Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Interviu in exclusivitate pt. Rufon - Toni Victor Moldovan

Creat de Urban, 30 Septembrie 2010, 11:12:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

ovidiumro

Buna seara domnule Toni Victor Moldovan.
Am citit si eu cartea d-voastra, chiar de mai multe ori.
Deocamdata nu pot spune ca sint pro sau contra, dar as avea vreo doua nelamuriri:

-Aceasta civilizatie a lui "Dumnezeu" ne-a creat si se ocupa de noi de vreo 100000 de ani.Ce ma nelamureste pe mine este faptul ca se pare ca ei, in aceasta suta de mii de ani nu au mai evoluat deloc.Adica ce faceau atunci fac si in ziua de azi:recolteaza suflete.Nu vi se pare cam ciudat ca nu au mai evoluat deloc in timpul asta?Au ajuns la nivelul de a manipula corpul energetic si dupa aia gata?de o suta de mii de ani doar recolteaza si atat?

-Universul este atat de bine si de complex alcatuit , incit e improbabil sa fi aparut singur si de capul lui.Nu vi se pare ca ati exclus prea categoric latura divina si spirituala din teoria asta?
E cam ciudat ca toata evolutia sa se reduca la inmultire totusi.Nu prea pot sa cred ca sute de mii de ani de evolutie conduc doar la asta....

Multumesc frumos.
Deocamdata atat.

Rayden

@ovidiumro,

Bine ai venit pe forum! sper sa ai o sedere luuuunga, si postari / dezbateri cel putin interesante  :mrgreen:

sunt complet de acord cu ceea ce ai postat / intrebat.

nu sunt un om prea religios, cu inchinaciuni si vizite dese la biserici, pupaturi de icoane & stuff...dar sunt ferm convins ca divinitatea exista si a creat universul asta, si cine mai stie ce si cate..
iar zeii astia, rataciti pe drumul dezvoltarii prin acest univers..tot fac aceleasi experimente..si asta a fost si feeling-ul meu, au tot ramas la stadiul asta..poate or mai fi retusat ceva pe la programul lor..dar come on, dupa 100 000 ani cred ca ar fi trebuit sa ajunga fiinte de lumina..zic si yo  :mrgreen: mai in gluma, mai in serios..totusi, ar fi trebuit sa treaca in alt stadiu.. :?

astept si eu cu interes raspunsul d-lui TVM.


mr

@ovidiumro
Bine ai venit pe forum! Sper sa ai o sedere cat mai indelungata si placuta.


@TVM
Citat din: ovidiumro din  13 Octombrie 2010, 05:08:29
-Aceasta civilizatie a lui "Dumnezeu" ne-a creat si se ocupa de noi de vreo 100000 de ani.Ce ma nelamureste pe mine este faptul ca se pare ca ei, in aceasta suta de mii de ani nu au mai evoluat deloc.Adica ce faceau atunci fac si in ziua de azi:recolteaza suflete.Nu vi se pare cam ciudat ca nu au mai evoluat deloc in timpul asta?Au ajuns la nivelul de a manipula corpul energetic si dupa aia gata?de o suta de mii de ani doar recolteaza si atat?

-Universul este atat de bine si de complex alcatuit , incit e improbabil sa fi aparut singur si de capul lui.Nu vi se pare ca ati exclus prea categoric latura divina si spirituala din teoria asta?
E cam ciudat ca toata evolutia sa se reduca la inmultire totusi.Nu prea pot sa cred ca sute de mii de ani de evolutie conduc doar la asta....

Colegul @ovidiumro a sintetizat foarte bine prin aceste intrebari ceea ce s-ar constitui ca urmare fireasca a procesului de inginerie genetica.

Personal, nu va contest munca si modul de intelegere. Incerc sa va spun ca nivelul informatiei oferite de dumneavoastra este doar o parte dintr-un intreg si pentru ca mesajul catre cititori sa fie corect inteles, ar trebui pozitionat foarte clar in cadrul acestui intreg.

Citat din: TVM din  12 Octombrie 2010, 17:52:25
Ce-si inchipuie fiecare in aceasta problema (simtiri intuitii, sperante) are cred eu mai putina importanta. Informatia Zoharului este aproape la fel de directa ca si a Bibliei, in plus este foarte logica si sistematizata.  

Nu cred ca poate contesta nimeni informatiile din Biblie si Zohar. De exemplu, din Biblie am inteles si alte lucruri  foarte importante pentru modul in care-mi duc existenta dincolo de liniile genealogice nesfarsite prezentate acolo. Sunt si acelea importante dar nu cred ca trebuie sa ne focusam doar asupra lor.

Daca perceptia dumneavoastra asupra contextului in care s-a produs ajustarea genetica periodica asupra raselor umane se rezuma doar la "simtiri, intuitii si senzatii" fara prea multa importanta, cred ca nu ar trebui sa va mirati de punctul diferit de vedere al unor colegi. Sau, cel putin, punctul lor de vedere diferit ar trebui sa va determine in a va reconsidera mesajul. Procesul de cunoastere implica un schimb bilateral de informatie. Daca o parte considera ca a ajuns sa detina adevarul sau sa creada ca nu mai este nimic important dincolo ....nu mai este vorba de cunoastere!

Citat din: TVM din  12 Octombrie 2010, 17:52:25
Se pare ca stilul acesta de decodare (nu am altul) este greoi pentru multi dintre Dv si atunci un dialog direct pe aceste teme devine si el greoi. De-a lungul anilor am evitat sa raspund sa raspund la multe dintre scrisori sau propuneri de dialog, in primul rand datorita lipsei de timp si nu in ultimul rand datorita unui dialog aproape imposibil uneori. Bineinteles ca si datele Zoharului sunt interpretate si disecate in mod diferit de diversi. Eu nu pot sa ma refer decat la ceea ce am inteles eu si nu sunt un guru pentru mineni. Nu macar nu absolutizez corectitudinea informatiei ci incerc sa dau o interpretare logica a datelor. Complexitatea lor este extrema si cere munca multa. ... poate ca  ar fi bine sa nu mai detaliez astfel de zone, caci nu vreau sa devin TVM - cel ca v-a taiat speranta...

Sa nu va asteptati din partea majoritatii cititorilor sa aveti un dialog cu ei bazat pe logica si terminologia dumneavoastra. Cei care au ceva de luat de la dumneavoastra o vor face ...dar o vor face in felul lor.
Am subliniat importanta incadrarii mesajului dumneavoastra in intreg deoarece nu discutam de speranta aici. Nu le "taiati" speranta! Fiind multi dintre ei in plin avant al cunoasterii proprii, riscati ca mesajul dvs spus "rece" si si rupt din context sa-i determine sa "rataceasca" mult timp la acest nivel. Cred ca ar trebui sa reflectati mai mult asupra acestui aspect...

Toate cele bune,
Marius
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

zamotrak

Buna seara domnule Toni Victor Moldovan,
Am citit cartea dvs.inca de la prima aparitie si am toate editiile.Ati reusit sa-mi integrati ,o altfel de viziune asupra lumii.Cu argumente de logica si de eficienta.
Va rog sa aveti amabilitatea de a presupune,care a fost ratiunea pentru  care a fost scrisa si lasata la indemina "recoltei",ZOHARUL ?

TVM

Raspuns pentru Tzipi.
1..Asa cum am subliniat pe undeva mai sus, nimeni nu este recoltat si reincarnat tehnic ca un intreg, ci cei recoltati sunt descompusi in elemente genetice energetice, care sunt analizate separat in marea supa energetica vie. Cred ca toate bucatile ce provin de la acelasi individ au cam acelasi destin pentru ca au acelasi suport genetic (matrice ADN).  Intra pe aceeasi treapta de analiza, in total fiind 14 trepte pe care pe care ar putea ajunge : 7 din iad si 7 din MALCHUT).
2. In cea mai mare parte, cartile vechi se refera , dupa parerea mea la reincarnarea tehnica de dupa procesarea din PV. Sunt relativ putine versetele, inclusiv in cartile indiene care se refera la un alt tip de reincarnare. Zeii care conduc un astfel de program tehnic nu sunt interesati de rebuturi genetice. In acest sens toate textele de la Biblie pana la Cartea legii lui Manu arata ca zeii prefera sa ucida hibrizii in loc sa permita combinarea lor genetica cu material genetic dintr-o linie pura. Cel mai expresiv in acest sens este textul legii lui Manu - probabil cea mai dura lege genetica din toate textele citite de mine. Apartheid-ul din RSA a fost o mica gluma, comparativ cu legea lui Manu. Hibrizii rezultati din combinarea castelor nu prea au drepturi, iar hibrizii de ordinul 2-3-4 progresiv pierd orice drept. Cartea explica si "catastrofa" genetica ce ar putea avea loc la combinarea unui brahman (casta 1) cu un sudra (casta a 4-a). Hibridul rezultat si descendentii sai ar trebui sa se combine numai cu brahmani timp de 9 generatii ca sa poata fi considerat aproape brahman. Ganditi-va ca ambele caste sunt caste dorite, ce fac parte din programul indian in acelasi mod in care fimilia Iuda si Dan spre exemplu fac parte din programul evreu.
Personal nu am inteles ca zeii i-ar trimite pe unii dintre cei recoltati sa sa se ,mai reincarneze pe Terra. Zeii au creat niste linii pure, care odata recoltate ofera materialul genetic de care au nevoie. Materialul genetic rebut este indepartat.
3 Nu am gasit clasificari sau filiatii foarte exacte, bine definite si pe segmente temporale lungi ale zeilor. Cam toti vorbesc despre ei insasi, eventual despre generatia lor trecuta.

Tzipi

Multumesc mult pentru raspuns !

Acuma s-a complicat reancarnarea : cartile vechi se refera la reincarnarea in "zeu" ( dupa manufacturarea din pomul vietii ). Eu am sa-i spun "manufacturare" ca sa nu confund. Corectati-ma daca bat campii !

Bucatica de puzzle carueia nu reusesc sa-i gasesc locul, este cea cu reancarnarea inapoi in fiinta umana, pe Terra ( exista un caz descris chiar in Programul Terra ). Respectiva persoana s-a reancarnat cu totul in alt corp fizic ( zeii n-au interes sa faca asta ).
    Daca bine ma insel, prin textele vechi, apareau instructiuni precise despre cum trebuie sufletul dezancarnat sa-si aleaga matricea potrivita, pentru a se reincarna intr-o noua fiinta umana, tot pe Terra. ( daca ar fi vorbit despre reincarnarea- manufacturare, ar fi avut grija zeii sa-l incarneze in cine trebuia si nu in cine voia "spiritul dezancarnat" ).

Avand in vedere ca textele astea au fost scrise in perioadele de recoltari, intrebarea este : ce-i cu reincarnarile astea "naturale" ?  E un fenomen continuu, normal, firesc, dar pe care zeii in intrerup artificial, in momentul in care ne recolteaza si ne manufactureaza ?
   
Incerc sa spun ca vad 2 feluri de "reincarnari ", si in afara de cea manufacturata de zei, nu stiu de unde s-o iau pe cealalta si unde s-o asez ...
Ati putea face lumina ?

   

calator astral

Ultima mea postare pe acest subiect...pentru mine "cazul" e închis.
Cîteva întrebari simple & pertinente, dle Moldovan:

-Misteriosii "creatori", spuneti dvoastra,au un singur scop:sa-si asigure propria reproductie prin clonare si inginerie genetica, previzibil si uimitor de banal pentru niste fiinte atît de "superioare si avansate tehnologic", care manipuleaza Spatiul-Timp si traiesc mii  de ani...altceva nu au gasit decît manipularea materialului nostru genetic, cum se explica ?

-"Ei" nu au Corp Spiritual,asta le lipseste corpurilor lor fizice create "asexuat" si asta vor la urma urmei, afirmati, desi implicit nu au nici un interes în Evolutia noastra spirituala si în Împlinirea Umana în general (chiar daca aspectul Spiritual e chiar punctul lor slab evolutiv), cum vor reusi ei sa cloneze Spiritele respective în cazul în care Programul Terra este un succes (pt ei) si nu un esec ?

-Sîntem rezultatul unui complicat proces de inginerie genetica, adevarat, dar maimutele au 99,99 % ADN în comun cu noi, iar sopîrlele si sobolanii 80% !Nu aveau alt "aluat" pt animale, ca nu vad ce Corp Spiritual animalier ar putea fi interesant pt fiinte de acest tip, super-avansate, sau si animalele sînt fructul "creatiei lor" (cu un cu totul alt "Program", misterios) si nicidecum consecinta Evolutiei de tip Darwin ?!
-Daca sîntem toti fructu aceleiasi operatii de inginerie genetica, atunci de ce ne-au creat "buni" sau "rai", egoisti sau altruisti, cu nivele de evolutie si nu numai atît de diferite, de ce ne-au lasat aceasta "autonomie evolutiva" ?!

-Logic, urmarea :daca populatia actuala a Terrei e prea hibrida în opinia acestor "creatori" si numai poate fi "reparata", e din vina lor sau nu?!

-Ca sa produca "Recolta Finala" nu au gasit nimic altceva decît amarîtele noastre bombe nucleare, straniu, de ce nu ne extermina cu niste mega-lasere, sau au Constiinta (aspect Spiritual vital!) si intentioneaza sa se "spele pe mîini" cu un candid :"voi cu mîna voastra v-ati facut-o!", si daca asa e, de ce ar culpabiliza, sau în fata cui vor trebui eventual sa se justifice pt o astfel de actiune?!
___________________________________________________________________________________________________________

Eu am o cu totul alta opinie:

Cred ca evreii detin informatia si au supravietuit legilor nonhibridarii date de "zei", ei pentru ei ,ei între ei....
Biblia descrie foarte clar pedepsele date de Dumnezeu evreilor pentru ca "preacurveau",se împerecheau cu fel de fel de populatii "impure" (filistine, cananeence,s.a.m.d....) deducem ca alte popoare-semintii ne-iudaice aveau de fapt alti "zei"!

E vorba cu siguranta de un conflict deschis între doua Super-Civilizatii, ramasitele unui Imperiu Unic, care s-a scindat.

Civilizatia Dumnezeului Biblic e reprezentata deci de indivizi asexuati, numai aveau nevoie de reproductie cu "femele" si sînt implicit cu mult mai superiori evolutiv-genetic, si daca tendinta la "simplificare" e modul operatoriu, rezulta ca ei au mai putine gene decît reprezentantii Civilizatiei Inamice, poate condusa de misterisul înger razvratit Satana, care si ea e în cautarea puritatii genetice (si se pregateste sa ne utilizeze ca SCUT împotriva unui atac nimicitor de anvergura si destul de apropiat în timp, as spune inevitabil), poate vor sa creeze un nou "Rai", dar uite ca desi extrem de avansata tehnologic, civilizatia asta super-extraordinara are totusi nevoie de "femele" pentru reproducere, hibrizi cu puteri neobisnuite (material genetic ET) care sînt ceea ce numim "Zeite" (la ora actuala intraterestrii feminini din bazele subterane, acolo s-au retras, înconjurati de trupele Federatiei lui Dumnezeu), tristul numitor comun al factiunilor rivale fiind doar ca ambele ne vor Sfârsitul, pieirea noastra si Supravietuirea lor, dar asta ca un mijloc pentru unii, si ca un Scop Final pt altii.
Asta ar fi de fapt o noua distrugere programata a Terrei, cred ca evreii spera ca ei, cu secretele lor atît de bine pazite si cu materialul lor genetic aproape intact, sa fie singurii supravietuitori ai Cataclismului.
Dar în acest caz extrem cei "curatati" prin focul nuclear nu se vor putea incarna în îngeri, deci în concluzie nici Corpul lor Spiritual nu va gasi un alt Corp Fizic compatibil pentru un nou experiment sau recolta.

Consider ca fiintele superioare care ne monitorizeaza la ora actuala sînt de fapt Oameni, Umani alesi pe sprînceana pentru Evolutia lor Spirituala (si alte calitati care îmi scapa deocamdata, recunosc). Ei vor sti cine si pentru care motive va fi crutat si va trece "Examenul"....


calator astral


TVM

Ultimul raspuns.

Aveti dreptate domnule "calator astral" dialogul nostru se transforma intr-un fel de timp pierdut, asa ca inchidem aici amandoi "cazul".

Si totusi va dau raspuns la ultimele intrebari.
In primul rand trebuie sa va spun ca cred total si sincer in mai toate bazaconiile pe care le-am scris. Unele bazaconii au suferit modificari si modelari cu trecerea timpului, caci nici o bazaconie nu e perfecta. Altele urmeaza poate sa sufere si ele modelari in viitor.
Chestiunea cu "mi-am facut damblaua" a fost scoasa din context, caci se referea la faptul ca nu am scris acesta carte pentru bani, ca dovada ca nu am reactionat atunci cand a fost copiata si pusa pe scribid.com si de acolo mai departe, ci am scris-o  pentru cei care au aceleasi intrebari ca si mine. In aceeasi ordine de idei, nu m-am straduit sa scriu cartea la nivelul fiecarui cititor, si prin asta sa vand mai mult, ci am vrut sa aduc cititorul la nivelul cartii, si se vede evident ca nu am reusit in toate cazurile.
In nici un caz scopul ei nu este o manipulare marsava, grosolana, a cititorului, desi unii dintre Dv s-ar putea simti manipulati. Bineinteles ca suntem zilnic manipulati mai mult sau mai putin de informatia cu care venim in contact. Cartea PT este rezultatul unei investigatii in textele vechi care ia multe mii de ore de studiu. Numai daca vedeti un metru (23 volume) de Zohar, sunt sigur ca va ia cu ameteala numai la gandul de a citi atata, dar a mai si analiza, traduce, compara, sintetiza. Este o munca pe care cu siguranta, dupa ceea ce scrieti, nu aveti cum s-o intelegeti. Cu alte cuvinte, PT este nascuta din pasiune pentru texte vechi si din dorinta de comunicare cu ceilalti.

In fata Dv, care sustineti ca ati citit PT, ma simt total dezamagit fata de mine, caci speram ca orice cititor, dupa ce a citit oricare dintre editii, poate lesne intelege ca:

1. EI, desi detin tehnica avansata, manipuleaza spatiul si timpul , asa cum spuneti, dar NU POT SINTETIZA VIUL.

2. Evolutia genetica a omului ultimilor 20.000 - 30000 de ani LE-A ASIGURAT LOR CINCI SALTURI GENETICE MAJORE, CARE INSEAMNA CINCI SALTURI IN INFORMATIE ADN-EI. A raporta saltul genetic al omului la saltul tehnologic al LOR este total gresit. Fiecare ciclu de dezvoltare umana din ultimii 20.000 de ani a fost creat si distrus de EI; saltul uman tehnologic nu a existat; de fiecare data omul pamantean a luat-o de la capat din epoca de piatra, dar cu un nou suport genetic, care este in tandem genetic cu ei. In ceea ce-I priveste, EI au avut in acesta perioada cinci salturi genetice bazate pe noi formule simplificate ADN, dar au continuat saltul tehnic cu fiecare ciclu de dezvoltare. Cu alte cuvinte cinci generatii extraterestre care evolueaza continuu tehnologic isi au suportul ADN in cinci cicluri de dezvoltare umana succesiv distruse. In asta consta printre altele marea eficienta a programelor LOR.

3. Nu avem prea multe date palpabile cu privire la manipularile genetice practicare de EI sau de altii pe Terra un ultimele milioane - sute de milioade sau chiar miliarde de ani. Dar cea mai palpabila informatie , dupa mine, este cea inscrisa in textele vechi, in care isi prezinta programul cu o detaliere, logica si demomntratie de cunostinte impresionanta. Ceea ce nu este descris foarte clar in Biblie sau alte texte, dar este descris negru pe alb in Zohar este manipularea genetica practicata pe tot lantul trofic situat sub om (adica pe tot ceea ce mancam astazi!). De aceea vom gasi numar apropiat de gene la bovine, caprine, etc si un mare numar de gene similare, pentru ca programul morfologic - somatic al suportului nostru alimentar, al nostru si al LOR este in buna parte asemanator  - compatibil. Ceea ce ne deosebeste fundamental de EI, ca si de suportul nostru alimentar, este ADN-EI - adica ADN functie, personalitate, instincte, memorie, si un procesor de informatie care pentru EI a evoluat cu fiecare ciclu uman scurs pe Terra. De aceea , chiar daca gasiti in ADN codor cam aceleasi gene pe care le are o maimuta, diferentele dintre Dv si maimuta constau in diferente majore la nivel de acid dezoxiribonucleic - energie informationala (trebuie sa scriu tot cuvantul ca sa nu se mai incurce unii in prescurtari)

4. Daca ati fi citit PT ati inteles ca perioada de recoltari umane nu are loc decat in perioada de existenta a seriilor pure genetic. Nu avem "autonomie evolutiva" , ci pur si simplu, perioada aceasta libera, mai putin interesanta pentru EI, nu face obiectul recoltarilor. Asa-zisa "recolta finala" , contine suflete ale mortilor din perioada de recolta si in nici un caz suflete ce mor in acesta perioada, chiar daca totul va fi ras. Balastul genetic va fi distrus. Asta nu e de la TVM, ci din textele vechi, in care eu cred. Evreii sunt acum la fel de hibrizi ca si ceilalti. Chiar daca in general s-au casatorit intre ei nu si-au mai respectat cele 12 familii, ceea ce echivaleaza in programul indian cu nerespectarea castelor, care practic inseamna hibridare si moarte din punctul LOR de vedere.

Am sa raspund si intrebarea referitoare la Lilith - sau cum se numeste... Personajul nu exista in textele vechi citite de mine. Fabulatia ca fiind de fapt  prima  sotie a lui Adam , ma face sa rad. Adam si Eva nu au parasit zona de laborator numit PV. Nici unul dintre ei nu a avut copii naturali in sensul in care vedem noi conceptia. Mai mult decat atat, nici macar Noe - o alta fiinta de laborator din care se trage actualul popor evreu, nu a avut copii naturali, ci a avut "copii" de laborator. Am descris in PT editiile trecute functiile chivotului -ark in engleza. Zoharul ne spune ca Noe si celelalte fiinte prezervate in calea potopului au fost prezervate nu sub forma fizica - somatica si sub forma energetica - de corp spiritual in ark, adica in chivot. Asta este extrem de logic. Modelarea energetica si adaptarea acestor fiinte la noile conditii de viata ale Terrei s-a facut tot in chivot. Mai mult, Zoharul precizeaza clar ca copii lui Noe au fost produsi in chivot de catre chivot. Formularea este in felul urmator: "precum omul intra in femeia lui pentru a obtine copii, tot asa Noe a intrat in chivot pentru ca acesta sa-i obtina copii". Se subliniaza totodata diferentele genetice dintre cei trei copii: Sem, Ham si Iafet, diferente pe care le-am observat si discutat inca din editiile trecute ale programului Terra. Acum sunt doar mai clare. Apoi, dupa potop "zeii isi aduc amnite cum arata Noe si s-au gandit sa-i faca si un trup".  Si tot asa... inca o data, nici vorba de Lilith...

5 Problematica Programului Terra, judecarea si evaluarea mecanismelor programului trebuie vazuta, cred eu, din punctul LOR de vedere, prin prisma datelor oferite de EI coroborate cu datele noastre de stiinta moderna. Aceste date se gasesc cu prisosinta in textele vechi si de aceea cred ca trebuie luate in considerare.

6. Multumesc celor cu care am avut un dialog constructiv si stimulativ pe acest site!
Inchei aici si va doresc succes tuturor in dezlegarea enigmelor ce ne inconjoara.
In ceea ce ma priveste, ma voi stradui sa termin o noua editie a PT. O voi scrie intr-un stil asemanator celei vechi, datele tehnice vor fi si mai abundente, problematica este adancita si zic eu, multe dintre micile intrebari ce s-au putut naste in editiile vechi isi vor gasi rezolvarea - explicatia. Evident, informatia nu este pentru tot calatorul astral, ci doar pentru cel care este in stare sa urmeze cursul cartii, care avertizez, nu va fi deloc usor.  Si apopo de calatorii astrale, CRED ca sufletele noastre sunt la fel de captive ca si noi pe aceasta planeta. Nu cred ca pot traversa centura Van Allen. Pot cel mult orbita in jurul Terrei, asa cum a facut-o si programul Apollo.

O zi buna tuturor si mult succes!
Cu stima,
TVM

mr

Citat din: TVM din  15 Octombrie 2010, 17:33:24
Ultimul raspuns.
In nici un caz scopul ei nu este o manipulare marsava, grosolana, a cititorului, desi unii dintre Dv s-ar putea simti manipulati. Bineinteles ca suntem zilnic manipulati mai mult sau mai putin de informatia cu care venim in contact. Cartea PT este rezultatul unei investigatii in textele vechi care ia multe mii de ore de studiu. Numai daca vedeti un metru (23 volume) de Zohar, sunt sigur ca va ia cu ameteala numai la gandul de a citi atata, dar a mai si analiza, traduce, compara, sintetiza. Este o munca pe care cu siguranta, dupa ceea ce scrieti, nu aveti cum s-o intelegeti. Cu alte cuvinte, PT este nascuta din pasiune pentru texte vechi si din dorinta de comunicare cu ceilalti.


Domnule Moldovan,

Cu tot respectul pentru munca si energia dumneavoastra investite in aceste cercetari concretizate in "Programul Terra", sustin in continuare ca exista un anumit gen de  manipulare. Nu una marsava si grosolana (cu intentie), ci una de substanta pentru ca multi dintre cititorii dumneavoastra aflati in plin proces de experimentare a vietii, pe de-o parte vor fi de-a dreptul fascinati de detaliile si logica cu care le prezentati (si nu contest acest lucru), iar pe de alta vor afla ca sunt fiinte "pastorite" genetic de multa vreme si ca sunt neputincioase in fata acestui fapt. Fiind suficient de "cruzi" spiritual si neavand trimitere spre alta alternativa, unii dintre ei vor ramane pentru multa vreme prizonierii acestei paradigme, "beneficiind" astfel de o stagnare in propria lor evolutie spirituala.  La aceasta nuanta ma refeream atunci cand va indemnam sa reflectati.

Mi-e teama ca-n avantul dumneavoastra v-ati concentrat intergral doar asupra acestor aspecte tehnice, de care v-ati apropiat ca intelegere, in mod clar, mult mai mult decat noi si nu ati studiat mai mult contextul in care s-au derulat acest "salturi genetice majore". Prezentati doar perspectiva acestor civiliatii, fara indoiala, foarte avansate. Nu v-ati pus niciodata intrebarea care-i parti apartin aceste civilizatii? Cartile vechi ne prezinta foarte clar existenta unui razboi.
M-as fi asteptat ca in cercetarile dumneavostra, cel putin, sa fi luat contact si cu alte informatii, mult mai importante pentru identitatea noastra de fiinte umane. Si aici, pentru ca e mai la indemana tuturor, ma refer in mod deosebit la Biblie, pe care imi imaginez ca ati citit-o integral. In Vechiul Testament gasim, intradevar, profetii, informatii istorice, informatii ce privesc arborii genealogici ale poporului ales, informatii care sigur se coreleaza cu Zoharul, Coranul etc.; as fi curios sa aflu cu ce parere ati ramas dupa lecturarea Noului Testament si cum il integrati in peisajul Vechiului Testament. Mai adaug aici mesajele similare lasate de islamism, zoroatrism, budhism sau, la nivel mult mai profund, hinduism, daoism, sufism etc. Mesajul acestor scrieri este cu totul altul. Sa fie doar o intamplare sau o paradigma sustinuta doar de cei care aveau doar "speranta? Personal, nu cred!

Citat din: TVM din  15 Octombrie 2010, 17:33:24
Ultimul raspuns.
Si apopo de calatorii astrale, CRED ca sufletele noastre sunt la fel de captive ca si noi pe aceasta planeta. Nu cred ca pot traversa centura Van Allen. Pot cel mult orbita in jurul Terrei, asa cum a facut-o si programul Apollo.

Prin natura dura a lucrurilor de pe aceasta planeta, sigur nu am venit sa huzurim aici. Dar nici in postura de condamnati nu suntem! Avem la indemana toate instrumentele si pentru a infunda tenebrele dar si pentru a depasi afurisita aia de centura...
Directia e stabilita de modul cum ne facem alegerile. Conteaza cum le cantarim si motivam, inclusiv prin grija care o avem atunci cand prezentam rodul muncii noastre. Suntem interconectati din acest punct de vedere.

O seara placuta,
Marius
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

jean

Citat din: TVM din  15 Octombrie 2010, 17:33:24
Ultimul raspuns.
Si apopo de calatorii astrale, CRED ca sufletele noastre sunt la fel de captive ca si noi pe aceasta planeta. Nu cred ca pot traversa centura Van Allen. Pot cel mult orbita in jurul Terrei, asa cum a facut-o si programul Apollo.
Centurile Van Allen sunt anumite zone de radiatii intense aflate in jurul Pamantului. Sufletele noastre ce sunt?...Stie cineva?
Daca ar fi un fel de energie tot radianta, frecventa de vibratie este mult diferita de cea a centurilor de radiatii Van Allen. De ce cred asta? Pai in anumite carti pe care le-am citit se spune ca sufletul vibreaza la o frecventa foarte inalta. Daca frecventa centurilor de radiatii si frecventa sufletului difera foarte mult atunci ele nu interactioneaza. Pot ocupa acelasi spatiu fara sa interactioneze, nu apare fenomenul de rezonanta, trec unele prin altele. Daca asa stau lucrurile Teoria expusa mai sus de dumneavoastra este gresita. Sufletele noastre nu pot fi captive din cauza acestor centuri de radiatii. Deci, nu cred ca adevarul este cel imaginat de dumneavoastra.
O seara buna.
Adevarul este dincolo de noi

Xanadron

Citat din: @biss din  15 Octombrie 2010, 20:25:30
Domnule Moldovan, ºi totuºi, nu trebuie sã fiþi dezamãgit de sinceritatea unora dintre noi. Poate cã modelul pe care îl aveþi este greºit... Nu ar fi interesant sã aflaþi?
Dacã v-am inoportunat cu vreun termen nefericit adresat chiar ºi indirect, sincer regret.    

 Dumneavoastrã nu doriþi câteodatã sã staþi de vorbã cu zeii? ªi dacã da, ce i-aþi întreba?
 
ªi un ultim gând vã adresez... Cã tot ne luãm rãmas bunuri :)  de ce, în opinia dvs, au codificat aceste fiinþe fabuloase  informaþia respectivã în textele sacre?
Cam asta intrebam si eu ieri pe topicul "666", compadre @biss - plus inca 2-3 chestii:

"Chiar daca nu vad (nici aici) logica necesitatii imperioase a Zeilor  de-a lasa informatiile respective (fie ele criptate exclusiv pt. initiati) scrise-memorate in Zohar. In folosul cui? Al cobailor?! Cui prodest deci? Poate doar... dictaturii rabinilor, ca sa constientizeze motivele obligativitatii respectarii anumitor precepte specifice seriei lor genetice?!
Asta-i doar una din intrebarile mele retorice inca nelamurite - pe linga motivele neclare ale aminarii timp de 2000 de ani a distrugerii actualei serii genetice impur-hibridizate ori a aparentei... plafonari a Zeilor intr-un "ciclu tehnologic" cam prea repetitiv, chiar daca banuiti ca el contine targetul atingerii unei simplitati genetice esentiale (specifice Spiritului Suprem - Atman) in atit de eficient-cinicul proces reproductiv ET. In care insa tovarasii zei  se pare ca n-au atins inca arta crearii de CS (Corpuri Spirituale - traduc pentru cei care se simt "agresati subliminal" de prescurtarile din PT...)"


Mi-ar parea sincer rau daca dl. dr. TVM ne va fi parasit deja definitiv (calator astral, iar nu esti cuminte !!! :-D), dar sint convins ca fie si doar relativ scurta prezentza pe Rufon a domniei-sale ne-a oferit nu doar destule clarificari, ci si "materie prima" pentru discutii ulterioare. Findca io cel putin abia acum am trecut de faza "incalzirii"... :wink:

Ma astept deci la continuarea unor controverse constructive, chiar daca nu toti rufonistii au, tre's-o recunoastem, cunostintele (indeosebi de pe tarlaua geneticii ... profesioniste) pentru a intra in dezbateri prea academice - recunosc, nici eu nu le am 100%, chiar daca, intimplator, am trecut (si) printr-o facultate de medicina.


Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Citat din: jean din  15 Octombrie 2010, 21:28:31
Centurile Van Allen sunt anumite zone de radiatii intense aflate in jurul Pamantului. Sufletele noastre ce sunt?...Stie cineva?
Daca ar fi un fel de energie tot radianta, frecventa de vibratie este mult diferita de cea a centurilor de radiatii Van Allen. De ce cred asta? Pai in anumite carti pe care le-am citit se spune ca sufletul vibreaza la o frecventa foarte inalta. Daca frecventa centurilor de radiatii si frecventa sufletului difera foarte mult atunci ele nu interactioneaza. Pot ocupa acelasi spatiu fara sa interactioneze, nu apare fenomenul de rezonanta, trec unele prin altele. Daca asa stau lucrurile Teoria expusa mai sus de dumneavoastra este gresita. Sufletele noastre nu pot fi captive din cauza acestor centuri de radiatii. Deci, nu cred ca adevarul este cel imaginat de dumneavoastra.
O seara buna.
O definire a sufletului cumva... accesibila logicii noastre uzuale pare intr-adevar sa nu prea existe, jean, chiar daca 1001 autori au propus diverse variante.
Inclusiv dl. TVM (suflet =CS=Corp Spiritual, continut si continuu modelat in ADN-EI - ala al Energiei Informationale).

Si eu inclin sa cred ca sufletul (poate nu chiar... al oricui totusi?!  :roll:) poate "calatori" unde vrea ADN-ul lui. :D Desi, dac-ar fi sa credem ipoteza "dizolvarii" lui posibile in Iezerul de Foc descrise-n Textele Sfinte (cu radiatii similare bombelor atomice si, de ce nu, mortalelor radiatii din centura Van Allen), ramine loc de alte ipoteze...
Clar e doar ca organismul uman ca TOT nu prea poate trece p-acolo cu una-cu doua - dar aici iar intram pe teritoriul aselenizarilor "faked", asa ca ma opresc deocamdata.   
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Shadowman

Stiati ca au existat "crescatorii" ( de pui... :lol: ) in secolul 20...?  :roll:  Nealterati genetic,cit mai puri...? Numai buni pentru "recoltat"...!  :lol:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Lebensborn
http://en.wikipedia.org/wiki/Lebensborn

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

abyss

E adevãrat, am mai auzit ipoteza cã în momentul în care oamenii au început sã detoneze primele bombe atomice s-au creat breºe în membrana electro-magneticã a Terrei ºi "ceva" a ieºit pe acolo... Poate câþiva dracusori. De atunci a apãrut un mare semn de alarmã deasupra planetei noastre.
Mai cred cã acele informaþii "decodate" de TVM sau  mai bine zis posibilitatea manifestãrii lor a fost încodatã în textele sacre tocmai de cãtre aceia care au fost sursa alterãrii evoluþiei noastre. A fost ultima lor miºcare. Mai târziu au apãrut programele de curãþenie geneticã implementate de "veghetori". Este o realitate ºtiinþificã cã un eschimos ºi un norvegian împreunã cu un aborigen au A.D.N-ul aproape identic ceea ce nu se poate spune despre douã maimuþe din aceeaºi familie. Noi avem mult balast genetic deoarece acei oameni care ni l-au transmis au dispãrut toþi într-un cataclism. Suntem cu toþii rude, urmaºii unui grup de maxim 30.000 de supravieþuitori.

calator astral

#74
Citat din: TVM din  15 Octombrie 2010, 17:33:24
Ultimul raspuns.

Aveti dreptate domnule "calator astral" dialogul nostru se transforma intr-un fel de timp pierdut, asa ca inchidem aici amandoi "cazul".
okey, dar nu înainte de a clarifica o ultima nedumerire :
afirmati, cititor atentionat al textelor vechi, si în special ZOHAR'u, citez:
Citat din: TVM din  15 Octombrie 2010, 17:33:24
In nici un caz scopul PT nu este o manipulare marsava, grosolana, a cititorului, desi unii dintre Dv s-ar putea simti manipulati. Bineinteles ca suntem zilnic manipulati mai mult sau mai putin de informatia cu care venim in contact. Cartea PT este rezultatul unei investigatii in textele vechi care ia multe mii de ore de studiu. Numai daca vedeti un metru (23 volume) de Zohar, sunt sigur ca va ia cu ameteala numai la gandul de a citi atata, dar a mai si analiza, traduce, compara, sintetiza. Este o munca pe care cu siguranta, dupa ceea ce scrieti, nu aveti cum s-o intelegeti. Cu alte cuvinte, PT este nascuta din pasiune pentru texte vechi si din dorinta de comunicare cu ceilalti.

Am sa raspund si intrebarea referitoare la Lilith - sau cum se numeste... Personajul nu exista in textele vechi citite de mine. Fabulatia ca fiind de fapt  prima  sotie a lui Adam , ma face sa rad. Adam si Eva nu au parasit zona de laborator numit PV.


Domnule Moldovan, lasati si dvoastra, e un dialog sau un monolog? Realizez ca sînteti meticulos si observator, de asta nu cred ca informatiile astea vitale v-au scapat, nu pot crede asa ceva...
Sincer ati auzit sau nu de Ceremonia secreta a Tahtidului? dar de Alfabetul lui Ben Sira ?

Dar de Bacharach, Emek haMelekh (84b 84c 84d)? Cunoasteti vechiul Tratat al Emanatiei de Stînga de R. Isaac & Jacob ha-Cohen?
As mai cita Midrash bereshit Rabba, Midrash Tanhuma Haqadum weha-yashan, Talmudul Babilonului, Avotul Rabinului Natan ?

mii de ore de studiu, spuneti, cu okii larg deschisi pe ZOHAR, si v-a scapat asta, cum e posibil?! (traducere proprie, cuvînt cu cuvînt, în limba româna):
Din ZOHAR ( 1:54 b - 55 a,2: 267 b,3:19 a,3:76b-77a
Din Zohar Sitrei Torah (1:147b-148b)

I276 B> Omul care se uita-n oglinda trezeste spiritul lui Lilith, mama demonilor, caruia îi plac orgoliosii, le cere sa se culce cu ea în timpul somnului, cine refuza va muri pe loc,nu se va mai trezi!

I169 B>Acum, în a patra zi au fost create felinarele,dar Luna a fost creata fara lumina, deoarece s-a micsorat. Termenul meorot e scris în litera Vav (ca si cuvîntul blestem : me'erot), toate spiritele si demonii au fost autorizati sa detina Puterea si toate spiritele impure au fost trimise imediat în lume sa atraga (seduca) barbatii , locurile lor au fost rînduite în ruine, în paduri si în desert. Cei ce au cazut prada vor fi întotdeauna de partea Spiritelor impure, conduse de Sarpele tentator,Lilith, care este în realitate singurul Demon, unicul Spirit Impur, si care nu are decît o singura misiune: sa corupa si sa seduca barbatii.
Interpretarea Rabinului Yose si a Rabinului Eliezer în "Zoharul decriptat": "Scopul avertismentului e clar: barbatii singuri nu au voie sa iasa noaptea cu Luna Noua sau sa se plimbe neînsotiti cînd Luna lipseste, atunci Spiritul Impur, care nu este altceva decît Diavolul e lasat sa vîneze !"

I77 a>Uneori Naemah are relatii cu barbatii, se poate lega de un barbat singur si în timpul somnului, în Dorinta care apare în vis, daca el are nevasta si se trezeste sa se culce cu ea, atunci îsi urmeaza Dorinta sadita de Lilith. Copilul care se va naste va ramîne pentru totdeauna de partea lui Naemah, iar cînd Lilith vine sa-l priveasca, ea stie ce s-a întîmplat si-l duce cu ea, ca si pe ceilalti copii ai lui Naemah, el va fi de partea ei si ea nu-l va ucide nicicînd,asta e omul care va prini o "sarcina", o misiune, la fiecare Luna Noua. Caci Lilith nu-l va lasa în veci în pace,iar la fiecare Luna noua ea viziteaza pe toti care i-a luat si se "joaca" cu ei,în acel moment omul respectiv va primi Misiunea.

I34 b>Dumnezeu nu a gasit în Lilith un ajutor pentru barbat,deoarce ea era tîfnoasa si mereu contra lui. Si atunci, abia dupa ce Dumnezeu a despartit-o de barbat, bucuria dialogului si schimbul de idei au fost înlocuite de Dorinta Carnii. (e scris "Si atunci Dumnezeu a pus carne în locul ramas gol"). Interpretarea rabinica: "Dumnezu a creat omul pe pamînt si i-a dat tot ce-i trebuie pentru a înclocui si satisface toate dorintele aprinse în el de demonii înselatori, despartindu-l de Lilith si înclocuind-o cu una din coastele lui, a eliminat placerea care-l facea sa culpabilizeze în timpul coabitatiei cu Lilith".

Mai adaug imaginile unor "amulete magice" antice care apartin Muzeului National al Israelului, obiecte sacre de "contact direct" cu aceasta entitate poate reala (vechi texte secrete evreiesti,cu valoare extraordinara,care apar pe toate amuletele initiatilor-actori ai conspiratiei) spuneti dvoastra ce scrie acolo, si de ce Lilith care e mentionata în ele, e piesa cea mai importanta a secretelor transmise în special oral din tata-n fiu în mai toate familiile evreiesti:Observati, pe aceste marturii cu valoare istorica, obiecte sacre ale iudeilor, ca alaturi de numele îngerilor Senoy Sansenoy si Semangelof scrie "Adam si Eva, afara Lilith"!
Putem vedea pe Adam în dreapta,sus, iar pe Eva în stînga,sus, e scris "Houtz Lilith hawa rishonah" ("afara Lilith, prima femeie)

calator astral

pps> ramîneti cu noi, orice opinie conteaza, poate nu e vorba chiar de satanism, dar si ca un schimb de informatii pe teme "culturale" si arheologice, tot merita continuat acest dialog fructuos, si se stie : doar prostii nu îsi reconsidera pozitia initiala si nu renunta la convinctiile initiale. O Duminica placuta, Duminica e de altfel o zi extraordinara, unele evenimente iesite din comun pot provoca scurte flashuri informationale de tip REVELATIE.
Mai vorbim luni daca nu ne abandonati în "ghearele Ignorantei".