Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

DMT , 2012 si Glanda Pineala.

Creat de Gabriel, 04 August 2010, 02:39:22

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Ce nu e iluzie? Care e cealaltã realitate?

darksid3

Asta vroiam si eu sa semnalez. Nu exista realitate ci doar cinci  metode prin care creierul decodifica diverse informatii. :wink:
11.11

Gabriel

Salut din nou!

Imi cer scuze ca nu am mai postat nimic am fost foarte ocupat .Imi pare rau ca din ce am postat eu  foarte putini  au inteles ceva insa abia ce am stat de vorba cu un shaman acum cateva ore .El m-a contactat si mia spus ca noaptea trecuta a avut un fel de viziune pe timpul visului (un vis cu totul deosebit  care parea mult mai real).In acea viziune el a vazut o data si anume 21 decembrie 2010 anul acesta. La acea data el a vazut o eclipsa totala  de luna urmata de un cutremur devastator cum nu au mai existat .Am intrebat unde anume a vazut ca ar avea loc si mi-a spus ca din cate a vazut el era in America de Sud.Apoi a vazut cerul orasului Oslo unde locuim noi plin de avioane de vanatoare.
Am acordat foarte multa atentie pentru ca nu este un sarlatan oameni buni, este un prieten foarte bun , a scris tot pe un jurnal pentru a nu uita dimineata dupa trezire.In seara asta am cautat amandoi date si informatii despre 21 dec anul acesta si MIRARE! CHIAR ARE LOC O ECLIPSA TOTALA!
Poate credeti ca ar avea un interes sau eu, el nici macar nu stie ca eu postez aici si nu e interesat de nici o reclama sau alt aspect financiar.

Mai sunt doar 4 luni pana la acea data iar o confirmare la ce scriu acum va anunt ca pentru mine va insemna enorm.E ora 4 dim cand scriu aici ma voi culca iar deseara ma voi gasi cu el sa aflu mai multe informatii.

darksid3

Am cautat si eu si intradevar pe 21 dec 2010 va fi o eclipsa de Luna. Aspectul despre cutremur si altele le vom vedea atunci...mai e putin. Daca se adevereste, va fi o situatie foarte interesanta avand in vadere contextul prezent.  :wink:
11.11

abyss

Interesant, ºi care e legãtura cu topicul?

Luda

@ @biss : stop taking the fun out of a topic! :)
@ gabriel : de urmarit :) sa vedem daca avea dreptate sau doar un trip mai nasol

abyss

@ Luda, uite cum stã treaba. Nu fac nici un miºto, pe voi vã duce gândul la distracþii :) 

Am întrebat în mod legitim ca orice tip liber din þara asta cacarisitã care e legãtura cu topicul... ce nu e clar? A fost o întrebare subtilã în sensul cã, domnul prieten shaman, om serios ºi impecabil a consumat sau ingerat ceva de a avut visul acela lucid? Sau e o practicã de shaman normalã care e în legãturã cu glanda pinealã, DMT, 2012 etc.? 

Iar crezi cã fac-fun Luda? :)

Pt cã nu fac... Povestea visului lucid e subiect marfã dar la altã secþiune.

@Lex

#52
Glanda Pineala si Simbolistica ei,  mai ales la Vatican !??   http://www.youtube.com/watch?v=VmVaOYDQAiY&feature=related
mai putin conteaza titlul si scopul conferintei , ce e INTERESANT e cand incepe sa vorbeasca despre Glanda Pineala si reprezentarea ei in diferitele culturi de-a lungul timpului ,mai pe scurt vrea sa spuna ca  in Glanda Pineala se afla  secretul .Filmul e foarte bine documentat mai ales pe sub. asta .incepe de la min 2:50   :-)

Urban

@Fiul Ploii, Xanadron, Abyss

DMT: The Spirit Molecule (2010)
(Documentar 75 min. - Subtitrat in lb. romana)


Download:
http://fastupload.ro/be82b261c9abd7481fec37c691325052.html

An investigation into the long-obscured mystery of dimethyltryptamine (DMT), a molecule found in nearly every living organism and considered the most potent psychedelic on Earth.

Linkuri
http://www.imdb.com/title/tt1340425/
https://www.youtube.com/watch?v=c4FaDMak-TQ

kenjiro

Un hormon care încetinește procesul de îmbătrânire ar putea fi secretul tinereții. Se numește melatonină, iar până la vârsta de 30 de ani corpul îl secretă singur. După această vârstă, îl putem lua doar din alimente.

Melatonina este un hormon produs de glanda pineală care, după ce ajunge în sânge, este transportat la celule. Secreţia de melatonină este maximă noaptea, însă eliberarea ei este influenţată şi de alţi factori, precum stilul de viață. Cea mai mare cantitate se secretă între 1 și 3 ani, deoarece este perioada în care dormim cel mai mult (între 12 și 14 ore). Cu cât înaintăm în vârstă, cantitatea de melatonină scade. Specialiștii ne recomandă să ne refacem rezervele de melatonină mâncând struguri, porumb, orz, roșii, banane și ovăz...

Sursa : adevarul.ro/sanatate/dieta-fitness/melatoninaaliata-tineretii-durata-1_50ad71967c42d5a6639542ca/index.html

fiulploii

  Vazusem pe undeva zilele trecute o stire care zicea ca din cauza fluorului din ... pasta de dinti si alte cele , se produce o imbicsire a glandei pineale ceea ce va duce la mai putina forta . de care forta nu imi aduc aminte daca se specifica.
  A mai dat cineva peste articolul respectiv?

abyss


Dharanis

Ayahuasca este planta yin, fara planta yang, nu are efecte.

Planta yang este Banisteriopsis Caapi, aceasta este ingredientul principal din bautura servita de shamanii din Amazon.


Cosmic Serpent, lucrarea de baza pe tema ayahuasca, DMT (o sa vedeti ca exista posibilitatea ca DMT sa nu existe de fapt in lichidul cefalorahidian (cerebrospinal liquid) ):

http://mesaradionicaquantica.files.wordpress.com/2013/08/119837320-cosmic-serpent.pdf


Totul are de a face cu glanda THALAMUS si nu cu glanda pineala: glanda talamus este al treilea ochi astral, glanda pineala este al treilea ochi spiritual.




Tamerlan

Citat din: Dharanis din  14 Iulie 2014, 17:16:06
Ayahuasca este planta yin, fara planta yang, nu are efecte.

Planta yang este Banisteriopsis Caapi, aceasta este ingredientul principal din bautura servita de shamanii din Amazon.


Cosmic Serpent, lucrarea de baza pe tema ayahuasca, DMT (o sa vedeti ca exista posibilitatea ca DMT sa nu existe de fapt in lichidul cefalorahidian (cerebrospinal liquid) ):

http://mesaradionicaquantica.files.wordpress.com/2013/08/119837320-cosmic-serpent.pdf


Totul are de a face cu glanda THALAMUS si nu cu glanda pineala: glanda talamus este al treilea ochi astral, glanda pineala este al treilea ochi spiritual.
Într-adevăr amestecul este format din două plante... dar Banisteriopsis Caapi este chiar liana ayahuasca (o planta asemanatoare vitei-de-vie). Cealaltă plantă se numește chakruna sau checruna (cu numele științific: psychotria viridis). Aceasta din urmă conține DMT (dimetiltriptamina) supranumita si "Molecula Spiritului".

Nu știam de faptul că sunt plante yin și yang, dar informația este extrem de plauzibilă.

Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

Fr0styan

In decoctul din cele doua plante substanta activa iese din planta ce contine dmt iar Banisteriopsis caapi actioneaza ca inhibitor.
Daca ai manca sau doar fierbe in apa plante din genul psychotria, care contin DMT, odata ajuns in stomac, molecula de DMT s-ar dezintegra in acid.