Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Interviu in exclusivitate pt. Rufon - Toni Victor Moldovan

Creat de Urban, 30 Septembrie 2010, 11:12:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

fiulploii

Citat din: Tayka din  15 Noiembrie 2011, 00:50:26
Animalele au CS-uri elementale de origine terestră,ele evoluează de-a lungul vremii doar în sensul adaptării mai bune la condiţiile de viaţă prin schimbări de fizionomie,de organe(ochi,aripi,braţe,picioare).Oamenii în schimb nu au mai evoluat fizic de-la creaţie,ba chiar au involuat (puterea musculară,auzul,vederea,mirosul,etc.....
Dupa parerea mea planeta pe care traim a fost - in lipsa unui cuvant mai adecvat, terraformata pentru sustinerea vietii si absolut tot ce a miscat sau inca mai misca pe ea a fost adus din alte parti . Interesant dupa mine e ca in timp s-a format un anumit gen de entitate energetica inteligenta , specifica vietii , cu rol complex .

lylyt_ice

   Mai colegi dragi; nimic nu e adevarat...singurul lucru demn de luat in consideratie, este ceea ce simtiti ca va pare "mai" real (fiecare dupa gradul de evolutie a spiritului)...ATAT.  Ce spune... "ORICINE" e apa de ploaie , atata timp cat nu rezoneaza cu coarda subtila a sufletului vostru!!! de aceea se spune ca: "MULTI VOR FI CHEMATI; DAR PUTINI VOR FI ALESI"...!!! Nu uitati ca avem multe examene de absolvit!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

andrei

   Salut !
MariusFlorin..pentru inceput scuze pt. postarea anterioara.Poate ca a fost putin cam.. deplasata.Trebuie totusi sa intelegi ca felul categoric in care incerci sa iti sustii punctul de vedere in fata unor oameni(ma refer la noi toti,cei de pe acest forum),care nu au cap ..doar ca sa nu le ploua in gat,da oarecum de gandit.Mie unuia, mi se pare cel putin suspect modul in care sustii afirmatiile lui TVM.In fine..  Spuneam intr-o postare anterioara,ca pot emite cel putin doua teorii la fel de revolutionare si cred eu mai aproape de adevar,decat cea expusa de respectabilul domn.Dar inca o data ..RETINE,asta mi-a ,,bubuit" mie prin cap,in urma diverselor lecturi de o viata si nu am deloc pretentia ca ma apropii de adevarul absolut, care a stat pana acum ascuns mii de ani si pe care l-am descoperit eu, savant in timpul liber :-D prin nu stiu ce carti,, zgubilitice"sau prin te miri ce texte stravechi.Iata asadar ,ce cred eu:-  Si eu cred ca omul actual a fost creat prin experimente genetice de catre mai multe rase extraterestre.Numai ca asta este o ipoteza la mintea cocosului,pe care am observat-o de mult,lansata de cercetatori cunoscuti ,mult inaintea lui TVM si relevata limpede chiar si in Biblie,unde se spune ca Dumnezeu l-a creat pe om.Insa toata chestia se invarte in jurul scopului acestei creatiuni.Ce sustine TVM,partea cu sufletele care trebuiesc purificate,prin toata acea operatiune alambicata,pentru ca apoi purificate, sa fie folosite pentru a anima clone E.T,mi se pare cel putin.. fantastica ca sa nu spun cam fara rost.Pai mai pur decat in prima secunda ,un suflet nu poate fi. Dupa ce trece prin experientele vietii si se pateaza sa spunem asa cu vicii de genul;lacomie,orgoliu,desfranare,etc. stii tu lista cu pacatele vechi  :-D dar si altele mai recente...de actualitate :-D.cred ca numai bun nu mai e sa serveasca scopurilor,acestor E.T.
   Dupa mine,omul,cu tot habitatul sau,a fost creat,ca un imens laborator,ca un calculator biologic care sa dea anumite raspunsuri si asta cred ca ar fi si explicatia,unor probleme carora omenirea se chinuie uneori zeci de ani ca sa le dea de cap.Va sa zica zeii astia au o problema acolo la ei.Sa spunem,o boala noua.Ce ar trebuii sa faca?Sa caute un remediu.Dar sa nu uitam ca ei au tehnologia calatoriilor in timp si noi suntem creati ca organisme, compatibili cu ei,poate 90 si ceva la suta.Atunci ce fac ;vin aici,inoculeaza boala si fac un salt in timp de 20-30 de ani,(timp in care omenirea se lupta sa gaseasca remediul).Peste 30 de ani,zeii gasesc remediul gata realizat, devenit probabil o pastila banala .Exact cum am da noi o problema de rezolvat,propriilor noastre calculatoare.SI RETINE!..   Dupa mine asta se poate aplica in orice domeniu.Se intreba ei sa zicem;-,,Ce se intampla in caz de accident nuclear,cu o populatie de o suta de mii de locuitori?La ei  acolo nu pot face experimentul, ca doar nu se omoara singuri si isi polueaza planeta,nu? :? :-D.Atunci zic asa:Le dam astora pe Terra bomba si dupa ce o bubuie,stam pe acolea, observam si aflam".
    Si acum,intreb eu:-Teoria mea nu ar putea explica multe,de sensul creatiunii, la experientele asupra oamenilor si animalelor.De la implanturile ciudate,observatiile atente ale OZN-urilor in zone cu accidente ce au urmari catastrofale,idei revolutionare care le vin unor savanti in timp ce dorm,pana la baze extraterestre sub pamant sau cutremure ale caror cauze nu se cunosc etc.etc? :-) :martiansad:
  Si mai intreb eu ;Nu pare mai aproape de adevar,decat cea emisa de domnul TVM?
  Este doar o teorie de-a mea si dupa parerea unor prieteni,parca mai credibila decat cea din cartea domnului Toni. :mrgreen:
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

@Lex

Booon Andrei, ai pus punctul de 3 ori pe I :wink: In primul rand daca toni recunoaste ca nu stie cum e cu Lilishor care poate fi un pion principal in problma daca nu 'cheia'', atunci nici macar ideea,gandul de a scrie Pt nu merita nici macar 2 bani,e ca si cum maine creez o masina si nu i pun motor dar eu am credinta ca ea chiar functioneaza si deja m-am si plimbat cu ea. :roll: Marius,daca ei stiu ce fac maine de ce nu si imbunatatesc din timp metodele de recoltare si nu corecteaza viitoarele evenimente care duc la 'virusarea produselor''??? :? :? Si apropo eu nici acum nu inteleg DE CE DRQ au nevoie de experienta UNEI VIETI UMANEEEEEE.din cate trilioane de specii sunt in galaxia asta ne au gasit tocmai pe noi.Daca tot vor O RAFINARE si mai si mai FINA  a CS urilor pana la o calitate sa zicem PERFECTA ce sa mai, perfectiunea din univers, atunci de ce nu creeaza macar IADUL pe pamant sa stie sigur ca experienta umana o ia de la cele mai rele si josnice experiente. :? :? :? aaaa, am inteles nu se poate pentru ca ar fi o infinitate de experiente si trairi si PT nu s ar termina niciodata.Mey frate, nu inteleg ce e asa special la specia umana de vor ei sa ne 'suteasca'' experienta vietii noastre si vreau un raspuns nu ca ''ce crede'' tvm  :evil: :evil: :evil: :-)  a sau scuze   NU EXISTA poi atunci de ce mai vorbim   :-)

Tayka

#259
Andrei-scuză-mă te rog că intervin şi eu dar observ că faci o foarte mare confuzie;
EI nu au nevoie de sufletele oamenilor(CA) ci de spiritul care a animat fiinţa umană (CS)-ul.Şi spre deosebire de suflet care aparţine omului,acesta (spiritul)este o entitate independentă,superioară atât oamenilor ba chiar şi zeilor.Nimeni nu îl poate capta sau analiza,el(spiritul)este însă singura entitate dătătoare de viaţă biologică.Biserica numeşte Sinele DUH iar Corpul Astral SUFLET.iar EI au nevoie de EL(de DUH) pentru a le da viaţă şi experienţă de viaţă urmaşilor lor,creaţi artificial.Şi asta pentru că EI trăiesc într-o lume superioară unde printre altele au renunţat şi la înmulţirea biologică,creindu-ne în acest sens pe noi oamenii ca o zală inferioară dar necesară închiderii lanţului lor trofic:OU,LARVĂ,NIMFĂ,ADULT.În care noi oamenii trăim doar stadiul de,, larvă.''
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

@Lex

Dupa cate am inteles, ei sunt vreo 50-100 de ''baietasi'' d astia de se joaca cu cs urile DAR ei au nevoie CONTINUA de cs uri???!!! de unde reiese ca intr o buna zi si lor li se va canta la pomana de unde IAR rezulta ca si CS ul lor o va cam tunde din al lor trupshor candva ca deh, de ce nu's in stare sa l pastreze pentru totdeauna daca tot sunt asa smekeri si umba cu ''fofarlica'' ???? hopaaaa poi cum asa, si pe ei ii paraseste CS ul ?????!! poi si unde ajung??? sau or fi si ei la randul lor niste cobai   :? :-) :-)  cs ul asta care ne anima pe ei si pe noi , care e scopul lui??? sa capete experienta , sa adune informatii pentru???? sa traiasca o multitudine de vieti pentru????!!!!!!adica sunt decat un anumit numar de cs uri care tot 'schimba roluri'' p aici p'an galaxie???? ntzzz, dupa mine, noi suntem cs ul care anima omul,tot EU sunt ala CONSTIENT de sine care va fi sau nu incarnat intr un kinder e.t (teoretic dupa tvm) si n am nici o treaba cu sufletul care bine intels e doar un alt invelis pt Terra. :x  :-)

Tayka

#261
Citat din: @Lex din  15 Noiembrie 2011, 10:42:21
....eu nici acum nu inteleg DE CE DRQ au nevoie de experienta UNEI VIETI UMANEEEEEE.din cate trilioane de specii sunt in galaxia asta ne au gasit tocmai pe noi...
Dacă vei citi mai atent cartea PT,vei constata că conform PIG,fii LOR se nasc direct adulţi şi cu experienţă de viaţă la nivelul lor.Această experienţă însă nu este generată doar din viaţa trăită de un om,ci posibil din a milioane de oameni,pentru că (şi aici TVM nu accentuează suficient ideia) procedeului de captare a informaţiei deţinute de CA (suflet)prin RELEUL staţiei CURCUBEU aflat în spatele Lunei.
Toate aceste informaţii sânt stocate într-o bază de date,din care apoi sânt preluate şi împreună cu alte multe informaţii personale,speciale,date privind istoria LOR,privind alte şi alte domenii pe care noi nici măcar nu le putem concepe şi deabea apoi se formează o experienţă de viaţă a unui singur fiu de-al LOR.Deci este absurd să crezi că un nou înger este dotat doar cu experienţa de viaţă a unui biet ...om. :x
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

@Lex

greseala mea ca nu m am exprimar corect, bineintels ca stiu ca nu e vb doar de sufletul unui singur om ci vorbim aici de  o ''ciorba'' de cs uri din care se preia cate unul pentru a fi introdus intr un kinder e.t  DAR de ce e nevoie de experienta vietii omului???? de ce nu iau si din experienta unei gaini, ba a unui rinocer, ca si de acolo e mult de invatat ???? Ei traiesc intr o ALTA lume si noi in ALTA deci sunt legi si trairi DIFERITE , de ce m ar interesa pe mine sa stiu cum e sa fii vrabie ca eu sa mi induc in cs experienta de vrabie.eu nu pot sa accept teoria lui pentru ca ridica muulte alte intrebari la care nimnei nu stie raspunsul si domne, pana la urma sunt DOAR niste e.t, pun pariu ca daca maine ar venii sa stea de vorba cu mine si l-as trage de ureche cu siguranta l-ar durea pentru ca NU E ZEU.Dar daca maine ajunge si omul la acest nivel de tehnologie: ce facem atunci , ne furam cs urile intre noi?? cum le impartim pentru ca stim cine e ''deavolul'' si cine e ''dumnezeu'',  daca incepem si noi sa ne batem pe cs uri?? si dintre atatea rase e.t care sunt in ''joc'' pentr PT , care are prioritate si de ce????

angellla29

Citat din: @Lex din  15 Noiembrie 2011, 13:24:02
greseala mea ca nu m am exprimar corect, bineintels ca stiu ca nu e vb doar de sufletul unui singur om ci vorbim aici de  o ''ciorba'' de cs uri din care se preia cate unul pentru a fi introdus intr un kinder e.t  DAR de ce e nevoie de experienta vietii omului???? de ce nu iau si din experienta unei gaini, ba a unui rinocer, ca si de acolo e mult de invatat ???? Ei traiesc intr o ALTA lume si noi in ALTA deci sunt legi si trairi DIFERITE , de ce m ar interesa pe mine sa stiu cum e sa fii vrabie ca eu sa mi induc in cs experienta de vrabie.eu nu pot sa accept teoria lui pentru ca ridica muulte alte intrebari la care nimnei nu stie raspunsul si domne, pana la urma sunt DOAR niste e.t, pun pariu ca daca maine ar venii sa stea de vorba cu mine si l-as trage de ureche cu siguranta l-ar durea pentru ca NU E ZEU.Dar daca maine ajunge si omul la acest nivel de tehnologie: ce facem atunci , ne furam cs urile intre noi?? cum le impartim pentru ca stim cine e ''deavolul'' si cine e ''dumnezeu'',  daca incepem si noi sa ne batem pe cs uri?? si dintre atatea rase e.t care sunt in ''joc'' pentr PT , care are prioritate si de ce????

Pai normal ca nu e Zeu....si fii sigur ca daca oamenii s-ar duce pe alta planeta unde ar exista o civilizatie mai putin avansata din punct de vedere tehnologic....astronautii ar fi considerati ZEI....Cred ca vi se pare cunoscut scenariul :-D Si da...TVM are dreptate cand spune ca  Terra nu este decat un imens laborator galactic....si nu numai....Cobaii nu trebuie sa stie de existenta "stapanilor"...ei trebuie sa isi duca linstiti viata in starea de adormire....indusa....

@Lex

poi asta incerc si eu sa subliniez ca acesti ''e.t.ei''  sunt cam pupati in 'cot' de unii forumisti care sunt deja resemnati cu gandul ca sunt decat niste cobai pentru ei(vai ce frumoasa e viata ).poi atunci daca e asa au mai venit in sprijinul afirmatiei si cu niste  carti ca sa ii convinga pe cobai ca intr adevar chiar asa e si ca viata nu are nici un rost pe mizeria asta de planeta. :evil: :evil: misto plan sa le spui cobailor ca vor fi taiati si studiati peste niste 'catva timp''.da yo's tare curios ce se mai intelegea din programul asta daca ''mai marii lumii'' acceptau ajutorul altor rase e.t atunci cand li s-a oferit prin anii '40 ,''50  or ''uatevar'' si nu se mai jucau de a ''piteste veverita in scorubura'' si spuneau lumii ca rasa umana a luat contactul cu e.t (bine inteles si in zilele noastre e doar o speranta care nu va avea vreun raspuns pozitiv cel putin in viata noastra ) si sa vezi atunci tehnologii, ce apareau pe Terra si nu in ultimul caz Constiinta omului prin coltul asta de galaixe se ''cam mai'' extindea adica, ahaaaa yete, sunt altii e.t care se joaca cu cs ul meu dupa moarte.hmmm, ce chestie acum am niste 'preteni' e.t care ma pot ajuta in situatia asta si acum am posibilitatea sa ajung pe Luna (pentru ca deh marea dezvaluires-a intamplat) intr o clipita si sa vedem ce se invarte pe acolo , ce , cine , cum cand si ce e cu turnul de pe Luna care ce chestie tocmai a provocat un razboi intre noi si ei pentru ca le am descoperit 'micul program''eh??? si acum sa vezi distractie  :evil: :evil: :roll:

MariusFlorin

#265
imi cer scuze pentru intarziere... sper sa nu se mai intample.

@nicipreaprea Si pe experiente proprii care vin din logica, din felul in care percepem noi lumea, viata, existenta dupa ce aflam anumite informatii mai mult sau mai putin bazate pe "vrajeli" si "luminite". Insa simt nevoia sa folosesc din nou procentele: 100% de acord cu tine.

@tayka daca te uiti la ce se intampla in lume si observi nivelul de intelegere al oamenilor legat de evenimentele (in conexiune cu P.T.) care se succed prin fata noastra in fiecare zi te sperii. Ma intreb cum ar fi mai bine sa-i trezesti pe acesti oameni? Daca le dai sa citeasca Programul Terra nu este o idee prea buna, daca le vorbesti de Biblie s-ar putea sa fi luat in suturi. Dupa cum spuneai si tu, "turma a fost invrajbita", i se livreaza zilnic ideea ca manuscrisele antice sunt un produs al imaginatiei umane, ca teoria evolutionista este intangibila, ca civilizatia umana poate deveni si ea una de gradul I, II, III. E inutil sa-ti spun cate astfel de comentarii am citit pe alte forumuri. Ce viitor stralucit vom avea, cum vom evolua noi tehnologic. Tehnologia facuta cadou in mare parte i-a luat mintile omului. Este hipnotizat. (In opinia mea) omul trebuie sa constientizeze faptul ca se afla in mijlocul unor supercivilizatii extraterestre care se gasesc intr-un conflict galactic urias (cu conceptii diferite despre existenta, evolutie genetica, etc) si ca noi trebuie sa alegem o cale, sa ne gasim un rost, un loc pe harta Universului. Sa te razvratesti, sa visezi ca vei ajunge si tu la nivelul LOR, sa anunti populatia planetei ca urmeaza o invazie extraterestra cu care trebuie sa ne luptam (de fapt reintoarcerea lui SD si a lui Iisus pe Terra)... nu este o idee "prea" buna... ca sa nu spun direct ca este o nebunie curata.

interesante conceptiile doamnei Rosin :   Art Bell interview with Col. Philip Corso - 1997_5
Sau iata ce frumos viseaza Michio Kaku:   
What is coming to EARTH? MEDIA CONDITIONING - ALIEN AGENDA PART 1
In esenta o sa fie o manipulare uriasa in masa. Noi suntem cei care trebuie sa gasim o cale..... adevarul, viata.
Insa cui mai poti sa-i explici aceste lucruri in ziua de azi?... Multi te vor crede nebun numai daca deschizi subiectul.

@@lex
"Marius, daca ei stiu ce fac maine de ce nu si imbunatatesc din timp metodele de recoltare si nu corecteaza viitoarele evenimente care duc la 'virusarea produselor''. Probabil ca nici EI nu le pot face pe toate. Pentru o civilizatie ca S.D., de tipul III sau IV, trebuie sa te gandesti ca nu se gasesc in punctul in care practic pot stapani Universul si materia negativa a Universului. Si Ei sunt probabil limitati, dar la un cu totul alt nivel decat noi. In final sunt supercivilizatii care coexista in acest colt de galaxie. Ceva ma face sa cred insa ca s-ar putea sa avem mari surprize legate de gradul LOR de evolutie. Totusi de aici de pe Terra, de la nivelul nostru de om, cam asa se vad lucrurile (prin perspectiva gradului actual de evolutie a stiintelor si a decodarii manuscriselor sacre).

@andrei Nu e nicio problema. Nu imi exprim un punct de vedere intangibil, categoric, insa ca si tine, asa zic si eu ca e mai bine.
In esenta tu vrei sa spui ca omul este folosit doar pentru niste experimente stiintifice (genetice, bacteriologice etc) de niste civilizatii ceva mai avansate decat el in momentul de fata. Cu alte cuvinte am fi doar niste cobai. Nu. Da-mi voie sa ma indoiesc cu privire la teoria ta. Toni Victor isi bazeaza teoria pe manuscrisele antice, pe versete, si ii da acestei teorii o logica de multe ori foarte greu de combatut. Imi scuzati entuziasmul din aceasta fraza insa omul e genial (pana la un punct, punct pe care l-am scos deja in evidenta). Tu, Andrei, iti bazezi punctul de vedere doar pe punctul tau de vedere. Aparent si teoria ta ar avea logica, insa omul meu vine cu documentele (textele sacre) si ni le tranteste pe masa. Iti explica stiintific cu foarte multa logica multe din enigmele acestor texte sacre. Iti ia versetele si le da un sens, o noima in concordanta cu stiintele moderne si cu logica... ce-i drept umana. In esenta cred 100% ca am fost creati pentru corpuri spirituale. De asta existam. Asta este adevarul expus in toate manuscrisele sacre date de zei (le spuneau oamenii atunci), de niste supercivilizatii extraterestre (tipul III sau IV am spune noi acuma) care coexista in acest colt de galaxie, probabil in materia negativa a Universului.

Ei au nevoie de noi asa cum si noi avem nevoie de EI. Dar mi se pare absurd sa reduci aceste civilizatii la niste bieti astronauti ceva mai avansati decat noi - cum mai pica unul sau altul in capcana asta - care s-au jucat cu genetica pe plante de tip Terra. Imi sustin punctul de vedere cu privire la faptul ca noi nici nu putem visa la ce grad de evolutie se gasesc EI. Cum spunea si Bob Lazar: "Noi nu cunostem nici macar varful aibergului in ceea ce priveste misterele Universului." EI insa s-ar putea sa se joace cu acest "aisberg" dupa bunul LOR plac.

@Lex

hey hey, dar te ai gandit vreodata daca exista cineva mai ''jmeker'' ca ei care se ocupa cu mentinerea ''treburilor'' pe drumul lor natural pe aici prin Univers si la o adica ''bajetii'' astia o sa cam fie urekeati pentru ce fac ei??? haa??? pentru ca repet eu imi sustin punctul de vedere, NU SUNT DIFERITI fata de mine cu nimic, sunt mai batrani deci mai destepti si au invatat si ei sa se joace de a mama si de a tata prin Univers.Nu crezi ca pentru ei ar fi mai logic (daca e sa o iau cum zici tu) ca ei sa ofere conditii perfecte de trai in al lor  ''incubator'' de suflete  pentru ca procesul sa fie mai rapid si ''produsul'' muuult perfectionat? totul ar fi muuul;t mai rapid si accesibil lor  :roll: :roll: nu i asa ca suna mai bine decat ideea absurda de a aduna informatii/experiente de viata  din nush cate milioane,zeci de milioane , sute de mil., samd  de vieti omenesti pentru a insuma un cs ???? vorba lui jack sparrow :  SAVVY  ????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:  Si da eu VISEZ ca intr o zi rasa umana sa ajunga printre stele si sa stam la o cafea cu ''ei''. ce mare smekerie ?   :evil: :evil: :roll:

abyss


Tayka

Citat din: MariusFlorin din  03 Decembrie 2011, 15:45:30
... In opinia mea omul trebuie sa constientizeze faptul ca se afla in mijlocul unor supercivilizatii extraterestre care se gasesc intr-un conflict galactic urias (cu conceptii diferite despre existenta, evolutie genetica, etc) si ca noi trebuie sa alegem o cale, sa ne gasim un rost, un loc pe harta Universului...
Apreciez în mod deosebit şi sincer opinia ta,în ideia că supercivilizaţiile extraterestre despre care faci vorbire nu se referă la cele trăitoare în  Rai şi Iad,iar conflictul galactic nu este ...Armagedon-ul. :mrgreen: :evil:
Iată şi opinia mea care în acest caz poate fi doar o prelungire a interesantei tale concepţii,şi cred că şi în absolută concordanţă cu opinia ta.
În opinia mea (care întâmplător şi pe alocuri coincide cu cea a lui TVM,ba chiar şi cu unele pasaje din biblie),noi oamenii nu sântem fiinţe perfecte.Şi ca atare nu putem intra nici în lumea supercivilaţiilor,şi nici nu putem fi un motiv de conflict între ele pentru că ele poate că nu ne pot percepe,pentru că sântem altfel decât ele,şi poate că nu neapărat cu mult inferioare,doar că trăim în lumi diferite.
Dacă acceptăm ideia creaţiei,va trebuii să acceptăm şi ideia că am fost creaţi cu un scop,că acest scop nu este bine să îl cunoaştem,dar mai trebuie să fim convinşi că nu am fost şi că nu vom fi lăsaţi vreodată de izbelişte de către creatori.
Faptul că nu ştim mai nimic despre noi,probabil că face parte din recuzita şcolii terestre,căci poate că dacă ne-am cunoaşte adevărata menire,vom abandona lupta cu viaţa.De aceia eu cred cu convingere că noi oamenii aparţinem unei ordini galactice superioare trăind ca într-o mare stupină,în stadiul de larve,ca verigă a lanţului trofic al unei supercivilizaţii,şi spre deosebire de TVM eu mai tind să cred că EI(adulţii)nu ne sânt ostili,şi că la momentul potrivit ne vor primii printre EI şi ne vor explica atunci mai pe îndelete motivul creerii noastre.Şi vom constata atunci probabil cât de copilăreşte gândim noi oamenii acum în ideia că ne puteam dezvolta şi singuri,ignorând faptul că pentru a devenii ca şi EI avem nevoie de.. Metamorfoză. :lol: :mrgreen:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

MariusFlorin

@@Lex
n-avem sanse. Trebuie sa intelegi si tu si eu ca mai devreme sau mai tarziu vom fi stersi de pe fata Pamantului la fel cum au fost sterse si civilizatiile din trecut: Mu, Lemuria, Hiperboreea sau faimoasa Atlantida, Atlantida obsesia Iluminatilor. De fapt NWO inseamna printre altele reinsturarea societatii atlantilor pe Terra. E mult de discutat. Civilizatiile trecute, la fel ca si cea actuala pe care o numim a noastra, au fost dezvoltate, impinse de la spate in drumul lor evolutiv, tehnologic, de catre L.I. In esenta da @lex, sunt mai in varsta decat noi, suntem facuti dupa chipul si asemanarea LOR si noi trebuie sa intelegem ce avem de facut pentru a ne castiga un drept la nemurire. Tu esti cel care alege in final. Nu le e frica de noi dar ti-e ti-ar conveni, ca pastor, sa ai o turma de oi pe care ai creat-o tu, iar mai apoi aceasta sa inceapa sa se rascoale impotriva ta sau sa aleaga o cale distructiva? Ce ai face intr-o asemenea situatie? Delete si de la capat nu? Apartinem de Ei, iar civilizatia noastra (actual de tipul 0) sunt ferm convins ca nu are niciun viitor la nivel galactic.

@Tayka
nu prea avem dreptul sa intram in lumea supercivilizatiilor, iar L.I. (dracu daca vrei) ne inseala. Traim intr-o lume inferioara pentru ca stiinta noastra este foarte inferioara, de asemenea evolutia noastra spirituala este la un nivel jos si suntem mentinuti pe un asemenea nivel de societatea moderna pe care stim foarte bine cine a modelat-o. Stim foarte bine cine creeaza valorile si sensul existential al societatii moderne. Creatorii in schimb se gasesc intr-un conflict urias de interese legate de P.T. Au nevoie de C.S. si se pare ca aceste CS sunt vitale pentru EI. Am mai auzit ideile astea expuse si de alti ce au avut legaturi cu Area 51. SD sau LI sunt ostili cu oamenii numai daca acestia aleg tabara adversa. In esenta sunt doua supercivilizatii cu interese diferite ce se gasesc intr-o batalie galactica pe CS-uri si teritorii. Asa se vede de pe Terra toata treaba in acest moment. S-ar putea insa ca situatia sa fie mult mai complexa decat ne putem noi imagina. Ei (SD in cazul de fata) ne vor primii printre EI numai daca respectam niste lucruri pe care ni le-au dat prin manuscrisele sacre (in cazul nostru crestinismul, N.T.). Altfel nu cred ca avem mari sanse.

Nu mai stiu cine dorea sa scrie o noua carte bazata pe decodarea manuscriselor sacre. Nu stiu, sa vi cu o alta teorie nu mai mi se pare logic. Cartea a fost scrisa, se numeste Programul Terra. Poti veni cu informatii suplimentare pe care sa le adaugi. Undeva pe la 60-70% teoria este intangibila, se apropie mult de adevar, adevar asa cum il percepem noi in stadiul actual al stiintelor. Ceea ce noi putem face insa este sa disecam acest document si sa extragem de acolo piesele de puzzle care nu se potrivesc cu intregul, ca un chirurg ce extrage o tumora dintr-un organism bolnav. Imi reiau ideea si sustin faptul ca LNH nu are un rol absolut in Programul Terra asa cum sustine TVM. Cred ca EI au capacitatea de a schimba harta ADNMN a CS pentru a o compatibiliza cu markerul genetic S.D. spre ex. Cu alte cuvinte S.D. accepta si CS hibridate pe care mai apoi le poate compatibiliza prin chirurgia asupra CS in MN. Astfel imi sustin parerea ca Iisus a venit pe Terra pentru celelalte rase umane ce nu apartineau de S.D. E greu de acceptat ideea ca Iisus a venit doar pentru a sabota programele celorlalti zei. E imposibil, absurd. Sunt tone de versete in manuscrisele sacre care contrazic aceasta parte a teoriei pe care Toni o sustine.