Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Interviu in exclusivitate pt. Rufon - Toni Victor Moldovan

Creat de Urban, 30 Septembrie 2010, 11:12:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tayka

lex-Înþeleg cã nu-þi prea convine ideia cã EI(vorba ta) fac ciorbica din noi ºi nu noi din EI,iar tu trãieºti cu ideia cã poate viaþa e programatã totuºi altfel,ori tocmai de aceia D-nul TVM a scris ºi un Avertisment chiar pe prima paginã a cãrþii domniei sale:
''Cei ce se considerã cã au o definire mai clarã,posibila demitizare a credinþei d-voastrã este posibil sã vã angoaseze sau chiar sã vã facã nefericiþi aºa cã NU CITIÞI ACEASTÃ CARTE!!!-Rãmâneþi fericiþi ºi trãiþi-vã clipa.''
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Xanadron

Citat din: Tzipi din  21 Aprilie 2011, 03:27:13

Si pana la urma care-i problema, ca nu a scris omul o carte si n-a pus-o la liber pe Internet ? E munca lui, e dreptul lui sa isi vanda cartea si sa faca bani din ea. Asa se practica pe lumea asta, munca se plateste si nu e nimic de acuzat in asta. Omul isi merita si ultimul cent care l-a cerut pe carte . Ca sa nu-ti mai spun ca, ceea ce a expus in carte, depaseste cu mult ca valoare, banii care i-ai da cumparand cartea.      
   Si pana la urma, de ce si-ar fi dat cartea gratis ? Iti datoreaza ceva ?

Se vede ca iarasi mi-am tocit degetele pe taste de-a-n pixu' :-D p-aici, scriind: Vad oricum ca @Lex, in entuziasmul sau... luciferic de distructiv parca, nu-l crede nici pe TVM si nici pe mine apropo de realitatea afirmatiei ca (citez) "aspectul pur materialist al scrierii cartii asteia... monumentale-n toate sensurile n-a contat si nu conteaza deloc pt. dl. TVM," (fiindca oricine o poate gasi pe scribd. - ce alta dovada mai vreti?)

PT (a carei prima editie nu trebuie uitat c-a aparut in anii '90, pe cind Internetul era "in fasha" pe la noi) e oricum de mult accesibila-n virtual oricui. Iar faptul ca autorul n-a luat masuri de interzicere - pe care drepturile firesti de copyright i le permitea lejer - confirma ce-am spus si repet acum.

Strict ontopic, apropo de... revolta hibrizilor rufonisti: :lol: nu cred c-ar trebui exclusa incadrarea aparent umilitoarelor operatiuni de "reciclare/purificare" genetica la care-am fi supusi de catre Ai de Sus :-) in tabloul unui proces evolutiv aprobat poate "si mai de Sus" pentru noi, dar evident ca peste capul nostru. :roll: Pe care uite ca tre'sa-l acceptam, egal ca ne place sau nu.
Chiar daca ramin in continuare la convingerea ca unele (putine) spirite umane mai evoluate :star: pot "arde etapele" tescuirii-innobilarii-purificarii-simplificarii CS dupa moartea fizica - o tema vasta, care ar merita insa un pic aprofundata.
...Ei, te-am mai linistit cu asta, @Lex?! 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

Bine ati revenit pe forum domnule Moldovan!

Am sustinut si sustin cu tarie faptul ca aceasta manipulare genetica, pe care dl TVM o interpreteaza foarte bine in  seria sa de carti, este doar o parte caracteristica ultimilor mii de ani din imaginea de ansamblu. Deasemenea  subliniez faptul ca este foarte usor sa ramai prizonier in aceasta perspectiva de victima, ceea ce la o simpla  privire in jur, se vede deja peste tot. Manipularea genetica in sensul in care s-a ajuns astazi, are efect doar  daca-i dublata si de o manipulare informationala corespunzatoare, fapt dovedit chiar stiintific astazi prin  observarea modificarilor genetice in functie de modul de gandire al individului.

Sa analizam putin principalele castele hinduse:
- brahmanii - casta sacerdotala care prin cunoasterea sacra si primordiala ce o poseda si riturile practicate  reusea sa iasa din spatiul vibrational fizic ajungand sa modeleze spatiul, timpul si materia.  Intrau astfel in  sfera zeilor devenind chiar co-creeatori. In mediile interesate este ceea ce se numeste Eliberarea.
- ksatryia - casta razboinica si administrativa, echivalenta liniilor regale si aristrocratice de astazi,  caracterizata de un plan vibrational maxim ce atingea limitele superioare ale lumii fizice, fara a le depasi.  Religia si elementele ritualice exterioare le caracteriza evolutia astfel ajungand sa atinga doar ceea ce numim  astazi Mantuire.
- vaisya - casta de negustori si meseriasi caracterizata in mare parte de elementele castei ksatryia.
- sudra - casta oamenilor simpli, legata strict de lumea fizica inferioara (nu doar in sens negativ).

Civilizatiile vechi aveau la baza, in general, o organizare asemanatoare, cu ponderi diferite ale membrilor castelor  ceea ce determina si tendinta evolutiva a unei rase. De exemplu o rasa ce avea o casta regala bine definita era  caracterizata prin tendite imperiale samd.

Intamplator sau nu, in ultimile mii de ani, casta regala s-a revoltat impotriva celei sacerdotale, definind astfel  tendintele lumii de astazi si gradul ei de constienta. Ca o paranteza, in Romania, astazi cred ca suntem condusi de  echivalenta sudra. :D
In acest context de decadere si pe fondul neintelegerii unor aspecte vitale ale vietii fizice, a fost foarte usor pentru unuii "invingatori" sa creeze si sa perpetueze sistemul in care ne ducem vietile acum (cu toate amanuntele).

Tinanad cont de afirmatiile lui Hermes din Tabula Smaradigna, si nu numai : "Ce e deasupra este la fel cu ceea ce  este dedesubt; iar ce este dedesubt e la fel cu ce este deasupra, pentru a împlini, astfel, miracolul Întregului/Totului." pot afirma ca exista, prin analogie, o asemanare cu organizarea energetica a lumii vii. Mai exact aceasta organizare pe caste se aseamana intr-un fel cu rostul chakacrelor, conditie necesara pentru fiintarea in lumea fizica. Astfel casta sudra ar corespunde chakrei Manipura, vitala pentru functiile viscerale ale organismului. Si analogia poate continua pana la analogia castelor cu chakrele superioare care permit eliberarea de lumea fizica... Acest fapt se rafrange direct si asupra "modelarii" genetice.
Privind astfel lucrurile, personal nu pot ramane arestat intr-o perspectiva care nu-mi da posibilitatea de evolutie. Intentiile acelor creeatori primordiali ai lumii fizice sunt "tradate" de o multime de astfel de analogii pe care trebuie doar sa le vedem.

Poate sunt offtopic cu ceea ce am scris mai sus, dar nu pot ramane doar in limita PT. Cel putin nu asta e scopul meu in aceasta viata... si de aceea am avut si am o atitudine mai critica la adresa PT.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Tzipi

Pe mine ma confuzeaza probelam reincarnarii : inteleg ca exista reincarnarea descrisa de zei ( fabricarea de ingeri ), dar realitatea arata ca exista si reincarnarea clasica, din nou, in corp uman pe Terra .
     Cum nimeni nu cred ca e atat de batut in cap incat la aleaga sa revina in societatea umana sclavagista si primitiva in cae traim, ma gandesc ca ar trebui cumva sa fim fortati sa ne reincarnam in corp uman.
Ce spun textele sacre despre asta ? Exista "cineva" care decide daca, UNELE CS pot fi reciclate prin reincarnare, incat sa isi poata astfel imbunatati puritatea genetica astfel incat sa poata fi recoltate si utilizate ?

Daca bine ma insel ( vorbesc din amintiri si din traduceri la a nu's cata mana ), indienii spun ca eliberarea din lantul reincarnarilor se face prin unirea cu spiritul divin, bla-bla ( adica devin ingeri, zei ). Cine nu se poate elibera, se va reintoarce pe Terra, in corp de om, pentru a evolua, a-si purifica "karma", ca sa-si creasca sansele de a se elibera. Ma gandesc ca se refera la cei suficienti de puri genetic, care pot fi reciclati ( ca pe vremea cand au fost scrise textele respective, liniile genetice erau mult mai pure decat azi ).

Puteti face lumina in dilema reincarnarii ? Multumesc !

TVM

Sa analizam putin principalele castele hinduse:
- brahmanii - casta sacerdotala care prin cunoasterea sacra si primordiala ce o poseda si riturile practicate  reusea sa iasa din spatiul vibrational fizic ajungand sa modeleze spatiul, timpul si materia.  Intrau astfel in  sfera zeilor devenind chiar co-creeatori. In mediile interesate este ceea ce se numeste Eliberarea.
:?- ksatryia - casta razboinica si administrativa, echivalenta liniilor regale si aristrocratice de astazi,  caracterizata de un plan vibrational maxim ce atingea limitele superioare ale lumii fizice, fara a le depasi.  Religia si elementele ritualice exterioare le caracteriza evolutia astfel ajungand sa atinga doar ceea ce numim  astazi Mantuire.
- vaisya - casta de negustori si meseriasi caracterizata in mare parte de elementele castei ksatryia.
- sudra - casta oamenilor simpli, legata strict de lumea fizica inferioara (nu doar in sens negativ).

Da, e frumos sa credem in lucruri atat de frumoase, numai ca eu cel putin...cred altfel. Casta asta a brahmanilor a fost numeroasa, poate la fel de numeroasa ca si celelalte ...si mai este si astazi... chiar si mai numeroasa.... este frumos de crezut ca pot modela spatiul, timpul, sa-si depaseasca limitele fizice (ce-ao insemnand asta, caci orice fiinta vie si le depaseste in fiecare moment - zic eu) .Si... ca sa scurtez ceea ce creu eu , va ofer o bucata din editia viitoare... care , cine stie cand va fi gata... poate ca intrebam vreun brahman!

Si ca sa-i dau un raspuns lui @Lex... Domnule, trebuie sa fiti fericit, caci dintre noi astia de pe forum, in spiritul textelor vechi, se pare ca sunteti singurul cu ceva sanse sa accedeti prin vreun Pom al Vietii!

Si acum, celor interesati, lectura placuta! ....Iar dupa ce cititi, sa mai zica cineva ca nu vorbim despre programe genetice!

TVM

PIG în India
Motto:

10. În vremea Începutului, Prajapati (creatorul divin) creând fiinþele odatã cu sacrificiile, a spus: "Înmulþiþi-vã prin acesta;...(conform legii sacrificiului n.a.)
11.Prin el (prin sacrificiu) sã-i þineþi în viaþã pe zei, (iar) zeii sã vã þinã în viaþã pe voi; susþinându-vã unii pe alþii, veþi dobândi binele suprem.
(Baghavad-gita III - yoga faptei)

Pentru a avea o imagine unitarã, cuprinzãtoare a P.T., textele spaþiului geografic biblic nu ne este în mod sigur îndeajuns. Alte scrieri vechi, ne ajutã în înþelegere, completeazã informaþia P.T. ºi aduc noi piese jocului de puzzle. Toate aceste scrieri sunt profund acordate lingvistic, au o unitate de expresie remarcabilã, înþelegerea uneia dintre ele poate duce la transferul informaþiei de bazã în cealaltã, astfel încât informaþia noii lucrãri pe care o citim pare facilã, uºor de decodat. Înainte de a citi Biblia am rãsfoit Cartea egipteanã a morþilor, Bhagavad-gita, "Cele mai vechi upaniºade" (taine): Brhadaranyaka-Upaniºad ºi Chandogya-Upaniºad. Trebuie sã recunosc cã mi abstracte, impenetrabile, cu o informaþie greu asimilabilã. Dupã parcurgerea Bibliei ºi a Coranului, cãrþi în care informaþia este scrisã mai direct, cãrþile mai sus amintite mi s-au deschis, informaþia lor pãrându-mi de aceastã datã uimitor de directã, de logicã, de frumoasã, de aleasã, minunat scrisã. Apoi, dupã anul 2004 am venit în contact cu Zoharul a cãrui parcurgere m-a ajutat enorm sã înþeleg anumite aspecte descrise în "Cartea legii lui Manu" pe care vi le voi face cunoscute în acest capitol. Am sã vã prezint în mod special aceastã carte deoarece mi se pare extrem de bine sistematizatã.
Ca orice alt text vechi de bazã, cartea începe cu...creaþia. Primele versete se referã însã exact la obiectivul carþii ºi anume la definirea LNH:
1. Manu ºedea cu gândul îndreptat spre un singur lucru, când maharºii se apropiarã de el ºi aplecându-i-se cu respect, îi adresarã aceste cuvinte:
2. Stãpâne, binevoieºte a ne descoperi în chip exact ºi pe ºart legile care privesc toate castele primitive (cele patru caste) ºi castele ieºite din amestecarea celor dintâi. Cartea legii lui Manu cartea întâi - Creaþia
E, acesta este obiectivul carþii  - definirea legii care guverneazã castele.
Sunt prezentaþi zeii ºi filiaþia lor, apoi, ni se spune ca ºi în Zohar care dintre zei au dat elemente genetice în PIG indian, cum au fost separate grupele genetice ale programului în caste, LNH ¨n toate variantele posibile, regulile speciale indiene, majoritatea cu vãdit rol de menþinere a separãrii castelor. În final cartea ne spune ce se întâmplã cu cei care au respectat legea, cum sunt transformaþi ºi ajung în lumea zeilor. Prin urmare, este o carte cu cap ºi coadã asemenea Bibliei, o carte unitarã, completã. Anumite pasaje cred cã ar fi putut sã fi fost mai complete în informaþie, dar sunt sigur cã acea parte "lipsã" se regãseºte dezvoltatã din plin în alte scrieri indiene.
Din unele puncte de vedere, cãrþile indiene pline de metafore bine alese mi se par astãzi mai tehnic scrise decât Biblia. Cãrþile sacre indiene, despre care se spune cã nu au vârstã ºi cã sunt perfecte, exceleazã printr-o remarcabilã lecþie de geneticã ºi chiar mai mult. Sunt între puþinele cãrþi dintre cele citite de mine, care ne oferã o imagine sugestivã a evoluþiei... creaþiei, a evoluþiei filogenetice a... zeilor sau dacã vreþi - a dumnezeilor. Cum s-ar putea formula astfel de idei? Minunat de frumos. Bhagavad-gita reuºeºte acest lucru într-o multitudine de expresii, mai ales în cap. XIII intitulat sugestiv "Yoga discriminãrii între naturã ºi spirit". Mai întâi defineºte Cunoaºterea ºi obiectul Cunoaºterii:
11. Continua Cunoaºtere a Sinelui Suprem, înþelegerea rostului Cunoaºterii adevãrului - aceasta este Cunoaºterea; ceea ce este altfel decât aceasta se numeºte necunoaºtere.   
12. Îþi voi dezvãlui obiectul Cunoaºterii, pe care cunoscându-l se dobândeºte nemurirea; este supremul Brahman, fãrã de început despre care se spune cã nu este nici Fiinþã, nici Nefiinþã
Ce-ar putea fi Sinele Suprem, nemaipomenitul obiect al Cunoaºterii care trebuie cunoscut ºi pe care numai unii dintre noi ajung sã-l cunoascã urmând calea - yoga prescrisã de zei? Pânã la un rãspuns vã ofer câteva informaþii despre aºa-zisul Sine Suprem care nu este nici fiinþã nici nefiinþã:
16. Neîmpãrþit, sãlãºuieºte în fiinþe ca ºi cum ar fi împãrþit. El trebuie cunoscut drept cel ce susþine fiinþele, drept cel ce le distruge, drept cel ce le creeazã.
29. Fiind fãrã de început ºi lipsit de Tendinþe, Sinele Suprem este neclintit; deºi sãlãºuieºte în corp, o fiu al lui Kunti, el nu fãptuieºte ºi nu este întinat.
32. Precum eterul omniprezent nu este întinat din cauza subtilitãþii sale, aºa ºi Sinele care sãlãºuieºte pretutindeni în trup nu este întinat.
Obiectul Cunoaºterii care sãlãºuieºte pretutindeni în trup, Neîmpãrþit în fiinþe ca ºi cum ar fi împãrþit, care susþine fiinþele, care existã încã de la început fiind lipsit de tendinþe, nu este altul decât A.D.N-ul primordial, regãsit dupã cum am învãþat în fiecare unitate de structurã a unei fiinþe, conform principiului holografic enunþat la începutul lucrãrii. Acest ADN simplu, mai concret cu o structurã simplã, lipsitã de "ramuri", nehibridat stã la baza tuturor fiinþelor umanoide din aceastã zonã galacticã. Cum formuleazã aceastã idee Bhagavat? În primul rând declarã: "Eu sunt la fel pentru toate fiinþele... cei care mi se dãruiesc cu dragoste (compatibili cu mine n.a.) se aflã în mine ºi eu mã aflu în ei." (Bhagavad-gita IX - 29).
ªi totuºi fiinþele nu stau în mine; priveºte la unirea mea divinã! Sunt susþinãtor al fiinþelor fãrã sã stau în ele; prin Sinele meu existã toate fiinþele.
(Bhagavad-gita IX - 5)
Cu alte cuvinte, ADN-ul primordial, structura simplã ce a caracterizat prima fiinþã umanoidã a zonei galactice în care ne aflãm, existã în toate fiinþele umanoide derivate din aceastã structurã; bineînþeles cã reciproca nu poate fi adevãratã, fapt subliniat ºi de versetul de mai sus. Evident, ca sã ajungi sã identifici Sinele Suprem, este nevoie de multã ºtiinþã.
În trecut, pânã ºi zeii s-au îndoit de acest Sine, deoarece natura acestuia, foarte subtilã, nu este lesne de înþeles.
(Katha Upaniºad - partea întâi - capitolul întâi)
Cam în acest stadiu tehnic, de îndoialã asupra existenþei sufletului purtãtor de informaþie geneticã, ne aflãm noi, pãmântenii.
Dupã aceastã scurtã incursiune în definirea Sinelui Suprem, vã ofer ºi o definiþie a lui, enunþatã în Katha Upaniºad:
   Spiritul Suprem nu este nãscut ºi nu moare. Acesta nu a apãrut de niciunde ºi nimic nu a apãrut din el. Este nenãscut, etern, permanent, vechi. Nu este omorât prin moartea corpului. (Katha Upaniºad - 18)
Bhagavat ºtie sã explice acest lucru mai bine decât o fac eu:
2. Nici mulþimea zeilor, nici Rºi nu cunosc naºterea mea cãci eu sunt singura obârºie a zeilor ºi a marilor Rºi.
8. Eu sunt obârºia Totului, de la mine porneºte Totul; gândind aºa cei cu minte ºi simþire adâncã mi se dãruiesc mie.
20. Eu sunt Sinele, o Gudakesa, care sãlãºuieºte în inima tuturor fiinþelor, eu sunt începutul, mijlocul ºi sfârºitul tuturor fiinþelor.
6. Din mine au luat fiinþã în vremea Începutului, cei ºapte mari Rºi ºi cei patru Manu, nãscuþi din gândul meu; din ei au luat fiinþã toate creaturile în lume. (Bhagavad-gita IX)
Astfel, Bhagavat explicã evoluþia filogeneticã a creaþiei. Upaniºadele insistã la nesfârºit asupra acestor aspecte. În câteva formulãri din Brhadaranyaka-Upaniºad evoluþia viului este abordatã larg, dincolo de existenþa ADN primordial, a Sinelui Suprem. Cartea face vagi referiri la existenþa omului nãscut din evoluþia viului, din "apã", chinuit de foame ºi dator cu o moarte naturalã pânã la dezvoltarea tehnicilor de terapie geneticã:
La început, aici nu era nimic. Numai de moarte era învãluit Acesta, de Foame, cãci Moartea este Foame...
(Brhadaranyaka-Upaniºad - Cartea întâi, Brahmana II-1).
Cine este Acesta? Cred cã impersonalitatea lui Acesta este bine aleasã, în spatele lui fiind întreaga evoluþie a viului de la moleculele organice simple nãscute în apã, pânã la fiinþele inteligente capabile sã practice ingineria geneticã. Odatã cu dezvoltarea acestor tehnici pãrãsim noþiunea de evoluþie naturalã a viului ºi trecem în evoluþia creaþiei, mult mai importantã pentru zei. Explicaþiile aceleiaºi upaniºade continuã:
1. Într-adevãr, Acesta era Acesta, iar Celãlalt tot Acesta, adicã Realul. Cel care ºtie aceastã mare minunãþie, întâia nãscutã ºi cã Brahman este Realul, cucereºte lumile...
2. La început Acesta era numai apã. Apa a zãmislit Realul, Realul pe Brahman, Brahman pe Prajapati ºi Prajapati pe zei... (Cartea a cincea, Brahmana IV,V)
În continuare, zeii despicã firul în patru, disecând anatomia Realului. Nu vã mai plictisesc cu descrierile, dar este clar cã în spatele lor se aflã întreaga evoluþie a viului nãscut din apã ºi ajuns conform legilor evoluþiei pânã la formula modificatã a Sinelui Suprem, acea formulã simplã a ADN primordial. Asemenea Bibliei care înºirã deseori arborele genealogic fals, creat de zei prin PIG de la Set, pânã la Iisus, cele mai vechi upaniºade reiau de obicei arborele genealogic al... creaþiei începând cu Brahman, deþinãtorul ADN primordial, al Sinelui Suprem, despre care zeii susþin cã este atât de vechi încât nu-i mai cunosc originea. Primele fiinþe inteligente din Galaxie care au avut acces la tehnicile de inginerie geneticã s-au strãduit sã menþinã o formulã ADN cât mai simplã. Logica acestei necesitãþi este la rândul ei evidentã. În primul rând, simplitatea ADN este cerutã de tehnicile complexe de inginerie geneticã ce trebuie sã proiecteze pentru un ADN-EI simplu, o structurã ADNM.P. de asemenea simplã - corespondentã. În al doilea rând, simplitatea acestor structuri este cerutã de un racord solid, viguros ce trebuie realizat pentru toate elementele ADN Cu cât formula ADN este mai complexã, mai încãrcatã cu lanþuri hibride ce traduc caracterele genetice ale ascendenþei, cu atât racordul cu o structurã standard somaticã, ADN-M este mai dificil, iar tehnicile de inginerie geneticã necesare curãþãrii ramurilor hibride sunt mai complicate. Rãdãcina arborelui genealogic al zeilor este Brahman - ADN primordial, explicat ºi exprimat într-o multitudine de variante lingvistice asupra cãrora nu mai revin. Lanþul genealogic a fost condus iniþial de aºa-zisul creator divin Prajapati. Fiecare element al seriei genetice enunþate de upaniºadele mai sus amintite, marcheazã de fapt o modulare a ADN primordial ce respectã cel puþin douã condiþii: compatibilitatea cu Brahman ºi simplitatea. În Cartea a III-a numitã Brahmana din Brhadaranyaka-Upaniºad (1), aflãm:
Copiii lui Prajapati sunt de douã feluri: zei ºi demoni. Zeii sunt mai tineri, iar demonii mai vârstnici. Zeii spuserã: "Hai sã-i întrecem în sacrificiu pe demoni prin udgitha!
Apare din nou conflictul de interese de evoluþie geneticã diferitã între zei - noii modelatori ai ADN primordial ºi demoni, mai vechi în seria evoluþiei genetice a creaþiei. Un alt mod metaforic de a sublinia evoluþia geneticã a creaþiei este descrierea ugerelor vacii sfinte:
Sã se mediteze la Cuvânt ca fiind o vacã. Ea are patru ugere: "svaha", "vasat", "hanta" ºi "svadha". Zeii îºi trag viaþa din douã ugere ale sale: din "svaha" ºi din "vasat"; oamenii din "hanta", iar strãbunii din "svatha"...              (Brhadaranyaka - Upaniºad - Cartea a cincea - Brahmana VIII - 1).
În India acelor ani, alþi zei ce fac parte din acelaºi program, având la bazã aceeaºi structurã geneticã simplã a Sinelui Suprem, au dezvoltat un PIG în patru serii genetice cu puritate crescutã numitã caste. "Dumnezeul" lor, unitatea de control genetic al CS recoltate, deþinea bineînþeles patru CS, purtãtoare a informaþiilor genetice standard ale celor patru serii genetice, numite caste. Central era (este?) dispusã unitatea Brahman - Sinele Suprem, inclus ca informaþie geneticã în toate cele patru CS:  
Cu coroanã, cu ghioagã, cu disc în mânã, doar aºa vreau sã Te vãd; fii iar cu forma Ta cu patru braþe, o Tu cel cu o mie de braþe, care iei toate formele. (Bhagavad-gita XI-46)
Modul de alcãtuire al dumnezeilor respectã pe deplin principiul hologramei: unitatea de structurã deþine informaþia întregului. Este extrem de interesant ceea ce aflãm din Ramayana despre "Fiinþa Supremã"
Rama era socotit jumãtate Vishnu. Dar socotelile nu au rost; e cu neputinþã sã mãsori aritmetic nemãrginirea. Sruti ne spune cã ºi o fãrâmã din Fiinþa Supremã este întreagã ºi completã prin ea însãºi:
Întregul e acela, acesta e întregul,
Ce din întreg purcede, întreg e!
Când întregul luat e din întreg,
El tot întreg rãmâne! (Ramayana cap.2 Înþeleptul Viswamitra)
Este uimitor ºi frumos în acelaºi timp, nu-i aºa?
Filiaþia mai exactã a zeilor Indiei este pe larg prezentatã în mai multe capitole din Cartea legii lui Manu. Asemãnarea este pentru mine... izbitoare cu descrierea genezei în Zohar. Practic este vorba din nou de etape ale organogenezei non-somatice, energetice prin care prototipul genetic BRAHMA este inginerat în echivalentul indian al lui BINAH , urmat de conceperea produsului uman compatibil PURUªA în echivalentul indian al lui MALCHUT.
9. Acesta (Stãpânul) se fãcu un ou strãlucitor ca aurul, aºa de strãlucitor ca astrul cu mii de raze ºi din ou se nãscu el însuºi, Brahma, stãpânul tuturor fiinþelor.
11. Prin cel ce este, prin cauza nepãtrunsã, veºnicã, prin fiinþa ºi nefiinþa s-a produs dumnezeiescul bãrbat Puruºa, sãrbãtorit în lume sub numele de Brahma.
Cartea legii lui Manu – cartea întâi - Creaþia
Din acest ou Stãpânul urmeazã sã facã "fiinþa din ºapte principii energetice" relativ uºor identificabilã cu omul cu ºapte chakre energetice. Cele 7 principii energetice sunt raportate totodatã la cele 7 niveluri ale PV.
Tot "Stãpânul" ne avertizeazã ca este un bun cunoscãtor al legilor geneticii si ne spune:
20. Fiecare din stihii moºteneºte însuºirea celei care o precede, astfel, cu cât o stihie este mai îndepãrtatã de izvor, cu atât are mai multe însuºiri. Cartea legii lui Manu – cartea întâi - Creaþia
31. Pentru înmulþirea neamului omenesc, el (Suveranul Stãpân) fãcu din gura, din braþul, din coapsa ºi din piciorul sãu pe brahman, pe kaºtrya, pe vaisya ºi pe sudra. Cartea legii lui Manu – cartea întâi – Creaþia
Acestea sunt cele patru caste:
preoþeascã – brahma
militarã – kºatrya
negustoreascã - vaisya
servitori – sudra
Dacã este chiar aºa, programul indian are o interesantã particularitate ºi anume faptul cã "literele" zeilor indieni sunt un conglomerat bine prestabilit. Literele din zona cranialã ar proveni din casta brahmanilor, cele din zona braþe-torace din casta militarilor, zona caudalã provine din casta  negustorilor, iar zona  picioarelor din cea a servitorilor.
32. Împãrþindu-ºi trupul în douã, Suveranul Stãpân se fãcu jumãtate bãrbat ºi jumãtate femeie ºi unindu-se cu partea femininã dãdu naºtere lui Viragi;
E, e cam acelaºi tip de "reproducere" de laborator ce are loc în computer. Vã aduceþi aminte de Zohar în care computerul îi oferã spre exemplu lui Noe 3 copii prin combinarea cu...principiul feminin. Formulãrile sunt mult asemãnãtoare.
33. ªi sã ºtiþi, nobili brahmani, cã cel pe care Viragi, dumnezeiescul bãrbat, l-a produs prin sine însuºi, supunîndu-se unei practici aspre, sunt eu creatorul totului.
34. "Eu dorind sã dau naºtere neamului omenesc, am îndeplinit cele mai aspre practici ºi am produs mai târziu zece sfinþi renumiþi (maharºis) domni peste fãpturi (pragiapatis) ºi anume:
35. Marici, Atri, Anghiras, Pulastya, Pulaha, Cratu, Pracetas sau Dakºa, Vasiºta, Brigu ºi Narada;
36. Aceste fiinþe atotputernice crearã alþi ºapte Manu, pe zei (devas) ºi locuinþele lor ºi pe maharºi înzestraþi cu foarte mare putere;
37. Crearã pe gnomi, pe giganþi (yakºas), pe giganþi (rakºasas), pe vampiri (pisacias), pe muzicanþii cereºti (gandharbas), pe nimfe (apsaras), pe titani (asuras), balaurii (nagas), ºerpii (sarpas), pãsãrile (suparnas) ºi diferitele triburi ale dumnezeieºtilor strãmoºi (pitris - strãmoºi ai lui Manu ce locuiau în Lunã, conform Cãrþii lui Manu).
63. Aceºti ºapte atotputernici Mani, dintre carte Svayambhuva este cel dintâi, au produs ºi au cârmuit, fiecare în perioada sa (antara) , aceastã lume compusã din fiinþe miºcãtoare ºi nemiºcãtoare.
Urmeazã apoi prezentarea perioadelor fiecãrui strãmoº zeiesc ºi o lecþie de fizicã despre dimensiunea timp cu care nu vã mai încarc, cãci nu schimbã cu nimic raþionamentele. Cartea a treia conþine ºi ea o astfel de filiaþie care pentru noi conteazã mai puþin. Este poate interesant ca istorie galacticã a stãmoºilor indienilor.
193. Ascultaþi acum care este obârºia tuturor pitrilor, prin care oameni ºi prin ce fel de ceremonii pot fi ei cinstiþi în chip deosebit.
194. Fiii lui Manu ieºiþi din Brahma, sfinþii, dintre care cel dintâi este Marici, au avut toþi fii care formeazã cetele pitrilor.
195. Samasayii fiii lui Viragi, sunt strãmoºii sandhzas-ilor ºi agniºvattas; renumiþii în lume, fii lui Marici sunt strãmoºii devas-ilor.
196. Fiii lui Atri, numiþi barbiºazi, sunt strãmoºii sandhyas-ilor ai danavasilor, ai yakºasilor, ai grandharbaºilor, ai uragasilor, ai rakºas-ilor, ai suparnas-ilor, ai kinnaras-ilor;
197. Sompas-ii sunt strãmoºii brahmanilor, haviºmats-ii ai luptãtorilor; agyapas-ii ai agricultorilor; sukalis-ii ai servitorilor;
198.Sompas-ii sunt fii înþeleptului Brigu, Haviºmats-ii ai lui Angiras, agyapas-ii ai laui Pulastya, sukalis-ii ai lui Vasiºta;
199. Agnidaghas, anagnidaghas, havias, barbiºads, agniºvattas ºi somyas trebuie priviþi ca strãmoºii barhmanilor.
200. Cetele enumerate ale pitrilor sunt cele principale ºi fiii ºi nepoþii lor, nenumãraþi trebuie priviþi în aceastã lume ca pitri.
201. Din sfinþi s-au nãscut pitri, din pitri zeii ºi titanii ºi din zei s-a fãcut treptat aceastã lume care constã din fiinþe miºcãtoare ºi nemiºcãtoare.
Cartea legii lui Manu – cartea a treia – Cãsãtoria. Datoriile capului de familie.  
Ei bine, unde trãiesc zeii indienilor? Cred cã au baze pe Terra, sau mai bine zis intraterestre, un teritoriu galactic mai mult sau mai puþin bine delimitat, dar au ºi staþii spaþiale de tipul cubului dumnezeului biblic.
Bineînþeles cã dacã nu aº fi citit Biblia unde staþia este prezentatã atât de exact, nu aº fi înþeles nimic din descrierea prezentã în Chandogya-Upaniºad, în capitolul al treilea. Zeii indienilor, asemenea confraþilor lor, îºi comparã staþia cu soarele. Se pare cã de fiecare datã aceasta este cea mai bunã comparaþie.
1. Într-adevãr, soarele este mierea zeilor, cerul îi este stupul, vãzduhul este fagurele ºi stropii de luminã sunt puii.
Eu înþeleg cã soarele = staþia, este locul spre care cãlãtoresc zeii; cerul = stupul, este teritoriul controlat; vãzduhul = fagurele, este cerul terestru; iar puii = stropii de luminã, sunt navele tip O.Z.N.
2. Razele sale dinspre rãsãrit sunt alveolele din faþã, strofele (rc) sunt albinele, Rg-Veda este floarea, iar acolo e apa nemuririi...
3. Au clocit Rg-Veda. Clocitã fiind, seva ei s-a nãscut ca glorie, vãpaie, tãrie, vlagã ºi hranã.
4. Aceasta s-a scurs ºi s-a aºternut peste soare. Ea este ºi ceea ce este faþa roºie a soarelui.
Toate razele dinspre rãsãrit reprezintã porþi de intrare ale albinelor care muncesc în staþie. Floarea acestei zone a staþiei Rg-Veda este superfiinþa care trebuie întreþinutã într-un circuit energetic similar celui descris în SS. Observaþi prezenþa apei nemuririi ºi naºterea esenþei sevei pline de glorie, tãrie etc., formulãri prezente ºi în Biblie. Din aceastã licoare de nemurire aflãm mai târziu, în partea a ºasea, cã trãiesc zeii Vasu. Iatã mai bine formularea:
1.... Din întâia licoare de nemurire (Rg-Veda) trãiesc zeii Vasu cu Agni drept gurã....zeii nu mãnâncã ºi nu beau, ci se îndestuleazã numai privind licoarea de nemurire...
3. Cel care ºtie astfel aceastã licoare de nemurire devine unul cu zeii Vasu ºi se îndestuleazã, cu Agni drept gurã, numai privind licoarea de nemurire.
Ce putem înþelege? Prin analogie zeii care nu mãnâncã ºi nu beau trãind în circuitul energetic al apei nemuririi sunt evident în ES. Floarea Rg-Veda este CS standard, iar controlul structurilor ADN-EI ale CS noi ce intrã în apa vieþii este realizat de gura Agni - "mielul" florii Rg-Veda ºi al zeilor Vasu, rezultaþi prin cuplarea CS compatibile cu somele corespunzãtoare. Cu aceasta se încheie practic descrierea zonei de rãsãrit a staþiei. În mod similar, chiar identic, sunt descrise celelalte trei feþe ce-i gãzduiesc pe ceilalþi trei zei împreunã cu florile lor, apele lor nemuritoare ºi alte elemente comune acestor structuri standard. Astfel, la miazãzi, floarea se numeºte Yajur-Veda, zeii nãscuþi din circuitul energetic se numesc Rundra, iar gura se numeºte Indra. La apus, floarea este Sama-Veda, zeii se numesc Asditya, iar gura Varuna. În sfârºit, la miazãnoapte floarea se numeºte Atharva-Veda, zeii sunt Marut, iar gura Soma. Acestea sunt cele patru feþe laterale ale staþiei zeilor Manu. Avem informaþii despre o altã zonã situatã deasupra, la zenit, în care Brahman este floarea, zeii se numesc Sadhya, iar gura este de asemenea Brahman. Acesta este zona celor mai simple structuri ADN-EI ce reprezintã o fiinþã umanoidã inteligentã. Voi reveni asupra acestei explicaþii. Structurile ce þin de zona Brahman ocupã centrul staþiei, într-o modalitate pe care numai ne-o putem închipui. Brahman se aflã în centru pentru simplul motiv cã toate structurile ADN-EI ale lui  Manu sunt comparate în primul rând cu structura Brahman. Atât timp cât a ºasea faþã nu este descrisã, structura de mai sus, staþia celor patru mari Manu, fii ai lui Prajapati, creatorii PIG indian, are o formã probabil prismaticã, piramidalã, cu vârful în jos.
În esenþã sinteza cãrþilor indiene demonstreazã cã zeii s-au jucat de-a genetica jonglând cu ADN-ul primar, obþinând prin tehnici bine stabilite fiinþe asemãnãtoare cu ei, ce menþin însã aceeaºi structurã ADN de bazã. Apoi, ne-au impus legi ce limitau capacitatea de diversificare a acestei structuri, dintre care cea mai importantã este LNH. Teoretic, aºa cum Zoharul ne prezintã structura energeticã de bazã a evreului standard, tot aºa ºi Cartea legii lui Manu ne prezintã arhitectura energeticã a indianului standard. Evident ºi indianul, ca ºi evreul este compus din...litere ºi cuvinte!
76. Litera A, litera U ºi litera M, care prin unirea lor formeazã monosilaba sfântã, au fost exprimate din cele trei Cãrþi Sfinte de Brahma, Stãpânul Creaturilor, ca ºi cuvintele BUR, BUVAH ºi SVAR.
77. Din cele trei Vede Cel Prea Înalt – Stãpânul Creaturilor, a extras asemeni ºtanþã cu ºtanþã, invocaþia numitã SAVITRI (Soare) care începe cu cuvîntul TAD.
81. Cele trei cuvinte nesupuse stricãrii, precedate de monosilaba AUM ºi urmate de SAVITRI care constã din trei ºtanþe trebuie privite ca partea de cãpãtâi a Vedei ºi ca mijloc de-a obþine fericirea veºnicã.
82 Cine timp de trei ani repetã în toate zilele fãrã preget aceastã rugãciune se va întoarce în Dumnezeirea supremã – Brahma uºor ca vântul ºi îmbrãcat în chip nemuritor.
83. Monosilaba misticã este Dumnezeul suprem; întrerupera respiraþiei, atâta timp cât se pronunþã monosilaba, cele trei cuvinte ºi SAVITRI sunt cel mai perfect exerciþiu pios.... Cartea legii lui Manu – cartea a doua. Tainele. Noviciatul.
Asimilez literele A, U ºi M cu cele trei coloane energetice ale indianului sandard.
Aceste ,,ºtanþe" despre care ne vorbesc versetele de mai sus sunt extrase din ,,Stãpânul Creaturilor", din Brahma. Orice indian compatibil cu Brahma, aparþinând oricãrei caste de renãscuþi (primele trei caste) conþine ,,ºtanþele". Dacã citiþi alte cãrþi sau explicaþii teologice veþi gãsi alte clarificãri cu privire la semnificaþiile literelor – silabelor de mai sus... nu au nici o importanþã pentru discuþia noastrã.
Filiaþia geneticã a zeilor indieni ce se aflã în spatele fiecãrei caste este uneori descrisã mai mult sau mai puþin sumar. Iatã un exemplu:
96. Trupul unui rege se compune din pãrticele izvorâte din Soma, Agni, Surya, Anila, Indra, Kuvera, Varuna ºi Yama, cei opt paznici principali ai lumii. .
97. Deoarece în persoana regelui sãlãºuiesc paznicii lumii, Legea declarã cã el nu poate fi necurat cãci aceste genii protectoare pricinuiesc sau ºterg curãþia sau necurãþia muritorilor. Cartea legii lui Manu – cartea a cincea. Regulile de abstinenþã ºi de curãþire. Datoriile femeilor.
Sau ºi mai frumos:
3. Cãci lumea aceasta , fiind lipsitã de regi ºi chinuitã din toate pãrþile de teamã, Stãpânul creã un rege pentru pãstrarea tuturor fiinþelor;
4. Luând pãrticele veºnice din  substanþa lui Indra, Agni, Anila, Yama, Surya, Varuna, Ciandra ºi Kuvera.
8. Nu trebuie a nesocoti pe monarh, nici chiar când este prunc ºi a zice: ,,Este un muritor de rând", cãci sub chipul sãu omenesc se ascunde o mare divinitate.
Cartea legii lui Manu – cartea a cincea. Regulile de abstinenþã ºi de curãþire. Datoriile femeilor.
În mod similar alþi zei sau grupuri de zei au dat gene – ,,litere" pentru crearea celorlalte caste. Cea mai importantã genetic este de departe casta brahmanilor-preoþeascã.
98. Naºterea brahmanului este întruparea veºnicã a dreptãþii cãci brahmanul, nãscându-se pentru sãvârºirea dreptãþii, este sortit sã se identifice cu Brahma. Cartea legii lui Manu – cartea întâi
Segregarea geneticã a castelor este sprijinitã de "Lege":
107. Legea este expusã pe deplin în ea ºi binele ºi rãul faptelor ºi obiceiurilor stãvechi ale celor patru caste. Cartea legii lui Manu – cartea întâi
Întreg pachetul de legi conþine legi specifice fiecãrei caste în parte. Codul de legi merge atât de adânc în segregarea castelor, încât un individ poate fi recunoscut ca aparþinând unei caste dupã îmbrãcãminte, comportament, limbaj, etc, întreg instructajul de care beneficiazã fiind adaptat apartenenþei genetice la o castã.
În acest sens, iatã câteva extrase din cartea a doua  – Tainele. Noviciatul.
36. În al optulea an de la naºtere sã se facã iniþierea brahmanului (în cãrþile sfinte), în al unsprezecelea al rãzboinicului, în al doisprezecelea al agricultorului.
37. Unui brahman care nãzuieºte la strãlucirea ce dã ºtiinþa dumnezeiascã, aceastã ceremonie i se poate sãvârºi în al cincilea an. Un rãzboinic doritor de glorie, în al ºaselea an: un agricultor iubitor de afaceri în al optulea an.
Existã ºi un maxim al vârstei pânã la care iniþierea se poate începe ºi aceasta este de 16 ani pentru brahmani, de 22 de ani pentru rãzboinic ºi de 24 de ani pentru agricultor. Peste aceste termene, iniþierea nu se mai face, indivizii în cauzã sunt consideraþi nedemni, sunt excomunicaþi ºi dispreþuiþi. De ce oare? ªtiþi deja rãspunsul din capitolul 1... Cei iniþiaþi beneficiau de o adevãratã ºcoalã de... privare de orice informaþie suplimentarã... ca sã nu-i zic altfel, urmând strict îndoctrinarea specificã castei ºi stând în meditaþie asupra propriei fiinþe ºi a ...nimicului, astfel încât sã nu se încarce cu informaþie greu de îndepãrtat în procesul de compatibilizare din PV. Cu cât acest proces începea mai tardiv, cu atât era mai trecut prin ºcoala vieþii, prin asta adãugând memorii, informaþie. Definiþia celor compatibili cu marca geneticã extraterestrã menþioneazã în toate programele simplitatea – sãrãcia geneticã datoratã nu numai respectãrii LNH, dar ºi lipsei catastrofale de informaþie generalã. Am explicat deja în capitolul pregãtitor modul în care procesul învãþãrii adaugã memorii ADN-ului ºi prin asta îl dezvoltã, îl îngreuneazã. Dezvoltare spiritualã?! vibraþii superioare?! ...º.a.m.d.? Aceste noþiuni sunt nãscute de religiile generate de textele vechi ºi nu de ele însele.... Cred cã un brahman care iese în lume ºi cunoste numai un pic viaþa, stã mãcar o sãptãmânã în faþa televizorului, îºi pierde calitatea de brahman cerutã de textele vechi, tocmai prin încãrcarea cu cantitatea enormã de informaþie cu care vine în contact ºi care devine imediat parte intrinsecã a individului respectiv.
În sfârºit, existau semne distincte, accesorii vestimentare  pentru cei iniþiaþi, diferite de la castã la castã, astfel încât întreaga societate putea deosebi clar apartenenþa individului la o castã ºi poziþia ocupatã.
177. Mantaua de piele, cordonul, cingãtoarea, bastonul, tunica stabilit pentru fiecar ucenic , potrivit castei din care face parte, trebuie schimbate cu un anumit ceremonial.
Ca sã nu fie nici o discuþie în acest sens, segregarea era adâncitã printr-o serie de acþiuni comportamentale specifice castei, limbaj specific ºi chiar mai mult decât atât, o anumitã topicã a frazei specificã castei. Asta mi s-a pãrut extrem de interesant, mai ales în legãturã cu discuþiile anterioare din carte privind funcþia limbajului, a gramaticii ºi a sintaxei în stabilitatea ADN-ului....
49. Iniþiatul care face parte din cea dintâi dintre cele trei caste de renãscuþi trebuie sã înceapã când cer de pomanã de la o femeie , cu cuvântul ,,Doamnã", cel din casta rãzboinicilor sã spunã acest cuvânt la mijlocul propoziþiei, iar agricultorul la sfârºit.
Aparent, am putea crede cã indicaþia de mai sus nu are nici un fel de suport logic. Experienþa textelor vechi mã obligã sã dau importanþã aproape fiecãrui vers, cãci s-a dovedit în mult prea multe cazuri cã versuri peste care am trecut cu uºurinþã iniþial erau de fapt polifuncþionale, polisemantice. Cred cã ºi versul de mai sus are multiple semnificaþii. Teoretic, chiar dacã un hibrid sau oricare individ art dori sã acceadã la o treaptã geneticã – castã superioarã, comportamentul, limbajul, ar trebui sã-l deconspire.
40. Aceste neamuri rezultate din amestecul necurat al castelor ºi clasificate dupã poziþia socialã a tatãlui sau a mamei lor, fie cã acestia sunt ºtiuþi sau nu, trebuie sã fie cunoscute dupã ce ocupatie au.
57. Omul din casta josnicã, care este nãscut de mamã de dispreþuit, dar care nu este bine cunoscut ºi are înfãþiºare de om vrednic de cinste, deºi nu este, trebuie cunoscut dupã purtarea sa.
60. Oricât de distinsã ar fi familia unui om, dacã s-a nãscut dintr-un amestec de caste, are mai mult sau mai puþin pronunþatã firea rea a pãrinþilor;
Cartea a zecea- Castele amestecate. Datoriile castelor în caz de nevoie
Avem ºi câteva comparaþii între indivizii aparþinând diverselor caste din care putem sã deducem importanþa fiecãrei caste.
156. Un om nu este bãtrân pentru cã i-a încãrunþit pãrul, iar tânãrul care a citit Scrierile Sfinte este privit de zei ca bãtrân.
135. Un brahman în vârstã de zece ani ºi un kºatrya ajuns la vârsta de 100 de ani trebuie priviºi ca tatãl ºi fiul. Dintre ei brahmanul este tatãl ºi i se cuvine respectul de tatã.
Dupã atâta chin ºi muncã au ºi zeii o cerinþã simplã ºi logicã: aceea ca seriile genetice pure sã nu se amestece. Iatã câteva legi simple ce þin ºi ele de fapt de LNH:
3. Prin urmaºi, prin superioritatea originii, prin cunoaºterea desãvârºitã a Cãrþilor Sfinte ºi prin felul deosebit de investiturã, brahmanul este stãpânul tuturor castelor.
4. Castele preoþeascã, militarã ºi negustoreascã sunt toate trei renãscute, a patra, casta servitorilor este nãscutã numai o datã. A cincea, casta primitivã, nu existã.
5. În toate castele numai cei nãscuþi în linie dreaptã, de femei din aceeaºi castã cu bãrbaþii lor ºi fecioare, când s-au cãsãtorit, trebuie socotiþi ca þinând de casta pãrinþilor lor. (LNH)
6. Bãieþii nãscuþi de renãscuþii cãsãtoriþi cu femei din casta imediat urmãtoare celei a lor au fost declaraþi de legiuitori, asemenea taþilor lor, dar nu fac parte din aceeaºi castã, ci sunt de dispreþuit din cauza inferioritãþii naºterii lor.
25. Amestecul nepermis al castelor, cãsãtoriile în contra regulamentelor ºi neîndeplinirea ceremoniilor prescrise, sunt la originea castelor spurcate.
61. Orice þinut în care se nasc oameni de neam amestecat, care stricã curãþia castelor, va fi nimicit în curând, ca ºi cei care-l locuiesc.
Cartea a zecea- Castele amestecate. Datoriile castelor în caz de nevoie
353. ... din adulter se naºte în lume amestecarea castelor ºi din amestecarea castelor provine violarea datoriilor, distrugerea nemului omenesc, care pricinuieºte pierderea lumii. (LNH)
Cartea legii lui Manu – cartea a ºaptea - Purtarea regilor ºi a castei militare.
Toate cãrþile vechi indiene explicã în moduririle cele mai variate dar concise ºi exacte aceastã lege, ca ºi consecinþele nerespectãrii ei.  În Baghavad-gita L.N.H este explicatã foarte bine.:
40. Familia fiind distrusã, pier Legile eterne ale familiei; pierind Legea, fãrãdelegea pune stãpânire pe întreaga familie.
41. Când stãpâneºte fãrãdelegea, o Krsna, femeile se depraveazã; depravarea femeilor, o Varsneya, duce la amestecul castelor.
42. Acest amestec aduce infernul, nu numai pentru cel ce-ºi ucide familia, dar chiar pentru familie. (Cartea întâia numitã Descumpãnirea lui Arjuna)
Prasna Upaniºad subliniazã ºi ea cã pentru a avea copii asemãnãtori lui Prajapati este necesar un mariaj controlat, realizabil numai prin respectarea LNH:
15. Cei care urmeazã legea lui Prajapati dau naºtere la o pereche. A acelora este aceastã Brahmaloka (lumea lui Brahma), a celor ce practicã austeritãþi ºi controlul simþurilor ºi în care adevãrul este ferm stabilit.  
16. Brahmaloka cea purã este a acelora în care nu existã înºelãciune, falsitate, iluzie.( Prasna Upaniºad - Prima întrebare)
7. Tu, Prana, te miºti în burta mamei ca Prajapati, tu eºti renãscut, având asemãnarea pãrinþilor; ...( Prasna Upaniºad - A doua întrebare)
Upaniºadele explicã la tot pasul care este calea de urmat pentru a ajunge la Brahma.

TVM

Cartea lui Manu precizeazã care este menirea bãrbatului ºi a femeii în viaþa pãmânteanã:
96. Femeile au fost create pentru a naºte copii ºi bãrbaþii pentru a fecunda. Prin urmare, datoriile comune care trebuie îndeplinite de bãrbat împreunã cu femeia , sunt scrise în Vede.
106. În clipa naºterii bãiatului dintâi, înainte chiar ca copilul sã fi fost supus ceremoniei dãrii numelui, bãrbatul devine tatã ºi-ºi îndeplineºte datoria faþã de strãmoºi. Fiul cel mai mare trebuie aºadar sã moºteneascã tot.
Fiul prin a cãrui naºtere un bãrbat îºi achitã datoria ºi dobândeºte nemurirea, a fost nãscut pentru îndeplinirea datoriei. Învãþaþii socotesc pe ceilalþi fii ca nãscuþi din dragoste.
Cartea a noua – Legile civile ºi penale. Datoriile castei negustorilor ºi ale castei servitorilor.
Cred cã este destul de clar: prima datorie a membrilor programului indian este aceea de a avea cât mai mulþi fii ... ºi se pare cã India se þine achitã bine de sarcini...la capitolul ãsta sunt neîntrecuþi. Observaþi ºi aici, ca ºi la evrei însemnãtatea primului nãscut. Sunt capitole întregi care descriu avantajele materiale de tot felul pe care primul nãscut de sex masculin le are asupra fraþilor sãi. Avantajele cresc exponenþial dacã fraþii sãi sunt rezultaþi ai altor cãsãtorii cu femei din caste inferioare. Nu mai vorbim de avantajul net pe care îl are în faþa unei surori – de-altfel lipsitã total de drepturi. De ce? Pentru cã femeia în India anticã ºi în India subdezvoltatã nu are nici un drept. Legea – exprimatã printre altele ºi în Cartea Legii lui Manu stipuleazã condiþii deosebit de vitrege pentru sexul frumos. Desconsiderarea este totalã!
17. Manu a dat femeilor ca parte de moºtenire dragostea de pat, de scaun ºi de gãtealã, pofta, mânia, înclinãrile rele, dorinþa de a face rãu ºi perversitatea. Cartea a noua – Legile civile ºi penale. Datoriile castei negustorilor ºi ale castei servitorilor.
147. O fatã, o femeie tânãrã, o femeie înaintatã în vârstã nu trebuie niciodatã sã facã ceva dupã dorinþa lor proprie, nici chiar în casa lor.
148. În timpul copilãriei o fatã trebuie sã depindã de tatã, îi tinereþe depinde de bãrbat, dacã i-a murit bãrbatul de fii, dacã n-are fii, de rude. O femeie nu trebuie sã se conducã dupã placul sãu. Cartea legii lui Manu – cartea a cincea. Regulile de abstinenþã ºi de curãþire. Datoriile femeilor.
Regulile cãsãtoriei sunt stricte ºi regula de bazã este cãsãtoria în cadrul castei. Cartea a  treia a Cãrþii lui Manu se intituleazã " Cãsãtoria. Datoriile capului de familie."
12. Renãscuþii trebuie sã ia în prima cãsãtorie o femeie din casta lor, iar dacã dorinþa-i îndeamnã sãse cãsãtoreascã a doua oarã, femeile trebuie alese dupã rînduiala fireascã a castelor.
13. Un sudra nu poate lua în cãsãtorie decât o sudrã, vaisya îºi poate lua soþie fie din casta servitorilor (o sudrã), fie din a sa, kºatrza din cele douã caste precedente ºi din a sa, iar brahmanul din cele trei caste ºi din a sa.
14. În nici o istorie veche nu se spune cã un brahman sau un kºatrya sã fi luat de soþie, chiar ºi în caz de lipsã, o fatã din casta servitorilor.
15. Cel care se cãsãtoreºte cu o sudrã este degradat îndatã...
17. Brahmanul care aduce o sudra în patul sãu se coboarã în infern. Dacã are fiu, acesta înceteazã de a mai fi brahman.
18. Pentru cel ale cãrui buze sunt pângãrite de o sudrã, care este întinat cu respiraþia ei, ºi care are un copil de la ea, Legea nu cunoaºte nici o ispãºire.

Ca în orice PIG sarcina programului este producþia de bãieþi compatibili genetic cu zeii.  Pãi de unde atâþia bãieþi?... Aºa cum cred cã bãnuiþi, tot zeii dau ºi reþeta magicã prin care se nasc preponderent bãieþi.... aviz amatorilor... Metoda seamãnã izbitor cu cea evreiascã descrisã in Biblie:
45. Bãrbatul sã se apropie de soþia sa la vremea potrivitã pentru concepþie ºi prevestitã de menstruaþie ºi sã-i fie întotdeauna credincios. Chiar ºi în alt timp, afarã de zilele oprite din fiecare lunã , poate merge la ea, ademenit de farmecul plãcerii.
46. ªaisprezece nopþi, în fiecare lunã, dupã încetarea menstruaþiei, cu respectarea a patru zile oprite de oamenii cu creºtere, fac ceea ce se cheamã timpul natural al femeilor.
Asta înseamnã cã ciclul de 28 de zile este împãrþit în 8 zile de menstruaþie + 4 zile oprite + 16 zile de activitate sexualã ...posibilã... ; dar,
47. Din aceste ºaisprezece nopþi cele dintâi patru sunt oprite, ca ºi a unsprezecea ºi a treisprezecea; celelalte nopþi sunt îngãduite.
Prin urmare, prima zi de activitate sexualã devine ziua a 16 - 17!!! (8+4+4), a ciclului menstrual . Interdicþia din zilele 11 ºi 13 din zilele permise, ce corespund zilelor 23 ºi 25 ale ciclului menstrual are o semnificaþie pe care nu o înþeleg.
48. Nopþile cu soþ din aceste zece sunt prielnice pentru conceperea de bãieþi, iar cele fãrã soþ pentru conceperea de fete; prin urmare, cine doreºte sã aibã un fiu sã se apropie de femeia sa la vremea prielnicã ºi în nopþile cu soþ:
49. Bãiatul se naºte dacã sperma bãrbatului este în cantitate mare, când este dimpotrivã, se naºte o fatã; o conlucrare egalã dã naºtere unui eunuc sau unui bãiat ºi unei fete. În caz de slãbiciune sau sleire nu rezultã nimic.
Cartea a  treia. Cãsãtoria. Datoriile capului de familie.
În concluzie bãieþii se nasc dupã o perioadã de abstinenþã sexualã a bãrbatului, care trebuie sã-ºi întâlneascã soþia în ziua 16-17 a ciclului menstrual, situaþie în care ovulul este fecundat cu puþin timp înainte de-a deveni neviabil.
ªi totuºi, deºi au respectat prescripþia Legii, uneori au ieºit... fetiþe. Bune ºi ele cãci programul are nevoie de mame compatibile genetic cu zeii.
Problema este cã un astfel de bãrbat fãrã de fiu nu-ºi îndeplineºte datoria faþã de zei. Cartea lui Manu a gãsit soluþia:
81. Femeia strearpã trebuie înlocuitã în al optulea an, cea care naºte numai fete în al unsprezecelea, cea care vorbeºte cu rãutate, imediat.  - Cartea a noua – Legile civile ºi penale. Datoriile castei negustorilor ºi ale castei servitorilor.
ªi totuºi, asta nu este o soluþie... cum facem rost de fii compatibili? Soluþii existã... totul pentru o idee, indiferent de mijloace, dacã nefericitul bãrbat avea totuºi fete, Legea îi permitea ºi cred cã permite ºi astãzi ca fii sã vinã prin fetele sale.... Cu alte cuvinte suntem în faþa unui incest legal  - nu legalizat, ci izvorât din Lege!!!
127. Cel care n-are fii, poate obliga pe fiica sa în chipul urmãtor, sã-i creascã un fiu: Sã-i zicã: ,,Fiul pe care-l vei naºte sã fie al meu ºi sã sãvârºeascã în cinstea mea ceremonia funebrã.
128. În acest fel pragiapati Dakºa (zeu) a îndatorat altã datã pe cele cincizeci de fiice ale sale, sã-i facã fii pentru a-ºi spori neamul.
134. Dacã omul care a rugat pe fiica sa sã-i creascã un bãiat are dupã aceea un fiu, împãrþirea moºtenirii se face între amândoi deopotrivã, cãci femeia n-are drept de întâi nãscut.
133. Între fiul fiului ºi al fiicei astfel mãritate (cu tatãl), nu este, dupã Lege, nici o deosebire în aceastã lume, fiindcã tatãl celui dintâi ºi mama celui de-al doilea sunt nãscuþi din acelaºi om. - Cartea a noua – Legile civile ºi penale. Datoriile castei negustorilor ºi ale castei servitorilor.
E, când nici figura asta nu a ieºit cum trebuie, intrã în acþiune legile speciale. Este fascinant de interesant cum zeii au conceput un aºa de complicat cod de Legi care se adreseazã tuturor situaþiilor posibile. Eu nu vã dau decât câteva exemple , dar vã asigur cã complexitatea legilor indiene dã soluþii pentru un întreg noian de situaþii.
Iatã ºi câteva ,,legi speciale":
59. Când cineva n-are copii, urmaºii doriþi pot fi obþinuþi prin unirea femeii, autorizate de regulã, cu un frate sau cu o rudã.
60. Stropitã cu unt în tãcere, ruda însãrcinatã cu aceastã îndatorire sã se apropie noaptea de vãduvã sau de femeia fãrã copii ºi sã dea naºtere unui singur fiu, niciodatã ºi unui al doilea. - Cartea a noua – Legile civile ºi penale. Datoriile castei negustorilor ºi ale castei servitorilor.
Astfel de autorizaþii speciale nu se acordã decât strict în cadru familial cu siguranþa cã linia homozigotã este respectatã.
64. Vãduva sau femeia fãrã copii nu trebuie sã fie autorizatã de un renãscut sã conceapã cu un altul, cãci cel care-i îngãduie sã conceapã cu un altul stricã Legea de la început. - Cartea a noua – Legile civile ºi penale. Datoriile castei negustorilor ºi ale castei servitorilor.
De ce apare acest articol de lege? Pentru cã doar prima cãsãtorie are obligativitatea absolutã a se lega în cadrul castei. O a doua cãsãtorie este posibilã între renãscuþi din caste diferite, apropiate ca valoare, dupã reguli foarte exacte. Pentru a nu exista nici un risc de-a aduce pe lume cine ºtie ce hibrid existã aceastã regulã de mai sus.
Vârsta la care o fetiþã este cãsãstoritã de familie este extrem de fragedã:
88. Cu un tânãr distins, cu faþa plãcutã ºi din aceeaºi castã trebuie sã-ºi cãsãtorescã tatãl pe fiicã, potrivit Legii, chiar dacã ea n-a împlinit vârsta de 8 ani, când trebuie mãritatã.
94. Bãrbatul de treizeci de ani sã ia în cãsãtorie o fatã de doisprezece ani, care-i place. Bãrbatul de douãzeci ºi patru de ani, o fatã de opt ani.... - Cartea a noua – Legile civile ºi penale. Datoriile castei negustorilor ºi ale castei servitorilor.
De ce apare aceastã regulã ºi acestã diferenþã de vârste între cei doi viitori parteneri de viaþã?
Rãspunsul este simplu: perioada fertilã a bãrbatului acoperã cu o probabilitate mai bunã întreaga perioadã fertilã a femeii.
Ca ºi în programul de inginerare al poporului evreu aceastã metodã de mai sus asigura producerea de fii compatibili genetic cu zeii prin respectarea LNH. ªi indienii "beneficiazã" de o a doua metodã, ºi anume cea a implantului uterin cu material genetic dorit, controlat. De exemplu, Brhadaranyaka-Upaniºad descrie implantul uterin practicat de zeul Visvavasu unei tinere femei cãsãtorite. Zeul îi explicã tinerei femei:
..."Eu sunt Cerul, tu Pãmântul.
Vino sã ne-îmbrãþiºãm,
Sãmânþa s-o punem laolaltã,
Un bãiat, un fiu spre a dobândi... (20)...
Viºnu potriveascã matca,
Tvastr ciopleascã formele,
Stropeascã Prajapati,
Dhatr punã-n tine plodul.!"
(21) (Cartea a ºasea, Brahmana IV)
Dar ne întoarcem la caste. Primele trei caste, de brahmani, militari ºi negustori sunt castele de renãscuþi. Casta servitorilor este cea inferioarã, dar nici pe departe cea mai oprimatã. Castele rezultate din amestecul castelor de bazã, sunt fãrã valoare, dispreþuite permanent. Culmea este cã aceste caste abundã totuºi. Ca în orice alte hibridari existã toate combinaþiile posibile...dar...în Cartea Legii lui Manu analiza acestor combinaþii este împinsã la extrem. Fiecare combinaþie are o denumire aparte, un cuvânt care defineºte hibridul între castele XZYW. Dar ºi hibrizii de ordin doi-trei sau hizbrizii dintre un individ pur dintr-o anume castã ºi un hibrid sunt denumiþi cu denumiri aparte, definitorii. 
178.  Copilul care se naºte dintr-un brahman cu o femeie din casta servitorilor (sudra), deºi viu (parayan), este totuºi ca un cadavru (sava). De aceea i se zice cadavru viu (parasava).
Cartea a noua – Legile civile ºi penale. Datoriile castei negustorilor ºi ale castei servitorilor.
O multitudine de legi civile ºi penale sunt aplicate diferit în funcþie de apartenenþa geneticã la o castã sau alta. Toate sunt extrem de interesante, dar am selectat numai câteva dintre ele, care pe de o parte m-au amuzat, pe de alta m-au convins cã nu era de glumã cu LNH. Hmm... apartheidul nu a fost nimic comparativ cu aceste legi...
Cartea a opta a Legii lui Manu se intituleazã chiar: "Datoriile judecãtorilor. Legi civile ºi penale".
Valoarea geneticã a castelor este exprimatã foarte clar în pedepsele pe care fiecare reprezentant al unei caste le primeºte la diverse abateri.
281.Omul din casta de jos, care îndrãzneºte sã ia loc alãturi de altul din casta cea mai înaltã (brahman), trebuie înfierat pe ºold ºi expulzat sau regele poate porunci sã i se facã o ranã pe fese.
282. Dacã scuipã cu obrãznicie pe un brahman, regele sã facã sã i se taie buzele, dacã urineazã pe el, sã i se taie membrul viril, dacã dã un vânt în faþa lui sã i se taie anusul;
283. Dacã-l ia de pãr, de picioare, de barbã, de gât sau de testicule, regele sã ordone sã i se taie mâinile.
Se pare cã zeii indieni au un obicei prost...furã. Pãi ... ,,copii" cu cine sã semene? În nici o altã carte nu am citit atât de multe legi referitoare la furt ca în Cartea Legii lui Manu. Nu numai cã hibrizii de toate clasele posibile furã, dar ºi castele pure, chiar ºi brahmanii. "Benzile ADN-EI" cu instincte, obiceiuri etc vin de la zei aºa cã încetez  sã-i mai incriminez pe indieni.. iatã câteva pedepse pentru furt:
337. Amenda unui sudra pentru un furt oarecare sã fie de opt ori pedeapsa obiºnuitã, a unui vaisya de ºaisprezece ori, a unui kºatrya de treizeci ºi douã  de ori;
338. A unui brahman de ºaizeci ºi patru de ori sau de o sutã douãzeci ºi opt de ori mai mare, când fiecare dintre ei cunoaºte desãvârºit bine ºi rãul faptelor lor.
Ce observãm? Sudra primeºte de 8 ori pedeapsa obiºnuitã, cãci deºi este servitor , face parte dintr-o castã purã. E, dar cine primeºte atunci pedeapsa obiºnuitã? Hibrizii !!!!
Printre aceºti hibrizi se numãrã ºi þiganii cu care ne-am procopsit noi prin Europa. Conform gradului de hibridare  - probabil –superhibrizi, þiganii au primit mai puþin decât ,,pedeapsa obiºnuitã", adicã mai exact au primit ºuturi în posterior... Alungaþi din India, au fost alungaþi apoi de toate popoarele întâlnite în cale pentru a se stabili într-o Europã care i-a primit ca pe o ciudãþenie.... Înþelegeþi cã dacã Brahma reprezintã capul zeului, ... pe la þigani nu s-a mai scurs nici o genã de brahma.... În acceaºi ordine de idei, observãm cã pentru furt severitatea pedepsei este direct proporþionalã cu valoarea geneticã a castei. Brahmanul este cel însãrcinat sã cunoascã ºi propovãduiascã Legea la urmãtoarele douã caste, de aceea este pedepsit cel mai aspru. În schimb, sudra – servitorul nu este ºcolit în ale Legii, nu cunoaºte decât pe departe legile ºi va primi pedeapsa cea mai micã între toate castele, dar mai mare decât cea pe care  ar primi-o un hibrid.
ªi cum toate celelalte legi se-nvârt în jurul LNH, întâlnim în acelaºi capitol legi referitoare la adulter. Femeia, aºa fãrã de drepturi cum era ºi este probabil în multe locuri din India timpului nostru, trebuia respectatã ºi nicidecum privitã ca o sursã de plãcere, mai ales ...dacã fãcea parte din altã castã. Evident femeia trebuia pãzitã mereu ca sã nu cadã în pãcat... ªi la acest capitol avem de-a face cu legi genetic diferenþiate.
352. Regele sã exileze dupã ce va pedepsi cu înfierãri pe cere-ºi fac o plãcere din a înºela pe femeile altora;
353. Cãci din adulter se naºte în lume amestecarea castelor ºi din amestecarea castelor provine violarea datoriilor, distrugerea nemului omenesc, care pricinuieºte pierderea lumii. (LNH)
359. Sudra trebuie supus la pedeapsa capitalã pentru violarea femeii unui brahman ºi în toate castele femeia trebuie supravegheatã fãrã încetare.
367. Bãrbatul care de falã pângãreºte cu forþa o fatã prin atingerea cu degetul, sã i se taie îndatã douã degete ºi sã i se plice o amendã de ºase sute de panas.
374. Sudra care întreþine relaþii criminale cu o femeie dintr-una dintre cele trei caste superioare, pãzitã în casã sau nepãzitã, va fi lipsit de membrul vinovat ºi de toatã averea dacã nu era pãzitã; dacã era pãzitã, va pierde tot, averea ºi viaþa.
375. Pentru adulterul cu o femeie din  casta brahmanilor, aflatã sub pazã, un vaisya va pierde averea ºi va fi închis un an; un kºatrya va fi condamnat la o amendã de o mie de panas ºi i se va rade capul ºi va fi stropit cu urinã de mãgar;
376. Iar dacã un vaisya sau un Kºatrya are legãturi vinovate cu o brahmanã nepãzitã de soþul ei regele sã condamne pe vaisya la cinci sute ºi pe kºatrya la o mie de panas amenda.
ªi aici legile sunt amuzante cãci pedeapsa creºte dacã femeia era pãzitã.
377. Dacã vreunul sãvârºeºte adulter cu o brahmanã pãzitã de soþul ei ºi înzestratã cu însuºiri alese trebuie pedepsit ca sudra sau ars pe un foc de ierburi sau de trestie.
379. În cazurile în care pentru celelalte caste se prescrie pedeapsa cu moartea, brahmanului adulter sã-i aplice tunderea care-i aduce necinstire.
380. Regele sã se fereascã  de a omorî un brahman, chiar dacã ar fi sãvârºit toate crimele posibile, ci sã-l exileze din regat, lãsându-i toate averile ºi nefãcându-i cel mai mic rãu;
381. Nu este pe lume nedreptate mai mare decât uciderea unui Brahman, de aceea regele nu trebuie nici sã conceapã ideea de a condamna un brahman la moarte.
Comentariile sunt de prisos; deºi teoretic regele  - din a doua castã valoricã genetic este conducãtorul, casta brahmanilor – preoþeascã are mereu un statut special datorat genelor ce le poartã.
ªi acum iatã un verset cu adevãrat interesant: un servitor definit genetic. Poate cã aveþi dificultãþi în a crede cã genele pot defini cu exctitate anumite aptitudini, abilitãþi, instincte, caracter, personalitate. Conform versetului de mai jos, zeii  indieni au creat genetic casta care sa-i deserveascã pe brahmani. La fel de definite genetic sunt dupã pãrerea mea ºi abilitãþile þiganilor în a cânta, înºela sau fura. Probabil cã voi fi foarte criticat (ºi) pentru aceastã afirmaþie...Pentru noi, europenii care am cunoscut þiganii, ne este greu sã credem cã o naþie ca indienii pot sã trimitã sateliþi orbitali, pot sã aibã tehnicã nuclearã proprie sau tehnologie informaticã de vârf. Explicaþia constã în diferenþa catastrofalã între vârfurile ºi scursurile genetice ale unui popor (probabil oricare ar fi el).
413. (Brahmanul) sã oblige pe sudra, cumpãrat sau nu sã îndeplineascã treburile de slugã, cãci el a fost creat de Fiinþa care existã prin ea însãºi, ca sã serveascã brahmanilor. Sudra, chiar dacã este pus in libertate de stãpânul sãu nu iese din starea de servitor, cãci aceastã stare este pentru el naturalã ( este amprentatã genetic - na) ºi cine l-ar putea scuti de ea?
În textele indiene întâlnim la tot pasul lecþii de geneticã. Iatã una dintre ele:
64. Dacã fata unei sudre ºi a unui brahman, cãsãtorindu-se cu un brahman, naºte o fatã care asemenea se cãsãtoreºte cu un brahman ºi aºa mai departe, casta cea mai de jos se va ridica la treapta cea mai înaltã  la a ºaptea generaþie;
65. Un sudra se poate ridica la treapta de brahman ºi fiul unui brahman ºi al unei sudre sã se coboare la treapta de sudra, dupã mai multe cãsãtorii;... Cartea a zecea - Castele amestecate. Datoriile castelor în caz de nevoie
Am dat exemple la începutul PIG al poporului evreu despre metodele de compatibilizate geneticã a douã populaþii în generaþii succesive. ªi în versetele de mai sus avem de-a face cu astfel de exemplu. Surprinzãtor pentru mine este  numãrul mare de generaþii – 7 – necesar unui hibrid brahman – sudra de-a atinge standardul genetic al unui brahman. Sunt convins cã dacã geneticienii de astãzi ar face o amprentare ADN comparativã brahman – sudra, nu ar gãsi mari diferenþe, ar spune chiar cã materialul genetic este aproape identic. Diferenþele mari constau cred în secvenþa ,,junk"- ADN ºi în structura ADN-EI.
Caste – puritate geneticã – hibrizi... Nu v-aþi plictisit!? Bat apa-piuã de câteva pagini ºi nu mai termin cu exemplele...ehe, dacã aþi ºti cã am tãiat cam jumãtate dintre versetele selectate iniþial.... Cei mai mulþi dintre Dv. ºtiu cã repetarea este ,,mama învãþãturii"...
Ideea de bazã este aceea cã toate aceste programe seamãnã uimitor de bine deºi, fiecare dintre ele au ºi ceva particularitãþi.
Dacã PIG al poporului evreu era caracterizat prin grad înalt de homozigotare, prin localizare geograficã separatã a fiecãrei familii – procedeu ce scade automat numãrul hibrizilor, programul indian este unul dezvoltat ,,la grãmadã"; seriile genetice – castele convieþuiesc în acelaºi areal, sunt obligate la o diviziune socialã a muncii care are funcþie de separare geneticã. Cei puri sunt evidenþiaþi în societate prin limbaj, comportament, îmbrãcãminte, accesorii vestimentare, protecþie legislativã, etc Acest mare areal de convieþuire oferã însã dupã pãrerea mea o plajã variatã de hibrizi  - mulþi ºi de toate clasele posibile. Nu am gãsit descris un mecanism tehnic de epurare de tip chivot-LNH, ci doar simple rãzboaie de epurare geneticã (REG) instigate de zei atunci când hibrizii deveneau cred eu – majoritari.
Bhagavad-gita este ea însãºi o întreagã explicaþie a necesitãþii REG. Arjuna, unul dintre cei cinci fii ai regelui Pandu, compatibil ADN-EI cu îngerii, este trimis, asemenea lui Iosua, sã distrugã ramurile de la periferia arborelui genealogic, respectiv pe cei 80 de veriºori din familia Kuru, cu toþii fii ai regelui Dhrtarastra.
În "Cartea întâia numitã Descumpãnirea lui Arjuna", aflãm dupã cum ne indicã titlul, cã tânãrul rãzboinic nu înþelege de ce trebuie sã lupte în "Câmpia Legii", conform versetului 1. Despre ce Lege credeþi cã este vorba? Evident aceeaºi - LNH descrisã mai sus! Întregul poem este dedicat explicãrii necesitãþii REG ºi a modalitãþii în care un individ poate ajunge Brahman. Argumentele lui Arjuna în favoarea opririi bãtãliei, de tipul:
Privindu-mi neamul, o Krsna, adunat dornic de a ne bate... nu vãd la ce bun   sã-mi ucid rudele în bãtãlie; nu doresc izbânda, o Krsna, nici domnia ºi nici plãcerile" (Cartea întâia numitã Descumpãnirea lui Arjuna-28,31),
nu contenesc câteva pagini întregi. Bhagavad îi explicã concis cã motivul exterminãrii rudelor constã sãvârºirea "pãcatului de a-þi distruge familia" (Cartea întâia numitã Descumpãnirea lui Arjuna - 39). Bhagavad explicã în cartea a II-a:
31.Privind la Legea ta proprie nu trebuie sã tremuri; pentru un rãzboinic nu existã nimic mai bun decât lupta înscrisã în Lege.
33.Dacã însã nu vei da aceastã luptã înscrisã în Lege, atunci, trãdându-þi Legea proprie ºi renumele, îþi vei atrage pãcatul.
Cât de clar este explicat! Nu mai insist cu interpretarea care este atât de evidentã! Urmarea învãþãturii întregului poem este trimiterea lui Arjuna împotriva veriºorilor sãi. Asemenea scenariilor REG descrise de Biblie, eroul primeºte în ajutor mai mulþi îngeri, care-i vor completa mica oaste comparativ cu cea a verilor sãi, mult mai numeroasã. Spre deosebire de îngerii biblici care sunã din trâmbiþe, îngerii de faþã vor suna din... scoicã:
15. Hrsikesa a suflat în scoica Pancajanya, Dhananjaya în Devadatta ºi Vrkodara cel crunt în fapte, în marea scoicã Paundra.
19. Sunetul tumultuos (al scoicilor) a sfâºiat inimile celor ai lui Dhrtarastra, fãcând sã rãsune cerul ºi pãmântul. (Cartea întâia numitã Descumpãnirea lui Arjuna)
ªi cu asta, basta! Arjuna ºi-a fãcut datoria faþã de Lege, faþã de castã, faþã de zei.
De multe ori metaforizarea PIG este similarã cu cea din Biblie ca în versetul:
71. Sãmânþa semãnatã pe un pãmânt rãu se pierde fãrã sã rodeascã , pãmântul bun, pe care nu s-a semãnat rãmâne cu totul sterp. Cartea lui Manu- Cartea a zecea- Castele amestecate. Datoriile castelor în caz de nevoie
Alãturi de zei ºi împotriva legilor emise de ei au lucrat însã "Tendinþele", "Natura", care conform legilor naturale ale evoluþiei, conform legilor segregãrii caracterelor genetice nãscute prin hibridare, au condus la diversificarea structurii ADN primare, la încãrcarea ei cu ramuri, cu noi elemente în care se regãsesc caracterele genetice ale întregii ascendenþe.
Spiritul care stã în Naturã ia parte la Tendinþele nãscute din Naturã; înlãnþuirea lui de Tendinþe este cauza naºterii într-o matcã bunã sau rea.
(Bhagavad-gita XIII - 21)
Cel care mã cinsteºte cu yoga dãruirii, fãrã abatere, acela trecând dincolo de aceste Tendinþe, poate sã devinã una cu Brahman. (Bhagavad-gita XIV - 26)
Lanþurile izvorâte din Tendinþe, "ramurile", stau mãrturie "faptelor" individului, reprezintã karma lui. Cu cât Legea este mai riguros respectatã de cãtre ascendenþã, cu atât individul are un ADN mai simplu ºi mai bine-plãcut zeilor. În acest mod ºi nu altfel, fapta pãrinþilor se repercutã asupra copiilor. Brhadaranyaka-Upaniºad explicã parcã ºi mai bine esenþa karmei:
... La început, Acesta era numai Sinele (atman), unul singur. El a dorit: "Sã am soþie, sã mi se nascã prunci, sã am avere ºi sã fãptuiesc fapta,
ritul (karman)"... Corpul (atman) îi este omului fapta (karman), deoarece fapta o fãptuieºte cu corpul... (Cartea întâi - Brahmana IV-17).
Fapta este în legãturã cu naºterea pruncilor în urma unui mariaj controlat sau nu. De aici derivã noþiunile de faptã bunã sau rea. Mariajul controlat, permite naºterea de produºi compatibili cu îngerii dupã faptã, adicã respectând LNH Calea pe care trebuie s-o urmezi pentru a deveni Brahman se numeºte Yoga. La rândul ei aceastã doctrinã cunoaºte mai multe metode dintre care cea mai importantã este yoga faptei, acea cale, care fereºte A.D.N-ul de încãrcare excesivã cu ramuri, cu fapte, menþinut asiduu, prin sacrificiu, respectând LNH:
Ceea ce se cheamã sacrificiu (yajna) este însãºi ucenicia întru Brahman, cãci numai prin ucenicie întru Brahman îl afli pe cel cunoscãtor. Iar ceea ce se cheamã jertfã este tot ucenicia întru Brahman, cãci numai cãutându-l prin ucenicie întru Brahman îþi gãseºti Sinele.
(Chandogya-Upaniºad - Cap.VIII - partea a cincea - 1).
În mod asemãnãtor, aceeaºi lucrare defineºte "calea îndelungilor sacrificii de soma" care evident reprezintã tot ucenicia întru Brahman. Poate cã cel mai mult am îndrãgit urmãtoarea explicaþie:
...doctrina yoga (este) cunoaºterea prin stãpânirea cãreia, o fiu a lui Prtha, vei pãrãsi lanþurile faptei (karman)  (Bhagavad-gita II-39)
...Cunoaºterea este unicã, hotãrâtã; cu multe ºi nesfârºite ramuri este cunoaºterea celor nehotãrâþi. (Bhagavad-gita II- 41)
Este de-a dreptul magistral, surprinzãtor de exact, minunat în exprimare ºi sper din toatã inima cã nu aveþi nevoie de explicaþii suplimentare. Iatã o altã exprimare, la fel de bine aleasã, ce descrie structura ADN a celor nehotãrâþi, fãrã cinste, neadevãraþi, necredincioºi, pãcãtoºi, lipsiþi de înþelepciune, de bunãtate etc.:
Cei fãrã minte, care vlãguiesc mulþimea elementelor în trup ºi chiar pe mine cel care sãlãºuiesc în mijlocul trupului - aceºtia sã-i ºtii, au îndemnuri demonice. (Bhagavad-gita XVII-6)
Sper cã aveþi în imagine un ADN încãrcat de ramuri, cu o ascendenþã bogatã în diverse gene concurenþiale în fenotipia caracterelor, care vlãguiesc structura ADN, mulþimea elementelor lui, de fapt simplitatea lui, ce îl caracterizeazã numai pe Brahman ºi pe cei compatibili genetic cu el. Mai puþin academic decât Baghavad-gita, Chandogya-Upaniºad ne explicã de asemenea în cap. 8, partea a douãsprezecea cum ne încãrcãm de lanþuri hibride:
1. Mãrinimosule, trupul acesta e muritor, pradã morþii. El este sãlaºul Sinelui (atman) celui nemuritor ºi neîntrupat. Întrupat el (Sinele) este cu adevãrat pradã plãcerii ºi neplãcerii.
3.... el se preumblã ospãtându-se ºi jucându-se ºi bucurându-se de femei, de plimbãri sau de rubedenii ºi neamintindu-ºi de adaosul trupului. Aºa cum e legat un animal la jug, la fel este legat ºi sufletul de trup.
Cred cã nu mai aveþi nevoie de comentariu. Dar este oare omul numai trup? ªtim bine cã nu. Ceea ce încercam sã definesc în primul capitol destul de nereuºit, Bhagavad-gita exprimã minunat de frumos prin formularea lui Bhagavat:
1. Trupul acesta o fiu a lui Kunti, este numit "câmp"; celui care îl cunoaºte i se spune "cunoscãtor al câmpului".
2. Cunoscãtorul câmpului, sã ºtii, eu sunt, în toate câmpurile, o Bharata; cunoaºterea câmpului ºi a cunoscãtorului câmpului - pe aceasta o socotesc Cunoaºtere.
5. Marile Elemente, Eul, Mintea, Cel Nemanifestat, cele zece forþe ºi încã una, cele cinci pãºuni ale simþurilor,
6. Dorinþa, ura, fericirea, durerea, corpul, gândirea, neclintirea - aceasta este, pe scurt spus câmpul cu transformãrile lui.
Bhagavat ne oferã în acest mod o concepþie unitarã a fiinþei energetice totale om, un amestec de materie ºi energie într-o multitudine de forme ce conþin gândirea, personalitatea, eul, structurile materiale, toate având la bazã aceeaºi unitate ADN ce trece prin toate frecvenþele caracteristice fiinþei umane, de la materie la energie. În aceastã ordine de idei, "câmpul" poate lua o multitudine de forme ce exprimã diversitatea fiinþei umane nãscutã conform tendinþelor din naturã.
30. Când descoperã cã diversitatea fiinþelor este Unitate, ºi cã numai aceasta (diversitatea) se fãrâmiþeazã, atunci (fiinþa) se apropie de Brahman.
Numai înlãturând ramurile "câmpului", punând în evidenþã structura de bazã ADN ajungem compatibili cu Brahman, de fapt identici ca structurã.
34. Cei care prin ochiul cunoaºterii au vãzut astfel deosebirea dintre câmp ºi cunoscãtorul câmpului, precum ºi eliberarea fiinþelor de Naturã, ajung la Cel Suprem. (Bhagavad-gita XIII)
Deºi zeii deþin o formulã ADN-EI doar compatibilã, modelatã dupã cea a lui Brahman, Sinele Suprem - Branhman, se regãseºte în fiecare dintre ei, pentru cã:
Zeii care sunt în lumea lui Brahman mediteazã asupra Sinelui ca fiind tocmai acesta... Aºa a vorbit Prajapati.
(Chandogya-Upaniºad, cap.8, partea a douãsprezecea - 6)
Aºa cum scriam în primul capitol, Sinele Suprem este formula umanoidã ADN-EI cea mai simplã, cea mai veche ºi cea mai greu de obþinut. Ea dã unitatea speciei.
4. Acel Unul (Sinele Suprem), fiind nemiºcat este mai iute decât mintea.  Zeii nu-l pot ajunge din urmã. Stând, îi depãºeºte pe alþii care aleargã. ...
6. Numai cine vede în sine toate fiinþele ºi pe sine în toate fiinþele, acela, de aceea, nu urãºte.
7. De aceea, ce iluzie, ce tristeþe poate exista când Sinele, care ºtiindu-se pe sine, a devenit unul ºi acelaºi cu toate fiinþele, vãzând unitatea?
Înþeleptul care a respectat LNH, este "neatins de pãcat", ajunge în lumea zeilor sub formã de luminã purã. Compatibilitatea înþeleptului cu Prajapati este prin intermediul unitãþii Brahman. Într-una dintre cele mai ingenioase formulãri, Prajapati se poate vedea pe sine în CS al înþeleptului ce soseºte din viaþa pãmânteanã.   
8. El, înþeleptul, cel ce-ºi controleazã mintea este atotcuprinzãtor luminos, lipsit de corp, întreg, fãrã muºchi, pur, neatins de pãcat, deasupra tuturor, existent prin sine însuºi. El a distribuit aºa cum se cuvine, datoriile eternilor ani.
16. O, Soare, vãzãtor singuratic, fiu al lui Prajapati, tu, cel ce controlezi totul, îndepãrteazã-þi razele, adunã-þi lumina, ca sã pot vedea cea mai nobilã formã a ta; acea Persoanã care sunt eu. (Isa Upaniºad)
Ideea cã Sinele Suprem, ADN de bazã este identic conþinut de toate zeitãþile este formulatã într-o multitudine de exprimãri metaforice. Una dintre ele îl descrie chiar pe "tatãl" zeilor, pe Prajapati:
... Prajapati...are ºaisprezece pãrþi...Averea sa sunt cincisprezece pãrþi ale sale; a ºaisprezecea sa parte este Sinele (atman). El creºte ºi scade odatã cu averea (în funcþie de mulþimea caracterelor genetice n.a.). Butucul roþii este Sinele (atman), iar obada averea. De aceea, oricât e pãgubit de toate ale sale, trãieºte totuºi prin Sine (atman)...
(Brhadaranyaka-Upaniºad, cartea întâi, V-15)
Cu alte cuvinte, genetica lui Prajapati este organizatã, evident cu ºtiinþã, pe o structurã ADN de bazã - cea a Sinelui Suprem, a lui Brahman. În acelaºi capitol din Brhadaranyaka-Upaniºad zeii ne vorbesc despre cele trei lumi:
...Lumea oamenilor trebuie cuceritã numai prin fiu, nu ºi prin faptã (karman); lumea strãbunilor prin faptã, iar lumea zeilor prin ºtiinþã. Într-adevãr lumea zeilor este cea mai bunã dintre lumi. De aceea este preamãritã ºtiinþa. (16)
Teoretic, lumea zeilor fabricatã cu ºtiinþã prin tehnici de inginerie geneticã este cea mai bunã. Lumea oamenilor a devenit compatibilã genetic cu cea a zeilor tot în urma aplicãrii unor tehnici ce presupun ºtiinþã. Cele douã modalitãþi de abordare a compatibilitãþii sunt: naºterea prin fiu, adicã implantul uterin, despre care versetul de mai sus afirmã cã este cea mai corectã modalitate ºi naºterea prin faptã, adicã prin respectarea LNH PIG desfãºurate pe Terra în folosul diverselor supercivilizaþii au presupus acþiunea ambelor modalitãþi de obþinere a compatibilitãþii genetice cu zeii.
În primul capitol scriam cã Sinele Suprem al omului este denumit în textele indiene Puruºa, tocmai pentru a se sublinia existenþa unei informaþii genetice supraadãugate, rãspunzãtoare de caracterele rasei. Puruºa este acea parte a CS care ajunge la zei ºi care are înscrise toate caracterele genetice ale omului. Cu cât ascendenþii genetici ai omului  au respectat mai riguros LNH, cu atât "Puruºa omului" respectiv este mai apropiat structural de cel al zeilor. Reamintesc cum aratã ºi unde este situat Puruºa:
   17. Puruºa, de mãrimea degetului mare, sinele lãuntric, este întotdeauna situat în inima oamenilor. Pe acesta ar trebui sã-l smulgã din propriul corp precum smulgi trestia din iarba munja. Pe el trebuie sã-l cunoascã ca pur ºi nemuritor.
(Katha Upaniºad - partea a doua - al treilea capitol)
Puruºa, stãpânul trecutului ºi al viitorului, de mãrimea degetului mare, este asemenea luminii fãrã fum. El este astãzi ºi de asemenea, el este mâine
(Katha Upaniºad - partea a doua - primul capitol -13)
2. ...O, Somya, acel Puruºa este în interiorul corpului, în spaþiul din lotusul inimii; în acesta îºi au originea cele ºaisprezece pãrþi.
4. ...Ca ºi râurile curgãtoare care curg spre vãrsare ºi care când ajung la ocean dispar ºi ale lor nume ºi forme sunt ºterse, fiind numite ocean; astfel, aceste ºaisprezece pãrþi ale acestui atoatevãzãtor mergând spre Puruºa, la Puruºa ajungând dispar, ale lor nume ºi forme fiind ºterse ºi numit fiind Puruºa. Acesta devine fãrã pãrþi ºi fãrã moarte.
(Prasna Upaniºad - A ºasea întrebare)
Programul indian îºi comunicã rezultatele privind compatibilitatea geneticã a omului care a respectat LNH Vorbind despre mãreþia omului, mãsuratã în "sferturi", Chandogya-Upaniºad explicã în capitolul al treilea partea a douãsprezecea cã:
Un sfert al sãu  sunt toate fiinþele; trei sferturi îi sunt nemurirea din cer. (6)
Versetul este extrem de important fiind practic singurul din toate scrierile vechi care mãsoarã exact, procentual (75%), compatibilitatea geneticã cu creatorii programului. Mai exact, 25% din materialul genetic al CS recoltat îl reprezintã genele rãspunzãtoare de caractere hibride, care trebuie îndepãrtate. Parcã pentru a dovedi cã aceastã mãsurãtoare este corectã, ideea este reluatã în imnul dedicat omului, Puruºa (Rg-Veda, X, 90). Dacã în versetul de mai sus exprimarea caracterelor hibride ale omului se face prin sfertul sãu, care reprezintã toate fiinþele, în imnul amintit exprimarea este ºi mai metaforicã:
1. Omul (Puruºa) are o mie de capete,
O mie de ochi, o mie de picioare;
Acoperind pãmântul din toate pãrþile... (partea hibridã)
2. Omul însuºi este Întregul acesta
Care a fost ºi care va fi; (partea compatibilã)
E de asemenea stãpânitorul nemuririi...
3. Un sfert al sãu sunt toate fiinþele (partea hibridã)
Trei sferturi îi sunt nemurirea din cer... (partea compatibilã)
4. Cu trei sferturi Omul s-a înãlþat în sus;
Un sfert al sãu s-a reîntors aici la fiinþã...
11. Când au despicat omul
În câte pãrþi l-au rânduit?
Ce este gura sa?...
12. Brahmanul a fost gura lui...
15. Când zeii, întinzând sacrificiul
Au legat omul ca animal de jertfã.
16. Zeii sacrificarã sacrificiului sacrificiul;
Acestea furã întâile fapte legiuite (dharman - LNH)
Puterile acestea atinserã bolta cerului
Unde sunt sfinþii dintâi, zeii.
   Minunatã esenþã de program! Toatã aceastã zdroabã creatã de zei pentru zei constã de fapt în sacrificarea omului, modelat compatibilizat prin respectarea LNH, adicã prin sacrificiu, zeilor creatori ai programului nãscuþi ºi menþinuþi în viaþã la rândul lor prin sacrificiu. 8-)



mr

Citat din: TVM din  21 Aprilie 2011, 22:26:05
Da, e frumos sa credem in lucruri atat de frumoase, numai ca eu cel putin...cred altfel. Casta asta a brahmanilor a fost numeroasa, poate la fel de numeroasa ca si celelalte ...si mai este si astazi... chiar si mai numeroasa.... este frumos de crezut ca pot modela spatiul, timpul, sa-si depaseasca limitele fizice (ce-ao insemnand asta, caci orice fiinta vie si le depaseste in fiecare moment - zic eu) .Si... ca sa scurtez ceea ce creu eu , va ofer o bucata din editia viitoare... care , cine stie cand va fi gata... poate ca intrebam vreun brahman!

Nu cred ca vorbim aici de frumos doar ca asa e la moda sa fii optimist si cu o doza de naivitate corespunzatoare. Si nici in sfera "filozofilor neconsolati" sau a eruditilor fara noima nu cred ca ne incadram. Cu totii cautam raspunsuri si, pentru ca tot fiintam in lumea fizica, dovezi cat mai logice si palpabile cand e posibil.
Cu cat ne raportam perioadele apropiate celei moderne cu atat gasim dovezi concrete la tot pasul. Insa nu asa stau lucrurile ce privesc istoria indepartata, pe de-o parte fiind oculate (cele care exista) din varii motive iar pe de alta ele lipsind sau rezumandu-se doar la "izvoare" a caror logica difera mult fata de cea in care am fost educati sa gandim si de a ceea intampinam extrem de multe probleme in a intelege sensul lor.

In cazul textelor fundamentale lasate in urma lor de catre marile civilizatii care au precedat istoria noastra cunoscuta este normal sa existe legaturi si sa vorbeasca, in mare, despre aceleasi lucruri pentru ca au fost caracterizate de aceeasi perspectiva asupra vietii. De aceea Zoharul are corespondente in Vede si in Vechiul Testament si nu numai.

Casta brahmanica (si echivalenta ei in alte culturi) era numeroasa pentru ca si vremurile de atunci permiteau atunci acest lucru. Era foarte normal sa se discute despre zei pentru ca ei faceau parte din viata publica, interactionau cu rasa umana creeata si permiteau exponentilor umani care ajungeau sa inteleaga elementele necesare unei vietuiri intr-un plan superior de existenta, atingerea nemuririi si automat a modelarii constiente a mediului fizic (aveti dreptate cand afirmati ca fiecare dintre noi depaseste limitele fizice, dar majoritatea covarsitoare o face inconstient). Brahmanii, prin natura lor, deveneau co-creatori pentru ca "operau" in sfera zeilor. Puteau face o gramada de lucruri pe care noi le numim astazi "minuni", de la mersul pe apa pana la teleportare. Ca o paranteza, astfel de oameni exista si astazi, inclusiv printre parintii isihasti crestin ortodocsi, dar sa nu se astepte nimeni sa se arate si sa-si demonstreze "abilitatile" in public ca niste scamatori de circ.
Era normal ca in procesul creeatei sa fie nevoie un anumit tip de inginerie genetica, pana la un anumit punct pentru ca, sa nu uitam, trupul fizic este inclus in corpul energetic si reprezinta manifestarea solida a acestuia iar marea parte din modelarea genetica se face in campul energetic. Insa de la acest lucru si la a-i atribui doar o tenta negativa prin care rasa umana este una de sacrificiu si menirea ei este doar de a fi manipulata din toate punctele de vedere de catre zei, cred ca este cale foarte lunga.



Am observat ca-n dizertatia dvs care doreste sa demonstreze doar ca suntem niste umile victime si vesnici servitori sustineti exact sensul pe care il sustin si eu in ceea ce priveste rostul vietii fizice al oricarui individ si aceasta  ma conduce cu gandul la faptul ca va contraziceti pe alocuri:

Citat din: TVM din  21 Aprilie 2011, 22:26:05
Upaniºadele explicã la tot pasul care este calea de urmat pentru a ajunge la Brahma.
Un lucru foarte bun pentru individul "manipulat" care are posibilitate, prin eforturi personale sustinute si ghidat de atfel de texte sa iasa din lantul sclaviei.

Citat din: TVM din  21 Aprilie 2011, 22:27:56
...Dar este oare omul numai trup? ªtim bine cã nu. Ceea ce încercam sã definesc în primul capitol destul de nereuºit, Bhagavad-gita exprimã minunat de frumos prin formularea lui Bhagavat:
1. Trupul acesta o fiu a lui Kunti, este numit "câmp"; celui care îl cunoaºte i se spune "cunoscãtor al câmpului".
2. Cunoscãtorul câmpului, sã ºtii, eu sunt, în toate câmpurile, o Bharata; cunoaºterea câmpului ºi a cunoscãtorului câmpului - pe aceasta o socotesc Cunoaºtere.
5. Marile Elemente, Eul, Mintea, Cel Nemanifestat, cele zece forþe ºi încã una, cele cinci pãºuni ale simþurilor,
6. Dorinþa, ura, fericirea, durerea, corpul, gândirea, neclintirea - aceasta este, pe scurt spus câmpul cu transformãrile lui.
Bhagavat ne oferã în acest mod o concepþie unitarã a fiinþei energetice totale om, un amestec de materie ºi energie într-o multitudine de forme ce conþin gândirea, personalitatea, eul, structurile materiale, toate având la bazã aceeaºi unitate ADN ce trece prin toate frecvenþele caracteristice fiinþei umane, de la materie la energie. În aceastã ordine de idei, "câmpul" poate lua o multitudine de forme ce exprimã diversitatea fiinþei umane nãscutã conform tendinþelor din naturã.
30. Când descoperã cã diversitatea fiinþelor este Unitate, ºi cã numai aceasta (diversitatea) se fãrâmiþeazã, atunci (fiinþa) se apropie de Brahman.
Numai înlãturând ramurile "câmpului", punând în evidenþã structura de bazã ADN ajungem compatibili cu Brahman, de fapt identici ca structurã.
34. Cei care prin ochiul cunoaºterii au vãzut astfel deosebirea dintre câmp ºi cunoscãtorul câmpului, precum ºi eliberarea fiinþelor de Naturã, ajung la Cel Suprem. (Bhagavad-gita XIII)
Informatii foarte pretioase "livrate" unor sclavi. Cel putin in ziua de azi, afirmatia Unitatii dintre spirit si materie este un subiect tabu si poti fi considerat nebun daca-l sustii. :)

Cartea lui Manu se aplica foarte bine acelor timpuri in care se urmarea mentinerea simplitatii si puritatii genetice insa odata cu venirea lui Isus Hristos ceva major s-a schimbat in sensul ca toate "neamurile" au primit acces la Mantuire si chiar Eliberare. Modalitatea prin care a devenit posibila "purificarea" genetica vine din perspectiva modelarii felului de a gandi si actiona in raport cu semenii si acest lucru avand rezultanta directa in zestrea genetica. Probabil, acum 2000 ani, castele se amestecasera atat de mult genetic incat era imposibila aplicarea Legii lui Manu in acea perioada.

Citat din: TVM din  21 Aprilie 2011, 22:27:56
Surprinzãtor pentru mine este  numãrul mare de generaþii – 7 – necesar unui hibrid brahman – sudra de-a atinge standardul genetic al unui brahman. Sunt convins cã dacã geneticienii de astãzi ar face o amprentare ADN comparativã brahman – sudra, nu ar gãsi mari diferenþe, ar spune chiar cã materialul genetic este aproape identic. Diferenþele mari constau cred în secvenþa ,,junk"- ADN ºi în structura ADN-EI.
Deci....se poate! Nu este nimeni condamnat la jug, trebuie doar sa isi schimbe comportamentul sa iasa din sclavie, cu alte cuvinte trebuie sa devina responsabil de faptele sale si sa caute Luminarea. Asta da maturitate! ;)


Citat din: TVM din  21 Aprilie 2011, 22:27:56
Minunatã esenþã de program! Toatã aceastã zdroabã creatã de zei pentru zei constã de fapt în sacrificarea omului, modelat compatibilizat prin respectarea LNH, adicã prin sacrificiu, zeilor creatori ai programului nãscuþi ºi menþinuþi în viaþã la rândul lor prin sacrificiu. 8-)

Pentru mine este ciudata aceasta concluzie la care ati ajuns in urma studiului de amploare pe care l-ati facut asupra Zoharului, Vedelor si Vechiului Testament desi ati aratat si partile "bune".
Modul in care au fost scrise aceste texte este unul ritmat, care rezoneaza in cititor cu anumite vibratii specifice Sinelui Superior (atman, luz, purusa) care-i permite o "decodificare" a mesajului dincolo de o simpla citire "seaca" si rationala specifica logicii mintii, creierului.


Deocamdata, singura posibilitate de a ne debarasa de balastul genetic este cea arata de Isus (bineteles si de altele echivalente specifice altor culturi). Se constituie ca o continuare a Legii. Dupa ce ati parcurs atata cunoastere veche, ma intreb, oare ce reverberatii au aceste versete in fiinta dumneavoastra astazi?    


"1. Vãzând mulþimile, Iisus S-a suit în munte, ºi aºezându-se, ucenicii Lui au venit la El.  
2. ªi deschizându-ºi gura, îi învãþa zicând:  
3. Fericiþi cei sãraci cu duhul, cã a lor este împãrãþia cerurilor.  
4. Fericiþi cei ce plâng, cã aceia se vor mângâia.  
5. Fericiþi cei blânzi, cã aceia vor moºteni pãmântul.  
6. Fericiþi cei ce flãmânzesc ºi înseteazã de dreptate, cã aceia se vor sãtura.  
7. Fericiþi cei milostivi, cã aceia se vor milui.  
8. Fericiþi cei curaþi cu inima, cã aceia vor vedea pe Dumnezeu.  
9. Fericiþi fãcãtorii de pace, cã aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema.  
10. Fericiþi cei prigoniþi pentru dreptate, cã a lor este împãrãþia cerurilor.  
11. Fericiþi veþi fi voi când vã vor ocãrî ºi vã vor prigoni ºi vor zice tot cuvântul rãu împotriva voastrã, minþind din pricina Mea.  
12. Bucuraþi-vã ºi vã veseliþi, cã plata voastrã multã este în ceruri, cã aºa au prigonit pe proorocii cei dinainte de voi.  
13. Voi sunteþi sarea pãmântului; dacã sarea se va strica, cu ce se va sãra? De nimic nu mai e bunã decât sã fie aruncatã afarã ºi cãlcatã în picioare de oameni.  
14. Voi sunteþi lumina lumii; nu poate o cetate aflatã pe vârf de munte sã se ascundã.  
15. Nici nu aprind fãclie ºi o pun sub obroc, ci în sfeºnic, ºi lumineazã tuturor celor din casã.  
16. Aºa sã lumineze lumina voastrã înaintea oamenilor, aºa încât sã vadã faptele voastre cele bune ºi sã slãveascã pe Tatãl vostru Cel din ceruri.  
17. Sã nu socotiþi cã am venit sã stric Legea sau proorocii; n-am venit sã stric, ci sã împlinesc.  
18. Cãci adevãrat zic vouã: Înainte de a trece cerul ºi pãmântul, o iotã sau o cirtã din Lege nu va trece, pânã ce se vor face toate.  
19. Deci, cel ce va strica una din aceste porunci, foarte mici, ºi va învãþa aºa pe oameni, foarte mic se va chema în împãrãþia cerurilor; iar cel ce va face ºi va învãþa, acesta mare se va chema în împãrãþia cerurilor.  
20. Cãci zic vouã: Cã de nu va prisosi dreptatea voastrã mai mult decât a cãrturarilor ºi a fariseilor, nu veþi intra în împãrãþia cerurilor.  
21. Aþi auzit cã s-a zis celor de demult: "Sã nu ucizi"; iar cine va ucide, vrednic va fi de osândã.  
22. Eu însã vã spun vouã: Cã oricine se mânie pe fratele sãu vrednic va fi de osândã; ºi cine va zice fratelui sãu: netrebnicule, vrednic va fi de judecata sinedriului; iar cine va zice: nebunule, vrednic va fi de gheena focului.  
23. Deci, dacã îþi vei aduce darul tãu la altar ºi acolo îþi vei aduce aminte cã fratele tãu are ceva împotriva ta,  
24. Lasã darul tãu acolo, înaintea altarului, ºi mergi întâi ºi împacã-te cu fratele tãu ºi apoi, venind, adu darul tãu.  
25. Împacã-te cu pârâºul tãu degrabã, pânã eºti cu el pe cale, ca nu cumva pârâºul sã te dea judecãtorului, ºi judecãtorul slujitorului ºi sã fii aruncat în temniþã.  
26. Adevãrat grãiesc þie: Nu vei ieºi de acolo, pânã ce nu vei fi dat cel de pe urmã ban.  
27. Aþi auzit cã s-a zis celor de demult: "Sã nu sãvârºeºti adulter".  
28. Eu însã vã spun vouã: Cã oricine se uitã la femeie, poftind-o, a ºi sãvârºit adulter cu ea în inima lui.  
29. Iar dacã ochiul tãu cel drept te sminteºte pe tine, scoate-l ºi aruncã-l de la tine, cãci mai de folos îþi este sã piarã unul din mãdularele tale, decât tot trupul sã fie aruncat în gheenã.  
30. ªi dacã mâna ta cea dreaptã te sminteºte pe tine, taie-o ºi o aruncã de la tine, cãci mai de folos îþi este sã piarã unul din mãdularele tale, decât tot trupul tãu sã fie aruncat în gheenã.  
31. S-a zis iarãºi: "Cine va lãsa pe femeia sa, sã-i dea carte de despãrþire".  
32. Eu însã vã spun vouã: Cã oricine va lãsa pe femeia sa, în afarã de pricinã de desfrânare, o face sã sãvârºeascã adulter, ºi cine va lua pe cea lãsatã sãvârºeºte adulter.  
33. Aþi auzit ce s-a zis celor de demult: "Sã nu juri strâmb, ci sã þii înaintea Domnului jurãmintele tale".  
34. Eu însã vã spun vouã: Sã nu vã juraþi nicidecum nici pe cer, fiindcã este tronul lui Dumnezeu,  
35. Nici pe pãmânt, fiindcã este aºternut al picioarelor Lui, nici pe Ierusalim, fiindcã este cetate a marelui Împãrat,  
36. Nici pe capul tãu sã nu te juri, fiindcã nu poþi sã faci un fir de pãr alb sau negru.
37. Ci cuvântul vostru sã fie: Ceea ce este da, da; ºi ceea ce este nu, nu; iar ce e mai mult decât acestea, de la cel rãu este.  
38. Aþi auzit cã s-a zis: "Ochi pentru ochi ºi dinte pentru dinte".  
39. Eu însã vã spun vouã: Nu vã împotriviþi celui rãu; iar cui te loveºte peste obrazul drept, întoarce-i ºi pe celãlalt.  
40. Celui ce voieºte sã se judece cu tine ºi sã-þi ia haina, lasã-i ºi cãmaºa.  
41. Iar de te va sili cineva sã mergi o milã, mergi cu el douã.  
42. Celui care cere de la tine, dã-i; ºi de la cel ce voieºte sã se împrumute de la tine, nu întoarce faþa ta.  
43. Aþi auzit cã s-a zis: "Sã iubeºti pe aproapele tãu ºi sã urãºti pe vrãjmaºul tãu".  
44. Iar Eu zic vouã: Iubiþi pe vrãjmaºii voºtri, binecuvântaþi pe cei ce vã blestemã, faceþi bine celor ce vã urãsc ºi rugaþi-vã pentru cei ce vã vatãmã ºi vã prigonesc,  
45. Ca sã fiþi fiii Tatãlui vostru Celui din ceruri, cã El face sã rãsarã soarele ºi peste cei rãi ºi peste cei buni ºi trimite ploaie peste cei drepþi ºi peste cei nedrepþi.  
46. Cãci dacã iubiþi pe cei ce vã iubesc, ce rãsplatã veþi avea? Au nu fac ºi vameºii acelaºi lucru?  
47. ªi dacã îmbrãþiºaþi numai pe fraþii voºtri, ce faceþi mai mult? Au nu fac ºi neamurile acelaºi lucru?  
48. Fiþi, dar, voi desãvârºiþi, precum Tatãl vostru Cel ceresc desãvârºit este." Matei, capitolul 5



"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

MIS

Stimate d-le Toni Victor Moldovan, v-am citit cartea la vremea primei sale aparitii, prin 1997 parca, eram tanar si cautam cu ardoare raspunsuri la intrebari gen "cine suntem", "de unde venim", "incotro ne indreptam si de ce", "daca suntem singuri in univers", "adevarata noastra istorie" etc. Cartea dvs., indiferent daca dezleaga mistere sau nu, este o lucrare excelenta care pune intelectul uman la treaba si incita imaginatia. Este o lucrare cinica, ceea ce ii confera o plus valoare, spun eu, dat fiind faptul ca operele cu happy end abunda piata si mint si ele, cu sau fara voie. D-le Moldovan, problemele mele cu privire la teoria dvs. ar fi urmatoarele: calatoria in timp, ax central al teoriei dvs., este cel mai problematic. Lasand la o parte paradoxurile pe care calatoria in timp le ridica, iata un link aici care anuleaza teoria dvs. , link de pe un site cu profil stiintific http://www.descopera.ro/dnews/8522332-a-fost-demonstrat-fara-echivoc-calatoria-in-timp-este-imposibila . Daca asa e, atunci ce se intampla cu teoria?Se anuleaza complet sau doar se schimba cu ceva zeci de grade? Dvs. aveti la bibliografie cartea lui Cristian negureanu, un autor cu care aveti pana intr-un punct o viziune asemanatoare. Ce va desparte de el e faptul ca Negureanu crede ca extraterestrii vin efectiv dintr-o alta dimensiune (dvs. ii vedeti materiali ca si pe noi dar capabili sa se teleporteze in si din dimensiunea nevazuta a universului, in materia negativa cum o numiti dvs.), ca sunt nemuritori (dvs ii vedeti doar mai evoluati si mai longevivi ca noi dar totusi materiali), negureanu nu crede ca ei pot calatori in timp desi pot manipula spatiul si timpul (dvs sustineti invers, ceea ce inseamna ca eu nu pot fi sigur ca mesajul meu de aici nu va fi sters cumva dupa ce va apare, poate chiar inainte sa apara, nu-i asa??!!), negureanu crede ca extraterestrii sunt ingerii lui D-zeu iar intraterestrii sunt demonii revoltati impotriva legii lui D-zeu, iar tot acest conflict nu are legatura cu genetica ci pur si simplu cu morala, legea si comportamentul in societate (dvs vedeti in toate cuvintele si pildele lucruri ascunse care au legatura cu exploatarea genetica), negureanu nu crede in reincarnare si spune ca minciunile despre ea sunt scoase tot de demoni pentru a ne impideica sa accedem la adevar si nemurire (dvs spuneti ca reincarnarea e necesara pentru ca corpul spiritual sa devina mai compatibil cu creatorii sai) samd. Diferentele sunt mari, la fel conceptiile despre finalitate, negureanu vede in Apocalipsa pedeapsa justa a lui D-zeu pentru pacatele oamenilor si demonilor urmate de o pace de 1000 de ani si o inflorire a umanitatii, dar dvs. vedeti un proces obiectiv, o distrugere a umanitatii urmata de o alta umanitate involuata, in epoca de piatra probabil, care o va lua de la capat. Sincer, Cristian Negureanu si Toni Victor Moldovan au fost autorii mei preferati din domeniul non fiction, dar nu amandoi pot avea dreptate. Si atunci va intreb, oare nu este mai logic sa credem ca exista universuri paralele, cu grade diferite vibratorii, din care se poate calatori cumva si in al nostru, dar fara calatoria in timp? Si atunci...ce se intampla cu ingineria genetica si programul de control...sa fie doar in scopuri spirituale?

Multumesc, astept un raspuns pentru ca ma framanta aceste probleme si nu vad o rezolvare prea timpurie, oricum sunt sincer convins ca exista fenomene cu ozn-uri si ciudatenii paranormale, dar sunt forte care cenzureaza informatia....

Tayka

Salut MIS-şi bine ai venit pe aici!-Scuză-mă că intervin deşii te-ai adresat direct D-lui TVM-este mai greu să primeşti un răspuns direct de-la d-lui,totuşi pînă atunci te sfătuiesc să reciteşti atenţionarea privitoare la metoda de studiu a lucrării P.T.care este mai deosebită de genul altor lucrări,având o anumită cronologie a informaţiei.Şi dacă vei reuşii să o şi reciteşti,fi convins că vei descoperii noi explicaţii neînţelese poate pe deplin la prima lectură.Şi eu sânt un fan al D-lui TVM,şi tocmai expunerea,,cinică'', alertă,scrisă în mare grabă,parcă după ce a început să sune sirena Apocalipsei,este un stil nou,manifestant şi protestant.
Este adevărat că;...,,O echipă de fizicieni din Hong Kong a susţinut recent un experiment care a demonstrat că un singur foton respectă teoria lui Einstein, conform căreia nimic nu poate călători cu o viteză mai mare decât cea a luminii, confirmând astfel că o călătorie în timp este imposibilă.''Într-adevăr Einstein era un ,,Monstru Sacru'',dar şi unele din teoriile lui au început să se clatine;de altfel a şi murit înainte de a-şi termina marea sa operă; http://www.esoterism.ro/ro/einstein.php
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

MIS

Salut calator astral si tayka, multumesc pentru raspunsuri, pentru bun venit! Bine v-am gasit si eu! 8-) Sunt un mare fan al non-fictionului, am citit fara exagerare o multime de carti de non ficition&paranormal&yoga, asta mai ales in perioada liceului dar si dupa, perioada cand mi-am pus la punct o adevarata biblioteca tematica. Ultima carte importanta pe care am citit-o in domeniu este cartea lui TVM, ca atare va dati seama ce bucuros am fost ca am gasit aici pe forumul rufon un interviu cu el, un sibian pe care n-am avut placerea si ocazia sa-l cunosc atunci cand inca nu plecase de aici in Suedia. Pot spune ca dupa ce am citit cartea lui m-am transformat foarte mult, spiritual vorbind, devenind mult mai dur in fata nedreptatilor vietii si stiind ca nu intotdeauna ceea ce vedem, citim si auzim este si ceea ce pare a fi. Oricum, profit de ocazie pentru a incerca un schimb de idei pe tema aceasta extrem de interesanta, calatoria in spatiu si timp, teleportarea si universurile paralele, subiecte pe baza carora TVM si-a fundamentat teoria sa. De altfel chiar autorul spune ca daca nu s-ar putea calatori cu o viteza superioara celei a luminii (si astfel s-ar trece paradoxal in dimensiunea paralela, nevazuta, negativa a universului, acel cadran al diagramei lui Tiller care apare in carte) atunci, neputandu-se executa calatoria in timp, teoria sa nu ar mai avea sens, iar extraterestrii s-ar ocupa de altceva! Despre asta as vrea sa fi vorbit, desi stiu ca nu e un subiect comod sau usor! O cunostinta de-a mea, un fizician foarte talentat, care doreste chiar sa scoata pe piata o teorie revolutionara despre existenta altor universuri energetice, mi-a spus ca de fapt, calatoria in timp nu poate exista, ci eventual o calatorie intr-alt univers paralel, stiti la ce ma refer, ca in "Unicul" cu Jet Li sau in serialul "Sliders, calatorii in lumi paralele". Si atunci, daca ar fi asa (nu zic ca asta ar fi neaparat adevarul) atunci "Programul terra" ori nu e adevarat ori se transforma in altceva, si eram curios sa aprofundam mai mult pe aceasta tema! Am dat exemplul cu Negureanu din cauza ca acesta este, oarecum, un opus geaman al lui TVM, pasionat tot de aceleasi subiecte, iar cartile sale din colectia Lumi paralele le-am citit cu mult inainte sa apara Programul terra, o carte bulversanta, mai bulversanta decat cele ale lui Negureanu, acesta din urma admitand existenta lui Dumnezeu (nu complexul lui Moldovan - Dzeu - Miel din Programul Terra ci ca si conducator al unei supercivilizatii nemuritoare paralele) in care vede si sensul existentei. E greu totusi sa nu mai gasesti vreun sens acestei existente "hibridate" si "stricate in fata Domnului", ca sa fiu in ton cu Programul Terra, si atunci tot sapi, cu speranta ca poate, poate totusi gasesti ceva ce a scapat acestui autor prestigios, pe care il stimez foarte mult.
Multumesc pentru atentie si sper intr-un dialog cat mai bogat pe tema aceasta si nu numai!

mm

@MIS,
  Echipa din Hong Kong face afirmatii nedovedite. In primul rand, orice particula, sau obiect, poate fi accelerata peste "viteza luminii", cu conditia ca acceleratorului sa-i fie imprimata si lui o viteza oarecare, paralela si de acelasi sens cu particula. Constanta "c" este doar diferenta maxima de energie ce poate fi transmisa de la un referential la altul. Adica este diferenta maxima de energie ce poate exista intre doua corpuri din lumea banala. Ca mai e numita si viteza luminii, e o treaba discutabila.

  Pe de alta parte, mai sunt si alti cercetatori destupati, care reusesc transferul (calatoria) in timp. De exemplu, chiar aici pe forum poate fi gasit linkul referitor la acest fel de experimente:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3622.0.html
respectiv,
http://cercetareromaneasca.forumgratuit.ro/t7-timpul-timpul
  E vorba de experimentele lui CHERNOBROV. Modeste, sigure, experimentale.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Aliosa

Citat din: MIS din  02 August 2011, 17:39:50
Salut calator astral si tayka, multumesc pentru raspunsuri, pentru bun venit! Bine v-am gasit si eu! 8-) Sunt un mare fan al non-fictionului, am citit fara exagerare o multime de carti de non ficition&paranormal&yoga, asta mai ales in perioada liceului dar si dupa, perioada cand mi-am pus la punct o adevarata biblioteca tematica. Ultima carte importanta pe care am citit-o in domeniu este cartea lui TVM, ca atare va dati seama ce bucuros am fost ca am gasit aici pe forumul rufon un interviu cu el, un sibian pe care n-am avut placerea si ocazia sa-l cunosc atunci cand inca nu plecase de aici in Suedia. Pot spune ca dupa ce am citit cartea lui m-am transformat foarte mult, spiritual vorbind, devenind mult mai dur in fata nedreptatilor vietii si stiind ca nu intotdeauna ceea ce vedem, citim si auzim este si ceea ce pare a fi. Oricum, profit de ocazie pentru a incerca un schimb de idei pe tema aceasta extrem de interesanta, calatoria in spatiu si timp, teleportarea si universurile paralele, subiecte pe baza carora TVM si-a fundamentat teoria sa. De altfel chiar autorul spune ca daca nu s-ar putea calatori cu o viteza superioara celei a luminii (si astfel s-ar trece paradoxal in dimensiunea paralela, nevazuta, negativa a universului, acel cadran al diagramei lui Tiller care apare in carte) atunci, neputandu-se executa calatoria in timp, teoria sa nu ar mai avea sens, iar extraterestrii s-ar ocupa de altceva! Despre asta as vrea sa fi vorbit, desi stiu ca nu e un subiect comod sau usor! O cunostinta de-a mea, un fizician foarte talentat, care doreste chiar sa scoata pe piata o teorie revolutionara despre existenta altor universuri energetice, mi-a spus ca de fapt, calatoria in timp nu poate exista, ci eventual o calatorie intr-alt univers paralel, stiti la ce ma refer, ca in "Unicul" cu Jet Li sau in serialul "Sliders, calatorii in lumi paralele". Si atunci, daca ar fi asa (nu zic ca asta ar fi neaparat adevarul) atunci "Programul terra" ori nu e adevarat ori se transforma in altceva, si eram curios sa aprofundam mai mult pe aceasta tema! Am dat exemplul cu Negureanu din cauza ca acesta este, oarecum, un opus geaman al lui TVM, pasionat tot de aceleasi subiecte, iar cartile sale din colectia Lumi paralele le-am citit cu mult inainte sa apara Programul terra, o carte bulversanta, mai bulversanta decat cele ale lui Negureanu, acesta din urma admitand existenta lui Dumnezeu (nu complexul lui Moldovan - Dzeu - Miel din Programul Terra ci ca si conducator al unei supercivilizatii nemuritoare paralele) in care vede si sensul existentei. E greu totusi sa nu mai gasesti vreun sens acestei existente "hibridate" si "stricate in fata Domnului", ca sa fiu in ton cu Programul Terra, si atunci tot sapi, cu speranta ca poate, poate totusi gasesti ceva ce a scapat acestui autor prestigios, pe care il stimez foarte mult.
Multumesc pentru atentie si sper intr-un dialog cat mai bogat pe tema aceasta si nu numai!
Ca tot ai deschis subiectu(sper sa nu ma injure careva) o mare intrebare am , poate imi da cineva un raspuns.
Ce legatura are viteza cu calatoria in timp din care sa rezulte ca daca nu sari de 300.000km/s nu potzi ajunge
in trecut sau viitor cu 100 de ani sa zicem. Si mai ales, ce legatura are lumina cu calatoria in timp ? Si din cate stiu
viteza luminii aia care in teorie e absoluta nu este indeajuns de mare incat lumina sa poata scapa atractiei unei
gauri negre , deci viteza cu care este "absorbita" este mai mare, a sa nu uit acolo nu se mai aplica legile fizicii, deci rezulta ....calatoria in timp este posibila deoarece sunt dovezi ca legile fizicii pot fi incalcate. O regula de baza am invatat de cand ciestec teorii peste teorii, totul e posibil, tre' sa gasesti doar cum.

MIS

Citat din: Aliosa din  02 August 2011, 18:27:43
Ca tot ai deschis subiectu(sper sa nu ma injure careva) o mare intrebare am , poate imi da cineva un raspuns.
Ce legatura are viteza cu calatoria in timp din care sa rezulte ca daca nu sari de 300.000km/s nu potzi ajunge
in trecut sau viitor cu 100 de ani sa zicem. Si mai ales, ce legatura are lumina cu calatoria in timp ? Si din cate stiu
viteza luminii aia care in teorie e absoluta nu este indeajuns de mare incat lumina sa poata scapa atractiei unei
gauri negre , deci viteza cu care este "absorbita" este mai mare, a sa nu uit acolo nu se mai aplica legile fizicii, deci rezulta ....calatoria in timp este posibila deoarece sunt dovezi ca legile fizicii pot fi incalcate. O regula de baza am invatat de cand ciestec teorii peste teorii, totul e posibil, tre' sa gasesti doar cum.

De acord ca legile fizicii, la o adica, pot fi incalcate, dar ce ne facem cu paradoxurile temporale?Paradoxul bunicului se numeste in literatura de specialitate, si asta inseamna ca daca eu pot calatori in trecut, imi pot impusca bunicul, da? Dar atunci....modificand istoria ar trebui sa nu ma mai nasc, ceea ce e absurd, caci eu m-am nascut o data, deci concluzia ar fi ca modificarea respectiva a istoriei nu s-a facut in universul nostru, ci intr-unul paralel, posibil dintr-o infinitate de universuri paralele ce pot fi create. Insa asta inseamna ca extraterestrii nu mai pot manipula istoria noastra, pentru ca ceea ce s-a intamplat nu se mai poate anula si se intampla o singura data, ei putand sa influenteze eventual alte universuri, nu cel al nostru...asta daca nu cumva sunt chiar nemuritori si atotputernici.... :-(

calator astral

Citat din: MIS din  03 August 2011, 23:11:21
De acord ca legile fizicii, la o adica, POT fi incalcate, dar ce ne facem cu paradoxurile TEMPORALE ?Paradoxul bunicului se numeste in literatura de specialitate, si asta inseamna ca DACA EU POT CALATORI IN TRECUT, imi pot impusca bunicul, da? Dar atunci....modificand istoria ar trebui sa nu ma mai nasc, ceea ce e absurd, caci eu m-am nascut o data, deci concluzia ar fi ca modificarea respectiva a istoriei nu s-a facut in universul nostru, ci intr-unul paralel, posibil dintr-o infinitate de universuri paralele ce pot fi create. Insa asta inseamna ca extraterestrii nu mai pot manipula istoria noastra, pentru ca ceea ce s-a intamplat nu se mai poate anula si se intampla o singura data, ei putand sa influenteze eventual alte universuri, nu cel al nostru...asta daca nu cumva sunt chiar nemuritori si atotputernici.... :-(

Buna seara miss. Foarte interesante opiniile tale. Am observat ca revine expresia "Infinitate de Universuri Paralele"...pe ce te bazezi,ce argumente noi,nedescoperite inca de stiinta aduci? Sau e suficienta convinctia cu care afirmi pentru a valida orice teorie?
Izzi > Deci si tu esti de parere ca "sint prea multe biserici." si o repeti sa fie clar. Nu vad raportul cu dl Moldovan sau opera sa,de ce e necesar sa asimilam asta,e important pt a intelege mesajul dlui Moldovan sau ce?
Nu e asta e o mare problema.
MIS revin : Cred ca Timpul e obstacolul principal. Poate e o bresa,cred eu,in modul de scurgere al Timpului,un fluid doar in aparenta,in realitate se aseamana scurgerii grauntelor de nisip dintr-o clepsidra. Poate accidental se pot produce unele disfunctionari,se creeaza o poarta temporala...putem oare controla trecerea unui corp uman atit de complex,format din miliarde de atomi interconectati, intr-un alt timp? Se poate vorbi de o singura dimensiune spatiala dar cu o variabila temporala.
Poate "accidente temporale" s-au produs deja,uite un caz neelucidat, ce a filmat unu cu portabilul: intilnirea cu el insusi in Viitor.

The Time Traveller

Aliosa

Citat din: MIS din  03 August 2011, 23:11:21
De acord ca legile fizicii, la o adica, pot fi incalcate, dar ce ne facem cu paradoxurile temporale?Paradoxul bunicului se numeste in literatura de specialitate, si asta inseamna ca daca eu pot calatori in trecut, imi pot impusca bunicul, da? Dar atunci....modificand istoria ar trebui sa nu ma mai nasc, ceea ce e absurd, caci eu m-am nascut o data, deci concluzia ar fi ca modificarea respectiva a istoriei nu s-a facut in universul nostru, ci intr-unul paralel, posibil dintr-o infinitate de universuri paralele ce pot fi create. Insa asta inseamna ca extraterestrii nu mai pot manipula istoria noastra, pentru ca ceea ce s-a intamplat nu se mai poate anula si se intampla o singura data, ei putand sa influenteze eventual alte universuri, nu cel al nostru...asta daca nu cumva sunt chiar nemuritori si atotputernici.... :-(
"Calatoresti" impropriu spus(ca nu pleci nicaieri) in trecut fara a avea posibilitatea de a modifica ci doar de a observa, cu informatiile acumulate te poti intoarce in prezent nealterand trecutul ci doar viitorul, rezultand un viitor nesigur nonstop.
In viitor e cam ca dreak sa sari pentru ca mereu o sa sari in altul.
Problema e alta, sa zicem sari azi la ora 11:00:00 AM in anul 1900 ora 11:00:00 AM, observi sa zicem perioada 11:00:00 AM - 11:10:00 AM si te intorci in 2011 tot la ora 11:00:00 AM, pentru tine oricum ai face au trecut 10 minute, alea unde se inregistreaza ? intr-un univers paralel, ma indoiesc, deoarece in momentul intoarcerii generezi o infinitate de universuri paralele. Asta lasand la o parte ca daca te-ai intors in aceasi persoana practic nici n-ai plecat.
Concluzia mea fiind: saltul in timp nu e posibil din punct de vedere logic, dar avand in vedere ca omul are capacitatea de imagina o asemenea varianta, imaginatia fiind bazata pe date inmagazinate in creier , rezulta ca este posibila. Cum insa, e departe de nivelul nostru de intelegere, experimentele savantilor rusi in schimb nu au nici cea mai mica legatura cu calatoria in timp, perceptia un obiect/fiinta a timpului scurs nu are legatura cu iesirea in afara lui, plus ei nu modifica timpul ci vibratia rezultand o alterare material/organica mai lenta. Pentru obiectul/organismul respectiv tot 5 minute au trecut indiferent cat percepe el, iar sa calatoresti in viitor 5 minute calatoria durand tot 5 minute percepute ca 1 minut nu inseamna ca ai sarit in viitor ci ca ai urmat timpul. Cand subiectul o sa dispara pur si simplu in minutul 0 si o sa apara in minutul 5 atunci potzi vorbi de un posibil salt in viitor.
Din tot ce am aberat mai sus rezulta dupa parerea mea ca relatarile unora legate de intelegerea unor lumi paralele , calatorii in timp si chiar comunicarea cu si intelegerea unei specii extraterestre mi se par povesti SF. Era pe net pe undeva o relatare a unui presupus telepat care a intrat in legatura cu un grey parca si raspunsul la intrebarea "ce a spus ?" a fost "nu am putut sa inteleg nimic". E ca si cum m-as chinui sa-i explic lui Decebal ce e televizorul lasand la o parte ca nu exista termenii deci implicit un punct de plecare in explicatie.
Avem o imaginatie bogata si fascinanta de aici probabil interesul altor specii in privinta noastra.

@calator astral, filmuletul ala e foarte interesant, mi-a placut enorm explicatia lui referitoare la modul in care a "calatorit" (un bun exemplu de imaginatie desupra logicii)si mie unul mi s-a parut sincer :). O sa exersez si io cu cheia franceza pe sub chiuveta poate poate ... :)