Sectiune pentru limba româna > Diverse

Interviu in exclusivitate pt. Rufon - Toni Victor Moldovan

<< < (96/97) > >>

Xanadron:
@Grifon: subscriu la multe din zisele tale (ex. aleatoriu, ca ma fugareste o arhontesa parazitara :-D si am doar 6,66 minute avans: morala si implicit conceptele Bine / Rau pot fi relativizate pina la... evaporare la scara universala ori "doar" galactica a greu inteligibilelor grile de testare ale Creatorului Prim, :star: darrr, la nivel pur uman - nu neaparat si biologic insa -, "dihotomizarea" lor devine obligatorie.)

...Atentie insa la neatentie! - fiindca de ex. in interpretarea marturisirii (de acord ca oneste, c-ai intuit si tu onestitatea fie si-un pic naiva a lui TVM):
"Nu mi-am inchipuit niciodată că voi citi Biblia, ptr. că n-am dat doi bani pe dogme și ritualuri bisericești, pe care le-am considerat inainte, ca și acum, primitive."
...nu-i vb. de Credintza in... orice/oricine, :star: ci de aspectele liturgice ale Bisericii - punct.

Repet deci a enshpea oara: admir in continuare meticulozitatea analitica a autorului "Programului Terra" si inventivitatea unora din deductiile sale, nu insa si sintezele lui  - mai putin decit partiale din pacate. ...Sau din fericire? - ca altfel n-am mai avea noi de carcotit p-aciulea. :lol:

Clar ca n-am de gind sa-i iau cumva "apararea" dr-ului TVM (sa fie sanatos de-o fi ateu - treaba domniei sale, desi in definitiv si ateii cred in... CEVA), doar subliniez din nou ca orice piesa de puzzle care poate fi potrivita... neindoita intr-un tablou propriu-subiectiv existential merita luata-n consideratie.

...Ca sa nu mai zic ca as prefera de departe sa-mi fie anestezist doctorul (nu neaparat scriitorul) Toni Victor Moldovan si nu altul, in eventualitatea teoretica c-as fi p-o masa de operatie (practic imposibila, ca Norvegia e doar o zona de experimente AI dupa mine - de evitat deci.) Chiar daca n-ar putea deduce asadar menghina karmica-n care ar fi stors :lol: pacatosul de Je, as avea garantia ca n-ar rata niciun micron din intricarile cauzale deduse din fiecare horcaiala a "ambalajului" meu pe duca.

Pe semi-offtopicul conex credincioseniei o sa revin insa, inclazit la aburii supapei deschise de abyss. :wink:

P.S. Nimerita si observatia lui @Ganditorul apropo de deschiderea cam abrupt-surprinzatoare a temei "Credintza" pe topicul asta. Eu o simt ca p-o reflexie/reactie - complexa, nu pavloviana deci - la o anume "fragezire insidoiasa" in derulare accelerata, posibil si-n contextul pregatirii unei Mega-schimbari de Macaz - ziceti-i Disclosure, da' nu prea este.
Folosindu-se zic eu mecanisme... sau chiar aparaturi la fel de insidioase-n efecte. 8-) Offtopic insa aici, merita revenit si la asta-n alta parte.

rebelheart:
TVM avea deja studii despre genetica, istorie si tehnica inainte de a citi biblia. din acest motiv i-a fost mai usor sa o decodeze. totusi, nu inteleg siguranta lui atunci cand afirma ca suntem niste recolte efemere si ca sfarsitul e aproape. Sa vedem:
  "tehnologia “fabricării” îngerilor constă în a racorda un corp somatic obţinut prin tehnica clonării, la un C.S. luat din containerul P.V.,
după ce acest C.S. şi-a petrecut un anumit ciclu corecţie genetică în sistemul viu C.D.M. – R.V. – P.V" , apoi
  "De aceea, după moartea cea dintâi a îngerilor, teoretic, aceste C.S. trebuie recaptate pentru a fi refolosite la “fabricarea” îngerilor." (citate din PT)

- 1 la mana:  TVM nu explica foarte clar (sau n-am inteles eu bine  :-o ) cum se face un inger nou dintr-un CS "second-hand". sa spunem ca ingerul care traieste in mod normal 1000 de ani (comform TVM) moare pe la 900 (timpul nostru). daca CS-ul lui e refolosit, asta inseamna ca noul inger va trai numai 100 ca apoi expira CS-ul, adica moare? sau CS-ul e nemuritor si poate trai racordat la alta soma de inger inca 1000 de ani si apoi ciclul se reia cu alt inger? TVM sustine ca CS-ul e efemer, si cred ca a spus pe undeva prin carte ca are durata de viata tot cam 1000 de ani.

- 2 la mana: reiau ce am mai spus si in comentariile anterioare : SD fabrica some de inger (ADNMP) la care adauga CS. adica un fel de inger facut in eprubeta insufletit cu CS din PV. cand se naste un copil pe Terra, ei nu-i adauga CS, ca acesta vine la pachet cu copilul (fie ca e compatibil sau nu cu ingerii). adicatelea, de ce soma creata in eprubetele lor n-are CS, si soma creata prin nastere pe Terra, are? ca ARE, pentru ca ei vaneaza CS-urile din recoltele de pe Terra. mai sa fie, ca daca te uiti tehnic la celula-ou in materie pozitiva, tot dracu' ala e, fie ca e soma ingereasca sau umana (difera putin caracteristicile da' ce cusur are ingerul de nu ii apare si lui un CS). ca au implantat femei cu acelasi ADN ingeresc (alea compatibile, ca sa nu dea reject organismul lor) si s-au nascut copii-ingeri cu CS. Din asta reiese ca nasterea pe Terra este conditia dobandirii/crearii unui CS, iar mie personal mi se pare greu de crezut.


 Parerea mea pana acum este ca lui TVM ii scapa ceva, si de aceea nu pot intelege certitudinea lui in legatura cu finalul apocaliptic. Si totul porneste de la acest CS, pe care nici el nu il intelege, pe care nici zeii nu il inteleg, si nici macar noi, care il avem, nu suntem constienti de el, si care nu pare a fi chiar sufletul (o supozitie bazata pe faptul ca ingerii care folosesc CS-ul n-au feelinguri si empatie).
  Regasesc comportamentul sadic (de cele mai multe ori mascat) al ingerilor in majoritatea oamenilor, dar gasesc si oameni plini pe dinauntru (mai rar) si in grade diferite (si nu stiu cum sa va explic, doar se simte ca ala e om bun si are sentimente reale, nu mimate, nu clisee - ca un adevarat suflet). Asta pe mine ma face sa cred ca nu toti oamenii au aceeasi constructie in materie negativa.
  Mai departe de atat, vreau sa inteleg ce e sufletul si daca nu cumva are vointa proprie. NU, cartea PT nu m-a demoralizat decat initial, acum vreau sa stiu tot ce nu e explicat acolo.

O completare : nu il critic pe TVM, consider PT o decodare foarte aproape de realitate, dar neclaritatile pleaca tocmai de la neintelegerea CS-ului.

kandaon:
Ce idee mi-am facut eu, de la TVM dar nu numai.

CS acela e corpul spiritual, sau astral/eteric, si nu sufletul. Sufletul, CS asta si corpul material (CM) sunt interconectate si apar toate in cazul nasterii clasice (adica in urma "uniunii" dintre un barbat si o femeie, sa nu folosesc alte cuvinte sa ma alerge moderatorii pe aci  :-D ).

Sufletul (care ar fi nemuritor) asigura ceva deosebit in tot intregul asta, altfel ar rezulta doar niste simpli roboti biologici (chiar daca ar avea si ceva similar CS astral). Dupa moartea CM, CS se desprinde de el, iar dupa inca 40 de zile sufletul se desprinde si el de CS.
Sunt studii care spun ca cei care au membre amputate inca simt ca le au intregi o buna perioada de timp, ori fotografii Kirlian care arata ca o frunza vie de ex, care are o bucata taiata si e imediat fotografiata in sistemul ala, pastreaza inca acel contur ca si cum ar fi intreaga.

Alea 40 de zile ar fi intervalul in care "zeii" colecteaza, pun la pastrare pentru mai tarziu etc (daca au tehnologia), dezasambleaza si reasambleaza CS-urile recoltate si le ataseaza la un CM gata fabricat (prin clonare, inginerie genetica, bio-inginerie etc).
Pentru ca in intervalul asta CS inca are si sufletul atasat, pastreaza si amprenta sufletului. CM, CS si chiar sufletul sunt interconectate si se influenteaza reciproc, desigur CS are o influenta mai mare asupra CM sa zicem

Pentru ca totul se petrece la scara foarte mare, ET/IT folosesc niste uzine genetice (Pomul Vietii) si niste benzi de lucru calibrate pe ce vor ei, asa ca au nevoie de CS-uri cat mai compatibile, gata formate si cu sufletul inca atasat la ele, astfel incat sa nu se blocheze tot timpul productia pentru modificari, retusuri, rafinari ale produsului etc.

Oamenii ofera in numar mare acele CS-uri cu suflete, atata doar ca trebuie modificate si mentinute in niste standarde dorite de "zeii" care le recolteaza, pentru a fi cat mai compatibile cu noile CM si a merge banda de productie cat mai usor si fara hopuri.
De aici un sistem foarte complex de exploatare si mentinere sub control a Terrei si a umanitatii. Omul insusi a fost foarte probabil "adaptat" sa aiba un ciclu de viata scurt, necesar doar pentru reproducere pentru a asigura mentinerea "septelului" si o recolta bogata la intervale mai scurte de timp. Si pentru a evita surprize si evolutii nedorite sau necontrolate, in caz ca omul ar dobandi evolutii, informatii si puteri neprevazute intr-un timp mai indelungat de viata, si lucrurile ar scapa de sub control.

Unde TVM nu a vazut corect zic eu, e la omnipotenta "zeilor" astia, si la posibilitatea lor de a elimina "recolta" actuala. Nu ca nu ar fi facut-o in trecut cel putin odata (posibil de mai multe ori), mitul potopului de ex (ori al unui cataclism cu efecte distructive similare) e un mit universal intalnit independent si la sumerieni (inainte de scrierea Bibliei) si la evrei si la greci si la indieni si la egipteni si la populatiile din America precolumbiana si la cele din Asia de sud est. Eliade are niste studii foarte interesante despre mitologiile lumii, mitul eternei reintoarceri, ciclicitatea istoriei

Atata doar ca ceva pare ca s-a intamplat ori se intampla si astia nu mai pot face asta acum. Sa nu mai vrea, ma indoiesc, cred ca sunt semne ca ar vrea sau au vrut dar nu s-a putut din cine stie ce cauze.

Poate ca cineva si mai de sus le-a aratat batu si si-a facut simtita prezenta pe aici, poate niste rivali le baga bete-n roate, nu stiu. Ce cred e si ca cel putin unii oameni ajung sa depaseasca acele conditionari impuse si ochiuri ale matrixului si sa iasa din tarc. Ca o fac urmand o credinta religioasa ori altfel, nu pot sa zic (ca nu stiu, doar banuiesc ori imi las imaginatia un pic mai libera   :-D ).

Ce aduce viitorul, asta ramane de vazut, cert e ca TVM nu a nimerit exact cu primele predictii cel putin, ceea ce poate insemna ca nimic nu e totusi batut in cuie

Arhanghelul:
Aparent off topic ... tot despre ... REColTa ... Counter Strike ...

https://www.youtube.com/watch?v=WXD7s4m0Isw

http://opfg.ro/lagarele-de-munca
http://epochtimes-romania.com/news/au-utilizat-companiile-chineze-de-plastifierea-prizonieri-de-constiinta-video---186605

P.S. Propun sa-i aducem ...  mai multe organe "" vii"" lui ... nea Ar_si-n_el ... sa crestem productia ... anuala de / pe capita ... incornorata ...  :martiansad:

terraflorin:
Toată teoria este foarte interesantă, lasă omul într-o stare de depresie şi poate duce la sinucideri în masă dacă este larg acceptată, teoria arată şi sună bine dar îi lipsește cu desăvârșire obiectul muncii: sufletul!

Sufletul nu este nemuritor, sufletul nu rămâne după moarte. Sufletul este unirea dintre trup (tărână, materie) şi spirit (duh, energie). Nicăieri în Biblie (căci Toni începe teoria cu şi de la Biblie) nu scrie nemetaforic că sufletul trăieşte conştient în afara trupului, dimpotrivă spune clar că moartea e ca un somn fără vise, un fel de teleportare cuantică în viitor la momentul învierii (nu ar exista înviere dacă sufletul celor dragi morţi de curând ar veghea conştient de ... sus!!! e logic. Şi ar fi total incomod pentru suflet să vadă cum familia ei vie de exemplu trece prin necazuri în viaţă) Care a fost prima minciună cu care a venit Forţa Răului: ''Nu, nu veţi muri!'' (adică staţi liniştiţi: sufletul există şi este nemuritor - total greşit!!) Să facem analogia cu becul: trupul este lampa fizică, spiritul este trecerea curentului electric iar sufletul este aprinderea filamentului. Odată oprit curentul/decedat trupul lumina se stinge/sufletul nu mai există. Sufletul este un efect cu durată limitată în timp a unirii dintre trup şi spirit. Spiritul este cel care se întoarce la Divinitate, (spiritul este la fel de conștient de sine ca şi curentul electric!!) prin intermediul spiritului introdus într-un corp nou şi totuşi acelaşi (cea mai bună variantă a decedatului probabil) are loc învierea în viitor. Să privim acest viitor despre care am pomenit mai sus (nu doar odată) ca o perioadă de timp care are sens doar pentru cei vii, de aici; pentru ceilalţi decedați timpul nu există (aşa cum îl întelegem noi).

PS - Am început primii ani din viaţă ca ortodox, acum sunt liber-cugetător neafiliat niciunei organizaţii religioase aiurea de pe planetă (toate sunt secte mafiote care colectează bani şi intoxică masele). Cred intr-un Dzeu creator desigur sau cum vreti sa ii ziceti sunt doar simple cuvinte 

PS 2 - am incercat de dimineata sa pun acest comentariu aici dar era ceva in neregula cu serverul sau forte oculte lucrau din umbra  :-)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version