Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Civilizatii vechi

Creat de Leonard, 08 August 2010, 00:00:54

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Leonard

Cu totii credca ne intrebam cum oare acei oameni din trecut au putut sa ridice bolovanii imensi la stonhange sau sa construiasca piramidele si ce scop aveau toate acestea.Eu zic ca de fapt cu mult mai mult timp in urma au existat o civilizatie umana la fel de desteapta ca si in prezent poate una chiar si mai desteapta.Un cataclism ar fi fost posibil sa fi omorat acea civilizatie si sa fi lasat doar cateva mii de oameni pe pamant.Acesti oameni sa o ea de la inceput.Ce ar fi putut sa i distruga.Un razboi imens o racire globala foarte puternica sau o incalzire globala foarte puternica sau multe altele.Este o teorie de a mea si acum o sa va arat dovezi.

Aceaste hilogrife au fost descoperite in egiptul antic cum oare acuma cateva mii de ani aceea is puteau imagina un elicopter o masina si o barca sau poate fi avion.Cand acestea sau inventat acuma 100 de ani.

Se stie si despre jidovi din muntii bucegi pe internet am citit ca cineva a fost acolo si a vazut holograme un calculator mai modern decat orice calculator din prezent care functiona cu aceste holograme si cu senzori acesta avand niste fire luminoase si nici un fel de buton.Si totul era o incapere foarte mare facuta de jidovi de acum mii de ani.Acesti oameni inalti jidovi au facut aceasta tehnologie acum foarte mult timp.Sunt destule chestii interesante scrise despre ei pe internet.Mai este si stonhangeul si multe altele.Aceste lucruri ne arata ca tottusi acei oameni mai vechi de oamenii preistorici au fost o civilizatie foarte tehnologica.O tehnologie de a lor care o aveau ei pe atuncia.
Cei care stiu tac.

zamotrak

Citat din: Leonard din  08 August 2010, 00:00:54
.O tehnologie de a lor care o aveau ei pe atuncia.

Da,da.......Interesant!.......................De-a dreptul captivant!Si dupa ce au avut-o atuncia,ar mai fii putut-o avea chiar si azi,pe ici pe colea :-o

Urban

Citat din: Leonard din  08 August 2010, 00:00:54
Cu totii credca ne intrebam cum oare acei oameni din trecut au putut sa ridice bolovanii imensi la stonhange sau sa construiasca piramidele si ce scop aveau toate acestea.Eu zic ca de fapt cu mult mai mult timp in urma au existat o civilizatie umana la fel de desteapta ca si in prezent poate una chiar si mai desteapta.Un cataclism ar fi fost posibil sa fi omorat acea civilizatie si sa fi lasat doar cateva mii de oameni pe pamant.Acesti oameni sa o ea de la inceput.Ce ar fi putut sa i distruga.Un razboi imens o racire globala foarte puternica sau o incalzire globala foarte puternica sau multe altele.Este o teorie de a mea si acum o sa va arat dovezi.

Aceaste hilogrife au fost descoperite in egiptul antic cum oare acuma cateva mii de ani aceea is puteau imagina un elicopter o masina si o barca sau poate fi avion.Cand acestea sau inventat acuma 100 de ani.

Se stie si despre jidovi din muntii bucegi pe internet am citit ca cineva a fost acolo si a vazut holograme un calculator mai modern decat orice calculator din prezent care functiona cu aceste holograme si cu senzori acesta avand niste fire luminoase si nici un fel de buton.Si totul era o incapere foarte mare facuta de jidovi de acum mii de ani.Acesti oameni inalti jidovi au facut aceasta tehnologie acum foarte mult timp.Sunt destule chestii interesante scrise despre ei pe internet.Mai este si stonhangeul si multe altele.Aceste lucruri ne arata ca tottusi acei oameni mai vechi de oamenii preistorici au fost o civilizatie foarte tehnologica.O tehnologie de a lor care o aveau ei pe atuncia.

Fratioare, jidovii in acceptiunea unanima a omenirii sunt Jidanii, adica Evreii...legatura lor cu Bucegii e un pic..."misterioasa".
Sa moara mama lu Frankfurter, esti prea metafizic...eu cel putin nu te-am inteles....momentan...dar nu te opri, fii mai insistent...mi-a placut partea cu Stonehangeul...mirobolanta, ma pregatesc de Zyprexa.
Oricum, bun venit pe Rufon!

Leonard

Ba fraiere Jidovii i una si jidanii i alta.Am cont creat la 22 februarie 2007 dupa 9 zile dupa ce ti l-ai creat tu.Bun venit si tie pe forum.
Relax ...
Cei care stiu tac.

Urban

Citat din: Leonard din  08 August 2010, 01:11:11
Ba fraiere Jidovii i una si jidanii i alta.Am cont creat la 22 februarie 2007 dupa 9 zile dupa ce ti l-ai creat tu.Bun venit si tie pe forum.

Sa fi sanatos...ortografia cu cine ai studiat-o, cu Vanghelie?
Relaxeaza-te, respira, mai citeste....respira iar.

Kymosabe

Urban, scoate te rog gândacul ãla  de la avatar, cã era sã îmi sparg monitorul!!!

Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Tayka

...Dupã care dãi cu ºpray de gongi...
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Renovatio

Citat din: Leonard din  08 August 2010, 01:11:11
]Ba fraiere Jidovii i una si jidanii i alta.Am cont creat la 22 februarie 2007 dupa 9 zile dupa ce ti l-ai creat tu.Bun venit si tie pe forum.

Leonard te rog  sa te exprimi intr-un mod civilizat fara atacuri la persoana si  fara sa aduci  injurii sau  sa jignesti pe cineva.Te rog controleaza-te sau  sunt nevoit sa   te reclam la moderatori.Deci mare grija pe viitor cum  te exprimi .Lasa-ti frustrarile    acasa cand  postezi pe  forum.Nu am nimic cu tine dar  aici  primeaza bunul simt.Si nu conteaza cand ai facut contul aici, conteaza sa respecti si parerea celorlati in limita bunului  simt.

calator astral

Citat din: Urban din  08 August 2010, 01:05:24
(...) jidovii in acceptiunea unanima a omenirii sunt Jidanii, adica Evreii...legatura lor cu Bucegii e un pic..."misterioasa".

exact urbane, de exemplu genu asta de reprezentari grafice descoperite in Carpatii Meridionali, în special în Bucegi, creeaza o mare confuzie :

(aici e vorba de steaua lui David cu simbolul Ying&Yiang în interior, descoperita în Sinca Veche).
E tulburator de constatat ca exista efectiv o legatura ascunsa între evrei si Bucegi...
Parca se leaga unele descoperiri,marturii si evenimente, ma gîndesc la prezenta recenta a unor experimentati militari israelieni prin zona.

Cautatorul

Citat din: calator astral din  09 August 2010, 17:42:30
exact urbane, de exemplu genu asta de reprezentari grafice descoperite in Carpatii Meridionali, în special în Bucegi, creeaza o mare confuzie :

(aici e vorba de steaua lui David cu simbolul Ying&Yiang în interior, descoperita în Sinca Veche).
E tulburator de constatat ca exista efectiv o legatura ascunsa între evrei si Bucegi...
Parca se leaga unele descoperiri,marturii si evenimente, ma gîndesc la prezenta recenta a unor experimentati militari israelieni prin zona.

Sa nu fie inscriptii de genul "Maria si Ion 1972" gasite la tot pasul pe la munte.

calator astral

Citat din: Cautatorul din  10 August 2010, 00:04:34
Sa nu fie inscriptii de genul "Maria si Ion 1972" gasite la tot pasul pe la munte.
:lol: ntz, cautatorule, se pare ca ar fi o inscriptie foarte veche, unii afirma chiar ca ar avea...mii de ani.
În modesta mea opinie Ying&Yiang ar putea fi Maria & Ion de tipul asta :

melanogaster36

Facand abstractie de limbajul usor suburban al initiatorului topicului si de lipsa de originalitate a ideii , trebuie recunoscuta pertinenta unor anumite afirmatii facute de dansul;Ideea ciclicitatii civilizatiilor pe Terra nu este deloc noua si are un numar notabil de adepti-plecand de la Ramayana si Mahabharata ,Platon chiar, cu a sa Atlantida de dincolo de coloanele lui Hercule,trecand pe la Von Daniken si Charroux si terminand cu noii corifei a teoriei paleoastronautice Brad Steiger sau Robert Temple.Aceste teorii sustin pe de o parte aparitia in trecutul indepartat a omenirii a asa numitilor "zei civilizatori" sau postuleaza "ciclicitatea civilizatiilor terestre" toate trecand prin perioade de apogeu si decazand apoi din motive cataclismice de sorginte naturala sau nu.Adevarul este ca piatra,ceramica si uneltele fabricate din materiale naturale nemetalice sunt cele mai durabile in timp.Tot ceea ce este metal ignobil,plastic sau alt material fabricat artificial se degradeaza in mod iremediabil odata cu trecerea mileniilor devenind -cu extrem de putine exceptii ,una cu materialul natural in care este indeobste inglobat.Putinele artefacte gasite in diferite colturi ale lumii si care nu cadreaza cu perioada istorica in care se presupune ca au fost utilizate sunt ignorate in mod voit de catre comunitatea stiintifica mondiala.Din pacate ptr. un savant de renume mondial este mai importanta mentinerea intacta a prestigiului personal decat intrarea in periculoase polemici cu confratii intru profesie.Speram ca intr-un bun sfarsit se va gasi vreunul suficient de "barbat" si sa ia taurul de coarne.Har domnului are suficient material arheologic de studiu.

adrian75

Exista foarte multe dovezi care atesta ca in trecutul indepartat al omenirii,aici pe Pamant exista o tehnologie foarte avansata,mult mai avansata decat cea pe care o avem noi astazi,insa acea tehnologie nu apartinea oamenilor. Acea tehnologie apartinea celor care ne creasera "zeilor". Ceea ce eu nu pot intelege este ,de ce la un anumit moment in timp zeii au plecat luand cu ei totul si lasand omenirea la nivelul carului tras de boi.

darksid3

Poate Zeii nu au plecat  :wink:
11.11

adrian75

Darksid3,daca zeii nu au plecat,cu siguranta ca au schimbat foarte mult modul in care trateaza cu noi oamenii. Oamenii si-au pus intrebari inca de la inceputuri,minti iscoditoare exista dintotdeauna! De ce inainte raportul oamenilor cu zeii era atat de....sa zicem la vedere,iar astazi unii cauta,iar altii spun ca ceea ce cauta ei nu exista. In trecut existenta acestor zei nu era negata de nimeni,astazi ,oficial ei nu exista! De ce aceasta schimbare?