Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum credeti ca vom ajunge in 2012 ?

Creat de OzN_HunteR, 19 August 2010, 23:30:57

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ce se va intampla cu soarele ?

Nimic
Vor avea loc erupti Minore
Vor avea loc erupti Majore
Va exploda
Va tranmite informatii catre mintile noastre

abyss

Se mai poate privi ºi altfel situaþia... Dacã cumva s-a hotãrât la nivel mondial trecerea la alte surse de energie? ªi astfel vor profita de 2012 pt a stinge lumina pe glob pt câþiva ani. Iatã o informaþie nouã:  în zona bucegilor prin anumite localitãþi începând cu luna februarie 2011 se încep amplasarea unor mari staþii de captare a energiei solare. Lucrãrile se finalizeazã în vara lui 2012.

mr

http://saccsiv.wordpress.com/2010/07/14/propunere-angela-merkel-statele-insolvente-isi-vor-pierde-suveranitatea-fiind-fortate-sa-accepte-o-guvernare-externa-care-le-va-decide-politica-economica/

Nu ca n-am fi vanduti deja... dar devine din ce in ce mai evidenta intentia de centralizare. Financiar, cu datoriile uriase ale tarilor acumulate pana acum, FMI, Banca Mondiala si cele europene deja ne au. Vor si administrativ.... apoi, probabil, ne vor cere pe fata sufletele.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Urban

Un raport recent publicat de NASA, avertizeaza ca lumea , datorita societatii super-tehnologizate din zilele noastre, poate suferii pierderi semnificative de infrastructura, in cazul unor furtuni solare.
Studiul facut de NASA nu prezice vreun dezastru solar ci, doar prezinta studiul efectuat asupra efectelor solare intr-un ciclu normal, asupra tehnologiei moderne.
Raportul a fost prezentat de catre prof. Daniel Baker, directorul "Atmospheric and Space Physics" al Universitatii din Colorado.
"Oricare ar fi incidentul, de natura terestra sau spatiala", scrie acesta in raport, "rezultatul poate fi unul devastator pentru societatea moderna, care este dependenta de sistemele tehnologice avansate".
Conform raportului, SUA sa dezvoltat foarte mult, devenind dependenta de tehnologiile moderne, fara a tine seama de pericolele pe care Soarele le poate produce, riscand astfel distrugerea comunicatiilor, sistemului financiar, transportului si chiar si a sistemului de urgente.
Raportul NASA avertizeaza ca, daca activitatea solara in urmatorii ani atinge nivelul inregistrat in Mai 1921, de "superfurtuna" sau asa-numitul Eveniment Carrington din 1859, "furtuna perfecta" pe care www.space.com a numit-o "cea mai puternica eruptie solara din istorie", SUA si restul lumii s-ar putea sa nu fie pregatita pentru a face fata distrugerilor.

"Impactul unor evenimente climaterice severe", spune raportul, "poate cauza nu doar distrugerea sistemelor tehnologice existente, ci poate duce la distrugeri pe termen scurt si lung pe plan socio-economic".

Istoria furtunilor Solare
In 1989, o furtuna geomagnetica, a lasat milioane de locuitori din Quebec fara curent timp de mai multe ore.
In ianuarie 1994, satelitul Canadian de telecomunicatii Anik E2, in valoare de 290 milioane de dolari, a fost distrus de o furtuna solara, fiind necesare sase luni si 50-70 mil $ pentru a-l face operational.
Una dintre cele mai periculoase contributii aduse unei furtuni solare, o reprezinta fenomenul CME (coronal mass ejection), un nor incarcat cu paticule, scuipate de soare, care strabat spatiul cu viteze supersonice. Potrivit unui video de pe Space.com, un astfel de eveniment CME, a lovit un satelit de comunicatii, care s-a prabusit in SUA.
In 1859, un CME de o intensitate extrema a lovit Pamantul, rezultatul fiind o "furtuna solara perfecta", care temporar a dublat luminozitatea soarelui.
In 1859, telegraful era abia descoperit de 15 ani, neexistant televiziune, sateliti, retele de curent, sisteme GPS pentru directionarea traficului terestru si maritim.

"O repetitie a unui astfel de eveniment ca cel din 1859, conclude raportul NASA, ar cauza in mod sigur (si probabil catastrofal) distrugeri economice si sociale"
http://dsc.discovery.com/videos/perfect-disaster-solar-storm.html

Mai jos puteti downloada documentarul intreg (fara subtitrare in limba romana)

Perfect Disaster - Solar Storm

Download
http://dl.transfer.ro/Discovery_Channel_-_Perfect_Disaster_-_Solar_Storm__TV_Rip_-transfer_RO-24sep-3873cf.rar

Avertizare NASA

Nox

Stați liniștiți cã adevãratele telecomunicații nu sunt prin sateliți ci prin fibre optice trase prin oceane.  :star: Problema ar fi întradevãr cu rețelele de energie electricã, dar și pentru asta sunt soluții.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Quicksilver

Parerea mea umila: Urmeaza scenariul - "Oh my God! We have to backup our satellites!" a.k.a. o coperta perfecta pentru misiunea de plasare a armelor in spatiu si nu numai ... Eu cred ca daca se vor intampla dezastre in acea perioada, toate vor fi cauzate de om.

Off topic - Abea astept conferinta din Arizona, din octombrie, cu Richard Hoagland si S. Greer. Cica or sa ne dea pe toti pe spate cu niste dezvaluiri fenomenale din acest domeniu (programe spatiale secrete, etc.).

Apropo, imi place cum prezentatorul reportajului de mai sus crede ca New York (/USA) este capitala high-tech si umreaza sa fie cea mai mare victima de pe Terra  :lol:
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

Xanadron

#125
Citat din: Nox din  24 Septembrie 2010, 17:07:12
Stați liniștiți cã adevãratele telecomunicații nu sunt prin sateliți ci prin fibre optice trase prin oceane.  :star: Problema ar fi întradevãr cu rețelele de energie electricã, dar și pentru asta sunt soluții.
Intr-adevar, exista solutii teoretice pentru depanarea retzelelor electrice, dar drumul-i lung pina la punerea lor in practica si pot trece ani pina la reconstruirea lor, dupa eventuale CME solare masive. Citiva whistlebloweri americani (tehnicieni de elita in domeniu) spun asta, sustinind si ca armata e singura cit de cit protejata in cazuri cataclismice, dispunind de back-up si ecranare eficienta a majoritatii echipamentelor electrice/electronice.
Cu putin efort (individual, evident), si noi, "civilii", putem face asta.

http://www.unitedstatesaction.com/emp_and_faraday_cages.htm
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

OzN_HunteR

Dar in orice caz.... cum credeti ...cum vedeti voi lumea in 2012 ?

haos total ?
lumea moare de foame....
poate chear mai bine ca acuma ?
poate chear nu se intampla nimic ??
A nation which has forgotten the quality of courage which in the past has been brought to public life is not as likely to insist upon or regard that quality in its chosen leaders today - and in fact we have forgotten.

John.F.Kennedy

Serban M


OzN_HunteR

A nation which has forgotten the quality of courage which in the past has been brought to public life is not as likely to insist upon or regard that quality in its chosen leaders today - and in fact we have forgotten.

John.F.Kennedy

romulus

Monser nu fi nedumerit: era doar o " aroganta " de-a lui Sirius13 care, sigur  vroia sa-ti transmita mesajul:
"corect se scrie chiar si nu chear " cum scrisesi matale !
Asta-i tot !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

adrian75

Eu cred ca in 2012 lumea va fi la fel ca acum. Sper insa ca pana atunci vom depasi criza asta!

darksid3

Pana nu se vor "culege roadele", criza asta nu trece  :lol:
11.11

Xanadron

#132
Citat din: adrian75 din  03 Octombrie 2010, 19:39:51
Eu cred ca in 2012 lumea va fi la fel ca acum. Sper insa ca pana atunci vom depasi criza asta!
A doua parte a opiniei tale nu prea "rimeaza", ;) draga adrian75 - fiindca lumea acu-i in criza si, implicit, si-n 2012 tot asa ar trebui sa fie, daca... ar ramine ca acum.
Fara gluma insa, asa cred si eu - in 2012, "lumea va fi la fel ca acum" - adica tot in criza, dar una incomparabil mai ampla decit cea actuala.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Urban

#133
La un simplu "search" pe Google, gasim peste cinci sute de milioane de pagini avand ca subiect acest an, documentare intregi trateaza tema si posibilele scenarii apocaliptice.
Cu totii cunoastem semnificatiile, sau cel putin asa credem, insa cu adevarat important este sa Intelegem de ce acordam atata atentie acestui an si ce il face atat de celebru...
Sfarsitul calendarului Maya este o prima semnificatie a acestei date (21 Decembrie 2012) insemnand sfarsitul evenimentelor predictibile.
Deasemenea coincide mai mult sau mai putin cu milenarismul crestin, bazat pe profetia Apocalipsei lui Ioan.
Ce inseamna Apocalipsa pentru majoritatea oamenilor secolului XXI?
Moartea Societatii asa cum o cunoastem noi sau mai simplu Sfarsitul Lumii...
Si cine se teme mai mult de Moartea Societatii?
Pe de-o parte se tem oamenii slabi, neputinciosi, care se ascund in spatele Sistemului iar pe de alta parte liderii acestuia, cei care il controleaza si profita zilnic de pe urma lui.

Si totusi, 2012 inseamna mai mult de atat... inseamna si Speranta in Inceputul unei Lumi Noi, o Re-Geneza a Omului Nou... o Lume in care vom putea citi literatura de calitate in loc de tabloide infecte, o lume in care vom avea posibilitatea cu totii sa urmarim cele mai noi inovatii in domenii stiintifice de avantgarda in loc de "Stirile de la ora 5", o lume in care vom face sport in loc sa-l comentam la televizor, o lume in care vom educa copii exact asa cum trebuie in loc sa le trimitem bani din strainatate, o lume in care sa putem trai fara teama zilei de maine, fara teama de a iesi noaptea la o plimbare prin parc, o lume fara teama de Schimbare.
Evident ca aceasta trecere nu este deloc usoara, fiind precedata de suferinta si Moarte.
Exact de aceasta perioada incerta ne temem cu totii, buni si rai, multumiti si nemultumiti, puternici si slabi... pentru ca in haosul tranzitiei nimeni nu este protejat de nimic.
Elementul central al Apocalipsei 2012 il constituie Judecata de Apoi.
Atunci cand un Om trece printr-o situatie dificila si ajunge la capatul incercarii el poate privi inapoi avand astfel posibilitatea sa cunoasca toate detaliile Intamplarii... atunci, in "al doisprezecelea ceas", cunoscand toata povestea el poate intelege ce i s-a intamplat si mai ales "de ce"... doar atunci el se poate lumina, doar atunci el Intelege... aceasta este "Mintea cea de pe urma", dupa ce Totul s-a terminat. Astfel, Judecata de Apoi devine o expresie des uzitata de catre Biserica pentru a exprima Trezirea Constiintei.

Judecata nu este Condamnare, nu este Pedeapsa si nici macar Recompensare.
Judecata este analiza critica, lucida, urmata de decizii corecte.
Judecata de Apoi este pur si simplu Intelegerea Adevarului... Trezirea Constiintei.


Trezirea Constiintei Individuale
Primii oameni care s-au trezit la Constiinta si au devenit capabili sa inteleaga Consecintele Deciziilor chiar in momentul in care Actioneaza, au castigat un avantaj enorm asupra celorlalti. Acesti Oameni deosebiti, cu Constiinta Treaza, au profitat de avantajele lor pentru a controla si supune mai intai Natura si apoi pe ceilalti Oameni, devenind lideri si elite... Ei au intrat in istorie sub numele de ZEI..."Zeii" sunt oameni ce au influentat si impresionat puternic Societatea Umana fiind Divinizati datorita calitatilor lor deosebite. Acesti oameni au fast pastrati in Memoria Colectiva, datorita faptelor lor.
Zeus, Yhwh, Ra, Vishnu si toti Zeii antropomorfi au fost Oameni Reali, deificati in timp de popoarele pe care le-au stapanit prin Cuvant (ca invatatori si preoti) sau prin fapta (ca razboinici si tirani).

"Zeii" au observat ca potentialul de Trezire a Constiintei se mosteneste genetic si se poate atinge prin Educatie.
Astfel familiile de lideri si-au creat panteon-uri prin pastrarea caracteristicilor in interiorul familiei interzicand casatoriile in afara "grupului".
In cateva generatii urmasii lor au degenerat din cauza consagvinitatii si au aparut mutanti (bolnavi fizic si/sau psihic).
Solutia a fost de aducerea unor alti oameni cu potential genetic ridicat in interiorul "grupului". In acest timp insa, s-au Trezit la Constiinta si alti oameni care observand existenta acestor grupuri au aderat la ele sau au dorit sa le distruga, nefiind de acord cu statutul lor elitist...
Acestia au fost Eroii.
Eroii au reusit in cele din urma sa demistifice statutul zeiesc al elitelor care astfel au decazut la rang de familii regale si au instituit sistemul monahal.
Insa nu toti eroii au facut parte din aceste doua grupuri pro sau contra zeiesti. Unii si-au vazut de propriile drumuri, creand astfel noi imperii si familii regale.
Trezirea la nivel individual a dus la aparitia geniilor si profetilor.

Trezirea Constiintei de Grup
Odata aparute dinastiile, acestea au inceput sa planifice si sa execute proiecte de lunga durata. Aceasta actiune Constienta, centrata pe interese comune a dus la Trezirea Constiintei de Grup.
Vreme de milenii, familiile regale s-au luptat intre ele pentru suprematie, avand drept rezultat al intrigilor de palat si al aliantelor, crearea unei Retele Globale Elitiste. In cele din urma Reteaua a ajuns la o structura echilibrata iar in prezent controleaza Sistemul la nivel planetar. In acest timp, grupurile nou ridicate pentru a-si putea pastra nisa de supravietuire au intrat in zona clandestina, creand Societati Secrete, Mafii sau Triade.

Trezirea Planetara sau Re-Geneza 2012
Incepand cu 1989, de la Caderea Comunismului, Reteaua elitista globala fuzioneaza intrand in conflict cu Societatile Secrete pentru dreptul de a controla planeta.
Reteaua globala are toate parghiile economiei mondiale insa grupurile locale detin controlul absolut asupra multor zone de influenta.
Avantajul retelei este ca actioneaza Unitar, Centralizat iar dezavantajul Societatilor Secrete este ca acestea lucreaza Independent.
In cele din urma Reteaua Globala va castiga conflictul si controlul asupra planetei... Acesta este programul Terra..
In timpul conflictului multe secrete vor fi dezvaluite si structurile statului planetar proaspat infiintat vor fi deteriorate.
Pe fondul disperarii, foametei si plusului de informatii esentiale dezvaluite se va declansa spontan, natural, Trezirea Individula iar dupa depasirea pragului critic de numar de indivizi treziti efectul catalitic va duce la Trezirea Constiintei in fiecare supravietuitor.
Trezirea Constiintei la nivel planetar este: Judecata de Apoi, atunci cand fiecare va judeca lucid, cu mintea perfect treaza si va decide astfel Viitorul.
Odata cu trecerea pragului de Trezire a Constiintei din 2012, soarta Umanitatii devine imprevizibila, deoarece ne vom elibera de statutul de animele inconstiente, vite umane, previzibile si manipulabile.
Aceasta echivaleaza cu eliberarea de karma sau destin, soarta.
Constiinta Treaza inseamna ACTIUNE si nu REACTIUNE.
Atunci vom putea spune ca suntem Liberi, ca suntem Co-Creatori ai Lumii in care traim, Dumnezei in Dumnezeu... Diversitatea din Unitate.

Nox

Citat din: Urban din  03 Octombrie 2010, 23:24:36
La un simplu "search" pe Google, gasim peste cinci sute de milioane de pagini avand ca subiect acest an, documentare intregi trateaza tema si posibilele scenarii apocaliptice.

La mine gãsește doar 490.000.000.

Am dat ca parametru de cãutare "2011" și am gãsit 1.280.000.000 de rezultate.

"2010"  21.410.000.000...

"2009" 11.290.000.000, º.a.m.d.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee