Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vi s-a intamplat asta?

Creat de Vlad6, 16 August 2010, 02:39:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tayka

Cãlãtorule-vãd bine cã intenþionat începi o povestioarã ºi p-ormã tot intenþionat îi tai filmul crezând cã o sã te rugãm sã ne mai povesteºti ºi nouã cine te-a zmuls atunci riducându-te în slãvi,pãi îþi spun eu;o fi fost vreun condor rãtãcit pe la sârbi care a încurcat Cordilierii cu Carpaþii Dinarici..
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

romulus

CitatMai mult nu voi spune în veci,
De ce ? Daca vei spune se va intampla... ce?
Ti se va lua ? Ti-e teama de ridicol ?
Te ameninta cineva?
A fost ceva ilegal, imoral , ori... ingrasa ? Ori o faci asa , la sto !
Parerea mea este ca, daca nu vroiai sa zici, ignorai intrebarea lui @biss si gata!
Nu ma pot retine sa amintesc de un anume Tintin, care zice la fel ....
Oare de ce, aveti ceva in comun ?
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

abyss

#32
Totuºi îi mulþumim cãlãtorului astral pentru destãinuirea sa. E un început bun. Cu timpul dacã doreºte ne va povesti mai multe când se va simþi el pregãtit. Vã voi povesti ºi eu câte ceva în zilele viitoare. Sper sã nu fiu luat peste picior :), deºi chiar nu mã afecteazã o glumã bunã... Poate doar rea intenþia.  

calator astral

mersi fain biss...e un "început", exact, las pe altii sa ne spuna si ei cîte ceva, mai mult nu vreau, sau nu pot...sau nu sînt "pregatit". Precizez pt profanii oarecum "initiati" ca e bine sa alternezi "merkaba"-cristal cu o piramida (tot din cristal) la gît, în timpul noptii,altfel e nasol, pleci involuntar,nu mai functioneaza "frînele"...
taica:tot ce se poate,dar vezi cînd o veni "condoru" peste tine, sa nu uiti, la rîndul tau sa-i soptesti usurel la ureke cuvintele magice dintr-o veche "povestioara'",asta fara sa-l bruschezi,atentie, ca nu se stie...:"Tatal Nostru care esti în ceruri, sfinteasca-se numele Tau, vie împaratia Ta, faca-se voia Ta..."

Tayka

#34
Dacã tu crezi cã spunând Mantra Domneascã vei scãpa de dracu,probabil cã vei scãpa,dar nu datoritã mantrei,ci faptului cã pe moment ai reuºit sã eviþi atunci efectul unui atac- psyho în derulare,rupând pe moment legãtura minþii tale cu fãcãtura,deoarece trebuia sã te concentrezi asupra textului mantrei care de fapt putea fi orice( chiar ºi Cãþeluº cu pãrul creþ..)ori odatã ruptã legãtura cu þinta,încãrcãtura maleficã loveºte asemeni trãsnetului;fie pe lângã tine în altã persoanã dragã þie,fie dacã ºti sã parezi,poate lovi în cel care a iniþiat-o.Aºa dar povestea cu condorul,dacã acesta mai avea ºi niscai coarne,coadã,ghiare ºi ochii roºii,putea fi chiar adevãratã.Sânt convins de aceasta,ºi ca mine mai toþi cei de pe aici..
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

aliensguard

Da mie mi sa intamplat dar nu fix asa ci mai diferit. Sa zicem caci dormi si visezi ceva. In timp ce visezi tu devi constient dar nu deschizi ochii pentru caci nu poti , insa tot constient modifici visul in rau sau bine. E cam prea de tot ce am scris insa eu asa descriu ce mi sa intamplat. (ps: aveti toate drepturile sa nu ma credeti :-D) Ar putea fi vreo explicatie pentru asta ? :?
Noi ii cautam  prin univers  :planet: :rocket: , dar ei sunt printre noi. :takeme:

Guest