Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum credeti ca vom ajunge in 2012 ?

Creat de OzN_HunteR, 19 August 2010, 23:30:57

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ce se va intampla cu soarele ?

Nimic
Vor avea loc erupti Minore
Vor avea loc erupti Majore
Va exploda
Va tranmite informatii catre mintile noastre

Serban M

Citat din: @biss din  05 Octombrie 2010, 11:02:29
Eu am dorit sã sugerez beneficiile echilibrului interior. Cam ce ai descris ºi analizat ºi tu, xanadron.

Sunt de acord cu tine Sirius, aºa ar trebui sã fie. Însã o luminã puternicã va genera ºi umbre puternice... Altfel nu am cunoaºte cã e luminã.

Nu neaparat.

Asa am fost invatati sa credem. Parerea mea este ca umbrele sunt doar iluzii formate de o patura ce incearca sa acopere lumina. Patura gaurita pe ici pe colo.. care da impresia unui intuneric care chiar exista si este in razboi cu lumina.. cand de fapt e nimic mai mult decat o patura care acopera lumina.

Dupa cum zicea cineva.. frigul este doar absenta caldurii, frica este doar absenta iubirii.

abyss

#151
Citat din: Sirius13 din  05 Octombrie 2010, 11:21:59

Parerea mea este ca nu exista cale de a devenii liber in dimensiunea actuala unde instinctele primare joaca un rol decisiv, unde puterea e scopul suprem al vietii. Mereu vor exista manipulatori si asa zisi salvatori.

Libertate va fi atunci cand vom evolua toti si vom intelege ca suntem unul.

Initial spui ca nu exista cale de a devenii liber in actuala manifestare iar apoi se poate percepe un glas stralucitor care spune ca vom deveni liberi cand toti vom intelege ca suntem Unul... Aici nu te contrazic insa daca te gandesti ca Unul e in toate trupurile noastre si se bucura de a experimenta Sinele in fiecare din individualitatile existente atunci nu mai e nevoie de a ajunge toti la intelegerea ca de fapt reprezentam o singura minte constienta de-a lungul tuturor lumilor, deoarece chiar si unul din noi daca realizeaza adevarul, in esenta tot Unul este. Insa putem sa privim si altfel rolul nostru (al individualitatilor noastre) in univers, adica de ferestre nenumarate si diferite prin care patrunde aceeasi lumina a constientzei, astfel deducand de aici ca daca numarul ferestrelor creste atunci Universul se expansioneaza, sau creste in complexitate, se dezvolta. Totusi, a deveni treaz, sau constient ori a-ti eleva constiinta la nivele fine de perceptie si a permite luminii sa vina in aceasta lume si sa se manifeste tine de liberul arbitru. Este decizia noastra daca asemeni unor valuri din ocean admitem ori ba, ca in realitate suntem cu totii oceanul in sine. Este un proces lung si plin de grandoare.

Cand am scris despre contrastul dintre lumina si umbra m-am referit la o cale, una dintr-un milion, catre cunoasterea suprema care conduce catre eliberare. Nu mai descriu acum ce inseamna eliberarea dar ea poate fi inteleasa ca fiind starea de constiinta elevata ce ofera libertate absoluta de intentie si eventual pentru aceia care doresc, darul suprem sau pastrarea identitatii personale. Insa... Sirius13, ce este lumina de care tot vorbim? Bun, intunericul e o iluzie dar privit din planul dimensiunii noastre si lumina este asemeni unei iluzii... Iata, in descrierea veche a lumii fiinte inteligene bineintentionate ori pe invers, si altii, sunt manifestari luminoase. Deci daca pornim sa sondam in abisul constiintei noastre, putem descoperi ca aceasta patura ciuruita a intunericului acopera lumina. Materia oculteaza spiritul. Dar daca ne apropiem de lumina ce straluceste si radiaza din toate formele ce ne-nconjoara....si strapungem vãlul ei parcurgand lumile celeste, incepem sa capatam puterea de a percepe sensul cum ca totul, absolut totul este acea minte nemarginita, Sinele, ceea ce ne face sa percepem ca suntem constienti. Aceasta este prima treapta, constientizarea unicitatii pure a mintii. Astfel o data ce intri in aceasta intelegere, ce in fapt e reprezentata de o stare de spirit unde intreaga fiinta cosmica si mintea prin care esti constient sunt Unul, atingi constientizarea numita si "galactica" unde toate nivelele impreuna cu dimensiunile cosmosului ating constiinta Infinita Divina.

Totul incepe simplu cu a intelege identitatea noastra si ca dincolo de ea este acest camp universal al constiintei pure. Si ca dincolo de aceasta toate lumile, toate dimensiunile si locurile sunt cuprinse si continute. In fiecare fiinta, in structura ei este cuprinsa totalitatea cosmosului asemeni unei parti dintr-o holograma cuantica constienta. Fiecare punct din spatiu si timp este in mod intim integrat si prezent in fiecare punct din timp si spatiu prin acest nexus al Mintii Cosmice ce este pura si constienta. De aceea timpul liniar si spatiul liniar nu reprezinta o bariera si odata ce ai atins acest punct al trezirii constientei individuale si intelegi natura mintii prin care percepi chiar si aceste cuvinte, in acest moment, constientza, mintea care intelege si e treaza este acea Fiintza Constienta, acel "Unul" ce se reflecta prin noi toti. Nu trebuie sa daramam universul pentru a descoperi asta. Totul este sa ne permitem a percepe acest adevar simplu. Sa lasam mintea sa se perceapa pe ea insasi in liniste. Asta inseamna a realiza, a intelege, a trai adevarul prin reducerea acestui zgomot ce apartine fluxului mental de date ce sunt inoculate de catre sistem, flux ce ne permite sa percepem abia un punct din timp si spatiu. Totusi Fiinta Cosmica este in noi, noi suntem Unul, si cand dorim sa chemam in ajutor aceasta Fiinta Unica... ea este acolo, prezenta in noi, deoarece ea nu este prezenta doar intelectual ci si in fapt prin realizarea acestui adevar la un nivel constient si intr-un mod exponential. Astfel nu vom mai fi singuri niciodata. Deoarece in acea stare mentala poti apela oricand la acest formidabil nexus, prin unicul si cel mai ultimativ mod de comunicare din cosmos care este constiinta insasi. Nimic nu poate fi mai frumos si mai eliberator dacat aceasta experienta... existenta insasi.

:ufo:


zamotrak

Citat din: @biss din  05 Octombrie 2010, 21:02:29
Totusi Fiinta Cosmica este in noi, noi suntem Unul, si cand dorim sa chemam in ajutor aceasta Fiinta Unica... ea este acolo, prezenta in noi, deoarece ea nu este prezenta doar intelectual ci si in fapt prin realizarea acestui adevar la un nivel constient si intr-un mod exponential. Astfel nu vom mai fi singuri niciodata.

Frumos,foarte frumos @biss.O sursa nebanuita si inepuizabila, de energie sufleteasca.Si mai mult decat atat.Aveam nevoie.Acum ,stiu unde sa caut.

Serban M

#153
@biss, perfect deacord cu tine.

Insa tot nu sunt deacord cu chestia asta :
CitatAltfel nu am cunoaºte cã e luminã.
acum fiecare cum simte... adevarul relativ.

abyss

@Sirius13, man :),

Nu-i problema ca nu esti de acord, e perfect asa.
Poate nu am fost eu prea clar cand ti-am raspuns. E vina gandirii mele imagistice ce-n multe ocazii imi creaza dificultati in a condensa-n cuvinte propriile idei-imagini inspirate de comentariul interlocutorului.

Serban M

Citat din: @biss din  05 Octombrie 2010, 23:03:41
@Sirius13, man :),

Nu-i problema ca nu esti de acord, e perfect asa.
Poate nu am fost eu prea clar cand ti-am raspuns. E vina gandirii mele imagistice ce-n multe ocazii imi creaza dificultati in a condensa-n cuvinte propriile idei-imagini inspirate de comentariul interlocutorului.

Am inteles, stai linistit.  :lol:

asgard

#156
În 1 ianuarie 2013 voi bea un pahar de vin in cinstea viitorului omenirii. De 10 ani aud cum lumea se va sfarsi...dar vad ca numa nu vrea sa moara cotoroanta de Gheea. Ultima oara am auzit ca in 11 oct va incepe un razboi mondial. Vad ca nu a inceput. Ba va incepe in 25 oct(11 oct in calendarul rusesc) vad ca si acum sunt in viata. Nu mai am puterea sa cred in mayasi sau babe oarbe gen Vanga, cred doar in viitorul omenirii. Voi mai puteti crede aceste povesti gen 2012 ?
Deci sa raspund la intrebare : vom ajunge in 2012 sanatosi si vom trece de acel an la fel de sanatosi....

Xanadron

1. Fii binevenit in zona rufonistica, asgard! (nu remarcasem ca esti nou pe-aici).

2. Nu te grabi prea tare insa cu saritu' la concluzii radical "debunkeriste" :wink: - fiindca numita data prezumtiva de incepere a WW-III anuntata de raposata Baba Vanga era totusi 11 noiembrie 2010, nu octombrie!
Adica 24 nov., "pe stil vechi" - data la care, intimplator sau nu (eu inca sper ca doar intimplator si mai ales... reversibil) au inceput sa se "faulteze" cele doua Corei.  8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

asgard

#158
Da am gresit datele din neatentie, dar concluzia ramane valabila. Daca ai sti cate povesti de adormit de acest gen au existat in ultimii 200 de ani... si fiindca pe majoritatea le cunosc, recunosc patternuri si faza cu 2012 mi se pare o asemenea manipulare. Oamenii care traiesc in frica sunt mai usor de manipulat... si dupa ce va trece 2012 se va inventa un nou iminent dezastru si vor fi alti oameni care vor creade...

ps - cartea lui ion tugui "7 ani..." este adevarata ? este povestea cu 2012 diferita ?

ps2 - in plus cine ar putea sa se razboiasca in ww3 ? Cine ar putea contesta suprematia aliante SUA-UE-Russia ?

Xanadron

#159
Sa nu includem totusi mayasii in categoria impostorilor (din care clar ca si raposatul Tzugui face cu... succes parte, impreuna cu contele Incapuciato si toate apocalipsele lui). :D

N-ar trebui trecuta insa cu vederea nici corelarea deductiilor mai mult sau mai putin inspirate cu datele concrete "transpirate" din mai multe surse (inclusiv Pentagonul sau NASA, cunoscute pentru rezervele lor de a spune prea... multe ;)) apropo de probabilitatea ridicata a unor evenimente geofizice majore  - chiar daca nimeni nu stie cu ce anume consecintze - chiar in jurul datei respective (2012) - CME (Coronal Mass Ejections) etc etc.

Iti recomand oricum citirea prealabila a multiplelor schimburi de idei pe teme de orice gen, inainte de abordarea oricaror problematici. Altfel, exista riscul inerent ori de-a te lupta cu morile de vint, :-D ori de-a nu veni cu nimic nou.

P.S. Cine ar putea contesta numita suprematie?! Simplu: CHINA.  :-P Eventual cu Japonia "la brat" ;) (fiindca relatiile nipono-americane nu-s chiar atit de... roze cum s-ar putea crede).
Ca sa nu mai vorbim de nazistii "restanti" prin Antarctica (opinie strict personala - n.b.), fiindca intram deja pe cimpul supozitiilor argumentate doar circumstantial (deocamdata). Si pe tema asta iti recomand insa "rasfoirea" atenta a forumului.

O seara excelenta tuturor
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

asgard

mayasii nu sunt impostori fiindca nu au nimic de a face cu aceasta poveste. Ei au fost doar folositi ca si cal de bataie...
iar evenimentele de gen CME au existat si in trecut si vor exista si in viitor...si cu toate acestea rasa umana de 2 mil. de ani nu a disparut. Iar cand o sa am timp sa scriu o sa si povestesc care este teoria mea privind aceste evenimente...2012

Tayka

Citat din: asgard din  27 Noiembrie 2010, 22:16:32
Iar cand o sa am timp sa scriu o sa si povestesc care este teoria mea privind aceste evenimente...2012
Bine ai venit la Rufon Asgard!Iarta-ma daca gresesc dar teoria ta se aseamana cumva in linii mari cu aceasta?;

''...absolut toate informatiile legate de:Anul 2012,data 21dec.2012,inf. privind iminenta desfasurare a unor evenimente  catastrofale ca;comprimarea timpului,mega-furtuni magnetice solare,planeta Nibiru, cutremure,tnami,eruptia supervulcanilor,inundatii,lovirea Terrei in zona artica de catre un meteorit,inversarea polilor,lumea intra si extra terestra,bunkere,milioane de sicrie pregatite,ozn-uri,calendarul maya,sfarsitul timpului,etc,etc.Toate acestea sant stiri create si lansate de oameni organizati cu un scop ocult si f.f.bine determinat,iar aceste informatii sant strict necesare ca preludiu la formarea unei psihoze colective mondiale,necesara pentru atingerea a 2 mari tinte: 1)Mondializarea.2)Schimbarea actualei credinte religioase cu una noua.In acest sens organizatii ultra secrete,cu puteri decizionale supreme au organizat primul scenariu (activat deja),si care are ca scop inspaimantarea intregii lumi cu iminenta lovire a Terrei de catre planeta Nibiru,care intradevar se va apropia f. mult devenind vizibila si enorm de mare:aproximativ cat dublul discului solar,sa calculat insa ca ea nu va lovii Terra dar va trece f. aproape,si astfel va putea fi creat primul scenariu constand in salvarea Terrei de catre ozn-uri care dupa ce vor lovii planeta Nibiru cu lasere si generatoare de fascicole luminoase necesare producerii psihozei,dar care in fapt nu vor afecta traectoria planetei,ci doar o vor invaluii in flacari dupa care,,eroii'' vor cobori pe pamant unde vor fi primiti ca zei,si vor intemeia o noua ordine si o noua religie.Cam acesta ar fi adevaratul motiv pentru care primim acum acest noian de informatii inspaimantatoare.Mai trist este insa ca cel de-al 2-lea scenariu va avea ca scop eliminarea pana in 2012 a majoritatii populatiei Terrei cu asa zisele explozii,furtuni si fulgere solare dar si cu infectari epidemice in masa,hrana otravita cu e-uri,cutremure  secete, uragane si tnami provocate,...(sursa tv.otv).''
Ei ce zici?cam asa va fi si teoria ta?Daca e asa este ..gresita din start,mai sapa prin forum.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

asgard

#162
Inceputul se aseamana dar sfarsitul difera total. Nu ma cunosti asa ca nu ma baga in niste sabloane create de tine...si in plus vad ca nici nu ai puteri paranornale, fiindca nu stii ghici :-D

PS - China nu are puterea sau tehnologia sa invinga India,... uitati-va pe datele comparate privind armamentul marilor puteri. Iat tinand cont ca puterile albe au aproape 1 miliard oameni nici avantajul numric chinez nu mai este asa mare. China este o gogoasa umflata....

Tayka

Nu e nevoie de puteri paranormale ca sa constati ca acest forum e tixit cu 2012 variante despre..anul 2012,atat de multe,incat nu cred ca ar mai exista si altele cat de cat plauzibile,eventual doar daca ne ciocnim asa de tare cu Nibirienii incat sa ne arunce direct la ei si pe ei direct la noi,si uite asa sa facem schimb de ..planete. :fullmoon: :-D
O seara minunata va doresc.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

horia2008

Si iata ca a venit si 28 octombrie 2011 (e adevarat ca inca n-a trecut :-)), data considerata de unii (Carl Johan Calleman) ca fiind adevaratul 21.12.2012 :wink:
Parerea mea este ca asa cum vom trece (daca :|) de 28.10.2011 asa vom trece si de 21.12.2012, daca vom ajunge pana acolo desigur, din alte pricini decat cele clasic atribuite (sfarsitul calendarului mayas si al lumii asa cum o stim, elevare spirituala colectiva, o noua paradigma, aliniere galactica etc) cum ar fi altele mai concrete induse de the puppeteers si stapanii din umbra cu tot mai mare insistenta, pare-se...
Cu aceasta ocazie (unica, desigur, ca doar azi e 28.10.2011 :wink:) mi s-ar parea interesant sa revedem/reluam spre discutie opinii si pareri expuse la pagina 6 a prezentului topic in legatura cu data de 28.10.2011 si conexe indeosebi vis-avis de experientele colegilor @biss si Xanadron (decurand revenit prinre noi :-D) daca binevoiesc desigur....

Citat din: Xanadron din  16 Septembrie 2010, 01:40:45
CitatCitat din: Nox din  16 Septembrie 2010, 00:15:29

    Carl Johan Calleman spune cã 12 decembrie 2012 e de fapt 28 octombrie 2011.

    http://www.calleman.com/content/articles/end_of_creationcycles.htm

    Corecția vine din corelarea corectã a calendarului Gregorian cu cel Maya (Numãrãtoarea Lungã).
Gind la gind cu C. J. Calleman, Nox - multzam pentru informatie!
Desi n-aveam habar de ipoteza asta (corecta teoretic), cred de prin 1982 in acutizarea Schimbarii de la inceputul primului deceniu al mileniului asta si "pariez" in continuare pe 2011 - mai precis, "din primavara pina-n toamna". 8-)

Citat din: @biss din  16 Septembrie 2010, 13:18:24
Ce anume te-a determinat Xanadron, ca în 1982 sã simþi anul 2011 ca fiind "acela"?

Þi-am pus aceastã întrebare deoarece în 1986 eu am simþit anul 1990 ca fiind marcant iar în acei ani 90-91 am purtat o discuþie cu aceleaºi persoane din 86 care iniþial nu erau de acord cu posibilitatea manifestãrii  unor evenimente în perioada 89-92 ºi care persoane acum erau în schimb obsedate de anul 2000. În urma discuþiilor intense mi s-a declanºat acelaºi fenomen de percepþie a fluxului temporal ºi am "vãzut" iarãºi cum pe fluxul timpului apare un nod de evenimente în anul 2011 ºi chiar aºa le-am spus  - dacã e sã fie ceva atunci în 2011 se va întâmpla. Apoi m-au întrebat detalii, ºi le-am spus cã schimbarea þinea mai mult de primirea unei informaþii ºi de conºtientizarea unui adevãr. Desigur stilul de viaþã se va schimba dar treptat. Nu am vãzut cataclisme sau rãzboaie ci un comunicat oficial fãcut omenirii sau propagarea unei informaþii pe scarã globalã, care a avut puterea sã anihileze toate sau aproape toate neânþelegerile ºi sã creeze motivaþia stabilirii unui curs nou ascendent.

Acum privind lucrurile dupã atâþia ani, sunt interesat în mod personal  deoarece am fãcut pariu cu mine însumi sã vãd dacã am avut dreptate.  Ceilalþi cu care discutam pe vremuri ne-au pãrãsit între timp.

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3131.msg52309.html#msg52309


Citat din: Xanadron din  17 Septembrie 2010, 09:15:03
Ziceam mai sus: ""Sursa" numitei convingeri e o ...nu chiar simpla viziune - si nu tocmai similara celei traite de tine - dintr-o perioada mai deosebita (de inconstientza - coma poate-ar fi prea mult spus?) de circa 3 ore prin care-am trecut in 1982. Din cauze oricum irelevante pentru tema discutiei."
Scurte completari - fara sa ma cred vreun Maahdi/profet, :lol: cred c-am fost expus totusi o tzira la curentii... ascendenti ai fluxului temporal fiindca, in cursul numitei stranii perioade, n-am avut deloc manifestarile asa-zis standard ale comei/mortii clinice (retrairea accelerata a vietii de pina atunci, tunel, Lumina, reintoarcere, eventual trimitere inapoi, pe Prison Planet, 8-) de catre arhonti/spirite/small greys/ingeri/dracusori etc), dar reamintirea "visului" a fost imediata si intensa.

Mai clar, am trait in devans :roll: citeva situatii (mai precis 5, dintre care 3 aveau loc in tartacutza mea zdravan zguduita :-D taman in 2011 - precum spuneam, "din primavara pina-n toamna").
Toate, din viitorul inca netrait al propriei vieti - momente confirmate de evenimente ulterioare. Adica de confruntarea-n "real" cu personajele-peisajele-deciziile implicate in primele doua evenimente. Fiindca, evident, ultimele 3 inca n-au avut loc.
Revin insa - asta fu doar primul episod. :wink: