Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Calatoria Astrala : mic GHID pentru pregatirea terenului - Auto-conditionare

Creat de calator astral, 17 August 2010, 10:01:41

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tintin

Îmi pare rãu sincer, am aterizat aici sã împãrtãºesc ºi altora o experienþã incredibilã. Au venit însã precum þiganii din Ferentari în gaºcã de cuþitari zlãtari în frunte cu @biss sã-mi punã cuþitul în gât ca sã le dau informaþiile "concrete" pe care ei le vroiau. Nu le-am dat nimic aºa cã mi-au închis topicul. Ei sunt stãpânii pe RUFON dar eu sunt stãpân pe mine.
În plus eu nu caut informaþii pe RUFON, ce sã-mi ofere, cine?

De aceia care aveau nevoie de o micã îndrumare, regret.

Domnilor moderatori ºi administrator, LACÃTUL pe care tocmai l-aþi pus pe ADEVÃR aratã cât de uºor sunteþi de manipulat de cãtre "Illuminati" cã tot vã place termenul ãsta. Lacãtul ºi lanþurile sã fie armele voastre, arma  mea este Eliberarea!

Pa Icsuleþ, veþi mai auzi de mine negreºit, de candela-i aprinsã nu-i locul ei sub pat.

abyss

Dacã tot îþi plac þiganii ascultã melodia "Adio dragã Nelo!"... Poate devii mai înþelept. 

romulus

"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

calator astral

tintine, foarte respectos,ce e cu tine, vrei sa pleci, du-te,daca atîta poti,dar te pot întreba simplu : cum vrei ma sa întîlnesti curiosi ca tine, cu aceleasi pasiuni si uneori experiente (ca sa numai vorbesc de alienii aia!) daca esti susceptibil si o tai la prima adiere de vînt ?! Ti-am spus nu pune la inima, dupa ce-i cunosti ceva mai bine, vei descoperi ca nu-i dracu chiar atît de negru.... :lol:
sînt baieti faini, dar, repet: mutilati afectiv.