Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Statele Unite ale Americii detin o intreaga flota stelara

Creat de Andy, 02 Iunie 2010, 19:06:35

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Andy

Este declaratia soc a unuia dintre cei mai cunoscuti hackeri din toate timpurile, scotianul de 48 de ani, Gary McKinnon. In prezent, McKinnon este judecat pentru spargerea codurilor de securitate ale Pentagonului si ale NASA intre anii 2001-2002, insa autorul acestei fapte este de cu totul alta parere. El sustine ca SUA vrea sa faca din el un exemplu pentru oricine ar mai divulga secretele guvernului american cu privire la existenta vietii extraterestre.         

  http://www.descopera.ro/dnews/6239692-statele-unite-ale-americii-detin-o-intreaga-flota-stelara

  http://www.youtube.com/watch?v=B4PkNPCEnJM

Credeti ca e posibil?  :star:

padme

Informatiile le-a copiat automat probabil la el in calc. pt ca pt. asta a intrat, nu? Sau macar putea avea titlurile. Insa nu a facut nimic public(sic), deci, declaratiile lui sunt niste... declaratii pana la proba contrarie. Ori SUA vrea sa avertizeze restu' lumii de potenta tehnologica a ei-chiar daca nu e adevarat- si... s-a pus la cale tot circul asta! SUA zice ca il vrea in inchisoare la ei, o inchisoare de maxima(?) securitate, unde poate sa aiba sau sa nu aiba un accident. Oricum...sta destul de bine...

Xanadron

Cazul lui Gary McKinnon e complex si f. controversat- ma mira oricum ca-i o noutate prin zona asta. :roll: Sint tabere cu opinii contrare care se cearta pe mai toate forumurile ozenistice din lumea asta larga - evident ca pe tema: e McKinnon un infractor, ori un adevarat erou in slujba umanitatii?  :wink:

Faptul ca dovezile hackerelii lui nu-s facute publice (decit partial, cu scopuri pur juridice) mi se pare oricum firesc - ar fi de fapt culmea ca procurorii sa puna pe masa listele cu numele ofiterilor... atentzie, extraterestri :-( din asa-zisa "Solar Warden" (presupus nume al flotei stelare a US Navy, operata in cooperare cu micii/marii ET).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

calator astral

Vin în ajutorul lui Andy & Xanadron si confirm, opinia mea personala: Da, totul este adevarat : pentru tot cei care doresc sa vizioneze aceste aparate prfectionate din dotarea US,construite cu ajutorul tehnologiei extraterestre,la ora actuala în orbita deasupra Terrei, uitati-le aici :




Sursa este dincolo de orice dubiu : sir John Lenard Walson, care cu ajutorul financiar al compozitorului Jean Michel Jarre, a cumparat un Observator Astronomic pe care l-a dotat cu cea mai moderna tehnologie.
Precizez, pentru a fi drept, ca ipoteza unor imense nave EXTRATERESTRE este foarte plauzibila în cazul acestor imagini exceptionale.

abyss

În afarã de un satelit nu am vãzut altceva. Acolo sus sunt zeci de mii de sateliþi. De ce atâþia oare ?  Sau parcã mai era o imagine cu monolitul de pe Phobos în primul clip...

calator astral

ok nox, scos.
biss> esti SIGUR ? bine atunci...
eu nu am decît un dubiu,aceasta Statie Spatiala necunoscuta,pare umana:


restu nu cred ca ar fi sateliti, dimensiunile sînt considerabile:







Quicksilver

Acea "statie spatiala necunoscuta" este defapt ISS (International Space Station)

despre celelalte imagini nu pot sa ma pronunt.
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

calator astral

Multam, se poate, cunosc bine ISS, dar în opinia mea aceste doua imagini, daca le observam mult mai atent, nu prea se aseamana draga Argint-Viu...e adevarat ca e tot o structura Umana, dar nu identica.

abyss

calator> dar tu esti sigur?

Acolo sus sunt o multime de chestii...

uite o poza NASA veche:



Du-te aici http://science.nasa.gov/realtime/jtrack/3d/JTrack3D.html si apasa pe J-Track 3-D iar acolo apasa pe fiecare punct si -ti arata numele si orbita satelitului. Deci e CSVD. Ce nu se vede sunt instalatii militare care mai de care mai sofisticate, arme radionice si scalare racordate la radare sensibile ce detecteaza lumina neutrino si care trag in oricine pe motiv ca ...sunt destui negri aci pe plantatie.




Nox

Un om inteligent și cu toți neuronii la locul lor ar ști cã nu va avea nicio urmã de credibilitate fãcând declarații de genul, SUA dețin o flotã spațialã, nesusținute de vreo dovadã. ªi atunci întrebarea e: care-i șmecheria? Cui îi folosesc astfel de declarații?
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

abyss

Sa zicem ca folosesc cuiva care are de castigat. Ceva de genul ca arunci o rama mica si apoi sar la ea toti guvizii lui Shadow :lol:

Ia priviti aici un clip super. Tipul e un homoalien clonat in nustiuce laboratoare, dar uitati ce reactie provoaca!
cam asa si cu flota stelara:


:lol:





Uite un link pt calator:
http://ralfvandebergh.startje.be/


Rayden

Bob Lazar, cand a iesit la lumina cu povestea aia ..cum ca a lucrat in area 51 la un disc zburator unde ba chiar a avut si zbor de test cu manevre stanga – dreapta ..etc, stiti si voi povestea nu?

Asa..ideea e ca, tot el spunea – sper sa nu ma insele memoria – ca tot acolo in vestita zona 51 odata pe luna parca ateriza o nava (spatiala?) Americana ce avea arme de distrugere in masa la bord si arme noi, nava care zbura in jurul pamantului precum statia spatial international. Rolul acesteia (sau cel putin unul din acestea) era de a asigura protectie statelor unite in caz de atacuri atat de pe pamant cat si din spatiu..
Iar cand ateriza in zona 51, faceau schimb de piloti si aprovizionau nava..
Povestea cu nava care face ocolul terrei a fost parca confirmata si de John Lear pilotul ala meserias..

Acum, ma gandesc ca daca tot au pus man ape niste obiecte zburatoare de provenienta extraterestra, e foarte posibil sa fi copiat tehnologie, si o flota (nu precum cea a lu' traian) or avea si ei acum..sunt cam sceptic cu calatoritul prin univers asa de capul lor dar..cred ca au catziva asi in maneca..
Zic yo, parerea mea
rayden

padme

Cu ceva timp in urma am prins cateva secvente dintr-o emisiune, unde reporterul filma ce se intampla noaptea in baza si in zona respectiva (51) impreuna cu alti  curiosi care se duceau acolo in mod regulat, ca la spectacol, de la gardul de siguranta.. filmau evident. Cateodata ii mai alerga si paza, ca un fel de sport nocturn:))))))) Si erau niste chestii destul de interesante, imi aduc aminte doar de ceva care raspandea o lumina verde, tre' sa recunosc ca n-am inteles prea bine ce se vedea prin camera, mai mult comentariile celor din jur,  unul dintre respectivii spunea chiar ca in seara respectiva a fost putina activitate! Eu cred ca multe dintre aceste aparate care se vad fac parte din aceste experimente - si imi vine in minte doar cand faceau probe si se dadeau cu stealth-ul de innebunisera americanii.

Rayden

cam asa..
si intr-una din noptile alea in care curiosii stateau pe dealul / muntele din apropiere si se uitau prin telescoape / lunete / binocluri etc la baza..la un moment dat la orizont a aparut o luminita care a devenit din ce in ce mai mare si a aterizat la baza..apoi dupa ceva timp..a decolat..si s-a dus sus..Bob spunea ca aia e nava care sta pe orbita..

cum spuneam, sunt ferm convins ca si-au facut o mica, dar mica flota de obiecte neconventionale de zbor...dar pana la colindarea spatiului si explorarea planetelor mai mult sau mai putin vecine..ma cam indoiesc..dar..cine stie?!

rayden

Shadowman

Citat din: Andy din  02 Iunie 2010, 19:06:35
Este declaratia soc a unuia dintre cei mai cunoscuti hackeri din toate timpurile, scotianul de 48 de ani, Gary McKinnon. In prezent, McKinnon este judecat pentru spargerea codurilor de securitate ale Pentagonului si ale NASA intre anii 2001-2002, insa autorul acestei fapte este de cu totul alta parere. El sustine ca SUA vrea sa faca din el un exemplu pentru oricine ar mai divulga secretele guvernului american cu privire la existenta vietii extraterestre.        

 http://www.descopera.ro/dnews/6239692-statele-unite-ale-americii-detin-o-intreaga-flota-stelara

 http://www.youtube.com/watch?v=B4PkNPCEnJM

Credeti ca e posibil?  :star:

Citat din: @biss din  03 Iunie 2010, 23:15:21

Sa zicem ca folosesc cuiva care are de castigat. Ceva de genul ca arunci o rama mica si apoi sar la ea toti guvizii lui Shadow :lol:


Mi-a atras atentia faptul ca reprezentantii acuzarii n-au negat spusele lui McKinnon.Era de asteptat...
Guvizii trebuie sa speculeze,sa dea frau liber imaginatiei si sa comenteze pe site-uri,prin carti,ziare,reviste,canale TV . Comentariile si speculatiile facute de pestisorii hulpavi,aprigi inghititori de momeala,au darul de-a umfla "muschii" SUA. Guvidul nu trebuie sa creada ca NASA n-are gologani pentru misiunile spatiale sau ca astronautii americani se vor deplasa cu rachete rusesti pe Staþia Spaþialã Internaþionalã,el trebuie sa fie convins -si raspindac...!  :lol: - ca SUA ascund nave spatiale care strabat distante interstelare cat ai clipi din ochi !

http://www.europalibera.org/content/article/1885163.html
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY