Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Suntem toti sclavi!?

Creat de burebista, 05 Iunie 2010, 23:09:35

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

darksid3

Citat din: loreley din  06 Iunie 2010, 17:05:43
    Tayka,
   Nu stiu daca Annunaki ne-au  creat,  daca ne-au creat se  pune  intrebarea: Cine  i-a  creat pe  ei? Ipoteza lui  Sitchin cam are  fisuri...In  alta  oridine de  idei, In  antichitate  existau taxe,  recensamant etc...iar la  noi au  existat si  haiduci care  traiau liber  in  paduri.Si  sa fii  sigur  ca  daca ar  disparea  electricitatea ,tel,  internet s.am.d. omul  s-ar  adapta. Probabil ar  incepe din  nou  sa deseneze prin  pesteri :evil:




Aici se pune intrebarea : Cat de corecte  ar fi variantele descrise de istorie?

Putem avea incredere in istoria oficiala? Personal am serioase "indoituri" . Iti dau un exemplu simplu: In fizica, pana sa apara conceptul de gravitatie, era imposibil in viziunea savantilor de atunci ca pamantul sa fie rotund...cand s-a introdus legea gravitatiei, pamantul a "devenit" rotund. Chestia asta se aplica in orice domeniu. E nevoie de un concept nou ca toata oranduirea sa aibe parte de o revelatie.
11.11

Guest

Citat din: Cautatorul din  06 Iunie 2010, 17:37:35
Si sera aia pe ce teren se afla? Cine e proprietarul terenului? Acel proprietar trebuie sa plateasca taxe, iar taxele se platesc cu bani, si de catre persoane inregistrate fiscal, adica trebuie sa existe oficial, cu alte cuvinte trebuie sa aiba certificat de nastere, buletin, etc.  si astfel esti obligat sa te inregimentezi in SISTEM. Ca sa nu mai spun de necesitatea unei autorizatii de constructie pentru sera, care iarna trebuie incalzita deci trebuie combustibil, etc.

Povesti de genul: mergem in padure si facem o cabana din copaci, si traim acolo nestiuti de nimeni sunt povesti de adormit copiii.  Care padure? Cine e proprietarul? Ai autorizatie de constructie? Daca ai copii atunci statul te poate acuza ca nu-i duci la scoala si ti-i ia. Etc.

PS: Sorry pentru postari succesive...
Exista cai, exista idei, sunt multe multe variante. Dar nu vreau sa spun mai multe pana nu am in mana un proiect scris negru pe alb, facut de mine in cooperare cu alte persoane.
Nu trebuie sa mergem in padure, nici sa ne ascundem de cineva(ce am facut?).
Pentru copii, nu mai zic de sistemul de educatie...care trebuie refacut de la zero!
Sera nu trebuie sa fie incalzita asa cum stim noi acum...cu lemne sau mai stiu eu ce. Trebuie sa fie idei din mai multe domenii, sunt toate legate intre ele. Pentru incalzirea serei si pentru lumina se poate coopera cu diversi cercetatori, nu trebuie sa fie o sera ''traditionala'' din punct de vedere al constructiei. Bineinteles ca legumele/fructele vor fi crescute fara chimicale!
Terenul poate fi cumparat, pot fii mai multi propietari (toti cei care au dat o mica suma pt constructie), iar nu oamenii vor munci la cules/udat, ci ...roboti/masinarii ( acuma sa ne speriem ca or sa conspire roboteii la umanitate :D)
Ideile pt aceasta sera se pot folosi in mai multe tipuri de constructii.
De fiecare data cand se iveste o problema/intrebare, raspunsul e dupa colt! :wink:
Ca sa nu mai zic ca sera poate fii construita pe nivele, pe etaje...deci...cata recolta va fii? Destul de multa!

padme

#17
Cautatorule de ce ai bolduit numai ce-ti convine tie?? Care parte din "cand se afla in misiune" nu ai inteles-o? Eu am comentat pe marginea codului rutier pe care il cunosc, chiar nu era necesar un copy-paste, am adus argumente de ce sunt necesare aceste prevederi, se vede treaba ca nu ai inteles! Pai daca politia este in misiune, tre' sa prinda un criminal deosebit de periculos, poate si inarmat, pe care il cauta de luni, poate ani, nu poate pentru ca n-ai tu chef sa te dai la o parte, iar daca ala iti pune arma la gat, incepi sa comentezi ca unde e politia?! Pai politia n-a ajuns pt ca alti Cautatori ca tine, n-au avut chef sa se dea la o parte, ce este atat de greu de inteles?? Valabil si pt masina de pompieri atunci cand arde o casa... a cuiva...
Cat despre salutul ofiterului ma opresc pt ca eu n-am facut armata, doar cunosc ceva ofiteri, vroiam sa mai dau un citat din "Peripetiile soldatului Svejk" legat de faptul ca cineva e bagat in inchisoare pt ca nu si-a cusut nasturii, ofiterul ii explica de ce este important acest lucru, din pacate nu mi-l amintesc, asa poate ai fi inteles si tu! Seful ti-l saluti, nu?? Te simti umilit sa opresti pe dreapta cand e vorba despre o misiune sau despre salutul superiorului, mai, mai!

Xanadron

#18
Citat din: Cautatorul din  06 Iunie 2010, 17:37:35
Si sera aia pe ce teren se afla? Cine e proprietarul terenului? Acel proprietar trebuie sa plateasca taxe, iar taxele se platesc cu bani, si de catre persoane inregistrate fiscal, adica trebuie sa existe oficial, cu alte cuvinte trebuie sa aiba certificat de nastere, buletin, etc.  si astfel esti obligat sa te inregimentezi in SISTEM. Ca sa nu mai spun de necesitatea unei autorizatii de constructie pentru sera, care iarna trebuie incalzita deci trebuie combustibil, etc.

Povesti de genul: mergem in padure si facem o cabana din copaci, si traim acolo nestiuti de nimeni sunt povesti de adormit copiii.  Care padure? Cine e proprietarul? Ai autorizatie de constructie? Daca ai copii atunci statul te poate acuza ca nu-i duci la scoala si ti-i ia. Etc.

PS: Sorry pentru postari succesive...
Intram aici deja pe teritoriul destul de alunecos al socialismului utopic, conceptului de kibutz si chiar cel al gruparilor auto-suficiente cu tenta de secta ("davidienii" etc). Niciuna n-a avut o soarta favorabila, din simplul motiv ca "stapinii sclavilor" n-ar avea niciun interes in sensul asta.

Fiindca, in spatele vizibilului-tangibilului-dovedibilului "esec lamentabil" al socialismului - cu doua ramuri distincte: national-socialismul german si ala "internationalist" al URSS si satelitilor - sint cel putin inca doua "planuri secunde", posibil de probat doar indirect din pacate (ca orice teorie a conspiratiilor). Dar conspiratiile de ce-s pina la urma conspiratii? - ca sa nu poata fi dovedite :D.

Opinia mea (si nu doar a mea) e ca numitul "esec" a fost anteprogramat odata cu finantarea (asta, dovedita clar) a bolsevismului (cu teroarea leninista "apendice obligatoriu") de catre Rotschilzi si Rockefelleri. Dovezi circumstantiale sint destule: putini stiu, de ex, despre straniile "ordine secrete" ale KGB-ului transmise dupa 1947 si Romaniei, in care, paradoxal, se dadeau "sfaturi" ca totul sa mearga prost !!! - printre multe... doar aparente  "aberatii", citez: de la neaplicarea in practica a vreunei inventii, ingreuierea expresa a aprovizionarii cu mai toate cele ori nerespectarea intentionata a orarelor mijloacelor de transport si pina la promovarea obligatorie a incompetentilor oportunisti (dupa o scurta retragere "strategica"), chiar in cazul unor nedreptati ori crime flagrante...

Mai pe romaneste: "Faceti totul ca sa nu mai puna cineva botul  la ideile socialiste, cel putin citeva secole de-acum incolo!"

Asa ca, cel putin prin prisma evenimentelor istorice anterioare, cred ca-s slabe shanse ca establishmentul sa permita reushita unor astfel de experimente... sociale in definitiv. Nici macar in Romania.
Sau... mai ales in Romania !!! :(
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Guest

Stiu, dar nu se aseamana cu nimic din ce a fost in istorie!
Asa cum am spus ca nu trebuie sa fim urmatorii descendenti ai comunistilor/nazistilor/ai Inchizitiei la topicul despre Operatiunea Fulger, care acum este la cosul de gunoi, nici in cazul serei, care este doar un mic exemplu, nu trebuie sa repetam greselile din trecut.
Va dati seama ca trebuiesc cunostiinte interdisciplinare, inclusiv din istorie, pentru a pune in practica un proiect ''futurist"cum e asta.
Trebuie sa fie bine pus la punct, sa fie previzionate situatiile nefavorabile etc.
Si apropo, eu stiu ca exista deja astfel de sere, dar nu mai stiu in ce tara.

Tayka

Cum e dacã ai o navã mare cu pânze ºi energie solarã,ºi trãieºti în ocean(ape neutre)cu cãþel ºi purcel?
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

burebista

#21
Citat din: Cautatorul din  06 Iunie 2010, 17:37:35
Si sera aia pe ce teren se afla? Cine e proprietarul terenului? Acel proprietar trebuie sa plateasca taxe, iar taxele se platesc cu bani, si de catre persoane inregistrate fiscal, adica trebuie sa existe oficial, cu alte cuvinte trebuie sa aiba certificat de nastere, buletin, etc.  si astfel esti obligat sa te inregimentezi in SISTEM. Ca sa nu mai spun de necesitatea unei autorizatii de constructie pentru sera, care iarna trebuie incalzita deci trebuie combustibil, etc.

Povesti de genul: mergem in padure si facem o cabana din copaci, si traim acolo nestiuti de nimeni sunt povesti de adormit copiii.  Care padure? Cine e proprietarul? Ai autorizatie de constructie? Daca ai copii atunci statul te poate acuza ca nu-i duci la scoala si ti-i ia. Etc.

PS: Sorry pentru postari succesive...


Cautatorul,
Din parerea mea esti pe cale buna si vreau sa contribui la ce ai spus.
Dupa mine Sistemul nu poate sa iti spuna sa iti duci copii la scoala decit daca faci parte din Sistem; daca esti cuplat la el.
Daca tu esti iesit din Matrix si asa sint si copii tai; Sistemul nu are autoritate asupra ta, tu nu ai de-a face cu ai.
Si daca se leaga de tine crezind ca esti una din bovine, ai dreptul sa ii amendezi pentru ca ti-au piedut din timpul tau pretios.
Asta au inceput sa faca Freeman-On-The-Land in Canada si America. Unii dintre ei se numesc Suverani.
Urmereste urmatoarea interactiune cu politia in Canada. Tinarul face parte din Societatea Freeman-On-The-Land si se considere Suveran (Sovereign):







Nu trebuie sa locuiesti undeva un padure sau ferit de societate; poti sa traiesti chiar in mijlocul Londrei sau Bucurestiului si sa actionezi ca un creditor.
Prin actiunea ta ca agent (sau representant) al corporatiei care Sistemul a stabilit in numele tau; poti sa mergi in fata curtii judecatoresti si sa iti obtii titlul adevarat pe proprietate. In engleza acest titlu se numeste allodial title: http://en.wikipedia.org/wiki/Allodial_title

Cred ca majoritatea care au scris mesaj pe aceasta discutie nu ma inteleg deloc!
Si felul in care multi dintre voi ati raspuns la aceasta discutie indica cit de inslaviti sintem.
Pe linga asta, dupa mine, deviem groaznic de la subiect. Poate ca asa nu s-au spalat creieri sa facem cind exista discutii de genul acesta

Xanadron

Ba, eu cred ca te intzelegem perfect ca principiu logic al expunerii, Burebista!
Ce-i sigur insa, pe de alta parte: tu nu prea intzelegi sistemul juridic romanesc (ca sa nu-i zic "absurdistan" :D), in care rezolvarea unor cauze simple dureaza uneori decenii (si de multe ori cu verdicte contrare celei mai elementare logici), iar decizii de genul celor mentionate de tine ar fi pur si simplu imposibil de obtinut !!! 
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#23
Citat din: Tayka din  06 Iunie 2010, 18:56:05
Cum e dacã ai o navã mare cu pânze ºi energie solarã,ºi trãieºti în ocean(ape neutre)cu cãþel ºi purcel?

Hehehe, deloc rea ideea - care exista deja, sub o forma mai putin "elementara" ce-i drept:

http://www.freedomship.com/

Ce s-a ales din ea in ... cruda realitate, nu mai sint insa la curent.

P.S. (edit): Si-n cazul asta tre'sa fi fost insa macar... un pic mai mult capitalist, nu gluma !!! :D

http://www.freedomship.com/freedomship/real_estate/residential/residential.shtml
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

adrian75

Imi permit sa ma bag si eu in discutie,asa ...pt ca de multe ori mi-am pus si eu intrebarea asta daca santem sau nu santem sclavi ai sistemului...poate ca santem, atata timp cat nu avem o alternativa mai buna....cu ce putem inlocui sclavia ? cu un haos general? Ar fi perfect daca toti oamenii ar avea o constiinta sanatoasa,atunci poate sclavia ar putea fi inlocuita cu altceva,dar daca dispare sitemul si regulile ce facem cu toti acei oameni certati cu etica,cu bunul simt...certati cu constiinta? Putem oare sa respectam toti...sa zicem cele 10 porunci? Sistemul asta nu este perfect,nu este nici macar bun ,insa deocamdata este tot ce avem si reuseste sa mentina intr-o oarecare masura o stabilitate. Sa ne fereasca Dumnezeu de caderea sistemului si absenta unuia nou,mai bun care sa-l inlocuiasca....atunci chiar ca avem motive de jale! Va salut pe toti!

burebista

#25
Citat din: adrian75 din  06 Iunie 2010, 19:31:09
Imi permit sa ma bag si eu in discutie,asa ...pt ca de multe ori mi-am pus si eu intrebarea asta daca santem sau nu santem sclavi ai sistemului...poate ca santem, atata timp cat nu avem o alternativa mai buna....cu ce putem inlocui sclavia ? cu un haos general? Ar fi perfect daca toti oamenii ar avea o constiinta sanatoasa,atunci poate sclavia ar putea fi inlocuita cu altceva,dar daca dispare sitemul si regulile ce facem cu toti acei oameni certati cu etica,cu bunul simt...certati cu constiinta? Putem oare sa respectam toti...sa zicem cele 10 porunci? Sistemul asta nu este perfect,nu este nici macar bun ,insa deocamdata este tot ce avem si reuseste sa mentina intr-o oarecare masura o stabilitate. Sa ne fereasca Dumnezeu de caderea sistemului si absenta unuia nou,mai bun care sa-l inlocuiasca....atunci chiar ca avem motive de jale! Va salut pe toti!

Sint de acord!
SISTEMUL TREBUIE SA EXISTE PENTRU TURME, pentru ca altfel ai fi calcat in picioare de multimea de turme. Dar Sistemul nu este pentru tine, doar pentru ei.
Ar fi un complect haos fara Sistem si pina la urma dintr-un haos, in timp, cea mai puternica banda armata ar prelua conducerea unui Sistem nou, poate mult mai corupt decit cel dinainte.
Deci am ajunge cam de unde am pornit; poate chiart mai rau.

Asa ca, hai sa lasam Sistemul sa functioneze asa cum este el (atita timp cit nu este prea teribil) dar daca o mina de oameni (sa zicem 5000 dintre ei) aleg sa traiasca in afara Sistemuluii, asa sa fie.
Lasa-i sa traiasca in afara Sistemului atita timp cit nu afecteaza detrimental Sistemului.
Sau vrei neaparat sa faci parte din turme? Eu nu!

Iti garantez eu ca Sistemul nu se teme de o mina de oameni atita cimp cit sint pasnici si nu atrag prea multa atentie asupra lor.
Daca grupul de cei 5000 devine mai mare si un oarecare perceput pericol pentru Sistem, sint convins ca Sistemul va reactional, ori prin intimidare, ori prin a face publicitate negativa in mas-media ceea, ceea ce ar face ca grupul sa ramina mic la numar. Deci o oarecare balanta se va stabili, asa vad eu lucrurile.


padme

#26
Burebista, tu de fapt ce vrei?? Vrei sa recrutezi, faci prozelitism?? Ce anume, mai exact, pt ca incerc sa-mi dau seama care este sensul postarilor tale si unde vrei sa ajungi?!

Spre studiu:
http://www.catavencu.ro/falansterul_de_la_scaieni-8895.html

Urban

#27
Citat din: burebista din  06 Iunie 2010, 20:54:05

...SISTEMUL TREBUIE SA EXISTE PENTRU TURME..

In alta ordine de idei tu te consideri in afara turmei?

Citat din: burebista din  06 Iunie 2010, 20:54:05
Asa ca, hai sa lasam Sistemul sa functioneze asa cum este el

Nu e nevoie sa incercam sa schimbam Sistemul, el singur se va schimba de la sine....odata cu atingerea pragului critic se va prabusi sub propria greutate...important este sa fii pregatit pentru momentul cand se va petrece evenimentul acesta.

Citat din: burebista din  06 Iunie 2010, 20:54:05
Iti garantez eu ca Sistemul nu se teme de o mina de oameni atita cimp cit sint pasnici si nu atrag prea multa atentie asupra lor.
Daca grupul de cei 5000 devine mai mare si un oarecare perceput pericol pentru Sistem, sint convins ca Sistemul va reactiona, ori prin intimidare, ori prin a face publicitate negativa in mas-media ceea, ceea ce ar face ca grupul sa ramina mic la numar. Deci o oarecare balanta se va stabili, asa vad eu lucrurile.

Tu crezi ca Sistemul va reactiona prin "intimidare" sau doar "publicitate negativa in mass media"....?
Eradicarea unui Guvern intreg (polonez) nu s-a facut prin intimidare sau publicitate negativa ci pur si simplu prin....DECAPITARE.

Later Edit
La primul tau post era mai simplu sa dai un link direct catre documentarul Kymatica de unde ti-ai extras toate ideile...

burebista

#28
Citat din: padme din  06 Iunie 2010, 22:06:26
Burebista, tu de fapt ce vrei?? Vrei sa recrutezi, faci prozelitism?? Ce anume, mai exact, pt ca incerc sa-mi dau seama care este sensul postarilor tale si unde vrei sa ajungi?!

Spre studiu:
http://www.catavencu.ro/falansterul_de_la_scaieni-8895.html

Frate, bunicii mai au fost chiaburi si au suferit pe urma comunismului. Nici acuma nu are familia mea titlul intreg de propeietate pe tot pamintul bunicilor.
Deci te rog nu-mi vorbi mie de Socialism si lucruri din astea.

Tu pe cine resprezinti prin mesajul tau. Nu cumva esti de la C_I.A?
Oare nu cumva vrei sa ineci dorinta omului de a fi liber?

Mesajul meu anterior este clar; cum sa fac prozelitism cind explic clar ca Sistemul este bun pentru turma?!
Eu nu vreau sa fie sclav absolut niciunui sistem, ca o fie el democrat, fascist, marxsist, socialist sau communist.
Vreau sa nu am de-a face cu absolut niciun sistem si vreau sa fie lasat in pace de orice autoritate sub orce sistem.
Vreau sa fiu complect liber asa cum sint caii salbateci (in english, mustang horses)

Si cind am spus "o mina de oameni", nu vream sa ma intelegi gresit.
Nu vreau sa spun ca omameni trebuie sa se organizeze intr-un un grup ci am vrut sa indic ca daca totalul omaneni naturali intr-un Sistem ar fi relativ mic la numar, prezenta lor nu ar afecta in nici un mode detrimental unui Sistem. Nu cred ca oamenii astia naturali trebui sa se organizeze intr-un grup; ba din contra, cred ca ar fi mai bine sa fie raspinditi peste tot, deci te rog sa nu ma intelegi gresit.

Pentru fani lui David Icke si cei interesati sa able mai multe despre Freeman-On-The-Land, existe pe forum-ul lui o categorie aparte:

http://www.davidicke.com/forum/forumdisplay.php?f=60

Am terminat, nu mai postez aici. Am vrut sa va fac constienti de sclavie si de faptul ca exista oameni care am reusit sa scape de ia.
Numai bine!

Urban

Citat din: burebista din  06 Iunie 2010, 23:03:23
... bunicii mai au fost chiaburi si au suferit pe urma comunismului....

Cum au devenit bunicii tai chiaburi?

Citat din: burebista din  06 Iunie 2010, 23:03:23
Vreau sa fiu complet liber asa cum sunt caii salbateci

Si cine te retine?
Investeste niste bani, fa-ti un sat, il declari Stat, iti dai propriile legi si nu mai interactionezi cu Sistemul actual....ia vezi, se poate?