Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Interviu in exclusivitate pt. Rufon - Toni Victor Moldovan

Creat de Urban, 30 Septembrie 2010, 11:12:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tayka

#315
Citat din: Siberia din  17 Decembrie 2011, 01:17:37
@Tayka, te rog frumos defineste urmatoarele idei (termeni) ca sa inteleg si eu mecanismul asta:
- soma
- "semnalul astral" generat de inceputul unei sarcini umane
- "CS innobilat cu un numar de cod superior"
- viata somei
- viata (ca si termen)

Multumesc anticipat.

La toate aceste întrebări găseşti răspunsuri detaliate în lucrarea d-lui TVM.
Eu voi încerca să-ţi răspund doar pe fond şi fără copy-paste;
soma=corpul somatic (la om se mai numeşte şi corpul carnal sau material.)La EI acest corp este construit artificial şi rezistă în jur de 1400 ani (tereştrii),are înălţimea de aproximativ 250 cm.aspectul uman masculin,este unisexuat,posedă aripi.
Semnalul astral:La începutul sarcinii femeii( în jurul celei de-a 3-a lună de sarcină),fătul posedă deja toate chakrass-urile deschise permiţând astfel energiei Kundalini să pătrundă în organismul său.Această energie de origine astrală are  două funcţii principale;de a hrănii de acum corpul fătului cu Prana şi de al ,,conecta'' la marea conştiinţă universală  cronica Akasha care este istoria tuturor creaturilor care au trăit vreodată în această viaţă ca şi în altele,fătul este înscris aici cu un număr de cod pentru specia oamenilor.Odată înscris apare un semnal (hai să-i zicem radar)cu locaţia pruncului.Semnal care va ghida CS-ul.Se zice că odată cu intrarea CS-ului copilul începe să mişte şi să conştientizeze.
Viaţa somei-Soma spunem că nu are viaţă,că este construită artificial,şi că doar atunci când CS-ul este,,păcălit''să intre în ea începe să..trăiască.(Este greu de acceptat ideia) la fel ca şi cum am încerca să-i explicăm lui Mircea Cel Bătrân funcţionarea televiziunii prin satelit.. :-D
Viaţa ca şi termen-În viziunea lui TVM noţiunea de viaţă este f. complex formulată,şi de aceia voi încerca să o compar cu ideia mai simplificată că ea (viaţa)ar fi ,,amorsată,aprinsă,declanşată,''în om de către CS.fără ca acesta să o mai controleze apoi,ci aruncând-o doar în lumea pământeană la hazard şi pe timp nelimitat.Ea fiind curmată doar accidental sau mai rar autocurmată prin sinucidere.
CS înnobilat-este un CS- al cărui perispirit (un fel de software) a fost modificat cu experienţe superioare de viaţă comparativ cu cel uman,iar în Akasha i se atribuie un alt număr de cod.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Tayka

Citat din: SLEAH19 din  17 Decembrie 2011, 01:31:38
   Întrebare sub formă de fandare logică:

Pornind de la premisa că zeii sunt nemuritori , care ar fi scopul sporirii necontenite a numărului lor?
În mod normal ar putea trai veşnic şi aşa în număr fix. Părerea mea ... la ora asta.
Zeii nu trăiesc nici ei veşnic,ci doar circa 1400 ani.Aici mă refer la zeii descrişi de TVM-poate că alţi zei or trăii mai mult dar viaţă veşnică nu există decât în mituri.(Dacă ne referim la viaţa dintre naştere şi moarte).
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Tayka

Citat din: Nicipreaprea din  17 Decembrie 2011, 02:05:37
Care idei jignitoare Tayka ?!?!?? Te simti jignit ca tu esti viata ?!?!??! CONSTIENTA E VIATA ... fara constienta nu exista viata ... in lipsa constientei universul asta ar incremeni pentru ca nu ar avea nici un rost ... cam asta este constienta, uite ca ti-am explicat ce e :martiansmile:

Si daca tot incerci sa creezi un oprobiu, te ajut eu, daca considera @alx ca te-am jignit e de datoria lui sa ma baneze si am terminat cu "apucaturile" pe forum. Imi iau  :ufo: si plec.  :-D

Numa' bine Tayka  :star:
Eu nu doresc să-ţi creez un oprobiu ci doar să fi constructiv şi nu distructiv .
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

angellla29

Dar poate "zeii" percep altfel notiunea timpului....Exemplu terestru....Caini traiesc maxim 20 de ani...Oamenii....hai sa zicem 80-90 de ani...Poate la ei maximul este de 2000-3000 de ani terestri :evil:

SLEAH19

#319
Citat din: Tayka din  17 Decembrie 2011, 03:29:15
Zeii nu trăiesc nici ei veşnic,ci doar circa 1400 ani.....

  Fraza asta dărâmă tot eşafodajul lumii ăsteia.

Geaba toată speranţa , dacă nu există viaţă veşnică, ....nici să-ţi faci rai aici pe pământ nu mai ai chef.

1400 ani din dimensiunea lor spaţiotemporală poate insemna 100 de ani pământeşti, de altfel universul poate fi atât de imprevizibil că este posibil ca pe timpul unei vieţi pe pământ în alt colţ de univers o întreagă civilizaţie să se nască , să ajungă la apogeu şi să dispară .......şi poate fi şi de dimensiune  microscopică.
Sau invers , după o plimbare de 2 ore prin cosmos , probabil cu viteza luminii , la întoarcere pe pământ trec 40 de ani .

Eu aş înclina un pic să spicuim şi din Enoh:

Misiunea lui Enoh la Îngerii căzuţi
1 Înaintea acestor evenimente, Enoh fusese ascuns. Nici o fiinţă umană nu ştia unde se află, unde s-a dus şi ce s-a petrecut cu el.

2 El lucra cu Îngerii a căror misiune este de a veghea şi de a fi alături de fiinţele realizate, oamenii.
3 Or eu, Enoh, eram ocupat să-L binecuvântez pe Stăpânul Universului, regele lumii, când cei ce veghează m-au chemat, pe mine, un simplu scrib. Ei mi-au spus:
4 "Enoh, tu ale cărui scrieri sunt drepte în faţa legilor divine, du-te la cei care trebuie să vegheze asupra cerului; spune-le celor care au părăsit acest loc, a cărui profunzime şi sfinţenie sunt neasemuite, că ei şi-au aflat pierzania prin contactul cu femeile.
5 Ei au făcut precum oamenii: şi-au luat femeie şi s-au transformat, dând naştere unei mari tulburări pe Pământ. Pentru ei, nu este nici pace, nici iertare, din cauza greşelilor lor.
6 Copiii lor le bucură inima, dar ei vor fi de faţă la omorârea acestor făpturi care le sunt atât de dragi şi vor fi copleşiţi de durere. Ei se vor tângui toată veşnicia, dar nu vor cunoaşte nici pace, nici îndurare."
....................................
Îngerii mei m-au luat şi m-au dus în cel de-al şaselea Cer, unde am descoperit şapte grupuri de Îngeri pe deplin luminoşi şi glorioşi. Fiecare faţă lucea şi strălucea mai puternic decât Soarele. E cu neputinţă să fie deosebiţi, pentru că nu există nici o diferenţă între feţele, purtarea sau modul lor de a se îmbrăca. Aceşti Îngeri se ocupă de rostul lucrurilor, învaţă mersul stelelor, modificările lunii, revoluţia Soarelui şi cârmuirea lumii.

Aceştia sunt Arhangheli care se află deasupra Îngerilor şi care cântăresc orice viaţă în Cer şi pe Pământ. Ei sunt de asemenea răspunzători de anotimpuri şi de ani, de fluvii, de oceane, de fructe şi de suprafaţa Pământului care hrăneşte orice făptură vie. Aceşti Arhangheli stabilesc sufletele oamenilor, faptele şi destinele lor, în numele Domnului. Printre ei se află şi şase Phenicşi, şase heruvimi şi şase Îngeri cu şase aripi, cei care nu-şi opresc niciodată cânturile. Este cu neputinţă de descris frumuseţea vocilor lor, atât de mult Îl bucură pe Domnul când cântă la picioarele tronului Său.

Dar asta cum sună?

Arhanghelul Pravuil a continuat (către Enoh): ,,Totul este deja scris. Aşează-te şi scrie la rândul tău ceea ce ai văzut pentru toate sufletele de pe Pământ, deşi o mare parte s-au născut deja. Dar să ştii că fiecărui suflet i s-a pregătit un loc în Veşnicie, căci fiecare suflet va obţine Veşnicia, aceasta fiind concepută cu mult înainte de existenţa oamenilor."


De ce atunci tot chinul ,iadul,  răscumpărarea , .....  Distracţia cui suntem?
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

fiulploii

Les jeux sont faits ,Mesdames et  Messieurs , rien ne va plus !  :evil: :evil:
:star: :star:

Tayka

#321
Citat din: SLEAH19 din  17 Decembrie 2011, 20:26:14
  Fraza asta dărâmă tot eşafodajul lumii ăsteia.
De ce atunci tot chinul ,iadul,  răscumpărarea , .....  Distracţia cui suntem?
Stimate coleg (şâ vieşin şiulieşce binie aişi); :-D(dialect bănăţean) :lol:
-Despre veşnicie s-a vorbit mult chiar şi pe RUFon,şi după cum bine-mi amintesc nimeni nu a reuşit nici măcar s-o definească în relaţia timp.
Dicţionarele zic şi ele ceva pe acolo;
,,Durată care nu are nici început, nici sfârşit, care nu se supune nici unei determinări temporale; eternitate, vecie...''
http://dexro.ro/definitii/vesnicia
,,Fiinţare fără sfârşit; vecie; eternitate, Caracter veşnic, Perioadă de timp foarte lungă Durată care are un început, dar nu are sfârşit...
Veşnicia e doar o himeră,e denumirea răsplatei de după moarte,ea a fost inventată pentru al menţine pe omul simplu,credul evlavios şi prea bun,într-o stare de falsă fericire,capabil să rămână cu capul plecat şi cu gândul la răsplată întreaga sa tristă viaţă.Şi din nefericire pentru omenire încă o mare parte din ea nu poate trăii altfel decât sub imperiul acestei făgăduinţe;Veşnicia.Desigur literatura,mitologia,religiile,atribuiesc viaţă veşnică zeilor,că doar nu e mare lucru să spui orice atunci când nu ţi se cer şi unele dovezi,motivaţii,etc.Dar noi unii oameni trăitori ai celui de-al treilea mileniu,iată ne punem întrebări tot mai..ciudate;cine sânt de fapt zeii?,şi dacă trăiesc ei o veşnicie ce rost mai au să se tragă de şireturi cu noi oamenii...şi uite aşa prin deducţie mai poţi ajunge şi la ideia că sânt cumva în strânsă simbioză cu noi,că avem ceva comun,dar asta numai dacă reuşeşti să te descotoroseşti cumva de ideia ..nemuririi,a veşniciei. :wink:

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Marius.Florin

Revin cu un al doilea raspuns pentru @Angela si @ganditorul legat de civilizatia disparuta a atlantilor la care faceam referire mai inainte. Primul meu raspuns de pe 14 decembrie a aparut ceva mai tarziu din cauza unor probleme pe care le-am avut cu mailul si implicit cu contul de pe Rufon.
Spuneam ca voi aduce cateva informatii legate de Atlantida culese de ici si colo. Multe informatii extrem de pretioase legate de civilizatiile anterioare se spune ca s-au perpetuat prin societatile secrete si prin acel secret al cunoasterii unde extrem de putini oameni dintre cei care intra in aceste societati au acces. (de la gradul 31-32 si dupa gradul 33 unde se presupune ca ar fi o noua ierarhie. Accesul complet la secretul cunoasterii s-ar face insa dupa gradul 33). Unele dintre informatiile pastrate in aceste documente proveneu de la preotii egipteni din antichitate, initiatii care aveau acces la cunoasterea secreta a istoriei umane. Aceste cunostinte s-au pastrat in parte prin acele religii de mistere ale antichitatii.
         
        Atlantida     
        Locatie: undeva între Africa de Nord, Insulele Azore, Indiile de Vest, Terra Nova, cu deschiderea accesului catre întregul continent opus – America. Mai exista o ipoteza si anume aceea ca atlantii ar fi avut baze si in Antarctica – Atlantida Poseidonis. Ipoteza asta era sustinuta de nazisti si implicit de societatea secreta Thule.
        Existenta pe axa lineara a timpului: acum mai bine de 8000 – 9000 de ani, in ciclul anterior, antedeluvian, sau asa cum ar spune TVM in plin Program IV.
        Aproape fără excepţie, toate populaţiile vechi ale omenirii fac referire la acelaşi nume, un taram "ceresc", un continent scufundat, un fel de imperiu primordial de unde intreaga civilizaţie actuala s-a răspândit. Grecii si romanii au numit acest teritoriu Atlantis, Atlas, Antilia era denumirea folosita de fenicieni, cartaginezi il numeau la fel, Amenti - egipteni, Arallu, Aalu - pentru sumerieni si babilonieni, Avalon pentru Celti, Antilla, Atlantida pentru locuitorii vechi ai Spaniei de astăzi, Valhalla pentru scandinavi, atlantoi pentru berberii, aztecii au numit-o Aztalau, mayaşi au numit-o Atlan. Cuvântul "ATL" înseamnă "apă", atât în limba Azteca cat şi berbera si, prin extensie, se poate obţine sensul "pământul înainte de potop." O multime de locuri sunt numite astăzi în America Centrală şi America de Sud, în special în nordul Americii de Sud, pe acele meleaguri atât de pline de istorie unde ele însele au devenit de o legenda - sunt numite si astăzi Xlapak, Xlacah, Atlun, Coatzacoalcos, Mitla, Popocatepetl , Tlaloc, zeităţile sunt numite Quatzecoatl, Tlaloc. La Chicen Itza este încă în picioare Tzompantli – zidul craniilor. Doru Davidovici spune ca trebuie să existe o legătură între aceste nume repetate "XLA, TL, TLA, TLI, ATL", si vechea civilizaţie din Atlantida. În opinia mea nu mai există nicio îndoială că această civilizaţie a existat.
       Dacă influenţa sa a fost intinsa pe mai multe meridiane din Africa de Nord, Egipt, până la Newfoundland şi de acolo pana in tinuturile Anzilor de la Machu Pichu şi pana la Lacul Tititcaca acest lucru are mai puţina importantă. Problema este modul în care aceasta civilizatie s-a dezvoltat si de ce a dispărut, sau mai degrabă cine a făcut-o să dispară?
       Dupa cum spuneam Illuminati si organizatiile secrete in general au un cult, aproape o obsesie pentru Atlantida. De ce? Cred că acea cunoaştere secretă a reţelei de societăţi secrete care controlează omenirea ar putea spune mult mai multe in această privinţă.
       Se spune insa ca Atlantida nu era fost chiar raiul pe pamant. Aici, in societatea atlanta, individul era un sclav programat să gândească după un model strict. Libertatea individului era foarte limitata. Societatea Atlanta se spune ca avea o credinţă puternică în Lucifer, practica sacrificiului uman era ceva normal si la ordinea zilei, la fel si abuzul sexual, se practica sclavia sexuală, promiscuitatea, era o societate impanzita cu nenumarate ritualuri oculte (le-am numi noi astazi sataniste), extrem de sălbatice ... toate acestea erau parte integranta a societăţii Atlantidei, şi erau considerate o practică normală şi de bun augur (cu aceleasi lucruri se ocupa si urmasii lor de astazi: societatile secrete in frunte cu Illuminati). Insa această mizerie era ascunsa în spatele artelor extrem de dezvoltate, neatinse ca valoare - se spune - de nicio altă civilizaţie, înainte sau de dupa PT IV. Atlantii promovau egalitatea intre sexe, iar principalul motiv al existenţei lor era Cunoasterea. Insa pentru aceasta cunoastere au platit scump. Aşa-numita stiinta a atlantilor le-a fost data de către zei, acei zei la care se inchinau de dimineata pana seara (L.I. as completa eu sau Lucifer), zei care la rândul lor cereau o supunere totală a societăţii atlante impunandu-si propriile viziuni de convieţuire şi dezvoltare. Atlantida a fost continentul negalat nici macar de civilizatia actuala in cunoaştere stiintifica si dezvoltarea artelor. Se spune de asemenea că cel puţin Sfinxul si piramidele sunt reminiscente ale civilizaţiei Atlantida, piramidele fiind placate cu aur curat în acea perioadă. In cazul piramidelor ma abtin, insa Sfinxul, cel puţin pentru mine, este clar că reprezintă un leu care are o vechime de aproximativ 10.000 de ani, construit în plin program IV. Capul de Faraon a fost sculptat ulterior de către egipteni. Atlantida era de fapt ceea ce au ajuns mai apoi toate celelalte civilizatii postdeluviene gen maya: o societate in care in mare parte cunoasterea tehnologica, stiintifica a fost data de catre zei. 
       Mai cred de asemenea ca fabuloasa evolutie a atlantilor are o legatura directa cu cei 200 de ingeri cazuti in frunte cu Samiaza din vremea lui Iared, mentionati de Enoh in cartea sa. Evenimentele se potrivesc destul de bine pe axa timpului. Acestia dupa cum stim i-au invatat pe oameni multe din ,,secretele cerului". Printre multe altele le-au livrat o tehnologie ultra avansata: aparate de zbor gen vimaane sau vailixi (vailixi=OZN trabuc gigant). In Ramayana si Mahabharata abunda descrierile. E foarte mult de scris dar ma opresc aici cu subiectul ingerilor cazuti pentru ca risc sa nu mai termin niciodata commentul. In esenta cred ca au avut o mare influenta asupra dezvoltarii civilizatiei antedeluviene a Atlantilor.
       Noi primim astazi aceleasi daruri. Oamenii nu fac altceva decat sa adapteze si sa dezvolte aceasta tehnologie dupa propriile nevoi. S-a scris mult in acest sens. Printre multe altele cautati cartea lui Phillip J. Corso ,,The Day After Roswell", e un exemplu graitor in acest sens. Interventia zeilor (sa le spunem LI, Lucifer) in evolutia societatii moderne si contemporane este in opinia mea suficient de evidenta. Numai cine nu vrea nu vede adevarul. Orice investigator al Noii Ordini Mondiale, care cunoaste cat de cat ce se intampla cu umanitatea actuala si directia pe care o apuca, vă va spune că descrierea de mai sus a Atlantidei este oglinda NWO, viitorul civilizatiei actuale. Catre asta ne indreptam. Cei care conduc cu adevarat destinele omenirii spera la crearea unei noi oranduiri în conformitate cu ordinele primite de la LI. Imprimarea in societate si in mentalitatea fiecarui individ a unei libertati false, care în cele din urmă il va duce pe acesta intr-o sclavie totală.
          Unul dintre simbolurile Atlantilor se gaseste astazi pe bancnota de 1 dolar. Faimoasa piramida cu ochiul lui Lucifer in varf. John Todd – fost membru Illuminati – spunea ca acest simbol are o vechime mai mare de 8000 de ani si dateaza exact din aceasta perioada antedeluviana in care pe Terra era in floare civilizatia Atlantidei (o civilizatie, Angela, zic eu, cat se poate de terestra. Cei care i-au coordonat insa nu prea erau terestrii). Destinul civilizatiei umane actuale este coordonat de asemenea pe acelasi sistem piramidal: Consiliul de Administraţie al Terrei (Reteaua intreaga de societati secrete de la Bilderberg, Trilaterala, CFR, Bohemian Grove, Skull and Bones, francmasoneria) este situat pe nivelul superior (2-3) al piramidei şi este format din evrei avandu-i la varf pe acei Illuminati. Triunghiul cu ochiul lui Lucifer detasat reprezinta natura extra-terestra a varfului piramidal: in acest triunghi este inclus acel grup numit "The Seven", care se afla sub 'aripa' lui Lucifer.
         E foarte interesant cum se leaga informatile. Tot ce trebuie sa faci este sa ai acces la ele, iar dupa aceea nu mai ramane nimic altceva de facut decat sa le conectezi, intr-o logica generala insa, si nu una personala.
       
         Dispariţia civilizatiei antedeluviene a Atlantilor a avut directa legătură cu aşa-numitul ,,război al lumilor". Iata cum si-au gasit sfarsitul atlantii. Inainte de apocalipsa programului IV (potopul), legenda ,illuminatiilor' spune ca un profet batran cu barba lunga si alba al lui Dumnezeu si-a facut aparitia în această societate avertizandu-i pe atlanti de sfârşitul care-i bântuia. Profetul ii avertiza printre altele ca trebuie să-şi întoarcă credinta înapoi la Dumnezeu şi să renunţe la viaţa pe care o adoptasera. Acestia insa, orbiti desigur de noua tehnologie descoperita nu au ascultat, si, dorind sa fie un soi de gica-contra, atunci când acest profet misterios devenise prea insistent cu ei, atlantii, iritati peste masura, au decis să-l sacrifice zeilor în templu printr-un ritual luciferic. Rezultatul? Sfârşitul programului, scufundarea Atlantidei printr-un potop de proportii biblice. N-a durat mult evenimentul: o zi si o noapte. Se spune că atlantii s-au luptat cu armata de îngeri ai SD, ajutati desigur de ceea ce noi numim aici pe forum LI, dar au fost invinsi producand in acelasi timp un dezastru ecologic de proporţii in zona ce a dus printre altele si la apariţia desertului Sahara (posibil). Elita acestor civilizatii de tipul atlantilor, a reuşit să scape de apocalipsa retragandu-se in interiorul planetei ajutati de zeii LI.
        În cele din urmă toate aceste civilizaţii antediluviene care au dispărut în ultimele perioade, cicluri de program III, IV (Atlantida, Lemuria, Hiperboreea etc) au directa legătură cu zeii L.I., cei care i-au dezvoltat. Asta ne spun si miturile, asta e si parerea mea. Au fost civilizaţii clasice care l-au avut pe Lucifer ca zeu suprem, lumina lor existenţiala, cel care le-a dat cunoaşterea şi tehnologia necesara pentru a atinge acel nivel de evolutie, cel care le-a promis un viitor luminos şi prosper. În cele din urmă după dezvoltarea acestor societăţi, L.I. a trebuit să ii anunţe că au un duşman cu care trebuie să lupte pentru a-si obţine independenţa la nivel galactic. ("Independence Day" este un film produs de Illuminati cu mesaj clar). Evident ca ,,inamicul" era acelasi SD. Acelaşi lucru se va întâmpla cu civilizaţia noastră. Vom fi dezvoltati pana la un anumit nivel tehnologic de catre cei care trag sforile destinului uman, după care ne vor comunica o surpriză de proportii: ,,avem un inamic comun", numit de TVM SD. Istoria se va repeta: de data asta doi profeţi vor veni la Ierusalim să predice întoarcerea omului la credinţa în Dumnezeu, dar oamenii viitorului, ca si atlantii, vor avea cu totul alte ocupaţii. În cele din urmă, cei doi profeţi vor fi ucişi în mijlocul oraşului Sfânt. Rezultatul il ştim cu toţii: noul sfârşit de program – Apocalipsa episodul V.

        La fel se poate scrie foarte mult si despre celelalte civilizatii, despre credintele societatii Thule si ale nazistilor in insula legendara a Hiperboreeii din tinuturile arctice de astazi. Gasiti de asemenea multe informatii pretioase si pe net despre aceste civilizatii disparute care ne pot da posibilitatea sa creionam o imagine de ansamblu asupra trecutului umanitatii total diferita fata de istoria oficiala. Acest trecut este posibil insa sa fie chiar mult mai ciudat decat ne putem noi inchipui.
Am folosit termeni precum SD, LI pentru ca suntem pe un forum dedicat lui TVM si PT.

P.S. scuze pentru commentul prea lung Alx dar are o legatura, zic eu, cat de cat importanta cu capitolul din PT numit ,,Ciclicitatea Programului Terra".

Xanadron

#323
Tentativa de cronologie plauzibila a celor 4 civilizatii/linii genetice anterioare, colega Marius.Florin - si sustenabila prin unele dovezi indeosebi circumstantiale (din pacate, stim cu totii ca majoritatea dovezilor hotaritoare-s bine ascunse deocamdata - de prin depozitele muzeului Smithsonian pina-n livezile din Scaeni-Bz. 8-) etc).

Poate ajungem sa cunoastem totusi in cursul vietii noastre versiunea 100% sigura - chestie clar imposibila insa fara o  Full Disclosure :-) onesta. "Disclosure" improbabila insa in opinia mea, daca n-o sa fie "inghiontita" :-D de oarece fortze... foaaarte externe Terrei. :ufo:

P.S. Colegul alx ne modereaza / pastoreste, dar mai si gindeste :lol: - zic asta fiindca doar pasajele copy/paste kilometrice neinsotite de pareri personale-s "penalizate".
Don't worry, be happy :wink: deci.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Marius.Florin

@xanadon a fost scris de mine dar separat ca o ciorna pentru ca a trebuit sa-mi adun putin ideile si informatile legate de Atlantida, atat tot. 

angellla29

#325
Multumesc mult domnule Marius Florin!!!Acest raspuns al d-voastra referitor la Atlantis este mai mult decat interesant....Ma ingrozeste  ideea ca societatea noastra se aseamana  extrem de mult cu cea a Atlantilor...si sunt mai mult ca sigura ca vom avea sfarsitul lor....Sunt convinsa ca d-voastra ca si colegii de pe forum cunoasteti existenta unor piramide in Atlantic....descoperite in 1970....in care se afla niste cristale , care se presupune ca ar apartine vechii civilizatii atlante...

" În 1970, Dr. Ray Brown, un practicant naturopathic (fitoterapeut) din Mesa,  Arizona, mergând să facă scufundări cu nişte prieteni lângă insula Bari, în Bahamas, aproape de o populară zonă numită Limba Oceanului (ce a fost descrisă în emisiunea TV ,,În căutarea Atlantidei - făcută în 1979), după una din scufundări, separându-se de prietenii săi, s-a speriat când a ajuns întâmplător lângă forma stranie a unei piramide ce se contura într-o lumină verde-albăstruie. După cercetările ulterioare, Brown a fost surprins cât de netedă şi lucioasă era suprafaţa de piatră a întregii structuri, cu îmbinările dintre blocurile individuale, aproape de nedesluşit. Înotând în jurul cupolei, pe care Brown o credea a fi din lapis lazzuli, a descoperit o intrare şi a decis să-i exploreze interiorul. Trecând printr-un culoar îngust, Brown a ajuns în final într-o mică cameră dreptunghiulară cu tavan piramidal. A fost total uimit că această cameră nu avea alge şi nici corali crescuţi pe zidurile interioare. Erau complet curate. În plus, deşi Brown nu a adus cu el nici o lanternă, el a putut totuşi să vadă tot ce era în încăpere în mod normal. Încăperea era bine luminată, dar nu de la o sursă care să fie vizibilă. Atenţia lui Brown a fost atrasă de o tijă metalică dură, de trei ţoli în diametru, ce era suspendată între vârful camerei şi o piatră preţioasă roşie cu multe faţete, ascuţită spre vârf. Direct sub această vergea şi piatră preţioasă, poziţionată în mijlocul camerei, era aşezată o piatră sculptată, placată cu pietre preţioase pe care erau înscrisuri (scrieri) metalice retuşate cu bronz colorat. Pe această placare, acolo unde se împerechează forţa vieţii în sculptură, mâinile, de culoarea bronzului, apar înnegrite şi arse, ca şi cum ar fi fost expuse la o căldură colosală. Ţinută în mâini, patru picioare mai jos de limita de sus a vârfului pietrei preţioase, se află o sferă de cristal, cu un diametru de  4 inci ... Brown a încercat să despridă vergeaua şi piatra roşie, dar nu a reuşit. Întorcându-se spre sfera de cristal, a constatat, spre uimirea sa, că aceasta s-a desprins uşor din mâinile de bronz ce o susţineau. Cu sfera de cristal în mâna dreaptă a plecat din piramidă, făcând cale întoarsă. În timp ce se îndepărta, Brown a simţit o prezentă nevăzută  şi a auzit o voce ce i-a spus: ,,never return!" - să nu te mai întorci niciodată!Datorită fricii ca neobişnuitul său premiu (comoara găsită)  să nu-i fie confiscat de Guvernul American, Dr. Brown nu a relatat nimănui întâmplarea cu strania sferă de cristal şi nici despre experienţa sa până în 1975, când a expus-o pentru prima dată la  un seminar psihologic din Pheonix. De atunci, sfera de crystal a mai avut doar câteva apariţii publice, dar cu fiecare ocazie oamenii care au văzut-o au avut experienţe stranii, fenomene asociate cu sfera de cristal"

http://www.esoteris.ro/articole/articole_noi/cristalele_din_atlantida_si_triunghiul_bermudelor.htm

Bineinteles, niciodata nu s-a declara oficial existenta acestor cristale...pentru ca nu s-a vrut...Si cred ca si d-voastra sunteti de acord cu mine ca fenomenele stranii din Triunghiul Bermudelor au ceva legatura cu tehnologia pierduta a Atlantidei...
Inca odata mi de multumiri pentru raspunsul d-voastra!!!! :rainbow:

Marius.Florin

"atata tot".. scuze (graba)
Remaintesc: comentariul legat de civilizatia atlantilor imi apartine in totalitate. Copy paste-ul este dat dupa o ciorna proprie... nu de alta dar sa nu se inteleaga gresit cum ca as da copy paste dupa anumite site-uri si dupa aceea le-as prezenta ca pe o idee proprie.

@Angela mersi Angela, mi-am facut si eu temele atat cat am putut de bine. Se poate vorbi insa mult si bine pe tema atlantilor. Nu am facut nimic altceva decat sa adun cateva informatii disparate si sa le pun intr-o logica coerenta. Am auzit de cristalele respective ce cred eu ca ar avea o legatura si cu craniile de cristal care s-au gasit mai apoi la toate culturile postdeluviene de pe intreaga suprafata a Terrei gen maya. Tot legat de cristalele atlantilor ar fi mult de discutat despre ce minuni ale tehnologiei au gasit nazistii in expeditia intreprinsa de ei in Antarctica in regiunea Neuschwabenland, minuni ingropate acolo din timpuri imemoriale, antedeluviene.

@Taika
esti tu atat de sigur pe aceasta "vesnicie muritoare" pe care o expune TVM in carte? sa analizam putin Programul Terra:
- TVM spune ca ingerii pot trai undeva la 1000 de ani pamantesti. Cum a ajuns el la concluzia asta e mai greu de inteles. Din nou a interpretat dupa bunul plac cateva versete din Enoh si din Biblie. Dar atentie mare el vorbeste despre soma de inger. Somatic, biologic Ei ar trai in jur de 1000 de ani. Cred totusi ca se aventureaza prea mult pe un teren minat unde mai mult bajbaie prin intunericul frazelor sale decat sa-si bazeze punctul de vedere pe dovezi clare. Aceste dovezi lipsesc in manuscrisele sacre.
- daca ne aducem aminte de cazul Betty Andreasson aceasta spune ca pentru EI timpul are o cu totul valoare, timpul Lor este total diferit, aberant daca vrei pentru noi. Pentru Ei viitorul si trecutul se contopesc, sunt acelasi lucru. In spatiul timp negativ al Universului, in M.N. - unde aceste supercivilizatii traiesc acuma insa la un cu totul alt nivel de constiinta - perceptia asupra existentei se schimba total. Dimensiunea timp pentru EI este una ce poate fi patrunsa in toate directile si poate fi foarte greu inteleasa de noi, cel putin in stadiul actual al stiintelor. EI cunosc timpul nostru insa reciproca nu este valabila. Timpul Lor - aberant pentru noi - are astfel o valoare nelimitata, iar aceasta valoare noi o putem numi "vesnicie", "eternitate" in sensul clasic al cuvantului si nu in cel talmacit de TVM.
- CS-ul are capacitatea de a fi nemuritor, atemporal, format din M.N., etern (aminteste-ti de starile de expansiune a constiintei descrise de Patrick Drouot in cartea sa "Vindecare spirituala si nemurire" unde vorbeste de fenomenul de atemporalitate perceput de el), dar poate fi distrus prin acel "Iezer de foc" la care mai toate manuscrisele antice fac referire.

La final insa cred ca ne jucam putin cu cuvintele atunci cand vorbim despre evolutia Lor si despre ce inseamna nemurirea. Din perceptia sa lineara asupra timpului limitatul muritor terrian nu poate intelege nemurirea Zeilor.

Tayka

#327
Citat din: Marius.Florin din  18 Decembrie 2011, 13:34:38. .. Din perceptia sa lineara asupra timpului limitatul muritor terrian nu poate intelege nemurirea Zeilor.
Minunată concepţie! Dacă îţi şi aparţine-Felicitări.
Desigur că, concepţiile noastre despre Zei şi despre lumea LOR sânt doar pure speculaţii,numai că, chiar şi ,,speculativ''vorbind,este bine să ne concepem ideile cât mai apropiate posibil de realitatea momentului,pentru că este foarte uşor s-o dăm în fabulaţie.
Eu cred aşa dar că zeii trăiesc şi ei biologic,şi că doar datorită gradului lor ridicat de inteligenţă au reuşit în timp aceste performanţe de a-şi prelungi durata de viaţă până la o limită pe care noi o numim (deocamdată)convenţional veşnicie.
Acelaşi lucru e posibil să se întâmple şi cu noi oamenii după câteva mii de ani,când datorită unor descoperiri ale ştiinţei vom ajunge să trăim câteva sute de ani,ori dacă acum ne-am împărţit viaţa în etape ca;copilărie,tinereţe,maturitate,bătrâneţe,probabil că atunci vom renunţa la aceste etape,şi în ideia triumfală că ne vom perlungii mereu şi mereu viaţa,ne vom zice probabil şi noi pe scurt..nemuritori.Cu atât mai mult dacă vom adopta şi noi ideile lor privind perpetuarea speciei pe cale...nepăcătoasă.. :-D :evil:
Eu cred de asemeni că trăind într-o lume materială,şi ei zeii sânt supuşi legilor lumii fizice,pe care nu o pot nici ei schimba ci doar o adaptează nevoilor lor.Iar noi oamenii sântem una dintre necesităţile lor vitale,doar de aceia ne-au şi creat,ca să funcţionăm ca o verigă necesară în artificialul lor lanţ genetic.Desigur că aceste speculaţii sânt mai greu de înţeles,iar pentru mulţi chiar de neînţeles.
Haideţi să facem o experienţă virtuală..  :lol: Să zicem că noi oamenii am crea undeva o uriaşă grădină zoo,unde introducem o specie de maimuţe antropoide pe care le lăsăm libere să-şi trăiască viaţa cum cred ele de cuviinţă(le oferim liberul arbitru)  :wink: ,urmărindu-le doar evoluţia iar atunci când câte una moare,ne furişăm nevăzuţi şi-i prelevăm..inima pe care apoi o facem să bată în pieptul nostru.Care-i problema!? greşim pe undeva cu ceva?..Eu unul nu cred, dar cred că e posibil să greşesc în timp şi eu pe undeva în crezul meu.Şi atunci din când în când,intru pregătit şi deghizat în lumea lor (a maimuţelor),şi le învăţ cum să evolueze,să trăiască în armonie,le explic că există fiinţe superioare lor care le iubesc şi le poartă în ..piept (în sân..),după care aprind o fumigenă şi ..dispar... :roll: Ele (maimuţicile)nu prea înţeleg mesajul meu,dar se vor închina lui,iar eu sânt bucuros nevoie mare că le-am oferit un suport moral,o religie.Numai că în timp nişte maimuţoi bătrâni şi vicleni,îşi lasă bărbi până-n pământ,îmbracă straie ca ale mele,şi ,,propovăduiesc''în numele meu ideile şi convingerile lor. :evil: :mrgreen: Şi uite aşa iar mă bate gândul să merg în lumea lor.Studiez aici amănunţit comportamentul lor schimbat acum de cei cu barbă,şi ajungând la concluzia că mă vor ucide(crucifica) :|le voi da cu această ocazie încă o lecţie de viaţă...restul se cunoaşte.. 8-) :mrgreen:
:star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star:
Voi ce ziceţi? cum o fii mai bine să intrăm data viitoare ?
aşa... :rocket: :rocket: :rocket:
sau aşa... :ufo: :ufo: :ufo:
sau poate aşa... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:



Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Gigi2012

am nimerit si eu cumva, nu stiu cum, pe acest site si am citit interviul cu dl Moldovan.

Care, ok, a inteles ca suntem creati, inginerati genetic, cum vreti sa-i spuneti, si sunt intru totul de acord cu asta, din punct de vedere stiintific evolutia dintr-un viermisor de la big bang, fara interventie divina mi se pare o poveste de adormit copii ce se cred oameni de stiinta.

Ce n-am inteles eu e de fapt ce vrea dl Moldovan sa gaseasca, care e scopul muncii lui ? Pentru ca din ce-am inteles eu sustine ceva de genul: domne, Zeii se folosesc de noi, suntem niste gunoaie genetice care nu vom avea acces la Pomul Vietii, vom fi distrusi etc.. Pare ca are un conflict al dansului cu Zeii, pe care ii considera undeva acolo departe, si ca si cum Ei nu ar sti ce gandim noi aici.

Constientizand ca suntem atat de mici si inchisi intr-un tarc, si monitorizati non stop de catre Zeii nostri, de ce ai vrea sa te 'revolti' sau sa faci pe desteptul ?

E ca si cum omul ar crea un scaun, in scopul de a sta jos pe el, dar scaunul se revolta impotriva omului, ca de fapt el este junk, pentru se gandeste ca sigur omul si-a facut si un fotoliu, care e mult mai avansat decat el. Dar omul foloseste foarte des scaunul ala cand merge la peste, de ex, si daca merge des la peste, il va folosi mai mult decat fotoliul de acasa. Nu are scaunul de unde sa stie asta, asa cum nici noi nu avem destula informatie, si intreg contextul sa ne dam cu parerea despre procesul creatiei. Ma rog, e un exemplu un pic fortat :)

Din punctul meu de vedere exista un scop pentru care suntem creati, pe care trebuie sa-l intelegem fiecare, si pe care trebuie sa-l indeplinim ca sa accedem in lumea Lor, vesnica.
Eu sunt inginer software, si daca fac un soft, il fac cu un scop, si vreau ca rularea lui sa-mi ofere rezultatele pe care le doresc. Daca nu e bun, il opresc din rulare, ii modific codul (eventual salvez rezultatele corecte !), si-l dau iar la rulare pana ma multumeste. Exact asa cred ca face si Dumnezeu.

Deja s-a demonstrat ca gandurile noastre fac creierul sa emita niste informatii pe niste unde de joasa frecventa.
Eu sunt convins ca dpdv stiintific, tot ce gandeste creierul nostru se transmite prin aceste unde de joasa frecventa emise de creier, in mod continuu, si ca aceste ganduri sunt salvate undeva, ca intr-o baza de date, de unde sunt citite la 'judecata de apoi'. Sunt convins ca se transmite indeajuns de multa informatie despre fiecare incat sa poata fi reconstruit total, pentru cine nu crede in invierea mortilor (cu alte cuvinte, iti poate crea si corpul fizic pe baza ADN-ului, cat si starea creierului din timpul vietii pamantesti).
Si de asemenea, cel mai simplu si eficient mod de a intra in legatura cu divinitatea este rugaciunea.
Prin rugaciune, ai acces in mod direct la divinitate, si stiintific s-a observat ca in timpul rugaciunii anumite categorii de unde din acestea de foarte joasa frecventa sunt emise de catre creier.

Ce credeti ca o sa demonstrati daca va consumati toata viata descifrand zoharul sau alte 'coduri' similare ? Va pierdeti timpul limitat pe care-l aveti in viata pentru lucruri pentru care nu ati fost creati, nu fac parte din scop. Nu mai credeti tot ce spun unii si altii care habar nu au ce e in ADN.. ca domne suntem junk, pentru ca nu ai de unde sa stii.
Omenirea e la stadiul in care a transcris codul ala pe foaie, pe calculator, dar habar nu are ce e in el. Ca si comparatie suntem la stadiul in care descoperi ca programele pe calculator sunt de fapt stocate ca siruri de 0 si 1, transcriem sirurile alea, mai incercam sa le combinam si vedem ce se intampla. Sa ajungi de la sirurile alea la programul scris intr-un limbaj superior este imposibil, demonstrat matematic.

Cine va spune ca omul este junk, ca sa nu va mai faceti iluzii ca oricum nu veti accede in imparatia Lor, nu este decat.. ghiciti ? Diavolul.


@Lex

In primul rand pe rufon exista 3 tipuri de oameni care si au format o parere despre Programul Teraa:1- cei care cred in teroria lui tvm; 2- cei care NU cred (printre ei si EU)) si 3- cei care cred 50%, parerea mea.Evolutia de la un viermele care a luat nastere dupa big bang prin ''interventia divina''(e.t) nu dovedeste cu NIMIC,ca am fost modificati genetic/creati de catre e.t -ei, ci din contra vine intrebarea : atunci pe EI cine i-a creat????!! si o tinem asa pana maine deci este IMPOSIBIL ca o constiinta suprema/dumnezeu,''za big boss'', sa nu fie in ''spatelei scenei''.Ca ''programul terra'' pe net,pe tarabe,prin biblioteci mai exista zeci si sute de teorii care mai de care mai deocheate.ramane la latitudinea fiecaruia sa creada CE VREA pentru ca teoria lui ridica multe alte intrebari fara raspuns(mai ales pe rufon ) de unde ajungem iar sa dam nastere la alte teorii si tot asa.Ei nu sunt nici ZEI ,nici dumnezei, nici ce vra fiecare,sunt doar niste fiinte ca si noi doar muuuult mai evoluate tehnologic care au trecut la un alt nivel de existenta si doar ''si au bagat '' coada unde nu le fierbe oala aici pe Terra.(daca ai citit tot topicul vei vedea opinile fiecaruia de unde si concluziile) :evil: :-)