Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Interviu in exclusivitate pt. Rufon - Toni Victor Moldovan

Creat de Urban, 30 Septembrie 2010, 11:12:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

In primul rand va multumim pentru amabilitatea si bunavointa de a comunica cu membrii Grupului Rufon...Foarte multi au citit cartile dvs. si chiar au purtat la un moment dat anumite dialoguri pe marginea subiectelor abordate in carti iar una dintre primele intrebari ar fi urmatoarea:

1. Dupa publicarea Programului Terra ati fost contactat de catre Armata sau alte institutii care se ocupa de fenomenul OZN ?
Nu, nu m-a contactat nimeni in mod oficial, in afara celor care doreau carti cu autograf. Pe vremea aceea eram medic militar si teoretic, accesul la structurile superioare ale armatei nu ar fi fost o problema.

2. Cum se pregatesc Zeii pentru incheierea actualului ciclu de dezvoltare Umana pe Terra ?
Actiunile sunt complexe si se desfasoara pe mai multe fronturi... Evident, ca daca am citi numai ziarele si stirile de la CNN, nu am afla nimic... aparent este liniste si nu se intampla mai nimic....eventual se mai trezeste Osama bin Laden din morti si mai sperie cu cate un mesaj pe cine poate, in rest cronica zilnica este umpluta de Lady Gaga, Paris Hilton si Lindsey Lohan care cand intra, cand iese din inchisoare. Cam la nivelul asta vor sa ne tina informati cei care stiu cum stau lucrurile de fapt...
Lumea s-a schimbat major in ultimii 10-15 ani si se va schimba tot mai mult. Atentia lumii este sustrasa de stiri fara valoare, spectacolul lumii este total, intr-un continuu de parada ieftina, subcultural, anost pentru unii... dar in spatele cortinei se fac jocuri uriase, in care actori mai mari preiau puterea lumii si-i dau un nou sens si-un nume: Noua Ordine Mondiala. Da, am auzit cu totii de asta. Din pacate nu este vorba numai de o noua ordine economica sau de ceva benefic pentru omenire. Noi, romanii care am trait o dictatura, stim ca o dictatura poate fi eficienta daca se vrea, poate face de zece ori cat o democratie dezbinata sora cu talharia la drumul mare. Cred ca noua dictatura mondiala vrea sa arunce omenirea in subdezvoltare. In primul rand este distrus invatamantul la toate nivelele. In Romania poporul se plange de decaderea sistemului de invatamant...ehe... mai are mult sa cada pana la nivelul occidental. Cele mai lovite state de noua dictatura mondiala  sunt statele dezvoltate economic – motorul economiei mondiale. Distrugerea sistemului de invatamant se face in paralel cu distrugerea nivelului de educatie generala, cu distrugerea celulei de baza a societatii -  familia. Noua pedagogie este bazata pe drepturile individuale ale copiilor si deseori pe drepturile copiilor in fata parintilor. Practic copiii sunt rapiti legal de un sistem care nu vinde decat false valori si dezorienteaza tanarul in asa hal incat nu mai poate decide asupra propriului viitor. De ce toate astea? Cine beneficiaza in final de o societate subdezvoltata, needucata, usor de manipulat? 
Parerea mea este ca zeii ne-au hotarat destinul de mult timp. Dupa cum stiti deja, sunt de parere ca fiintele extraterestre care ne-au inginerat genetic in propriul lor scop, au fost intotdeauna in spatele istoriei omenirii, au determinat marile evenimente istorice, care pe langa un scop aparent uman (omenesc) au avut de multe ori de a face cu interese extraterestre. Am analizat spre exemplu in PT implicatiile extraterestre ale celui de-al doilea razboi mondial. Suntem acum in fata cauzelor extraterestre ale aparitiei Noii Ordini Mondiale. Este foarte simplu; civilizatiile implicate in PT au nevoie de un dirijor pentru a conduce orchestra spre ultimul act al operei... si ultimul act este de fapt un requiem.

Aspectele sub care zeii se pregatesc de incheierea actualului program sunt multiple si constau in:
1. Stoparea progresului tehnic al omenirii. Omenirea nu are voie sa se dezvolte tehnic peste o anumita limita.
Eventual, elitele mondiale ce au deja proprie tehnologie la un nivel mult avansat fata de medie vor continua o perioada scurta sa beneficieze de acel tip de tehnologie.

2. Reducerea drastica a populatiei globului prin:
- Programul Codex Alimentarius – ce intoxica omul cu noile produse agroalimentare modificate genetic (GMO). In cateva generatii va exploda numarul cancerelor, alergiilor efectelor secundare complexe ale acestui tip de alimentatie.
- Intoxicarea medicamentoasa in special a populatiilor tarilor dezvoltate economic: medicatie imunosupresiva, vaccinuri cu efect imunosupresiv administrate pentru prevenirea unor "pandemii" provocate intentionat, psihotrope – medicatie antidepresiva administrata aproape oricui –oricand, opioide. Despre acest capitol as putea sa scriu o carte separata...
- Razboaie civile si interstatale interminabile in tarile mediu dezvoltate si subdezvoltate.
Ponderea cea mai mare in reducerea populatiei o va avea , dupa parerea mea programul "Codex Alimentarius" care dupa opinia mea vizeaza de fapt imposibilitatea perpetuarii speciei prin efecte toxice cumulate pe cateva generatii.

3. Crearea noii formule genetice a viitoarei rase umane ce se va dezvolta pe Terra. De cateva decenii ne confruntam cu rapiri de persoane, rapiri de embrioni umani din uterul femeilor gravide, recoltari extraterestre de material genetic uman – spermii, ovule. Tot acest material face obiectul manipularii genetice, obtinerii de indivizi modificati genetic de generatia I, care sunt combinati mai departe intre ei. Astfel, se obtin copii modificati genetic de generatia I , al caror material genetic – spermii – ovule – embrioni  - este modificat genetic mai departe, recombinat si se obtine material genetic umanoid modificat de generatia a doua. Procesul continua timp de trei-patru, poate cinci generatii, nu pot sa apreciez. Cert este ca in paralel are loc reducerea drastica a actualei populatii a Terrei. Cat va dura acest proces?
Nu stiu! Gandind optimist - poate ca vreo suta de ani?!  La extrema cealalta... poate ca deja sunt multumiti si au deja marca genetica a viitorului program de inginerie genetica... Si totusi,... cred ca mai avem ceva timp... Istoria viitoare este extrem de interesanta!

3. Poate fi Adevarul cunoscut ?
Este Adevarul cunoscut ?
Detine cineva tot Adevarul ?
A integrat cineva oare, informatiile privind istoria noastra mai veche, mai putin cunoscuta ?
Ne este ascuns acest Adevar ?
Cu ce risc, generatiile viitoare, daca vor exista, vor avea acces la Adevarul despre noi ?
Este, oare, prea devreme sa constientizam cine suntem mai exact, ce suntem ?
Cred ca traim o secventa a istoriei, caracterizata de intrebari si inevitabil, de o Trezire a Omenirii...Cred ca raspunsurile la intrebarile incomode bat cu putere la usa istoriei...Cred ca Omul nu mai poate accepta ocolirea constienta a Adevarurilor Incomode, cred ca a venit timpul conectarii informatiilor, chiar daca aceasta conectare risca sa spulbere civilizatia noastra.
Revenind, in ce sens credeti ca aceasta "conectare" la informatie poate spulbera Civilizatia Umana?


Hm... cuvintele de mai sus apartin primei editii a "Programului Terra".
Pe atunci traiam in Romania postcomunista, in care se regasea un interes cultural crescut. Erau pe atunci, adica acum 13-14 ani mai multi oameni care se-ntrebau, care erau capabili si aveau dorinta de explorare, de cunoastere.
Nu puteam sa-mi inchipui in acel moment ca societatea viitorului este condamnata la moarte culturala, la indobitocire prin mijloace mass-media. Speram atunci ca lumea este insetata de ADEVAR, dar nu mi-a trecut prin cap ca cei ce conduc Romania vor complota sistematic impotriva propriului popor prin pervertirea scalelor valorice morale, culturale, economice, sociale. Se pare ca ne indreptam spre o situatie in care omul nu mai este interesat de ADEVAR. Acel tip de ADEVAR nu numai ca este ignorat, dar poti chiar sa cazi in ridicol cu adevarul tau!  Societatea actuala este din ce in ce mai putin interesata de adevar. Ii sunt suficiente stirile cu Lady Gaga, iar seara, asemenea celebrei Lady Gaga, isi iau antidepresivele si dorm pentru a face fata celor 8-9 ore de  munca de a doua zi. Atat celebritatea nelipsita din paginile zilnice ale ziarelor cat si spectatorii ei, sunt produse mass-media. Ambele produse sunt tinute in cusca cu ajutorul antidepresivelor.
In Romania este inca bine... Cand am venit in Suedia in urma cu 8 ani, aveam ca orice strain o impresie la superlativ despre Suedia si oamenii ei. Apoi invatand limba am dezvoltat contacte, relatii de serviciu, impresii... si mai departe am incercat uneori sa abordez tematici proprii PT.... Ce surpriza... Oamenii nu numai ca nu au absolut nici un interes in acest domeniu – nu cunosc nimic in aceasta zona, dar mai mult decat atat nici macar nu doresc sa afle nici cea mai mica informatie despre problematica complexa a zonei UFO- ca sa-i zicem asa. In acesti 8 ani am intalnit circa 4-5 suedezi interesati de anumite zone ale PT dintre care unul singur a fost cu adevarat interesat in tematica PT.
Mi se pare destul de trist... in 8 ani am intalnit un singur individ cu preocupari asemanatoare cu ale mele.... un singur om care sa-si puna cam aceleasi intrebari pe care mi le-am pus si eu... Si atunci ma-ntreb "Cati suedezi ar fi interesati sa afle un tip de adevar asemanator cu al meu? Cati suedezi ar fi interesati de o carte ca a mea?"
Este foarte greu sa convingi pe cineva ca cam tot ce a invatat la scoala si din experienta zilnica este fals, gresit. In aceasta tara, ca in multe altele din Europa de Vest, teoria darwinista este cea adevarata si de netagaduit, WTC a fost distrus de Al Quaida, Neil Amstrong a fost primul om care a calcat pe Luna, textele vechi sunt produsul imaginatiei umane la fel ca si UFO si alte povesti legate de extraterestri.
Mai mult decat atat, chiar daca maine G.W. Bush ar iesi pe post si ar povesti onest despre evenimentele de la 11 septembrie, cred ca lumea ar lua-o ca o varianta absurda, mistificata, teatrala.  A fost dragut un coleg suedez care mi-a argumentat ca-si ia stirile din mai multe surse, ca sa fie mai bine informat: CNN, BBC, Jerusalem Post ! Toate aceste surse sunt una si aceeasi - istoria scrisa de invingatori, de manipulatorii de informatie. 
In concluzie, nu mai cred ca adevarul exprimat puternic, la scara larga, poate avea vreun impact asupra istoriei, tocmai pentru ca sansele ca acest adevar sa iasa la lumina zilei si sa i se mai dea si importanta de catre publicul larg sunt MINIME. 

4.Fiinta Umana si Viul, in general, este de asemenea, un continuum de materie pozitiva si negativa, de Materie si Energie. Fiziologia ei este destul de greu de sistematizat si mai ales de cunoscut, in stadiul actual al Stiintelor.
Zeci de ani, Cunoasterea derivata din stiintele "exacte": biologie, fizica, matematica, chimie, biofizica, genetica au ignorat scrierile vechi orientale, cu privire la fiinta energetica Om. Astazi asistam cu uimire la redefinirea Viului in laboratoare ultramoderne, ce folosesc acele discipline "exacte", mai sus amintite, in descoperirea a ceea ce anticii defineau cu precizie, cu mult timp in urma si anume – celelalte corpuri, corpurile eterice non-fizice.
Astfel, fiinta energetica Om este redefinita ca un camp energetic, in care materia pozitiva de natura electrica, ce contine particule care evolueaza pana in viteza luminii, se imbina cu materia non-fizica, eterica, negativa, de natura magnetica, alcatuita din particule non-fizice, ce evolueaza cu viteze superioare vitezei luminii.
Poate reprezenta "Redefinirea Viului" punctul terminus al Cunoasterii sau este doar un pas in cunoastere ?

Avem evident multe de invatat din secretele naturii, ale viului. Multe dintre stiintele moderne cum ar fi holobiologia raspund la multe intrebari prin studiul modern al viului. In definirea evolutiei speciei umane,  genetica, biologia moleculara, antropologia fizica moleculei ADN, vor da multe raspunsuri surprinzatoare, concordante nu cu evolutionismul de tip darwinist, ci mai degraba cu creationismul textelor vechi ale omenirii. In privinta acestor stiinte, nu cred ca exista un punct terminus, ci mai degraba o acumulare de date si o adancire continua a cunoasterii. Textele vechi ne spun negru pe alb ca nici ei, creatorii nostri, nu au cunostinte complete in stiinta viului, ci sunt limitati pe undeva la un nivel superior noua, un nivel la care noi nu vom accede niciodata. 

5.Ce anume v-a determinat sa plecati din tara ?
Prin anii '90 am avut mai multe oferte de lucru in strainatate in specialitatea medicala anestezie-terapie intensiva, in special in Franta. In acea perioada am asteptat ca Romania  sa aiba o evolutie ascendenta si am refuzat constant ofertele...
Conducatorii tarii au dezamagit insa pe rand unul mai mult decat altul, iar morala s-a prabusit in asa masura, incat in anul 2001 m-am inscris in cursa pentru un post la Spitalul Universitar Södersjukhuset din Stockholm si am acceptat oferta lor.
In februarie 2002 a inceput aventura suedeza. De atunci am lucrat in mai multe clinici din zona Stockholm si din Norvegia.

6. Dupa atatia ani de la prima aparitie a Programului Terra, simtiti ca este nevoie de anumite schimbari in cartea dvs. privind informatiile si concluziile la care ati ajuns? 
In e-mail spuneati ca sunt foarte multe lucruri noi in zona "Programului Terra", informatii inca nepublicate... Care ar fi acestea?

In primul rand este vorba de o rectificare, reanalizare a intregului material prezentat in vechea editie. Evident, sunt  o multime de idei si evenimente asupra carora nu voi mai reveni. Incerc sa construiesc o carte unitara despre PT in ansamblul lui, fara a ma referi foarte mult la perioada actuala. Astfel aceasta editie va parea, cred eu, la fel de actuala in orice perioada ar fi citita. Schimbarile nu sunt esentiale in ceea ce priveste teoria de baza. In multe zone insa sunt adancite o multime de idei, o multime de raspunsuri, care provin in cea mai mare parte din Zohar. Spre exemplu, arhitectura si  functiile Pomului Vietii, detaliile procesului de "reconstruire" a fiintelor extraterestre din material genetic recoltat de pe Terra sunt magistral descrise in Zohar.
Logica descrierilor face ca acestea sa fie extrem de plauzibile.
Multe alte evenimente ce tin de PT, cum ar fi Potopul sunt rediscutate prin prisma Zoharului. Intregul program de inginerie genetica este atat de detaliat in Zohar, incat, daca ar fi sa descriu totul, mi-ar lua probabil cativa ani pentru traducere si sinteza de informatie. Trebuie sa gasesc balanta intre importanta fiecarui eveniment si a versetelor ce-l reprezinta si rabdarea cititorului. Trebuie sa gasesc o balanta intre marimea cartii si concentratia de informatie, caci altfel risc sa scriu o carte strict pentru placerea personala. Am avut aceasta teama chiar si la prima editie, dar am avut surpriza ca  cei mai multi sa faca fata cu succes testului de rabdare si perseverenta in a citi. Va asigur ca noul test este o incercare cu mult mai grea, dar care va da satisfactie mai multa, caci dezlegarea cheilor complicate da satisfactie. 
Nivelul tehnic la care este scrisa noua editie este unul superior celorlalte editii, ceea ce o face din pacate mai anevoios de citit. Baza de date tehnice necesare intelegerii PT este deja mai larga comparativ cu cea din editiile trecute. Cel care va dori sa o citeasca va trebui sa faca un efort, dar sper ca efortul va fi din plin rasplatit prin insusirea unei informatii unic prelucrata si prezentata. Tocmai datorita dificultatilor tehnice de traducere, de integrare  a unei informatii care este imprastiata printre cele 23 de volume ale Zoharului, munca mea de sinteza de informatie si de asternere pe hartie a intarziat nepermis de mult. Trebuie sa spun ca meseria mea  - din care si traiesc , este de specialist in anestezie-terapie intensiva cu norma 100%.
De PT ma ocup strict in putinul timp liber pe care-l am.  Sper sa fiu gata in primavara lui 2011. De fapt, gata nu voi fi niciodata, ... caci daca acum mi-am propus sa scriu ULTIMA EDITIE a PT, imi dau seama deja scriind la ea, ca este un produs mult perfectabil si prin urmare ultima editie s-ar putea sa nu fie si cea din urma. Oricum sper sa pot prezenta la primavara o prima forma a noii editii. Trebuie sa marturisesc ca. Fiecare din editiile trecute a fost trasa in mai multe tiraje de cate 1000-5000 de exemplare, in fiecare dintre tiraje fiind adaugate de fapt noi informatii.   
Si... ca sa salvez cuvintele, va ofer in avanpremiera si in exclusivitate cateva idei referitoare la Zohar, desprinse din editia aflata in pregatire:

O prima referire la ZOHAR - cartea intelepciunii ebraice?!
In toamna anului 2004 .... foarte tarziu (dar mai bine decat niciodata) am inceput sa citesc Zoharul. Aceasta lucrare aparuta cred – o data cu Biblia, este o explicatie tehnica extrem de avansata a Torei (primelor cinci capitole ale Bibliei).
Este cartea de baza a cabalei, carte din care se pare ca nimeni nu a inteles nimic pana acum sau mai bine zis fiecare a inteles ce vrea, sustinand ca de fapt a inteles pe ici pe colo cate ceva... Se spune despre Zohar ca "a fost pecetluita imediat dupa ce a fost scrisa si incuiata cu o mie de lacate" (Eli Vinokor). 
E...  cam asa este.
Parerea mea este ca Zoharul, asa-zisa carte a splendorii, a intelepciunii, a fortei spirituale, nu este decat un cod mai greu de descifrat din punct de vedere tehnic, dar care astazi este aproape complet decodificabil.
Iata mai intai o scurta istorie a acestei carti cu mult deosebita de tot ce s-a scris pe Terra in toata istoria noastra cunoscuta. 
Se spune ca a fost scrisa intr-o pestera din Muntele Meron din Galilea – Israel la jumatatea secolului II al erei noastre. Autorii  - zic eu aparenti, ar fi fost Rabi Simon Bar Iohai si fiul sau Elazar care au stat in pestera timp de 13 ani alaturi de alti teoretic initiatori ai cabalei.
Conform cartii, Rabi Simon a dictat cartea, Rabi Aba a scris, Rabi Elazar fiul lui Simon a invatat-o pe de rost, iar ceilalti insotitori au repetat in gand...
Povestea lor este condimentata evident cu dramatism – au stat ascunsi de autoritatea romana, scriau noaptea, n-aveau nici computer, nici electricitate, nici corector, dar nici cenzor, nici ... nimic, ci doar idei si placerea de-a scrie o carte cu care sa-si piarda timpul liber pretios nu numai Toni Victor Moldovan, ci si o gramada importanta de alti inaintasi care au sperat ca vor intelege cate ceva pana la urma.
Sperante desarte, caci mai toti s-au limitat sa atribuie Zoharului o valoare spirituala nemaiintalnita, nemaiauzita si cu asta cam basta...
Ma intorc la drumul istoric al cartii care se pare ca a disparut pana in secolul al paisprezecelea cand este descoperita de Rabi Mose De Lion din Valadolid – Spania.
Acesta nu prea intelege nici el mare lucru din carte, care era sa fie vanduta mai tarziu de vaduva lui. Din acel moment istoric cartea iese in lume fara sa atraga o atentie deosebita (am aproape certitudinea ca o buna parte dintre Dv., cei ce cititi aceste randuri nu auzit de ea). Si nici nu este de mirare, ba mi se pare chiar normal sa nu fi auzit de o carte din care oricum nimeni nu a inteles mare lucru.
Este de departe cel mai greu text dintre toate si am avut noroc sa dau de el dupa ce am scris primele aditii ale PT.
De ce este greu?
Daca as fi inceput investigatiile mele cu Zoharul, nu as fi avut nici o sansa sa pricep ceva.
Zoharul se adreseaza celui care deja cunoaste nu numai mecanismele de baza ale programului, ci are deja o intelegere avansata asupra lui si mai ales o cunoastere buna asupra fiintei energetice OM.
Scriam in editiile trecute ale PT ca traditia ebraica vorbeste de sapte nivele de incodare a Bibliei, sapte nivele ce depind de dezvoltarea stiintelor. Zoharul este practic un decodor al Bibliei.
Sunt multi factori care amplifica dificultatea cartii. In primul rand, am convingerea ca si aceasta carte sau mai bine zis – aceasta carte in mod special a fost implantata cu ajutorul unei tehnici de acuratete maxima.
Presupun ca a fost pur si simplu atasata ca modul de informatie unui embrion care mai tarziu s-a numit Rabi Simon Bai Iohai. De fapt, parcurgand cele 22 volume ce contin cateva peste 16.000 de versete este lesne de constatat dupa rabinii care poarta discutiile ce fac obiectul Zoharului , ca proiectia lor temporala este pe parcursul Vechiului Testament. Asta ma face sa-mi pun intrebarea daca nu cumva Zoharul a fost de fapt rescris in secolul al doilea.
Oricum ar fi fost, cei (cel) care a scris Zoharul au avut de facut o munca titanica, mai ales ca in mod sigur, nu au inteles nimic din ce au scris.
Spre deosebire de Biblie, in cazul Zoharului nu exista traduceri mai vechi integrale, care sa faciliteze intelegerea sensului anumitor cuvinte. Traducerile succesive, apropiate in timp ar putea avea darul de a facilita gasirea sensului exact al cuvantului din text. Anumite cuvinte - expresii ar putea sa fi suferit schimbari majore de intelegere, sens in timp. Am multe exemple de sensuri total diferite ale aceluiasi cuvant existent in daneza, in norvegiana si in suedeza, limbi care au un trunchi comun, ceea ce ne spune ca factorul timp poate actiona in acest mod asupra limbii.
Avem o singura traducere integrala a Zoharului in limba engleza mai exact, din aramaica direct in engleza moderna. Dificultatea este maxima si de aceea, uneori traducatorul ne ofera si el variante, ce-i drept mult asemanatoare.
Este in curs de traducere integrala o a doua varianta in limba engleza estimata a fi gata in 2010.
Am putea crede ca o alta dificultate ar deriva din traducerea unei exprimari arhaice intr-una moderna. Este un sambure de adevar aici, dar adevarul cred ca este si mai ... dezavantajos pentru noi cei care vrem sa intelegem.
Fac o paranteza...Poate ca unii dintre Dv. sunteti deja familiarizati cu relatarile privind  oamenii in negru, ce tin de fenomenul OZN. 
Pe scurt, mai ales prin anii 50-70, martorii fenomenului OZN, detinatori de dovezi materiale, filme, poze, etc, se trezeau acasa cu niste indivizi ciudati imbracati in negru, cu anatomie si fizionomie mai putin pamanteana, calatorind in masini demodate, care incercau sa-i intimideze pe martori, cu scopul de-a limita informatia privind fenomenul OZN si tot ce tine de el. Ei bine, acesti indivizi, desi pronuntau o engleza impecabila fonetic, aveau mari probleme cu sintaxa, cu armonizarea acelei limbi engleze cu locul geografic.
Mai simplu spus, cuvintele nu stateau bine in fraza... interesant, nu?

In traducerea Zoharului se poate observa de multe ori ca anumite fraze extrem de lungi au o sintaxa complicata, "stalcita", care nu cred ca se datoreaza neaparat unei proaste traduceri, ci poate unei lipse de armonizare intre sintaxa limbajului LOR si cel al limbii aramaice si mai departe unei lipse de armonizari cu limba engleza. Aminteam mai devreme de limba aymara , care foloseste un sistem logic trivalent, diferit de logica bivalenta a limbilor indo-europene. Traducerea unui mesaj dintr-un sistem lingvistic in celalalt ar putea fi uneori dificila. Sunt aproape sigur ca EI, chiar daca ar folosi un sistem lingvistic bazat pe un alt model logic, s-au straduit sa traduca cat mai corect textele transmise prin intermediul implantului de informatie.  In concluzie, cred ca dizarmonia in traducere este in primul rand la nivelul limba extraterestra – limba aramaica (limbi probabil dismorfice). In afara sistemului logic diferit, pot exista concomitent diferente de constructie, de topica a frazei existente intre EI si noi. Anumite modalitati de abstractizare a unor notiuni, de raportare a unor evenimente, sensuri, nuante unele fata de altele raman tipice LOR si greu de patruns pentru noi. Ganditi-va spre exemplu la modul in care populatia aymara priveste notiunea timp: viitorul este de fapt suma evenimentelor trecute pe care observatorul le ale in fata ca pe un film. Pentru ei ... viitorul este clar! Trecutul... o mare necunoscuta. Ganditi-va ca desi calugarii spanioli si alti invatati au incercat si reusit sa invete aymara, nu au reusit sa patrunda sensurile exacte ale limbii – sursa permanenta de neintelegeri tocmai pentru ca exista dismorfism lingvistic intre aymara si limbile indo-europene, spre exemplu - spaniola.
In cazul Zoharului, toate aceste posibile diferente (limba extraterestra – aramaica) se reflecta evident si mai departe in traducerea de ordin doi: aramaica - engleza. In multe dintre versete, desi mesajul este relativ usor de inteles, esti obligat sa invarti fraza pe toate partile pentru a pune cuvintele in ordine. Din pacate, pentru un numar mare de versete varianta engleza pe care o am drept baza de analiza este incalcita, fara curgere, uneori fara logica. Foarte probabil ca traducatorul englez a dorit o traducere cuvant cu cuvant pentru a respecta fidelitatea textului, dar si mai probabil, traducatorul nu a inteles mare lucru din acele versete si a presupus ca nici altii nu vor intelege. Zoharul insa este ... inteligent, este jazz cuantic, coerent. Caracterul sau holografic , prin care un aspect este disecat in zeci si sute de parti abordate din zeci de unghiuri,  ne ajuta sa identificam versetele "corecte", pe care ne putem baza. Pot sa dau o multime de astfel de exemple, insa cartea de fata ar deveni o povara cum prea mare pentru cei mai multi cititori.   

Zoharul contine o multitudine de denumiri – notiuni ce nu-si au corespondent in lumea noastra.
Ele sunt traduse ca atare din aramaica si numai perspicacitatea ne ajuta sa definim acele notiuni, sa le gasim un corespondent fie el chiar si imaginar, dar logic. Fara cunoasterea elementelor de program descrise de  mine in editiile anterioare ale PT, fara a avea notiuni de fizica a energiilor subtile, de medicina si de anatomie energetica, patrunderea Zoharului este imposibila.
Zoharul parcurge relativ cronologic relatarile Bibliei facand zeci de observatii, despicand firul nu in patru, ci intr-o suta.
Cea mai mare dificultate deriva din abundenta unor termeni care cel putin la prima vedere nu stim ce ar putea defini, nu au nici un corespondent in viata noastra de zi cu zi si nici macar in tehnica de varf sau mai exact, nu au corespondent in nimic din ceea ce stim sau credem ca stim. Unele denumiri sunt mai greu de patruns, altele raman pentru mine chiar si in acest moment un mister nedezlegat. Chiar daca mi le explic partial si-mi fac parte dintr-o intelegere generala, imi este greu sa le explic, pentru ca nu exista vocabular uman pentru multe dintre notiuni. Nu este chiar usor... Si totusi, organizarea holografica a Zoharului face ca aceste notiuni sa fie reluate in atat de multe metafore, moduri de exprimare, situatii, incat ghicitorile devin mai simple. Chiar Zoharul ne spune ca ar contine 3000 de versuri care metaforizeaza numai cele trei coloane energetice ale anatomiei umane. E, pai in trei mii de versete ar fi cazul sa ne dam seama despre ce coloane este vorba.... Trebuie sa recunosc cinstit ca nici eu nu m-am prins decat dupa citirea a catorva sute dintre cele 3000. Dar de ce m-am prins? Pentru ca am cunostinte despre organizarea energetica a fiintei umane, despre meridiane si axe energetice. Altfel, m-as fi uitat si acum ca mata-n calendar.
O multime de denumiri bizare se refera (dupa parerea mea) la structuri genetice energetice proprii LOR (creatorului), altele sunt proprii evreilor, iar altele sunt structuri din afara programului evreiesc..... Zoharul explica intr-o amanuntime uluitoare selectarea grupele de gene ADN-EI care au dus la construirea actualului program de inginerie genetica a poporului evreu. Aceste grupe de gene - fragmente ADN-EI, evident corespunzatoare unor structuri materiale ADN au fost denumite cu litere – actualele litere ebraice, structuri mai mari genetice ADN-EI (mai multe litere) au fost au format nume proprii care denumesc de fapt structuri – variante de structuri genetice in ADN-EI folosite de-a lungul programului. Aceleasi litere ebraice au fost folosite la scrierea Zoharului, Bibliei si altor texte, care intelegeti au un anume caracter de "viu". Limbajul ADN in structuri materiale/subtile este folosit in Zohar intr-o forma extrem de avansata, fascinanta.

Structuri genetice energetice mai ample includ structuri mai reduse sau foarte mici.
Unele dintre aceste structuri mari contin sau nu anumite structuri mai mici sau variante ale lor notate diferit.
Este pana la urma un joc matematic de reuniuni de diferite multimi de elemente, care se invart de fapt in jurul structurii genetice energetice standard a evreului si a creatorului sau. Alaturi de aceste notiuni de anatomie energetica apar alte notiuni tehnice pe care cu greu putem sa le interpretam deoarece omenirea nu a ajuns inca la nivelul tehnic de intelegere a autorilor Zoharului. Toate aceste elemente notate prin cuvinte aparte sunt "personajele principale" ale Zoharului – carte care urmareste si explica indeaproape detaliile biblice legate de crearea genetica a poporului evreu.
In Zohar fiinta umana este disecata sistematic, capitole intregi si subcapitole analizand structura energetica a omului.
Calculatorul ajuta enorm la decodarea primara a Zoharului macar prin facilitarea unor sinteze in informatia privind acele notiuni ciudate. In urma cu ani de zile, cand m-am apucat de decodat Biblia, niste semne ca carte, adnotari pe margine si sinteze in caiet mi-au fost suficiente ca sa fac o prezentare sintetica. E, cu Zoharul nu mai tine figura asta. Marimea si complexitatea sa impune munca pe calculator.
Si acum o intrebare buna... De ce m-ati crede pe mine care va ofer o varianta grea sau supergrea si complicata de intelegere a Zoharului in loc sa-i credeti pe cei ce considera aceasta carte forta spirituala a intelepciunii ebraice...
Veti hotari singuri pe parcurs, daca aveti rabdarea si tenacitatea de-a citi mai departe.
Cred ca Zoharul este de departe cea mai antrenanta lucrare pentru creierul uman.
Pe parcursul acestei lucrari veti avea multe referiri la Zohar.
Este vorba de o integrare a Zoharului in mecanismele PT si nu despre o pura decodare a intregului Zohar.
O astfel de carte ar avea cel putin marimea celei de fata, ar implica TIMP si munca de Sisif ce nu ar duce decat la detalierea si la extinderea ideilor  prezentate in aceasta carte.
Oricum de-a lungul diverselor capitole am sa va prezint o sinteza a principalelor idei desprinse din Zohar. Daca-mi voi lua un contract de 6 luni in Groenlanda sau pe Spitzbergen, poate ca voi face si o detaliere... dar mai vedem pana atunci...
(Fragment din Programul Terra – editia 2011)

7. Daca in ultimii 5000 de ani tema principala a Omenirii a fost Religia, care va fi in viziunea dvs. tema pentru urmatoarele milenii ?
Va ramane Religia la stadiul pe care il cunoastem cu totii sau va suferi o transformare radicala sau poate chiar va dispare definitiv ?

Urmatoarele milenii? Conform teoriei mele actuala civilizatie este sortita pieirii intr-o perioada relativ scurta, raportata la scala duratei actualului program. Daca actualul program genetic extraterestru se desfasoara pe ceva mai putin de 6000 de ani, ei bine stiti deja ca ne aflam in anul biblic 5770. Putem vorbi numai teoretic despre urmatoarele milenii, caci ele nu ne vor apartine noua, ci unei alte civilizatii, unui alt standard genetic uman

8.Care este parerea dvs. vis-a-vis de fenomenele recente din Norvegia (spiralele luminoase pe cer, finalizarea bancii de seminte din Svalbard, bunkerele din ce in ce mai numeroase, etc.)...?
In privinta spiralei luminoase din Norvegia, de la finele anului trecut, nu am o parere bine definita si cred ca putini sunt cei care ar putea sa aiba vreo idee despre acel fenomen. Intamplarea face ca in ziua aceea  sa fi fost chiar in Norvegia la un  contract scurt cu un spital de pe coasta de vest. Televiziunea norvegiana a reluat de mai multe ori evenimentul, care in mod sigur nu seamana cu nici un fenomen luminos cunoscut publicului larg.
Asta a facut ca fenomenul sa fie considerat ca apartinand sferei UFO. Nu trebuie sa uitam ca astazi istoric am intrat in  era armelor scalare si a celor cu energii inalte. Ca sa dau un exemplu, in 2001 pulverizarea la propriu a WTC cu arme cu energii inalte, care au facut ca din intreaga structura sa nu se poata aduna macar un  kilogram de metal a fost de asemenea un eveniment nou si de neinteles in acel moment.
http://www.drjudywood.com/articles/DEW/StarWarsBeam3.html
Au trebuit sa treaca cativa ani ca sa intelegem cum a fost posibil ca seismografele sa nu fie scuturate de caderea WTC.. A trecut ceva timp ca sa invatam cate ceva despre semnatura armelor scalare ce pot declansa un cutremur sau un vulcan sau un tsunami.
In Norvegia s-a spus ca rusii ar fi testat un nou tip de racheta. Explicatia nu sta in picioare , caci fenomenul luminos a fost unul cu o durata de circa 10 minute. ... dar tocmai aruncarea pe piata a unei explicatii copilaresti arunca o banuiala ca unii stiu de fapt despre ce este vorba. Norvegia este inclusa in programul HAARP. Zonele din extremul nordic, mai ferite de ochi multi si curiosi sunt interesante pentru toate partile ce dezvolta noile tehnologii scalare, americani, rusi, guvern mondial, eventual altii.
Se considera ca astazi cel putin 10 state au dezvoltat deja tehnologii scalare.
http://www.prahlad.org/pub/bearden/scalar_wars.htm
Concluzia mea este ca fenomenul luminos din Norvegia nu trebuie neaparat atribuit zonei UFO, ci la fel de bine ar putea fi o manifestare a noilor tehnologii dezvoltate de marile puteri.

Depozitul de seminte din Svalbard se afla aproape de aeroportul din Longyerbyen.
Il puteti vedea din satelit cu Google Earth. Este absolut logic ca un astfel de depozit sa existe.
Scriam in PT ca distrugerea civilizatiei trecute pe Terra s-a facut nu numai prin potop, ci a fost vorba de un proces indelungat prin care populatia a fost redusa drastic. Potopul a fost o catastrofa indusa de "zei"care nu a insemnat decat ultimul act al unui proces cu mult mai lung. Mitul mesopotamian despre potop, ca si Zoharul dezbat pe larg potopul. Zeii au folosit anterior potopului arme chimice, biologice si arme nucleare de mica putere, cu efect localizat asupra unui centru urban. Cea mai interesanta informatie dupa parerea mea este aceea ca "zeii au inchis pantecele femeilor", adica, asa cu explicam in PT au facut in asa fel ca sa nu se mai nasca copii, sau in orice caz, nu copii viabili si sanatosi, capabili biologic sa perpetueze specia. Cum au realizat asta? Ei bine, nu prea intelesesem... pana in urma cu cativa ani. Raspunsul consta in "CODEX ALIMENTARIUS", caci... istoria se repeta, nu-i asa? 
Dupa parerea mea, acest program se deruleaza nu dupa mintea asa-zisilor Illuminati sau a Guvernului Mondial, daca vreti, ci problema este extrem de bine condusa de grupurile extraterestre ce au contact cu substructurile stiintifice si de securitate ale Guvernului Mondial. Modificarile genetice a tot ceea ce inseamna hrana se fac cel mai probabil in bazele comune de tip Dulce sau Pine Gap. Hrana de tip nou, indestulatoare si ieftina pentru toata planeta, induce nu numai obezitate, alergii, cancere si prin asta o reducere directa a populatiei, ci mai mult decat atat, induce efecte hormonale si teratogene asupra spermiilor si ovarelor cu dezvoltare de nou-nascuti malformati, incapabili de reproducere.
Efectul este nu neaparat la prima generatie expusa programului, ci devine cumulativ in doua-cateva generatii.
Geneticianul Jeffrey Smith chiar ajunge la concluzia ca actuala hrana nemodificata genetic este atat de potrivita structurii noastre genetice, ca si cand Dumnezeu ar fi inginerat-o si ar fi a pregatit-o special pentru noi.
Adevarul nu este departe, caci textele vechi ne spun cu claritate ca zeii au adus hrana din ceruri.
Mai mult decat atat, textele vechi au capitole speciale destinate bucatariei in care se specifica ce anume trebuie sa mancam pentru a ne pastra compatibilitatea genetica cu EI. Noua hrana modificata genetic si hormonal, nu desfiinteaza numai aceasta compatibilitate, ci ne condamna pur si simplu la disparitie ca specie. Ce castiga Illuminati din toata aceasta afacere?
Cred ca nu au de ales... Cei care conduc programul pot sa o faca oricum prin sau fara ajutorul Guvernului Mondial.
Asa –zisele elite mondiale vor fi probabil la adapost cateva generatii, se vor hrani din culturi cu seminte originale, se vor retrage in locuri relativ depopulate si... mai putin civilizate.
Culmea este ca primele vor fi decimate chiar tarile puternic industrializate. De fapt, Europa a semnat deja programul.
Includerea intregii Europe in Uniune nu face decat ca programul sa fie aplicat obligatoriu peste tot.
Multe alte tari, inclusiv din Africa au fost deja corupte sa cumpere noile seminte. Rezultatele se vor vedea curand....       
http://video.google.com/videoplay?docid=4147551008386395793#
http://www.seedsofdeception.com/Public/Home/index.cfm
Depozitul de seminte originale din Svalbard apartine poate Illuminati, dar poate si mai probabil grupurilor extraterestre care trebuie sa puna in pastrare hrana potrivita urmatorului program genetic de inginerare a viitoarei specii umane.

Bunkere? Orase subterane? Au mai construit si altii... fara nici un rost.
Civilizatia noastra va pieri la fel ca si cele dinaintea noastra. Cred ca informatiile privind capacitatea unor tari precum Suedia, Elvetia sau Norvegia de-a adaposti intreaga populatie in baze subterane sunt povesti frumoase si doar atat.
Fotografiile prezentate ca baze subterane pe internet sunt de fapt fotografii cu tuneluri rutiere sau mici baze militare.
Nordicii sunt extrem de vorbareti si le-ar fi greu sa pastreze astfel de secrete.
Traiesc de 8 ani in nord; am discutat cu multi nordici si nici unul nu a auzit de asa ceva.
Sistemul lor politic ar putea cu greu (de fapt imposibil) sa ascunda o astfel de investitie.
Norvegia e plina de tuneluri rutiere de 6-7 km lungime (cel mai lung de circa  50 km), care la o adica, ar putea adaposti populatia, dar nu am auzit nimic concret despre existenta unor baze uriase subterane de protectie civila.   

Urban

9.Reprezinta Luna o baza extraterestra ce monitorizeaza Terra?
Da, cred ca Luna este o mare baza extraterestra. Functia ei nu ar fi neaparat de monitorizare a Terrei, caci bazele LOR de pe Terra pot face eficient acest lucru.

10. In luna iunie 1982, regizorul Stephen Spielberg i-a prezentat, in avanpremiera, filmul "ET - Extraterestrul" presedintelui Ronald Reagan, la Casa Alba...Dupa ce filmul a luat sfarsit, Reagan i-a marturisit lui Spielberg: "Stii, nu sunt nici macar sase persoane in aceasta incapere care sa stie cat de adevarat este (filmul)".
Care este parerea dvs. despre filmul science-fiction "Avatar" al lui James Cameron ?

Nu l-am vazut! Nu urmaresc filme SF... de fapt nu prea ma uit la televizor, iar la cinema nu merg aproape niciodata! (Hm... ce tip plicticos!!!!)

11. Cat la suta din fenomenul OZN credeti ca este de origine terestra ?
Cred ca este vorba de un procent relativ mic. Cred ca suntem vizitati de  o multime de civilizatii extraterestre.
O mica parte dintre acestea sunt implicate direct in programele de inginerie genetica de pe Terra si au baze permanente aici.
Daca priviti spre exemplu la Conferinta UFO 2005 prezentata de Jamie Maussan http://video.google.com/videoplay?docid=7310660742580339958#
puteti vedea sute, poate mii de OZN-uri zburand in formatie. In filmarile facute de NASA pe orbita Terrei puteti vedea de asemenea sute de OZN-uri, care nu cred ca ne apartin noua, ci LOR, proprietarilor nostri.
http://www.livevideo.com/video/ACB8C207C35945538E3683236748BEAF/nasa-tether-incident-another.aspx

12.Reprezinta Omul un pericol pentru civilizatiile super-evoluate din Univers?
Este necesar ca el sa fie exterminat sau controlat ?

Omul?
Este o creatie ce-i apartine Creatorului!
Poate fi periculos doar pentru el insusi si pentru planeta pe care traieste. Cu toate ca are o mare inclinatie spre distrugere, nu va fi lasat sa se autodistruga decat atunci cand programul o va cere. In acel moment fiintele implicate in PT vor inginera initial "autodistrugerea", pentru ca in final sa faca "curatenia generala" ce va permite derularea programului urmator. Nu cred ca putem periclita vita pe Terra, caci EI nu vor permite asta. Planeta nu este a noastra, ci a LOR. Pe scurt, ca sa va repet cuvintele, omul este inginerat, controlat, iar in final va fi exterminat, pentru a face loc unei noi fiinte umane, mai performanta si mai simpla din punct de vedere genetic.

13. O descoperire importanta a fost realizata de curand de catre un grup de cercetatori care au participat la proiectul de decodare a genomului uman (Human Genome Project).
Ei au observat ca 97% din secventele non-codante ale ADN-ului uman sunt de origine extraterestra...Genomul uman contine 3 miliarde de baze, dar numai 40% din acestea sunt organizate ca gene, restul fiind sub forma de ADN-silentios (junk DNA), care nu codifica aparent nimic...Studii recente au aratat faptul ca acest "ADN tacut" este conservat de milioane de ani, fiind comune tuturor organismelor vii de pe Pamant, de la mucegaiuri, la pesti, inclusiv la mamifere si oameni.
Acestea sunt versiuni "defecte" ale genelor normale functionale care se regasesc si in genomul uman, fiind evaluate la 30.000.
Deoarece aceste secvente ocupa o mare parte din genomul uman, se poate spune ca majoritatea materialului genetic uman este de origine extraterestra, dupa cum afirma profesorul Sam Chang, conducatorul grupului.
Profesorul Chang a inaintat ipoteza ca "o forma de viata extraterestra superioara a fost implicata in crearea vietii si plantarea ei pe diferite planete" si indica faptul ca "ceea ce se observa la ADN-ul uman este un program care consta din doua versiuni: un cod mare si un cod bazal. Primul lucru este ca programul complet nu a fost scris pe Pamant, aspect verificat prin decodarea genomului uman.
Al doilea aspect este ca genele prin ele insele nu sunt suficiente pentru a explica evolutia; trebuie sa mai fie ceva in acest joc".
Astfel, Sam Chang a ajuns la concluzia ca ..."evolutia nu este ceea ce credem ca este"...Putem spune ca Omul nu apartine acestei planete ?


Am citit si eu despre teoria lui Sam Chang. Da, este o teorie, dar ca multe altele are o determinare extrem de ...materialista-simplista. 
Proiectul "genomul uman" s-a incheiat in octombrie 2004. Omul are ceva mai mult de 20.000 de gene (20.000-22.000). Acestea se inghesuie in circa 3% din ADN-ul asa-zis codor. In privinta junk-ADN-ului – asa-zis a zonei care nu incodeaza nimic!!!, impartasesc cu putere teoria lui Dr. Piotr Gariaev, care sustine ca zona codoare a ADN-ului reprezinta incodarea aspectului nostru morfologic (cum aratam). Restul de 97% din ADN incodeaza partea de functie,  instincte, personalitate, inteligenta  - functii complexe cu care ne nastem, cu care suntem dotati inca din momentul conceptiei. Evident ca zone intregi din aceste secvente seamana intre ele in tot regnul animal pana la identitate, caci spre exemplu functiile ficatului de bou nu sunt departe de functiile ficatului de om, iar frica unui caine nu se deosebeste probabil de frica unui om. Este vorba de functiile sistemului. Ceea ce este interesant, este faptul ca grupul Profesorului Gariaev gaseste similitudini intre repetitivitatea secventelor bazelor din ADN si...limbaj.
Gariaev "vede" incodarea acestor zone ale ADN-ului in adevarate holovideobenzi cu programe bine definite cu informatie incodata practic in ADN energetic informational. El postuleaza de fapt ca in orice organism viu nivelul energetic informational este nivelul conducator. www.emergentmind.org/gariaev06.htm
Din pacate, se pare ca Gariaev nu a citit Zoharul, caci altfel ar fi gasit acolo raspunsuri si mai aproape de posibila realitate. Zoharul, carte ce a fost dictata in transa acum mii de ani asemanator tuturor textelor vechi, nu numai confirma teoria lui Gariaev, ci o si completeaza. Informatia gasita de mine in Zohar face obiectul urmatoarei editii a "Programului Terra". Nu pot sa fac prea multa referire la noutatile gasite, din lipsa de spatiu, caci este un domeniu urias, dar pot sa spun ca, daca exista marea banuiala ca sa nu-i zic certitudine, ca Omul (si nu numai!!!!) este o creatie extraterestra si nu un produs al evolutiei, ei bine, aceasta banuiala, nu-si are izvorul principal in intrebarile pur materialiste legate de ADN-ul necodor, "junk", ci in intreaga complexitate a moleculei de ADN. Raspunsurile nu apartin geneticii materialiste, ci unui complex de stiinte care se dezvolta chiar in acesti ani si anume, holobiologiei, biologiei si geneticii cuantice. Informatii de mare valoare care pot fi intelese numai aplicand principiile noilor stiinte, pot fi extrase din texte vechi cum ar fi Zoharul. In aceste texte "creatorul" isi prezinta detaliat munca de inginerare genetica, pe care o face nu cu caramizi somatice – fizice, ci cu caramizi energetice, cu ADN energetic informational, caci nivelul conducator in corp este cel energetic. Mult mai detaliat despre acest subiect voi scrie in noua editie a PT. Si ca sa raspund la intrebare, omul apartine evident acestei planete, dar este o creatie temporara situata intr-un segment temporal bine determinat, facand parte dintr-un complex de formule genetice in tranzitie, in schimbare.  Obiectivele acestor schimbari de formule genetice umanoide apartin unor fiinte extraterestre evoluate, aflate in tandem genetic, in compatibilitate genetica cu noi.
Ei sunt proprietarii Terrei si poate al intregului sistem solar cu bazele, satelitii pe care-i implica.

14. Profesorul Constantin Bursuc afirma ca a patruns intr-o vasta retea de galerii subterane artificiale aflate in Romania.
"Exista o retea de tuneluri fizice, reale, sub toata Romania. Eu am cartat, prin masuratori la fata locului, doar unele dintre aceste cai de comunicatie subterane, care se afla la 4-5 km adancime sub pamant," afirma domnia-sa.
Deocamdata nu poate spune cu precizie cine si cu ce scop a facut aceste constructii misterioase, dar continua cercetarile, urmand a face publice rezultatele obtinute.
Sustine insa ca in realizarea acestora sunt implicate inteligente din alte lumi din Univers sau din alte dimensiuni spatio-temporale.
"Am inceput cercetarile din Suceava, unde se afla o poarta de intrare spre aceste constructii...Trebuie sa va spun ca exista, la 5km sub pamant, un Centru spiritual, in care am avut acces numai in urma unei comenzi speciale, transmisa de entitatile care m-au insotit," a precizat dl Bursuc. Apoi, a descris o sala imensa, luminoasa, cu peretii din bazalt lustruit, luminescenti si cu un soare mare, de aur, pe peretele dinspre rasarit.
Profesorul sustine ca a intrat efectiv (nu prin dedublare) intr-un tunel din Ceahlau, insotit fiind pana la intrare de prof. Traian Stanciulescu, director tehnic la Institutul de Inventica, filiala Iasi.
Tunelul respectiv era in panta, avea cam 10m latime si 15m inaltime, cu bolta, iar in el gravitatia se anula partial, astfel ca deplasarea in interior se facea in salturi.
Acest fenomen, pe care nu il poate explica deplin, i-a permis sa parcurga distante destul de mari intr-un timp scurt prin aceste labirinturi subterane. Conform hartilor profesorului, un asemenea tunel misterios, aflat la o adancime de 1.500 m sub pamant, leaga Muntii Retezat (Sargesia) de Bucegi (Busteni), Ceahlau (Sucidava) si Satu Mare...In vara anului 2007, dl profesor Bursuc a efectuat cercetari in Masivul Godeanu, la vest de Manastirea Tismana, unde a gasit alte constructii subpamantene.
Exista mai multe afirmatii privitoare la existenta unor enigmatice constructii in adancurile pamantului Romaniei, unele dintre ele fiind cunoscute si pazite cu strasnicie chiar de autoritati. Modul in care au fost realizate din punct de vedere tehnic aceste tuneluri este o enigma. In ceea ce priveste destinatia lor, cea mai plauzibila ipoteza este ca ele fac parte din reteaua de tuneluri care exista pe intreaga planeta.
Profesorul iesean Constantin Bursuc este posesorul unor inedite brevete de inventie, printre care mentionam motorul reactiv cu plasma turbionara folosit cu succes in constructia rachetelor.
El este si autorul volumului "Construiti-va cu mijloace proprii un OZN", aparut la editura Miracol.... Sunteti la curent cu aceste cercetari ?


Nu sunt la curent si este evident ca m-ar interesa o astfel de informatie. Putinele cuvinte de mai sus se regasesc copiate intr-o multime de pagini de net ale unor publicatii mai mult sau mai putin serioase. Am toata stima pentru inventica romaneasca. Cred insa ca atunci cand venim cu astfel de informatie se cere automat ceva mai multa substanta, argumentare, dovezi, metoda de studiu, mijloace de masurare, ceva concret. Ar fi pacat ca acele tuneluri sa existe cu adevarat si sa nu stim ...si noi. Pana una alta mi se pare o poveste fantastica asemenea romanului fantastic al lui Radu Cinamar – "Viitor cu cap de mort". Oricat m-as stradui sa vad ceva informatie de substanta in acel roman, nu pot sa regasesc decat text beletristic si nimic mai mult. Vorbe...putem sa scriem cu totii. 
Daca Dv credeti cat de cat in acea informatie, nu aveti decat sa-l intervievati direct atat pe Domnul Profesor Constantin Bursuc, cat si pe Domnul Profesor Dr. Traian Stanciulescu. Nu cred ca entitati evoluate sau alte foruri mai pamantene le-ar interzice sa faca publice informatii concrete, daca acestea ar exista cu adevarat. Am ascultat interviuri extraordinare la programul de radio american "Coast to coast"  cu Al Bielek – supravietuitor al experimentului Philadelphia, pentru mine, totul extrem de plauzibil. Al Bielek vine cu profesionalism, cu detalii tehnice extrem de interesante, care fac povestea credibila. Am ascultat interviu cu David Aldair, vizitator al celebrei Aria 51. Totul detaliat, o poveste logica, credibila. Am vazut pe net interviuri minunate cu Valery Uvarov – Directorul centrului de studii al fenomenului OZN din Rusia -  faptele prezentate au o logica, o baza, detalii. Am vazut multe interviuri din cadrul Programului Camelot... oamenii aceia conving, au o poveste consistenta.  Ce v-ar face sa ma credeti ca sub casa mea de la Stockholm am detectat si eu un tunel pe la circa 2000 de metri, care se mai leaga si cu Shambala si cu Sfinxul din Bucegi? Cu alte cuvinte, toate afirmatiile ultimilor 20 de ani cu privire la tuneluri uriase ce strabat Romania in lung si-n lat, la piramide situate pe sub muntii nostri sau orice alte constructii megalitice care se arata numai unora dintre noi, trebuie documentate. Altfel, pentru unul ca mine, informatia respectiva nu este una de valoare.  Prin urmare astept interviuri consistente cu informatii detaliate care sa sustina afirmatiile.

15. Documentare de ultima ora prezinta succesele si ciudateniile epopeii Selenare...Unul din noile filme documentare care s-a bucurat de mare succes in ultima vreme este "In the Shadow of the Moon".
Productia britanica povesteste, prin intermediul marturiilor unor astronauti care au facut parte din programul Apollo, intamplari din timpul misiunilor spre Luna cu oameni la bord, desfasurate in anii 1960 si 1970. Doisprezece americani au pasit pe solul lunar, intre 1969 -1972, dar – timp de 35 de ani – nimeni nu a mai pus piciorul pe satelitul natural al Pamantului.
Cine sau ce a facut ca zborul pamantenilor spre Luna sa fie intrerupt ?
Un raspuns inedit il ofera cercetatorii rusi intr-un alt documentar.
Recent, unul din canalele de televiziune din Rusia, RTR, a difuzat un documentar care ii prezinta pe doi cercetatori rusi, astronomul Ievgheni Arsiukin si ufologul Vladimir Ajaja, care spun ca expeditiile spre Luna ar fi intalnit obiecte zburatoare neidentificate.
Ei sustin ca astfel de obiecte de origine extraterestra ar fi spionat cu insistenta echipajele Apollo... Exemplifica cu un film care demonstreaza ca un obiect luminos urmarea indeaproape una din navele americane.
Cercetatorii rusi mai sustin ca au fost manipulate comunicatiile dintre astronauti si Centrul de Control al Misiunii (MCC) in timpul transmisiilor de televiziune.
Americanii se asteptau ca expeditiile sa descopere ceva uimitor pe Luna si, pentru a pastra totul in secret, au codificat mesajele spre MCC.
Dupa descifrarea acestora, s-ar fi descoperit ca misiunile americane ar fi intalnit baze lunare, ramasite ale unor vehicule spatiale si orase pustii pe Luna, releva cotidianul rus "Pravda".
Documentarul difuzat in Rusia afirma ca ar exista niste creaturi lunare care nu ar tolera prezenta pamantenilor prea multa vreme...Cand americanii au plasat un robot in craterele selenare, creaturile care traiesc pe acest satelit si-ar fi manifestat furia...Producatorii filmului sustin ca acestia le-ar fi spus "oaspetilor" din SUA sa plece acasa si sa nu se mai intoarca niciodata, daca vor sa se pastreze secretele despre bazele sublunare pe care le folosesc pentru a observa viata de pe Pamant.
In documentarul rusesc se sustine ca NASA s-ar fi temut de un conflict cu o societate atat de dezvoltata si ar fi oprit programul Apollo...
Este acest film credibil?
Pentru realizarea documentarului britanic "In the Shadow of the Moon" au fost folosite inregistrari ale zborurilor spre Luna procesate dupa arhivele video ale programului, care ar fi disparut.
Este oare adevarat ca aceste arhive au disparut?
Acest lucru i-a determinat pe sceptici sa sustina ca CIA ar fi vrut sa stearga urmele contactului dintre astronautii americani si civilizatiile extraterestre.
Ei spun ca faptul ca filmele care demonstreaza aselenizarea astronautilor din SUA si pasii lui Neil Armstrong pe Luna s-ar fi pierdut ar fi un secret cunoscut.
Filmele au fost mutate de la US National Archives la NASA, dupa care ar fi disparut... In urma unor cautari asidue s-ar fi gasit numai vreo 10.


Nu am vazut filmul, am sa-l caut pe net.
Intre timp insa mi-am conturat o parere cu privire la Programul Apollo si in special cu privire la aselenizarea pe Luna. Se stie ca toate misiunile Apollo, ca de fapt toate iesirile pamantenilor in spatiul cosmic sau pe orbita Terrei au fost insotite de nave de tip UFO. Am vrut sa cred ca omul a ajuns pe Luna... foarte probabil ar fi in stare sa trimita suficiente sonde pentru o explorare si o cartografiere minutioasa si completa a Lunii. Dar... cum va explicati ca se lucreaza intens la o cartografiere a lui Marte, dar mai putin la cartografierea Lunii? De Luna ne desparte o distanta de numai circa de 10 ori lungimea ecuatorului Terrei. Daca ma gandesc bine, am parcurs deja cu masina echivalentul drumului dus-intors pana la Luna!
Astazi cred tot mai mult ca toata aselenizarea a fost un mare bluf. Se pare ca omul inca nu poate depasi centura de radionuclizi Van Allen care inconjoara Terra, cu tehnologia clasica a navelor Apollo. Daca traversarea a fost facuta cu alte tipuri de nave, care copiaza tehnologia OZN, asta este cu totul altceva si ar face parte din programe ferite de ochii publicului.  Radiatia centurii ar fi fatala pentru orice organism viu dupa circa patru ore de expunere la radiatie.  Bineinteles ca este ridicol numai faptul ca SUA ar fi aselenizat acum 40 de ani cu tehnologie de tip "epoca de piatra" si acum, pentru urmatorii cinci ani , de exemplu nu-si propune nici macar repetarea evenimentului.... De-altfel, Donald Rumsfeld, Dr. Henry Kissinger, Alexander Haig, Buzz Aldrin  practic relateaza in documentarul "Operation Lune" realizat de Televiziune Franceza in 2002 in regia lui William Karel si prezentat pe Canalul Arte" cum s-a ajuns la minciuna teribila privind aselenizarea. Filmarea s-a facut cu ajutorul regizorului Stanley Kubrick, in Marea Britanie, in acelasi studio folosit pentru filmarea "Odisea spatiala 2001".
Nu este de neglijat faptul ca accesul "nostru" pe Luna este ingradit, ca sa nu spun aproape de nepermis, caci Luna, nu ne apartine, ci este deja proprietatea probabil a unui complex ce civilizatii ce o folosesc drept baza. Apropierea de Pamant face ca Luna sa fie un bun punct de conducere a operatiunilor ce se desfasoara pe Terra. Marte  si satelitii sai, Luna, bazele de Terra sunt fac parte dintr-un larg complex mai mult sau mai putin unitar (nu stim) ce-si desfasoara activitatea inclusiv pe Terra si determina, dupa parerea mea o multime de evenimente ce au loc pe Terra, in cele din urma, chiar istoria fiecarui ciclu de dezvoltare umana. 

16. "Refahim", gigantii biblici, se intorc in Israel...
Asa sustine Barry Chamish, un scriitor si ufolog din Tel Aviv....
Uriasii sunt strans legati de istoria veche a evreilor...Populeaza folclorul si sunt mentionati si in Biblie, intre potopul lui Noe si perioada regelui David.
Nefilimii, deveniti dusmanii de moarte ai poporului lui Abraham, se pare ca au avut drept descendenti niste uriasi.
Din anul de gratie 1993, ei au revenit brusc in atentia autoritarilor si a opiniei publice din Israel, purtati pe "aripi" de OZN-uri.
"Uriasii se-ntorc" si-a titrat Canalul Unu al televiziunii israelite o emisiune care a facut sa explodeze audienta.
Pentru unii cercetatori, intoarcerea acestor fiinte cazute din ceruri este un fapt incontestabil,navele lor zburatoare fiind filmate...In plus, ei au lasat numeroase urme materiale ale trecerii lor. Cele mai multe dintre ele au fost descoperite in regiunea Rosh Haayin...Primul incident care a propulsat Israelul in era ufologiei contemporane a avut loc pe 28 septembrie 1990. In seara aceea, un mecanic auto in varsta de 27 de ani, pe nume Ami Achrai, mergea cu masina pe un drum aflat la sudul orasului Haifa cand, deodata, a vazut un obiect zburator despre care a crezut ca este un elicopter. Acesta parea ca are probleme mecanice si se invartea pe deasupra plajei Shikmona, pe malul Mediteranei. Ami a oprit masina si a observat, stupefiat, ca de fapt era vorba despre un disc zburator care emitea o lumina rosie intensa si care, la un moment dat, a disparut brusc. Doua zile mai tarziu, Ami Achrai a mers sa cerceteze plaja cu pricina, de data aceasta insotit de Hadassah Arbel, un ufolog recomandat de politie. Cei doi barbati au descoperit atunci ceea ce a fost considerat ulterior drept una dintre cele mai importante dovezi ale existentei OZN-urilor. Raza luminoasa emisa de catre farfuria zburatoare sapase o elipsa cu un diametru de 15 metri pe nisipul plajei.
Dar si mai interesanta era imaginea pe care o reproducea vegetatia din jur, ce nu fusese arsa: fotograma exacta a unui pilot aflat in fata unui tablou de comanda.
In plus, esantioanele de nisip ars, culese de catre cei doi si trimise la emisiunea "Sightings" a televiziunii americane, s-au topit din cauza caldurii reflectoarelor de pe platou....Testele ulterioare au dovedit ca nisipul era acoperit cu o hidrocarbura ce se topea la o temperatura medie. Laboratorul nu a putut insa sa dea nici o explicatie umana sau naturala a acestui fenomen.

Evenimentul observat de Ami Achrai s-a repetat pe 6 iunie 2002.
Pe nisip a aparut o noua amprenta de OZN, la doar cativa metri de aparitia precedenta. Plus acelasi desen vegetal care reprezenta un pilot in fata tabloului de comanda. In sfarsit, pe 27 aprilie 2003, doi adolescenti au afirmat ca au vazut, si ei, o farfurie zburatoare explodand deasupra plajei de la Shikmona.
Cand s-a verificat aceasta ultima marturie, pe plaja au fost descoperite bucati de metal alb...Ufologii israelieni, bucurosi ca dispun, in sfarsit, de elemente tangibile pentru a efectua analize stiintifice, au trecut imediat la testarea lor. Metalul, ce parea a fi in fuziune, s-a dovedit, totusi, rece, la atingere. In plus, el se transforma in cenusa alba atunci cand era atins cu mana. Scufundat in apa, emitea o lumina incandescenta. In sfarsit, activitatea magnetica la locul presupus al prabusirii era de 6000 de ori mai mare decat normal. In cele din urma, s-a constatat ca relicvele erau din magneziu pur.
Relicvele gasite pe plaja Shikmona au permis apropierea evenimentului petrecut acolo de un altul, petrecut in pestera lui Elijah, un sanctuar biblic aflat la aproximativ 200 de metri nord de plaja Shikmona. Conform Bibliei, aici predicase profetul Ilie, provocandu-i pe cananeeni la o lupta menita sa dovedeasca suprematia dumnezeului in care credeau.
Ramasagul consta in arderea unui bivol viu.
In vreme ce Baal, idolul cananeenilor a ratat incercarea, dumnezeul lui Ilie a trimis din cer o raza de lumina care a ars animalul pe loc.
Sa fi fost aceeasi raza incandescenta ce a topit nisipul plajei din Shikmona, cateva mii de ani mai tarziu?
Cercetatorii ufologi raspund afirmativ. In grota lui Elijah se afla un desen stravechi ce reprezinta replica exacta a craterului descoperit pe plaja din Shikmona, la inceputul anilor '90.
De la aceasta explozie, in Israel nu a mai fost raportata nici o alta manifestare extraterestra, pana in momentul cand micul oras Kadima a devenit, dintr-o dati, teatrul unei importante activitati ufologice. In dimineata zilei de 20 aprilie 1993, doamna Tsiporet Carmel s-a trezit speriata de lumina orbitoare ce patrundea prin fereastra. A deschis geamul si, incremenita de uimire, a vazut in fata casei sale o nava ciudata, ce statea pe sol, parand a creste din ce in ce mai mult. La cateva zeci de metri distanta, se afla o creatura de aproximativ 2 metri inaltime, imbracata cu un fel de salopeta metalica, si care parea ca poarta pe cap o palarie asemanatoare cu aceea a apicultorilor.
Pentru ca era vorba despre prima intalnire directa cu un extraterestru raportata in Israel, d-na Carmel s-a temut sa nu ajunga de rasul lumii. Dar exact pe locul unde ea vazuse nava, s-a descoperit un cerc de aproximativ 4 metri si jumatate, unde pamantul fusese ars. Acolo au fost gasite si ramasite de metal, ce s-a dovedit a fi siliciu pur. Peste cateva zile, alte doua cercuri identice au fost descoperite in gradina femeii. Ele pareau a fi trasate cu ajutorul unui lichid de culoare rosie, ce s-a dovedit a fi compus din cadmiu.

Alti doi cetateni din orasul Kadima si mai tarziu chiar trezoriera municipala, Shosh Valud, au afirmat ca au trait experiente similare celei relatate de d-na Carmel. In luna iunie, a fost randul altei femei, Hannah Somech, sa se intalneasca fata in fata cu un urias. Ea locuia la Burgata, la 5 kilometri de Kadima. In dimineata cu pricina, se afla in bucatarie. Dintr-o data, pe geam, a vazut cum cainele ei este aruncat in sus, inainte de a se zdrobi de zidul curtii.
A iesit repede afara din casa, dar s-a trezit fata in fata cu o creatura de doi metri inaltime, imbracata cu o salopeta metalica, ce ii examina cu atentie camioneta parcata in curte. Furioasa, ea l-a intrebat pe extraterestru: "Ce ai facut cu cainele meu?". Raspunsul, telepatic, nu s-a lasat asteptat: "Sterge-o! Sunt in misiune...As putea sa te strivesc ca pe o furnica daca as vrea".

Mai tarziu s-a descoperit in gradina lui Hannah un cerc cu diametrul de 4 metri si jumatate, unde iarba era patata cu un lichid de culoare rosie: cadmiu.
In decembrie 1993, in satul Yatzitz, batrana Casatini, impreuna cu o prietena, au auzit o explozie ce a facut sa se cutremure temelia casei. Usa s-a deschis brusc si prin despicatura ei cele doua femei au vazut o creatura de aproximativ 2 metri si jumatate inaltime, imbracata intr-un costum metalic, a carei fata parea a fi ascunsa de un "halou". Foarte speriate, au trantit usa si au chemat politia. Sositi rapid, agentii au descoperit niste urme foarte adanci de cizme, ce se afundau la 35 de centimetri in pamantul uscat, dovedind, astfel, ca cel ce le-a lasat cantarea aproximativ o tona. Temandu-se de un act terorist, politia a chemat armata in ajutor, dar anchetatorii militari s-au multumit sa emita o ipoteza fantezista, conform careia urmele lasate erau ale unor senile.
Cu toate acestea, dupa incidentul de la Yatzitz, nenumarate aparitii de fapturi uriase au fost raportate in mod constant, in aproape toate orasele Israelului.
Ca si in cazurile precedente, martorii acestor aparitii erau in exclusivitate femei. Dintre sapte cazuri urmarite de catre anchetatori, in trei dintre ele persoanele respective au continuat sa primeasca regulat mesaje telepatice. Cea mai convingatoare dovada a acestor vizite este concordanta descrierilor facute de catre toate femeile, care nu se cunosteau intre ele: era vorba despre un urias de aproximativ 2 metri inaltime, span si cu fata rotunda. S-ar parea ca aceste creaturi lasau in mod deliberat urme ale trecerii lor, si anume niste urme atat de evidente, incat ufologii israelieni sunt convinsi ca, la fel ca in urma cu cinci mii de ani, uriasii cutreiera iarasi pe pamantul Israelului.
Patul regelui uriasilor, Og din Bashan, avea 4 metri lungime.
Pe teritoriul sau, care se intindea pe inaltimile platoului Golan, mai dainuieste in prezent stravechiul "Cerc al uriasilor", compus din 5 cercuri concentrice de piatra, cel mai mare masurand 159 de metri in diametru. Doua deschideri facute in aceste cercuri ar fi permis masurarea solstitiilor si ascensiunea stelei Sirius, in anul 3000 inainte de Hristos. Situl ramane o enigma pentru arheologi, pentru ca nu au descoperit nici o similitudine cu altele prezente in Orientul Mijlociu.
De altfel, constructia sa este anterioara cu cel putin 500 de ani celei a piramidelor si nu poate fi opera nomazilor care locuiau acolo in acea perioada. Constructorii ar putea fi niste straini, dar, conform Bibliei, singurii "straini" care locuiau in zona aceea erau uriasii.

Anul 1996 a fost deosebit de bogat in aparitii de OZN-uri in Israel.
Intr-adevar, au fost fotografiate mai multe farfurii zburatoare. In luna decembrie, o familie din Netanya a afirmat chiar ca se afla in contact permanent cu niste fiinte mici, de culoare gri....Aceste marturii au fost sustinute de o multitudine de dovezi materiale, mai ales de descoperirea unor pietre capabile sa topeasca gheata in mod
instantaneu, fara interventia vreunei surse energetice cunoscute. In noiembrie 1997, a fost filmat un OZN deasupra Tel Aviv -ului. Expertii isi pun in continuare intrebari in legatura cu provenienta sa.

Urmele de uriasi descoperite la Yatzitz se intindeau pe o distanta de 8 kilometri. Daca pe alocuri unele dintre ele masurau 35 de centimetri in adancime, tocul nu se infunda niciodata in pamant mai mult de 5 centimetri. Cu alte cuvinte, creatura respectiva ar fi mers pe varful picioarelor. Distanta dintre doua urme era uneori de 3,5 metri. Este greu de crezut ca ele au fost lasate de catre un om.
Ar fi trebuit ca acesta sa fie campion mondial la saritura in lungime si sa cantareasca aproximativ o tona...Urmele circulare si intalnirile cu extraterestrii nu sunt singurele incidente misterioase care au fost raportate la Kadima si in imprejurimi....Intr-o dimineata de ianuarie 1995, crescatorii Amos si Rachel Guetta si-au gasit animalele ucise si mutilate in mod ciudat. Toate oile aveau capul ras si in cutia craniana fusesera facute gauri. Gainile si cainele de la ferma erau de asemenea moarte. Aceasta enigma nu a fost inca rezolvata.

In vara anului 1993, marturiile atestand prezenta uriasilor pe teritoriul Israelului au facut ca foarte seriosul post de televiziune "Channel One" sa difuzeze un documentar in legatura cu acest subiect. Doi dintre martorii de la Kadima, Tsiporet Carmel si Shosh Valud au fost intervievate, la fel ca si ufologii ce au studiat amprentele circulare caracteristice lasate de catre OZN-uri pe sol. Spre marea mirare a personalului de la postul de televiziune israelit, telespectatorii s-au declarat convinsi de existenta acestor extraterestri. Alti doi martori au aparut intr-o emisiune ulterioara. Era vorba despre doua femei in varsta de 30 de ani, ce locuiau in Tel-Aviv, la 20 de kilometri distanta una de cealalta. Astfel, la inceputul acelei veri, doua creaturi imense, cu craniul span, si-au facut aparitia in locuintele impricinatelor, fiind insotite de o raza de lumina. Prin telepatie, li s-a explicat ca nu au de ce sa se teama. Uriasii au "plutit" mai apoi prin apartament, lasand un praf galben si urat mirositor pe mobila. Dupa cateva minute, au disparut la fel de brusc cum au aparut.

In noiembrie 1998, ufologul Barry Chamish a intrat in posesia unei casete video a coliziunii dintre doua nave zburatoare neidentificate, deasupra orasului Rosh Haayin.
Fotografiile arata farfuriile zburatoare inainte si dupa impact. Aceste imagini au fost filmate in 1996, de catre un imigrant iugoslav, pe nume Spasso Maximovitch. Jeff Saino, un specialist de elita de la laboratoarele MUFON, a analizat filmul. Tinand cont de viteza celor doua nave si de faptul ca explozia nu a lasat in urma ramasite, el a declarat filmarea drept autentica. "Acceleratia, talia redusa si explozia nu se explica prin metode conventionale", a afirmat el. "Acest caz ramane o enigma".

Asadar, se intorc "nefilimii"...?


De-a lungul anilor am fost martorii unui numar impresionant de fenomene OZN, intalniri de gradul III care au ajutat la clasificarea tipurilor umanoide observate pe Terra.  Rasele umanoide care ne viziteaza se pare ca sunt cel putin 50. Pe de alta parte, se pare ca SUA sunt in contact si in diverse tipuri de colaborari cu cel putin 8 rase extraterestre. Nu in ultimul rand in inginerarea actualelor rase umane de pe Terra sunt implicate cel putin 9 rase extraterestre.
Filiatia acestor grupuri (daca exista o filiatie) este extrem de greu de stabilit de catre noi. Avem informatii mai ales in Zohar referitoare la diferentele genetice dintre diverse grupuri extraterestre (marci genetice produse intr-un anumit segment temporal , relativ bine determinat). Marca genetica a Nefilimilor nu a mai fost produsa de vreo 10.000 de ani pamantesti, respectiv de la inceputul programului de inginerie genetica de dinaintea Potopului (care a fost incheiat prin Potop)

Iata ce ne spune Zoharul despre Nefilimi:

224. There are five races of mixed multitude. These are the Nefilim (fallen), the Giborim (mighty), the Anakim (giants), the Refaim (shades) and the Amalekim. Because of them, the small Hei fell from its place, NAMELY FROM BINAH. ..etc (Beresheet 11:9).

224. Exista cinci rase de multitudini amestecate ( hibrizi – amestecuri de elemente genetice – na) . Acestea sunt nefilimii (decazuti), Giborim (puternici), Anachimii (giganti), Refaim (umbre) si Amalekim.
Din cauza lor, litera Hei (unitatea genetica energetica HEI – na) cea mica cel a scazut de la locul sau, si anume din  Binah( multimea elementelor genetice extraterestre-na) . etc....

228. These SONS OF ELOHIM are Aza and Azael, from whom descended the souls of THE SECOND GROUP IN the mixed multitude, which are the Nefilim. They made themselves fall FROM THEIR HOLINESS, and they fornicated with women who were fair. Because of this, the Holy One, blessed be He, also eliminated them from the world to come, so that they may not have a portion there. Etc (vol I Beresheet)

228. Acesti fii ai lui ELOHIM sunt Aza si Azael, din care au coborat sufletele celui de-al doilea grup din  multitudinea mixata (hibrizi – na) , care sunt Nefilimii. Ei insisi au facut sa decada din sfintenia lor si au trait in concubinaj cu femeile (de pe Terra). Din aceasta cauza, Cel Sfant, binecuvantat fie El, de asemenea, i-a indepartat (eliminat) din lumea ce va veni , astfel incat acestia nu pot avea o portie acolo ( nu vor intra in procesul de reincarnare – nu sunt compatibili genetic cu fiintele extraterestre - na). Etc

Si un ultim exemplu:

73. Rabbi Chiya said, They were referred to by three names - Nefilim (lit. 'fallen ones'), Anakim (lit. 'giants'), Refaim (lit. 'lax ones') - and all of them lived long. First they were called Nefilim, the fallen, AT THE TIME THEY WERE DROPPED DOWN FROM HEAVEN. After they joined up with the females of human kind and had children from them, THE CHILDREN were called Anakim. Following that, when they continued to spread about the world and become lax, and let go of the WORLD above, they were referred to as Refaim. (VOL 18 Shlach Lecha )

73. Rabin Chiya a spus, Ei au fost mentionati  sub forma a trei nume - Nefilimii ("cei decazuti" lit.), Anakim ("giganti" lit.) , Refaim (lit. "cei LAX") - si toti  acestia au trait mult timp. La inceput ei au fost denumiti Nefilimii, decazuti, in momentul in care au fost alungati din cer. Dupa ce s-au alaturat cu femeile oamenilor  si au avut copii de la ele, copiii au fost denumiti Anakim.
Apoi,  cand ei (Anakim) au continuat sa se raspandeasca in lume si sa se indeparteze ( genetic – na) de lumea de sus, atunci ei au fost mentionati ca Refaim. (VOL 18 Shlach Lecha )


Mentionez ca in Biblie se face referire la Goliat, uriasul ucis de David acum circa 3000 de ani.
El era o relicva tarzie a neamului Refaimilor – descendenti ai gigantilor, ce proveneau la randul lor din Nefilimi.
Cam asa vad eu calea identificarii diverselor tipuri umanoide care au populat Terra.
Sunt destule informatii in textele vechi; trebuie doar adunate...
In concluzie, nu se intorc pe Terra nici Nefilimii, si nici macar Refaimii, caci ambele sunt relicve genetice demult disparute si fara nici un interes genetic pentru fiintele extraterestre evoluate.

Referitor la diversitatea somatica a fiintelor extraterestre care ne viziteaza, sunt deja clasificari si carti specializate care se ocupa de acest subiect.
Cert este si pentru mine ca vizitele diverselor grupuri se vor inmulti, mai ales acum, mai pe la sfarsit de program. 

18. Acceptati sa deveniti membru Rufon participand la discutii in limita timpului dvs. disponibil?
Da, sigur, mi-ar face placere!

Va multumesc si va doresc o seara impecabila in continuare!
Urban


Si eu va multumesc si sa auzim numai de bine!
Cu stima,
Toni Victor Moldovan

Xanadron

Ei da - sincere felicitari, Urban, pentru neasteptatul (pentru mine cel putin) interviu cu dr. Toni Victor Moldovan, a carui extrem de interesanta lucrare Programul Terra m-a fascinat de la prima citire, acum vreo 15 ani. Zic "prima citire" fiindca au mai urmat vreo doua, in paralel cu Biblia.

In opinia mea, interviul asta-i in orice caz mai interesant decit 1001 linkuri spre cuvintarile altor... doctori mai celebri (ai ghicit, compadre @biss - dr. Greer adica :lol:). Chiar daca nu-s de acord cu concluziile lucrarii lui decit, hai sa zicem, in proportie de 51% (majoritara totusi). Si asta, nu doar fiindca predictia lovirii nucleare a Israelului de catre "berbecul babilonian" (Irakul) nu s-a adeverit si nici nu-s sanse sa se mai adevereasca vreodata... Poate-i la mijloc si o reactie instinctiva de respingere a unei teorii aparent prea cinice - dar extrem de plauzibile - a "cultivatorilor seriilor genetice exploatabile" ?! :evil:

Nu ma mai asteptam nici ca foarte documentatul, minutiosul si deductivul autor sa mai intentioneze reeditarea "PT" - o veste excelenta, care sper sa se materializeze in aparitia noii carti in primavara lui 2011. Interesanta mi se pare si axarea lui actuala pe "decodificarea" Zoharului - lucrare initiatica intr-adevar subestimata de publicul larg (fiind, ce-i drept, si greu de "digerat" :-D) si care - deloc ciudat, zic eu - l-a preocupat aproape obsedant si pe regretatul Ioan Petru Culianu, stralucitul discipol al lui Mircea Eliade, asasinat in conditii misterioase in 1991. :roll:

Ma gindeam acum ca, daca tot a acceptat invitatia ta de-a ne mai lumina :star: cu una-alta pe Rufon, stimatul Toni Victor Moldovan ar putea avea o sectiune proprie p-aici (similar celor rezervate personalitatilor din domeniu pe alte forumuri de prestigiu, cum ar fi Open Minds Forum, unde John Lear, Dan Smith, Zorgon si altii au asemenea threaduri personale).

O sa incerc si comentarea propriu-zisa a unor idei dezbatute in interviu - in episodul viitor insa...
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Urban

Cateva poze pentru Rufon, din partea dlui. Toni Victor Moldovan.
Zohar-ul tocmai il primise in urma unei licitatii pe e-Bay.
Asteptam cu nerabdare editia 2011 a Programului Terra.

@Xanadron
Mersi

TVM

Raspuns pentru Xanadron... :lol:
Asa este...
În ediþiile trecute scriam despre certitudinea unui atac nuclear asupra Ierusalimului situat în cursul anului 2006. Atacul decodat pentru anul 2006 nu s-a adeverit... si bine ca nu s-a adeverit. Decodarea tehnicã a datei atacului nu mi-a aparâinut, cãci þine de date avansate de informaticã, matematicã, statisticã, care nu sunt nici pe departe specialitatea mea. Eu însã, am gasit ( ca si alþii) versetele care descriu indubitabil un astfel de eveniment în viitor ºi am crezut în decodarea tehnicã fãcutã de alþii. ªi culmea este cã nu am fost singurul... Guvernul israelian a crezut poate ºi mai mult decât mine...ºi a acþionat în consecintã. 
În cartea " The Bible Code II" – Worldmedia, Inc - 2002, tradusã în multe limbi de circulaþie internaþionalã, Michael Drosnin prezintã o matrice care ar putea descrie un atac nuclear asupra Ierusalimului. Cuvintele "holocaust atomic", "rãzboi mondial" ºi "zilele cele de apoi" apar alãturate într-o matrice cu anul 2006. Mai mult decât atât, autorul povesteºte despre contactul pe care l-a avut în 2001 cu Omri Sharon -  fiul primului ministru israelian Ariel Sharon ºi cu viitorul ºef al  Mossad-ului – Meir Dagan (devenit ºef în august 2002, fiind în funcþie pânã în toamna lui 2009) -  prin care se dorea punerea în gardã a statului Israel în faþa ameninþãrii. S-a întâlnit de asemenea cu fostul prim ministru israelian Shimon Peres care era deja familiarizat cu codurile biblice încã din 1996 – an în care-l întâlnise pe Michael Drosnin. Fostul prim ministru era în acea perioadã ºeful stângii în guvernul de coaliþie condus de Ariel Sharon. Michael Drosnin a considerat codurile ca avertismente ºi nu ca istorie de neclintit. Doctrina sa a constat în avertizarea factorilor politici ºi militari cu putere de decizie în a schimba un viitor posibil prevestit. În acest sens în 2001 Shimon Peres a înþeles cã are 5 ani la dispoziþie pentru a gãsi calea de supravieþuire a Israelului.  Anul de graþie 2006 avea sã-l gãseascã pe Shimon Peres în funcþia de vice prim ministru. Apoi, la un an de la rãzboiul din 2006, pe 13 iulie 2007, Shimon Peres avea sã devinã preºedinte al statului Israel. 
Cu cât se apropia anul 2006 am încercat "sã vãd" momentul istoric care ar fi putut încadra evenimentul. Alþi ochi introspecþi încercau sã gãseascã contracronometru data exactã a atacului. Foarte probabil cã în dezlegarea datei au fost angrenaþi o mulþime de statisticieni, matematicieni, informaticieni care cot la cot, împreunã sau independent, au vrut sã afle acelaºi lucru: CÂND? Eu unul, nu am avut decât de aºteptat, cãci astfel de date aparþin strict specialiºtilor în domeniile enumerate mai sus. Foarte probabil cã acei specialiºti "au probat" toate zilele anului 2006, pe care "le-au îmbrãcat" cu evenimentul descris în Biblie. ªi cum internetul e bun la toate, am gãsit rãspunsul la întrebarea "CÂND?" pe site-ul: www.exodus2006.com . Singurul curajos care a a comunicat o datã pentru evenimentul investigat este Al Sutton care a prezentat o matrice în care, matematic ºi statistic, data cea mai probabilã pentru atacul nuclear ar fi fost 3 august 2006. Neavând o altã datã presupusã ºi eu, ca ºi alþii, am luat-o de bunã pe asta. Eu, spre exemplu, mi-am sfãtuit colegii de serviciu ºi prietenii sã nu cãlãtoreascã în Israel  în vara lui 2006. Ce au fãcut alþii? Foarte interesant.... Se pare cã cei direct vizaþi de un posibil atac (Israel) au luat foarte în serios informaþia ºi mai mult ca sigur, chiar ºi calculele lor au condus spre aceeaºi datã de 3 august 2006. Ce ar trebui sã facã un stat în situaþia în care "ºtie" sau presupune cu o mare probabilitate cã va fi atacat nuclear la o anumitã datã? Exact ceea ce a fãcut Israel, adicã ºi-a ridicat vigilenþa ºi capacitatea de  reacþie rapidã. Fiecare stat are diverse grade de alarmare a armatei, dar gradul maxim de vigilenþã este atins numai în condiþii de rãzboi real. Numai în condiþii de rãzboi toate radarele ºi bateriile antirachetã sunt activate ºi orientate spre inamic. Aºa se face cã data de 3 august 2006 a fost încadratã perfect de starea de rãzboi. Motiv de rãzboi se poate gãsi oricând, asta nu e o problemã. În cazul de faþã motivul afiºat a fost atacarea a unei patrule israeliene formatã din douã vehicule blindate Humvee cu rachete antitanc de cãtre gruparea paramilitarã Hezbollah. Teoretic, nu mai conteazã de ce parte a graniþei libanezo-israeliene patrulau cele douã blindate, pãrerile pãrþilor implicate fiind diferite. Partea vãtãmatã (israelianã) susþine cã atacul  s-a soldat cu trei morþi, doi rãniþi ºi doi soldaþi rãpiþi de miliþiile Hezbollah (Eldad Regev ºi Ehud Goldwasser).  Alþi cinci soldaþi israelieni ar fi fost uciºi în operaþiunea imediatã de salvare a celor doi rãpiþi.  Rãzboiul ar fi fost declanºat pentru recuperarea celor doi soldaþi rãpiþi. Ce a urmat? O ploaie de rachete  trimise de miliþiile Hezbollah spre nordul Israelului – circa 4000, ceea ce a fãcut ca o bunã parte din populaþia Israelului, peste un milion de locuitori,  sã fie permanent la adãpost în camerele blindate. Toate construcþiile de dupã 1992 din Israel sunt dotate cu adãposturi blindate. Cum altfel s-ar fi obþinut protecþia populaþiei în cazul unui atac nuclear real? Ar fi putut Israelul sã spunã: "Dragi concetãþeni, am decodat Torah ºi am ajuns la concluzia cã pe 3 august va avea loc un atac nuclear... Va rugãm, sã nu mergeþi la servici ºi stati toatã ziua în adãpost !"  Probabil cã pentru foarte mulþi, ar fi fost ridicol... Rãzboiul a fost declanºat pe data de 12 iulie ºi s-a sfârºit pe data de 8 septembrie 2006, dupã ce în data de 14 august Naþiunile Unite au cerut încetarea focului. Data de 3 august este încadratã perfect.... Ce a realizat rãzboiul? Practic a constat în distrugerea economicã a Libanului.  Se poate spune cã a fost cel mai ciudat rãzboi din toatã istoria Israelului....ºi cum sã nu fie ciudat când la data de 24 iulie 2006, un ofiþer superior al forþelor aeriene (IAF) anunþa la radioul armatei israeliene (IDF) ordinul ªefului de Stat Major  - Dan Hallutz: "Forþele aeriene vor distruge 10 clãdiri cu mai multe etaje în cartierul Haret Hreik (din Beirut) pentru fiecare rachetã lansatã (de Hezbollah) peste Haifa". În aceeaºi zi zece clãdiri multietajate aveau sã fie rase de pe faþa pãmântului, iar Asociaþia pentru drepturi civile din Israel avea sã protesteze faþã de Ministrul Apãrãrii Amir Peretz ºi faþã de Procurorul General Menahem Mazuz . Mai târziu , la data de 21 august, rezerviºtii din Brigada Spearhead au trimis o petiþie Ministrului Apãrãrii ca protest faþã de modul în care oficialii militari ºi politicienii au acþionat ºi au gestionat rãzboiul din vara lui 2006. Generalul avea sã demisioneze mult mai târziu, la 17 ianuarie 2007.
Iatã câteva cifre ce ar descrie rãzboiul din 2006: 
Forþele Aeriene Israeliene au avut peste 12000 de misiuni deasupra Libanului, distrugând o mare parte din infrastructura Libanului: peste 15000 de locuinþe, peste 900 de structuri comerciale, 350 de ºcoli, peste 640 km de ºosele, 73 de poduri, Aeroportul Internaþional din Beirut, portul comercial, douã spitale, peste 130.000 de locuinþe au fost avariate, etc. Peste 250.000 de civili s-au evacuat în nordul Libanului , care n-a scãpat nici el de bombardamente.
În cursul conflictului au fost uciºi peste 1200 de civili libanezi, iar circa 400 au fost rãniþi . Au fost uciºi circa 500-700 de luptãtori Hezbollah.
De partea israelianã 121 de soldaþi israelieni au fost uciºi, iar 628 rãniþi. 43 de civili au fost uciºi în atacuri cu rachete, iar peste 1400 au fost rãniþi.
Hezbollah a lansat peste 4000 de rachete asupra nordului Israelului  ºi a opus o rezistenþã dârzã armatei israeliene. Efectul acestui atac masiv cu rachete a constat în punerea la adãpost a populaþiei israeliene, în special în preajma datei de 3 august. Ministrul israelian al Apãrãrii Amir Peretz a ordonat evacuarea a 250000 de civili din nord spre sudul þãrii ca ºi folosirea camerelor de siguranþã de cãtre populaþia expusã atacului.
În final, acest rãzboi nu a adus acasã cei doi soldaþi rãpiþi... aºa încât motivele ce au stat la baza declanºãrii conflictului armat au rãmas intacte la sfârºitul conflictului. Miliþiile Hezbollah au demonstrat la sfârºitul conflictului cã au capacitatea de-a continua lupta, fiind parcã ºi mai puternice, rezervele de rachete fiind departe de a fi epuizate. Conflictul a fost presãrat din plin cu "greºeli" de comandã politicã asupra structurilor de comandã militare, de multe ori militarii fiind contrariaþi de ciudãþenia ordinelor primite. Pãrea cã decizia politicã ar salva miliþiile Hezbollah, fapt soldat cu numeroase demisii la vârf în armata. A fost primul rãzboi purtat de Israel care s-a încheiat fãrã victorie. A fost un rãzboi ciudat, mai degrabã pierdut din punct de vedere militar ºi sigur pierdut din punct de vedere politic. Indecizia armatei ºi neînþelegerile din teren s-au datorat cred eu, faptului cã numai un numãr limitat de persoane la vârf au ºtiut despre cauzele reale ale declanºãrii conflictului ºi despre obiectivul principal al conflictului.
Ce s-a întâmplat cu soldaþii rãpiþi? În zilele conflictului s-a ºtiut cã cei doi soldaþi sunt în viaþã. La aproape un an de la rãzboi, în martie 2007, primul ministru israelian Ehud Olmert fãcea apel la eliberarea lor, lãsând sã se înþeleagã cã cel puþin unul dintre ei este în viaþã.  Apoi, în iulie 2008, la doi ani de la conflictul armat, statul israelian avea sã primeascã corpurile neînsufleþite ale celor doi, în schimbul unor prizonieri Hezbollah ºi a 200 de corpuri de militanþi palestinieni ºi libanezi. Examinarea corpurilor celor doi soldaþi a indicat faptul cã cei doi au murit în atacul iniþial, cel ce avea sã declanºeze conflictul ºi nu în captivitate. Goldwasser a fost rãnit grav în piept, iar Regev a fost împuºcat în cap.  Cu alte cuvinte, teoretic, rãzboiul a fost declanºat pentru recuperarea corpurilor soldaþilor uciºi. Cred cã acest lucru s-a ºtiut dintotdeauna la nivel înalt, pentru cã teoretic este aproape imposibil ca soldaþii rãmaºi în viaþã dupã atacul iniþial al celor douã Humvee, sã nu fi ºtiut de soarta camarazilor lor.
În concluzie,  cauza realã a declanºãrii conflictului nu a fost recuperarea trupurilor celor doi soldaþi uciºi, ci protecþia populaþiei civile israeliene în faþa unui presupus atac nuclear ce ar fi putut avea loc la data de 3 august 2006. Astfel, cred cã bombardamentul israelian asupra obiectivelor civile libaneze a "stimulat" miliþiile Hezbollah sã trimitã o ploaie de rachete relativ inofensive în teritoriul israelian a cãrui populaþie a fost obligatã sã stea în adãpost.  Pentru "spectatori" a fost curios efortul Israelului de distrugere a infrastructurii libaneze în loc sã bombardeze fiecare metru pãtrat al zonei de sud din care se lansau rachetele Hezbollah. Efortul militar israelian a fost concentrat pe civilii libanezi ºi nu pe miliþiile Hezbolloah. Este clar cã nici armata nu a înþeles mai nimic din acest conflict... dar totul devine logic dacã privim obiectivul: protecþia israelianã civilã în faþa uni presupus mare rãu (atac nuclear), prin provocarea unui rãu mai mic, relativ inofensiv (lansarea rachetelor Hezbollah).

Ce au înþeles oare autoritãþile israeliene în urma acestor evenimente?! Cred oare cã prin micul rãzboi au îndepãrtat pericolul nuclear care pândeºte Ierusalimul? Cred oare cã creºtera vigilenþei militare în preajma datei de 3 august 2006 a împiedicat un atac nuclear major? Nu ºtiu ce cred ei, dar stiu ce cred ...eu. Cred cã suntem încã departe de o decodare computerizatã corectã a Torei. Mai cred cã atacul  - bine descris în Biblie îþi are locul sãu pe axa timpului, loc care deocamdatã ne este ascuns. (fragment din PT editia 2011)


Xanadron

a) Multumesc mult pentru clarificari, incintat evident si de ... anvergura explicatiilor dumneavoastra, domnule doctor! Auzisem si eu despre un departament special al Mossadului (sau al armatei israeliene, nu conteaza) care se ocupa cu studiul... cibernetic al codurilor incluse-n scrierile sfinte mozaice.
Pornind de la ipoteza "liniilor temporale divergent-paralele" (Timelines), accept si ca fiind posibila o "deraiere" de la unele scenarii catastrofice previzionate de anumiti "calatori pe axa timpului" - caz plauzibil si pentru "fatidica" data de 3 august 2006.
Pe de alta parte, fiindca tot ne plimbam liber pe tarlaua ipotezelor, de ce n-ar fi posibila chiar si o aparent improbabila lovitura nucleara pornind totusi in viitorul apropiat din... Irak?  :roll: (sa zicem, in urma intrarii unor anume entitati prin presupusele Stargates-uri ce par sa fi fost, pe linga mentinerea dolarului ca moneda "fiat money" exclusiva in comertul cu petrol, una din motivatiile principale ale interventiei americane pentru "impunerea democratiei in Irak"?! ;))

b) Citeva comentarii la f. interesantul interviu:

1. Impartasesc scepticismul constructiv al domnului Toni Victor Moldovan vizavi de comunicate nebuloase si deloc verificabile, de genul aceluia al profesorului Bursuc. Oricum, imi imaginez ca efortul enorm de documentare/prelucrare a datelor pentru noua editie a PT (2011) nu-i permite originalului autor al teoriei "seriilor genetice exploatabile de catre Triada Divina" :martiansmile: :evil: :-( si aplecarea catre studiul dovezilor paleoastronautice si/sau a "arheologiei stramosilor". Domeniu fascinant tocmai din cauza ocultarii lui la toate nivelele oficiale - exemple-s destule, incepind cu scheletele uriasilor din Scaieni (unde nici n-ar trebui sapat DIN NOU prea adinc, da-s convins ca, daca cineva ar incerca "scurmarea" livezii respective, ar fi imediat oprit de autoritati). Pozitia refractara a sefilor British Museum - de a respinge de ani de zile analiza ADN-ului oaselor de giganti din depozitele lor - e o dovada in plus a pozitiei oficiale "mucles, fraierilor"! :-D

Nu mai aduc acum in discutie conexiunea... mai mult decit vizibila dintre Zohar - Nephilimi ("Jidovii" din traditia romaneasca) si prezentza israeliana (v. elicopterul CH-53 prabusit vara asta) in Bucegi si MAI ALES in Muntii Buzaului.

2. Sper ca-n mult-asteptata viitoare editie a "proiectului Terra" sa fie totusi intr-adevar aprofundate/analizate afirmatii din Zohar - "Cartea Splendorii". Zic asta fiindca-s convins ca succintele extrase din interviu n-au intentia de-a fi exhaustive (mai sus, de ex., atributul "LAX" referitor la Refaimi nu-i deloc clarificat).

"73. Rabbi Chiya said, They were referred to by three names - Nefilim (lit. 'fallen ones'), Anakim (lit. 'giants'), Refaim (lit. 'lax ones') - and all of them lived long. First they were called Nefilim, the fallen, AT THE TIME THEY WERE DROPPED DOWN FROM HEAVEN. After they joined up with the females of human kind and had children from them, THE CHILDREN were called Anakim. Following that, when they continued to spread about the world and become lax, and let go of the WORLD above, they were referred to as Refaim.
 
74. Rabbi Yehuda said, Behold, it is written: "The shades (Heb. refaim). tremble" (Iyov 26:5) and "who also were considered Refaim as the Anakim" (Devarim 2:11). HOW CAN YOU SAY THAT "REFAIM" IS FROM THE LINGUISTIC ROOT OF LAX, WEAK? RABBI CHIYA said to him: The explanation is because those giants were from two sides, MEANING FROM AN ANGELIC SOURCE AND A HUMAN FEMALE SOURCE, AND WERE MADE more hopeless TO EXIST on the earth. Similarly, the Refaim that resulted and were born FROM ANAKIM WERE EVEN MORE DESPAIRING UNTIL THEY RELEASED THEMSELVES ALTOGETHER FROM THE ABOVE and were living long lives. When they became weaker, half their body became weakened AND DIED and half their body remained LIVING - SINCE THEY WERE COMPOSED HALF OF ANGELS THAT DO NOT DETERIORATE AND DIE, AND HALF OF HUMANS THAT DO EVENTUALLY DIE. When half of their body was deceased, they used to pick herbs from the field grasses, MEANING POISONOUS HERBS, swallowed them and died. Because they wished to kill themselves, they were called Refaim, or lax ones, SINCE THEY LET THEMSELVES LOOSE FROM LIFE. Rabbi Yitzchak said, They used to throw themselves into the great sea and drown, and they died. That is what it is written: "The shades (Heb. refaim) tremble; the waters beneath with the inhabitants thereof."


"Slabiciunea" (LAXity) stranie a Refaimilor (="umbre" in ebraica, ultima spitza aparenta a Nefilimilor, descendenti din Anakimi, spitza careia ii apartinea se pare si legendarul Goliat) descrisa in al doilea paragraf are aspecte, zic eu, cel putin stranii - si anume ciudata lor ambivalentza structurala (jumatate umani/jumatate angelici) ori tendinzta lor suicidara (prin ingerarea de plante toxice sau inecare)... atunci cind le murea "jumatatea fizica trecator-terrana"!!!

Evident ca-s numeroase chestii similare care merita interpretari serioase (nu doar prin prisma geneticii) si sper doar ca noua editie a "Programului Terra" sa aduca-n primavara noi ipoteze la lumina rampei! :star:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

calator astral

Bravo Urban! recunosc,ai facut treaba buna Omule...ce pot spune...cutremurator...corespunde perfect viziunii mele, inclusiv "Baza principala e Luna"  (aminteste-ti filmul meu de care ati rîs p-aici...pe nedrept.)
Mai retin doar "ei pentru ei" si as dori, daca mai intervine pe rufon sa dezvolte subiectul WTC 11 Septembrie :
Citat din: Urban din  30 Septembrie 2010, 11:12:19
Evident, ca daca am citi numai ziarele si stirile de la CNN, nu am afla nimic...  teoria darwinista este cea adevarata si de netagaduit, WTC a fost distrus de Al Quaida, Neil Amstrong a fost primul om care a calcat pe Luna, textele vechi sunt produsul imaginatiei umane la fel ca si UFO si alte povesti legate de extraterestri.
Mai mult decat atat, chiar daca maine G.W. Bush ar iesi pe post si ar povesti onest despre evenimentele de la 11 septembrie, cred ca lumea ar lua-o ca o varianta absurda, mistificata, teatrala. (...)Ca sa dau un exemplu, in 2001 pulverizarea la propriu a WTC cu arme cu energii inalte, care au facut ca din intreaga structura sa nu se poata aduna macar un  kilogram de metal a fost de asemenea un eveniment nou si de neinteles in acel moment.
http://www.drjudywood.com/articles/DEW/StarWarsBeam3.html
Au trebuit sa treaca cativa ani ca sa intelegem cum a fost posibil ca seismografele sa nu fie scuturate de caderea WTC.. A trecut ceva timp ca sa invatam cate ceva despre semnatura armelor scalare ce pot declansa un cutremur sau un vulcan sau un tsunami.

Din pacate nu precizeaza cine ar fi autorii adevarati, care dispun de astfel de arme, este important sa precizeze acest aspect îngrijorator : adera domnul Moldovan la idea unui atac extraterestru, un avertisment pentru anumiti factori decizionali? Propun vizionarea imaginilor atacului (încetinite, filtru si zoom) imagini disponibile peste tot, si astept cu nerabdare sa confirme sau infirme aceasta teribila eventualitate:


rontzo

Super interviul cu Toni Moldovan
Marturisesc ca la un moment dat mi-a fost greu sa urmaresc ce scria In PT- destul de complexe informatiile si sa recunosc bine argumentate
Am incercat sa citesc Zoharul ( versiunea tradusa la noi -sic! nu are 16 volume ! :p )- la un moment m-am blocat- cred ca nu este pentru mine inca
Ar mai fi de zis ca Zoharul se completeaza in tandem cu cealalta carte- Kabbala, iar cei mai avizati in domeniu spun ca intai se citeste Kabbala, apoi Zoharul si apoi impreuna...si asa devine completa lucrarea ^^

...cat despre comentariile lui calator astral ...cam prea vede in tot ce misca OZN-uri
dupa parerea mea- avand in vedere cat s-a scris despre golania aia nenorocita de WTC 9/11,este in mod clar faptul ca acolo s-a folosit armament neconventional despre care noi prostimea nu stim inca (vezi arme scalare si alt shmekerii de genul asta) iar ceea ce ai descoperit acolo maestre sunt cel mai probabil manifestarile vizibile ale acelor arme/mijloace neconventionale de distrugere
E total absurd sa crezi ca niste ET mult evoluati peste noi, cel putin dpdv tehnologic, isi pierd timpul sa strice 2 cladiri, numai asa ca sa ne arate ei noua.. sau te pomenesti ca asa zisa Al'Quaeda e de sorginte ET sau e mana in mana cu ei si noi fraierii habar n-aveam de asta inca  ( un bun subiect pentru un mini videoclip :p)

Dixit

calator astral

Citat din: rontzo din  01 Octombrie 2010, 13:20:24
...cat despre comentariile lui calator astral ...cam prea vede in tot ce misca OZN-uri
dupa parerea mea- avand in vedere cat s-a scris despre golania aia nenorocita de WTC 9/11,este in mod clar faptul ca acolo s-a folosit armament neconventional despre care noi prostimea nu stim inca (vezi arme scalare si alt shmekerii de genul asta) iar ceea ce ai descoperit acolo maestre sunt cel mai probabil manifestarile vizibile ale acelor arme/mijloace neconventionale de distrugere
E total absurd sa crezi ca niste ET mult evoluati peste noi, cel putin dpdv tehnologic, isi pierd timpul sa strice 2 cladiri, numai asa ca sa ne arate ei noua.. sau te pomenesti ca asa zisa Al'Quaeda e de sorginte ET sau e mana in mana cu ei si noi fraierii habar n-aveam de asta inca  ( un bun subiect pentru un mini videoclip :p)Dixit
unde anume am scris eu acest cuvînt (OZN) ?! Eu întreb ca un simplu muritor "Ce-o fi "alea" acolo ?" . punkt.
Dar daca "ei" nu "îsi pierd absolut deloc timpu" ? Eu "am auzit" ca un extraterestru deosebit de important a fost transferat la urgente din Area51 exact în birourile NSA care ocupau zece etaje în ambele turnuri  :wink:  si daca pui mîna pe schema nemodificata a  cladirii vei descoperi ca se situau exact în locul impactelor, foarte straniu....
Teoria mea? "EI" au venit, l-au luat si au dat avertismentu urmator :"Numai faceti pe nebunii ca iese iures!".
E un punct de vedere personal, repet, întarit de anumite marturii pe care nu le voi reda aici.

ps> Ziare importante din alte tari au avut curaju sa scrie cuvîntu OZN alaturi de WTC 9 11 :


abyss

In primul rand ii uram bun venit lui @TVM (dr. Toni Victor Moldovan) suntem onorati!

Cu asta trebuia sa incepeti stimati colegi... :-D
"Inutil oricum sa-ti zic taman tie ca viața-i prea scurta ca s-o consumam cu orice/oricine"
- @Xanadron
End of Abyss

Renovatio

Bun venit stimate  domnule doctor Moldovan.Sunt onorat  ca ati devenit membru al forumului RUFON.Voi urmari cu interes  discutiile  cu dumneavoastra  si sunt convins ca avem ce invata de la  dumneavoastra   domnule Dr. T.V.Moldovan.Oricum eu cel putin astept cu nerabdare continuarea  Programului Terra.Sper sa am placerea sa  pot cumpara cartea urmatoare a distinsului   domn Dr.T.V Moldovan, anul ce vine ,bineinteles daca  va fi scoasa  la tipar.Multumesc Urban pentru acest   interviu.Este de apreciat acest lucru  si interesul pentru a  mentine pe forumul Rufon  , discutii serioase si  la subiect.Multumesc  inca odata Urbane si distinsului domn T.V. Moldovan.Sa aveti o seara placuta.

TVM

Pentru Xanadron
Am gasit matricea care era prezentå pe www.exodus2006.com  pana mai acum ceva timp... Probabil ca sunt mai multe astfel de matrici. Michael Drosnin sau mai bine zic matematicienii care se afla in spatele lucrarilor lui, au gasit altele... Probabil ca sunt o multime. Problema , creu eu, este ca nu dispunem inca de computere cuantice  sau sau cel putin bazate pe triti sau cvadriti(?) Computerele ce ar folosi tritii ar putea incoda 81 de variante pe trei elemente , iar cei cu 4 elemnete, ca in imaginatele computere ADN - (ATGT) ar avea 256 posibilitati de incodare a informatiei. Computerele cu limbaj binar nu pot sa sparga codurile biblice. Cred ca limbajul extraterestru este cel putin trivalent (asemanator limbii aymara - singura limba matematicå ce poate fi transpusa direct pe calculator in sistem trinar). De aici deriva dificultatile de traducere in limbile pamantene  - toate fiind in sistem binar, ca si dificultåtile de decodare computerizata.

In alta ordine de idei, si eu am din ce in ce mai mult presimtirea ca atacul in cauza va fi de acceeasi factura ca 9/11... "Sabia" va pleca din Babilon, dar nu cred ca va apartine decat oficial "regelui Babilonului"

Multumesc membrilor forumului pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o!
Cu stima, TVMXanadron

Aparitia distinsului autor al "Programului Terra" printre noi este intr-adevar poate cel mai notabil  eveniment petrecut pe Rufon (de cind haladuiesc eu prin zona asta cel putin). Doar o continuare a prezentzei dlui profesor Vasile Rudan, dupa unica - si destul de criptica - lui postare de-aici, ar fi fost la fel de importanta, dar, din pacate, cumva explicabila tacere a domniei sale (din cauza activitatilor "sensibile" ale diverselor servicii din 3 litere in care a fost implicat) a facut imposibil lucrul asta.

Implicit, cred ca deschiderea la dialog deja demonstrata de dl. dr. Toni Victor Moldovan (evident ca in masura in care timpul i-o va permite) ar trebui... exploatata la maxim de rufonistii care-s convins ca au "n" intrebari clarificatoare (poate chiar pentru domnia sa intr-o anume masura) legate de fosta, dar poate si de viitoarea editie a "PT".

Fiind deci deja lamurit asupra temei punctuale "3 august 2006" (care poate fi disecata si sub aspectul relativitatii unificarii diverselor tipuri de calendare - de acord oricum si cu precedenta dvs. asertziune referitoare la limitele computerelor actuale, fie ele "mega", Cray-One etc), o sa indraznesc sa va pun cind si cind, stimate domnule doctor, cite un... set scurt de intrebari. Mai scurt in orice caz decit cele din interviul surprinzatorului (in cel mai pozitiv sens) coleg Urban... Azi am de pilda doar una:

adica... 1) :lol: Ramineti in continuare la opinia ca, dupa lansarea "diversiunii sabotoare Isus" (in scopul raspindirii noii legi a amestecului de hibrizi, vizand astfel limitarea inmultirii concurentilor galactici :evil:), ...."Supercivilizatia lui Dumnezeu a disparut din preajma Terrei acum 2000 de ani, dupa o perioada in care este principalul masurator al timpului nostru linear. Inainte de aceasta disparitie a realizat trei distorsiuni temporale importante ancorate in viitorul nostru, care verifica distrugerea actualului program si ne ofera informatii despre istoria sfarsitului civilizatiei noastre." ? (incheiat citatul)

Va intreb asta fiindca o idee similara dezbateam prin anii '80 in cenaclul Selenarii cu un fost amic - care-a lasat SF-ul pe jurnalism ulterior (mai bine raminea SF-ist :-P), dar atunci a scris o nuvela pe tema asta, in care Isus era Fiu al lui Cronos (Saturn) si actiona pina la un punct cam pe aceeasi... linie, dar fara sa subscrie totusi conceptul iubirii universale (inclusiv a dusmanilor) unui scop... hai sa recunoastem, cam cinic. :roll: Ba chiar revoltindu-se impotriva misiei sale si revenind cindva (cam prin 2011 de fapt) intr-o actiune... hai sa-i zic de tip "commando pe cont propriu", de salvare/ridicare escatologica si-a altora in afara celor 144.000 de "alesi"...

Am simplificat un pic meandrele dogmatic-filosofice ale intrebarii (for the sake of clarity), dar dumneavoastra intelegeti sigur esentza ei: desi nu-s crestin practicant (adica habotnic), ideea c-as avea sufletul rezervat cumva "topirii in iezerul de foc" :| n-are oare si alternative mai "blinde"?! :roll: (fiind nu doar fumator, pacatosu' de JE, :D ci si clar "bogatan de netrecut spre Rai ca si-o camila prin urechile acului" in sensul strict al complexitatii nepermise a ADN-ului meu hibridizat probabil cu slavi, huni, evrei, vizigoti etc).

Va multumesc in devans, dorindu-va simultan o cit mai lunga activitate prin zona asta, in care toti va admiram ingeniozitatea, dar si credibilitatea deductiilor - nu de alta, dar eu cel putin mai am vreo 665 de intrebari... :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

padme

Si eu ii urez "Bun venit!" D-lui Toni Victor Moldovan si sper ca sederea sa aici sa nu fie de foarte scurta durata, dat fiind faptul ca este foarte ocupat! Si eu ca si Xanadron as avea o gramada de intrebari:)))))))))) si chiar nu stiu cu ce sa incep! :)))))))


O prima intrebare/nedumerire insa mi-a venit in minte acum citind si recitind postarile despre respectiva data 3 august 2006 - tinand cont de faptul ca sunt 2 calendare, cel pe care il folosim noi acum fiind relativ recent - de unde/cum s-a stiut cu exactitate ca aceasta este data corecta?? -Xanadron

Da compadre @biss, imi permit sa-i raspund lui calator astral si eu cu vorbele... "Programului Terra", care lamuresc conceptul dlui dr. Toni Victor Moldovan despre conducatorii din umbra, "intraterestri", ai umanitatii, si implicit conexiunea lor directa cu la fel de "umbrosul" ;) Guvern Mondial ce a stat la baza operatiunii Psyop "nine/eleven":

Dupa 2055, nimic nu va mai conta. Istoria se va agrava. Lumea Intraterestra care asigura sprijin logistic si informatie stiintifica guvernului mondial marioneta, va trebui sa faca fata confruntarii teribile cu civilizatia dumnezeului biblic. Tehnologiile spatiale pentru asta sunt concepute. Biblia ne spulbera insa, orice iluzie in privinta eficientei acestor tehnologii. Dupa parerea mea, evenimentele descrise in Apocalipsa au loc intre anii 2055 si 2113, adica dupa revenirea ingerilor dumnezeului biblic in spatiul terestru. Distrugerile descrise in Apocalipsa le sunt datorate.
In toata perioada celor 110 ani de distrugeri un loc aparte il ocupa constructia oraselor subterane in S.U.A. si in alte spatii. Studiile genetice pe material uman si animal supus radioactivitatii indelungate, cunoscute opiniei publice sub denumirea de "mutilari de animale", studii practicate de "zei", in colaborare cu serviciile marii finante servesc punerii la adapost a materialului genetic uman, necesar demararii viitorului program de inginerie genetica, la fel cum Noe si altii au fost salvati de furiile potopului indus de "zei". Totul este ciclic. De fapt, fenomenul O.Z.N., in vizibila expansiune astazi, este urmarea unei cercetari genetice in masa practicata de ingerii lumii intraterestre, fapt ce demonstreaza ca momentul apocaliptic este aproape.
Cei care conduc lumea, conform intereselor lumii intraterestre, cei care ne ofera istoria oficiala, se afla in contact permanent cu aceasta lume ascunsa. Sistemul financiar mondial, sistemul de datorii statale asigura finantarea programelor ce limiteaza atacul nuclear din spatiul cosmic. Organizatiile secrete suprastatale, marea finanta evreiasca, Biserica ne ascund constient adevarul despre noi, in scopul functionarii acestui sistem financiar.
Se pare ca toti zeii "beneficiari" din Galaxie sunt interesati in inlocuirea actualului ciclu de dezvoltare umana pe Terra cu un altul, deoarece populatiile Terrei sunt in parte hibride si mult prea dezvoltate din punct de vedere tehnic. Dupa acest program marca A.D.N. a viitoarelor populatii va fi schimbata cu o alta mai simpla, pentru ca evolutia genetica a zeilor este spre simplitate genetica.


Si, daca tot am intervenit, nu scap ocazia de-a incerca "decojirea unei alte coji de ceapa", :-D intrebindu-l pe dl. dr. TVM (mai constructiv, sper, din simplul motiv ca-i vorba de alternative/conexiuni posibile/plauzibile tangente la tema lucrarii domniei sale - pe care-o consider nu doar din complezentza politicoasa, din unele puncte de vedere, fundamentala si implicit clar subevaluata de ... mai toata lumea):

1. Domnia sa inca mai crede in datarea de 110 ani (2055-2113 cca.) a Armageddonului (versiune "Long Play" ;))??
2. "Marea caftelala dintre Bine :martiansad: /Rau" :evil: va fi asadar motivata de dorintza fiecarei din "tabere" de a mosteni Terra la modul absolut, in scopul exploatarii nestinjenite a celei de-a VI-a (sasea) MRSPG  (Mare Recolta de Sufletzele Pure.... Genetic)?!
3. Poate fi oare oare plauzibila o teorie a mea - aia cu intraterestri IT = Arieni :martiansad: - de la Aries = Marte - pe care o expun din nou aici?!

"Uite parerea mea deci, pe scurt: pregatirile presupusului Exod par sa fi inceput acum citeva mii de anisori - in orice caz in vremuri post-diluviene, atunci cind cercul bine informat asupra "calendarului cataclismic solar" din conducerea presupusilor colonisti arieni / annunaki / nefilimi etc (care pot fi denumirile acelorasi entitati considerate ZEI) a decis ca-i cazul civilizarii intensive a vinatorilor-culegatorilor (lulu amelu) pe care-i mai foloseau baietii si prin minele de aur-uraniu-lithiu-titan etc.

Findca am impresia ca EI aveau nevoie, in cadrul unui program pe termen lung, de mase de manevra nu tocmai inapoiat-primitive, mentinute insa intr-o stare de sclavie mai mult (acum) sau mai putin (pe vremuri) mascata. Fara de exploatarea carora scopul final - "mutarea" in subsolul lui Marte, zic eu, a unor cantitati enorme de echipamente/materiale - n-ar fi fost posibil de indeplinit ACUM.

Nu-i loc aici sa detaliez diversele faze ale planificairii ipoteticului Exod, dar pina si schimbarea cu semnificatii simbolice a numelui evreului german Mayer Armschel Bauer in Rothschild (nicio similaritate oare cu... culoarea rosie a planetei Marte?) spune multe. Evident ca doar coroborata cu doar aparenta legenda a descendentzei sumeriene a familiei evreiesti care avea sa finantzeze majoritatea evenimentelor planetare si mai atent planificate din secolul XVI incoace... Simultan cu iesirea din negura Evului Mediu, urmata progresiv de accelerarea halucinanta a progresului tehnologic. Sa mai zic ceva despre Skull&Bones-322 si nenumarate alte... coincidentze deloc intimplatoare?!

Intrebai despre data prezumtiva a Exodului astuia. Io cred ca el deja a inceput, iar obstinatia cu care-i "vinat" de pilda Gary McKinnon din cauza dezvaluirii existentzei "flotei astrale US Navy" arata doar graba executantilor - fiindca nu doar eu mai cred ca unii (putinii humanoizi.... sa le zicem vampirici  :evil:) din nucleul puterii oculte (Arienii :martiansad:) comanda, iar altii, mai multi din PTB executa - asta insemnind si ca manglesc cit pot din sudoarea pamintenilor (v. evidentele Black Projects).

In final, ca o... ramificatie logica a ipotezei - repet, doar schematic expuse -, mai cred ca executantii sint si ei impartiti in diverse caprarii - unii mai cu motz  care or s-o taie la momentul oportun de pe Terra impreuna cu Arienii si altii care se vor crede protejati de efectele presupusului parjol Kali-Yuga in bunkerele enorme sapate tot pe banii, adica munca noastra.

Evident ca, in rastimpul asta, importante trebuie sa para pentru bizonii TV-tembelizati remanierile Bocului  sau divortzul lui Tiger Woods."


Cu multumiri anticipate, o zi excelenta va ureaza
Xanadron
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/