Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum credeti ca vom ajunge in 2012 ?

Creat de OzN_HunteR, 19 August 2010, 23:30:57

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ce se va intampla cu soarele ?

Nimic
Vor avea loc erupti Minore
Vor avea loc erupti Majore
Va exploda
Va tranmite informatii catre mintile noastre

adrian75

Cu riscul de a ma repeta,nu este prea mare linistea fata de iminenta acestui 2012? Ce naiba,2012 asta nu este peste 100 de ani sa zicem...lasa ca oricum nu traiesc eu atat....este peste doar doi ani si patru luni! Stranie linistea asta,cu oameni care isi vad de grijile lor,cu razboaie,cu crize,cu distractii peste distractii...foarte stranie nepasarea asta fata de un eveniment atat de cumplit ce este la doar doi ani de noi.Doar daca acest eveniment este in realitate un mare....fals,sau nu este deloc apocaliptic si noi rasa umana  si planeta Pamant vom trece relativ usor peste acest prag. Eu unul,nu prea mai inteleg nimic.

darksid3

#61
Mai e putin si vedem cu totii ce va fi si ce NU va fi. De regula se arunca foarte multa informatie eronata si ajungi sa nu mai intelegi nimic. Nu ma refer la 2012, poate chiar si acest 2012 sa fie un val de fum la un eveniment mult mai important. Repet: Mai e putin si vom vedea...pana atunci, urechile ciulite  :lol:
11.11

mr

#62
In domeniul "realului"...cel mai probabil dupa cum evolueaza lucrurile pe plan economic si social nu m-ar mira sa se proclame un guvern mondial si structuri centralizate de administratie...care sa aiba ca deadline anul 2012. Nu degeaba e provocata intoxicarea asta informationala. Scopul ei deja se manifesta vizibil prin confuzia majoritatii oamenilor.
Daca mai apare si o criza economica de mare amploare...si un razboi asa...sa se potriveasca in peisaj...va dati seama la ce nivele de disperare ajunge populatia. Numai buna pentru a lua in brate o solutie salvatoare propusa tocmai de aceia care le-au provocat disperarea. Sablonul asta a mai fost aplicat in istoria ...destul de recenta.

Binenteles ...oficial...nu putem concepe asa ceva atat timp cat statele proclama numai pozitivitate si bune intentii....bla bla. Concret....cred ca fiecare dintre noi simte ca ceva nu e in regula in jurul nostru atat la nivel individual cat si la nivel de comunitate. Muncim, ne supunem unor idealuri care nu prea au corespondenta cu natura noastra interioara de fiinte inteligente. Ignorandu-ne sinele....mergem mai departe...si rezultanta in timp este inchiderea in sine si frustrarea. Cam multi oameni blazati si transformati in legume ...la o scurta privire asupra lor pe strada.
Insa ...intoxicarea implica si combaterea, ridiculizarea teoriilor conspirationiste ca sa fie opera completa.
Voi vedeti pe undeva, la nivel de omenire, vreun scop pentru care ne agitam vietile atata? In afara de munca pentru supravietuire mai exista si altceva? Poate nu vad eu...

Vad din ce in ce mai multa saracie, prostire pe fata (si nu numai in Romania) si in general ...stari din ce in ce mai joase ale constiintei oamenilor.
2012 asta...cu toata confuzia ce-l insoteste ...reprezinta el ceva.

Chiar nu se gaseste o minte mai luminata sau un grup care sa explice clar cum sta treaba?  Mi-e greu sa cred ca resursele  planetei asteia se irosesc haotic. Mai degraba ii vad rau intentionati si manati de alte "idealuri".

Un lucru mi-e f clar: nu mai pot crede in demagogia "oficiala" oricat de frumos si credibil se prezinta. Faptic, o ducem din ce in ce mai rau si asta conteaza...
Vom vedea ce va fi...
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Tayka

MR-tot ce ai spus este f. adevãrat,e posibil sã fie scenariu pentru introducerea guvernului mondial,dar sânt oameni de mare valoare,de mare încredere, care au declarat cã vine ceva foarte grav,imposibil de evitat,savanþi,oameni de ºtiinþã,sânt înºtiinþaþi cã au locuri pregãtite în bunkere speciale,capabile sã reziste mulþi ani unor dezastre majore,sânt atenþionaþi sã nu vorbeascã despre aceastã situaþie cu nimeni pentru a nu se produce panica.Sã fie ºi aceastã situaþie aranjatã ca fãcând parte din scenariu?ºi tot scenariu sã fie ºi schimbarea climei?- Atmosfera lui Marte care creste rapid;
- Luna isi "fabrica" atmosfera proprie compusa din compusi ai sodiului;
- Atmosfera Terrei se schimba si ea, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care pana acum nu exista;
- Venus ne arata o crestere marcanta de intensitate luminoasa;
- Jupiter sufera o modificare atat de puternica, incat s-a format un tub de radiatie ionizata, intre el si satelitul sau Io. De asemenea campul lui magnetic a crescut in intensitate de 2 ori;
- Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli si acum isi intensifica campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.
Ori aceste schimbãri nu pot face parte din scenarii, ele fiind anunþate de mai multe observatoare.Mã îndoiesc cã mondialii sânt chiar atât de bogaþi ºi puternici încât pot controla totul în toatã lumea,ºi dacã totuºi aceasta e motivaþia,s-a cam întârziat,trebuia ca guvernul mondial sã se formeze acum pânã nu începe aprovizionarea furibundã,panica,anarhia,cãci cine seamãnã vânt culege furtunã.Pavel Coruþ crede ºi el cã sânt doar scenarii ale aºa zisei Oculta globalist-regresivã-dar se fereºte sã explice ceva despre schimbãrile climaterice,Personal cred cã dacã va veni ceva rãu acela nu va fi dela oameni ci din afara Terrei,poate dela soare.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

darksid3

Asta e problema: E ca in bancul cu Lupul...cand a fost Lupul pe bune, n-a mai crezut nimeni.  :wink:
11.11

mr

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

abyss

Mie David Bruce Hughes mi se pare ca da cea mai frumoasa explicatie despre 2012.


http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-7829765266827309417&hl

Tayka

Întradevãr,f. interesantã ideia fractualitãþii ºi a conducerii ciclice a lumii de cãtre semizei-demoni,chiar dacã pare a fii ideia sa proprie,(cãci nu ne dã nici o sursã)pãcat cã spre sfârºit devine mistic lãsând prea direct totul în seama lui Dumnezeu.Oricum ideia cã " Haosul e prea multã schimbare"sau graficul celor 27000 de ani sânt viziuni geniale,ºi dacã îi aparþin,este un tip f.inteligent.Pãcat cã nu vrea sã ne spunã totuºi ce sã facem dupã..2012,probabil cã dacã nu vor mai funcþiona tehnologiile,schimbându-se legile fizicii actuale,o vom lua dela început cu vânãtoarea ºi pescuitul..
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

calator astral

#68
Citat din: Tayka din  14 Septembrie 2010, 22:45:28
Întradevãr,f. interesantã ideia fractualitãþii ºi a conducerii ciclice a lumii de cãtre semizei-demoni ,chiar dacã pare a fii ideia sa proprie,(cãci nu ne dã nici o sursã)pãcat cã spre sfârºit devine mistic lãsând prea direct totul în seama lui Dumnezeu.

Biss: eu vad un mosneag sclerozat (si probabil deja posedat) care îsi da si el cu parerea despre Saltul Spiritual 2012 prin prisma calendarului Maya, nu stiu ce te-a entuziasmat în banalitatile lui...uneori acorzi un credit nelimitat unor idei ezoterice dificil de demonstrat...El afirma ca în August 2009 va fi "ceva extraordinar", vom fi cu totii martorii unui salt tehnologic si spiritual, a unei Schimbari semnificative, dar uite ca absolut nimic nu s-a întîmplat. Deci pt mine credibilitate aproape de zero.

Buna observatia Tayka, a strecurat "informatia vitala" de doua secunde în ditamai expozeul de o ora jumate, dar nu ti-a scapat!
Precizez ca nu este "idea sa proprie", nici pe departe!
Uite un clip tradus în româna, dincolo de imaginile sugestive (dar neverificate si poate nefondate) ale implicarii Dinastiei Bush în Conspiratia NWO, vei descoperi ca de la Corintieni, Revelatii sau Sf. Ioan (din Biblie) si pîna la ufologii recunoscuti John Todd, David Icke, William Cooper, Steven Greer, H.P.Blavatsky, Harold Rosenthal, etc...(lista e lunga, desi o scurteaza "EI", vei vedea ca multi au fost "redusi la tacere", sa citez autorul), toti spun acelasi lucru:
"Nu sînt extraterestrii BUNI, atentie, toti sînt de fapt DEMONI,sînt îngeri cazuti, spirite murdare care iau posesia sufletelor pierdute, santajul lor e simplu si direct : "faceti ce va spunem noi sau muriti!", sîntem programati & conditionati sa ne supunem lor, de altfel e în natura umana sa credem într-o rasa extraterestra, niste frati din cosmos, care or sa vina sa ne salveze de un cataclism sau de noi însine,care cu siguranta ne vor avertiza despre iminenta distrugere a Pamîntului,si ca trebuie sa facem ce ne "sfatuiesc" (dicteaza) ei pentru a evita disparitia noastra ca specie terestra. Dupa 2012 Satan si garda sa razvratita vor "dovedi" astfel ca au devenit creatorii si chiar Salvatorii unui nou tip de Om: OMUL DIVIN, cu o spiritualitate mult mai înalta."






Xanadron

#69
Hmmm... sint si citeva supozitii credibile-n filmuletzul asta, calator astral - dar sa deducem de-aici de pilda ca dr. Steven Greer ar fi partizanul ideii "ET exclusiv rai" e prea de tot!!! Nu de alta, da' degeaba m-am contrat io cu amicul @biss in zeci de postari taman pe tema asta?! :-D In umila mea opinie, ramine asadar falsa ideea ET-ilor inocenti-binevoitori a Greierului - nu reiau argumentele, ca-s destule pe topicul lor.

OK, asta nu inseamna nici c-as subscrie cumva ideii expuse  de atitia ufologi - cu exceptia lui Greer, repet - in video (ET exclusiv rai/demonici :roll:), fie si doar pe principiul credintzei intr-o eterna polaritate. Cel putin in planul actual al existentzei/testarii noastre, care nu-i deloc exclus sa aiba loc pe o "Prison Planet". Zic asta nu doar fiindca pina si-n atit de modificata Biblie se spune de vreo 8 ori ca Satana-i "boss" pe Terra. :evil: Inclin totusi sa cred (iarasi, spre deosebire de dr. Greer) ca circa 2/3 din "aparitiile OZN" sint de origine IT (intraterestra - si mai ales nazist/sionista - nu ridetzi, fiindca doctrinele astea sint doar aparent contrarii).

Mi s-ar parea oricum necesara si o nuantzare a credintzei diverselor grupari etnice/secte evreiesti sau pseudoevreiesti (khazar-sioniste), fiindca NU toti evreii sint "luciferici", chiar daca n-or crede in Dumnezeul ala "clasic" din Biblie - mie cel putin mi se pare clar asta, dupa un studiu aprofundat al problemei. Respectind, evident, maxima "audiatur et altera pars".

Tema e in orice caz prea vasta si... sensibila ca s-o putem discuta exhaustiv aici si-n plus chiar concluziile cele mai pertinente n-ar putea schimba cu un milimetru mecanismele dominator-manipulative actuale - si de fapt nici nu am vreun impuls sa dezvolt "tema evreiasca". (ati citit sper atent fraza asta, baietilor cu yarmulkas si Uzi?! :roll: - OK, cautati deci alti goimi ranchiunosi... :lol:)

Hai sa ma leg insa, din nou, mai direct si de "fatidicul 2012": ramin la opinia (rezultata pur si simplu in urma inlantzuirii plauzibile a unor conexiuni logice) ca 2011 (de prin primavara) e anul in care ne vor fi aparut in deplina lor concretetze semnele Schimbarii - si rele, si bune (mai tirzior astea totusi). Nu mai revin insa asupra detaliilor ipotezei asteia - cine-i curios, da pe prima pagina.

Si, fiindca mult nu mai e pin-atunci, clar c-o sa-mi pot lua destule castane :-D de n-oi avea dreptate - prin zona asta virtuala cel putin (doar dac-o mai exista Internetul atunci, natural...)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

toma_necredinciosul

"Batranelul" nu este "sclerozat" si nici "posedat". Daca ar fi asa, atunci in aceleasi categorii ne-am putea incadra cu totii numai pentru ca incercam "sa ne dam cu parerea" despre 2012 si calendarul mayas. Daca avem propria interpretare asupra mult prea discutatului an 2012 inseamna ca suntem "dusi cu pluta"? S-ar putea sa fim, din moment ce "filozofam" atat asupra unui subiect, ca sa fiu indulgent, care depaseste pe multi dintre noi. Iar daca nu ne depaseste si intelegem ceea ce se intampla cu omenirea in aceste momente si in cele ce vor veni, atunci mai bine transmitem intelegerea noastra si celorlalti decat sa blamam opiniile altora, care, in cazul domnului David Bruce Hughes, nici nu indeamna la violenta, nici nu induce teama sau violenta, ci incearca sa pregateasca lumea spiritual si prin credinta asupra schimbarii.
Poate am abuzat de ghilimele, insa nu cred ca e corect si in spiritul "schimbarii ce va sa vina" sa catalogam drept "sclerozat si posedat" un mesaj pasnic si simplu. Poate nu avem capacitatea sa intelegem mesajul?

padme

Din filmul postat de calator astral eu nu am inteles asa:
1) cine e tanti reptilianca si de ce nu poate avea lentile de contact?
2) de ce Bush Jr. nu ar putea avea lentile de contact, in loc de ochelari de ex., sau nu ar putea avea o sosie, stiut fiind ca presedintii/personalitatile mai au si asa ceva
3) care moneda euro are insemnele respective? eu stiu ca de ex: din ro nu cumperi decat bancnote, iar fiecare tara are monezi cu insemne specifice! poate ma insel....
4) Greer n-a sustinut niciodata ca et ar fi demoni, ba din contra, ca sunt personaje bune,  deci... ce rol are in film? sa fie un fel de proba ca ei exista?
Si cam atat!

Xanadron

#72
Scepticismul apropo de linia temporala cataclismica bineinteles ca-i o alternativa deloc blamabila in contextul un pic isterizat :-D al temei "2012", toma...
Iar D.B. Hughes clar ca nu-i sclerozat si nici posedat, chiar daca unele argumente ale lui se anuleaza reciproc cumva si aluneca uneori pe o carare dogmatica :roll: (si implicit limitativa) ce nu prea se pupa cu generozitatea funciara a ideii Schimbarii. :star: In fine, calea deductiv-speculativa pare sa fie oricum unica la care se poate face apel, cel putin in momentul asta.

Ar fi insa aiurea sa nu recunoastem ca lipsesc intr-adevar "date solide" apropo de un eventual 2012 catastrofic - desi pina si NASA a dat unele recente avertismente apropo de CME solare ce coincid temporal cumva cu 2012. OK, si astea-s cumva vagi in definitiv. Sa nu mai zic nimic despre reticentza de-a aparea odata, dom'le, :-D a lui Eris / Nibiru / Marduk / Planet X etc.

Pe de alta parte, mi s-ar parea hazardat sa ne bazam doar pe stiintzele "clasice" (ca si pe istoria "clasica") in explicarea unor evolutii actuale cel putin stranii - pornind de la criza asta clar regizata, trecind prin haosul climatic si terminind cu macro-modificarile sesizate evident la nivelul Soarelui si al intregului Sistem Solar. Macar fiindca unele institutii gen NASA (acronim de la "Never A Straight Answer" :lol:) nici nu se obosesc sa ne spuna mai multe.
Fiindca raspunsul "nu stim de ce aia-aia" nu cred sa fie acceptabil venind de la NASA, de pilda. :planet:

P.S. Ipoteza / argumentele legate de 2011 sint de fapt si aici, mai ales:

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3141.msg52062.html#msg52062
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tayka

Oricum e clar cã D.B. Hughes a aruncat ideia 2012 ca momealã pentru a-ºi expune apoi ideile mistice terminãnd lecþiile în coadã de peºte,dar e posibil ca D.B. Hughes sã revinã ºi sã-ºi continue ideia despre 2012 probabil în partea 2-a seminarului vezi aici:
http://video.google.com/videoplay?docid=-7829765266827309417#docid=8689130327653321791

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Nox

Carl Johan Calleman spune cã 12 decembrie 2012 e de fapt 28 octombrie 2011.

http://www.calleman.com/content/articles/end_of_creationcycles.htm

Corecția vine din corelarea corectã a calendarului Gregorian cu cel Maya (Numãrãtoarea Lungã).
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee