Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum credeti ca vom ajunge in 2012 ?

Creat de OzN_HunteR, 19 August 2010, 23:30:57

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ce se va intampla cu soarele ?

Nimic
Vor avea loc erupti Minore
Vor avea loc erupti Majore
Va exploda
Va tranmite informatii catre mintile noastre

Nox

Am votat "Va exploda". Întrebare, mãmãliga explodeazã? Nu de alta, dar e galbenã și face bulbuci.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

abyss

 :-D atunci suntem 2
Citat din: Nox din  08 Septembrie 2010, 15:27:37
Întrebare, mãmãliga explodeazã? Nu de alta, dar e galbenã și face bulbuci.

explodeaza... daca bagi ceva in ea... :wink:

Xanadron

#32
:D Mamaliga nu explodeaza fiindca porumbu-i un hibrid ET "ab initio" (dupa ultimele studii), inexistent pe la noi pe vremea lui Mircea sau Stefan Cel Mare.
Care n-au fost, se vede, deloc... sedatzi :-D cu malai fiert.  
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

adrian75

OZN-Hunter,pe mine chiar m-ar interesa sa aflu parerea oamenilor despre acesta data: decembrie 2012..sant curios daca  acest subiect este luat in serios de oameni sau este doar un banal subiect de discutie ....la o bere. ( In continuare eu raman la parerea mea ca in decembrie 2012 nu se va intampla nimic,sau mai bine zis...nimic de genul scenariilor apocaliptice,cu toate astea ma intereseaza parerea oamenilor despre acest subiect).

Xanadron

#34
Citat din: adrian75 din  08 Septembrie 2010, 19:34:49
OZN-Hunter,pe mine chiar m-ar interesa sa aflu parerea oamenilor despre acesta data: decembrie 2012..sant curios daca  acest subiect este luat in serios de oameni sau este doar un banal subiect de discutie ....la o bere. ( In continuare eu raman la parerea mea ca in decembrie 2012 nu se va intampla nimic,sau mai bine zis...nimic de genul scenariilor apocaliptice,cu toate astea ma intereseaza parerea oamenilor despre acest subiect).
Pai mi se pare doar mie, sau niste omuletzi-forumisti si-au... dat totusi cu parerea pe topicul asta (si pe altele dedicate lui 2012), adrian75?! :roll:
Uite, io de pilda cred ca mi-am dat cu parerea chiar de prea multe ori (6 postari pina acum doar aici, si unele poate plicticos de lungi). Ba am si votat in poll/sondaj - mai precis, ca n-o sa explodam chiar cu totii. :-D

Cit despre seriozitatea (sau nu) a oricarei discutii, cred ca asta tine doar de prezentza (sau lipsa) argumentelor, logicii, scinteierilor deductiei etc - fiindca, egal daca expuse p-un forum ori la o bere/suc/vodca/apa chioara, :lol: simplele afirmatii "din burta", de tipul "eu sint de parere ca cutare chestie-i asa si pe dincolo doar fiindca asa-mi vine mie pe chelie" :-P sint din start neserioase.

Iar apropo de bere: de mult ma-ntreb daca micii omuletzi gri-verzui :-) cu state lungi de supraveghere stresanta a pamintenilor pot deveni oare si ei alcoolici?! :roll: :aliendance:
Ne-om convinge si de asta chiar in 2011 zic eu, clar ca la o bere cu gastile de ET - aia de comitet, fireste.:-D

In fine, viatza lunga va urez tuturor - si dupa 2012, evident - fiindca ne asteapta vremuri interesante...
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

darksid3

Citat din: Xanadron din  08 Septembrie 2010, 22:17:51


In fine, viatza lunga va urez tuturor - si dupa 2012, evident - fiindca ne asteapta vremuri interesante...



Poti s-o mai spui o data  :wink:
11.11

Quicksilver

You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

adrian75

Xanadron,pe forum,forumistii si-au expus punctul de vedere,eu ma refeream insa la opinia publica in general. Nu stiu,dar eu traiesc intrun mare oras si niciodata pana acum nu am auzit discutandu-se subiectul asta. E atat de aproape de noi 2012 asta,mi se pare mie sau este o liniste suspecta? Nu ar trebui sa fie mai multa agitatie?. Eu as propune un sondaj,facut pe strada pe tema asta,ca tare liniste este visavis de acest subiect.....extrem de fierbinte!Cat despre bere...foarte rar beau,insa parca m-as aseza la o masa in compania vreunui vizitator stiu eu...sa zicem din constelatia Orion...sau de altundeva :wink:

Guest

Eu sunt de parere ca 95% dintre teoriile legate de 2012 sunt niste bullsh*t-uri. S-a facut o intreaga industie pe seama acestui subiect( filme, carti, seminarii) si s-au castigat bani frumosi.

In cazul in care se va evolua pe plan spiritual, asta se va face datorita lucrului cu noi insine, nu din cauza ca a venit 2012. Insa din cate am inteles, se pare ca unele aspecte spirituale sunt avantajate in aceasta perioada, din cauza ca Terra traverseaza anumite spatii ale galaxiei ''incarcate'' energetic.

Ma gandesc cateodata la alte pericole, cum ar fi cele naturale, razboaie, ciparea etc. ASTA ma ingrijoreaza. Insa nu ma gandesc des ca sa nu-i dau putere. In cazul in care ele vor deveni realitate, voi lupta cu toate fortele mele.

Singurul aspect pe care-l observ, si despre care cred ca este legat de ''scenariile apocaliptice'' este cel legat de descoperirea adevarului si de darea pe fata a multor viclesuguri si murdarii/minciuni in mai toate domeniile. Chiar ma mir de cata rautate poate exista, si ce rezultate poate avea.


OzN_HunteR

Nimic     - 3 (13.6%)
Vor avea loc erupti Minore    - 4 (18.2%)
Vor avea loc erupti Majore    - 13 (59.1%)
Va exploda    - 2 (9.1%)

Din cate vad marea majoritate au votat varianta a 3-a cea ce inseamnaca sunteti siguri din sursele ce le aveti ca ceva se va intampla si nu va fi frumos. Intradevar se pare ca soarele are niste activitati as putea spune " explozive " si suntem in 2010.. In decursul a urmatori 2 ani vor avea explozi din ce in ce mai mari care vor afecta pamantul.
A nation which has forgotten the quality of courage which in the past has been brought to public life is not as likely to insist upon or regard that quality in its chosen leaders today - and in fact we have forgotten.

John.F.Kennedy

Tayka

Pentru a-þi forma o viziune de ansmblu uite ce scrie colegul Urban despre acest fenomen:
"Fenomenul care urmeaza sa se produca in viitorul apropiat este unul mai "rapid", datorita miscarilor corpurilor ceresti si radiatiilor de ioni hidrogen (protoni) se creeaza diferente de potential electric intre planete si stele, iar cand potentialul depaseste pragul critic, se formeaza eruptii solare care trimit direct si precis jeturi de plasma ionizata (protoni) spre planete, jeturi care lovesc planetele in atmosfera, in cazul nostru o atmosfera densa, bogata in oxigen.
Aceste jeturi de plasma nu ating suprafata planetei, ele sunt franate de atmosfera si mai mult, hidrogenul arde si formeaza nori in jurul unui "cerc de foc"
Ce se intampla in momentul acela?
Se anihileaza potentialul electric si se stabilizeaza ionic, adica "furtunile" se linistesc, creste cantitatea de vapori de apa si implicit densitatea atmosferei, DAR VAI  acestea formeazã de fapt un al treilea fenomen, mult mai violent. Atunci cand intreaga planeta este ionizata si mai ales in nucleul sau, se formeaza super-curenti intre planeta si stea, in cazul nostru intre Terra si Soare..Acesti curenti, antreneaza cantitati enorme de materie (plasma de hidrogen) si sunt atat de puternice incat nu mai ard in totalitate in atmosfera, ajungandu-se la descarcari electrice de foarte mare putere..In urmatorii 2-5 ani sau chiar mai devreme vor fi foarte multe asemenea descarcari intre Soare si toate planetele sistemului solar, in special intre Soare si planetele gazoase cum ar fi Jupiter,ºi indiferent unde te-ai afla pe glob si indiferent cat de adanc ti-ai construit un beci ca sa te salvezi, vei arde oricum...Bunkerele sunt INUTILE, pentru ca la furtunile care se preconizeaza nu vor face faþã,...nu ai avut ocazia niciodata sa afli ce inseamnã o furtuna de genul acesta, imagineaza-ti fulgere cu circumferinþe(grosimea fulgerului) de peste1km si cam cum va arata un oras dupa o singurã asemenea loviturã,si o sa ai o imagine apocalipticã de ansamblu destul de clarã.Asadar constructia de adaposturi necesare supravietuirii precum si salvarea unei minoritati elitiste este de asemenea inutila...Cosmosul si Terra joaca dupa alte reguli.

http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&a=citeste&p=Monitorul%20Expres%20Magazin&s_id=22717
http://www.stiintaazi.ro/index.php?view=article&id=4962%3Ahaarp-si-alte-experimente-geofizice-la-scala-planetara-utilitate-si-pericole&option=com_content&Itemid=58
http://www.lovendal.net/wp52/misterul-soarelui-lipsa-petelor-solare-arata-ca-pe-pamant-se-va-intampla-un-prapad-in-viitor/
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

calator astral

Citat din: Tayka din  10 Septembrie 2010, 11:30:13
Pentru a-þi forma o viziune de ansmblu uite ce scrie colegul Urban despre acest fenomen:
"Fenomenul care urmeaza sa se produca in viitorul apropiat e (...)
http://www.lovendal.net/wp52/misterul-soarelui-lipsa-petelor-solare-arata-ca-pe-pamant-se-va-intampla-un-prapad-in-viitor/
nu înteleg de ce urban stîrneste panica asta tot timpul...ca va fi nasol s.a.m.d...
eu cred ca mare lucru nu se va întîmpla, doar ca...vom mierli cu totii.
TOTI.

padme

Citat din: calator astral din  10 Septembrie 2010, 14:04:59
eu cred ca mare lucru nu se va întîmpla, doar ca...vom mierli cu totii.
TOTI.

Optimismul tau e induiosator:))))))))))))))

abyss

@cãlãtorul astral, dragule, corect prin ferentari se spune "o mierleºti" nu "mierleºti" :)
Eu am de gând sã mai stau puþin, atât cât sã fiu sigur cã au mierlit-o toþi fraierii. Apoi mai vedem... :)

Guest

Daca spuneti povesti de adormit copiii, eu ma duc sa ma culc. Nu de alta, da e guga-guga! :-D

Bring the show on, b*tch! Mi-am pregatit buncarul...