca.

tractorbeam

Adevarul este ca nu prea imi place sa ma contrazic si asta chiar in postari succesive dar se pare ca trebuie sa o fac, legat de perioada de 3.600 de  ani de revolutie a obiectului gazos si masiv (brown dwarf???) care produce oaresce disturbari prin Norul lui Oort si poate aduce dupa sine si alterarea traiectoriilor unor asteroizi/comete care se pare ne pot vizita si asta curand.
Daca mai pui si faptul ca intervalele legate de carote indica 3600, 7000 si asa mai departe, e posibil ca civilizatia noasta sa se confrunte curand cu un nou dus cosmic, nu neaparat din cauza directa a lui Denis 1.9 ci ca urmare a modificarilor pe care acesta le aduce asupra altor obiecte cosmice.
Dupa cum spuneam cei de la NASA vor trebui sa-si revizuiasca calculele, daca o sa aiba timpul necesar.
Presupun ca nu o sa avem mult timp daca la punctul maxim de apropiere (care e undeva pe la orbita lui Pluton, din spatele acestei pitice maronii vor tzasni cateva comete iutzi care ne pot vizita si consecinta ar fi sa avem si noi soarta dinozaurilor - uite si legatura cu depozitele subterane, probabil ca baietii aia din nord, mai responsabili de felul lor, se pregatesc deja. :cry:
     

calator astral

#6
Stiinta sau simple superstitii ? Planeta Reptilienilor revine? Poate, nu e exclus...ceva se va întîmpla foarte curînd, de ce nu un "stol de lacuste ET" care devasteaza întreaga planeta... Stiintele initiatice (anexe ale Stiintelor de Frontiera )afirma ca daca schimbare va fi, nu va veni din exterior, în nici un caz de la vreo planeta vagaboanda, doar stadiul de Evolutie al Omenirii determina modul în care planeta se transforma sau îsi urmeaza cursul, noi provocam Schimbarea! Gîndurile pozitive si sentimentele curate de iubire ale oamenilor aduc deci dupa sine energii pozitive si schimbari benefice, sa evitam atunci întunericul si în general tot ce e negativ (reamintesc ca goana dupa $ e OQ dracului!) sa ne temem deci de...DRACU!...de  el (:evil: ) trebuie sa ne temem, ca nu-l îmblînzim noi, se observa slabirea cîmpului magnetic si cresterea în intensitate a radiatiilor telurice de tip Hartmann, d-aia au toti cancer si draci tot timpul.
De fapt întregul Sistem Solar a intrat deja într-o zona cu o energie mult mai înalta, numita Centura Fotonica.
Pentagonul a publicat un raport de 26 de pagini pe 22 februarie 2004, dar transmis la NSA din octombrie 2003, (intitulat "An Abrupt Climat Change Scenario and Its Implications for United States National Security") citez o fraza din el (redata de The Guardian): "Pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari majore la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima si vor duce la anarhie totala."
E vorba de cataclisme de proportii mari, de schimbari severe si bruste de clima, de regiuni inundate, acoperite integral de apa si chiar o restructurare geofizica la nivel planetar,poate si o inversare a Polilor magnetici ai planetei.
E util de stiut ca Timpul real s-a scurtat la 16 ore în loc de 24, am mai "auzit" ca ADN-ul uman va fi reprogramat modificîndu-si structura de la 2 spirale la 12, ca vom patrunde în dimensiunea a patra si imediat în a cincea, ca va creste nivelul vibrational al oamenilor "initiati" si "evoluati", se vor schimba polii magnetici, axa pamântului o va lua razna,si în ultimele clipe ale agoniei Soarele nostru, la periferia Galaxiei, se va alinia cu stelele din centrul Caii Lactee.
Calendarul maya, cel mai exact si bine calculat calendar din istoria civilizatiilor, ia sfârsit în data de 21 decembrie 2012 dar o alta data e interesanta pentru ezoterici (21.05.2011), calculele si simularile pe computer demonstreaza ca lumina si umbra îl vor proiecta pe misteriosul Sarpe cu pene coborînd în sfîrsit pe treptele piramidei Chichenitza (care are la baza un cap imens de sarpe sculptat.)
Pe 21.05.2011, în jurul orei 11.11, coada sarpelui proiectata din vîrful piramidei va tinti exact înspre constelatia Pleiadelor, într-o aliniere asemanatoare celei pe care o au piramida lui Quetzalcoatl din Teotihuacan. Atunci, dupa marturiile si credinta mayasilor, odata cu revenirea pe pamânt a lui Quetzalcoatl, Lumea noastra se va sfîrsi prin foc, iar pântecele cosmic Hunab Ku va da nastere unui nou soare, numit de mayasi Cel de-al Saselea Soare, va apare o alta lume, mult mai evoluata.

padme

Cine a decretat ca s-a scurtat timpul?! Ciudat, ceasurile mele mecanice si electronice arata tot aceeasi ora!
M-am cam saturat de fragmentul asta care circula pe net de ani buni fara noima as putea spune!

rontzo

certe sunt urmatoarele:
1. Toate ceasurile merg la fel- inclusiv al meu
2. Unii zic ca parca timpul trece mai repede si multi confirma, si mi se pare uneori ca e asa- greu de spus insa daca e din cauza simturilor noastre umile sau poate o fi si-adevarat ceva din asta
3. in sfarsit calator astral are un post fara videoclip :p

PS-1.  la capitolul parerea me: Hershcolubus asta pare sa fie un bun aducator de bani alora care stiu sa abuzeze de credulitatea  alorlalti, iar  diagrama postata de tractorbeam e cat se poate de relevanta ca argument
     2. subiectul in sine cu Centurica de fotoni si alte chestii e foarte bine pus la zid de Urban in postul despre  Stereo (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3189.0.html)- si reiau   : "Touché monsieur Le Pussycat !"
(asta e citat din mari clasici in viata :p )

calator astral

#9
Citat din: padme din  21 Octombrie 2010, 14:28:08
Cine a decretat ca s-a scurtat timpul?! Ciudat, ceasurile mele mecanice si electronice arata tot aceeasi ora!
M-am cam saturat de fragmentul asta care circula pe net de ani buni fara noima as putea spune!

Dumnezeu a decretat asta, caile lui sînt necunoscute...Pentru ca e un secret, padmeo, un foarte Mare Secret :


,,Dacã acele zile nu ar fi scurtate, nici o carne nu ar fi salvatã; dar, datoritã celor aleºi, acele zile vor fi scurtate."MATEI 24:22


Ce stii padmeo despre structura interna a Pamîntului ,cum actioneaza ea asupra psihicului si spiritului uman? Mai nimic...
Terra are o frecventa proprie de vibratie numita oscilatie Schumann, valoarea acestei frecvente, 8 Hz, coincide cu ritmul alfa al creierului uman, era pîna acu cîtiva ani neschimbata (de 10 000 de ani aceeasi!)
Dar din vara lui 1978 oscilatia a crescut la 13 Hz, doar cei nascuti înainte de 1978 pot constata realitatea asta, doar ei acuza trecerea mult mai rapida a timpului, doar pentru ei e clar ca timpul a suferit un proces de "contractie", astfel ei traiesc, în 24 de ore, în realitate doar 16.

ps> hai sa-ti spun doua vorbe acum, ti le-as fi spus pe privat,între patru mîini, dar tu nu te jenezi sa ma ridiculizezi pe unde ma prinzi, eu unul m-am saturat de postarile astea scurte & ironice ,padme... un exemplu chiar adineaori : de ce trebuie sa spui "fara noima" pe un subiect pe care îl ignori în totalitate?! iar te ia gura pe dinainte? mai usurel cu nervii...revii constant cu aceleasi mini-fraze "de unde pîna unde,ca nu iecsista, n-am auzit,prostii!", aceeasi idee ("toti spun acelasi lucru, asta place publicului, asta se vinde,e un demers comercial la moda,asta explica totul"...) dar îti reamintesc ca ai avut tot timpul un raspuns ulterior, o precizare, chiar acu cîteva zile te uimeai de Teoria Zeitei Reproductive si puii ei reptilieni expusa în avant-premiera de mine pe rufon, chiar de la primele interventii, de implicatiile Fortelor Obscure si Satanismul care dirijeaza din umbra Conspiratia Mondiala...în veci nu auzisei de asa-ceva, rîdeai de mine, padmeo, (cum si de David Icke si ultima lui creatie habar nu aveai, dar nu ai reactionat cînd am expus doar prezentarea Cartii lui si Cuprinsul), ai adoptat o postura "feminista" s-o aperi pe Lilith cînd e vorba de cu totul altceva acolo...dar nu doresc sa polemichez cu tine...oricum ai vazut ca TVMoldovan numai are "glas", si-a pierdut "graiu" cînd i-am pus în fata ochilor vorbele tainuite ale ZOHARULUI initiatic (si nu numai)...niciodata nu te-ai scuzat pt ca ai gresit în fata mea ("asa e calator astral, e de rîsu curcilor, lasati-l Doamne iarta-ma, un nebun, vede peste tot satanisti si alte bazaconii,dvoastra cu Zeita-care-ne-reda-mîndria,ramîneti aici cu noi, sa ne reprogramati pe Calea aia care duce la Egalitate între sexe, sa profitam si noi urmasele lui Lilith "...pe scurt se umflase feminitatea-n tine).
Asculta, deschide ochii, cauta...si cu siguranta vei gasi.

padme

#10
Postarea mea era un pic retorica, nu adresata neaparat tie sau cu intentia de a te ridiculiza, ci mai degraba de a te explica, pt ca ce ai scris cunosteam si eu!
Imi pare rau ca ai impresia ca "te ridiculizez peste tot" cateodata mai incerc sa te aterizez de fapt!

Citatul din Matei vrea sa spuna, sau poate sa spuna si ca sunt zile mai putine si nu ca s-au scurtat zilele! Era si o exprimare romaneasca arhaica "scurtat de zile" daca nu ma insel, la un loc cu aia "scurtat de un cap"

Lasa-ma sa ghicesc, tu nu esti nascut inainte de '78! Eu sunt si ar fi hilar sa sustin ca s-a scurtat ziua doar pt faptul ca eu simt ca nu am suficient timp!

Nu mi-amintesc sa fi spus undeva ca esti de rasul curcilor, asta poate e parerea ta despre tine a mea in nici un caz! Aceste reactii ale tale vin de fapt din grija ta vizavi de ce crezi tu ca gandesc altii despre tine si actionezi in consecinta!
Am spus foarte clar ca esti adept al teoriei conspiratiei, lucru pe care nu-l poti nega! Nu poti arunca cu satanisti in stanga si in dreapta fara sa fie niste consecinte! Deci, pt ce anume mai exact, vrei sa ma scuz?

La fel ca si @Siberia am vrut si eu sa mentionez ca respectiva discutie nu e una feminista, dar am considerat mentiunea ei ca fiind suficienta, se vede ca n-a fost! Nu i-am luat apararea lui nici o Lilith, era o discutie despre un anumit fapt, sau tu nu stii sa faci diferenta?!

TVM nu mai are glas pt. ca poate s-a plictisit, sau pur si simplu a ajuns la concluzia ca mai sunt gauri in teoria dansului si acum studiaza, sau poate nu mai are timp, sau 1001,5 de alti poate, nu neaparat din cauza celor spuse de tine, desi tre' sa recunosc ca o contributie ai avut si tu!


Iti pun niste link-uri despre rezonanta Schumann, ca vad ca mi-ai adus "dovezi" tot de pe site-uri ezoterice!
http://www.stiintaazi.ro/index.php?view=article&id=4535%3Arezonana-schumann-explicata-simplu-si-de-ce-nu-aduce-sfarsitul-timpului-si-lumii-in-2012&option=com_content&Itemid=58
http://www.stiintasitehnica.ro/index.php?news=69


Eu stau foarte bine cu nervii! Iti recomand si tie!
Si care ar fi ultima creatie a lui David Icke de care n-am avut habar?!
Sper sa observi ca iau acest "n-ai habar" ca pe un mod de exprimare si nu sar in sus! Nu trebuie sa am habar de multe lucruri, calatorule, cand vreau sa am habar de ele ma interesez!
Daca mai ai nelamuriri sau alta data impresii legat de faptul ca te-as ironiza/desconsidera/ trata in mod negativ, te rog sa-mi trimit mp!
PS – vezi ca "musti" din cine nu trebuie!


Citat din: calator astral din  21 Octombrie 2010, 15:31:11

Asculta, deschide ochii, cauta...si cu siguranta vei gasi.

Bun sfat, te sfatuiesc sa-l urmezi!

Poate-mi spui si mie cine a masurat rezonanta Schumann acum 10.000 de ani!

rontzo

1. Dl. TVM a scris clar ca e plecat 12 zile in Norvegia - si sigur are mai putin timp sau resurse sa ne mai raspunda  pe forum - in mod sigur nu"si-a pierdut vocea"
2. Si eu sunt curios care e ultima creatie a lui David Icke... calator astral ne dai si noua  te rog un titlu sau un link pentru noutatea asta?

dab270277

1. In primul rand aceasta planeta "NIBIRU" nu va putea fii vazut de noi muritorii de rand.
2. Din aceasta cauza a fost creata "HAARP".
3. Sa spunem ca traim intr-un fel de realitate creata de "EI".
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

calator astral

#13
padme: sînt nascut cu mult înainte de 78, simt reducerea simnificativa a zilelor.
îti trimit acest clip explicativ, realizat ieri, ca un avertisment sa eviti o confuzie previzibila & un semn de prietenie în acelasi timp.



                     

padme

Citat din: calator astral din  22 Octombrie 2010, 14:04:57
padme: sînt nascut cu mult înainte de 78, simt reducerea simnificativa a zilelor.


Pai, iti recomand "Tehnica organizarii timpului" - Julie Morgenstern!:))))))))))))
Intrebare, daca nu s-ar fi promovat pe net aceasta idee, mai simteai reducerea? Nu prea cred! Toti traim acelasi timp! Daca s-ar intampla ceva cu timpul tau, o deviatie, un salt, etc. sunt convinsa ca ai sti si eventual ar fi de scurta durata! Tot parerea mea!

Filmuletul, simpla propaganda, parerea mea - tot din categoria "brain wash"!