Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Interviu in exclusivitate pt. Rufon - Toni Victor Moldovan

Creat de Urban, 30 Septembrie 2010, 11:12:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Shadowman

Citat din: TVM din  08 Octombrie 2010, 02:21:43
In alta ordine de idei : NU VA FACETI SPERANTE! NICI UNUL DINTRE NOI NU VA AJUNGE IN VREUN POM AL VIETII.
Fiecare dintre civilizatiile extraterestre de desfasoara PIG pe Terra au propriul PV cu structuri proprii. Indienii sunt in programul zeilor Manu spre exemplu si Cartea legii lui Manu da amanunte extrem de interesante pe care le-am vazut numai dupa ce am citit Zoharul...
Recoltele umane au disparut, caci perioada de recolta a trecut de ceva timp mii de ani pentru unii (evrei - programul zeilor evreilor a fost exploatat de ceilalti zei intre timp) , sute de ani pentru alte programe (maya, khmer etc). Ceea ce este in viata acum pe Terra sunt din punctul de vedere  al zeilor "gunoiaie genetice". Gradul de hibridare a crescut enorm. Chiar daca ne gandim de exemplu  la India, castele sunt in buna parte amestecate.
Tot ceea ce se afla in viata acum este total neinteresant pentru EI. Singurul punct de vedere care este luat in seama (cred eu) este posibilitatea ca acest "gunoi genetic" sa contamineze urmatoarele PIG, tot prin efectul de unda genetica pe care l-ar putea avea asupra populatiilor urmatoare. . Atunci , in mod logic, este ca EI sa faca curatenie generala si sa stranga toate corpurile spirituale care migreaza dupa distrugerea actualei civilizatii. Lucrul acesta este descris f bine de Biblie, iar Zoharul ne povesteste despre destinul gunoiului genetic. Acesta este prelucrat in cele 7 trepte ale lui "JE" - iezerului de foc - Cea mai mare parte este atat de incompatibila cu EI incat nici nu merita prelucrarea si ramane pe treapta cea mai de jos spre distrugere. O mica parte urmeaza un program de compatibilizare care poate sau nu sa devina complet. Toate astea nu sunt inchipuirea mea , ci descrieri din Zohar pe care eu asa le vad traduse. Am sa pun versetele in pagini, asa cum am facut-o si in trecut.  Programul Codex alimentarius si adiacentele fac si mai incompatibila structura genetica a putinelor generatii viitoare - dar asta este si scopul. Astfel de structuri sunt plasate direct in zona "gunoi". Prin urmare nu este vorba de o supracomanda din ultima serie BMW, ci de o nevoie disperata de-a reduce o supraproductie scapata de sub control, mai mult decat atat de sabotare a calitatii acestei supraproductii care nu va folosi la nimic, dar care trebuie distrusa pentru a nu contamina noul model.
Sper sa dormiti bine dupa asta!
Cu stima, TVM  O adevarata crescatorie planeta noastra...!  :-D O ferma sau intreprindere agricola de stat (IAS).Stat interstelar sau  intergalactic,cine stie...
In crescatorie,animalele-atent selectionate-sunt ingrijite,furajate,vaccinate,implantate,monitorizate.Veterinarii mai coboara,din cind in cind,printre dobitoace pentru a examina si pipai exemplarul.Unele exemplare,selectate dupa anumite criterii (sau luate la nimereala,din turma...) vor ajunge in laboratoarele de cercetare unde,anesteziate,constiente (sau nu),vor servi ca obiect de studiu.
Animalele de crescatorie,odata ajunse in laboratoare vor fi supuse diferitelor teste gandite de cercetatori.Sau vor fi implantate,inseminate,injectate ori disecate.In functie de tema de studiu...Sau de consiliul de administratie !  
In cazul mamiferelor bipede,spre deosebire de patrupede,nu se pune accent pe cresterea productiei de carne,lapte si lina ci pe altele..."Altele" sunt cunoscute doar de fiintele statelor interstelare sau intergalactice,superioare bipedelor terestre din crescatorie.
Fereasca cerurile sa apara o molima prin crescatorie si sa nu existe remediu...! "Iezerul de foc",crematoriul sau exterminarea le paste pe dobitoace !
 Citeodata,unii cercetatorii din IAS-ul interstelar sau intergalactic se ataseaza de unele bipede terestre.Le scot din crescatorie si le tin de companie...Biped terestru de companie !  :-D :-D
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

TVM

"the day the earth stood still".,... filme... vedeti, de-aia nu ma uit eu la filme, caci viata bate filmul... E ce frumos ar fi sa zica cineva..." hai ca esti baiat bun si te mai pun la pastrare"... iti mai dau un timp ca sa... ce? cat poti sa traiesti? mai mult decat o viata de om? ce inseamna evolutie spirituala? asta ar fi o alta discutie de fapt.... Cine si de ce ar fi fi interesat de ce stii tu sau de ce faci tu sau de ce simti tu? Astea sunt lamentari de genul lui Iov din Biblie caruia i se spune clar ca EI  stiu tot ce stie Iov si ceva cu mult pe deasupra ; au nivel de simtire si de cunostinte net superior. EI au un program eficient si cu asta basta. Si eu am trecut prin astfel fde intrebari, pe care , (desi comparatia nu e tocmai buna) cred ca si le-a pus chiar si cocosul din ograda (.".. hai ca am fost cocos cuminte, mi-am facut treaba cu gainile, n-am facut prea mult scandal, n-am deranjat vecinii... sunt mai bun decat celegii mei scandalagii, pusi pe harta, supercantatori, .... si poate ca ma pastreaza pana la anul sau poate ma muta in alta ograda "...pana.... CAND?).  Cred ca problema trebuie vazuta din punctul LOR de vedere, atat timp cat nu pot exista negocieri intre noi si EI. Iar ei ne prezinta un program suplu, eficient, prin care se folosesc de culturi umane homozigote in scopul perpetuarii si dezvoltarii genetice a propriilor specii. Planificarea lor este atat de minutios facuta si prezentata in toata logica ei, incat cel putin pentru mine este greu sa nu cred ca ar fi adevarat. Noua editie va cuprinde mai multe mecanisme descrise de ei care fac ca logica unui astfel de program sa fie greu de strapuns sau de anihilat. In plus, nu prea i-am prins cu minciuna pana acum. Am avut senzatia de cateva ori ca au gresit, ca ar fi putut face mai bine, ca ar fi putut eficientiza unele zone ale PT, dar in mare masura, nu cred ca ar fi putut mai bine decat au facut-o. Capatul programului aflat in viitorul nostru a fost vizualizat, si atat timp cat nu i-am prins cu minciuna pana acum, inclin sa cred ca si evenimentele descrise in Apocalipsa sunt adevarate ( din punctul lor de vedere). S-ar putea sa mai fie si alte adevaruri partiale ( ce apartin altor analizatori ai Apocalipsei) valabile.  O zi buna tuturor!
TVM

Rayden

In vremurile demult apuse, informatiile (care aveau o doza de adevar ceva mai mare decat in zilele noastre) erau oferite prin viu grai, scrise pe piei de animale, papirusuri, piatra, etc..
Acum, informatiile, pe langa faptul ca inca se trimit prin viu grai, pe hartie, electronic (via e-mail, documente word, pdf, etc pe internet) se mai transmit si prin filme / documentare..unde ce-i drept, gradul sau doza de adevar este..foarte mica, iar dezinformarea e la ea acasa...
Vreau sa spun ca si-n filme, fie ele Made in Hollywood, poti gasi informatii adevarate, trebuie doar sa le descifrezi..sa stii unde sa cauti..

Din cate vad, se pare ca sunteti resemnat cu  acest scenariu, din afirmatiile dvs eu asta inteleg.."ca nu avem ce face, niciunul dintre noi nu va ajunge la pomul vietii...etc..." ca resistance is futile, iar daca chiar e asa..sincer sa fiu..ar fi o enorma risipa de timp, energie si ..obositii astia de zei din stele isi bat de joc de "viata" unor fiinte vai mama lor..lucru care imi aminteste de ceva:

"eram intro zi intr-un parc bucurestean si ma relaxam cu sotia...la 5 m de banc ape care stateam era un mic musuroi de furnici foarte agitate, umbland de colo colo..trebaluind in legea lor, organizandu-si viata lor.. brusc, apare un copil care surprinde agitatia furnicilor si incepe sa le studieze. Dupa o vreme, ia un bat, si incepe sa le faca viata un calvar..incepe sa le omoare din furnici, la cele care carau diverse lucruri le lasa fara..pe unele le arunca zicand cu voce tare "sa va vad daca mai stiti drumul inapoi"..amuzat  tot facea el o ordine cum credea el..
Asta pana cand, a fost intreupt de tatal lui care i-a zis ca nu e frumos ce face si sa le lase in pace..a venit si l-a tras pe copil de acolo..apoi furnicile au inceput sa isi continue traiul lor.."

Am un feeling ca cineva mai batran si intelept decat zeii astia obositi a ajuns sa se sature de jocul lor si o sa puna piciorul in prag...

Dar ma rog, pana la proba contrarie ramane doar feeling-ul unui visitor caruia nu ii prea place acest scenariu...

daos

Citat din: Rayden din  08 Octombrie 2010, 16:17:58
Am un feeling ca cineva mai batran si intelept decat zeii astia obositi a ajuns sa se sature de jocul lor si o sa puna piciorul in prag...

Dar ma rog, pana la proba contrarie ramane doar feeling-ul unui visitor caruia nu ii prea place acest scenariu...


Poate ca acei "zei" au fost si ei creati de acel cineva mai batran si mai intelept, dar fara a fi perfecti. Ori poate ca acea perfectiune originara a fost pierduta. In scrierile diverselor religii de pe Pamant se vorbeste de zei sau de ingeri. Poate ca unii sunt chiar in dimensiunea noastra, iar altii in alte dimensiuni superioare celei in care suntem noi, ori in altele inferioare. Poate ca acesti zei (ingeri) din dimensiunea noastra nu sunt perfectiunea. Poate ca "materialul lor genetic" se degradeaza si pentru a si-l reface au nevoie de o matrice originara, ce se gaseste in oamenii astia amarati de pe Terra.

Rayden

Citat din: daos din  08 Octombrie 2010, 17:03:14
....Poate ca "materialul lor genetic" se degradeaza si pentru a si-l reface au nevoie de o matrice originara, ce se gaseste in oamenii astia amarati de pe Terra.

de asta sunt ferm convins..de asta tot fac atatea experimente..si le fac de zeci de mii de ani..sute de mii de ani; si cred ca Terra nu e singurul lor laborator..

@TVM, ati intalnit prin Zohar dar si alte scrieri, vreo mentiune la "cineva" care ar fi deasupra lor ? deasupra acestor zei?
si daca da, un scurt comentariu daca se poate  :mrgreen:

si..intrun program, chiar daca totul e prestabilit si se misca lucrurile sau se intampla evenimentele cu precizia unui ceas elvetian (sau calendar maya :-D) asta nu inseamna ca nu pot aparea lucruri imprevizibile si la fel..nu inseamna ca finalul este cel din scenariu pe care-l discutam..

jean

  Parerile sunt impartite, unii sunt de alata parere. Un punct de vedere opus celor sustinute de domnul Toni Victor Moldovan, gasim in cartea ,,Contact Extraterestru",scrisa de Dr. Steven Greer, volumul I, pag. 35, punct de vedere care corespunde in linii mari si cu punctul meu de vedere.
Citat din carte:
Fara sa minimalizam aspecte bizare si infricosatoare ale acestui fenomen pe care oamenii le-au experimentat, evaluarea noastra asupra scopurilor si intentiilor extraterestrilor este aceia ca ei nu sunt in mod sigur ostili omeniri. Operatiunile si activitatile lor de baza se centreaza in jurul:
-cercetari generale a Pamantului si a societati sale;
-observari domeniului militar (nuclear) si al evaluari acestuia;
- studiul si observarii sociale si psihologice a oamenilor;
-observari si evaluari dezvoltari mentale si spirituale a omului;
-documentari si cercetari asupra ecologiei Pamantului, a sistemelor de viata de pe Pamant;
-observari tehnologiei umane si dezvoltari acesteia;
-observarea si limitarea programelor spatiale umane, in special cele destinate colonizari spatiului de catre om;
-interactiunii atente cu oamenii pt. comunicarea anumitor informatii despre ei insisi si pentru acomodarea oamenilor cu prezenta lor.

Concluzia noastra este ca aceste activitati deriva din mai multe scopuri care includ:
1)  studiul si cercetarea asupra unei specii inteligente ce se dezvolta cu rapiditate;
2) introducerea civilizatiei Pamantului intr-o retea interplanetara (ce ar putea dura cateva secole pana la realizarea ei completa);
3) activitati specifice pt a fi pregatiti in cazul in care se cere o interventiein timpul unei urgente majore, cum ar fi un razboi      nuclear de mari proportii;
4) interventii de urgenta in cazul uni catastrofe geologice sau de mediu la nivel planetar;
5) prezervarea speciilor de pe Pamant, inclusiv umane pentru cel mai rau caz;
6) protejarea spatiului pt. a nu fi utilizat ca spatiu militar;
7) auto-protejarea intereselor ET, cu atat mai mult cu cat istoria curenta a omenirii arata o agresivitate imbinata cu dezvoltarea tehnologica rapida.
Vedeti? Peste tot apar cuvintele observare, supraveghere, protejare si interventie in caz de nevoie, nu spune nimic de exterminare, intoxicare cum sustine TVM. Uite un citat al dansului:
Citat2. Reducerea drastica a populatiei globului prin:
- Programul Codex Alimentarius – ce intoxica omul cu noile produse agroalimentare modificate genetic (GMO). In cateva generatii va exploda numarul cancerelor, alergiilor efectelor secundare complexe ale acestui tip de alimentatie.
- Intoxicarea medicamentoasa in special a populatiilor tarilor dezvoltate economic: medicatie imunosupresiva, vaccinuri cu efect imunosupresiv administrate pentru prevenirea unor "pandemii" provocate intentionat, psihotrope – medicatie antidepresiva administrata aproape oricui –oricand, opioide. Despre acest capitol as putea sa scriu o carte separata...
- Razboaie civile si interstatale interminabile in tarile mediu dezvoltate si subdezvoltate.
Ponderea cea mai mare in reducerea populatiei o va avea , dupa parerea mea programul "Codex Alimentarius" care dupa opinia mea vizeaza de fapt imposibilitatea perpetuarii speciei prin efecte toxice cumulate pe cateva generatii.
3. Crearea noii formule genetice a viitoarei rase umane ce se va dezvolta pe Terra.
Pai daca este adevarat ce spune dansul inseamna ca ne-o facem noi, cu mana noastra, nu ca au pus ET pe unii dintre semenii nostrii sa ajute la planul lor diabolic. Si cred ca Rayden are dreptate cand spune:
CitatAm un feeling ca cineva mai batran si intelept decat zeii astia obositi a ajuns sa se sature de jocul lor si o sa puna piciorul in prag...
Ca intodeauna, cred ca adevarul este undeva la misloc, intre cele doua puncte de vedere. Eu prefer prima varianta, cred ca este mult mai util sa gandim asa.
O seara buna.
Adevarul este dincolo de noi

TVM

Pentru Jean
Apreciez interesul pentru discutia de fata. Se pare ca aveti ceva in comun cu Dr Steven Greer si anume, nici unul nu ati citit PT. Si eu as fi putut avea un punct de vedere apropiat de al dv daca nu mi-as fi bagat nasul in textele vechi. Ori aceste texte vin direct de la cei care se ocupa de noi.
Activitatile extraterestre enumerate de Dv mai sus ( sau de Dr Steven Greer) sunt de bun simt, este adevarat, dar intentia din spatele acestor actiuni este pur si simplu o presupunere. Nu stiu cand a scris domnia sa cartea, dar in orice caz, in ultimii 10 ani informatia din domeniul UFO s-a imbogatit enorm. Ascultati numai interviurile din Proiectul Camelot sau din Disclosure Project ca sa vedeti la ce nivel se discuta in acest moment in domeniul UFO.  Evenimentele au dupa parerea mea o turnura alerta in primul rand datorita cascadei de informatii. Apoi,  priviti filmele facute de NASA si de rusi pe orbita unde se pot vedea roiuri de sute de OZN-uri - care ... sunt acasa aici, ca si noi sau poate ca mai mult decat noi. Intr-o anume perioada si eu am fost pasionat de studiul UFO, dar citint textele vechi am decis in ceea ce ma priveste ca nu aceasta este calea spre informatie ci drumul este invers- din trecut catre viitor, dinspre textele vechi spre decodarea lor tehnica.
Imi este si mie foarte clar ca suntem vizitati de o multime de civilizatii mai apropiate sau mai departate de noi din punct de vedere genetic, dar dintre acestea numai o mica parte (cred eu sunt implicate cu adavarat in ceea ce se intampla aici, cu alte cuvinte - ne sunt proprietari. Unii insa picati din cer pe nepusa masa sunt cu adevarat poate in "cercetari generale a Pamantului si a societati sale;" sau in " studiul si observarii sociale si psihologice a oamenilor;" "-documentari si cercetari asupra ecologiei Pamantului, a sistemelor de viata de pe Pamant;
-observari tehnologiei umane si dezvoltari acesteia;" etc, dar,
CEI ce ne-au inginerat si au baze permanente aici si se joaca cu istoria noastra, nu au nevoie de astfel de activitati, pentru ca stiu exact ce au produs, cine suntem, ce putem face si ce facem. In privinta a ceea ce putem face, fiti sigur ca nu vom putea face prea multe... Spre exemplu nu putem sa iesim in spatiu mai dincolo de orbita Terrei, iar daca o vom face , va fi cu un fel de aprobare. In mod sigur nu vom construi baze pe Luna sau pe Marte. In mod sigur nu vom declansa un razboi nuclear masiv, caci Ei nu vor permite asta ( tocmai de aceea sunt interesati de instalatii nucleare pe care de fapt le pot dezafecta oricand). Nu sta in sarcina noastra sa ne ocupam de asteroizi care ar cadea pe Terra sau alte cataclisme extreme, caci EI se ocupa de asta. Sper de exemplu ca ati citit articolele lui Valery Uvarov privind instalatia din Siberia si catastrofa Tunguska. Nu in ultimul rand, nu incerc sa intoxic pe nimeni cu teoria mea. Informatia gasita in textele vechi este doar sintetizata si prezentata tehnic, in limbajul tehnic al timpului pe care-l traim. Actiunile zeilor descrise in textele vechi sunt atat de clare... credeti ca am scos din buzunar sute de versete  care descriu recoltele umane? In sfarsit, ...asa mi s-au parut mie lucrurile legate logic. Mi s-au parut insa atat de interesante, incat m-am gandit sa le comunic si altora.  Nici mie nu-mi convin... dar nici nu sunt resemnat, nici bucuros pentru asta, ci le iau ca atare . Este adevarat ca tipul acesta de raspuns nu convine... :? este ca si cum i-ai spune pacientului verde-n fata ca are cancer si ca mai are atat ... de trait sau este de fapt cu mult mai rau decat atat. Cand am scris PT m-am pus mereu in locul LOR si am incercat sa judec din punctul LOR de vedere. Va asigur sa au dreptate (din punctul LOR de vedere) si ca fac o treaba excelenta.  8-) Acesta este punctul meu de vedere si nu-l impun nimanui caci doar traim in societati democratice?!? 
Sa nu credeti ca eu nu mai am intrebari... oho, o gramada, dar de alt nivel, in parte de detaliu , in parte de anumite nuante...

  Pentru Rayden.
Stilul Zoharului este pe undeva asemanator celui al Bibliei in sensul ca Creatorul se prezinta bineinteles ca fiind cel mai mare, cel mai tare  din parcare - "Master of the world" . Nici vorba de altii mai mari si mai tari. Ei bine, cand vezi ceea ce creaza de fapt: tot sistemul tandem PV - serii genetice vezi ca de fapt este un creator mai mic, iar apoi, citind de exemplu Cartea legii lui Manu vezi ca exista si alti creatori asemanatori de acelasi nivel ... asa cum scriam ceva mai sus: unii fac BMW, altii fac Toyota - programe asemanatoare cu calitati diferite, desfasurate de civilizatii aflate pe trepte apropiate de dezvoltare. Imi este foarte clar ca au tehnologii cu mult superioare, si daca va veti gandi mai mult veti ajunge poate la aceeasi concluzie si anume aceea ca modalitatea lor de inmultire si de evolutie genetica este extrem de ingenioasa, rapida, eficienta. Sunt convins ca mai toti au probleme de securitate, probleme concurentiale cu CEILALTI aflat mai sus sau mai jos tehnologic fata de EI. Problemele lor sunt de nivel  - zona de galaxie sau poate chiar de galaxie, adica sunt un  fel de sefi de creanga (galactica) Au aliati si dusmani. Mai toate textele vechi povestesc despre asta si mi se pare logic, credibil.  Si inca o data, nici o carte nu prezinta zeul respectiv ca fiind vasal unui zeu mai mare, si in toate textele vechi Creatorul este seful suprem, atotputernic.
Doua precizari vreau sa fac:
1 - Sunt obisnuit cu critici dure (uneori adevarate corectii verbale) din partea celor care nu au citit cartea sau din partea celor care nu au putut sa o parcurga. Este de inteles tipul acesta de informatie care demonstreaza ca mai tot ceea ce ai invatat in scoala e gresit, nu e usor de digerat si de acceptat. Este de inteles...
2 - Mai exista situatia celor care au citit cartea cu atentie si care ajung sa fie de acord in principiu cu cea mai mare parte a ei, dar sentimentul puternic religios pe care l-au avut inainte de a o citi-o ii face sa declare: " trebuie sa existe un alt Dumnezeu peste creatorul Biblic, caci asta e cam de doi bani... " Drept urmare isi remodeleaza credinta dupa un nou concept, dar Dumnezeu isi are locul sau respectat, intangibil, atotputernic, fara legatura de data asta cu Creatorul Biblic sau indian s.a.m.d. Si asta este de inteles, caci suntem oameni si avem nevoie de optimism ca sa putem functiona la capacitate maxima...
Si acum va spun la toti,
NOAPTE BUNA, VISE PLACUTE!
TVMXanadron

Eu inclin sa cred - si nu doar din politetze complezenta fata de nu doar ingeniosul, ci si informatul si meticulosul autor prezent printre noi - ca adevarul nu poate fi "undeva la mijloc", ci se afla exact in coordonatele teoriei asteia a PT. Oricit de cinica ar parea ea si oricit de intens ne-ar stresa prin aparenta anulare a sperantei in... mai bine de dincolo de moarte (sub forma ipotezei reincarnarii, dar si a "vietii vesnice" promise de manipulatoria, fiindca submisiva dogma crestina).

Cel putin pe "felia" asta a interpretarii oarecum tehnicist-genetice a evolutiei dirijate a umanitatii "din gama a IV-a de fabricatie" :D - si de aceea relativ dificil de citit/inteles - acord credit (repet, e o parere strict personala) lucrarii PT, inca de cind am citit-o intr-o prima editie, intr-un format similar cursurilor de la facultati. Fie si doar fiindca asta pare una din putinele teorii ce pot explica motivatiile obsedantelor si atit de controversatelor RAPIRI ("alien abductions"). Dar poate si fiindca se plaseaza pe pozitii diametral opuse atit de ilogicei teorii greeristice ;) a "extraterestrilor buni ca painea calda".
Despre care am o opinie de respingere hotarita in continuare, pe care mi-as pastra-o si daca m-ar rapi maine o Marilyn Monroe extraterestra si m-ar duce p-o planeta a amazoanelor, energiei moca, tigarilor fara accize, halelii fara E-uri si vietii fara de moarte!!! :-D

Tabloul general al evolutiei noastre ca fiintze cosmice si nu doar ca "soricei de laborator si sursa de ADN pentru Zei" cred insa (si nu doar umila mea persoana crede asta) ca merita "sapaturi" mai adinci. Fiindca, chiar acceptind (tristele) concluzii ale evidentzei mesajului dur al decodarii scrierilor vechi, sint convins ca e imposibil sa nu existe si-o cale (sau mai multe) de... evadare din laborator :lol: a soriceilor. Adica a sufletelor noastre - si nu doar dupa ce dam coltzu', ci chiar inainte de asta.

Tema asta atit de stufoasa cred ca excede cumva coordonatele comentariilor stricte asupra ipotezelor trecutelor si viitorelor editii ale Programului Terra, dar o sa incerc s-o dezvolt in continuare - fireste ca in conexiune cu datele si clarificarile binevenite ale dlui dr. TVM, impreuna cu care sper sa mai avem posibilitatea de-a le "purica" in continuare, macar pina o cadea Obama rapus (de oboseala? ;)) cu capul pe butonul de taiere al Internetului... 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tzipi

Respecte Domnului Moldovan !
Ati putea sa-mi raspundeti la cateva nelamuriri ?

1 --- Ce este "soma " ? Am citit prin cartile vechi, formularea " am baut soma si am devenit asemenea zeilor" . Ce vrea de fapt sa ne transmita ?

2 --- Ati gasit vreo referite prin textele vechi, la Univers ? La ce este el si ce este viata ? De fapt, suntem o holograma, ( un soi de joc pe calculator ) ... suntem fiinte din interiorul altei fiinte ( ca bacteriile in corpul uman ) ? binevoiesc zeii sa ne spuna ce este de fapt, Universul  ?

3 --- Logica mea zice ca daca zeii ar vrea sa ne distruga, ar putea sa o faca simplu si rapid , fara sa se chinuie cu programe de depopulare. Insa ei ne dau de mancare OMG-uri si chimicale. Arata ca si cand ar experimenta ceva . ... ca un imens laborator de testare, cu cobai umani. Care e de fapt, miza ?

4 --- De ce nu va publicati cartea in engleza ? Ma gandesc ca totusi sunt suficienti oameni interesati ( daca socotim numai cititorii lui Sitchin si tot sunt... ) . Eu am cautat toata viata sa aflu raspunsurile pe care dumneavoastra ni le-ati dat. Si a fost frustrant sa caut si iar sa caut, fara sa stiu cu exactitate ce, si sa bajbai.  Daca nu as fi fost roman, n-as vi avut niciodata sansa de a va citi .... Ma gandesc ca toti oamenii care cauta, merita sa va poata citi.

5 -- Sunteti sigur ca nu sunteti posesorul vreunui implant, cu care sa decodati cartile sacre ? Glumesc ...


Rayden

@TVM
Nu am nici un dubiu ca ceea ce ati scris in mare parte in PT este adevarat: adica noi, oamenii de azi suntem produsul ingineriei genetice ale mai multor specii de ET (AKA zeii din vechime) care au tot facut experimente..de-a lungul a ...muulti eoni..
Cartea dvs - PT, prima editie, am citit-o partial..si imi confirma convingerile..m-am oprit ca stiam / intuiam scenariul asta..in care lucrurile pentru noi oamenii de azi nu sunt tocmai roz; si e un scenariu care nu imi place si nu vreau sa il accept, la fel cum spune si Xanadron, am un feeling ca putem cumva iesi din laborator..si atunci... :mrgreen:
Din tinerete am stiut cumva ca ce invat la scoala nu e tocmai OK / adevarat..ca istoria asa cum e ea scrisa e plina de vrajeli..dar, sunt si adevaruri prinse in miturile diverselor popoare, tablitele sumeriene, zoharul, biblia, vedele, etc..

& @Calator astral
Cand am zis ca.. am eu un feeling ca e cineva mai batran si intelept decat zeii astia obositi si ca o sa se sature de jocul lor si o sa puna piciorul in prag; nu m-am referit la D-zeu..ci la alti ET extrem de avansati.. a caror stiinta si tehnologie e atat de avansata incat nu putem sa ne-o inchipuim..insa, cine stie, poate si Divinitatea va putea pune piciorul in prag. :star:
Mi-e greu sa cred ca in galaxia asta doar ET astia – zeii nostrii din vechime – sa fie singurii avansati..la cat de vechi e universul in mod sigur mai exista civilizatii muult mai avansate..cum spunea si Arthur C. Clarke:  ,,Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic." – ma gandesc la civilizatiile care au ajuns la 1 mil de ani de existenta..sau la 100 milioane..oare mai sunt in planul asta de existenta?  :?
In mod sigur, fiintele astea nu au nevoie de nave zburatoare sa ajunga aici, de inginerie genetica, sunt pura energie..pot lua cand vor ce forma vor..pot merge unde vor cand vor..ehh, astia o sa le traga o mama de bataie zeilor nostri strabuni.. :-D

Da, incerc sa judec si prin prisma lor, asa cum o pot percepe eu..si ii cred in stare sa faca asta pana se vor plictisi, dar cred ca si atunci ar continua ca ..nu ar mai gasi ce sa faca..cred ca s-au cam abatut de la calea de dezvoltare adevarata si nu mai sunt pe cararea cea buna a universului..si candva, cineva o sa le traga o palma sa ii trezeasca la realitate si ..sa speram ca o vor face acum..si nu peste n cicluri / experimente / productii de ..oameni.

Dar, asta e parerea mea.. :lol:

jean

Citat din: TVM din  08 Octombrie 2010, 23:50:12
Pentru Jean
Apreciez interesul pentru discutia de fata. Se pare ca aveti ceva in comun cu Dr Steven Greer si anume, nici unul nu ati citit PT.
Da, recunosc, nu am citit aceasta carte. I-mi aleg cartile pe care le cumpar, citesc, dupa cum i-mi spune instinctul. Este plina piata de carti fara valoare scrise de unii numai pentru a castiga ceva bani. Aici nu vorbesc de cartea dumneavoastra, fiind o carte al carei continut nu-l cunosc.
CitatActivitatile extraterestre enumerate de Dv mai sus ( sau de Dr Steven Greer) sunt de bun simt, este adevarat, dar intentia din spatele acestor actiuni este pur si simplu o presupunere. Nu stiu cand a scris domnia sa cartea,
Cartea a aparut de putin timp in Romania si eu am cumparat-o de vreo saptamana. Intentia din spatele acestor actiuni este o presupunere? Nu cred ca aici este vorba de presupuneri, se bazeaza pe anumite constatari facute in legatura cu evolutia fenomenului in ultimul timp, anumite cazuri in care oamenii au interactionat cu ET. nu pe texte vechi ce pot fi interpretate dupa dorinta. Mi-se pare de bun simt afirmatia domnului Greer cand spune:
  Motivele precise ale implicari civilizatiilor ET pe planeta noastra nu sunt inca pe deplin cunoscute, nu exista nici o dovada ca ele sunt generate de intentii ostile. Pana la proba contrarie, ar trebui sa presupunem ca acesti vizitatori ET nu sunt ostili. Luand in considerare tendinta spre xenofobie, prejudecata si teama de necunoscut a oamenilor, trebui sa evaluam motivele vizitelor fiintelor ET pe Pamant cu grija si cu mai multa deschidere, dintr-o perspectiva interplanetara.
CitatEvenimentele au dupa parerea mea o turnura alerta in primul rand datorita cascadei de informatii
Este o impresie creata de multitudinea canalelor de informatii. Informatia circula foarte repede.
Citatin ceea ce ma priveste ca nu aceasta este calea spre informatie ci drumul este invers- din trecut catre viitor, dinspre textele vechi
Cred ca, pentru o mai buna intelegere, fenomenul trebuie studiat in ambele sensuri, inclusiv paranormal si alte domenii conexe.
CitatImi este si mie foarte clar ca suntem vizitati de o multime de civilizatii mai apropiate sau mai departate de noi din punct de vedere genetic, dar dintre acestea numai o mica parte (cred eu sunt implicate cu adavarat in ceea ce se intampla aici, cu alte cuvinte - ne sunt proprietari.
Si eu cred ca suntem vizitati de ET, dar  nu toti sunt ET, cred ca sunt si entitati nonmateriale care salasuiesc in spatiul acestui Pamant. Ne sunt proprietari?...Nu cred, cred ca impartim impreuna acest corp ceresc. Vom vedea, in functie de informatiile la care vom avea acces in viitor.
CitatSpre exemplu nu putem sa iesim in spatiu mai dincolo de orbita Terrei
Am fost deja pe Luna.
Citatdaca o vom face , va fi cu un fel de aprobare. In mod sigur nu vom construi baze pe Luna sau pe Marte. In mod sigur nu vom declansa un razboi nuclear masiv, caci Ei nu vor permite asta ( tocmai de aceea sunt interesati de instalatii nucleare pe care de fapt le pot dezafecta oricand).
Sunt de acord, asa cred si eu.
CitatIn sfarsit, ...asa mi s-au parut mie lucrurile legate logic. Mi s-au parut insa atat de interesante, incat m-am gandit sa le comunic si altora.  Nici mie nu-mi convin... dar nici nu sunt resemnat, nici bucuros pentru asta, ci le iau ca atare . Acesta este punctul meu de vedere si nu-l impun nimanui caci doar traim in societati democratice?!?
Inteleg si sunt de acord cu dumneavoastra. O seara buna.
Adevarul este dincolo de noi

TVM

Raspuns pentru Tzipi.
1. soma...
E adevarat indienii au facut o bautura de plante numita soma ca sa devina ca zeii... eeeee, ce simplu, ... asta au inteles ei.
Iata ce am inteles eu :
Toate textele vechi indiferent de unde ar veni ne povestesc despre pomul vietii. Fiecare dintre zei are intr-o baza sau in statie orbitala, cosmica etc un PV. Este logic. Dupa mintea mea, chiar si proprii morti (ET) sunt reprocesati in PV si se poate spune ca in acest mod traiesc "in veci". Dupa mintea mea si dupa descrierea magnific de detaliata din Zohar pot spune fara dubii ca PV este uzina de procesare si compatibilizare genetica energetica a celor "recoltati". Sunt foarte multe detalii in care ar trebui sa intru... dar va aduceti aminte din Facerea ca cerul este despartit de pamant, ca apr niste ape, marea cea mare etc. Chiar Biblia, in diverse capitole, Coranul povestesc despre gradina cu 14 pomi cate sapte asezati pe margimea raului vietii, iar in editiile trecute preiau o decsriere in care raul vietii devine tot mai mare si se indreapta spre templul si tronul lui Dumnezei. In rau nu este apa ci... corpuri spirituate... este un rau de elemente genetice energetice care trec prin niste trepte de compatibilizate , sau asa cum descriu versetele de mai jos, prin niste site de triere, sau asa cum descrie cartea egipteana a mortilor, prin niste porti de compatibilizare. Mai simplu, cel "recoltat" - aruncat ca materie prima in PV  este "presat"  - va aduceti aminte din editiile trecute de exprimarea " teascul maniei Domnului" - si spart in elemente genetice energetice (bucati de corp spiritual) Acestea sunt analizate permanent si remodelate pe fiecate dintre cele 7 nivele de compatibilizate. Conform Zoharului forma umana a acestor bucati se pierde pe nivelul 3-4. Aceasta imensa supa de elemente genetice da aspectul unui rau a carui continut este numit de textele sanscrite  "soma".
Practic PV este impartit in doua mari zone: Malchut care preia materia prima genetica energetica ce trece prin traseul de compatibilizare in diverse trepte (camere - Zohar - camari - Coran - porti  - cartea egipteana a mortilor ) sub forma unui rau de "apa vie" de energie informationala genetica vie si o adoua mare zona numita Binah - cu elemente genetice deja compatibilizate care nu se deosebesc cu nimic de elementele genetice extraterestre. In aceasta zona este asa-zisul Dumnezeu - Osiris- Prajapati - templu, cele patru fiinte cu cap de om, leu, bou si om. Ceea ce ma frapeaza si pe mine este organizarea aproape identica a PV la toti acesti zei.... Se poate pune logic intrebarea: sunt diferiti sau avem de-a face cu unul si acelasicare deseneaza nistre programe in variante usor diferite. Este ca o diferenta intre motorul de  BMW si cel de Audi? Totusi, elementele genetice din PV al zeilor biblici intalnesc in zona BINAH cele patru fiinte cu cap de bou, leu, vultur si om, pe cand in programul indian elementele iesite din SOMA in zona superioara a PV intalnesc ...vaci. Ceea ce este si mai interesant este ca atat upanisadele indiene cat si Zoharul metaforizeaza partea superioara a PV - BINAH cu  Soarele , iar partea inferioara  MALCHUT - cu Luna ..Conform Mundaka Upanisad, soma curge numai in zona inferioara - comparata cu Luna.

Iata cateva versete din Rig-veda cartea a noua :
HYMN XVI. Soma Pavamana.
1. THE pressers from the Soma-press send forth thy juice for rapturous joy
The speckled sap runs like a flood.
2 With strength we follow through the sieve him who brings might and wins the kine,
Enrobed in water with his juice.
3 Pour on the sieve the Soma, ne'er subdued in waters, waterless,
And make it pure for Indra's drink.
4 Moved by the purifier's thought, the Soma flows into the sieve:
By wisdom it hath gained its home.
5 With humble homage, Indra, have the Soma-drops flowed forth to thee,
Contending for the glorious prize.
6 Purified in his fleecy garb, attaining every beauty, he
Stands, hero-like, amid the kine.
7 Swelling, as 'twere, to heights of heaven, the stream of the creative juice
Falls lightly on the cleansing sieve.
8 Thus, Soma, purifying himwho knoweth song mid living men,
Thou wanderest through the cloth of wool.
si o traducere rapida aproximativa
Presatorii de la presa  Somei trimit sucul tau cu bucurie nespusa
Seva patata curge ca un potop.
Cu  tarie il urmãm prin sita pe cel ce aduce maretie si castiga vaci ( te conduce in drumul spre vaci),
Invesmantat in apa cu propriul suc.
Se toarnã Soma pe sita .......niciodata...  supus în ape, fãrã de apã,
Si este purificat pentru  pentru a deveni bãutura lui Indra.
Miscat de gandul purificatorului Soma se scurge in sita
Prin intelepciune ( compatibilitate genetica ) si-a castigat caminul.
Indra,   cu un omagiu umil fa in asa fel ca picaturile de Soma sa se scurga catre tine
Luptandu-se pentru gloriosul premiu.
Purificat instraiele lui de lana, obtinand  fiecare frumusete,
El sta semet ca un erou printre vaci (in mijlocul vacilor).
Umflandu-se ca si cand s-ar inalta catre rai, izvorul de sub creator se varsa usor (lin) pe sita curatatoare.
Astfel , Soma,  purificandu-l pe el, cel care stie cantecul oamenilor vii
Tu cutreieri prin tesatura de lana

Dupa cum observati , traducerea nu e usoara si asta, cred eu pentru ca traducerea din sanscrita in engleza este "varza", caci traducatorul nu a inteles despre ce este vorba si a incercat o traducere mot-a-mot. Prin traducerea intr-o terta limba se pierde si mai mult...
Concluzie: SOMA este raul - supa de elemente genetice care curg in traseul de compatibilizare cu elementele LOR genetice.

2. Nu am gasit elemente referitoare la Univers din punct de vedere fizico-cosmic -  asa cum ne-am dori noi.

3 Apelati la logica LOR si nu la a noastra. Moartea "lenta " bsalveaza planeta. Intrebarea mea este de ce nu au facut-o mai devreme, in conditii mai simple, mai ecologice, inainte de era tehnica....Am sa analizez acest aspect in carte...

4 Vedeti mai sus ce probleme sunt cu traducerile. Primul traducator angajat in 2002 imi trimetea pe buna dreptate 3-5 mailuri pe zi. Intr-o buna zi i-am spus sa considere ca nu exist... apoi mi-am dat si eu seama de ce probleme poate sa puna traducerea acestei carti. Sa vedeti ca unele versete tehnice folosite de mine in carte nici macar nu sunt traduse de traducatorii englezi: fie au sarit peste ele fie sunt sunt puse tot in sanscrita cu semnul intrebarii. Se pare romanii traducatori din sanscrita au facut o treaba excelenta. Al doilelea traducator angajat a tradus 100 de pagini in doi ani si ...l-am pierdut pe drum. De fapt acele pagini nu mi-au revenit nici acum. De fapt imi este clar ca traducerea presupune o colaborare foarte stransa intre mine si traducator, iar traducatorul trebuie sa iaba o minte deschisa si sa fie pasionat sa traduca asa ceva. Altfel nu se poate. Cine stie... poate vine o zi...

5 Nu am implant , si nici patologie de implant ci doar pasiune pentru textele vechi. Din pacate stau nu chiar atat de bine cu timpul liber. De maine sunt in Norvegia pentru 12 zile pentru un contract la o clinica de anestezie-terapie intensiva.TVM

Apropo... de sunt vaci prin PV sau la evrei capul de bou...
O intrebare buna din Zohar pe care invatacelul o pune rabinului: "pot sa mananc carne de porc"
Evident... nu "Stii cumva ca exista vreun cap de porc in PV ?" cam asta e raspunsul rabinului.
Stim acum ca cel mai apropiat animal de genetica omului dintre cele comestibile este vaca. Avem in peste 80% aceeasi secventa ADN. Secventialitatea genelor a fost terminata in martie 2010.
Cum materia trece prin noi si suntem din punct de vedere somatic altii tot la circa 6 luni, este important (pentru EI) sau mai bine zis era important ca oamenii sa manance "corect". ... dar destre bucatarie ... in editia urmatoare.
Cele bune!
TVM

Tayka

Desigur într-o primã viziune bazatã doar pe logica noastrã;ceia ce fac EI este desigur monstruos,dar dacã vom reuºii sã inversãm puþin locurile în ecuaþie;punându-ne în locul lor vom constata cã oricât ar fi EI de amabili ºi înþelegãtori cu noi,nu existã o altã cale.ªi noi avem organe,instituþii ºi legi care protejeazã animalele,dar ce ar fi dacã acestea ar interzice creºterea ºi abatarea animalelor,am zice noi cã nu e logic, cã nu am mai avea ce pune în traistã.La fel gândesc ºi EI,numai cã spre deosebire de noi care sacrificãm animalele luându-le viaþa,EI nu ne omoarã luându-ne apoi acel spirit cu japca,ci ne aºteaptã cuminþi pânã ne(le) dãm duhul.Ceiace nu sa discutat însã cu onoratul nostru oaspete D-nul.Dr.T.V.M.,este ce se poate întâmpla cu acele spirite luate în "servietã,, de cãtre acel înger colector,ei bine e posibil ca întreaga noastrã identitate sã rãmânã conºtientã încãrcatã în spirit,iar acel înger,deºi este numit îngerul morþii,sã fie totuºi un bãiat bun ºi sã ne ofere o rãsplatã înainte de a ne descãrca în memoria unui nou nãscut de-al LOR.Aceasta poate fi constituitã din inducerea unor iluzii f. plãcute(rai)sau f.neplãcute(iad),iar unii dintre noi(foarte merituoºi),ar putea chiar rãmâne pe acolo.Personal nu cred cã Zoharul nu ar avea ºi versuri dedicate acestei rãsplate,aºa cum chiar ºi noi oamenii oferim ultimul adãpost,hranã ºi apã,bietelor animale ajunse la abator,dupã un drum lung ºi adesea chinuitor.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Shadowman

Citat din: TVM din  09 Octombrie 2010, 22:10:53

Iata ce am inteles eu :
Toate textele vechi indiferent de unde ar veni ne povestesc despre pomul vietii. Fiecare dintre zei are intr-o baza sau in statie orbitala, cosmica etc un PV. Este logic. Dupa mintea mea, chiar si proprii morti (ET) sunt reprocesati in PV si se poate spune ca in acest mod traiesc "in veci". Dupa mintea mea si dupa descrierea magnific de detaliata din Zohar pot spune fara dubii ca PV este uzina de procesare si compatibilizare genetica energetica a celor "recoltati". Sunt foarte multe detalii in care ar trebui sa intru... dar va aduceti aminte din Facerea ca cerul este despartit de pamant, ca apr niste ape, marea cea mare etc. Chiar Biblia, in diverse capitole, Coranul povestesc despre gradina cu 14 pomi cate sapte asezati pe margimea raului vietii, iar in editiile trecute preiau o decsriere in care raul vietii devine tot mai mare si se indreapta spre templul si tronul lui Dumnezei. In rau nu este apa ci... corpuri spirituate... este un rau de elemente genetice energetice care trec prin niste trepte de compatibilizate , sau asa cum descriu versetele de mai jos, prin niste site de triere, sau asa cum descrie cartea egipteana a mortilor, prin niste porti de compatibilizare. Mai simplu, cel "recoltat" - aruncat ca materie prima in PV  este "presat"  - va aduceti aminte din editiile trecute de exprimarea " teascul maniei Domnului" - si spart in elemente genetice energetice (bucati de corp spiritual) Acestea sunt analizate permanent si remodelate pe fiecate dintre cele 7 nivele de compatibilizate. Conform Zoharului forma umana a acestor bucati se pierde pe nivelul 3-4. Aceasta imensa supa de elemente genetice da aspectul unui rau a carui continut este numit de textele sanscrite  "soma".Interesant...
Ma intreb ce se intimpla cu corpurile spirituale ale celor care-au trecut prin moarte clinica.Care s-au trezit "înotînd" in raul vietii spre "templul si tronul lui Dumnezeu"...Si care,dupa ce-au fost "recoltate",sunt aruncate înapoi in corpul fizic...
 Sa fie un defect pe "banda rulanta" ? Sau puii de crescatorie nu corespundeau standardelor si-au fost refuzati la export...?  :roll:
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY