Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum credeti ca vom ajunge in 2012 ?

Creat de OzN_HunteR, 19 August 2010, 23:30:57

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ce se va intampla cu soarele ?

Nimic
Vor avea loc erupti Minore
Vor avea loc erupti Majore
Va exploda
Va tranmite informatii catre mintile noastre

jean

#15
Citat din: calator astral din  03 Septembrie 2010, 20:34:09stii tu sigur? dar în 2011 ?
Iti este frica de schimbarea ce va sa vina? De moarte? Tocmai tu ,,calator astral" sa te sperii de evenimentele ce vor urma?
Ar trebui sa nu te sperie, daca tinem cont de cunostintele tale pe domeniu. Moartea? daca este doar o trecere spre altceva, nu trebuie sa fie un motiv de frica. Multi vor muri pana in 2012 din alte cauze si ei, saracii, stau cu frica ca in 2012 se va intampla ceva rau. :-D
 Uite mie nu-mi este frica de 2012, daca este scris sa se intampe ceva, se va intampla. Nu putem schimba nimic. Daca nu, vom merge inainte si mai mult a sigur ca asa va fi. Frica blocheaza mintea umana, am atatea alte probleme pe cap si nu mai vreu si aceasta problema a sfarsitului, prefer ca, timpul ce a mai ramas sa-l folosesc intr-un mod mult mai bun. Sa acumulez cat mai multe cunostinte si vom mai vedea.
 Si nu uitati, din punct de vedere fizic oricum vom muri, fiecare la randul lui. Ce conteaza cand, cum, se va inampla. Vai se va distruge civilizatia, Pamantul?... Ce sa spun, civilizatia, a mai fost si s-a distrus, a disparut. Ce avem noi mai cu mot sa ramanem aici? Pamantul? Cu Pamantul nu cred ca se va intampla nimic. El va ramane aici in vesnicie purtad in memoria sa toate civilizatiile ce s-au perindat pe aici. Creatorii lui vor face curatenie dupa noi asa cum un agricultor curata terenul pt. anul urmator arzind gunoaiele care au mai ramas si curatand terenul. asta dupa ce a adunat recolta care-i foloseste.
 Reflectati la cele de mai sus, maine va veti trezi cu o noua viziune asupra vietii, o seara buna.
Adevarul este dincolo de noi

Tayka

Jean-ai scris f. convingãtor,mai puþin treaba cu trierea(recolta)care cam are iz de tãmâie,iar agricultorii nu pot fi deloc comparaþi cu ..creatorii,pentru cã aceºtia nu ne-au semãnat pe aici ca sã ne cultive ºi cu atât mai puþin sã ne trieze,ci pentru ai moºtenii cândva.Sigur,pãzitorii turmei având grade mai mici ºi fiind recrutaþi dintre noi,se mai aseamãnã cu fermierii pe ici pe colo,dar decizia finalã e luatã totuºi de EI în prezenþa ta.-sursa;biblia.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Luda

Ma bag si eu ca musca in lapte.
Ce de dreptate poate sa aiba jean in postul lui; ma gandesc ca cei care asteapta "2012" chiar nu le place in pielea lor sau au alte asteptari de la viata. Cred ca la cate scenarii am citit pe internet auzit la TV etc nu are cu ce sa ma surprinda anul 2012 dar asta nu inseamna ca o sa imi constriesc buncare(sa imi sap groapa) ca altii sau ca o sa incep sa imprastii haos prin populatie  :-D (rad pentru ca am un coleg de facultate ( saracul cred ca e dus cu pluta ) care a tinut sa ma sune la 2 din noapte sa imi zica ca o sa fie imediat un cutremur ca asa ia zis bunica acestuia dupa ce vazuse la OTV o "clarvazatoare" si nu mai zic scenariile lui despre vulcanul din islanda).
Parerea mea este ca fiecare trebuie sa isi traiasca viata cum stie si mai ales cum poate sa se bucure de aceasta pentru ca atunci cand iti vine sfarsitul tanar/batran 2012/2070 sa nu ai regrete si sa nu ai constiinta incarcata.
(sincer cred ca probabilitatea sa mor in trafic e mult mai mare decat scenariul 2012, si partea nasoala este ca nu o sa mor din cauza unui accident ci din cauza ca nu i-am acordat prioritate lui cumatru viclean care nervos vine cu pistolul si il flutura prin fata mea ca mai nou asa se poarta pe strazi(daca intelegeti mesajul :) ))

angellla29

Nu stiu sigur daca se va intampla ceva in 2012 dar sigur ceva trebuie sa se schimbe

OzN_HunteR

Eu nu stiu ce sa mai zic dar am observat foarte multe schimbari in toate domenile, focuri devastatoare, tornade nemaivazute, uragane imense, grindina cat pumnu ....si lista poate continua  asta e partea naturala.... partea omeneasca are si ea la randul iei schimbari majore, au scazut bursele intens, lumea se bate pentru orice, am ajuns sa murim de foame, oameni cu 5 masterate lucreaza pentru un salar de 5 milioane,......unde vom ajunge in halul asta ?

Pace si respect, pentru parlament [ logic ca glumesc ]
A nation which has forgotten the quality of courage which in the past has been brought to public life is not as likely to insist upon or regard that quality in its chosen leaders today - and in fact we have forgotten.

John.F.Kennedy

Tayka

Observaþiile privind partea umanã relatate mai sus din fericire sânt doar regionale(balkanice),nu se poate spune cã  în occident este dispreþuitã cultura,dimpotrivã este cãutatã ºi rãsplãtitã dupã cum se cuvine.La noi acest dispreþ manifestat pretutindeni îºi are rãdãcinile în însuºi geneza poporului Român,care deºii trãieºte de milenii pe aceste meleaguri iatã nu-ºi poate demonstra obârºia de naþiune aºa cum o pot face dacii,romanii,þiganii,nemþii,maghiarii,etc.Nu avem o genezã clarã dar e clar cã provenim din toate aceste neamuri,ori neavând un strãmoº comun,nici nu ne iubim noi prea tare unul pe altul(ba chiar ne dispreþuim)spre deosebire de francezi,germani,scandinavi,ori tocmai aceastã lipsã a marelui sentiment de adevãratã mândrie naþionalã(ºi nu doar trâmbiþatã)ne-a fãcut mai deunãzi sã ne vindem pânã ºi tronul(regii fanarioþi fiind unici în lume)iar azi sã fim în coada Europei.Marea majoritate dintre noi nici nu am auzit de 2012,ne trãim clipa cerºind,furând,înºelând,ºi dormind la fel de bine în cocioabe ca ºi în palate cu turnuleþe,ne înmulþim foarte rapid,ºi murim fãrã sã ne pese cã am fãcut umbrã degeaba acestui pãmânt.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

calator astral

nu fi chiar asa dur draga tayka! E drept ca nicaieri în lume nu gasesti un proverb similar nefastului "Capul plecat sabia nu-l taie!"...Eu cred ca pe de o parte ai oarecum dreptate, dar e sigur ca dacii au avut un perimetru restrîns din Carpatii Meridionali  si nordul Olteniei, si doar ROMANII ne-au lasat marturii vizibile a unei forme de organizare locala si statala, precizez ca absolut toate datinile si obiceiurile, limba si caracterul national sînt opera lor, iar din lista propusa ai omis de asemenea sa mentionezi misterioasa societate matriarhala care se pare ca ar fi guvernat Bucegii cîteva mii de ani...Aici e un motiv de Speranta, dar deocamdata nu se pune accentul pe anumite aspecte ale originii Poporului Român. Cine are interes sa escamoteze acest Adevar?

Tayka

Dragã Cãlãtorule-Dacii au fost un popor mândru ºi puternic,dar din pãcate nu ºi strãbunul nostru,la fel ºi Romanii care sã ne ierte bunul D-zeu dar nu s-au prea împreunat cu fecioarele Dacilor aºa cum ne spunea la istorie,ci mai degrabã cu ..pirandele iobagilor,ºi poate cã de aceia cei de prin câmpia Dunãrii sânt o leacã mai ..ciocolatii.Cât despre proverbe ce sã mai vorbim; mai nou capul plecat sabia îl taie primul.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

OzN_HunteR

A nation which has forgotten the quality of courage which in the past has been brought to public life is not as likely to insist upon or regard that quality in its chosen leaders today - and in fact we have forgotten.

John.F.Kennedy

adrian75

Ce reprezinta de fapt acest an 2012 pt oameni,in general? Care este starea de spirit a oamenilor vizavis de aceasta data..decembrie 2012?

OzN_HunteR

ma scuzati dar raspundem prin intrebari ? ma asteptam la ceva rasounsuri, comentari.

Citat din: adrian75 din  07 Septembrie 2010, 22:09:10
Ce reprezinta de fapt acest an 2012 pt oameni,in general? Care este starea de spirit a oamenilor vizavis de aceasta data..decembrie 2012?
adrian75 mai bine faceai un post nou cu raspunsul tau. ....
A nation which has forgotten the quality of courage which in the past has been brought to public life is not as likely to insist upon or regard that quality in its chosen leaders today - and in fact we have forgotten.

John.F.Kennedy

padme

Citat din: Tayka din  07 Septembrie 2010, 01:23:34
Dragã Cãlãtorule-Dacii au fost un popor mândru ºi puternic,dar din pãcate nu ºi strãbunul nostru,la fel ºi Romanii care sã ne ierte bunul D-zeu dar nu s-au prea împreunat cu fecioarele Dacilor aºa cum ne spunea la istorie,ci mai degrabã cu ..pirandele iobagilor,ºi poate cã de aceia cei de prin câmpia Dunãrii sânt o leacã mai ..ciocolatii.

Imi pare rau ca trebuie sa te contrazic! Eu provin dintr-o puternica zona daca - Argedava- unde numele localitatilor au ramas si pana azi... dace, roma(cu i din a)nizate! Romanii nu s-au impreunat cu fecioarele dacilor, (da'nici cu ale iobagilor) dar nici n-au cucerit intreg teritoriul si nici n-au asimilat populatia existenta in teritoriu-tot din cartea de istorie. Daca vrem sa stim cine suntem ne trebuiesc statistici ale grupelor sanguine, cum spunea un antropolog, sau niste studii... ADN cum a facut National Geografic! Aia ca nu ne iubim intre noi... e perfect adevarata, din pacate!

Siberia

#27
CitatImi pare rau ca trebuie sa te contrazic! Eu provin dintr-o puternica zona daca - Argedava- unde numele localitatilor au ramas si pana azi... dace, roma(cu i din a)nizate! Romanii nu s-au impreunat cu fecioarele dacilor, (da'nici cu ale iobagilor) dar nici n-au cucerit intreg teritoriul si nici n-au asimilat populatia existenta in teritoriu-tot din cartea de istorie. Daca vrem sa stim cine suntem ne trebuiesc statistici ale grupelor sanguine, cum spunea un antropolog, sau niste studii... ADN cum a facut National Geografic! Aia ca nu ne iubim intre noi... e perfect adevarata, din pacate!
Poate  in 2012 o sa aflam si noi mai clar care este originea poporului nostru.
Am citit si eu niste expuneri si referate facute de istorici straini cu privire la posibilitatea ca originea poporului nostru sa fie un mix al poporului dac cu cel roman; concluziile lor au fost cat se poate de clare: romanii nu s-au "unit" cu fecioarele dacilor, nici cu nevestele dacilor, au cucerit doar o parte a teritoriului locuit de daci, teritoriu pe care l-au administrat si lucrat singuri, cu cetateni romani adusi din alte provincii cucerite de ei si cu legiunile lor. Intrebarea acestor istorici era: unde au disparut dacii din teritoriul ocupat de romani???
Cred ca dezbaterea acestei probleme s-ar inscrie in alt topic.
Parerea mea e ca vom ajunge in 2012 mult mai saraci, vom fi aruncati intr-un razboi pe care nu ni-l dorim, vom fi tot mai mult manipulati cu diferite teorii ale sfarsitului omenirii, ni se vor servi pe tava tot felul de alte teorii ale originii noastre extraterestre, vom avea parte de o intalnire de gradul 3 transmisa in direct si de diferite alte nebunii de genul "semne ceresti" contrafacute, vom asista mai pe scurt la derularea unui intreg scenariu de film SF regizat de o mana de oameni fanatici, asa zisa elita a lumii.
Unii vor astepta 2012 in buncarele lor, altii vor astepta sa vina si sa treaca la fel ca orice alt an, altii vor astepta cu frenezie crezand ca dintr-o data vor avea parte de un salt in dezvoltarea spirituala, a constiintei, pe o treapta mai inalta, altii vor astepta crezand ca vor trece intr-o alta dimensiune, iar altii vor sta cu ochii-n cer asteptand sa vina navele fratilor galactici sa ii salveze.
Ar mai fi o intrebare de pus totusi: Cati si cum vom ajunge in 2013 ?
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

calator astral

Citat din: Siberia din  08 Septembrie 2010, 12:48:04
O intrebare de pus totusi: Cati si cum vom ajunge in 2013 ?
________________________________________________________________________________________

"1.    ªi m-am uitat ºi iatã Mielul stãtea pe muntele Sion ºi cu El o sutã patruzeci ºi patru de mii, care aveau numele Lui ºi numele Tatãlui Lui, scris pe frunþile lor.
2.    Atunci am auzit un glas din cer, ca un vuiet de ape multe ºi ca bubuitul unui tunet puternic, iar glasul pe care l-am auzit ca glasul celor ce cântã cu alãutele lor.
3.    ªi cântau o cântare nouã, înaintea tronului ºi înaintea celor patru fiinþe ºi înaintea bãtrânilor; ºi nimeni nu putea sã înveþe cântarea decât numai cei o sutã patruzeci ºi patru de mii, care fuseserã rãscumpãraþi de pe pãmânt.
4.    Aceºtia sunt care nu s-au întinat cu femei, cãci sunt feciorelnici. Aceºtia sunt care merg dupã Miel ori unde se va duce. Aceºtia au fost rãscumpãraþi dintre oameni, pârgã lui Dumnezeu ºi Mielului.
5.    Iar în gura lor nu s-a aflat minciunã, fiindcã sunt fãrã prihanã.
6.    ªi am vãzut apoi alt înger, care zbura prin mijlocul cerului, având sã binevesteascã Evanghelia veºnicã celor ce locuiesc pe pãmânt ºi la tot neamul ºi seminþia ºi limba ºi poporul,
7.    Zicând cu glas puternic: Temeþi-vã de Dumnezeu ºi daþi Lui slavã, cã a venit ceasul judecãþii Lui, ºi vã închinaþi Celui ce a fãcut cerul ºi pãmântul ºi marea ºi izvoarele apelor.
8.    ªi un al doilea înger a venit, zicând: A cãzut, a cãzut Babilonul, cetatea cea mare, care a adãpat toate neamurile din vinul furiei desfrânãrii sale.
9.    ªi al treilea înger a venit dupã ei, strigând cu glas puternic: Cine se închinã fiarei ºi chipului ei ºi primeºte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
10.    Va bea ºi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, ºi se va chinui în foc ºi în pucioasã, înaintea sfinþilor îngeri ºi înaintea Mielului.
11.    ªi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. ªi nu au odihnã nici ziua nici noaptea cei ce se închinã fiarei ºi chipului ei ºi oricine primeºte semnul numelui ei.

12.    Aici este rãbdarea sfinþilor, care pãzesc poruncile lui Dumnezeu ºi credinþa lui Iisus.
13.    ªi am auzit un glas din cer, zicând: Scrie: Fericiþi cei morþi, cei ce acum mor întru Domnul! Da, grãieºte Duhul, odihneascã-se de ostenelile lor, cãci faptele lor vin cu ei,
14.    ªi am privit ºi iatã un nor alb ºi Cel ce ºedea pe nor era asemenea Fiului Omului, având pe cap cununã de aur ºi în mânã secerã ascuþitã.
15.    ªi iatã un alt înger a ieºit din templu, strigând cu glas mare Celui ce ºedea pe nor: Trimite secera ºi secerã, cã a venit ceasul de secerat, fiindcã s-a copt seceriºul pãmântului.
16.    ªi Cel ce ºedea pe nor a aruncat pe pãmânt secera lui ºi pãmântul a fost secerat.
17.    ªi un alt înger a ieºit din templul cel ceresc, având ºi el un cuþitaº ascuþit.
18.    ªi încã un înger a ieºit din altar, având putere asupra focului, ºi a strigat cu glas mare celui care avea cuþitaºul ascuþit, zicând: Trimite cuþitaºul tãu cel ascuþit ºi culege ciorchinii viei pãmântului, cãci s-au copt.
19.    ªi îngerul a aruncat, pe pãmânt, cuþitaºul lui ºi a cules via pãmântului ºi strugurii i-a aruncat în teascul cel mare al mâniei lui Dumnezeu.
20.    ªi teascul a fost cãlcat afarã din cetate ºi a ieºit sânge din teasc, pânã la zãbalele cailor, pe o întindere de o mie ºase sute de stadii. "
__________________________________________________________________________________

Biblia Ortodoxã   cãutare | tâlcuiri | resurse |
Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul

http://www.bibliaortodoxa.ro/

Xanadron

#29
Comentariu tangentzial: eu am incercat sa aplic concret o interpretare mai... profana a apocalipticelor preziceri de mai sus si, ca sa nu fiu marcat de "semnul fiarei", :evil: m-am alaturat grevei fiscale a celor platiti pe drepturi de autor. :wink:
Hmmm... poate c-ar trebui totusi si "sa nu ma ating de fomei" macar pina-n 2012 ?! :roll: :lol:

Serios vorbind acum, continui sa cred ca:

1. "Cipuirea profetilor biblici" a fost o realitate... cu target evident interesat din partea "cipuitorilor" urmarind supunerea oarba a indivizilor "cultivati" de EI, cipuitorii, pe Terra - nu mai intram acum in teoriile de genul aceleia expuse de ingeniosul Toni Victor Moldovan in "Programul Terra".
2. Asa cum nici Atlantida nu s-a scufundat intr-o zi, tot asa inclin sa cred in succesiunea "a la longue" (dupa mine, circa 2011-2017) a evenimentelor cumva vizibile legate de schimbarea aparent inevitabila a paradigmei exitentzei umanitatii. Fiindca alea ocultate se desfasoara de citeva milenii...
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/