Sectiune pentru limba româna > Extraterestri

Statele Unite ale Americii detin o intreaga flota stelara

(1/22) > >>

Andy:
Este declaratia soc a unuia dintre cei mai cunoscuti hackeri din toate timpurile, scotianul de 48 de ani, Gary McKinnon. In prezent, McKinnon este judecat pentru spargerea codurilor de securitate ale Pentagonului si ale NASA intre anii 2001-2002, insa autorul acestei fapte este de cu totul alta parere. El sustine ca SUA vrea sa faca din el un exemplu pentru oricine ar mai divulga secretele guvernului american cu privire la existenta vietii extraterestre.         

  http://www.descopera.ro/dnews/6239692-statele-unite-ale-americii-detin-o-intreaga-flota-stelara

  http://www.youtube.com/watch?v=B4PkNPCEnJM

Credeti ca e posibil?  :star:

padme:
Informatiile le-a copiat automat probabil la el in calc. pt ca pt. asta a intrat, nu? Sau macar putea avea titlurile. Insa nu a facut nimic public(sic), deci, declaratiile lui sunt niste... declaratii pana la proba contrarie. Ori SUA vrea sa avertizeze restu' lumii de potenta tehnologica a ei-chiar daca nu e adevarat- si... s-a pus la cale tot circul asta! SUA zice ca il vrea in inchisoare la ei, o inchisoare de maxima(?) securitate, unde poate sa aiba sau sa nu aiba un accident. Oricum...sta destul de bine...

Xanadron:
Cazul lui Gary McKinnon e complex si f. controversat- ma mira oricum ca-i o noutate prin zona asta. :roll: Sint tabere cu opinii contrare care se cearta pe mai toate forumurile ozenistice din lumea asta larga - evident ca pe tema: e McKinnon un infractor, ori un adevarat erou in slujba umanitatii?  :wink:

Faptul ca dovezile hackerelii lui nu-s facute publice (decit partial, cu scopuri pur juridice) mi se pare oricum firesc - ar fi de fapt culmea ca procurorii sa puna pe masa listele cu numele ofiterilor... atentzie, extraterestri :-( din asa-zisa "Solar Warden" (presupus nume al flotei stelare a US Navy, operata in cooperare cu micii/marii ET).

calator astral:
Vin în ajutorul lui Andy & Xanadron si confirm, opinia mea personala: Da, totul este adevarat : pentru tot cei care doresc sa vizioneze aceste aparate prfectionate din dotarea US,construite cu ajutorul tehnologiei extraterestre,la ora actuala în orbita deasupra Terrei, uitati-le aici :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TbyJcRK6MGU[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A3-4F_q38JY[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wUTUITEfsY4[/youtube]

Sursa este dincolo de orice dubiu : sir John Lenard Walson, care cu ajutorul financiar al compozitorului Jean Michel Jarre, a cumparat un Observator Astronomic pe care l-a dotat cu cea mai moderna tehnologie.
Precizez, pentru a fi drept, ca ipoteza unor imense nave EXTRATERESTRE este foarte plauzibila în cazul acestor imagini exceptionale.

abyss:
În afarã de un satelit nu am vãzut altceva. Acolo sus sunt zeci de mii de sateliþi. De ce atâþia oare ?  Sau parcã mai era o imagine cu monolitul de pe Phobos în primul clip...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version