Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Statele Unite ale Americii detin o intreaga flota stelara

Creat de Andy, 02 Iunie 2010, 19:06:35

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Stire:  http://rt.com/news/russian-space-troops-aliens-631/

Titlu: Russian military: 'Space troops not yet ready to fight aliens' :-) :-o

Comentariu: Declaratia surprinzatoare a sefului adjunct peste Centrul Titov de linga Moscova (echivalentul SPAWAR-ului U.S. Navy) lasa loc unor speculatii interesante.

Astept sa le mai deduceti si voi insa, ca eu am cam obosit. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#61
Blueprint for a UFO - unul din cele mai elocvente interviuri pe tema navelor ET :ufo: "retroengineered" de americani (ARVs = Alien Reproduction Vehicles) in ultimii 50-60 de ani.

Intervievatul are nu doar un expozeu logic si credibil, ci si o memorie "fotografica", chiar daca nu se poate pronunta ferm asupra modalitatii de primire a planurilor de catre "plagiatori".
In orice caz, o deductie de bun simt ma face sa cred ca numai studiul unor OZN-uri pravalite accidental NU poate duce la reproducerea lor fidela - si mai ales functionala.

P.S.1: Cei interesati (si rabdatori) pot afla destule detalii tehnice, ba chiar si planuri de... OZN-uri "pe bune". 8-)
P.S.2: Ozn-urile "naziste" si sursa nu doar ezoterica a planurilor lor (Vril Geheimgesellschaft, Fraternitas Saturni etc)  sint un capitol... oarecum separat, dar nu total.

Blueprint for a UFO
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Interesanta marturie.
Ce mi-a placut a fost faptul ca a mentionat viteza hiper-luminica, legatura dintre tehnologia tesla folosita in acest caz si Experimentul Philadelphia, sugerand o posibila legatura intre cele doua. In sensul ca marind voltajul micsorezi masa, maresti acceleratia si...bum...obiectul ce face? Nava USS Eldridge (DE-173) a disparut. Evident ca nu mergea pe apa cu viteza luminii! Prin urmare sunt prezente doua aspecte, primul ar fi deplasarea la viteze luminice cu masa aproape zero si doi, fazarea sau iesirea din continuumul spatiu-timp. Asta e ce nu a mai zis ori a pomenit si nu am receptionat eu.
  Totusi vehiculul prezentat este extrem de rudimentar, ar fi fost interesant de stiut cum l-ai putea manevra in conditiile in care el la voltaj mare deschide o asa zisa gaura de vierme, cum o poti controla etc etc. Se poate avansa o ipoteza cum ca la Roswell s-ar fi prabusit o asemenea nava experimentala.
  Mai existau niste depozitii in care era pomenita o stare ca de vis in care intrau pilotii in momentul in care vitezele erau foarte mari. Aici este si cheia misterului Matrix in acceptiunea mea. Fazarea, iesirea din spatiu -timp, graduala deoarece pragul nu e brusc ci cuprinde mai multe trepte, faze in care te afli transland intre diferite lumi/frecventze. Cel putin asa am retinut tot de prin marturiile de la CSETI.

acme

Citat din: Xanadron din  06 Octombrie 2013, 13:34:18
Astept sa le mai deduceti si voi insa, ca eu am cam obosit. :-D
Sergey zice ca "din nefericire" nu sint pregatiti sa lupte cu civilizatiile ET; din folosirea cuvintului "nefericire" am putea deduce ca exista deja pericolul acestea si ca am fi mai fericiti daca am stii ca putem lupta cu alienii.
El mai zice ca centrul lui nu a fost insarcinat cu problema securitatii extraterrane; de aici am putea deduce ca de fapt exista un alt centru care se ocupa cu problemele de securitate din spatiu.
We're born alone, we live alone, we die alone.

Xanadron

Eveniment mai semnificativ decît ar părea la prima vedere - ghici ozenici intr-un castron :lol: de ce aparut oare simultan cu "ereziile" vaticaneze?
BOB LAZAR revine deci dupa 25 de ani c-un mini-interviu din 14 mai a.c. (incluzind un pic de John Lear & George Huff).

**BREAKING** Bob Lazar Area 51/S4 Employee Speaks Out After 25 Years (MAY 2014)
Interesant e nu doar faptu' că pare la fel de tînăr ca-n 1989 (hmmm, altă coincidenţă) sau c-o duce bine-mersi cu firma lui serioasă (Nuclear Scientifics parcă-i zice), ci mai ales că (re)afirmă diverse chestii aparent derutante, pe lîngă unele scurte clarificări pur tehnice despre propulsia OZN-urilor - poante cum ar fi "E-n avantajul meu că nu-s crezut aproape de nimeni". 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

https://www.youtube.com/watch?v=DC_65iCRCWU
e sinopsisul apropiatei conferințe centrate pe tema topicului nostru (sau al altora gen Omenirea v.2.0), organizată de MUFON.

...Organizație veterană-n domeniu (din 1969) și aparent serioasă, deși invitarea unor dubioși :lol: ca Corey Goode sau Andy Basiago mă face să cred afirmațiile răposatului Bill Cooper despre rolul de sleeper (și) al MUFON.

Bill Tompkins (195 de ani în curînd :-D) are totuși o ultimă șansă de-a mă/ne convinge că-i the real deal și nu un alt shill băgat pe țeavă de TPB :evil: în cadrul mega-operațiunii de... neo-frăgezire a Turmei - una actualizată pentru era feudalismului digital.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Grifon

Citat din: Xanadron din  19 Mai 2017, 08:32:51
https://www.youtube.com/watch?v=DC_65iCRCWU
...Organizație veterană-n domeniu (din 1969) și aparent serioasă, deși invitarea unor dubioși :lol: ca Corey Goode sau Andy Basiago mă face să cred afirmațiile răposatului Bill Cooper despre rolul de sleeper (și) al MUFON.

Dle.@Xanadron, dacă tot ne-am stârnit (reciproc) apetitul polemic, îngăduie-mi, rogu-te, să-mi expun sincera părere despre notoriul veteran conspiro William (Bill) Milton Cooper.

L-am descoperit in anii '90, când editura Elit a scos si la noi versiunea celebrei lucrări "Behold a Pale Horse - sub titlul "Societăți Secrete -Partea Nevăzută a Lumii". L-am si "ingurgitat" cu entuziasm măricel, laolaltă cu alde "Van Helsing"(Udo Holey) si alți...din ăștia. Eram insă adolescent, ce să fac ? Filtrele mele analitice erau prea șubrede, si noutatea șocantă a "dezvăluirilor" imi anihila, practic, orice placare critică.  Au trebuit să mai treacă ceva ani pană să-l pot reevalua la justa sa valoare, reperându-i la o maturã lectură toate fabulațiile...

Oare de unde să incep ? De la background-ul lui aproape integral auto-confecționat ? Sau de la aiurelile din "lucrare" - ce, dincolo că n-au coerență, se mai și bat, flagrant, "cap in cap"?

Hai cu CV-ul, mai intâi. Are doar livret militar ce-i atestă serviciul in Vietnam, unde (bravo lui, aici sincer !) a si fost decorat. Atât. Nimic altceva care să probeze "indelungata si tainica" sa activitate in Naval Intelligence - decât propriile sale pretenții. In Vietnam a fost ca simplu militar, ca mai toți tinerii epocii sale (pardon, tinerii săraci am vrut să spun) iar momentul de discharge (onorabil, de altfel) a fost in 1975 - deci cam odată cu incheierea ultimelor ecouri ale Vietnamului.

Ulterior, are o tristă "carieră" de inadaptat social, ca mulți veterani dezamăgiți de mizeriile "oculte" ale războiului. Sare din job in job (mărunte) si devine un vigillante (Patriot Militia), in anturajul tipic acelor ani (bikers & hippies). Aici își dezvoltă scenariile de mai târziu, "dopându-se" singur cu toată maculatura conspiro ce curgea pe toate drumurile Americii (sau cu opiniile mai "luminate" ale anturajului), așa ajungând la binecunoscutul compost ce amestecă, alandala, : UFO, masoni, iluminați, HIV, MK Ultra, FEMA, babylonieni....adică o crâncenă babilonie ! - si cu care a avut succesul  "Beyound a Pale Horse".

De unde a mai apărut, așadar, si așa-zisa apartenență la US Air Force (băgată mai nou si-n Wikipedia ?). Păi, cum ziceam deunăzi...dacă nu era si nițel "fly-boy", ci numai "commando", cum putea vorbi de Obiecte Zburătoare Neidentificate ? Că la Marină putea vedea, cel mult...Plutitoare Neidentificate...hahaha !

Dar, ca să nu lungesc vb.inutil cu CV-ul său, sau cu alte contradicții / inadvertențe flagrante din (unica) sa lucrare - in 1991 - hai să ajungem in 1997, când omul o sucește...strașnic, si zice (rămânând totuși in perimetrul alambicării sale mentale): "nu existã UFO ! Abia asta e manevra ocută, că PTB inventează ET, si ni-i bagă pe gât ! M-am inșelat și-mi cer scuze cititorilor că i-am dus in eroare !"

Hahahaha ! Păi când să-l credem, dle. @Xanadron ? Când ne zicea că UFO sunt dosite prin cine stie ce "arii 51", sau când zicea că abia asta-i porcăria, că ele nici nu există ? Hahaha ! Ca si cum nu erau de-ajuns contradicțiile din chiar prima variantă, omu' le-a răsturnat apoi cu totu'....hahaha ! (si, culmea, fără a-si pierde credibilitatea, de vreme ce chiar si domnia ta, om serios, incă se pare că-l mai bagi in seamă !)

Eh, așa e si cu intreaga "pleiadă" de John-i, Bob-i sau Bill-i ce-i mai văd periodic evocați pe forum (desi ăstia n-au nici măcar merit de "pionierat", precum Bill Cooper). Recunosc și că ai avut dreptate acum câteva zile - evident că n-am citit acel interviu cu nush ce "trompetă" din astea...nu mai am, totuși, 15-17 ani....

Și să nu-mi săriți in cap c-aș fi vreun "debunker" - chiar mă preocupă misterele, mai ales cele insondabile. Dar aiureli din astea (Joni+Bobi+Bili+viggilantes)....nu meritã nici măcar efortul unui debunk.

Cât despre titlul acestui topic (unde nu m-aș fi băgat "neam" de nu aș fi zărit numele lu good old Coop) tre' să răspund si eu, să fiu totuși on-topic: hai să nu confundăm imaginația StarGate cu realitatea. Flotă stelară ? Da, dacă prin asta ințelegeți o hoardă de generali (si coniace) cu atâtea stele, incât devin aerieni de-a dreptul !



Xanadron

...Și io, care credeam că la anii mei posed acel filtru anti-gullibility - măcar de cînd fumez țigări cu filtru. :-D

Like-urile primite la postarea d-tale (parțial meritate, recunosc, fiind aparent logică și spumoasă-n debunkăreala ei) ar demonstra așadar că:
- mai am mult pînă departe
- rețeta sigură de atragere a publicului - inclusiv forumist - rămîne cea a polenizărilor :lol: tip Încinge-i, drace! :evil: (mda, mai are și @Godak dreptate...)

Nimic mai departe totuși de adevăr - care, repet, e rareori pur și niciodată simplu. Lăsînd deci deoparte doza de simpatie subiectivă pentru John Lear (poate și fiindc-am dialogat personal cu el cel mai mult... dintr-o listă de (pseudo)celebrități ufologice prea lungă să-ncapă aici), niciodată n-am clamat veridicitatea 100% a ipotezelor vreunuia dintre ei.

Și cu atît mai puțin ale turbulentului Bill Cooper- cu care nici nu cred c-aș fi vrut să discut face-to-face c-ar fi scos mintenaș pistolu. 8-) Fiindcă nu toți sînt blândo-sfătoși ca nea Lefebvre, genialul animo-creator al straniului clip I, Pet Goat-II (cu care, btw, am mai vb. una-alta-n răstimpul scurs de la căderea-n comă a topicului dedicat, dar n-are rost să mai aglomerez mințile cuiva cu noi concluzii oricum subiective fiindcă personale.)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Va sa zică avem așa:
- la sosirea pe Selena au fost întâmpinați de 7 nave mari si sute de " ceva" in costume spatiale ce se uitau la ei amenintator - impresia umana zice asta , ei nemanifestandu-se ca atare , nedând cu chietre, lasere sau tricordere  :lol:
- li s-a interzis sa facă o baza pe acolo , baza militaro-minieră
- au fost lăsați sa se plimbe pret de vreo șapte misiuni pana s-au plicti ăia si au zis " Konec filma" sau pe aproape.
- curățirea mizeriei din Antarctica de mai înainte de asta s-a soldat cu " hai bre ce naiba, am glumit"
- mai apoi au reușit sa facă cumva prima nava de 1,7-2 km lungime cu toate facilitățile , urmand apoi înca vreo șapte la fel iar cea de 17 km lungime ar fi si ea pe undeva. Si baza de pe Marte , sa nu uit.
- toate astea in condițiile unei supravegheri asidue
- in prezent se relansează cursa spre Luna dupa ce si altii si-au trimis jucăriile pe acolo: China, India si altii .
Nu mai continui dar eu zic ca ceva nu se potrivește . Poate ca folosesc un simulacru de flota spațială dar stelara chiar nu cred sa fie decât eventual ii transporta altii  :evil:

jean

Vorbiti de flote stelare pe aici parca ati vorbi de stelele de pe steagul Uniunii Europene.
Parca nu ati intelege ce inseamna anii lumina pentru noi. Si cand te gandesti ca vecina
noasta se afla la patru ani si ceva....La tehnologia si limitarile noastre fizice si psihice
s-a terminat cu flotele. Restul e SF.
Uite aici vecinii soarelui, vezi tabelul atasat.
Adevarul este dincolo de noi

Grifon

Citat din: Xanadron din  22 Mai 2017, 16:34:59
Nimic mai departe totuși de adevăr - care, repet, e rareori pur și niciodată simplu. Lăsînd deci deoparte doza de simpatie subiectivă pentru John Lear (poate și fiindc-am dialogat personal cu el cel mai mult... dintr-o listă de (pseudo)celebrități ufologice prea lungă să-ncapă aici), niciodată n-am clamat veridicitatea 100% a ipotezelor vreunuia dintre ei.

Ahoy, master @Xanadron ! Dacă tot m-am încălzit....
Deci, hm. John Leru-i Ler ăla e OK, fiindcă ai vorbit d-ta cu el ? Păi, si cu umilul @Grifon ai vorbit (ba chiar constructiv, aș risca a zice), si cu @abyss, cu @Gânditorul, ba chiar si cu domnu' "baionetă" @Godak ! Să înțeleg că, vorbind cu anglo-stãpâno-saxonii ăia ne citezi și pe noi, precum viceversa ? Ce contează că ăia poluează alte platforme, asta îi face mai cu moț ?

Să o luăm altfel. Pavel Coruț...ce zici domnia ta ? Onorabilul chiar a fost "naval officer". Ba chiar a fost si destul de intelligence - spre deosebire de jonbilibobiii ăia.... Dar nu luatu-l-ai în serios nu ? Nota Bene !
Sau largul domn Emil Streinu ? General totuși, indiferent de conjuncturile avansării...Domnia ta îl cam "debunkăriși (hahaha !) pe aici, nu ? Si pe bună dreptate, aș cuteza să adaug.
Radu Cinamar ? Evident, un trombon....n-ai ezitat o clipită a-l demasca...
Pentru acestea, respect ! Dar si o mirare....adică de ce "ai lor" ar fi mai credibili ca "ai noștri "? Doar că-i cheamă Jely-Bob- Biliy -Bon ? Sau nush ce Linda - Belinda ? Eeee ! Pãi, ori totul, ori nimic....

Ce vreau eu, cu toate astea ? În niciun caz să pierd timpul. Dar nici să nu "găsim pisici negre în odăi întunecoase, mai ales când astea nu există !" Mai degrabă mi-aș dori ca extinsul potențial al domniei tale să fie pus la bătaie in zone care chiar contează. Adică nu către "disclosuri...hihihi ! iluzorii...ci spre culise pe care, cu adevărat, unii le țin foarte închise !
Abia acolo se va vădi măiestria domniei tale (sincer, fără niciun dram de ironie!). Hai să ne aventurăm în zone în care chiar e greu...si să-i lăsăm pe Lazaruși ...Bobi...sau...(hihihi, fiecare nație cu OTV-iștii ei !) să mai scoată 10 interviuri, 20 de goange, sau mai știu eu ce...

Fără nicio glumă, eu chiar contez pe domnia ta, herr @Xanadron ! Ți-am si dus dorul, pe subiecte în care verticalul ne doare, nu jonbillybobii....iartă-mă ca să-i iert !

Godak

@Grifon, nu știu unde i-a debunkărit @Xanadron pe cei 3, dar dacă a făcut-o este într-o mare eroare.

Pavel Coruț a avut o misiune pe care și-a îndeplinit-o. Ba chiar specifica partea de ficțiune din cărțile sale. Însă omul s-a pensionat, a îmbătrânit, și-a schimbat numele (Corutz via Evidența Populației) și a luat-o razna (un pic mai mult; deși poate doar face pe nebunul - vezi mai jos). Că și-a transformat "legenda" în profesie ulterioară, ... se mai întâmplă.
Radu Cinamar ar trebui luat drept model de performanță. Scriitura extrem de facilă și senzaționalistă a fost un bun vehicul public pentru ideologia MISA, adică exact pt. scopul în care a fost scrisă. Dacă cineva a crezut că în cărțile alea e vorba despre tunele bucegiste...  :-P

Observ că unii ignoră perla din cauza scoicii. Ambii de mai sus și-au făcut profi treaba pe care trebuiau s-o facă. Se pleacă de la o premiză greșită - anume că intențiile de suprafață enunțate în acele lucrări sunt și cele reale. Un scurt exemplu, cu riscul de a-l supăra pe @abyss - ați observat cum atacurile furibunde ale lui Coruț la adresa religiei creștin-ortodoxe au coincis cu momentul în care niște grupări neo-legionare se consolidau în România? Să le fi dat Domnia-sa cu bună știință apă la moară, transformând niște pigmei în mari apărători ai Crucii? 

CitatCe vreau eu, cu toate astea? În niciun caz să pierd timpul. Dar nici să nu "găsim pisici negre în odăi întunecoase, mai ales când astea nu există!" Mai degrabă mi-aș dori ca extinsul potențial al domniei tale să fie pus la bătaie in zone care chiar contează. Adică nu către "disclosuri...hihihi ! iluzorii...ci spre culise pe care, cu adevărat, unii le țin foarte închise!

Eee, Dle. @Grifon, știți câte documente s-au făcut publice pe afară și despre OZN-uri, și despre ESP, și despre...? Eu am rămas mereu surprins că în discuțiile din România se aduce atât de rar referire la ele. Ăsta mister la vedere, nu-i așa? Începând cu acel Robertson Panel în care se recomandă folosirea UFO în războiul psihologic. Continuat în noile desecretizări FOIA cu minuta care înainta problema departamentului de profil  :ufo:

Părerea mea? E mai plăcut să visăm la Flotile stelare... 


Rayden

ia zi meseriasule @Godak, stimabile coleg atoatestiutor, cum explici matale, explozia tehnologica de dupa al2lea razboi mondial?
si, ar fi chiar swell daca ai vrea sa faci si o paralela cu stagnarea modalitatii de "iesit" in spatiu..care nu a beneficiat de prea multe schimbari dpdv al sistemului de propulsie.
siiiii, in opinia ta, de experimentat investigator, exista sau nu extraterestri? sau sunt fantasmagorii, manipulari de orice fel, etc....etc....?

@jean,
daca s-ar dovedi adevarate prabusirile ozn (si sunt destule indicii ca ar fi), e chiar atat de imposibil sa replicam cel putin o parte din tehnologie?
distantele alea sunt o nimica toata pentru o civilizatie cu 1.000 - 5.000 de ani inaintea noastra...degeaba le tot scoti pe tapet...

sau sa-nteleg ca, in investigatiile voastre aveti acces la informatii indubitabile privind fenomenul ozn (flota stelara included)? apai, daca nu e cu banat, do share, ca vreau si eu, muritorul de rand, sa stiu.

si...@Godak, am facut cuiva cinste cu o bere si niste mici sa imi scrie postarea...ca deh, stii tu mai bine de ce. :mrgreen:

Grifon

Dle @Rayden, până va răspunde dl. @Godak, permite-mi mie posibile răspunsuri.

Este exagerată impresia boom-ului tehnologic după WW2. La fel de impresionante au fost, intre finele sec.XIX - debutul sec XX si radioul, automobilul, cinematograful...Azi, ele par vechi si banale, dar atunci au fost cel putin la fel de revoluționare ca și invențiile de astăzi.
Ceea ce pare o "accelerare" a născocirilor in ultimele decenii e tocmai consecința celor 3 războaie, consecutive si impletite (1,2 si cel "rece").  Paradoxal, războiul e cel mai impulsionant factor de progres, căci miza sa majoră face ca tot complexul militar-industrial al națiunilor să lucreze la "forjă maximă", ptr. dobândirea avantajelor strategice. Cursei înarmărilor îi datorăm, de fapt, si sateliții sau Internetul...ce abia ulterior au fost date...tuturor.

Cât despre stagnarea programelor spațiale, am mai vorbit (pe subiectul aselenizării). Răspunsul rezidă in pragmatica analiză cost-beneficiu...căci ce se câștigă in urma miliardelor cheltuite, in afară de "imagine"? Mai nimic...sau mult mai puțin decât câștigă alții din construirea altor 3-4 portavioane, sau a altor flote aeriene (reale), ptr. "vânătoare"...

Nu știu dacă te satisfac aceste lămuriri, dar ele provin din neîndoielnice realități. Ptr. mine sunt rațiuni suficiente...chiar de arată tristul nivel al mentalităților contemporane.

Rayden

D-le @Grifon,

salut raspunsul constructiv pe care l-ati dat, chiar daca nu sunteti de acord cu ceea ce ati intuit in mesajul meu.

eu sunt adeptul teoriei "ancient aliens". sunt ferm convins ca ne-au vizitat in vechime, cum de altfel, sunt ferm convins ca inca o fac. din ce am citit, atat miturile diferitelor civilizatii, cat si carti mai bune sau mai proaste despre fenomen (& conexe), de la fel si fel de autori, romani si straini.

sunt convins de asemenea, ca daca s-ar fi pus mana pe tehnologie "straina" de terra, clar ca s-ar fi dorit copierea acesteia. la fel de clar e si faptul ca orice descoperiri sau avantaje tehnologice, nu s-ar da la liber oamenilor. si, inteleg clar de ce. ii dai unui fanatic religios un ozn model sport si pune bombite si pe saturn sa ii strice acestuia inelele...

miliardele si miliardele de dolari..din bugetele negre americanesti de exemplu, de prin anii 50--60..si pana in prezent unde se scurg oare? imi e greu sa cred ca, daca ar fi pus mana pe tehnologie straina ar fi stat cu mainile in san, nu ar fi incercat sa copieze tehnologia, nici sa o foloseasca.
si complet de acord cu dvs, d-le @Grifon, razboiul din pacate, are si meritele lui, dar parca e cam..overrated - parerea mea. too overrated.  :mrgreen:

cred ca Phillip J. Corso in cartea sa, ofera o piesa din puzzle-ul adevarat, o frantura din istoria incalcita a fenomenului..

sunt complet de acord cu @fiulploii ( ma bucur ca te-ai intors din vacanta  8-) ), cum bine spunea pe topicul cu "disclosure...", full disclosure, cu pasi marunti si repezi dar fara amestecari si intoxicari si alte alea...