Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Semne de viata extraterestra descoperite pe Titan

Creat de jean, 05 Iunie 2010, 10:12:31

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jean

  Oamenii de stiinta au descoperit dovezi ca ar putea exista viata pe Titan, cel mai mare satelit a planetei Saturn. Ei au descoperit indicii ca forme de viata extraterestre respira atmosfera satelitului si se hranesc cu metanul de la suprafata.
Substante organice au fost detectate deja in atmosfera, dar lichidul de pe Titan nu este apa, ci metan, iar cercetatorii se asteapta sa gaseasca viata pe baza de metan.
  http://stiri.rol.ro/semne-de-viata-extraterestra-descoperite-pe-titan-satelitul-lui-saturn-623314.html
  Titan este intradevar o lume interesanta, merita mai multa atentie. Ei au descoperit indicii ca forme de viata extraterestre respira metan si se hranesc cu metanul de la suprafata, nu spun ca aceste forme de viata ar fi descoperite acolo. Nici nu ar avea cum sa le descopere, sonda doar a facut harta radar a satelitului, observa atmosfera si a trimis o mica capsula pe solul lui Titan, a luat cateva poze in care nu se vad nici un fel de extraterestri si mai mult ca sigur acea capsula nu mai functioneaza, dar nu stiu foarte exact, nu m-am dicumentat in legatura cu capsula respectiva. Dar asta nu inseamna ca nu pot fi descoperite forme de viata in viitor. Daca nu animale, plante, insecte, macar cateva bacterii virusi ceva.
Adevarul este dincolo de noi