Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Interviu in exclusivitate pt. Rufon - Toni Victor Moldovan

Creat de Urban, 30 Septembrie 2010, 11:12:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

Daca s-ar face un film dupa cartea-ipoteza a lui TVM si ar respecta " întocmai si la timp "  :wink:  concluziile , ar fi perfect ca episod pilot in impunerea NWO prin victimizarea omului si accentuarea sentimentului de inutilitate - aparenta- a existenței sale .
   Ar trebui apoi al doilea episod in care sa se arate soluția ... acceptării integrarii in ceva mai măreț - de exemplu si eventual acceptarea fie a reprezentanților divini care sa managerieze ferma umana fie a Lor in persoana  :evil:
   Si ne întoarcem , doar dupa părerea mea , la obsedantul Sumer cand s-au schimbat regulile pe planeta .
    Posibil ca atunci sa se fi generat o alta linie ori buclă temporală . Daca e buclă temporala atunci ar fi vorba de un "perpetuum tempora" , un dispozitiv - la alt nivel decât 3D - de generare eterna a ...nu stiu exact ce  :|
    Ipoteze sf dar nu imposibilă fiindca apele netului suporta orice inepție  :lol: :lol: :lol:

N.A. Sabinele personifica aici opțiunile si țelurile .

kandaon

#451
Citat din: rebelheart din  16 Mai 2016, 19:21:00

@kandaon, legat de hibrizi, eu nu inteleg o treaba: se nasc copii la fiecare ora, gradul de hibridare e foarte mare. TVM spune in carte ca din aceasta cauza, CS nu se mai reincarneaza decat foarte rar. asta inseamna ca oamenii din ziua de azi nu prea au suflete din cauza ADNMP e mult prea hibridat si divers, astfel, sufletele aflate momentan in eter, nu se pot reincarna in aceste corpuri pe motiv de incompatibilitate?

Asta e legat de ce ziceam mai sus, ca eu am alta opinie legat de CS din varianta lui TVM. Parerea mea e ca alea sunt corpuri spirituale (astrale/eterice) si nu sufletul propriuzis (asta fiind nemuritor zic eu).

"Recoltatorii" e foarte posibil sa nu le mai recolteze dat fiind ca sunt mult prea hibridizate si iesite din standarde, le-ar bloca banda de productie in uzinele lor unde fac bio-ingineriile alea la nivel material si eteric.

Cei ce se nasc in continuare se nasc evident cu un suflet (elementul care se leaga de si da viata sau anima complexul format din corpurile material si astral/spiritual), suflet care vine si se intrupeaza cine stie de unde. Atata doar ca se intrupeaza in niste corpuri cu un ADN (material si energo-informational) considerat iesit din standarde, amestecat, necorespunzator de catre ET/IT care se ocupa cu "recolta" si manipularea/remodelarea acestor corpuri, in folos propriu. Nu inseamna ca sunt "stricate" in sensul larg al vietii in univers (sa nu zic multivers), ci doar ca nu sunt suficient de bune pentru ei, pentru a le prelucra si folosi cum vor ei.

ET/IT au incercat deja mai demult (si continua inca, aici TVM a cam gresit cu predictiile) sa elimine "recolta" asta "stricata" dar faptul ca nu reusesc ma face sa cred ca exista si alte lucruri (si factiuni) care intervin si ii impiedica sau le pun bete in roate. La nivel individual exista probabil (au existat si in trecut) si persoane care dezvolta anumite abilitati (sau recupereaza cumva ucruri pierdute in urma manipularilor genetice si energo-informationale folosite de "recoltatori" pentru a controla cat mai strict "recolta") si pot iesi apoi inclusiv din "tarcul" eteric si plasa matrixului local tesut in jurul Terrei si al omenirii actuale.
Daca imi amintesc bine fost o discutie mai demult pe aici despre cei care se reincarneaza constient si voluntar pastrand amintirile vietii/vietilor anterioare si care ar fi vanati cumva

Cineva intreba si ce faci daca iesi din "tarc" si din "matrix". Eu cred ca odata ajuns la un anumit nivel exista posibilitatea de a te misca liber oriunde (sau aproape oriunde) in univers (ca suflet+corp astral cel putin), ca exista o multitudine de lumi (inclusiv in universuri paralele) pe care le poti vizita, unde poti trai, te poti reincarna in alte pozitii pentru alte experiente. Unii cu anumite abilitati probabil pot pur si simplu sa intre in corpul altora si sa traiasca asa ca si acele persoane.

Ca si cum un hacker ti-ar prelua controlul contului de facebook si al prezentei virtuale pe net fara ca tu sa-ti dai seama, si sa il foloseasca fara ca tu sa realizezi ori sa poti face ceva desi el apare tot sub numele tau si cu aceeasi pagina. Doar ca o face la un nivel cu mult mai complex si adanc (dupa cum stii astfel de experiente ce pot fi poate reale au mai fost mentionate inclusiv pe aici).

Altii isi pot modela corpul astral/spiritual in diverse forme (precum samanii care se transforma la nivelul ala in diverse animale sau anticele fratii ale razboinicilor in care luptatorii se imbracau in piei de fiare si se transformau simbolic in ele, preluand anumite caracteristici ale lor si avand o altfel de conexiune cu natura) si pot calatorii cu el aproape instantaneu in alte lumi (la alte niveluri poate ca unii se pot materializa si dematerializa ca si corp material, si pot calatori printr-un fel de teleportare).
Altii poate ca ajung sa cunoasca si sa controleze parghii ale Matrixului si sa-si aranjeze niste drumuri in viata asa cum vor controland pe altii sau chiar niste evenimente mai mari.
Franturi din astfel de informatii apar ici colo, in toate epocile si in diverse locuri si forme, daca esti atent sa le vezi si sa le crezi.

Eu cred ca exista cu mult mai mult decat ne putem imagina chiar, doar ca omenirea e tinuta (cel putin inca) sub un control destul de strict, atat informational cat si ca posibilitati fizice si sufletesti sa le zic asa (astralo-sufletesti). Asa ca bajbaim mai mult pe intuneric, ne lovim de cate ceva si nu prea vedem imaginea mai larga (oricum imposibil de cuprins in intregul ei probabil, doar Dumnezeu o stie asa), nici nu putem iesi prea mult din "tarc" si oamenii sunt "recoltati" de unii mai smecheri (ET/IT din teoriile lui TVM).
Care au pus si tot felul de sisteme de autoprotectie si control (durata de viata scurta, frica de a iesi din tarc, supunere fata de "autoritatea suprema", tinut in ceata dpdv al informatiilor despre viata si univers, tinut sub lacat sau chiar eliminate orice posibilitati de a dezvolta sau folosi capacitati superioare, de la inteligenta la cele numite supraomenesti si supranaturale/paranormale).
Exista si teorii cum ca oamenii de aici ar fi tinuti prizonieri si de aia nu li se permit prea multe, iar "recolta" ar fi de fapt o reeducare si modificare pentru a fi reintrodusi in "societate".
Asta ar fi varianta ceva mai optimista desi eu inclin mai mult tot spre varianta lui TVM, imi pare mai convingatoare si logica, cu exceptiile mentionate (legat de corpurile spirituale si suflet si de actuala posibilitate a supercivilizatiilor alea de a mai controla "recolta" ca in trecut si de a o elimina cand si cum vor).

Ca tot s-a vorbit de Matrix, ar fi interesant de vazut si Inception, un film cel putin la fel de bun ca si primul Matrix si care exploreaza conexiunile dintre corpurile fizic si spiritual/astral si lumea viselor (poate un Matrix eteric/astral in continuua formare si remodelare de catre unii mai dotati sau informati) si cum poate ea influenta "lumea reala".   





Grifon

Cu riscul de a-i perturba pe toți admiratorii lui TVM, doresc să-mi exprim și eu o mică opinie.

Mai exact, sunt fascinat ce ravagii profunde poate face o axiologie evoluționist-materialistă, corupând chiar și minți elevate (precum a acestui sârguincios medic). Domnia sa, asemeni (foarte) multor altora, face tot posibilul, chiar cu abnegație (cercetând, imaginând, speculând, conexând) ptr. a demonstra că nu existã (ceea ce alții simt fără efort - și anume, Divinul.

Intrucât mintea dumisale este, clar, setată pe idei...mai puțin creștine (adică, deloc creștine, dar hai...treacã de la mine un eufemism !), totul ( i ) se explică in paradigma darwinisto-marxistă. La el, Dumnezeu e o "super-civilizație E.T."(?!), "sufletul" e un soi de "nutrient"(?!?!?!?!) pe un palier trofic superior, "ingerii" sunt "supervizori de program"...in fine, nu-i mai repet toate năstrușniciile.

E aceeași viziune promovată de marxism (ăla ideologic, nu economic) - doar că deghizată intr-o formă inedită, cu pretenții revelatorii. Și marxiștii credeau că tot ce nu-i carnal (conștiință, rațiune, etc.) nu-i decât tot materie (definită, chiar admirativ, "superior organizată"). Așa si dom' doctor al nostru - la el e limpede că paradigma evoluționistă continuă, la un nivel...galactic (căci un materialist nici nu caută altceva, oricâte galaxii ar străbate). Pur și simplu, onorabilul nu vrea -cu niciun chip ! -să creadă in Dumnezeu.

Corolar : Mi-e milă de domnul Toni Victor Moldovan...

fiulploii

 
Citat din: Grifon din  18 Mai 2016, 13:18:19
Cu riscul de a-i perturba pe toți admiratorii lui TVM, doresc să-mi exprim și eu o mică opinie.

Corolar : Mi-e milă de domnul Toni Victor Moldovan...

  Hmm, e vorba de mila crestin-ortodoxa?  :lol: A da navala pt a arunca cu piatra aduce a fundamentalism religios - parerea mea . Poate ca din graba condeiului ati vrut sa exprimati alta idee, domnule @Grifon dar nu e obligatoriu sa fie asa: fiecare are dreptul la o opinie bazata pe anumite concepte si credinte personale iar a nu lua in considerare o demonstratie laborioasa si magistrala ( tot parerea mea si asta ) din cauze de credinte , poate fi un minus personal, lucru de care incerc sa ma feresc cat pot de mult.

Ca unii il numesc Dumnezeu, Allah, Shiva , Marele Arhitect sau Inteligenta Artificiala ..chiar nu conteaza . Evreii parca , sustin ca Dumnezeu are 72 de nume iar numele adevarat nu se pronunta in nici o imprejurare - daca bine imi aduc aminte .

  Dar daca tot ati deschis dicutia domnule @Grifon, ar fi interesant de stiut care e parerea Dvs. in legatura cu Divinul iar daca ati fi dispus in limita timpului dvs. personal sa expuneti conceptia proprie privitoare la Zohar, Mer-ka-bah si Tora cred ca noi toti am avea de castigat .

  Vorba englezului:
Again, I want to thank you for your time. I wish you the best of luck and hope our paths cross again in the future.
Sincerely,
             fiulploii   :wink:

Tamerlan

Citat din: fiulploii din  18 Mai 2016, 17:25:45
 
  Hmm, e vorba de mila crestin-ortodoxa?  :lol:
Mda!...  :wink:


Apoi spuneți dvs. ritos:
Citat din: fiulploii din  18 Mai 2016, 17:25:45
A da navala pt a arunca cu piatra aduce a fundamentalism religios - parerea mea .

ca după doar un rând să vă contraziceți:

Citat din: fiulploii din  18 Mai 2016, 17:25:45
Poate ca din graba condeiului ati vrut sa exprimati alta idee, domnule @Grifon dar nu e obligatoriu sa fie asa: fiecare are dreptul la o opinie bazata pe anumite concepte si credinte personale iar a nu lua in considerare o demonstratie laborioasa si magistrala ( tot parerea mea si asta ) din cauze de credinte , poate fi un minus personal, lucru de care incerc sa ma feresc cat pot de mult.

Corolarul fiind, evident: <<Dacă demonstrația este "laborioasa si magistrala" (sic!)... apăi musai trebuie ținut cont de ia (sic!)... >>  :-D :lol: :-D
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

rebelheart

#455
Eu m-am tot gandit zilele astea la concluzia cartii, am incercat sa asociez cu alte cunostinte mai vechi. Raman, asadar, intrebarile:
- daca sufletul e etern, de ce ET/IT trebuie sa se regenereze mereu cu o alta recolta? pe langa faptul ca ei creeaza alti ingeri cu acele CS uri, le trebuie si o recolta pentru regenerare.

- ce inseamna CS- suflet? uitati-va in jur si veti vedea oameni care nu simt nimic. sentimentele negative (ura, invidie, rautate) fac parte din paleta de emotii data de CS? cum definiti voi sufletul? tine de empatie? adica, nu suporti sa vezi alte suflete chinuite, simti emotia aluia de langa tine, dar ce te faci cand aia de langa tine nu au emotii constructive?

- ramane intrebarea: de ce ET nu au feelinguri, nu au empatie din moment ce folosesc un CS care ar trebui sa le dea emotii, sentimente - aici merg pe concluzia lui @kandaon, s-ar putea ca ei sa nu se regenereze cu suflet ci cu alta structura energetica umana.

- conform concluziilor mele despre PT, se practica in trecut reincarnarea numai pe un ADNMP/ADNMN compatibil, foarte rar azi din cauza hibridarii. pai de ce se practica reincarnarea daca acel corp se naste cu suflet (acesta fiind momentul 0 al sufletului)? atunci, corpul ala ar avea 2 suflete (al lui si cel reincarnat). nu merge. poate ca sufletul e undeva in eter si se conecteaza cu materia pozitiva compatibila sau cu ce "vrea" muschii lui.
   ET cand fabrica soma de inger si ii anexeaza si memorie, minte, au deja ADNMP/ADNMN adica ar putea sa se "nasca" un suflet si acolo, dar nu se intampla (ca de aia au nevoie de CS-uri). pe Terra, la nasterea unui copil exista un ADN, de ce ar veni si cu sufletul la pachet? poate ca ei, intr-adevar, cauta alt tip de energie pe care omul o dobandeste pe Terra. Conform analogiilor mele (fara a pretinde ca detin adevarul, asta mi-a "traznit" mintea in urma cartii), oamenii se "nasc", tehnic vorbind, cu ADNMP/MN ca si ET deci nu vad de ce la unii (ingeri) nu apare suflet si la oameni, mai ales la cei compatibili cu ingerii, ar aparea acel suflet. parerea mea la momentul asta e ca nu toti oamenii au suflet, deci nu toti evreii au suflet, deci ET ar putea sa urmareasca, de fapt, un alt tip de energie.  nu ma lamureste pe deplin, e o concluzie temporara, o sa revin, sunt pe "felie" cu disecarea cartii in urmatoarea perioada.

Grifon

Ehhh, d-le @fiulploii, chiar nu mă așteptam ca mica mea postare să stârnească un așa semn de intrebare din partea dumitale !
Concepția mea despre Divin este greu de explicat, dată fiind nemărginirea Divinului. E destul să spun că nici eu n-am ajuns să-l pot cuprinde pe Dumnezeu intr-un singur concept...dar e sigur la eoni depărtare de fantasmagoriile lui TVM.

Insă pot explica altceva - despre ce "milă" vorbeam. Inainte de a fi vb. de o milă creștină, este mai intâi o milă intelectuală. Ce folos că onorabilul a zămislit o teorie drăguț inchegată...dacă fentează o intrebare fundamentală, și anume "dacă ceea ce ne-a făurit pe noi e așa numita  Supercivilizație , atunci pe ea, drăguța, cine a fàurit-o?". Probabil de se va chinui, va scoate (cu aceeași abnegație) incă un tom, cu care va merge și mai adânc temporal și trofic...in aceeași rătăcire..spre infinit.

In sfârșit..n-are rost să insist. Fiecare cu crezul sãu, iar de am deranjat pe cineva cu opinia-mi, să fiu privit cu indulgență.  Măcar cu aceeași indulgență cu care privesc eu (sincer) "Programul Terra".

abyss

Recolta. În primul rand cartea pune accentul pe o mica mare diferență de interese...religioase. În timp ce creștinii se chinuie să ajungă măcar la ușă ....lângă rai sau măcar în hol , evreii se intreaba: bine , bine , ajungi în rai ...dar cât de aproape ești de Dumnezeu ?
  Termenul de recolta era folosit metaforic și se adresa unor oameni simpli și nu chiar sofisticați. Cartea lui TVM ridica întrebări interesante iar ideea unor programe genetice rulate pe terra e una de excepție.

Ganditorul

TVM a emis o teorie care "ieri" a fost novatoare, "azi" e contestata, iar "maine" va fi inlocuita cu ceva mai bun. Asa au fost toate ideile si teoriile pionierilor de la limita cunoasterii.
Dar de aici pana la a limita cunoasterea, pana la a limita "divinul" doar la crestinism si a acuza pe oricine nu alege aceasta cale ( pt ca dogma crestina e doar O CALE din multe altele pe drumul spre cunoastere ) de vina de a "nu crede in Dumnezeu" ...e cale lunga (si e forma preferata de manipulare prin care "liber cugetatorii" sunt acuzati de "lipsa de Dumnezeu").
Din pacate @Grifon aici suntem pe pozitii diametral opuse - nu oricine nu recunoaste divinitatea in varianta crestina e lipsit de credinta. Mai sunt multe, multe alte cai de cunoastere, iar intre "orizontul" (ingust) crestin si imensitatea Universului sunt infinite posibilitati de interpretare a Divinitatii. Nu in secolul asta, poate nici in mileniul asta nu o sa ne apropiem macar de interpretarea corecta a realitatii infinite a Universului. Vom incerca sa intelegem ...dar mereu va mai ramane ceva de neinteles.

Dar sa acuzi de "necredinta", sa spui ca "ti-e mila" de cineva care nu vede imensitatea infinita a Universului prin pildele cu asini, schingiuiri si peshte e ca si cum "ti-ar fi mila" de unul care scruteaza orizontul din avion... in timp ce tu privesti orizontul dintr-o barca cu vasle. Parerea mea.

Xanadron

Back ontopic, [ne]milosilor! :lol:
A nu se uita asadar ca definirea "sufletului" in Programul Terra (care-i suprapus de TVM CS-ului, numit si "duh") e doar una din nenumaratele supozitii emise pina acum de atitea si-atitea gasti initiatice (de milenii, si niciuna confirmata de fapt):

corp  somatic         frecvenţă mică -  densitate mare
corp eteric
corp astral
corp mental
corp cauzal
corp budic
corp atmic              frecvenţă mare – densitate mică

Punctual/punctiform vorbind, personal NU sint 100% de acord cu "clasificarea" asta - pe scurt, sufletul fiind [si] dupa mine unica anvelopa energetic-imortala inglobindu-le p-alilalte -, desi evident n-am cum s-o contrazic "palpabil". Prin zona asta "integrativa" a Geneticii Ceresti :star: intr-un tablou mai vast - GC fiind fara dubii o notiune/realitate veridica luata per se - lipsesc insa muuult mai multe verigi in mega-cartea domniei sale. Autorul poate chiar n-a gasit insa conexiuni in afara de cele "genomic-tehniciste" in metrii cubi de carti asa-zis sfinte disecate acribic si interpretate extrem de original, trebuie sa recunoastem.

P.S. "Mila" mea cam in directia asta s-ar indrepta, colega @Grifon - apropo de carte si nu de autor totusi, caruia ii admir in continuare partile... de admirat, ca-s destule. Doar nimeni nu-i perfect, nu? - nici macar noi. :-D
Nu mai dezvolt totusi nimic, fiindca temele mistagogice ramin inepuizabile, si nu doar de la Tzutzea citire. Libertatea oricui de-a crede... orice ramine insa sfinta (inclusiv asertiunea ca misterele/tainele de orice culoare n-ar trebui "deranjate", nefiind de nasu' nostru :wink:).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Grifon

Gând la gând cu ultimul panseu, herr @Xanadron. Chiar voiam a zice că n-am fost intru totul inteles. Nu fac eu apologia creștinismului (mai ales că-s departeeee de-a fi vreo pildă de creștin !), dar am, dacă vreți, un "dinte" impotriva paradigmelor ateist-materialiste, care neagà Divinul (oricum ar fi perceput) și-l preschimbă in "supercivilizații" care "ne manipuleaza", "mănâncă"..sau mai stiu eu ce.
Chiar nu doresc o polemica inutila pe teme de credo, așa că mă voi retrage din acest subiect, lăsându-l celor ce-l agreează.

Mulțumesc de înțelegere.

Xanadron

Nu cred ca-i cazul sa ne retragem "la depou" din teama de-a nu fi... gadilat suficient sensibilitatile altora, binevenitule (pe RUFOn, clar) coleg @Grifon! Hahhaahaha vorba ta, stiu ca stii ca nu intentionez vreo "periere", da' crede-ma ca prefer contrari 'telectuale cu altfel de coforumisti decit... alti fosti turbulenti mult mai tari in clantza ca tine, :-D da' fara vreo substantza (mai bine ca nu-i stii de fapt; fusera si se dusera.)
(n.b.: "Contrele" cu @abyss, @fiulploii, @Ganditorul, @mr, @mm, @SLEAH19, @Tamerlan si alti citiva colegi redutabili  - iertare ca nu-i pot insira pe toti - sint din alta categorie, slefuita cumva de patina timpului.)

Cartea dr-ului TVM, care probabil o sa fie re-considerata la adevarata ei valoare - intru adevaraciuni partiale totusi, normal - dupa o eventuala Disclosure, inclusiv a Sfintelor Hibridizari, :evil: ramine deci dupa mine un f. bun pretext de sapaturi adinci, in zone largi noetico-epistemologice - existentiale-n definitiv, ca sa n-alunec pe savantlacuri. D-aia as recomanda oricui - capabil de flic-flac-uri nu doar genomice - sa-si piarda "neproductiv" ceva timp [si] pe tarlaua TVM-istica.

P.S.- Disclaimer pt. observatorii atenti: Da, m-am sucit - renunt deci (iarasi) la pozitia cuminte-consensualista a evitarii producerii de "religio-flames". :star: Cu orice risc, as fi tentat sa adaug - care risc insa?! Acelasi la care se expun Paznicii cu sau fara Sutana ai Sistemului, treptat mai activi si ei?
Pai hai SI-n riscuri sa ne sfadim atunci - da' constructiv, fratilor! :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tamerlan

Citat din: Grifon din  19 Mai 2016, 04:52:10
[...] Ce folos că onorabilul a zămislit o teorie drăguț inchegată...dacă fentează o intrebare fundamentală, și anume "dacă ceea ce ne-a făurit pe noi e așa numita  Supercivilizație , atunci pe ea, drăguța, cine a fàurit-o?". Probabil de se va chinui, va scoate (cu aceeași abnegație) incă un tom, cu care va merge și mai adânc temporal și trofic...in aceeași rătăcire..spre infinit.

Colega @Grifon, ți-ai dat foc la valiză!  :-D :lol:

Ai îndrăznit să negi valorili... iar de-acum Inchiziția Atee te va vâna neobosit, până te vei căi pentru necredința în demonstrațiile laborioase și magistrale.  8-)
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

Ganditorul

#463
Citat din: Grifon din  19 Mai 2016, 04:52:10


Insă pot explica altceva - despre ce "milă" vorbeam. Inainte de a fi vb. de o milă creștină, este mai intâi o milă intelectuală. Ce folos că onorabilul a zămislit o teorie drăguț inchegată...dacă fentează o intrebare fundamentală, și anume "dacă ceea ce ne-a făurit pe noi e așa numita  Supercivilizație , atunci pe ea, drăguța, cine a fàurit-o?".



:planet:  ... Asa se intreba un robot inteligent "independent" ( madam IA evocata destul de des de Xanadron ) facut de pamanteni pentru popularea planetei Marte ... ofticat ca un alt coleg robot sustinea ca nu se  trage dintr-o Divinitate cu circuite electronice (asa cum e scris la Sfantul Manual de Depanare... unde Robo-Dumnezeu i-a creat pe roboti dupa chipul si asemanarea Lui) ci e facut ca experiment de o civilizatie fragila facuta din carne si oase ...organice.
Curata blasfemie si dovada certa de necredinta...  :ufo:

Grifon

Citat din: Tamerlan din  19 Mai 2016, 12:29:32
Colega @Grifon, ți-ai dat foc la valiză!  :-D :lol:

Ai îndrăznit să negi valorili... iar de-acum Inchiziția Atee te va vâna neobosit, până te vei căi pentru necredința în demonstrațiile laborioase și magistrale.  8-)

Ei, nu-i dracu' așa negru, d-le @Tamerlan...plăcerea discuției va fi, fara dubiu, la cote inalte. Singura problema ar fi sa nu apara neintelegeri...in rest, mà bag !