Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum credeti ca vom ajunge in 2012 ?

Creat de OzN_HunteR, 19 August 2010, 23:30:57

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ce se va intampla cu soarele ?

Nimic
Vor avea loc erupti Minore
Vor avea loc erupti Majore
Va exploda
Va tranmite informatii catre mintile noastre

Xanadron

Citat din: socrate din  26 Octombrie 2012, 19:38:45
PS.Unde-mi esti tu Tzepo-Anticrist-Reprezentant a Amazon-Doamna?!
In 2012 fara aparitia Anticristului va fi cu mult mai "plictisitor" ca pana acum.....

Ipoteza aparitiei unui Antichrist... matriarhal :-o (o... Mahdizeuza-amazoana) e chiar originala, draga Socrate!
Adevaru-i ca un anume blocaj mental funtioneaza nu doar in psyche-ul babelor (chiar de-s tinerele, eu tot asa le vad/zic) stind la coada raclei cu moaste, ci pare transferat cumva subliminal din nucleul teocratiilor patriarhale :evil: pina si astora mai... gnostici sa zicem (ca JE). :lol: 
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Cred ca expira cumva treaba cu patriarhatul ori matriarhatul. In prezent (2012) am ajuns sa avem o splendoare de Poponarhat la numai cateva zile de sf calendarului maya care apropo o fi el foarte ezact insa nimeni nu mai stie exact ce si cum si de cand o fi inceput el si cum ori pe unde suntem noi in calendarul nostru... Deci? Suntem in 2012/? am trecutara de el? om fi prin 2040 si nu mai avem habar? Mai conteaza? ...Pentru cine si de ce?  Pe cine asteptam si de ce? Ca sa faca ce? Sa ne faca nemuritori si dupa aia ce? Pana cand?
De ce?

SLEAH19

  Chaplin, a participat din amuzament, incognito la o preselecţie unde se căutau sosii şi imitatori perfecţi a lui Charlie Chaplin şi a ieşit pe locul 9 sau 10 .

Aşa şi antichristul, ar apărea dar are trac. Dacă apare unul care îl imită mai bine , matriarhal  sau travestit şi cu atâtea parareligii nu mai ştie omul care-i dracu veritabil.

    ..doar aşa ...zicese : antichristul nu are putere in ceruri ,ci doar aici pe pamant .....venirea anticristului va fi precedata de semne pana la dezvaluirea lui in fata lumii in toata ,,splendoarea'' lui....Cel care il opreste acum pe anticrist  se va da din drum, un eveniment central si decisiv se va intampla si anticristul se va descoperii ...... toate piedicile din fata pacatului vor pica si va incepe razvratirea de inspiratie satanica. ....,  şi multe altele.

Eu mă tot uit dar nu identific semnele, văd chestii minore , se schimbă lanţul trofic , pe sus rechinii mănâncă rechinii iar pe jos.. ,,aurolacii,, mănâncă mâncarea şobolanilor, şobolanii mănâncă mâncarea păsărilor ...

Şi ceva întrebări la întrebările lui @biss:

,,Am venit, de unde? Unde duce drumul?
Care-i rostul vieții ? Tainele sugrumu-l.
Câte inimi pure — Roata de Azur
Arde-n scrum și pulberi! Spuneți, unde-i fumul?
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

jean

Cum credeti ca vom ajunge in 2012 ?
Uitati-va la voi, la noi, la societate cum suntem la sfarsitul anului 2012. Ce parere aveti?
Ce cred eu?....Suntem la fel ca parintii, si strabunii nostrii, nu ne-am schimbat cu nimic. Dar am reusit sa schimbam mediul in care traim noi si celelalte fiinte. Ne vom pierde daca corpurile si spiritul nostru nu va reusi sa se adapteze schimbarilor create de noi. Noi ne-am facut-o, ce-si face omul cu mana lui......Este lucru manual. Actiunile noaste afecteaza si celelalte fiinte. Avem noi dreptul sa hotaram si pentu ele?...Ne-am intins mai mult de cat este plapuma. Oare cat vom mai fi tolerati? Sfarsitul este conditionat de actiunile noastre. Am ajuns sa rada si asteroizi de noi. Pe astia nu-i distrugem ca se omoara singuri  :-o :-D
Adevarul este dincolo de noi

licuriciu

2012 va fi un an foarte important pentru romani si Romania. Calauziti de guri (pluralul de la guru) ne asteapta o inaltare spirituala fara precedent, o inflorire economica exploziva si o mare fericire sociala. Puteti voi sa o ardeti misterios pe spiritualitate cat vreti, beleaua e ca voi nu contati, ci analfabetul somer care voteaza, precupeata indragostita in secret de CacaMal si babeta care suspina cand mai debiteaza (la strungul gandirii) I.Ilici Iliescu vreo metafora politica.
Apocalipsa nu vine din Cosmos, de la Satan sau Lucifer, nici macar de la asasinii economici sau armele psihotronice din mintea unora. Calaretul apocalipsei nu are balanta, arc, sabie in mana, ci stampila de vot. Si mai stupid e ca acel calaret e pieton si singurul sau scop e sa obtina o galeata, un mop, o pereche de cisme de cauciuc sau un bradulet frumos mirositor pentru masina care n-o are.

SLEAH19

  Deci tot bizonul săracu e de vină , chiar dacă are de ales intre un rahat si o troacă cu lături. Politică nu se face aici, dar daca vă luati ştampila cu like , şi vă deranjaţi până acolo , nu uitaţi să trageţi apa când ieşiţi din cabina de vot.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

#201
Ramasesem dator colegului Socrate c-o scurta precizare - nu-i zic insa "lamurire", fiindca prea lamurit nu-s nici eu inca. :lol:
Indiferent deci de actualul "peisaj" intr-adevar deprimant al coloniei amorfe si "anesteziate" ce pare sa fi ajuns natia asta-n ultima vreme, am receptat totusi chiar si la nivel personal unele... hai sa le zic date, care ma fac sa cred ca si aici se vor petrece evenimente legate de-o anume Trezire. Care nici acum nu pare sa depinda exclusiv de noi, numitii "bizoni" - ca medie ponderata vorbind, nu-i asa, colega SLEAH19? :wink:

De ce "si aici" in Romania insa? Fiindca SI AICI s-au innodat primele fire ale aventurii speciei umane si, pe linga unele "baze de date" stravechi, sint convins ca exista si la fel de stravechi "hardware-gadgets" puse la pastrare taman pentru manevrele viitoare. 8-) Iar cind spun asta nu fac nici cea mai mica legatura cu aiurelile tip Sundar-Singh, Baba-Vanga etc (care de fapt nici nu incearca sa explice in vreun fel motivele "luminoaselor lor predictii" pt. soarta spatiului mioritic). :-P Soarta care de fapt eu nici nu cred sa fie chiar atit de... orbitor de luminoasa  :star: de maine-poimaine.

Fiindca nu doar de-o Trezire antipatriarhala (sau anti-Poponarhat :-D) ar totusi vorba in umila mea opinie - si nici de tipul "inaltzarilor in vibratie" roz-bonbon cu triplari de spirale ADN si alte nazbitii descrise de nenumaratii... noi popi ai pseudoreligiei New-Age in definitiv. Unii dintre ei la fel de materialist-interesati ca si unii slujbasi ai Bisericii.

Nu insa-n 2012-fix si nici macar in spiritul biblicelor "raptures" (de tip enochian adica) nu cred sa decurga insa Schimbarea ce sta la un coltz, ci mai ales in sensul "micului" detaliu al schimbarii rutei pina acum normale a unora din spiritele inca p-aici-traitoare. Mai precis, a alora destul de "coapte" ca sa poata fi integrate intr-o cu totul alta Ordine... din alt plan decit asta darwinian-babilonic de-l traim, dar si insuficient de harshite-n strategiile evitarii capcanei arhontice :evil: a reincarnarilor.

Cam nebuloasa expunere inca, stiu, :-D dar mai e timp si de reveniri.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

socrate

Xanadron,Fiinta Nobila prin "exercitiu gandirii" impartiale,nu neaparat prin Nastere care denota educatia Logica neprobata,prin cea ce "scri" rezulta cu necesitate ceea ce esti,excluzand pt.moment, perversitatea actului de gandire patriarhal,Zen al forumului prin rezultat al Gandirii Logice al celor ce ti-au atreibuit aceasta calitate,esti fenomenala Fiinta,asta ca o constatare Realista si Nu ca o "lauda".
Decii...
CitatIpoteza aparitiei unui Antichrist... matriarhal  (o... Mahdizeuza-amazoana) e chiar originala, draga Socrate!
,de unde rezulta cu necesitate....
CitatAdevaru-i ca un anume blocaj mental funtioneaza nu doar in psyche-ul babelor (chiar de-s tinerele, eu tot asa le vad/zic) stind la coada raclei cu moaste, ci pare transferat cumva subliminal din nucleul teocratiilor patriarhale  pina si astora mai... gnostici sa zicem
,asadar ...si babele tinere sau mai putin,realizeaza anaomalia irationala a " fructulului"(masculul) care a ajuns sa coordoneze anacronic activitatea ideologica,legislativa, a "babei si babelor" ca si cum "fructul" ar fi pomul si nu viceversa...,sublima rationare....,ca atare rolul Anticristului Matriarhal ar fi repunerea in drepturi a doctrinei matriarhale datorita meritelor acestei "doctrine" si nu datorita "persoanei "Matriarhale care a elaborat-o,profund act de gandire, daca asta ai vrut sa spui...altimteri...de ce un Anticrist si nu o amazoana anticrista?!
In loc de concluzie...Adevaru-i ca un anume "blocaj mental" funtioneaza nu doar in psyche-ul babelor si babilor,tinere ori tineri....dar....tocmai incercarea de deblocare a acestui "blocaj" face farmecul acestui forum frecventat de Fiinte si creaturi...



Xanadron

#203
Rog stimatii moderatori sa modeleze :-D prima parte a postarii colegului socrate, ca altfel ajung sa ma cred Mahdi in persoana... :lol: Si nu vreau sa se creada asta, macar fiindca un amic ET meduziform :-) mi-a zis acum doi ani ca n-ar fi "copt" inca momentul sa bulibasesc prin vreo Redemption-Operation prematura vietile RUFOn-istilor (egal daca prin traznete nimicitoare sau extazuri astrale :star:). :wink:

La modul serios si ontopic acum: conexiunea Antichrist-2012 pare deja tocita de-atita uzare, dar inca-i loc de diverse interpretari mai mult sau mai putin teologice. Sau pur filosofice. 
Unele-s terifiante insa prin sistematizarea lor aproape... psihiatrica; pe fostul forum OMF avea de pilda o sectiune speciala un tip extrem de inteligent si cult de altfel (Dan Smith), care se credea nici mai mult nici mai putin decit... Iisus in persoana! :-o .

Lasind la o parte convingerea mea ca omu' era si e in continuare agent al unor Servicii (nu doar fiindca era prieten bun cu vectorul CIA Jack Sarfatti zic asta, ci si din cauza pozitiei sensibile detinute cindva de taica-su in administratia Eisenhower), expunerile lui impecabile reuseau sa convinga destui adepti.
Vad de fapt ca-i activ in continuare pe "noul" Open Minds Forum: http://openmindsforum.forumotion.com/t6p195-hello-cy-hello-omf-ii

(Am dat linkul la paginile astea fiindca cuprind date/prezumtii referitoare taman la 2012 si perioada imediat urmatoare, in care nea DS asta sustine ca-s deja puse-n aplicare strategii "soft-kill"-biologice-  de reducere a populatiei, ce vor fi urmate insa de unele "hard" dupa intarirea suficienta a statului "Big-Brother" global).

P.S. subintzeles, da' hai sa-l dau pe goarna si direct: Sper doar ca similitudinea situatiilor - mai precis, faptul ca si eu scriu cam prea mult, dar si MOCA p-aici - sa nu va faca sa ma includeti si pe mine-n aceeasi categorie a agentilor de influentza... :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

socrate

Ro-xana-fara termninatia "dron",mi se pare o exclamatie mai naturala de ceea ce esti,dar.... nu aceasta e fondul problemei.
Cum crezi ca vei ajunge in 2012 e intrebarea...am inteles ca...
Citatam receptat totusi chiar si la nivel personal unele... hai sa le zic date, care ma fac sa cred ca si aici se vor petrece evenimente legate de-o anume Trezire.
....deciiii... o anume Trezire sa produs si va continua  pana la Trezirea totala de care inteleg nu ai avut inca parte.
Personal...am avut parte de o anume Trezire evolutiva... care initial ma incantat dar pe masura ce Trezirea la crunta realitate evolua "realitatzile" ma ingrozeau si nedumereau in egala masura,atat de mult incat sa-mi doresc din nou...."adormirea"....,de aceea perseverenta si optimismul tau  iesit din comun m-au impresionat profund...si prin acostarea ta voiam sa aflu ce te face atat de perseverenta?!,gradul inalt sau incipient de Tezire?

abyss

#205
Oh.... am crezut ca pier in hohote de ras. Am si o melodie pt voi gay-boys: "roxana ai pierdut banana". Muahahaha!

alx

Ha ha ha...nice...but off-topic!
   Si ca sa vedeti  ca si eu am niscaiva capacitati,poci a vă spune cum cred ca va ajunge colegul socrate in 2012...MODERAT!   Asta daca continua in ritmul de acum...si ca sa ii dau un "start" bun predictiei mele,10% de la mine pentru socrate...sa fie...fara numar,fara numar,fara numar...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Xanadron

#207
Buey stimabili modelatori, voi va rideti p-aici :-D in loc sa-mi aduceti binemeritate osanale?!
Aveti fiecare de bagat 100 de matanii (p)ro-xana-deice, ba chiar si si dronice! :ufo: :lol:

Acu' pe bune, dupa auto-ironiile inevitabile: tema "2012" e perfect dezvoltabila si pe directiile ceva mai sus pomenite de JE (da' cine sa le mai citeasca tzinindu-se de burta? :wink:), mai ales in sensul dezamorsarii miriadelor de zvonuri tembele care roiesc accelerat indeosebi acum, cind "s-ar apropia" cica CEVA, fara ca cineva (nici macar eu deci :-D) sa poata sustina solid argumentat ce anume. Nu degeaba facusem topicul alalalt mai hazliu despre predictiile 2012-iste - atit de important, ca i-am uitat si numele :-P (era ceva cu zvonaci-raspindaci parca).

Si mai serios acum: panta ispititoare a "bascaliei pure" mi se pare insa oarecum riscanta, fie si doar din motivul ca o anume stare de "readiness" nu-i rea deloc, chiar daca n-o cadea cerul pe noi prea curind - doar sa nu frizeze paranoia.

Gata - revin, dar numai dupa ce... imi mai revin si eu. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Daca se apropie ceva atunci se explica mai multe. Acum 2zile o cunostinta a vazut deasupra Provitei de Jos un cilindru ruginiu-maron urias pe directia N-s. Fara zgomot si fara dare ora 9-10am a traversat o portiiune de cer ca mai apoi sa dispara pur si simplu.

andrei

   Salut!
Deasupra Provitei se vad multe ciudatenii,mai ales noaptea...fara gluma.Acum vis-a-vis de postarile ,,senzationale" ,pe tot felul de bloguri,forumuri sau clipuri,majoritatea  manarite ordinar si postate de tot soiul de ciudati,escroci sau pur si simplu de indivizi mai mult sau mai putin credibili(pastori new-age,misionari,nebuni iluminati de diverse si personale inchipuiri ,care posteaza tot soiul de traznai din diferite motive ,de la atragerea de publicitate pana la manipulare de cea mai joasa speta)de care e plin net-ul,spun asadar ca pana sa le luam in considerare si sa le supunem spre dezbatere aici,ar trebuii sa le trecem prin propria noastra cenzura si sa hotaram noi insine daca merita sa ne pierdem timpul,sa ne tocim nervii si sa ajungem intr-un final la ironii si certuri fara motiv.Pe bune forumul asta ar trebuii sa dezbata subiecte mai serioase, nu predicile unui nebun care se crede intruchiparea lui Dumnezeu pe Pamant. Parerea mea ...desigur.
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.