Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Interviu in exclusivitate pt. Rufon - Toni Victor Moldovan

Creat de Urban, 30 Septembrie 2010, 11:12:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

aswotim

Cine este Constantin Bursuc din Iasi si cum putem da de el? E un personaj fictiv sau o persoană reală?


Xanadron

#422
 :-D @horia2008: Postarea ta mergea mai bine la pagina comica - sau pe topicul "cum arata ET". :-(
Aia nu doar rautaciosi, ci si deranjati la mansarda.

P.S. Abia acu-mi dau seama de ce nu-mi zbura prototipul de OZN :ufo: la care ma chinui de jde' ani: desi burlane si ligheane folosisem si eu, nu prinsesem spilu' scotch-ului antigravific. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mm

  In afara de poza cu "ligheanul" d-lui Bursuc, putem afla si niste lucruri aparte, de ex. ca dansul are ceva contacte cu niste ETii. Link:
http://www.adanima.org/2008/02/12/un-profesor-iesean-a-descoperit-o-retea-de-tuneluri-si-sali-subterane/
Din care reproduc un mic citat:
Citat,,Am început cercetările din Suceava, unde se află o poartă de intrare spre aceste construcţii. Trebuie să vă spun că există, la 5km sub pământ, un «Centru spiritual», în care am avut acces numai în urma unei comenzi speciale, transmisă de entităţile care m-au însoţit," a precizat dl Bursuc. Apoi, a descris o sală imensă, luminoasă, cu pereţii din bazalt lustruit, luminescenţi şi cu un soare mare, de aur, pe peretele dinspre răsărit.
Dupa o asemenea declaratie publica, oricare dintre noi am fi "condusi" la spitalul "deranjatilor la mansarda".  Desi sunt nu putini aceia care fac marturisiri de acelasi gen - ca au intrat in tuneluri subterane f. lungi.

  Chiar daca unele ziare precum libertatea, nu sunt tocmai surse sigure, sa incercam un link:
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/piramida-405822.html
  Sa spunem totusi ca acest Bursuc este prof. univ. de mecanica fluidelor (care este o materie extrem de greu de priceput, credeti-ma pe cuvant) si cercetator roman, membru la Inventica Iasi (o asociatie stiintifica recunoscuta). Desigur, fizionomia sa nu este fotogenica dar ma-ntreb ce-i important - continutul sau ambalajul? Un mic citat:
Citat"Se numeşte rezonator cavitaţional şi este brevetat. Macheta are 50 de centimetri înălţime şi scoate la borne un curent care alimentează permanent un led de 0,01 Amperi. Practic, transformă câmpul magnetic al Terrei în energie electrică prin intermediul aşa-numitului efect de piramidă, adică producem energie electrică gratuită din pitramida lui Keops. Macheta noastră este din lemn îmbrăcat în structuri speciale din cupru şi este funcţională. Despre un posibil contract cu o firmă canadiană, foarte interesată de proiect, se ocupă colegul meu, profesorul Traian Stănciulescu", ne-a explicat profesorul Constantin Bursuc, unul dintre marii specialişti români în domeniul fizicii fluidelor, omul căruia i-a venti ideea folosirii efectului de piramidă.
Foarte bine ca nu vrea sa le zica secretele lui celor de la armata, mai ales ca aceia nu vor sa-l plateasca. In ce priveste obtinerea de energie din piramida (sau con de aluminiu) se gasesc mai multe solutii constructive pe net (si unele dintre ele functioneaza). Ce-i drept, schemele overunity de pe NET sunt in prealabil "prelucrate" (de personal IT inalt specializat) ca sa nu aiba tot ghiolbanul acces la energia libera (si gratuita).
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Xanadron

La fel de offtopic, recunosc ca pot parea rautacioase aprecierile mele (la fel cum recunosc ca mecanica fluidelor nu-i deloc usoara), dar deocamdata asta-i materialul clientului - forma, nu fondul.
Fiindca, dincolo de forma oricaror declaratii bursuciene (tuneluri omni-ramificate de la Ceahlau/Bucegi la Baia Mare in forma capului de lup dacic, rachete mioritice ajunse din greseala-n Cosmos prin 1993 etc.), n-am gasit deocamdata fondul care sa ma convinga ca nu-s "deranjate" povestile astea.

Mai clar - macar o pozulice-doua a tunelurilor alea ar sugera ca profesorul Bursuc e o sursa credibila si nu doar un pensionar imaginativ - bravo lui macar pt. asta, desi in logica mea simplista o minte stiintific-sistematica n-ar putea suporta haosul holoabelor vizibile-n fundalul pozei cu "OZN"-ul (o fi rampa de lansare?) :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

tractorbeam

Citat din: Xanadron din  18 Martie 2015, 13:16:58
...la fel cum recunosc ca mecanica fluidelor nu-i deloc usoara...
Mare dreptate ai jupan Xana, pai cum sa fie usoara cand vodca din pufoaica se obtine dupa un procedeu tehnologic atat de elaborat?!?!? Bautura e chestie serioasa trebuie sa te tii de ea! Asta cu ligheanu' ce o fi servit? Rachie rdv, vodca genocid sau vreun vermut de sorginte nobila si retzeta locala?  :lol: :lol: :lol:

mm

  Nu doresc sa transform acest topic serios intr-un offtopic cu bursuci dar e clar ca nu va plac Bursucii!  :lol:
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

tractorbeam

Ma declar din principiu prieten al animalelor, nu am nimic cu neamul bursucesc dar persoane cu nume de sorginte animaliera incaltate cu cipici de plastic si care ne prezinta ligheane de aluminiu cu  elice in curtea casei drept inventii senzationale nu ma mai misca cam de multisor.
Astept, cu interes, provincia.  :ufo:

prodcomb

Trebuie studiată cartea apărută de multişor.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

kandaon

#429
Radem glumim dar nu parasim incinta  :-D

Sau o parasim, pentru ca domnul profesor C Bursuc are si ceva acte la mana (nu stiu cat de relevante totusi) legat de motorul sau cu plasma, iar dl general Strainu considera inventia sa demna de premiul Nobel  :-D

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/a-trimis-o-racheta-in-cosmos-218526.html

Iar despre macheta "farfuriei zburatoare" am inteles ca se practica sa faci ceva la scara mica prima data, pentru teste si alte asemenea (inclusiv prin tunelul ala de vant sau cum ii zice, sa vezi aerodinamica si alte asemenea).

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f4/F-35_Wind_Tunnel_Model.jpg

Asta asa, sa aduc un punct de evdere diferit sa starnesc discutii hehe.

Desi nu prea are legatura cu ce zice Toni Victor Moldovan. Poate doar daca s-or gasi prin tunelurile alea subterane niste ramasite de la civilizatiile anterioare "recoltate" de hipercivilizatiile astea de se mai ocupa de Terra

prodcomb

Scrie totul în carte; dar la citire trebuie îndepărtată răchia şi pălinca (din text; vezi paginile 117, 118, 123), că altfel nu-i de joacă cu rachetele astea!
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

Xanadron

Ba, io zic sa parasim repejor incinta... gogoseriei bursuciene. :-D Ca altfel riscam sa ne contaminam de ozenita - forma infantila.
Zic asta nu doar fiindca am citit acum ani buni cartea lui CB cu OZI-urile scotch-uite in ograda proprie (buna-n orice caz observatia lui prodcomb - cum sa fie OZN obectu' construit chiar de tine? :lol:) - carte despre care n-are rost sa comentez, ca iar par nepatriot. Pe f. scurt totusi, e full de aberatii (la fel ca jalnicul asa-zis articol din Libertatea).

Cum e deci posibil sa scrii cu nonsalanzta nesimtirii "jurnalistice" atitea prostii-antinomii flagrante?
"Motorul a fost testat în poligoane militare. Motorul MRAL a fost re­alizat şi montat pe rachete de tip RT3. Au fost lansate trei asemenea rachete, la poli­go­nul din Orăş­tie" /
/ "Mi­litarii au vrut să facă şi ei un asemenea mo­tor, dar nu-l puteau ţine sub control, ex­plo­­da."
:-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

kandaon

Eu am spus ca vreau sa starnesc doar un pic discutia sprijinind mai in gluma mai in serios (mai mult in gluma totusi desi documentele alea par reale) ideea ca domnu Bursuc a inventat ceva iesit din comun  :-D

Parca era oricum un topic cu astfel de subiecte (inclusiv free energy, motoare cu apa si alte asemenea).

Oricum topicul a deraiat un pic (a parasit incinta hehe) si chiar nu stiu cum a ajuns motorul asta in toata discutia cu TV Moldovan

mariusvlad

Mi se pare mie sau de fiecare data cand o persoana devine interesanta apare si reteaua de tuneluri? E ca si cand ai da cu mucii in fasole imediat ce ti-ai creat auditoriul.
Pun pariu ca atunci cand Xanadron o sa devina putin mai interesant (nu ca acum nu ar fi) vom afla ca si el a fost vizitat de extratestrii si tarat prin tuneluri.  :-D

Xanadron

Citat din: mariusvlad din  19 Martie 2015, 17:57:26
Pun pariu ca atunci cand Xanadron o sa devina putin mai interesant (nu ca acum nu ar fi) vom afla ca si el a fost vizitat de extratestrii si tarat prin tuneluri.  :-D
Poti sa-mi iei tot ce am mai scump pe lume
Poti sa-mi iei zile, noptile sau anii de vrei
Sa ma lasi singur intr-un loc anume
De unde sa nu pot vreodata sa ma intorc la ai mei,
Dar cu Bursuc vreodata de ma vei mai compara,
De pe RUFOn indata voi zburaaa !!! :-D :ufo:

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/