Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Interviu in exclusivitate pt. Rufon - Toni Victor Moldovan

Creat de Urban, 30 Septembrie 2010, 11:12:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

TVM

Raspuns pentru Tayka.
1. Zeii au creat niste linii genetice cu puritate crescuta pe care le-au recoltat. Spre exemplu pentru programul evreu perioada de recoltare a fost intre Moise si Iisus, adica a durat numai 1500 de ani. Aceste recoltari nu au fost dupa o moarte naturala asa cum am scris deja in editiile trecute, cu indivizii recoltati au fost pur si simplu ucisi! In editiile trecuta ma chinuiam sa calculez cam caci indivizi erau ucisi la o recolta si calculele mele erau pentru orice cifra situata intre 500000 si un milion de indivizi... hm,,, ce capacitate de procesare are PV... treaba asta s-a produs periodic la circa 120-150 de ani , factorul de decizie a acestor momente fiind CHIVOTUL care avea limita de alarma setata la 0,5% hibrizi detectati in comunitatea evreiasca. Intre timp am avut acces la Zohar care ne spune ca nr de indivizi recoltati a fost acelasi intotdeauna si a nume a fost de 600.000 - denumit in Zohar foarte sugestiv [b]"numarul unei generatii". [/b]
2. Am mai spus-o si o mai repet: EI stiu tot ce stim si noi si nu au nevoie de informatia noastra ....culmea nici macar la nivel de stocare de informatie.... pacat de muzica sau de literatura sau de arta in general... dar asta e.
Elementele genetice  -bucatile de corp spiritual sunt rase de golite in partea inferioara a PV de tot ce inseamna informatie adaugata pe informatia genetica structurala. Astfel,acest tip de informatie genetica energetica este notata cu literele alfabetului. Literele din Zona superioara a PV  - BINAH  - proprii fiintelor extraterestre sunt notate cu majuscule, iar cele din zona inferioara - MALCHUT sunt provenite din viata pamanteana sunt in curs de compatibilizare si sunt notate cu litere mici.

39. The Holy One, blessed be He, formed large upper letters, WHICH ALLUDE TO THE SFIRAH OF BINAH and smaller lower letters, WHICH ALLUDE TO THE SFIRAH OF MALCHUT. And this is why IT IS WRITTEN, Bet, Bet, WHICH REFERS TO Beresheet Bara. And ALEPH, ALEPH, WHICH REFERS TO Elohim Et. SO THE FIRST SET OF ALEPH AND BET LETTERS are letters from above, FROM BINAH, WHEREAS THE SECOND SET OF ALEPH AND BET are letters from below, FROM MALCHUT. And they are all united - the ones from the world above, FROM BINAH, with the ones from the world below, WHICH IS MALCHUT - SO THAT THEY CAN INFLUENCE EACH OTHER.

39. Cel Sfânt binecuvântat fie El a format literele mari superioare (de sus) – care fac aluzie la SFIRAH AL LUI BINAH ºi literele mici inferioare (de jos) ce fac aluzie la Sfirah am lui Malchut. ªi de aceea este scris Bet, Bet, care se referã la Beresheet Bara ºi Aleph, Aleph care se referã la Elohim Et. Primul set de litere Aleph ºi Bet sunt litere de sus, din Binah, în timp ce al doilea set a lui Apeph ºi Bet sunt litere de jos, din Malchut. Ele sunt toate unite  - cele din lumea de sus din Binah cu cele din lumea de jos, care este  Malchut   - ºi prin aceasta ele se influenþeazã unele pe altele.

Diferenta dintre literele mari si cele mici este aceea ca literele mari sunt doar matrice genetica structurala care, cred eu , corespunde ADN- codor  - circa 3% din lantul ADN,  iar literele mici sunt incarcate cu "limbaj, dorinte" adica au memorii ce provin din viata pamanteana ca si instincte, personalitate. In procesul de compatibilizare literele mici isi pierd memoria si atunci cand procesul este terminat trec in zona BINAH fara a mai putea fi deosebite de literele mari. Pe scurt acesta este procesul. Am sa-l prezint mai detaliat si in versete in noua editie. ... dar se pare ca deja povestesc prea mult din ea si nimic nu va mai fi surpriza....
Asa ca EI nu sunt interesati de cei... "foarte merituosi" ... pentru EI cei foarte merituosi sunt nou-nascutii care ca informatie nu au decat instincte si personalitate... limbajul lor este la nivel minim (vorbesc de limbajul inscris genetic in energie informationala) , dar nu au memoria si experienta vietii. Astfel, nou-nascutii veniti din parinti care au respectat legea non-hibridarii sar direct pe treapta a treia de prelucrare a PV. Asta se cere si indienilor... in procesul de meditatie sa meditezi asupra propriului corp. Cu alte cuvinte sa nu adaugi informatie externa. Cu cat stii mai putin , cu atat esti mai "merituos". Idiotii prin lipsa de informatie sunt ideali!
Noapte buna !
TVM

Tzipi

Citat din: TVM din  09 Octombrie 2010, 22:24:07
Stim acum ca cel mai apropiat animal de genetica omului dintre cele comestibile este vaca. Avem in peste 80% aceeasi secventa ADN. ...  este important (pentru EI) sau mai bine zis era important ca oamenii sa manance "corect". ...
Multumesc de raspunsul anterior : mi s-au lamurit neclaritatile.
Insa acuma a rasarit alta : daca este important pentru zei sa mancam corect, cum se face ca li s-a permis oamenilor, mai ales in perioadele de recoltare, sa consume carne ? Stim deja ca modul de alimentatie bazat pe plante si raw, este cel mai benefic ( nu o sa intru in detalii de nutritie ).

Intrebare : exista vreo referinta in textele sacre, la felul de alimente potrivit pentru fiecare specie in parte, inscris in gene ? Ceva de genul :  pasarile sunt dotate cu gusa, ca sa poata digera granele, deci sunt "destinate" sa fie granivore. Maimuta e destinata sa fie fructivora, chiar daca mai savureaza din cand in cand cate un viermisor.
  Daca e sa judecam dupa  realitatea din natura, fiecare specie este destinata sa consume un anumit tip de hrana. Noi oamenii, ce suntem ? Exista vreo referire la asta, in textele sacre ? ( povestea cu omul omnivor, a demontat-o demult nutritia ). Pe alta parte, fiind foarte apropiati de maimute, ar rezulta ca suntem fructivori, programati prin gene ( intr-adevar, toti avem instinctul de a alege fructele , dintre alte alimente aflate in stare naturala, negatite ).
Zeii ce parere au ? Ne-au spus ceva despre asta ?
Imi cer scuze ca sunt off-topic si realizez ca este absolut neinteresant pentru foarte multa lume ... insa chiar ma preocupa raspunsul ...

Xanadron

Doar o scurta constatare, care vine cumva in sprijinul teoriei PT: fara sa neg realitatea Holocaustului (fiindca pina si moartea injusta a unui singur om e condamnabila), reamintesc totusi reconsiderarea numarului victimelor facute de nazisti in rindul evreilor... in jos, chiar foarte in jos (recalculare facuta chiar de catre evrei - la memorialul Auschwitz de pilda, inscriptia cu "6 milioane victime" a fost nu demult inlocuita prin "un milion").
Pe interesantul (desi de unii hulit ;)) site al dlui prof. Ion Coja se pot gasi mai multe detalii.

Iar unii istorici extrem de credibili inclina chiar spre numarul de circa... 600.000 de victime.  8-)
Adica exact o "recolta standard" precizata in Zohar, dupa interpretarea (credibila, zic eu) a d-lui dr. TVM.

Hai si-o a doua scurta opinie (fara sa intru acum... inca in argumentarea unei pareri similare celor expuse succint de colegii @biss, Tayka ori Rayden): nu subscriu totusi la ipoteza "mortii lente" a actualei serii genetice de mult impurificate prin hibridari, fie si doar prin prisma fostelor opriri cataclismice ale "benzilor de productie ale marcii GMW". (Gottes Moerderischen Werke). :D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

Citat din: TVM din  10 Octombrie 2010, 01:07:26
Diferenta dintre literele mari si cele mici este aceea ca literele mari sunt doar matrice genetica structurala care, cred eu , corespunde ADN- codor  - circa 3% din lantul ADN,  iar literele mici sunt incarcate cu "limbaj, dorinte" adica au memorii ce provin din viata pamanteana ca si instincte, personalitate. In procesul de compatibilizare literele mici isi pierd memoria si atunci cand procesul este terminat trec in zona BINAH fara a mai putea fi deosebite de literele mari.

Cata asemanare cu mizeria de sistem in care ne ducem existentele!! Oare faptul ca noi figuram in sistem sub forma unor entitati scrise cu majuscule pe toate actele oficiale sa fie o intamplare? Sau doar o continuare fireasca a grotescului plan ...din vechime? :)
Programarea ADN-ului nu se face neaparat in laborator... ci si prin NLP-ul agresiv aplicat pe mase.

Citat din: @biss din  10 Octombrie 2010, 20:17:31
Eu mã întorc la lectura mea în care abrevierile devin din ce în ce mai interesante, deoarece le simt ca pe niºte mici ancore ale unei structuri energetice strãine.  

Bine punctat @biss. Tehnica simpla si foarte eficienta. Uitati-va in jur cu atentie...este peste tot aplicata. Sa speram ca nu a fost si intentia domnului TVM...

Citat din: TVM din  10 Octombrie 2010, 01:07:26
Asa ca EI nu sunt interesati de cei... "foarte merituosi" ... pentru EI cei foarte merituosi sunt nou-nascutii care ca informatie nu au decat instincte si personalitate... limbajul lor este la nivel minim (vorbesc de limbajul inscris genetic in energie informationala) , dar nu au memoria si experienta vietii. Astfel, nou-nascutii veniti din parinti care au respectat legea non-hibridarii sar direct pe treapta a treia de prelucrare a PV. Asta se cere si indienilor... in procesul de meditatie sa meditezi asupra propriului corp. Cu alte cuvinte sa nu adaugi informatie externa. Cu cat stii mai putin , cu atat esti mai "merituos". Idiotii prin lipsa de informatie sunt ideali!

Daca asta le-ar fi scopul ce rost ar mai avea sa anime trupurile spirite care au constiinta proprie? Nu ar face decat sa le ingreuneze munca pentru ca spiritul preia comanda corpului si ii transforma ADN-ul dupa chipu-i si asemanarea. Scartaie ipoteza...
Existenta spiritelor cu constiinta proprie ne arata limpede ca scopul e altul ...si de un nivel mult superior. Ma gandesc la faptul ca "zeisorii" astia care se joaca cu rasele de oameni pe planeta asta nu sunt decat o mica si decazuta parte dintr-un plan mai mare. Sau unii care se joaca cu "resturile"... Vad legitima presupunerea lui Rayden ca deasupra asupra acestor "zei" ar fi altii care sunt mai "batrani si intelepti" si care detin intradevar "the big picture".

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Rayden

@mr, asta e feeling-ul meu, prichindeii astia care tot fac experimente nu vad "the big picture" insa, deasupra lor sunt fiinte mult mai avansate care nu au nevoie de inginerie genetica, nave spatiale..etc..
oricum, m-am apucat serios sa citesc cartea PT, voi reveni cu opinii...

TVM

Pentru mr, @biss ... si cine mai este interesat
Citat din: @biss din  10 Octombrie 2010, 14:18:40
În ce sens idioþii sunt cei mai merituoºi? Afirmaþi cã experienþa vieþii este ceea ce îi intereseazã pe Ei, apoi spuneþi cã se cere sã nu adaugi informaþie externã. Realizez cã lucrurile stau cam aºa însã omiteþi un aspect important. Tot ceea ce descrieþi dumneavoastrã prin modelul pe care îl aplicaþi corespunde în mare mãsurã realitãþii. Vã voi detalia dupã ce voi termina lectura cãrþii dar doream sã precizez cã acest model a fost creat cu un scop dublu. Primul este ceea ce sustineti dvs mai puþin unele interpretãri pe care le pun în seama neputinþei de a percepe în mod direct miezul abstract al informaþiei. Al doilea este dezvãluit de toate textele vechi ºi presupune în a oferii încã din timpul vieþii ceea ce ei îºi doresc adicã bilele de memorie ºi experienþa noastrã de viaþã primind în schimb ceva nepreþuit...posibilitatea continuãrii existenþei într-un alt plan, dincolo de acest abator care-l hrãneºte pe El.  "zeii" nu sunt altceva decât etichete umane la fel cu noþiunile de bine, rãu etc.

Am o micã primã întrebare vizavi de cartea dvs ºi aº dori dacã aveþi amabilitatea sã-mi oferiþi un rãspuns sincer:
- De ce aþi creat acele abrevieri gen CS, MN etc?  :)   

Cred ca m-am facut neinteles fata de DV, drept urmare ibcerc sa fiu mai explicit in ceea ce vreau sa subliniez. Drept urmare, mai atasez un mic fragment din editia urmatoare. Prescurtarile le-am folosit ca sa micsorez vol de ...cuvinte. Dupa un timp cred ca oricine se obisnuieste cu ele. In editia urmatoare am inlocuit ADN-MP cu--- ADN, iar ADN MN cu ADN-EI (energie informationala) ES = energii subtile. Site-ul meu preferat in studiu energiilor subtile este
http://www.twm.co.nz/ind3.html
  Este foarte mult de citit si de invatat de acolo!

Si acum micul fragment:
"Rãmâne întrebarea: unde se codificã aceste frecvenþe, unde stocãm amintirea, unde este eul, sinele? Se pare cã acest superb organ, - creierul - permanent obiect de studiu, nu reprezintã decât computerul fiinþei energetice globale ce se numeºte om. Creierul "are rolul de interfaþã între expresia sufletului ºi viaþa fizicã" (Patrick Drouot), conecteazã realitatea ES la cea a MP având rolul de traductor, analizor, sintetizeazã ºi interpreteazã evenimentele ce au loc la graniþa material/imaterial. Stocarea informaþiei se face însã, în aºa-zisele "bile de memorie", organizate, în ES.
ªi totuºi, conform raþionamentelor din paginile de mai sus cã existã o relaþie directã între structura ADN necodor (98% din ADN) ºi filmele – holovideobenzile pline de informaþie ce priveºte atât fiziologia fiinþei, instinctele, personalitatea individualã. Unde s-ar putea încoda memoria dobânditã? S-a considerat cã neuronii sunt cei care ar trebui sã încodeze memoria ºi prin urmare s-a analizat modificarea de la nivel ADN neuronal (din hipocampus) în cursul procesului de memorare. Cercetãtorii Courtney A. Miller and J. David Sweatt de la Universatea Alabama , Birmingham, AL. au descoperit cã procesul de metilare la nivelul genelor este implicat în formarea memoriilor. Studiul va continua pentru nivelul cortexului, acolo unde se considerã cã memoria este integratã. Cu alte cuvinte mai simple, s-a descoperit cã formarea de memorii  duce la modificarea structuralã a ADN. Structura însã are corespondent în ADN-EI. Teoretic deci, formarea de memorii duce la modificãri ADN-EI. Reþineþi aceastã idee. Veþi vedea cã textele vechi , în special Zoharul sugereazã puternic faptul cã ADN-EI încodeazã memoria dobânditã. Tot ceea ce memorãm, are drept suport limbajul. Tot ceea ce exprimãm, gândurile, ca ºi toate experienþele de viaþã pot fi exprimate de limbaj, pentru cã în fiecare secundã, gândirea are drept suport limbajul. Scriam mai devreme cã secvenþa elementelor ADN la nivelul ADN necodor copiazã structura limbajului. La acest nivel este încodatã cred eu ºi memoria dobânditã. Anticipez un pic ºi vã dezvãlui încã de pe acum (ca sã vã trezesc interesul) faptul cã în pomul vieþii sunt analizate elemente genetice ADN-EI ce aparþin omului dupã moarte. Aceste elemente sunt denumite cu litere. În douã zone diferite ale pomului vieþii notate cu BINAH ºi MALCHUT vor fi douã feluri de litere. Cele din BINAH sunt corespunzãtoare elementelor genetice extraterestre. Cele din MALCHUT aparþin morþilor umani ºi trebuie compatibilizate cu cele din BIHAH. Diferenþa esenþialã dintre literele celor douã zone este faptul cã cele din MALCHUT, adicã cele umane "sunt însoþite de limbaj, de plãceri ºi de dorinþe", adicã au încodatã memoria vieþii pãmântene ce are drept suport limbajul. Aceasta trebuie înlãturatã prin procese specifice care au loc în pomul vieþii. "

Inca o data: copilul mic are incodat sub forma de limbaj ADN si implicit AD-EI numai instincte, personalitate si abilitati - tendinte- ca mixaj al programului genetic mostenit, dar ii lipseste total limbajula ADN rezultat al memoriilor datorate experientel de viata. Putem spune ca este un ADN-EI simplu, virgin, in stadiu zero. In procesul de stergere a memoriilor ADN-EI procesate in PV este mult mai putin de sters de la un nou nascut decat de la un adult invatat, si in aceeasi idee, este cu mult mai putin de sters de la un indian, calugar budist, ortodox sau de care vreti, care a petrecut toata viata intre 4 pereti meditand la propriul corp si la nemurirea sufletului decat de la un profesor universitar enciclopedic. Stiti cum e... cal care va trece pritre urichile acului, ala va fi ales! - ADN-EI suplu, dar provenit la randul sau dintr-o linie genetica simpla, nehibridata. Ce ramane dupa stergere? Dupa mine, ramane doar matricea ADN- EI  -  un fel de matrice care va suporta o incarcare cu o alta informatie, ceci EI stiu deja ce stie mr, @biss sau TVM si nu au nevoie de asta. Hai sa fac alta comparatie. EI sunt o camera de filmat SONY iar noi suntem camere de filmat compatibile SONY, care folosit aceleasi memorii - Memory Stick Pro Duo . Memoria doar compatibila Memory Stick Pro Duo din camera pamanteana este strearsa inainte de a fi refolosita in camera SONY originala. Prin stergere de informatie (film - foto - tot ce se poate) si prin terapie de unda genetica,  se transforma in  memorie Memory Stick Pro Duo care evident va fi incarcata cu o alta informatie ( memorie, personalitate, instincte, functii). Asa am inteles eu.


"Am convingerea cã metilãri ADN au loc ºi în alte tipuri de celule decât cele neuronale, mai precis... în toate celulele corpului. Acest proces cred cã derivã ca o caracteristicã de bazã a fiecãrei celulã stem (ce se poate diferenþia în orice fel de celulã). Am convingerea cã anii ce vin vor demonstra modificãri strucurale ADN mai ample decât procesul metilãrii, existente la nivelul întregului corp, probabil cu o intensitate sproritã la nivel de sistem nervos central ºi ... la nivelul cordului.
Sugerez celor care ar întreprinde o cercetare în acest domeniu sã compare trei tipuri de ADN: cel aparþinând embrionului, nou-nãscutului ºi adultului. Surpriza va fi uriaºã!!!!
Conform Zoharului elementele genetice ADN-EI aparþinând nou-nãscutului sau copilului pânã la vârsta de un an sunt mult mai simple – aproape lipsite de limbaj ºi trec direct pe o treaptã superioarã de analizã în MALCHUT (în pomul vieþii). Este ºi normal, pentru cã experienþa de viaþã ºi implicit memoria copilului mic este redusã comparativ cu cea a adultului. "

(fragment din PT editia urmatoare) ... daca apuc s-o scriu!

Si acum, referitor la memoriile din noi sub forma ES, va mai ofer un mic fragment din viitoarea editie... hai ca pana la urma pun toata cartea!...
Transplantul de organe ºi memoria celularã

În urmã cu un an citeam un articol în care unii, pornind de la ideea cã omul ºi porcul nu diferã genetic prea mult, îºi propuneau sã cloneze porci pentru a oferi o piaþã pentru transplantul uman de organe. Vã daþi seama ce catastrofã ar fi sã împrumuþi odata cu transplantul ºi ceva aptitudini în a râma prin curte sau în a grohãi un pic... nu credeþi?
Aveti curaj sã încercaþi pe pielea Dv.? Eu nu!
Pe www.nexusmagazine.com   este un articol foarte interesant din Vol. 12, nr. 3 -
"Organ transplant and cellular memories" referitor la transmiterea de la donor spre receptor de memorii, aptitudini odatã cu organul transplantat, în special la transplantul de inimã ºi plãmâni, acolo unde cantitatea de celule transplantate este mare. Spre exemplu un ascultator de rock, primind inima unui violonist ºi-a schimbat preferinþele muzicale ºi chiar a recunoscut piese pe care de fapt nu le ascultase niciodatã. Într-un alt caz o lesbianã îºi schimbã preferinþele sexuale dupã transplant de inimã. Dacã majoritãþii covârºitoare a medicilor cazurile respective li se par aiureli, simple speculaþii, eu cred cu toatã puterea cã articolul aduce un aspect real ºi important legat de transplantul de organe. Transmiterea de aptitudini, obiºnuinþe, informaþie geneticã nativã sau informaþie dobânditã în cursul vieþii este absolut normalã, cãci memoriile noastre existã în câmpul de energie subtilã ºi nu sunt un rezultat al activitãþii cerebrale. Aºa cã aveþi grijã de la cine importaþi organe. Teoretic, spre exemplu, nu ar trebui sã se recolteze organe de la bolnavi psihici. De fapt, terminaþi de citit PT ºi veþi avea o pãrere mai adecvatã cu privire la transplantul de organe. Inima în special este se pare un sediu important de memorie al omului ºi probabil al tuturor fiinþelor vii. Alterarea funcþiilor cognitive în special dupã operaþii pe cord este o altã observaþie care se încadreazã perfect în aceastã discuþie. Se pare cã rolul inimii ca organ de memorie este extrem de important. Zoharul chiar acordã un capitol acestui subiect ºi descrie axul energetic special între inimã ºi creier. Vom constata în textele indiene cã unitatea de memorie energeticã a omului se aflã proiectatã la nivelul inimii ºi în aceeaºi ordine de idei faptul cã popoarele Americii Centrale scoteau inima din pieptul celui sacrificat ºi o aruncau spre zeul-soare.
Acum cred cã trageþi singuri concluzii cu privire la funcþionalitatea unei inimi pur mecanice...
De fapt, anestezist fiind, am fost direct confruntat cu operaþii de recoltare de organe. Vã reproduc o scrisoare adresatã prietenilor mei de internet Victor ºi Virgil dupã prima experienþã de acest fel:

Salut!
A trecut ceva timp de când nu am mai scris.... Acum stau în faþa unei beri negre MURPHY'S ºi încerc sã reconstitui momente pe care le-am trãit în urmã cu câteva sãptãmâni, mai exact în faþa primei mele anestezii pentru donare de organe. Articolul http://www.nexusmagazine.com/articles/CellularMemories.html a venit în perioada aceea ca o marca pe scrisoare ....  Ce sa mai, articolul este superb ºi în perfect acord cu tot ceea ce am citit legat de energiile subtile... ºi dacã nu v-am trimis adresa site-ului meu preferat, o mai fac o datã: http://www.twm.co.nz/ind3.html  S-ar putea numi la fel de bine universul energiilor subtile... este magnific, frumos, încântãtor. Dincolo de toatã informatia concentratã acolo, trebuie luate în seamã textele vechi care ne spun negru pe alb ca totul este dual în noi, materie palpabilã ºi subtilã, toate organele sunt duble, toate simþurile sunt duble, iar noi suntem de fapt holograme. ªtim cã vechii maiasi, azteci ºi vecinii lor scoteau - smulgeau inima celui sacrificat ºi o aruncau spre zei... Teoretic, inima aceea conþinea practic materia subtilã corespunzatoare, despre care  ºtim cã nu era una oarecare, ci chiar conþinatoarea lui Purusa din textele indiene , adicã un concentrat de materie subtilã, o hologramã ce ne conþine întreaga memorie de structurã ºi funcþie. Acea materie subtilã era conform aceloraºi texte vechi marcatã pentru a putea fi captatã. Investigaþia de pe nexusmagazine mi se pare normalã, logicã. Ceea ce nu ºtiam pânã acum este cum decurge exact o operaþiune de recoltare de organe. Nu am sa descriu totul, toate regulile ce guverneazã o astfel de operaþiune, ci numai ceea ce m-a frapat ºi mi-a marcat în acelasi timp existenþa pentru o anume perioadã de timp, într-un mod nu tocmai plãcut...

"Pacientul Y era in "moarte cerebralã" de circa 10 ore, iar familia ºi-a dat acordul pentru o eventualã recoltare de organe. A fost contactatã echipa de intervenþie (chirurgi + coordonator de transplant) de la Spitalul X care a sosit la ora 19 pentru intervenþie. Întâmplarea a fãcut sã fiu de gardã în ziua aceea ºi sã fiu nevoit sã conduc anestezia. În mod logic, conform medicinei occidentale, prea multã anestezie, un mort ...nu prea necesitã. Teoretic,  întreaga operaþiune ar trebui sa meargã bine cu pacientul (mortul)  intubat ºi bine oxigenat cu susþinerea la nevoie a cordului cu inotropi pozitivi , cu menþinerea unei diureze avecvate,  a temperaturii centrale ºi.... cam atat. De ce ar avea nevoie un ...mort de opioide sau de gaz anestezic sau de relaxare muscularã ? Pare o întrebare tâmpitã? ªi totuºi, experienþa înaintaºilor a dovedit cu vârf ºi îndesat cã ºi mortul are nevoie de toate acestea, aproape ca un pacient "viu". Dacã am analiza textele vechi am zice... da, sigur, "mortul" are în disfuncþie o parte din creier, ºi asta s-a întâmplat numai de ieri, de fapt de mai puþin de 24 de ore... iar organul defect este doar cel palpabil; proiectia lui în materie subtilã funcþioneazã aproape perfect la fel ca ºi simþurile lui. Durerea energeticã transferatã în somatic este la fel de importantã. Am scris în PT despre durerea energeticã cu mult timp înainte de acesta experienþã sumbrã. Am simþim durerea energetica în fiecare punct de acupuncturã pe care mi l-am înfipt, în înbolnavirile mele energetice în faþa tratamentelor acupuncturale... ºi-apoi fiecare durere somaticã are componenta ei energeticã consideratã de mine prioritatarã, majorã. Acestea fiind zise, mã întorc la experienþa înaintaºilor care , dupã îndelungi observaþii au scris un protocol de anestezie pentru cei aflaþi în "moarte cerebralã". Conform lor, trebuie sa-i administrezi "mortului" ceva opioide ºi gaze anestezice pentru a-l menþine în parametri de tensiune ºi frecventã cardiacã doriþi. Chestiunea cu relaxarea muscularã este ºi mai discutabilã. Din pãcate nu am putut sã triºez decât în privinþa anestezicelor,  nu în cea a relaxantului muscular... Ei bine, fãrã opioid, la incizia pielii, tensiunea mortului a crescut de la 120 la 190, iar ritmul de la 65  la 95.... E clar ca mortul, deºi conform protocolului era... mort, dupã mine nu era suficient de mort... De-a lungul operaþiei care în final nu a vizat decât recoltarea ficatului ºi a rinichilor, am putut constata de mai multe ori variaþii de tensiune - puls tipice momentelor celor mai dureroase ale intervenþtiei. Anestezia a fost condusã cu fentanil - izofluran - rocuronium, fãrã a  necesita inotrop pozitiv. Cantitatea de opioid ºi de gaz anestezic a corespuns undeva între 30-35% din necesarul pacient "viu" pentru aceeaºi intervenþie. Cum ar fi fost fãrã relaxant muscular? Nu stiu ºi nu vreau sã presupun nimic. ªtiu cã ar putea interveni reflexe spinale ce ar putea determina spasme cu contracþii ale membrelor, chestiune total neplãcutã la un mort intraoperator... Cu alte cuvinte, pãrerea mea este ca domnul mort a avut niste dureri îngrozitoare, alinate parþial de anestezicele mele. Mai cred cã decuparea organelor ºi implicit a organelor sale energetice se face cu dureri indescriptibile, relatate doar in textele vechi - de exemplu în Cartea tibetanã a morþilor ºi prezentate de mine în PT. Fiinþa energeticã este în acea fazã - preoperatorie cu mult mai puþin degradatã decât cea somaticã. Fiziologia ei se repercutã pe cea somaticã ºi invers... încercând din rãsputeri repararea fiinþei generale  - totale. Ce facem noi cu decuparea de organe?
1. Grãbim  - provocãm moartea   fiintei somatice. Operaþia se terminã cu secþionarea venei cave ºi golirea pacientului de sânge, concomitent cu injectarea în aortã a unei substanþe cu rol de antigel care va impregna organele recoltabile folosind forþa motrice a ultimelor bãtãi cardiace.
2. Mutilãm fiinþa energeticã desprinsã de corpul somatic în parte prin decupare energeticã ºi posibil prin alterare energetico-chimicã - intoxicare cu antigel.

Scurt si cuprizãtor, mi s-a pãrut cea mai mare porcãrie la care am participat vreodatã in experienþa mea medicalã. Am avut senzaþia ca am participat la o crima premeditatã, dar culmea, perfect legalã. La ce a folosit ? Deºi organele au ajuns în mai puþin de douã ore la destinaþie, nu au putut fi folosite din cauza fibrozei hepatice!? ºi a presupusei tuberculoze renale (ipoteza mai mult ca sigur falsã!)... adicã nu a folosit la nimic... Cu alte cuvinte în cea zi, ne-am adunat câþiva ,,deºtepþi" într-o salã de operaþie ca sã-i dam lovitura de graþie unuia... ºi ce loviturã... valabilã pânã în viitorul îndepãrtat .... asta dacã acest individ se va reînarna vreodatã, sigur va fi un handicapat în ciuda hologramelor pe care le conþine!  Ah,  ce thriller !!
   Toni"


Cele bune, pana data viitoare!
O seara minunata!
TVM


TVM

Corectat, reformulat - poate mai bine formulat....  ( am scris repede, caci sunt in garda...Salutari din Norvegia!)

Inca o data: copilul mic are incodat sub forma de limbaj ADN si implicit AD-EI numai instincte, personalitate si abilitati - tendinte- ca mixaj al programului genetic mostenit, dar ii lipseste total limbajul ADN rezultat al memoriilor datorate experientei de viata. Putem spune ca este un ADN-EI simplu, virgin, in stadiu zero. In procesul de stergere a memoriilor ADN-EI procesate in PV este mult mai putin de sters de la un nou nascut decat de la un adult invatat si in aceeasi idee, este cu mult mai putin de sters de la un  calugar budist, tibetan, ortodox sau de care vreti, care a petrecut toata viata intre 4 pereti meditand la propriul corp si la nemurirea sufletului decat de la un profesor universitar enciclopedic. Stiti cum e... cel care va trece pritre urechile acului, ala va fi ales! - ADN-EI suplu, dar provenit la randul sau dintr-o linie genetica simpla, nehibridata. Ce ramane dupa stergere? Dupa mine, ramane doar matricea ADN- EI  -  un fel de matrice care va suporta o incarcare cu o alta informatie, caci EI stiu deja ce stie mr, @biss sau TVM si nu au nevoie de asta.
Hai sa fac o alta comparatie. EI sunt o camera de filmat SONY care foloseste memorii - Memory Stick Pro Duo - ; iar noi suntem camere de filmat compatibile SONY, care folosesc memorii compatibile Memory Stick Pro Duo.
  Memoria doar compatibila Memory Stick Pro Duo din camera pamanteana este strearsa inainte de a fi refolosita in camera SONY originala. Prin stergere de informatie (film - foto - tot ce se poate) si prin terapie de unda genetica,  se transforma in  memorie Memory Stick Pro Duo "originala" , care evident va fi incarcata cu o alta informatie (holovideofilme ADN-EI -  memorie, personalitate, instincte, functii) de care noua fiinta extraterestra are nevoie ci care informatie este specifica rasei lui extraterestre. 
Mai mult decat atat: matricea de informatie Memory Stick Pro Duo suporta informatia LOR atunci cand este introdusa in oricare dintre camere (extraterestra sau pamanteana). Asa se face ca ca toti proorocii care au profetit au fost incarcati cu informatie ADN-EI inca din stadiul de embrion sau chiar mai mult au fost dotati cu fascicule al Bibliei, Zoharului, etc. Acesti recipienti au fost incarcati cu informatia LOR. Problema intervine abia acum. Intre EI si noi exista dupa parerea mea o diferenta de sistem linvistic. Noi procesam informatia in sistem aristotelian bivalent, tradus de computere in sistem 0/1, pe cand Ei proceseaza in sistem minim trivalent (-1/0/+1). In concluzie, problema apare la punerea "in pagina " a textelor vechi de catre procesorul recipientului pamantean de informatie care ar trebui sa traduca limbajul minim trivalent in limbaj bivalent. Implicit asta cred eu ca este marea problema a decodarii computerizate actuale a Torei si nu numai.
  Asa am inteles eu.

si acum un alt fragment....
"De departe, cea mai fascinantã limbã de pe Terra este aymara – limba bãºtinaºilor din America de Sud cu acelaºi nume, situaþi în spaþiul geografic din jurul Lacului Titicaca, la graniþa dintre Bolivia ºi Peru ºi nordul statului Chile, astãzi în  numãr de circa 2-3 milioane. Aymara este singura limbã ce poate fi transpusã în ecuaþii matematice, în general în limbaj matematic. Lingviºtii sunt unitar de acord cã aceastã limbã este creatã artificial. De aceea au denumit-o ºi "limba lui Adam". Este de asemenea greu de învãþat, cãci semantica expresiilor, extrem de precisã, descrie trei situaþii posibile: afirmaþie (+1), îndoialã (0) ºi negaþie (-1) fãcând din aymara singura limbã cu un sistem logic trivalent. Exactitatea limbii, derivatã mai ales din folosirea unui sistem complex de sufixe, face ca informaticienii sã viseze deja la programe de computer care cã fie construite în loc de sistemul analog 0/1, într-un nou sistem de trei elemente +1/0/-1. Limbile indo-europene sunt construite în sistem logic bivalent numit ºi sistem Aristotelian. Logica limbajului de calculator copiazã practic logica sistemului Aristotelian. Exactã ºi abstractã pentru noi, în limba aymara curgerea timpului este ºi ea abstractizatã de o manierã relativ greu de înþeles pentru noi... ceilalþi. Evenimentele situate în viitor sunt vãzute ca trecut ºi invers, trecutul are aspectul de viitor. Vorbind despre viitor aymara priveºte spre evenimentele trecute, pe care le are în faþã ca pe o frescã.
Astãzi engleza este limba care a cucerit lumea modernã, este limba economiei, limba ºtiinþelor a ajuns chiar ºi cea mai importantã limbã a culturii moderne. Cu toate acestea ar fi fost cu mult mai practic dacã cineva ne-ar fi obligat sã învãþãm aymara (la fel cum populaþia aymara a fost obligatã s-o înveþe!!!). Aplicaþiile pe care aceastã limbã ar putea sã le aibã sunt imense. În primul rând, sintaxa extrem de exactã a acestei limbi ar duce la posibilitatea de-a folosi tehnici computerizate automate de traducere în alte limbi. În aceeaºi ordine de idei, relaþia dintre logica limbii ºi sintaxa perfectã recomandã aymara ca nou limbaj pentru computer. Specialiºtii afirmã cã aymara poate fi folositã direct ca limbaj de computer! Tot în acest domeniu, al informaticii, sistemul actual binar are o memorie binarã de 2 la puterea 4, adicã de 16 posibilitãþi de încodare. Sistemul trinar al limbii aymara ar înlocui biþii cu triþi. Un sistem trinar poate stoca 3 la puterea 4 , adicã 81 de posibilitãþi de încodare a informaþiei, adicã cu mult mai mult decât actualul sistem binar. Alte domenii de aplicaþie ar fi cel al al logicii, al schemelor logice trivalente, în neurologie, lingvisticã ºi multe alte domenii. Citiþi mai multe despre limbajul matematic aymara ºi despre trivalenþa logicii aymara pe adresa: http://aymara.org/biblio/html/igr/igr.html.Vreau numai sã marchez importanþa faptului în sine pentru discuþia noastrã. Populaþia aymara este consideratã extrem de veche, contemporanã poate cu construcþia Porþii Soarelui sau cu alte construcþii megalitice. Pãrerea mea este cã acest grup este rezultatul unui intens proces de inginerie geneticã în zonã, limba matematicã nefiind decât un instrument, având rolul de stabilizare geneticã al ADN! "


Iar asta cu stabilizarea ADN-ului, promit, f interesanta zic eu, o las s-o savurati din carte!
Noapte buna!
TVM



TVM

Am observat ca am ajuns la gradul de JUNIOR!  Ce bine ma simt! Cred ca nu am mai simtit atata tinerete in mine cam de multicel! E superrr! Vreau sa raman JUNIOR!
TVM

Xanadron

Mai mult decit interesante precizari, stimate d-le dr TVM - si deloc in masura sa... scada cumva gradul de interes pentru noua editie a Programului Terra!

Teoria "memoriei inimii" (simplific acum, in criza de timp), atit de sugestiv demonstrata in epoca asta a transplanturilor si confirmata de interpretarea plauzibila a vechilor texte, era de fapt de-o eternitate sustinuta intuitiv de poeti si/sau filosofi... ;)
Pina si asertiunea emanata de memoria colectiva care sustine ca orice copil (mic) mort "devine inger" repejor pe lumea cealalta - spre deosebire de noi, astia "bogatanii" :D (cu ADN-EI stufos si implicit necesitind purificari migaloase prin Statia Triplei Entitati) pare sa aiba o confirmare in interpretarile Bibliei/Zoharului.

Extrem de pertinente sint si observatiile/deductiile ce puteau fi facute doar din postura anestezistului in cursul numitei operatiid e prelevare a unor organe... Ma-ntreb doar daca ADN-EI-ul celulelor miocardului propriu-zis ori ale tesutului nodal (sino-atrial, reteaua Purkinje etc - asa-zisul "miocard embrionar") or fi sediul unei bune parti a memoriei rezultate din trecerea prin experientele vietii (pur fizice dar si trairi de natura subtila).
Si indraznesc sa va mai intreb daca acordati vreo umbra de credibilitate teoriei "turnului de emisie-receptie-tranzit a sufletelor" de pe Luna (formatiune reala inalta de cca. 13 km) sustinuta de unii cunoscuti UFOlogi contemporani?

O ultima (deocamdata :-D) intrebare: procesul de "stabilizare ADN prin intermediul limbajului" ar fi o tehnica ET presupusa a fi fost aplicata tuturor grupurilor umane din pdv. lingvistic comune, ori numai unor vorbitori de limbi mai evoluate (ex. lb. aymara)? Fiindca atunci diferentzele dintre structurile ADN-ului diverselor populatii ar fi enorme!
Si-un corolar al intrebarii: oare impunerea globala a lb. engleze (cu un caracter...  hai sa-i zicem "elastic" ;) dar deloc precisa - fie si doar absentza genurilor dovedeste asta) semnifica dupa dvs. o anume directie evolutiva subtil-ADN-istic-manipulatorie a umanitatii?!  :roll:

O seara excelenta!
Xanadron
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

TVM

Pentru Xanadron
Vad ca sunteti perfect nu numai pe receptie, dar si pe...emisie!
Stabilizarea ADN s-a facut prin tehnica limbajului vorbit la toate populatiile inginerate genetic, inclusiv la noi. Toate populatiile cu o gramatica si sintaxa apropiata de perfect sunt inginerate genetic (cred eu). Limba hibrida-engleza este departe de acest deziderat. Gramatica limbii romane (dacice) este mai complexa, mai specifica, mai---matematica si mai bogata, zic eu, decat multe alte limbi. In plus este lipsita de marea sau mai bine zis de oceanul de omonime si omofone din limba engleza, care dau caracterul de dezordine si de lipsa de specificitate, .... dar desprea asta in urmatoarea editie, inclusiv cu mica demonstratie....
Referitor la functia turnului de pe Luna - ... totul este posibil. Putem doar sa presupunem Atat Biblia cat si Mesopotamia - Enlil - ne vorbesc de sistemul teasc - turn....

Si apropo de daci, am postat decodarea mea pentru numarul magic 666 pe sectiunea "DACIA-TRACIA si 666-VIATA " a acestui site.O seara - noapte minunata!
TVM

mr

In timp, am invatat sa respect pe oricine incearca sa-si explice, sa caute, sa persevereze cu adevarat in ceea ce inseamna cunoastere. De orice fel ar fi ea ...pentru ca drumul spre Unitate are nenumarate si incalcite cai. In consecinta, domnule TVM, va respect sincer!

Din punct de vedere biologic, fiziologic si genetic corpurile vii se supun regulilor de pe aceasta planeta. Intr-un mod foarte evident ele sunt proiectate sa fie animate de un anumit fel de "energie" a care-i natura inca nu o intelegem. Dumneavoastra vorbiti de modul in care reactioneaza corpurile vii la interactiunea lor cu aceste energii. Fara aceasta interactiune de natura energetica...corpurile ar fi ...nimic.
Cu alte cuvinte, reactiile la nivel genetic prin modificarea continua a structurii ADN, nu sunt o actiune directa a trupurilor ci a energiilor care le anima. Tehnic, corpurile vii au sigur mecanisme de stocare si prelucrare a informatiei rezultate in urma actiunilor energetice mai mult sau mai putin constiente.  

Corect, sistemul nervos al trupului este un computer foarte complex si performant. Dar este doar un computer( primeste info pe input, le prelucreaza dupa anumite reguli si le da pe output modificate) care poate ajunge pana la un nivel finit de inteligenta artificiala. In aceste limite se poate incadra ceea ce numim ratiune.
Un spirit, cand intra in simbioza cu un "costum", la nastere, prin genele mostenite de la parinti, preia o parte din programul parintilor transmis genetic de mai multe generatii. In timpul vietii el contribuie activ la prelucrarea acestor informatii mostetite si in plus mai acumuleaza si altele din experienta proprie. Asta ar fi ceea ce numim karma.

Pana la un anumit nivel totul pare destul de incalcit si haotic. Dar, asa cum am mai spus legat de cei care au initieri efective in doctrine traditionale, sunt destul de multe exemple de oameni care au depasit acest haos aparent si au ajuns in trup, prin modifcari genetice succesive si intelegeri profunde ale "realitatii", sa depaseasca bariera limitarilor din aceasta zona de univers. Si anume, modificari la nivelul densitatii materiei trupului transformandu-l in ceea ce se poate numi trup de lumina eliberandu-l astfel de dimensiunea spatio-temporala.
Practic, au ajuns sa-si "arda" karma, sa-si "supuna" ratiunea (normal ...fiind doar o unealta) si apoi sa se duca direct spre ceea ce "stiau deja". Asa cum spun tibetanii....au iesit din samsara si tind spre a deveni constiinta Buddha.

De aceea cred ca studierea modificarilor genetice ale trupului omenesc (pentru ca animalele sunt doar "programate") trebuie facuta numai in combinatie cu energia care o anima. Trupul strange o parte din efecte pe cand... cauza se afla in natura spiritului.
Asta ne arata ca si scopul pentru care traim nu e numai acela de a asigura puritatea unei linii genealogice ci unul mult mai sus ca nivel. Pastrarea puritatii genetice poate fi o conditie, dar nu cred ca este indispensabila. Calitatea spiritului care vine in trup poate determina si calitatea materialului genetic...in timp. Astfel, pentru a inainta mai repede in realizarea "misiunii" poate opta pentru un trup mai curat genetic, acest fapt scurtandu-i adaptarea. Daca "misiunea" nu e asa urgenta ...cred ca poate lua un costum mai "imbacsit"...si in timp sa-l curete....curatand astfel si karma mostenita pe linia genealogica din care provine.
Ajungem astfel la logica si dinamica "incarnarii"...care deocamdata ne scapa rau. :)

Toate cele bune,
Marius


"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Siberia

Buna ziua si respectele mele pentru studiile pe care le intreprindeti, domnule Moldovan.
Am citit postarile dumneavoastra cu mult interes, desi recunosc ca nu ader in totalitate la concluziile la care ati ajuns.
Eu personal cred ca situatia este ceva mai complexa cu privire la programul Terra, dar bineinteles e doar ceea ce cred eu si aceasta credinta a mea se bazeaza mai mult pe intuitie si pe logica decat pe studiul aprofundat al Zoharului.

Am si eu doua mici intrebari pentru dumneavoastra:

1. Exista o posibilitate ca-n procesul de purificare al ADN-ului in Pomul Vietii sa fie indepartate doar partile "negative" ale acestor "bile de memorie" ? (si astfel dupa curatarea elementelor negative (trairi, dorinte, amintiri negative) un nou nascut sa fie inzestrat cu un suflet pur, curat, bun.)

2. Se descrie cumva si Pomul Cunoasterii in Zohar ?

Va multumesc.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

TVM

 1- Conform celor citite de mine, astfel de programe nu sunt deloc altruiste sau programe de binefacere. Evident, nu trebuie sa-mi aprobati concluziile. "Nou-nascutii care ies la poarta celalalta a PV sunt extraterestri. Ei sunt cum sunt, au probabil alte valori morale, personalitati si instincte diferite de ale noastre. Conform a ceea ce am inteles eu, este sters tot ce inseamna memorie-experiente de viata. Am explicat asta si in editiile trecute . Chiar si Noul Testament este explicat ca "nici o amintire nu va ajunge la NOI".
2. Pomul vietii si pomul binelui si raului, gradina raiului, Edenul sunt acelasi lucru exprimat diferit. PV consta de fapt intr-o mare uzina de procesare a materialului genetic colectat (recoltat) si are mai multe zone , la care m-am referit mai sus. Este direct legat chiar si cu Iadul - iezerul de foc - Ghehonom-ul  - zona in care este depozitat si prelucrat materialul genetic mai putin compatibil sau incompatibil cu marca LOR genetica. Incarcarea mare cu memorie pe o matrice partial compatibila genetic face ca respectivul material sa cada automat in aceasta zona , care la randul ei are tot sapte "camere", "incaperi", "camari" - zone. Materialul total incompatibil este supus unui proces indelungat?! de distrugere. Cel partial compatibil trebuie sa treaca progresiv prin cele spate zone ale "iadului", iar atunci cand devine compatibil, poate accede in MALCHUT, iar de acolo, teoretic in BIHAH. Ghehonom - Malchut-Binah sunt astfel cele trei zone distincte ale gradinii (pomului) "binelui" si "raului". Gradina EDEN se refera la zonele Malchut - Binah (pomul binelui).  Cele 14 zone ale sale (7 din Malchut si 7 din Binah ) cu raul - apa vietii (rau energetic de materie genetica vie)  reprezinta structura de baza a "gradinii". Am sa reprezint totul in versete din Zohar in viitoarea editie.
Ce-si inchipuie fiecare in aceasta problema (simtiri intuitii, sperante) are cred eu mai putina importanta. Informatia Zoharului este aproape la fel de directa ca si a Bibliei, in plus este foarte logica si sistematizata. Toata informatia detaliata despre acesta problematica o gasim numai in Zohar si mult mai putin informatie adiacenta in alte texte. In rest, nu cred ca exista o alta baza de date de luat in considerare. Acelasi lucru in privinta decodarii numarului 666. Singura informatie ce duce la decodarea numarului se afla in cartile LOR: in Biblie si in Zohar. Orice alta discutie pe acesta tema este paralela, timp pretios pierdut. Am subliniat exact care sunt concluziile mele cu privire la decodare si a fost interpretat ca .... conspiratie sionista! Interesant! Se pare ca stilul acesta de decodare (nu am altul) este greoi pentru multi dintre Dv si atunci un dialog direct pe aceste teme devine si el greoi. De-a lungul anilor am evitat sa raspund sa raspund la multe dintre scrisori sau propuneri de dialog, in primul rand datorita lipsei de timp si nu in ultimul rand datorita unui dialog aproape imposibil uneori. Bineinteles ca si datele Zoharului sunt interpretate si disecate in mod diferit de diversi. Eu nu pot sa ma refer decat la ceea ce am inteles eu si nu sunt un guru pentru mineni. Nu macar nu absolutizez corectitudinea informatiei ci incerc sa dau o interpretare logica a datelor. Complexitatea lor este extrema si cere munca multa. ... poate ca  ar fi bine sa nu mai detaliez astfel de zone, caci nu vreau sa devin TVM - cel ca v-a taiat speranta... Poate ca ar fi mai bine sa termin de scris ceea ce am inceput si apoi, cine citeste... citeste, cine nu... sigur este mai fericit! Stiti bine ca chiar am recomandat sa nu cititi cartea! Cel mai dragut in acest sens a fost realizatorul de televiziune de la "Universul Cunoasterii" - Domnul Mihai Badescu, care la prima lansare de carte a PT a recomandat auditoriului... sa nu citeasca cartea!
O zi buna cu zambetul pe buze, va doresc! Eu am avut o noapte senzationala sub prima aurora boreala din viata mea. Nu am cuvinte sa descriu cat de frumos a fost. Am vazut multe poze pana acum, dar este minunat sa fii sub cerul instelat cu aurora boreala in dinamica!
TVM

Tzipi

Daca unii va interpereteaza spusele drept conspiratii sioniste, nu plecati ! Pentru ca mai exista si alti oameni pe forum, care chiar sunt interesati de dialogul cu dumneavoastra ! E limpede ca multi nu vor, nu pot sa accepte / inte;leaga ceea ce spuneti, dar asta este ... unii au nevoie de speranta .... altii inteleg ca nu exista speranta pentru situatia omenirii ...
Mai importanta decat speranta, pentru mine ( si sunt convinsa ca si pentru multi altii ), este cunoasterea.

Intrebare : 1. cei din zona iadului, care nu pot fi up-gradati mai departe, e posibil sa fie reincarnati, in scopul curatarii ADN-ului ? Evident, asta in perioadele in care programul si recoltarile sunt in desfasurare ( ca dupa... nu mai intereseaza pe zei ) ?  Avem marturiile cartilor indiene, in care scopul reincarnarii este sa devina cat mai puri si mai evoluati.
Ce anume determina pe zei sa-i incrneze pe unii, in loc sa continue sa-i manufactureze ?

2. Exista prin Zohar, vreo referire la zei ( aspect, rasa, cate feluri sunt ) ? Exista tot felul de clasificari ale extraterestrilor, insa nu am gasit o sursa , o dovada credibila.


padme

Citat din: TVM din  12 Octombrie 2010, 17:52:25
  Am subliniat exact care sunt concluziile mele cu privire la decodare si a fost interpretat ca .... conspiratie sionista! Interesant!

:)))))))))))))))) Si pe noi ne-a facut odata posedati/satanisti sau ceva de genu', nu va faceti griji, asa e el mai... conspirationist:)))))))))
Trebuie sa intelegem ca ceea ce ati scris/ceea ce scrie fiecare autor este opinia acestuia, putem adera la ea, o putem critica - in limitele decentei, o putem combate daca avem argumente, etc...
Este normal ca dialogul sa fie unul dificil, sunteti de profesie medic si va este usor sa utilizati anumiti termeni pe care eu recunosc ii mai caut si prin dictionar :)))))))

Am gasit in schimb o chestie foarte interesanta pe care as vrea sa v-o aduc in atentie.
Jonathan Black in "Istoria secreta a lumii" - cap. 3 "Gradina raiului" pag. 55 zice cam asa:
" In circa 485 i.C, Herodot a vizitat orasul Memfis din Egipt. Acolo, in cripte vaste, i-au fost aratate siruri de statui ale fostilor faraoni, intinse aparent la nesfarsit, pana in perioade ce se pierdeau in negura vremurilor. Mergand alaturi de preoti de-a lungul sirurilor, a ajuns la o serie de 354 de sculpturi colosale din lemn, reprezentand fiinte care domnisera inainte de Menes, primul faraon uman al Egiptului. Aceste fiinte, i-au spus preotii, se "nascusera una din cealalta", adica fara necesitatea unui partener sexual, prin metoda partenogenezei, specifica plantelor".

Si eu vroiam sa va intreb ce parere aveti vizavi de geneza descrisa in Kabbala  conform careia Lilith ar fi fost prima femeie. Am inteles ca acest pasaj ar fi existat si in Biblie?!

PS-trebuie sa fi fost frumos sa vedeti aurora:))))))))))