Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Interviu in exclusivitate pt. Rufon - Toni Victor Moldovan

Creat de Urban, 30 Septembrie 2010, 11:12:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mr

Stimate domnule andrei,

Incep prin a-mi cere scuze daca v-ati simtit ofensat in vreun fel de cuvintele mele.
Dorinta mea sincera a fost va fac un "shortcut" catre un anumit punct din care va puteati lansa in studiul acestui subiect (care depaseste cu mult cele expuse de domnul TVM) din alte unghiuri de vedere. Acest lucru este necesar pentru obtinerea unor rezultate cat mai apropiate de adevar. Sigur, acest adevar are in mod evident o doza mare de relativitate avand in vedere "convigerile personale" dar "adevarul" expunerii dlui TVM prezinta doar un adevar limitat si denaturat cu efecte colosale in evolutiile celor care intra in contact cu el.
"Spiritul calauzitor" al autorului, din pacate ne-a parasit pe parcurs considerand, probabil, cuvintele noastre (ale celor care ne-am permis o atitudine diferita de a dansului) la fel de ofensatoare ca cele exprimate de mine in postul anterior.

"A citi cu inima si nu cu mintea" are un cu totul alt sens decat cel spre care sunteti indreptat dumneavoastra si nu are nici o conotatie ironica. A fost foarte clar explicat pe acest forum. Chiar merita citit acest forum! Nu trebuie sa o luati ca sfat (valabil si pentru celelalte "indemnuri" ale mele) ci doar ca o alternativa iar alegerea va apartine in totalitate.

P.S. "clona spirituala" era doar o gluma.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

abyss

 Si totusi...

Sa revenim putin pe acest topic. Marturisesc ca nu am reusit sa termin de citit in totalitate PT. Sau l-am citit precum a studiat distinsul autor al ei biblia ori zoharul... bineanteles am glumit. Insa extrem de multi prieteni si cunoscuti mi-au marturisit acest aspect, al neputintei dintr-un motiv ori altul de a termina lectura.
Motivele mele nu au fost multe, si as pomeni doar unul, anume ca inca dintr-un inceput mi-au sarit in ochi anumite nepotriviri care dupa 200 si ceva de pagini pur si simplu prin efectul cumulativ manifestat au reusit sa-mi oculteze intentia de a mai continua lectura. Chiar imi pare rau si acum deoarece cartea, informatiile prezentate sunt zic eu, de exceptie. Cat a fost prezent @TVM pe forum m-am tot codit daca sa prezint in discutie sau nu acele nepotriviri. Nu doream ca actul in sine sa devina insultator prin perceperea lui ori sa aduc atingere cumva motivului care sta la baza demersului domnului TVM.
  De aceea, ma gandesc ca multi considera lucrarea un SF, tocmai din  cauza acelor nepotriviri. Dar nu asta doream sa aduc in discutie. Eu recunosc, raman in continuare un fan al domnului TVM, cu regretul insa de a nu fi consumat pana la capat o relatie armonica in ceea ce priveste PT. Dar programul genetic in sine, ca si manifestare e real. Orb sa fii si tot iti dai seama. Restul intrpretarilor noastre sunt mai mult ori mai putin doar vorbarie, exceptandu-l aici pe autorul cartii in ceea ce priveste ideea de baza si traseul general urmarit, dar implicandu-l si pe el intr-o oarecare masura (totusi mica) in anumite momente ale interpretarilor sale aplicate unor procese ce tin de fizica nevazutului. Asta e doar parerea mea si s-ar putea foarte bine sa gresesc.

Ce doream sa spun, of ca tot divaghez, era mai degraba formularea unei intrebari mai vechi ramase nerostite, sau hai sa adaug, a catorva intrebari ramase-n intentie doar, de pe  vremea cand Urban pregatea interviul si ma rugase sa-i trimit 10 posibile intrebari pe care urma sa le adauge langa cele personale si sa i le trimita domnului TVM, din care observai ca a introdus vreo 9 :) .   Iar am divagat.

Deci, domnule Toni Victor Moldovan (caci urasc prescurtarile...) daca prin coincidenta exista vre-o lege nestiuta care va emerge din universul subcuantic si o sa va determine sa mai zaboviti putin pe acest forum, iata ce doaream sa va intreb:

1. Care este dpv al PT din biblie si zohar explicatia pentru RH negativ al unora din noi.

2. Sunt exemple de linii genetice care prezinta interes si in ziua de astazi creatorilor. Se regaseste acest lucru incodat in Zohar?

3. Exista posibilitatea ca printre noi sa existe Creatori ce au imbracat corpuri umane? Un fel de ochi si urechi prezenti la fata locului? Daca da, e prezenta aceasta info in Zohar?

4. Care sa fie motivul incodarii in textele sacre a informatiei despre existenta unui PT? Sunt acestea necesare, si daca da atunci cui? Ati descoperit raspunsul in textele ebraice?

5. Intentionati sa studiati si alte texte cum ar fi popol vuh, textele vedice etc. ?

Multumesc anticipat, si astept un raspuns, cat mai personal din partea dumneavoastra, chiar daca va dura o vesnicie... limitata :), sper. Desigur va asigur ca nu caut sa initiez polemici, doresc sa aflu parerea autorului pe aceste teme.


Luck

@biss, la mine a fost altfel: cand am inceput era super greoaie, dar, dupa ce se avansam, devenea mai interesanta....
Ai dreptate, pacat ca acest subiect s-a oprit aici si autorul a abandonat discutiile.


abyss

Este interesantã. ªi nepotrivirile care mi-au dat de gândit erau ºi ele interesante ºi captivante totodatã. E normal sã avem cu toþii pãreri diferite, nu? Asta înseamnã progres, înseamnã evoluþie. Dacã am fi gândit toþi la fel ºi am fi avut o opticã identicã am fi trãit o utopie. Evoluþie înseamnã cunoaºtere înseamnã a te cunoaºte pe tine însuþi. Adevãrul nu existã ºi totuºi totul e adevãrat prin modul în care percepem. 

Luck

Corect, ai dreptate, diversitatea inseamna progres, evolutie. Altfel, am fi niste mici robotei cu un sfarsit curand si tragic!
:D

silviu

Citat din: @biss din  09 Aprilie 2011, 19:01:33
. Dacã am fi gândit toþi la fel ºi am fi avut o opticã identicã am fi trãit o utopie. Evoluþie înseamnã cunoaºtere înseamnã a te cunoaºte pe tine însuþi. Adevãrul nu existã ºi totuºi totul e adevãrat prin modul în care percepem. 
Pai era bine  daca gindeam toti la fel si gindirea aia era buna si adevarata ca nu ar mai fi fost haosu asta de mii de anii. Aia cu adevarul ca e ca nu e? nu o inteleg. Nu ca zic dar vreau sa spun :-D

assiris

"Am avut senzaþia ca am participat la o crima premeditatã, dar culmea, perfect legalã." scriați într-un mesaj. De fapt acest lucru era datorat faptului cã, dupã opinia/teoria mea, toate ființele vii de pe Terra sunt conectate spiritual la o "unitate centralã" Spun acest lucru deoarece eu cred cã toate ființele sunt ca niste consumatori electrici conectați la aceeasi sursã de energie. O conexiune întreruptã înseamnã un aparat "mort". Cu alte cuvinte datorita acestor conexiuni multiple, noi avem acces la baza de date cu care facem schimb de informații. Nu pot sã cred cã în creier, o ființã umanã este capabilã sã stocheze o cantitate de informații atât de uriașã, cum se întâmplã de fapt. Într-un computer, informația TEXT ocupã un spațiu foarte mic în comparație cu informația IMAGINE. Ori ființa umanã tocmai astfel de informații stocheazã. Ați vãzut filme, ați mers în concedii, v-ați întâlnit cu persoane, ați citit cãrți etc. o cantitate uriașã de informații s-a stocat undeva. Oricând aveti acces la ea și o veți folosi.
Pe de altã parte, între entitãți au loc "scurgeri de informații" adicã, de multe ori se transmit informații de la un individ la altul - spunem moi - telepatic ce se explicã tot prin aceastã legãturã la sursã. Explicația poruncii din Biblie "Sã nu preacurvești, nici mãcar cu gândul" este datã tot de faptul cã suntem parte a aceleiași unitãți centrale, si chiar dacã o facem în gând, pe plan energetic acest lucru chiar a avut loc.
Din cursurile de inventicã rețin cã persoanele care au conexiuni voluntare sau involuntare de acces la aceasta baza de date, gãsesc relativ ușor modalitatea de a descoperi ceea ce cautã.
Cu alte cuvinte nu numai cã "suntem de capul nostru" în aceastã ecuație dar suntem și entitãti dependente de "centralã"
Ce nu pot însã descoperi este de fapt rãspunsul la întrebãrile pe care ni le punem frecvent. De fapt cine suntem, ce rol avem și pentru cât timp, de unde venim si mai ales de ce existãm. Iar superîntrebarea este, dincolo de noi este EL și EI, dar dincolo de aceasta ce este? E drept sunã a întrebarea ce a fost mai întâii, oul sau gãina, întrebare care pune în dilemã pe mulți însã nici chestia cu "supa primordialã" în care din nimic și numai datoritã hazardului, a apãrut prima celulã din care peste milioane de ani prin perfecționãri succesive s-a ajuns la noi.
Și o altã întrebare din multiplele care mã frãmântã, care este diferența între o celulã vie și alta moartã (asta doar pentru o simplificare maximã), ce lipsește celei moarte pentru a fi vie?

Xanadron

Foarte interesante idei (unele chiar originale) si intrebari, assiris - inclusiv cele cu tenta retorica, ;) dar trebuie sa te anunt ca dl. TVM a parasit... ireversibil forumul.
Motivele n-are rost sa le discutam acum, dar in orice caz asta nu inseamna ca nu putem continua diverse schimburi de idei pe temele conexe "Programului Terra" si in lipsa domniei sale.

Care sper totusi ca mai citeste macar unele postari...;)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Unei celule moarte îi lipseºte o mare parte din informaþie/energie. Totul e informaþie, totul e energie/vibraþie/undã. 

assiris

Îmi pare rãu de vestea cã d-l TVM nu mai participã pe forum, probabil din lipsã de timp sau ... cine știe.
În ce privește "soluția datã" referitor la celulã vie/moartã este o ipotezã dar nu dã un rãspuns cert la problemã. Mai degrabã este o consecințã aceastã vibrație/energie cãci noi o constatãm doar. Latfel spus, am putea oricând repune la loc aceastã energie/vibrație la o celulã moartã și ia ar deveni vie. Adicã am fi un fel de Dumnezeu.
Eram foarte curios de acest aspect dat fiind ca d-l TVM a fãcut prelevare de organe de la persoane în moarte clinicã. Acele organe deși nu funcționau singure erau totuși vii cãci, odatã transplantate într-un corp viu, își preluau funcțiile. De aici se trage concluzia cã, o inimã/ficat/rinichi, odatã pus în conexie cu organismul nou, deveneau parte a acelui organism și se integrau în structura energeticã a lui. Și iar ne lovim de aceastã energie vitalã despre care doar știm cã ar trebui sã existe dar nu-i cunoaștem sursa/proveniența. Când introducem un aparat în prizã, facem legãtura cu sursa de energie, pe care nu o vedem dar îi vedem efectele - aparatul funcționeazã. Dar ne putem imagina și de unde vine sau chiar putem face o vizitã la sursa producerii ei ceea ce nu poate fi vorba de energiile vitale. Care este sursa lor?

Tayka

"Ce e aceasta forta, nu o pot spune. Dar sunt sigur ca ea exista."
Alexander Graham Bell
"Totul este Energie si Energia este totul."
  Sandor -Alex- Dezsi
Assiris-Sursa energiilor vitale este marea energie cosmicã numitã;ENERGIA VITALA, PRANA, CHI, MANNA, KI, PNEUMA, ORGON, OD, ELAN-VITAL, BIO-ENERGIE,etc.Ea alimenteazã fiinþa umanã cu energie astralã prin capacitatea corpului sãu astral de a reþine ºi procesa aceastã energie,iar ca sã fiu în ton cu tine transferul se face tot printr-un fel de ''prize'' numite cakrass-uri.;
http://www.radionica.ro/energievitala.html
http://piramidaenergie.blogspot.com/2011/03/energia-vitala-prana-chi.html
http://www.energie-vitala.com/energiefortavitalachipranaorgone.html
http://www.energie-vitala.com/testtransferenergiefortavitalachipranaorgone.html
O searã plãcutã ºi mult succes.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

assiris

Mulțumesc @Tayca de informații și mai ales de surse.
@biss, nu sunt chiar în urmã ci sunt pe drum doar cã eu am un specific aparte, "nu înghit medicamentul pânã nu-i cunosc toate detaliile", mulți îmi spun "Toma necredinciosul" Așa sunt și cu pãrerea despre farfuriile zburãtoare doar cã trebuie sã știi cã eu nu le ignor, nu spun cã nu existã ci doar cã nu sunt convins 100,100% de existența lor ci numai de 100,99% restul de 0,01 fiind o suspiciune pânã ce voi atinge una cu mâna. Știu, vei spune cã atunci poate mi se va întâmpla ceva neplãcut/rãu dar... câți cercetãtori nu au plãtit scump dorința de a demonstra ceva.

@Lex

Pana la urma cum ramane cu Spiritul dupa ce pleca din ''container'' si e destul de evoluat ? daca reuseste sa se impuna ''chemarii semnalului'' dat de Turn , se poate elibera din acest ciclu?? ca pana la urma despre asta e vorba aici. tare sunt curios ce ar zice TVM despre asta si nu vb.de  versiunea ca spiritul este integrat intr-un e.t d'asta lunatic .alta varianta daca ar fi posibila  :-)

mr

Citat din: @Lex din  19 Aprilie 2011, 11:45:30
Pana la urma cum ramane cu Spiritul dupa ce pleca din ''container'' si e destul de evoluat ? daca reuseste sa se impuna ''chemarii semnalului'' dat de Turn , se poate elibera din acest ciclu?? ca pana la urma despre asta e vorba aici. tare sunt curios ce ar zice TVM despre asta si nu vb.de  versiunea ca spiritul este integrat intr-un e.t d'asta lunatic .alta varianta daca ar fi posibila  :-)

Pai polemica cu TVM de la asta a pornit.
Ca s-a dezvoltat o intreaga telenovela de cateva mii de ani, pe marginea celor care controleaza doar sufletul (generat de sentimente si ratiune) din planul intermediar (astral) si s-a pierdut din vedere imaginea de ansamblu care are ca principal "motor" Spiritul (cu toate manifestarile sale cauzale), nu mai stie nimeni sa zica pentru ca s-a pierdut cauza primordiala iar efectele rezultate s-au transformat la randul lor in cauze...si asa mai departe ne-am dus pe aratura. Astazi, neavand dovezi palpabile decat aceste scrieri ale "invingatorilor" si neluand in calcul perioada vasta care le precede - cu perspective total diferite fata de cele de acum, este usor sa credem ca suntem doar niste cobai neputinciosi. Dar ce te faci daca spiritul din tine iti spune si altceva? Polemizezi ....sau iti vezi de drum printre "jaloane"! :)
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

@Lex

nope. aici sunt mai  multe raspunsuri. dar sanse aici cu gandu de a scapa de sclavia in care e spiritul uman la ora actuala  :-)  rai ul exista doar pt. oamenii de acum 2000-3000 de ani si poate si azi in mintea cui mai crede ca exista,raiul fiind doar o stare de spirit a constiintei umane.