Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?

Creat de calator astral, 21 Mai 2010, 13:18:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tayka

StarDust-Sânt de acord cã generatorii de energie sânt f.mari ºi voluminoºi,dar ce zici dacã ei rãmân la sol folosindu-se  sateliþii doar ca relee redirectoare de energie dirijatã (oglindã)...??,ºi dupã cum vezi nu m-am referit ca fiind posibil doar la sisteme cu raze,ci ºi ºi la cele cu unde; microunde,impulsuri,radiaþii,etc,care nu necesitã cantitãþi prea mari de energie,ºi deja sânt aplicaþii multiple în domeniu,în special militare;ex.arma EMP(O caracteristicã a acestor arme cu EMP este criticã: ele sunt foarte precise ºi sunt imposibil de detectat precis.) http://www.et.upt.ro/cee/ro/psc/PSC2005/index_files/Papers/L75.pdf
E posibil ca seva din tulpina spicului de grâu sã se conporte ca element receptor acordat ptr acest tip de unde,iar faptul cã sânt aproximativ egale,dese,ºi întinse pe o suprafaþã mare ar putea fi folosite ca displey-uri,sau monitoare uriaºe spre care se trimite spotul informaþional (ºi nu neapãrat via satelit poate fi ºi vreun releu montat pe Selena)E posibil ca ºi alte tulpini de plante cu rezistenþa electricã apropiatã sã se comporte identic arzându-se undeva la mijlocul distanþei dintre rãdãcinã ºi spic,exact ca ºi la rezistenþele electrice subdimensionate.ªi uite aºa mã gãndesc cã aceste ipoteze par a fii oricum le-ai lua mai realiste ca cele cu ..ETY.Tu ce zici?
http://ro.wikipedia.org/wiki/Und%C4%83_de_%C5%9Foc
http://www.referatele.com/referate/fizica/online6/Arme-cu-energie-dirijata---Despre-secretomanie-Arme-laser-Impulsul-electromagnetic-al-exploziei-nucl.php
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

jean

 Pentru a sustine teoria expusa de mine mai sus, aceia ca desenele din lanuri sunt realizate de anumite entitati globulare de mici dimensiuni ce vin din alt plan (dimensiune) apropiata de noi, am sa citez din cartea ,,Ei sunt aici vol.II -intrusi printre noi" scrisa de Timothy Good. La pagina si nu pozitia 69 se spune urmatoarele: In iulie si august 1992, numerosi entuziasti ai cercurilor magice s-au adunat si au pazit campurile, noapte de noapte. Nu au au vazut niciodata falsificatori la lucru. Ceea ce au vazut totusi langa Alton Barneas si Milk Hill, au fost niste globuri luminoase portocalii, plutind la mica inaltime deasupra campurilor de ceriale si cel putin o data coborand in lan. Pur si simplu nu stim ce sunt.
  La pagina 72 se spune urmatoarele: le-am cerut colegilor americani sa ne ajute sa stabilim cauza fenomenului aparitiei acestor cercuri, aplicand metoda cunoscuta sub numele de ,,vizionare la distanta". Aceasta metoda reprezinta o tehnica folosita frecvent de catre armata SUA, in ultimi ani, pt. localizarea unor arme secrete. Edward Dames s-a ocupat un timp de dezvoltarea acestor tehnici, cand lucra la agentia secreta de aparare (DIA). Actualmente este presedinte al Psi Tech, o companie a carei doneniu de activitate este vizionarea la distanta. Testele initiale efectuate asupra unor amplasamente ale cercurilor magice, au condus la rezultate surprinzatoare. Au fost vazute sfere luminoase, cu diametrul de circa un picior, cu o nuanta alb-albastruie, rostogolindu-se prin grau la aproape un picior de pamant, sub nivelul spicelor. La trecerea sferelor, graul se apleca si cadea ca cosit in brazde regulate.
  In timpul manevrelor au fost identificate mai multe sfere actionand coordonat, trasand probabil, diferite segmente ale formatiuni desenate. Informatia concorda cu depunerile multiple si intercalate de spice, identificate de oamenii CCCS, in unele dintre pictograme. Gata, ajunge cat am transcris.
  Parca seamana cu ce spunea Valentina nu? Sau ea este mana in mana cu ei? Sunt sigur ca nu au auzit unii de altii. Pai daca seamana si ei nu se cunosc inseamna ca este posibil sa nu minta nici una din tabere. Sa fie un sambure de adevar. Si mai sunt si alte relatari ne scrise aici, plus unele filmulete. Pe aceste exemple ma bazez cand sustin toria cu sferele care sunt in acelasi spatiu cu noi dar in alt plan. Cand formulam o teorie trebuie sa ne bazam pe ceva. Nu este mult, dar tot este ceva decat nimic. Ca orcare alata teorie nu reprezinta adevarul absolut si poate fi schimbata pe baza a noi dovezi. Eu asa cred.
O seara buna!

Adevarul este dincolo de noi

Tayka

Dacã acele sfere ar avea lãbuþe ºi codiþã lungã,ar putea fii niscai urmaºi de-ai lui ..Mickey Mouse
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

adrian75

Foarte interesant articolul Jean!Deci ..amandoua ipotezele raman deschise!Cat despre simbolurile din lanuri..asa cum spune si Calator Astral...cu siguranta reprezinta ceva...asa cum am mai spus,cred ca sant un fel de cod.

Urban

Citat din: jean din  24 Mai 2010, 19:51:07
... desenele din lanuri (nu toate) sunt realizate de anumite entitati globulare de mici dimensiuni....


Kbal

Va salut,
Sper ca urmatoarele clipuri sa clarifice o parte din necunoscutele tratate in acest topic.




Vizionare placuta,
K.
Only the best is good enough ...

jean

                         Cercuri create de oameni

  Pentru ca unele cercuri sunt create de oameni, sa vorbim un pic si despre ele si creatorii lor.
Revista ,,The Cereologist", fondata de Arthur Koestler impreuna cu alti sponsori, a organizat un concurs pentru realizarea de cercuri magice contrafacute care a avut loc la West Wycombe, Buckinghamshire in noaptea de 11-12 iulie 1992, cu premiul initial de 3000 lire. Participanti la concurs au avut la dispozitie cinci ore si o suprafata de cate 100 picioare pe 66 picioare, pentru realizarea desenelor; in timpul concursului au fost tinuti sub control de catre supraveghetori prin binocluri cu raze infrarosii. Premiul a fost castigat de Adrian Dexter impreuna cu un proiectant de la firma Westland Heicopters. Am invatat insa doua lucruri. Falsificatorii indemanatici pot realiza, in timpul noptii,formatiuni geometrice impresionante, rezultand ca unele cercuri, pe care unii din noi le-am accepta cu prea multa usurinta drept originale, ar putea fi falsificate.In al doilea rand, cercurile facute de om, in general, nu au acea fluiditate pe care noi tindem sa o vedem in articolele originale, culcand plantele la pamant intr-un fel aparte, care nu s-a vazut la   West Wycombe .
Este interesant de stiut ca concurentii mai bine situati au folosit cantitati substantiale de echipament pentru desenarea pictogramelor si pentru a putea surmonta spatiile goale pentru a putea sa ajunga in punctele greu accesibile ale pictogramelor. In final jumatate din echipe au fost eliminate din cauza unor mici detalii De fiecare data in cercurile realizate de om spicele culcate erau rupte s-au incurcate, ceea ce nu e cazul in cazul formatiunilor ,,originale". Tot atat de semnificativ este si faptul ca desi mai multi concurenti au admis ca in trecutul apropiat au participat la falsuri, totusi aveau, mai departe canvingerea ca fenomenul in sine este cu adevarat misterios si nimeni dintre ei nu a revendicat formatiunile clasice cum sunt cele de la Alton Barnes, barbury Castele si Mandelbrot.
Pasaj extras din cartea ,,Ei sunt aici  volumul II -intrusi printre noi" scrisa de Timothy Good pag.65
Din acest text rezulta urmatoarele:
-unenele cercuri sunt facute de semeni de-ai nostri. Au recunoscut ca au falsificat;
-falsificatorii indemanatici pot realiza, in timpul noptii,formatiuni geometrice impresionante;
-de fiecare data in cercurile realizate de om spicele culcate erau rupte s-au incurcate, ceea ce nu e cazul in cazul formatiunilor ,,originale. Deci nu toate sunt facute de ei.
-fiind o amestecatura de adevar si falsuri, trebuie sa fim foarte atenti la cele pe care le consideram originale.
Adevarul este dincolo de noi

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

NASTASE MIHAIL

Exista pe net un filmulet, in care se vede cum apare o astfel de formatie de cercuri.
Niste luminite.

mistic

natura este cu adevarat creativa, o putem vedea peste tot in univers, de la florile de gheata de pe geamul de sticla la impresionantele nebuloase.

NASTASE MIHAIL

E posibil sa fie create acele cercuri si de oameni, mental. Nu stiu cum, inconstientul colectiv.
Insa exista pe net un filmulet in care se vad niste luminite ce survoleaza un cimp, si creaza instant niste cercuri.
Eu am vazut pe mina unei fete aparind cercuri de la iod radioactiv. In 1986. Un punct in mijloc si cercuri perfecte in jurul punctelor, la distante varialbile.
Sursele cercurilor e posibil sa fie diverse.
Insa cele f complexe sint facute de alte fiinte, prin cimpuri energetice, nu contact fizic.
Sint mesaje, f multe din ele. Asta e scopul lor.
Poate mai revin cu cel mai important mesaj continut de citeva cercuri.

maiami

eu cred ca aceste cercuri sunt create de extraterestrii nu de vortexuri care nici nu exista;ei vor sa ne arate ca sunt aici, langa noi, in univers;aberatia cu vortexuri nu pot s-o cred. :ufo: :rocket: :planet: :rainbow:
VOICA MARIAN tel. 0746075513
va invit la cunoasterea prin stiinta

Xanadron

Citat din: maiami din  03 Aprilie 2012, 15:18:15
eu cred ca aceste cercuri sunt create de extraterestrii nu de vortexuri care nici nu exista;ei vor sa ne arate ca sunt aici, langa noi, in univers;aberatia cu vortexuri nu pot s-o cred. :ufo: :rocket: :planet: :rainbow:

Ma bucura revenirea ta printre noi, colega maiami - imi lipseau parerile tale f.f. argumentate. :wink:
Intrebarea esentiala (pe care-ai mai pus-o tu cindva intr-un sondaj) ramine totusi: explodeaza sau nu?! :roll: :-D

Serios acum: problema mi se pare c-ar fi cele 5-6 procente de "crop-circles" ce n-ar fi putut fi "produse" sub nicio forma de hoaxeri amatori sau profesionisti, cu sau fara scopuri "cointelpro". 8-)
Ori cele 0,2-0,3% crop-circles a caror "desenare nocturna" a putut fi urmarita de martori credibili, care au raportat frecvent diferite formatiuni luminoase mobile tip "ORBS" in zonele respective.

Adevarul... adevarat ar putea fi insa si mai complex-derutant, daca includem ipoteza "imprimantelor scalare" programabile de pe statiile orbitale umane.
Sau mixte (ET-umane) :martiansmile:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

jean

CitatAdevarul... adevarat ar putea fi insa si mai complex-derutant, daca includem ipoteza "imprimantelor scalare" programabile de pe statiile orbitale umane.
Sau mixte (ET-umane)
Ma intreb cum s-ar putea realiza imprimarea unui desen pe sol cand, spre exemplu, statia spatiala internationala se deplasează cu 10 kilometri pe secundă, adică 36.000 de km pe oră.
Cum nu poate face acest lucru in mai multe treceri pentru ca mereu este in alt loc, inseamna ca ar trebui imprimat desenul in cursul unei singure treceri. Daca intr-o secunda parcurge 10 Km, inseamna ca prntru realizarea unui desen ar avea nevoie de miimi de secunda daca ne gandim ca un desen este format din linii de puncte.Si daca mai timem cont si de distanta de la statie la sol.....Timpul strabatut de acele semnale....  :?
Deci chestia cu ,,imprimanta scalara" este o mare vrajeala, este un virus.
Dar nu stiu de ce imi pierd timpul cu ceva  care in mod evident este fals. Nu mai credeti toate prostiile, cercetati si voi si ganditi. :-o
Adevarul este dincolo de noi

fiulploii

#29
Citat din: jean din  03 Aprilie 2012, 21:24:35
Ma intreb cum s-ar putea realiza imprimarea unui desen pe sol cand, spre exemplu, statia spatiala internationala se deplasează cu 10 kilometri pe secundă, adică 36.000 de km pe oră.
De exemplu cu un satelit geostationar ...mobil  :wink:
Citat
Deci chestia cu ,,imprimanta scalara" este o mare vrajeala, este un virus.
Pe ce te bazezi cand spui asta? Pe bunul simt comun si pe fizica oficiala? Stii cum arata o antena scalara, de exemplu?
Citat
Dar nu stiu de ce imi pierd timpul cu ceva  care in mod evident este fals. Nu mai credeti toate prostiile, cercetati si voi si ganditi. :-o
Iti pierzi timpul poate pentru ca vrei contraargumente .Evidenta in analiza unui fenomen pentru a concluziona ca este un fals sau nu , nu se bazeaza pe bunul simt comun si nici pe adevarurile stiintei oficiale . Asta nu inseamna ca stiinta oficiala ar fi falsa ci tot atat de adevarata pe cat este fizica newtoniana in viata de zi cu zi , deci, limitarea la un aspect particular este ...neproductiva.
Parerea mea...